LANURIA

A sárkányok, nimfák és mágusok birodalma
 
Homehttp://newagelaGalleryKeresésRegisztrációBelépés

Share
 

 Elsga - a romváros

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
SzerzőÜzenet
Xerar
Vörös sárkány
Xerar

Hozzászólások száma : 162

Character sheet
Nép: Sárkányok
Elsga - a romváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elsga - a romváros   Elsga - a romváros - Page 3 Icon_minitime2013-12-16, 12:41 pm

Töprengett, hátha eszébe jut valami épkézláb megoldás. Ez a nap nem gyilkolászós napnak indult számára, hát jobb volna valami egyéb utat találni a céljai eléréséhez. Gondolataiból Syd hangja rázta fel.
- Olyan mágusnak tűnsz aki bejárta már a világ nagy részét. Csak találtál valamit, ami segítségemre lehetne a fordításban?!
Xerar elgondolkodó pillantást vetett a lányra. Most végre úgy érezte, nem is mond mindig bosszantó sületlenségeket ez a kis fruska. Eszébe jutott, hogy valójában igen csak közel is lehet a kézen fekvő megoldás a csorba kiköszörüléséhez.
- Beérnéd olyan könyvekkel, melyek Elsga tündéiről szólnak és az ősi nyelvről bár csupán versekben és hasonló formákban taglalja? Olyan segítséget nem tudok beszerezni, mely helyben ősi tünde nyelv szakértőt faragna belőled. Azonban van olyan ismerősöm erre, aki birtokában van néhány igen ritka és felbecsülhetetlen értékű könyvnek ebben a témában. Ha ez megfelel, hát adok neked egy teljes napot arra, hogy lefordítsd a szöveget. Ha még akkor sem boldogulsz, hát nem lesz szükségem a további fejtörésre arról, mihez is kezdjek veled...
Tovább nem ecsetelte a lehetőségeket, hagyott teret a lány fantáziájának is. Ahogy ismerte őt sejtette, a lány egyértelműen veszi majd így is a lapot.
Vissza az elejére Go down
Sydney H. Low

Sydney H. Low

Hozzászólások száma : 311
Életkor : 28
Munkahely : a világ felfedezendő, kiismerendő részein

Character sheet
Nép: Emberek
Elsga - a romváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elsga - a romváros   Elsga - a romváros - Page 3 Icon_minitime2013-12-16, 12:58 pm

Nem volt mit fontolóra vennie az ajánlatban. Végülis az ember nem veszi fontolóra a halálának lehetőségét akkor, ha történetesen csakis ez lehet a fizetség az engedetlenségért, vagy ellentmondásért. Mi mást is tehetett volna, mint beleegyezik az ajánlatba?
- Megteszem ami tőlem telik. Elvégül az életem a tét.
Beleegyezése jeléül még bólintott is mondata közben, majd várakozó pillantását újra a mágusra függesztette. Ez alkalommal már nem volt ott Syd szemeiben se félelem, sem pedig menekülési vágy. Ugyan hova is menekülhetne a férfi elől? Meg ugyan ki volna az az eszement, aki netán még segédkezne is neki ebben annak árán, hogy Xerar egy pillanat leforgása alatt végezne valószínűleg a segítőjének még a teljes családjával is ha olyan kedvében volna. Másik az, hogy Sydney soha nem is engedne belefolyni a dolgaiba senkit, ha annak ilyen ára volna.
Körbenézett a sivatagon és úgy tette fel következő, nagyon is logikus kérdését.
- Na és hova lesz a következő fuvar? Gyanítom, nem a romok között éldegél az a bizonyos ismerősöd és az ő ritka gyűjteményei.
Az életét is fel merte volna tenni arra, hogy most egy újabb olyan utazás jön, amit sosem fog szeretni: a teleportálás. Más nem jutott eszébe lehetőségként, ami kellően gyors is volna a mágusnak.
Vissza az elejére Go down
Xerar
Vörös sárkány
Xerar

Hozzászólások száma : 162

Character sheet
Nép: Sárkányok
Elsga - a romváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elsga - a romváros   Elsga - a romváros - Page 3 Icon_minitime2013-12-16, 1:22 pm

Mondhatni, már hozzászokott a lány furcsa megnyilvánulásaihoz. A fuvar szó hallatán szemöldöke kérdőn húzódott feljebb.
Miből gondolhatta a nő, hogy egy kalap alá veheti a fuvarosokkal azt nem tudta, de nem is érdekelte igazán. Az már sokkal jobban érdekelte, hogy végre megoldódjon ez a hirtelen keletkezett bonyodalom, amit muszáj elhárítania még mielőtt elveszti türelmét végérvényesen és hamuvá porlasztja ezt a szerencsétlen embernőstényt.
- Nincs időm sületlenségekre.
Azzal ismét magához húzta Sydneyt és eltűntek a sivatagi romok közeléből, hogy egy teljesen más helyen bukkanjanak föl.

/Következő hsz a Nyugati szegletbe megy Syd Wink/
Vissza az elejére Go down
Veron
Fehér sárkány
Veron

Hozzászólások száma : 48
Életkor : 206
Munkahely : Régen bérgyilkos mester.

Character sheet
Nép: Sárkányok
Elsga - a romváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elsga - a romváros   Elsga - a romváros - Page 3 Icon_minitime2014-09-28, 2:46 pm

//3. küldetés - Kincsvadászat//

Épp egy erdős ösvényen sétálok. Valószínűleg találkozok kétlábúakkal ezért felvettem egy maszkot, ami eltakarta az arcomat és felhajtottam a csuklyámat. Csak annyit tervezek, hogy csináltatok magamnak még egy gyűrűt de egy idegen alaposan megváltoztattam a terveimet. Épp lóval járta az utat, amikor meglát. Egy kicsit gondolkozik, majd odadob nekem egy tekercset, és mielőtt csak kinyithatnám a számat sietve, elvágtat, mintha csak üldözném. Eléggé furcsa helyzet. Kioldom, majd széthajtom a papírt. Egy kincses térkép. Valami várost ábrázolt. Valahonnan ismerős volt de nem voltam biztos benne hogy honnan. Szétnéztem, hogy nincs e senki a közelben. Amikor már biztos voltam benne, hogy nincs senki a közelben megszólaltam:
- Gor. Kell még mondanom?
Gor megjelenik és megrázta a fejét. Az emlékeimben kutat. Ha legalább egyszer láttam azt a helyet, akkor az elég. Kis idő múlva megszólal:
- Elsga. Egy romos és lakatlan város Lanuria nyugati részén.
-Kiváló.
Szerencsére végeztem némi átalakítást a ruháimon, így könnyen ki tudtam dugni a szárnyaimat rajtuk. Nem változok teljesen sárkánnyá csak a szárnyaimat növesztettem ki. Egy gyors mozdulattal Elrugaszkodok a földtől és mire észbekapok máris az alsó felhőréteg alatt, szállok egyhelyben.
-Mutasd az utat cimbora.
Mondom Gornak és rögtön egy kis térkép, jelenik meg előttem rajta két ponttal. Az egyik én vagyok a másik az úti cél. Igazából nem volt ott a térkép csak egy egyszerű kivetülés volt, mint Gor. Elkezdek a másik pont fele repüli.
- Vajon mit tartogat nekem ez a hely?
Vissza az elejére Go down
Veron
Fehér sárkány
Veron

Hozzászólások száma : 48
Életkor : 206
Munkahely : Régen bérgyilkos mester.

Character sheet
Nép: Sárkányok
Elsga - a romváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elsga - a romváros   Elsga - a romváros - Page 3 Icon_minitime2014-09-30, 3:21 pm

A város pont olyan, mint amilyennek elképzeltem. Se emberek, se állatok, se senki. Újra előveszem a térképét. Sehol egy jelzés hogy hól van a kincs. Viszont volt rajta valami más. A 4 sarkában volt egy-egy vonal. Mindegyik egy helybe mutatott
~ott a kincs.~
Ahova a 4 pont mutatott egy templom állt. Az emelvényen egy doboz volt. Kisebb mint amire számítottam de bármi lehetett benne. Amikor megpróbálom levenni a tetejét hirtelen, hátraesek.
~Hát persze. Mágiával védik. Mégis hogy. Várjunk csak.
Hirtelen meglátok 4 mélyedést. Ékkő alakú mélyedések. Újra előveszem a térképet.
~ Hát persze. A vonalak nem csak a kincs helyét, hanem a kulcsokat is jelölik.
Hirtelen írás jelenik meg a vonalak alatt. Úgylátszik a térkép meg van bűvölve.
~ Nyomon vagyok.
Vissza az elejére Go down
Veron
Fehér sárkány
Veron

Hozzászólások száma : 48
Életkor : 206
Munkahely : Régen bérgyilkos mester.

Character sheet
Nép: Sárkányok
Elsga - a romváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elsga - a romváros   Elsga - a romváros - Page 3 Icon_minitime2014-09-30, 8:09 pm

Az első kő helye egy küzdőtér volt. A térképen azt írták mellé, hogy "nézz szembe a halállal”. Nem értem, míg be nem lépek a körbe. Hirtelen megjelent előttem egy óriás királykobra. Akkora lehet, mint egy fehér sárkány. Abban a pillanatban, hogy megjelenik hirtelen minden, eltűnik körülöttem. Mintha a végtelen ürességben lebegnénk. Próbáltam átváltozni de nem tudtam. Próbáltam használni az erőmet de az sem működött. Sem a varázserőm. A fegyvereimen kívül nem támaszkodhattam semmire. Felmásztam a kígyó fejére, hátha le tudom szúrni de, hirtelen átesek rajta. A kígyó csak nézett előre üveges tekintettel.
~ Gondolkozz. Hogy nézhetnél szembe a halállal. Megvan.
Megnyugodok, egy porcikám se mozdul ne és várok. A kígyó közel hajol hozzám, és a szemembe néz.  Elkezd egyre kisebb lenni és felkúszik az ujjamra. Hirtelen újra az elhagyatott városban találtam magam. Mintha mi sem történt volna.
- Gor
- Igen Veron?
- Mi történt?
- Hirtelen elájultál
- Ez mindent megmagyaráz. A mágia, ami a városban van letaszított egy álomba. Ezért nem tudtam használni az erőimet.
Megvakarom a fejemet, és valami furcsát fedezek fel. Egy másik gyűrű is van az ujjamon. Egy királykobrát ábrázoló gyűrű. És benne egy smaragd kő.
Szinte gonoszul elvigyorodok, és azt mondom:
- Egy Megvan
Vissza az elejére Go down
Veron
Fehér sárkány
Veron

Hozzászólások száma : 48
Életkor : 206
Munkahely : Régen bérgyilkos mester.

Character sheet
Nép: Sárkányok
Elsga - a romváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elsga - a romváros   Elsga - a romváros - Page 3 Icon_minitime2014-10-03, 2:32 pm

A második kő helye egy vízgyűjtő mellett van. Azt írták mellé: gondolkozz. Amikor elmegyek mellette hirtelen, megnyílik alattam a föld. Egy üregben találom magam. Hirtelen kinyílik egy üreg a falban, és víz ömlik be. Nem lehet túl sok idő, míg a terem megtelik vízzel. Gyorsnak  kell, lennem vagy meghalok.
- Ha a barlangnak van egy mellékága, akkor megúszhatom.
Körbejártam a barlangot de nem találtam semmit. Közben a barlang félig megtelt.
- Sietnem kell, vagy elfogy a levegőm. Elfogy a levegő. Hát persze.
Lemerülök a víz alá. Tévedtem. Van egy kijárat. Víz ömlik belőle, de kijárat. Előveszem a tőrömet és kinövesztettem a karmaimat. A sodrással szemben valószínűleg szükségem lesz rá. Nagy nehezen felúszók az áramlattal szemben. Mire odaérek ott a víz épphogy a lábfejemig ér. Amikor az összes víz lefolyik, megnyílik a mennyezet, és a vízgyűjtőben találom magam. Amint kimászok a víz, visszafolyik. Meggörnyedve lihegek és észreveszek valamit az árnyékomon. Egy diadém trónol a fejemen. Egy diadém, amin fehér ékkő van.
- Kettő megvan.
Vissza az elejére Go down
Veron
Fehér sárkány
Veron

Hozzászólások száma : 48
Életkor : 206
Munkahely : Régen bérgyilkos mester.

Character sheet
Nép: Sárkányok
Elsga - a romváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elsga - a romváros   Elsga - a romváros - Page 3 Icon_minitime2014-10-03, 7:17 pm

A harmadik ékkő helye egy színház. Azt írták mellé, hogy: Ne csak egyben gondolkodjon. Nem teljesen értettem. Először a színpad mögé megyek. Nincs semmi ott csak egy asztali tükör. Belenézek. Egész jól állt a diadém. Hirtelen előugrott a tükörkép. Pontosan azt csinálta, mint én. Hirtelen kard jelenik meg mindkettőnk kezében. Elkezdünk vívni. Mivel tudom, hogy ez is a próba része ezért tudom, hogy ezt nem úgy kell elintézni, mint egy egyszerű vívást. És azt is, hogy pontosan azt csinálja, mint én. Tehát ha én ledöföm őt ő, ledöf engem. Egyszer csak észreveszek valamit. A fény átsüt a kardon, valamint az ellenfelemen is. ~Tehát mind a kettő olyan, mint egy szellem. Talán.
Megfordítottam a kardomat és átszúrtam a fejemen. Bennem nem tett semmilyen kárt de az ellenfelemen összerogyott. Majd nyomást éreztem a kezemben. Amikor kinyitom, látom, hogy egy pár fülbevaló van benne. Rubin fülbevaló. Tudtam, hogy mindkettő működik kulcsként, de ugyanabban a zárban. Tehát az utolsó még mindig hátra van.
- Három megvan.
Vissza az elejére Go down
Veron
Fehér sárkány
Veron

Hozzászólások száma : 48
Életkor : 206
Munkahely : Régen bérgyilkos mester.

Character sheet
Nép: Sárkányok
Elsga - a romváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elsga - a romváros   Elsga - a romváros - Page 3 Icon_minitime2014-10-10, 3:02 pm

A negyedik egyben utolsó kő helye egy kúria volt. Azt írták mellé: légy bölcs. Hirtelen a világ leomlik körülöttem.
- Egy újabb álom. Kíváncsi vagyok, hogy hogyan reagál ara, hogy tudom, hogy álmodok.
Hirtelen meglátok egy kislányt. Egy repülő földdarabon fekszik és sír. Ahogy elindulok felé minden lépésnél újabb, és újabb földdarabok jönnek fel a semmiből. Ahogy odaérek a kezemet a kislány vállához, nyújtom.
- Héj. Jól. Mi a?
Átnyúltam a kislány vállán. Illúzió. Hirtelen megremeg a föld. A semmiből két hatalmas szempár mered rám. Sárkány szemek. Mi több feketesárkány szemek.
- Szóval látja a rémálmaimat. Érdekes
Akár átváltozhattam volna de, akkor meg ügyes emberi kezek helyett ormótlan sárkánykezeim lennének. A fekete előrelendül. Hátrahajlok, hogy gyomron szúrjam. A penge épphogy megkarcolja
~fegyvereim nem túl sokat érnek ellene. Ideje gondolkodni. Megvan!
- Nagyon erős. Nem bírsz el velem a sárkányalak nélkül. Valamiért azt hittem hogy nehezebb lesz megölni.
A feketét láthatóan bosszantja.
- Nem igaz bolond. Emberként is gyorsan megölnélek.
- Azt látom.
- Ó szerinted emberként nem öllek meg. Akkor, tessék.
Nem hittem volna, hogy ilyen könnyű less. Miközben átváltozik, előveszek valamit. Egy nagyon hasznos kis eszközt. Amikor teljesen átváltozik felé, hajítom a láncot. Amint körbetekerődik egy gyors mozdulattal magamhoz, rántom. A levegőt, ha van egyáltalán levegő az ürességben, megtölti a kétségbeesett kiáltozás hangjai. Amikor már teljesen odahúzom magamhoz, rálépek a mellkasára, és úgy tartom földön miközben a tőrömet az álla alá, szegezem.
- Ne is próbálkozz. Ezen a láncon nem fog a mágia.
Gonoszul kezd röhögni.
- Annyiszor álmodtál már erről. De egy valami mindig hiányzott belőle. Az hogy megölj. Túl gyenge, vagy ahhoz hogy megölj egy nőt.
Közel hajolok hozzá és rideg hangon, azt mondom:
- Ki mondta, hogy meg akarlak ölni. Én nem azt akarom, hogy meghalj.
- Hát akkor mit akarsz?
- Elzárni a világtól. Hogy ne tudja senkinek több szenvedést okozni.
Megragadom a ruhája felső szárát, és magamhoz rántom. Egy hirtelen mozdulattal kiütöm. Összekötöm a kezeit és körbetekerem rajta a láncot. Átveszem a vállam fölött és elsétálok vele. Egy kis hang azt mondja:
- A döntésed bölcs volt
Megállok és elvigyorodok
- Tudom
Hirtelen újra a kúriában, vagyok. Egy ágyon találom magam. Valószínűleg egy nemes emberé lehetett. Amikor felállok, meglátom magam a tükörben. A diadém és a gyűrű mellé egy hosszú karmazsin köpeny társul. Nagyjából a térdemig ér. Arany szegélyes. Aki rámnéz valószínűleg azt hinné, hogy nemes vagyok. A diadém alapján talán király is. Az ékkő ezúttal egy nyakláncba foglalva jelenik meg. Női nyaklánc, úgyhogy leveszem. Valószínűleg elajándékozom.
- Az utolsó megvan
Vissza az elejére Go down
Veron
Fehér sárkány
Veron

Hozzászólások száma : 48
Életkor : 206
Munkahely : Régen bérgyilkos mester.

Character sheet
Nép: Sárkányok
Elsga - a romváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elsga - a romváros   Elsga - a romváros - Page 3 Icon_minitime2014-10-12, 3:49 pm

A templom öreg és romos. Ahogy az új vörös kabátommal sétálok a padok között mintha éveket öregedett volna a templom. Persze tudtam hogy ez csak összehasonlítás. A szívem kalapál, ahogy a lyukakba helyezem az ékköveket.  Ahogy felemelem a láda tetejét, majd kiugrik. És amikor meglátom, mi van benne, szinte leáll.
- Egy papirfecni " Gratulálok. Megtaláltad a kincset felirattal. Nem is tudom. Az ujjamon egy smaragd gyűrű, a fejemen egy diadém, rajtam egy hosszú kabát, nálam egy pár rubin fülbevaló és egy zafír nyaklánc. Ami engem illet kincset találtam.
Visszateszem a ládát a helyére, és újra lezárom.  a templomból kilépve átváltozok és az alsó felhőréteg fölé repülők. Egy fehér sárkányt lehetetlen ott észrevenni. Az egyik város felé kerülök és a szárnyaimat leszámítva, átváltozok. Szerencsére a kabátot szó szerint rám szabták. Kidobom a térképét majd fehérsárkány sziget felé, veszem az irányt.
\\ küldetés vége \\
Vissza az elejére Go down
Xerar
Vörös sárkány
Xerar

Hozzászólások száma : 162

Character sheet
Nép: Sárkányok
Elsga - a romváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elsga - a romváros   Elsga - a romváros - Page 3 Icon_minitime2014-11-17, 2:22 pm

//Sydney//

Csaknem másfél hete rostokoltak a romváros közelében. Xerar azért sem óhajtott kifejezetten a városban tanyázni, mert nem vette volna jó néven, ha szemelőtt volnának bárkinek, ki éppen oda érkezik. Bár meglehetősen ritkán látni errefelé egyetlen teremtett lelket is, mégsem akart kockáztatni. Egy esetleges összetűzés most semmiképp nem jött volna jókor egy magafajtával. Persze, ha történetesen tényleg össze is futna egy fajtársával ebben a romhalmaznak nevezhető maradvány településen.
A mágus kissé ideges türelmetlenséggel pillantott le sandán a tűz mellett gubbasztó alakra.
- Eredményeket is kapok végre, vagy továbbra is kiránduló helyként kell kezelnem ezt a helyet?
Szinte morogva mondta ezeket, miközben egy pillanatra se vette le szemeit a vörös tincsekről.
- Mennyi időre van még szükséged ahhoz, hogy végre bejussunk abba az átkozott járatba?
A lent kuporgónak is feltűnhetett türelmetlen hangja, mert rá emelte zöld szemeit, ám egy halvány kis mondatocska nélkül vissza is fordította tekintetét a kezében tartott könyv lapjaira, s közben lapozott egyet.
Xerar tehetetlenül mordult fel és fordult sarkon, s nagy sebbel lobbal viharzott el a lány mellet és tűnt el a sátorban, melyet ő maga állított fel ennek a kis idegesítő nőszemélynek.
Próbált lenyugodni de, olyan közel jártak már a végéhez, s csupán egy mágiától is védett ajtó állt közte és a célja között. Na meg a kis tudálékos vöröske, aki úgy tűnt, lassan visszafelé halad a fejtegetésekben, nem pedig előre.
Xerar elnyúlt a sötét, vaskos, puha anyagon melyet fekhelyként használt a bosszantó kétlábú. Most jól jött a mágusnak is egy kis csillapító pihenésre, s legalább addig se kell néznie a lányt.
Vissza az elejére Go down
Sydney H. Low

Sydney H. Low

Hozzászólások száma : 311
Életkor : 28
Munkahely : a világ felfedezendő, kiismerendő részein

Character sheet
Nép: Emberek
Elsga - a romváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elsga - a romváros   Elsga - a romváros - Page 3 Icon_minitime2014-12-25, 11:08 pm

//NRT - Xerarral//

Jókora ásítás kíséretében, totális nyújtózással ébredezett fekhelyén. Csak akkor jutott el tudatáig a tény, hogy nem egyedül van, mikor nyújtózó kezei egy fura de, mégis kellemes tapintású anyaghoz értek. Oldalára fordulva emelte fejét az akadály irányába.
Xerar hevert a feje közelében. Nem volt szükség arra, hogy megnézze életben van-e, hiszen sosem volna akkora mázlija, hogy megszabaduljon ettől az őrült zsarnoktól. Másik oka az volt a nem vizsgálódásra, hogy az említett személy éppen kinyitotta szemeit, s sötétlő tekintetét egyenesen szemeibe fúrta. Hangja pláne nem egy hulla hangja volt, bár érzelmi dússágban emlékeztetett azokra akik, már elhunytak, s emiatt nem igen érezhetnek semmit sem. Ilyennek gondolta most őt.
- Na végre... Már azt hittem feldobtad a talpad és azért nem moccansz. *Xerar hangja a halottak érzésmentességét is felülmúlta ebben a percben* - Ha már úgyis magadhoz tértél, nem árt, ha órákon belül bevégzed amit rád bíztam.
Syd azt se tudta, hogy kézi agyonütéssel próbálkozzon vagy szavakkal csapja agyon. Igaz, utóbbinak és elsőnek egyaránt nem, hogy kevés, inkább nulla százalék esélye volna.
- Netán fel is öltözhetek vagy így, ahogy vagyok, húzzak a homokozódba rabszolgamunkára?
Szájának becsukásának pillanatában már meg is bánta, hogy ezt ki merte mondani. Ha most nem tekeri ki a nyakát ezért a beszólásért, akkor hálaimát kezdhet rebegni annak az éginek, aki ekkora türelmet nyomkodott a mágusba.
- Megyek...
Jobbnak látta nem játszani a mágus idegeivel, hiszen nem szerette volna még fejét vesztve végezni ezen a ki-, na meg lepusztult helyen.
Vissza az elejére Go down
Xerar
Vörös sárkány
Xerar

Hozzászólások száma : 162

Character sheet
Nép: Sárkányok
Elsga - a romváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elsga - a romváros   Elsga - a romváros - Page 3 Icon_minitime2014-12-26, 4:38 pm

//Sydney//

Már órák óta csak meredt a semmibe mire végre megmozdult az olykor halálosan idegesítő kis vörös.
- Na végre... Már azt hittem feldobtad a talpad és azért nem moccansz. Ha már úgyis magadhoz tértél, nem árt, ha órákon belül bevégzed amit rád bíztam.
Hangja nem árulkodott a legcsekélyebb érzelemről sem. Fagyos volt, mint egy élő jéghegy.
Nézte ahogy feltápászkodik a kis termetű lány.
- Netán fel is öltözhetek vagy így, ahogy vagyok, húzzak a homokozódba rabszolgamunkára?
A szavak hatására csaknem vicsorogni kezdett de, mielőtt bármi sértőt oda vághatott volna válaszként, a lány megelőzte.
- Megyek...
Magára maradt a sátor nyugalmas csendjében. Ezt meg tudta volna szokni. Viszont nem ért rá itt heverészni. Nyílvánvaló volt, hogy jelenléte valamilyen szinten buzdítóan hathat arra az éles nyelvű nőszemélyre, mert ha ott van mellette, akkor nem ácsorog és agyal olyan sokáig, mint szokott.
Bizonyára a kisugárzása teszi, ami talán kész ideglelést okoz mára már neki. Nem hatotta meg ez sem. Igaz nem akarta bántani. Sőt, még arra is hajlandó volt, hogy Kainnal összeugorjon miatta, hogy mentse a haszontalan életét.
Xerar felkelt helyéről és a lány után ment. Nem csalódott. Valahogy mérget mert volna venni arra, hogy hozzá érve még mindig a könyvekbe gubózva fogja találni.
A lány felkapta fejét érkezésére.
- Haladjunk... a végéig.
Szűkszavúsága nem kért magyarázatot. Egyértelmű célzás volt arra, hogy ha beledöglenek is végezni kell még ma ezzel a hülyeséggel.
- Ha segítség kell szólj.
Ezt az ajánlatot persze arra tette, ha netán fizikai erőre volna szüksége a kis nyeszlett vörösnek. Xerar addig is lehuppant egy közeli buckára, ami az előző napi áskálódásaikból maradt meg.
Vissza az elejére Go down
Sydney H. Low

Sydney H. Low

Hozzászólások száma : 311
Életkor : 28
Munkahely : a világ felfedezendő, kiismerendő részein

Character sheet
Nép: Emberek
Elsga - a romváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elsga - a romváros   Elsga - a romváros - Page 3 Icon_minitime2014-12-26, 4:53 pm

- Ha segítség kell szólj... *utánozta a férfit csúfondárosan*
- Persze egyeseknek könnyű dolga van.
Szavait szándékosan hagyta meg félhangosnak, hogy a mögötte dekkoló is hallhassa, ha úgy tartja fenséges kedve.
- Xerar, ez nem kőbánya, hogy isten tudja miféle brutális nyers erőre volna szükség a bejutáshoz. Ide ész kell és tudás.
Nem várta meg, hogy reagálhasson erre. Biztosra vette, hogy az eszét kérdőjelezné meg elsőként a mágus.
- Már csak egy kevés maradt amit le kell fordítanom.
Azzal az írással tele vésett falhoz lépett. Ujjait a mélyedésekként véset legalsó feliraton húzva végig olvasta fel a szöveget, immár saját nyelvükön.
- Elsga szülte árnyakon lakozik a halott nap fényében, mely elkísér utadon ahhoz, mi megváltja létedet.
Ezt eddig is tudta, csak nem igen értette a célzást. Ami azt illeti, most sem érti mire is célozhatnak.
Gondolkodás helyett tovább folytatta.
- Szürke f..falvak lábát szegve találod részeit annak, mi kiolt csillagfényt. Csillag mutat utat tovább néked vándor.
Nem értette. Tisztára értelmetlenségnek tűnt neki, vagy inkább egy szimpla kis hülye és kezdetleges versike utánzatnak.
- Ez nem vezet előbbre. Sajnálom...
Vissza az elejére Go down
Xerar
Vörös sárkány
Xerar

Hozzászólások száma : 162

Character sheet
Nép: Sárkányok
Elsga - a romváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elsga - a romváros   Elsga - a romváros - Page 3 Icon_minitime2014-12-28, 9:15 am

Egy másodperc erejéig sem jutott eszébe elárulni azt az apró tényt, hogy motyogjon bármilyen halkan az orra alatt, Ő akkor is fogja hallani, elvégül sárkány. Persze erről nem óhajtotta tájékoztatni a kis oktondit.
A gúnyolódással mit sem törődve foglalkozott inkább annak az éretelmetlen szövegnek a lényegén, mit a lány mondott az előbb.
- Mennyire vagy biztos a fordítás helyességében?
Ez már csak azért is volt fontos számára, mert bizony kezdett elege lenni a várakozásból, inkább megoldaná az előbbre jutást a maga módján.
Csaknem hét méter mélyre ásott ennek a kis vörösnek a kedvéért, persze nem szó szerint ásott, elvégül mágus is, csak lennie kell hát módjának a túljutásra ezen a fránya falon. Berobbantással azért nem próbálkozott eddig, mert tartott az esetleges csapdák lehetőségétől vagy ami még rosszabb volna: ha a keresett tárgy is ott volna és megsemmisülne a robbanástól.
- Van bármi utalás odalent csapdákra vagy hasonló szörnyűségekre a teljes szöveget figyelembe véve?
Vissza az elejére Go down
Sydney H. Low

Sydney H. Low

Hozzászólások száma : 311
Életkor : 28
Munkahely : a világ felfedezendő, kiismerendő részein

Character sheet
Nép: Emberek
Elsga - a romváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elsga - a romváros   Elsga - a romváros - Page 3 Icon_minitime2015-01-16, 7:23 pm

- Van bármi utalás odalent csapdákra vagy hasonló szörnyűségekre a teljes szöveget figyelembe véve?
Xerar hangja némileg türelmetlenségről árulkodott neki. Pedig ő maga is unta a dolgot, hiszen sosem tartott ennyi ideig bármin is átrágnia magát. Ez az első nyelv, mely úgy istenigazán kifogott rajta majdnem. De csak majdnem, hisz' most már legalább kilencven százalék pontossággal letudta fordítani az olvasottakat.
A kérdésre újra átfutotta a szóban forgó részt.
- Nem... Sehol egy szó, ami csapdára utalna.
Ennyit mondott, s tovább bámulta a könyvet, még mindig a lehetséges bejutáson gondolkodva.
Vissza az elejére Go down
Xerar
Vörös sárkány
Xerar

Hozzászólások száma : 162

Character sheet
Nép: Sárkányok
Elsga - a romváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elsga - a romváros   Elsga - a romváros - Page 3 Icon_minitime2015-01-16, 7:56 pm

- Nem... Sehol egy szó, ami csapdára utalna.
Xerar szó nélkül állt fel, indult újra a fal felé.
- Értem.
Más szó nem is hagyta el száját. A következő pillanatban már egy jókora tűzgömb lebegett tenyere fölött, s egy még későbbi pillanatban már be is csapódott az alig négy méterre lévő falba. Láng nyaldosta a teljes falfelületet, mely a tűz berobbanásának és saját magába omlásának hangjával megadta magát. A fal és a talaj jókora része úgy roppant össze, mintha gigászi kezek morzsolnák.
Por és füst gomolygott még bő egy percig, s csak annak csitulásával vált láthatóvá a tátongó lyuk, mely a gömb nyomán maradt, s alant a sötétben pislákoló fény árulkodott arról, hogy valóban van még odalent valami.
Vissza az elejére Go down
Sydney H. Low

Sydney H. Low

Hozzászólások száma : 311
Életkor : 28
Munkahely : a világ felfedezendő, kiismerendő részein

Character sheet
Nép: Emberek
Elsga - a romváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elsga - a romváros   Elsga - a romváros - Page 3 Icon_minitime2015-01-16, 8:15 pm

Szemei akkor szakadtak csak el könyvétől, mikor Xerar megmozdult. Aztán már a döbbenettől elszörnyűlködve meredt a néhai fal maradványaira, majd a sötétbe bámuló mágusra.
- Elment az eszed?! *kiabált, s ez nem volt sosem szokása, de ez a férfi a legrosszabbat hozta ki belőle eddig is* - Meg is ölhettél volna minket!
Összecsukta a könyvet, letette oda, hol korábban a férfi ült, aztán mellé sétált és ideges tartással megállt mellette. A por még most sem ülepedett le igazán de, a lány még így is jól látta a feketeköpenyes arcát. Rezzenéstelen arccal nézett a sötétségbe. Egy fia érzelmet sem látott tükröződni szemeiben. Arcán pláne nem. Viszont a felelőtlenség az felelőtlenség, s ő nem hagyja úgysem szó nélkül. Ezt tudnia kellett.
- Ha megakarod ölni magad, azt nélkülem tedd!
~Ostoba húzás volt te beképzelt majom!~
Rövid ideig hallgatott csak.
- Nem szeretnék egy őrült társaságában megtérni az őseimhez.
Ezzel le is tudta a dolgot. Részéről elhangzott véleménye erről a meggondolatlan eszementről.

Vissza az elejére Go down
Xerar
Vörös sárkány
Xerar

Hozzászólások száma : 162

Character sheet
Nép: Sárkányok
Elsga - a romváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elsga - a romváros   Elsga - a romváros - Page 3 Icon_minitime2015-01-16, 8:23 pm

Xerar adta a süketet. Egy darabig csupán, mivel emellett a nő mellett lehetetlen lett volna sokáig hideg vérrel tűrni a szavakat.
Az utolsó mondata mégis mozgásra bírta a férfit, aki hirtelen mozdulattal ragadta meg karját, rántotta bentebb úgy, hogy a lányt csak az ő kezei tartották a sötét lyuk fölött. Lábai bár a talajt érték, mégsem lett volna képes megtartani önmagát, hiszen Xerar legalább kilencven fokos szögben a nyílás fölé döntve tartotta.
- Tudod, nem feltétlen szükséges életben lenned a továbbiakhoz. *a szeme most bezzeg nagyon is beszédes volt és arról árulkodott, hogy talán még élvezné is, ha megölné* - Ostoba módon elárultad, hogy sehol nincsenek csapdák... * megvetően mérte végig a lányt* - Szerinted mennyit érhet így a te kis nyamvadt életed?
Vissza az elejére Go down
Sydney H. Low

Sydney H. Low

Hozzászólások száma : 311
Életkor : 28
Munkahely : a világ felfedezendő, kiismerendő részein

Character sheet
Nép: Emberek
Elsga - a romváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elsga - a romváros   Elsga - a romváros - Page 3 Icon_minitime2015-01-16, 8:38 pm

Már akkor tudta, hogy mélységesen megbánja hamarosan szavait, mikor kimondta azokat. Ám mikor a férfi egy jól irányzott mozdulattal elkapta és Syd raidt pillantása a sötétségen át nem látható padló távolságát hiába kutatta és csak megsaccolni merte, hogy nem biztos a túlélés, ha így landol, ebben a pózban... Ekkor már tényleg megbánta, hogy kimondta, amit gondolt.
- Tudod, nem feltétlen szükséges életben lenned a továbbiakhoz... Ostoba módon elárultad, hogy sehol nincsenek csapdák... Szerinted mennyit érhet így a te kis nyamvadt életed?
Erre lényegében nem is szeretett volna válaszolni. Hiszen bele se gondolt, hogy ilyen csúful rászedhetik az őszinteségével. Félt... Igen félt... Mi több, rettegett a gondolattól, hogy a mágus tényleg úgy dönt egyszer, hogy itt a vége és megszabadul tőle, mint egy kellemetlen kártevőtől. De ő nem akart meghalni.
- Nekem sokat... Neked semmit?
Maga sem tudta, hogyan is értette a kérdését. Hogy mégis milyen oka is lehetne arra, hogy egy darnát is érhetne számára az ő hitvány élete?
Szomorúvá vált tekintete. Talán még azt is megértette volna, ha menten lehajítja a mélybe. Bár lehet, hogy nem is valami mély az odalent... Legalábbis szerette volna ezt hinni.
- Miért kérdezed, hiszen kedved szerint ölhetsz meg vagy hagyhatsz életben, nem? *most először nézett úgy a sötét szemekbe, hogy úgy látta, mintha zavarodottság lenne benne, bár valószínűbbnek tartotta azt, hogy beképzelte magának a reménytől az életre* - Akkor miért most kérdezed? Számít az egyáltalán, hogy én mit mondok? Nem... Neked nem...
Félt, hogy dühösebbé válik mégis ujjai félelemtől megremegve, erősen kapaszkodtak bele a fekete ingújjba.
Nem akart meghalni. Nem itt és nem most. Valamiért azt sem akarta, hogy attól a kéztől érjen véget élete, mely éppen a halál lehetősége fölött tartja.
Vissza az elejére Go down
Xerar
Vörös sárkány
Xerar

Hozzászólások száma : 162

Character sheet
Nép: Sárkányok
Elsga - a romváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elsga - a romváros   Elsga - a romváros - Page 3 Icon_minitime2015-01-16, 8:50 pm

- ...Számít az egyáltalán, hogy én mit mondok? Nem... Neked nem...
Xerar valóban összezavarodott egy pillanatra. Tudta, hogy igaza van a lánynak, hiszen bármikor megölhette volna, amikor csak akarja. Eddig mégis mindig élve távozott tőle. Igazából Xerar is tudta, hogy nem emiatt érezte azt a kellemetlen görcsöt a gyomrában. Inkább attól, ahogy ránézett ez a most is teljesen kiszolgáltatott ember nő.
Saját gondolataiban kutakodott egy kicsit, majd kezei megmozdultak, s nem lehetett tudni, hogy jót vagy rosszat szándékozik tenni.
- Valóban nem.
Azzal vissza húzta a biztos talajra. Néhány másodperccel tovább is felejtette karján a kezeit, mint azt igaziból a cselekmény indokolta volna. Aztán elengedte őt.
- Vissza viszlek... A többihez nincs szükségem rád.
Vissza az elejére Go down
Sydney H. Low

Sydney H. Low

Hozzászólások száma : 311
Életkor : 28
Munkahely : a világ felfedezendő, kiismerendő részein

Character sheet
Nép: Emberek
Elsga - a romváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elsga - a romváros   Elsga - a romváros - Page 3 Icon_minitime2015-01-16, 9:04 pm

Végül mégis életben maradt. Lábai újra biztonságot nyújtó talajon álltak. Xear meg furcsa módon meghátrálni tűnt a helyzetből.
~Talán nem is olyan szívtelen, mint az szeretné, hogy legyen?~
Tudta, komolyan gondolta, hogy visszaviszi őt. Most valahogy mégis ellenérzései támadtak ezzel kapcsolatban. De kezdte azt is gondolni, hogy talán már az ő esze is elment, hogy egy őrült közelében akar lenni? Igazából kettős érzése volt ezzel kapcsolatban. Egy része menekült volna, amint megpillantja, egy másik rész meg inkább ott loholna mindig a nyomában boldogan attól, ha csak törődik egy picikét is vele.
Az előbb ráadásul azt hitte, hogy megöli... Mégis meggondolta magát. Vajon miért gondolta meg a dolgot? Ezen törte a fejét.
- Biztos, nem kellek már? *csak akkor jött rá, hogy félre érthetően beszél, mikor már kimondta* - Mármint nem ÚGY értem, hanem csak úgy, hogy talán... lehet, hogy... lehet, még kellene a nyelvismeretem, ha ... ha véletlen megint egy fal állná utadat...
Végre mégis sikerült úgy kinyögnie, hogy nem is érezte magát olyan hülyén tőle, mintha mégegyszer ennyire hülyének érezné magát. Arca így is vörös színre váltott, s a lány inkább fejét lehajtva a földet tanulmányozta, na meg a mágus cipőjének orrát.
Vissza az elejére Go down
Xerar
Vörös sárkány
Xerar

Hozzászólások száma : 162

Character sheet
Nép: Sárkányok
Elsga - a romváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elsga - a romváros   Elsga - a romváros - Page 3 Icon_minitime2015-01-16, 9:30 pm

Egy fal az ő útját? Valójában sosem állhat úgy igazán útjába egy nyamvadt fal, ebben biztos volt. Nézte a lány lehajtott fejét, s a vörös tincsek finom rezzenéseit Sydney moccanásai nyomán.
Majd a sötétségbe tekintett, s utána az égre. Nem is olyan távolról érezte a homokvihar közeledtét, ami ebben a sivatagban nem is olyan jó móka. Mégsem mozdult, hanem állt és nézte újra a végtelennek tűnő, vörös hajzuhatagot maga előtt. Bal keze mozdult, hogy megérintse, de mielőtt ezt megtehette volna már meg is torpant a levegőben, hogy azonnal vissza húzza azt.
- Egy időre kénytelenek leszünk fegyverszünetet kötni.
Megvárta, hogy Syd felemelve fejét rá nézzen végre.
- Egy nem épp jókor támadó homokvihar jött közbe...
A hitelesség kedvéért még jobbjával a szóban forgó viharra is mutatott.
Tekintete újra a régi, megfontolt és hideg lett mire szedte össze a könyvet, s a lány táskáját is.
- A sátor nem elég... Más menedék kell és annak nem feltétlen fogunk örülni.
Ő tudta, mire utalt, a lány viszont nem. Biztos volt benne, hogy kiakad, amint megérti, hogy túlságosan is testközelbe kell kerülnie vele a túlélés érdekében. Persze ehhez neki sem fűlött jobban a foga, de ez van.
Igaz, megtehetné, hogy nem foglalkozva az ember lánnyal, csak hagyná itt és akkor semmi gond, hiszen neki nem könnyű meghalnia. Legalábbis emberi szemszögből nagyon nem az.
Hirtelen mozdult megint és kapta el úja a lányt, ám ezúttal nem fenyegetőzés céljából. Csupán néhány száz méterrel odébb teleportált, egészen egy óriási dűne lábához. Újra halk szavak hagyták el száját, s kezének mozdulatára vörösen felizzott előtte a levegő, s ahogy előrébb lépett úgy nyílt egy kisebb gömb alakú rés a homokdomb oldalában. Másik kezével továbbra is szorosan magához húzva tartotta a lányt, s így indult meg befelé. Talán a dűne közepéig is eljutottak már mire megálltak, s láthatóvá vált, hogy valójában ők maguk voltak egy vörösen izzó gömb belsejében, mely mögött a homokjárat újra bezárult.
Xerar eleresztette a lányt, bár elhúzódni nem tudott, hiszen nagyon kicsiny helyük volt a gömbön belül. Azon túl meg nem is élnék túl. Azonban egy újabb igével szögletesre váltott az izzó pjazsuk, s egy picit nagyobbá is, mert most már talán arra is volna hely, hogy leüljenek.
- Tudom, hogy irritál a közelségem, de itt kell kihúznunk a vihar végéig.
Többet nem is állt szándékában magyarázkodni.
Vissza az elejére Go down
Sydney H. Low

Sydney H. Low

Hozzászólások száma : 311
Életkor : 28
Munkahely : a világ felfedezendő, kiismerendő részein

Character sheet
Nép: Emberek
Elsga - a romváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elsga - a romváros   Elsga - a romváros - Page 3 Icon_minitime2015-01-16, 9:49 pm

Ellenkezni nem is nagyon jutott eszébe. Már ismerte annyira, hogy tudja, felesleges próbálkozás volna.
Azonban, mikor egy csöppnyi helyen találta magukat, és kifejezetten közel a mágushoz, hát volt némi ellenvetése, az biztos.
- Na neeeeeeem! *idegesen dobta hátra előre toluló tincseit miközben beszélt* - Ezt te sem gondolhatod komolyan!
A férfi kifejezéstelen arcába nézve egyértelmű volt számára a válasz.
- Inkább dobtál volna be a lyukba.
Azzal felháborodott arcot vágva hátat fordított neki és összekuporodva leült. Igaz, így sem tudott olyan távol lenni tőle, hogy ne érezze úgy, mintha ott lélegezne a nyakában.
Vissza az elejére Go down
Xerar
Vörös sárkány
Xerar

Hozzászólások száma : 162

Character sheet
Nép: Sárkányok
Elsga - a romváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elsga - a romváros   Elsga - a romváros - Page 3 Icon_minitime2015-01-16, 11:14 pm

- Még sort keríthetünk rá, ha ennyire hiányzik neked.
Metsző hangon mondta ki a szavakat, és úgy tűnt, hatott, mert a lány mély hallgatásba burkolózva kuporgott a lábai előtt. Másutt nem is nagyon lehetett volna a szűkös hely miatt.
Némaságba burkolva telt el csaknem egy teljes óra. Hiába, Xerar jó volt a hallgatásban, bár a lány kitartásán csodálkozott. Biztos volt benne, hogy ha tíz percig nem szólalhat meg, abba belebolondulna az örökké szájaló némber.
Xerar is leült, csak éppenséggel hátát vetve a lányénak. Így legalább nem kell elviselniük egymás látványát, hiszen olykor elég nekik magát a tudatot is elviselni, hogy együtt vannak. Más részről meg, mivel háttal volt a lány, hát nem láthatta, mint vált sárga színre a szeme, hogy felerősödhessen sárkány érzéke.
Xerar az orrában érezte a kissé kellemetlenül maró port, mely a levegőt egyre sűrűbbé tette. A vihar hangjaiból ítélve még eltart majd pár órán át ez a kellemetlen helyzet. A mágikus pajzsot is fent kellett tartania végig, hiszen nélküle még őt is csaknem kilapítaná a több tonnányi homok, ami a nyakukba zuhanna nélküle. Ehhez is jócskán le kell majd merítenie magát. Ha valaki a vihar után akarna rajtuk ütni, hát nem volna sok esélye a támadóval szemben. Persze csak abban az esetben, ha mágus támadná meg. Az egyéb kategóriás fajzatokkal fizikai erőfölénye is van. Így amiatt nem aggódott.
Egy óra hosszát ült még csöndben, aztán úgy döntött megszólal. Elég volt a duzzogásából a kis őrjítő vörösnek.
- Remélem, hasznos dolgokat is tartasz abban a hülye táskádban. Mondjuk például vizet?
Ez azért sem ártott szerinte, ha a lány nem akar elájulni a hőségben. Mert az lesz. Piszok meleg lesz, ha már órák óta fognak egy ekkora kis térben létezni, a nappali hőtől felforrósodott homokdűne mély ölében.
Vissza az elejére Go down
Sydney H. Low

Sydney H. Low

Hozzászólások száma : 311
Életkor : 28
Munkahely : a világ felfedezendő, kiismerendő részein

Character sheet
Nép: Emberek
Elsga - a romváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elsga - a romváros   Elsga - a romváros - Page 3 Icon_minitime2015-01-21, 8:45 am

Syd félig hátra fordult ültében, némi megvetéssel pillantásában végig mérte a mágust, majd előre fordult.
- Az istenekre Xerar, hol szedted össze ezt a bárdolatlan stílust?
Újra hátra nézett, de most meg is fordult vele szembe. A férfi továbbra is háttal volt neki, s ő így kedvére végig is mérhette Xerart. Alapjában véve még azt is mondhatta volna róla az ember, hogy túl szép vonaásai vannak egy férfihoz képest... Tekintete fejéről hátára vándorolt. Izmosnak is nevezhette volna bárki, ami nem is olyan megszokott a mágiahasználók körében. A mágusok köztudottan az elmére, s nem pedig a testre fordítját figyelmüket. Xerar mégis meglepően jó kondícióban lévőnek tűnt. Úgy összességében végig méregetve a hímnemű egyedek kifejezetten mutatós példányai közé sodorta volna.
Bár ott volt ehhez a pozitívumhoz szerves részként csatlakozó jellem is, mely egy szóval is leírható volt: tuskó. Hát ez a rész benne azonmód ki is oltotta a pozitívumokat irányába. Igaz, azt még ő is kénytelen lett volna beismerni, hogy akadtak olyan pillanatok párszor, mikor úgy érezte, a férfi elveszti kontrollját a negatív jellemvonása fölött, s az átcsapott ilyenkor teljesen normális jellembe. Sőt, kifejezetten megnyerőre is változott olykor.
Utóbbit egyértelműen saját képzelgéseinek tudta be, amit bizonyára a mágus frusztráló jelenléte váltott ki belőle.
Előhúzta kulacsát, kinyitotta, szájához emelte de, végül mégsem ivott belőle. Előbb megszólalt.
- Ha kérnél a hülye táskámból kivett, hülye kulacsomban lévő, hülye vizemből... csak szólj...
Azzal ivott pár kortyot belőle.
Vissza az elejére Go down
Xerar
Vörös sárkány
Xerar

Hozzászólások száma : 162

Character sheet
Nép: Sárkányok
Elsga - a romváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elsga - a romváros   Elsga - a romváros - Page 3 Icon_minitime2015-01-21, 9:06 am

Fogát összeszorította volna, ha ez most feldühíti. Mégsem ez történt, mivel inkább érezte úgy, hogy mulattatja a helyzet. Elérkezettnek tűnt számára az idő, hogy egy rövidke leckében részesítse a pimasz lányt. Megfordult és fordultában le is döntötte Sydneyt. A lány meghökkent arcába bámult, méghozzá igen csak nagy önelégültséggel mikor mellette térdelve, kezeivel elmarva kezeit fájdalmas erővel leszorította a feje mellé mindkettőt. Aztán a mozogni nem igazán képes lány fölé hajolt, jó közel eresztve arcát arcához. Így esélye sem volt sem a szabadulásra, sem pedig arra, hogy tekintetét kiszakítsa a férfi pillantásának fogságából.
- Én nem kérek, én elveszem, amit csak akarok... *halkan, csaknem suttogva mondta ezeket* - Bármit...
Két kezét egyetlen kezébe össze zárva a lány feje fölé kényszerítette, s szabaddá váló kezét végig húzta a a mellei között lecsüngő szalagokon, melyek a lány dekoltázsát voltak hivatva rejtve tartani és letépte a ruháról.
- A bármibe minden bele tartozik... A bosszantó vörösek számára még a mindennél is több...
Hirtelen feltérdelt, a lány kezeit oldalról hátra vezette és a letépett szalaggal egy szempillantás alatt megkötötte úgy, hogy égve fájjon is neki.
Xerar váratlanul erősen megragadta csípőjénél fogva, s ölébe húzta. Testük egymáshoz préselődött, s ez valamiért még kellemes érzést is ébresztett benne. Viszont most a leckének volt elérkezve az ideje, nem pedig az elgyengülésnek.
- Számodra még annál is több....
Bal keze a dekoltázsra kúszott, ám még véletlen sem a ruha alá. Annyira azért nem gondolta komolyan ezt a bizonyos leckét. Jobb keze eközben a csípőjét szorítva tartotta magához szorítva őt.
Vissza az elejére Go down
Sydney H. Low

Sydney H. Low

Hozzászólások száma : 311
Életkor : 28
Munkahely : a világ felfedezendő, kiismerendő részein

Character sheet
Nép: Emberek
Elsga - a romváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elsga - a romváros   Elsga - a romváros - Page 3 Icon_minitime2015-01-21, 9:17 am

Már nyelve hegyén volt, s csaknem ki is csúszott száján a rögtönzött, felettébb sértő megjegyzés de, a férfi váratlan cselekedete olyan szinten riadtságot váltott ki belőle, hogy megszólalni is képtelen volt. Próbálta kitépni kezét a mágus szorításából de, végül teljes kiszolgáltatott módon ott találta magát mozdulatlanul, a mágus ölébe kényszerítve. Első reakcióként sikítani szeretett volna riadalmában, viszont hang nem jött ki száján. Szemei árulkodó módon elkerekedtek, s a félelem ült ki arcára.
Testét szorosan lefogva, fogva tartotta a férfi, ettől a lány teste gyenge rszketésbe kezdett.
Mikor pont úgy szorította magához, mintha hagy nem gondoljon bele, hogy miket is művelhetne vele... Hát abban a pillanatban úgy érezte, szíve menten kiugrik helyéről, hogy a homokba hullva haljon szörnyet.
Füleiben ott visszhangzott a bármit szócska. Egy szó, mely oly sok jót is jelenthetett, ám most rettegve próbálta meg kizárni tudatából a fogalmát.
Aztán valahogy mégis megtalálta hangját.
- Ne... Kérlek...
Nem hitte, hogy lényegesen nagy hatással lesz ez az ellenkezés a mágusra de, más nem jutott eszébe.
Vissza az elejére Go down
Xerar
Vörös sárkány
Xerar

Hozzászólások száma : 162

Character sheet
Nép: Sárkányok
Elsga - a romváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elsga - a romváros   Elsga - a romváros - Page 3 Icon_minitime2015-01-21, 9:41 am

- Ne... Kérlek...
Xerar éppen a nyakához hajolt, mikor meghallotta az elég gyatrára sikeredett tiltakozást. Felemelte fejét és a szemeibe mélyesztette tekintetét. Egy kis ideig nem is mozdult, így talán hihette azt is a lány, hogy meghatották szavai. Nem így volt.
Xerar eleresztette az övéhez képest kicsiny kezeket, s mivel biztosra vette, hogy nem fog semmi ostoba, meggondolatlan dolgot cselekedni, hát fájó erővel bele markolt a hosszú, selymes, tüzes fürtökbe és Sydney fejét kissé hátra döntötte, miközben testét egyértelmű jelzésként sokkal durvábban húzta magához vissza. Eztán magához húzta kezével a vörös fürtökkel keretezett arcot, s a fülébe suttogott.
- Egy életre jegyezd meg ezt Sydney... Bármit megtehetek veled... amihez csak kedvem van... *amilyen hirtelen ragadta meg, olyan hirtelen volt az is, hogy eltaszította magától, hogy a védőburok aljára lökte* - Legközelebb nem állok meg... és hogy tudd... nem lesz senki, aki megmentsen tőlem...
Visszafordult korábbi ülőhelyzetébe, s a kezében maradt színes szalagot bámulta. Érezte minden porcikájában, hogy hiába volt minden szövegelése... Valójában nagyon kevesen múlt, hogy képes legyen leállni. A lecke csaknem visszafordíthatatlan valósággá alakult át.
Kénytelen volt leszögezni magának, hogy ez kis malőr, csaknem elérte, hogy elveszítse eddig elveszíthetetlennek hitt fejét. Nem ártott okulnia belőle. Legközelebb nem biztos, hogy szívesen alkalmazna leckéztetést a lánnyal szemben, mert csaknem valóban megmutatta, hogy mennyire is képes elvenni tőle még azt is, amit sosem adna neki önszántából: önmagát. Talán egy picinyke része az esetnek még Xerart is megrémítette. A játék majdnem elszabadult kezei közül.
Amikor megszólalt mégis fagyosan csengtek szavai.
- Legközelebb nem adok menekülésre esélyt sem.
Vissza az elejére Go down
Sydney H. Low

Sydney H. Low

Hozzászólások száma : 311
Életkor : 28
Munkahely : a világ felfedezendő, kiismerendő részein

Character sheet
Nép: Emberek
Elsga - a romváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elsga - a romváros   Elsga - a romváros - Page 3 Icon_minitime2015-01-21, 10:20 am

Reszketve húzta magán összébb ruháját, ami valójában nem is nyílt szét rajta, pusztán az érzés bújkált benne erről. Hogy félt-e a mágustól? Furcsamód nem. Fájdalmat okozott neki, mert fájdalmasan erősen szorította, és fájó erővel kötözte meg. Mégsem ezért reszketett. Ez most más volt.
Még jobban igyekezett eltakarni magát, mintha csak a feketeköpenyes átláthatna vékony anyagú ruháján. Még mindig remegés futkosott testében. Tényleg nem a félelemtől. Megdöbbent, letaglózta, sőt sokkolta ami történt, mégsem  félelemtől reszketve kaparta magát össze a földről, s ült vissza Xerar mögé. Megijedt, s ugyanakkor talán nem is igazán bánta volna, ha nem áll meg a mágus. Igaz, egész életében szégyent érezne ezután.
Hátát a férfi hátának támasztotta és hagyta, hogy átjárja a belőle áradó forróság. Még úgy sem zavarta bőrének melege, hogy egyébként is izzasztóan meleg volt a dűne belsejében.
Fejét engedte hátra hanyatlani, s a férfi hátának támasztva nézte a homokot. Jobb híján, mivel mást úgysem láthatott.
- Sajnálom.
Mást nem mondott. Lehunyta szemeit, várt, s igazából azt sem tudta, mikor is aludt el a mágusnak dőlve.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Elsga - a romváros - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elsga - a romváros   Elsga - a romváros - Page 3 Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Elsga - a romváros
Vissza az elejére 
3 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
LANURIA :: Lanuria világa :: Nyugati szeglet-
Ugrás: