LANURIA

A sárkányok, nimfák és mágusok birodalma
 
Homehttp://newagelaGalleryGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Déli-dombság

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 21  Next
SzerzőÜzenet
Kain Namelyr
Arany sárkány
avatar

Hozzászólások száma : 1795
Életkor : 737
Munkahely : A magam ura vagyok

Character sheet
Nép: Sárkányok
TémanyitásTárgy: Re: Déli-dombság   2012-01-10, 9:56 pm

//Darthys - időn túli játék//

*Kellemes délutáni napsütés melengette a Déli-dombság lankáit. A déli forróság már tovatűnt, s mivel az idő inkább télies volt, köszönhetően annak, hogy nem sokkal haladt túl az idő kereke a téli napfordulón, az idő rohamosan kezdett hűlni.
Persze ez nem jelentette azt, hogy rettenetes hideg állna be éjszakára, csupán a nyári időnél valamivel hűvösebb vár az éjszaka lakóira.
A déli vidék messze nem érintett annyira a télben, mint az északi, vagy akár Lanuria középső területei.
Céljától jóval távolabb egy hatalmas bestia, egy arany sárkány landol a dombság két magasabb kiemelkedése között. Egészen távolról, északról érkezett, s mikor szárnyait leengedi, végiggondolja a hosszú út eseménytelen idejét.
Vágyott már a nyugalomra Olassië harcos napjai után, vágyott azért is, mert már az elf városba is menekülve érkezett Furia fogdmegjei elől.
Az egykori áruló békére vágyik, s talán ennek fényében döntött úgy, hogy olyan vidékre távozik inkább a múltja, s az őt rendre követő baj elől, ami köztudottan már régen nem hatalmas népességéről híres. A dombságnak talán egy-egy egészen kis falu csak lakossága, így Kain vérmes reményeket táplálhat aziránt, hogy végre nem hoz sem csatákat, sem gyűlöletet magával olyan helyre, ahol nincs más, csak ő.
Kisvártatva már egy magas, széles vállú férfi gyalogol át a dombokon. Néha megáll tájékozódni, feltekint a napra, majd körbenéz, s csak azután folytatja útját. Óvatosságból váltott emberi alakra.
Sosem tudhatja, nem bújik-e meg egy-egy még vénségére itt ragadt törpe, vagy akár valami vándor, akit ide sodortak Ritalea, a végzet istennőjének útjai.
Fekete bőr csizmája a dombság dús füvében tapos. Fekete nadrágja mellett ott lóg övére függesztett kardja, melynek narancs köves gombján meg-megcsillannak a nap sugarai. Kezén is ott villan a gyűrű. A fekete nadrág felett ezúttal egészen mélysötét kék, csaknem fekete mellény feszül, melyből szinte kivilágít a világosabb, sárgás árnyalatú ing.
Bal vállán átvetve himbálózik bőrkabátja, mely így már a fűszálak tetejét simogatja előre haladtában. Fehér arcán nincs érzelem, csak sötét szemei csillannak fel, mikor megpillantja a romokat két sor domb között. A parányi völgyet már benőtték a futónövények, s az alacsonyabb növésű fák.A romokról még Valianan hallott, amikor a Birodalmi kikötő felé vette az irányt. Nem is akart hinni a fülének, de a varázstárgy, melynek hírét ott vette annyira felkeltette az érdeklődését, hogy muszáj volt utána néznie.
Kain megrögzött gyűjtő, s barlangjának rejtett szobájában számtalan varázstárgy lapul az elmúlt századok gyűjtőmunkájának köszönhetően. Nem is használja őket, csak néha, mikor „otthon” van, gyönyörködik bennük. Az otthon az a szó, melyet sosem használna arra a helyre pedig mégis az valahol.
Namelyr megáll a zöld tövében, hogy ébenfekete szemeivel körbepillantson maga körül.
Orrlyukai kitágulnak, ahogy magukba fogadják a levegő által hordozott aromákat. Körbefordul, majd megáll, egy bizonyos irányba tekintve.*

_________________
"Egy kóbor álmodó.
Ez vagyok én,
messze szálldosó
a mindenség tengerén."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darthys Indoril
Vörös sárkány
avatar

Hozzászólások száma : 125
Életkor : 1163

Character sheet
Nép: Sárkányok
TémanyitásTárgy: Re: Déli-dombság   2012-01-10, 11:55 pm

Lanuria tájai még egy olyan tapasztalt és sokat megélt sárkánynak is tartogatnak meglepetéseket, mint amilyen én vagyok. A régmúlt idők istenei, akik még szabadon cselekedhettek, valamint az istenek felett álló, ismeretlen erők furcsa tréfákat űztek a világgal, melyeknek a következményei a mai napig tapasztalhatóak. Ilyen volt a déli dombságban található rom is.
Nem hagyott nyugodni, hogy valami vár ott rám, hogy valami olyan veszély leselkedik a titokzatos romok mélyén, mellyel nem tudok szembeszállni. Már nem leptek meg az olyan hírek, hogy egy barlang csak bizonyos csillagállások alatt nyílik meg, hogy varázsige vagy akár egy bizonyos személy jelenléte kell ahhoz, hogy bemehessen a kalandozó. De a saját szememmel láttam, hogy harminc éve annak a romnak még nem volt bejárata. Most pedig bárki bemehetett. Kevesen mondták el, mit láttak odabent és még kevesebben tudtak hasznos információval szolgálni, azonban abban mind megegyeztek, hogy hihetetlen dolgokat láttak. Volt szó csodálatos varázstárgyakról, rengeteg aranyról, olyannyira túlzóak voltak a beszámolók, hogy kételkedni kezdtem, de sem a megérzéseim sem a legfurfangosabb varázslataim nem tanúskodtak hazugságról. Tényleg elhitték, amit mondtak.
Nem tudtam, hogy mi vár rám, ha megérkezek a romokhoz, de egy másik varázshasználó jelenlétére nem számítottam. A felderítő varázslat, ahogy végigszáguldott a környéken két helyről is visszhangot jelzett, egy varázshasználó volt a rom közelében, valamint a romok is visszavertek valamit. Egyiket sem tudtam igazán beazonosítani, de valószínűleg a másik varázsló is észrevett. Talán sárkány lehetett, de nem voltam benne teljesen biztos, valami idegen volt benne, ami nem vallt sárkányra. Az épületek visszhangja viszont teljesen felismerhetetlen volt. Nem is az az érzésem volt, hogy idegen, sose láttam ilyesmit, hanem úgy éreztem esélyem sincs, hogy valaha megismerjem. Mindenesetre az legalább igaznak tűnik, hogy itt valami különleges dolog folyik.
Tovább indultam, szokás szerint nem volt nálam semmi a fegyveremen és a ruhámon kívül. A medál most a nyakamban lógott, emberi külsővel ruházva fel. Odaértem a romokhoz, majd egy csonka fal mögül kilépve szembe találtam magam az idegen mágussal. Valahonnan nagyon ismerős volt, biztosan találkoztam már vele, de mintha megváltozott volna. Éppen csak annyira, hogy ne ugorjon be, ki is ő, de talán nem is ismertem, csak valahol összefutottam vele. Bosszantóan ismerős volt.
Biztos voltam benne, hogy ő is a romok titkait jött felkutatni, talán kincsekre, talán kalandra fáj a foga, de nem tudtam, hogy megbízhatok-e benne. Lehet, hogy segíthetne, de lehet, hogy csak a saját javát nézné. Szívesen megbíznék benne, de sajnos nem tehetem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://newagelanuria.hungarianforum.net/t309-darthys-indoril-fel
Kain Namelyr
Arany sárkány
avatar

Hozzászólások száma : 1795
Életkor : 737
Munkahely : A magam ura vagyok

Character sheet
Nép: Sárkányok
TémanyitásTárgy: Re: Déli-dombság   2012-01-11, 3:40 pm

*Kain mit sem tudott ismeretlen erőkről, ősi istenek cselekedeteiről. Az arany sárkány csak egy kikötői beszámoló hallatán érkezett, melyből ki tudja, hogy mennyi az igazság, s mennyit tettek hozzá alkoholgőzös elmék, hogy tovább színesítsék az amúgy is vadregényes hely leírását. A romok között állva több dolog is felkeltette az érdeklődését. Egyik az a puhatolózó varázs volt, melynek feladata felderíteni a környéket, s ha ez még nem is lett volna elég, már volt olyan közel az idegen, hogy Kain is tisztában legyen jelenlétével.
Namelyr emiatt áll a romok előtt, s esze ágában sincs belépni egyenlőre közéjük.
Sötét szemeit továbbra is a romos falrészletre szegezi, majd az onnan előlépő idegenre. Talán emlékezteti valakire, de az a valaki már réges-régen eltűnt látóteréből. Valaha volt sötét elf külsejű alak rémlik fel gondolataiban.
Az, aki előtte áll, nem sötét bőrű, hanem világos, de alkata, vonásainak természete számos egyezést mutat, talán még tartása is.
Az arany sárkány mélyet szív a levegőből. Innen már érzi a szagot is. Sápadt arcán nem látszik érzelem. Annyiban bizonyos, hogy sárkány az illető.
Kabátja még mindig vállán átvetve, ő pedig még mindig áll csak, látszólag teljesen nyugodtan. Kardjával nem is törődik. Miért tenné? Sárkány ellen nem sok értelme van abban gondolkodni.
Számára az inkább érdekes, hogy mit keres itt a másik. Nem vele érkezett, túlzott óvatosságával hamar észlelte volna.
Talán csapdába csalták, kihasználva egyetlen, még megmaradt szenvedélyét?
Volt már rá példa. Rodelust éppen Furia küldte ellene, kényszerítve a gyilkosnak szánt varázstárgy átadására.
Mi van akkor, ha most nagyobb léptékben gondolkodik az ősi sárkány? Mi van akkor, ha a romhoz csalja, hogy itt már várja őt egy jól előkészített csapda. Meg sem fordul a fejében, hogy Furia esetleg még mindig halottnak hiheti. Nincsenek illúziói. Előbb-utóbb rájön tévedésére.
Kain szemei megrebbennek, majd sötéten villannak a szűkebbre húzott szemhéjak mögül. Mély hang morran elő torkából.*
- Nem gyakori a látogató ezen az elhagyatott helyen. Főleg nem a mi fajtánkból.
*Keze eközben jobban marokra fogja a vállán átvetett bőrkabátot. Szándékosan nem követeli, hogy a másik azonosítsa magát. Ha meg akarja őt ölni, nem számít a neve. Akkor harc lesz. Ha meg nem gyilkos szándékkal jött, akkor úgyis megtudják egymás nevét. Márpedig az ő nevét nem jó előre közölni. Úgy hiszi, hogy még mindig elég sokan átkozzák ezt a nevet, pedig tisztában van vele, hogy a háború nem rajta bukott el.
A romok mintha elvesztették volna érdeklődését, inkább érdekli az idegen és annak szándékai.*

_________________
"Egy kóbor álmodó.
Ez vagyok én,
messze szálldosó
a mindenség tengerén."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darthys Indoril
Vörös sárkány
avatar

Hozzászólások száma : 125
Életkor : 1163

Character sheet
Nép: Sárkányok
TémanyitásTárgy: Re: Déli-dombság   2012-01-13, 12:22 am

Ezernyi haszna van, ha valaki tapasztalt mágus, minden élőlénynek van egy kisugárzása, amit észlelni lehet és ráérezni milyen ember áll előttünk. Van aki akkor is képes rá valamennyire, ha nem is tud varázsolni, van, aki hosszú évek munkájával fejleszti és már a szobába belépőről is pontos képet tud adni. Most hogy a férfi közelébe értem valami azt súgta, hogy rejteget valamit, de a varázserejének a hullámai elfedtek minden mást. Most már biztos voltam benne, hogy ő is sárkány, bár a pontos fajtáját még mindig nem tudtam volna megmondani.
Látom rajta, hogy akar valamit és meg is szólít. Eszem ágában sincs megmondani a nevemet, annál viszont nincs szánalmasabb amikor valaki olyan "rejtélyes és titokzatos", hogy közli, hogy nem mondhatja meg a nevét, vagy épp a halálosan unalmas "nem fontos a nevem" szöveggel jön. Feláll az ilyenekről a szőr a hátamon, a fontoskodó senkik sajátja ez a titkolózás. Aki tényleg rejtőzködik az szemrebbenés nélkül fog a szemedbe hazudni egy hamis nevet, ha kicsit tapasztaltabb teljes személyazonossággal is képes pillanatok alatt előállni. Nekem azonban még nem akazódzott bemutatkozni.
- Valóban ritka.
Látom, ahogy megfeszül és harcra készen várja a mozdulataimat, de én csak hátat fordítok és a romok bejáratát veszem szemügyre. Nem félek, hogy hátba támad, láttam rajta, hogy védekező reakció, nem akar ő sem harcot. Nem teszek hirtelen mozdulatot, lassan végigmérem a bejáratot, majd visszafordulok az idegenhez.
- De nincs is oka senkinek idejönni igaz? Nem is csoda hát, hogy kevesen fordulnak meg erre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://newagelanuria.hungarianforum.net/t309-darthys-indoril-fel
Kain Namelyr
Arany sárkány
avatar

Hozzászólások száma : 1795
Életkor : 737
Munkahely : A magam ura vagyok

Character sheet
Nép: Sárkányok
TémanyitásTárgy: Re: Déli-dombság   2012-01-13, 9:11 am

*A szemben álló sárkányt sem ejtették a fejére. Az is biztos, hogy nem egy szimpla ifjú harcos, akik közül többhöz volt már Kainnak szerencséje. Van, amelyik Középvidék egyik erdejében fekszik, vagyis csak a csupasz csontjai, mások a hegyek között lelték halálukat.
Támadták már lesből, szemből, de többnyire nem alakoskodva, színészkedve.
Különösebben okosak sem voltak, inkább csak fanatikusak, és az arany sárkány leginkább ennek tulajdonítja azt, hogy még mindig életben van. No és annak, hogy a kísértetekkel nem az feketék, hanem Lanur kötött szövetséget. Mert velük egészen könnyen megtalálhatta volna őt már bármelyik rá vadászó ellensége is. Persze Furia a legalattomosabb közülük. Az ő nyers erejével nem is bírt, csakis Tarabas gyűrűje adott egy pillanatot, hogy utolsó erejével elmeneküljön előle. Talán többé nem lesz akkora szerencséje.
De félre a mélázással!
A kapott válasz ugyanolyan semmitmondó, mint amivel Namelyr üdvözölte lényegében köszönés nélkül az érkezőt. Teljesen nyilvánvaló dolgokról üres frázisok.
Az idegen eközben hátat fordít neki és úgy méri végig a bejáratot.
Ez utóbbit Kain a támadó szándék hiányának is vehetné, de ő ugyan nem hagy fel az óvatossággal ennyitől. Izmaiban továbbra is ott vibrál a készenlét.
Agya lázasan dolgozik.
Az bizonyos, hogy a másikat is a romok érdeklik, de hogy éppen az-e, ami Kaint is, vagy valami egészen más, nem tudni. Nem örül az idegen jelenlétének. Alá sem becsülné. Kellően tapasztaltnak tűnik.
Annyi biztos, hogy ha már eljutottak idáig, el nem fognak menni csak úgy szép szóra.
Az arany sárkány fejével a bejárat felé int.*
- Mindketten ezért vagyunk itt. Gondolom, el nem megy egyikünk se. Én harcot nem akarok, nem azért vagyok itt.
*Egy gondolatnyi csendet hagy ki csak, aztán újra megszólal.*
- Egyszóval ha te sem, bemehetünk békében körülnézni.

_________________
"Egy kóbor álmodó.
Ez vagyok én,
messze szálldosó
a mindenség tengerén."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darthys Indoril
Vörös sárkány
avatar

Hozzászólások száma : 125
Életkor : 1163

Character sheet
Nép: Sárkányok
TémanyitásTárgy: Re: Déli-dombság   2012-04-08, 1:24 am

A másik állítólag nem akar harcolni, de folyamatosan érzem felőle a feszült készenlétet, nem tudom hogy kardot rántana, varázsolna, vagy esetleg valami más van a tarsolyában, de az biztos, hogy nem védtelen. De az ösztöneim azt súgják, hogy meg lehet benne bízni. Nem tudom megmagyarázni miért, de valamiért hajlok rá, hogy bízzak a fickóban. Ha a tapasztalatomra hallgatnék, akkor nem bíznék meg egy vadidegenben, de most nem tehetem meg, hogy bizalmatlankodással húzom az időt. Bólintottam az ismeretlen férfi felé, majd bemutatkoztam.
- Varine.
Csak egy páran ismerték az igazi nevemet, nem szívesen adtam ki idegeneknek. Amíg nem tudtam, hogy nem hallott még rólam valahonnan, vagy nem bízhattam meg teljesen benne, addig ez a kis szójáték maradt. Nerevarine, mint Nerevar tanítványa. Igazából kevésbé volt álnév, mint az igazi neve, hiszen többen ismerték így, mint ahányan az eredeti nevén. Igen, gyűlölöm a titkolózást, de nem vagyok bolond sem, hogy világgá kürtöljem, hogy én vagyok a Déli Varázsló vagy épp a Sötét Fegyvermester. Elég vol,t ha Varine-ként ismernek, mint egyszerű sötételf kalandozó. Egy magamban elmormolt varázsigével még létrehoztam egy blokkoló varázslatot, ami megakadályozza, hogy a férfi valami gyors varázslattal meglepjen, nem volt túl kifinomult megoldás, ha megtámad, akkor az én erőmet sokkal jobban szívja a védekezés, de legalább nem tud meglepni. Ugyan hosszú távon fárasztó fenntartani ezt a varázslatot, de amíg nem bíztam meg benne teljesen, addig inkább elviselem a kellemetlenséget.
Csak ezután léptem be a romokba. Sötételfként nem volt szükségem fényre, az infralátás tökéletesen működött, viszont nem árulta el a jelenlétem. Alig néhány perc séta után egy terembe jutottunk, jókora csarnokba, melynek mindkét oldalán állványok, asztalok, polcok sorakoztak, roskadásig ékszerekkel, fegyverekkel, páncélokkal, melyek között ugyanúgy volt díszes és egyszerű is, egyetlen közös tulajdonságuk volt, hogy mindegyikből sugárzott a varázserő. Soha nem láttam még csak feleennyi varázstárgyat sem egy helyen. Az egyik polcon mintha Nerevar gyűrűjét láttam volna, egy másikon pedig az egyik sötételf tábornok kardját, a legszembetűnőbb azonban a szemközti fal előtt kiállított kard volt. Csak képeken láttam eddig, de a kisugárzás alapján egyből tudtam mi az. Lanur Kardja. Összevontam a szemöldököm. Eddig is gyanús volt a dolog, de ez mindent felülmúlt. Éppen a kard elé léptem volna, amikor észrevettem, hogy előtte egy kis medence van, ám nem víz volt benne, hanem valami más. Fogalmam sem volt, mi az, de valahogy éreztem, hogy ha használnám, hihetetlen hatalommal ruházna fel. Visszafordultam a férfi felé, ám ekkor megszólalt egy testetlen hang.
- Üdvözöllek titeket a kívánságok termében. Minden, amit itt láttok a tietek lehet, ám jól gondoljátok meg mit választotok, mert ha méltatlannak bizonyultok rá, azért súlyos árat kell fizetnetek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://newagelanuria.hungarianforum.net/t309-darthys-indoril-fel
Kain Namelyr
Arany sárkány
avatar

Hozzászólások száma : 1795
Életkor : 737
Munkahely : A magam ura vagyok

Character sheet
Nép: Sárkányok
TémanyitásTárgy: Re: Déli-dombság   2012-04-10, 2:53 pm

~Varine…Varine…nem mond semmit. Pedig átkozottul ismerős valahonnan…~
*Ismerős, nem ismerős, Kain sem marad adós egy névvel. Amolyan udvariassági formaként. Nem tudja, mennyire valódi a másik neve, talán csak annyira, mint az övé.*
- Namelyr.
*Vagy annyira sem. Minden esetre a készenlét marad, de miután a másik nem támad, s hasonlóképpen mágia használatát érzékel, ami leginkább arra utal, hogy a bizalmatlanság kölcsönös.
Persze lehet rendkívül alattomos csapda is, esetleg késleltetett átok kerül használatra. A készenlét ezért marad, de mást nem tehet. Követi a férfit a romok közé, hiszen eleve ide indult. Egy pillanatra megáll, hogy a szeme szokja a hirtelen sötétet a kinti verőfény után, utána követi a másik sárkányt a sötétbe.
Nem sötételf, de ez nem zavarja. Emberi testét nem tudja ilyen formán használni látásra, de arra igen, hogy míg Varine láthatóan jól elboldogul a sötétben, addig elsőként félreálljon a bejárat mellől, kipróbálva, mennyi fény is jut be.
Nem sok, a néhány perc alatt elég mélyen be lehet jutni ahhoz, hogy a halovány derengés már ne szűrődjön be elég erősen.
Kain következő lépése, hogy az ében szemek helyére aranysárga kerül, melyek villanását még mindig kevésnek ítéli, bár jóval hatásosabb látása, mint kétlábú képességeivel.
Hátrébb lép, amikor megfordul előtte a nem túl messze lévő alak. A mozgást érzékeli, s közben háta valaminek nekinyomódik a falon.
Hátranyúlva fáklyát tapint a keze. Indítaná is a megfelelő varázst, de meghallja a testetlen hangot.
Az örökös gyanakvás most is éber benne, ahogy a hang után is megmarad az a sárkányban.
Hatásos varázslatot indít meg, hatásos, habár csak egy rövid szó és egy kézmozdulat, melynek hatására tűz lobban a mögötte lévő fáklyában, miközben Kain előrébb is lép, s ha már a fáklya csatlakozik társaihoz, akkor végre lobbannak is egymás után, hogy világosságot teremtsenek a helyiségben.
Kain csak most pillantja meg a szemben lévő kardot. Ismeri ő, hogyne ismerné, látta használat közben is, még Lanur kezében. Tudja, milyen erős. Ahogy fellobban benne a vágy is, hogy megszerezze. Megpillantja Tarabas gyűrűjét, s ez viszont óvatosságát ébreszti fel.
A gyűrűt felhasználta és abban biztos, hogy már nem létezik. Márpedig azt kötve hiszi, hogy akár a gyűrű, akár Lanur kardja olyan könnyen megszerezhetőek lennének.
A kardról ráadásul úgy tudja, hogy a kétlábúak tulajdonában pihen, Lanur tornyában. Szemét végigjáratja a kiállított tárgyakon és meg is akad még valamin. Egy főnix toll hever az egyik polcon, szakasztott olyan, amilyennel Rodelus akart végezni vele anno. Vagy inkább Rodeluson keresztül Furia.
Régi történet, visszapillant Varine arcára.*
- Igen kétes egy hely ez…
*Morogja.*

_________________
"Egy kóbor álmodó.
Ez vagyok én,
messze szálldosó
a mindenség tengerén."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darthys Indoril
Vörös sárkány
avatar

Hozzászólások száma : 125
Életkor : 1163

Character sheet
Nép: Sárkányok
TémanyitásTárgy: Re: Déli-dombság   2012-04-22, 5:37 pm

A bemutatkozásnál kis híján hanyatt dobom magam. Persze, hogy ismerős a Namelyr név, bár nem ismerem pontosan a viselőjét, de nem keveset hallottam róla. Nem arról híres, hogy mindenkibe belekötne, jó eséllyel nincs tőle félnivalóm, de az biztos hogy nem érdemes vele ujjat húzni. Aki ennyi ideig túléli egy halhatatlan bosszúját, az valamit nagyon jól csinál. Vagy nagyon szerencsés. A terem belseje mindkettőnket meglep, hasonlóan gyanúval telve szemléljük az elénk terülő kincseket. Így már értem, hogy miről beszéltek azok, akik megbolondulva kerültek ki innen és azt is sejtem, hogy miért úgy kerültek ki. Túl sokat akartak és mohóságukért az ép elméjükkel fizettek. Asztalok voltak roskadásig pakolva kincsekkel, ékköves gyűrűk, gyémánt nyakékek, még színarany vért is volt közöttük. Talán Lanuria összes királyságának nincs akkora vagyona, mint amennyit mi most láttunk. Csak egy maréknyi kéne, hogy az ember nemesi címet vehessen és élete végéig gazdagon éljen. De gazdagságot bárhol lehet találni, itt pedig ezernyi olyan dolog volt, amit lehetetlen máshogy megszerezni. Nem tudom, hogy a terem varázslatai valahogy tényleg az ember kezébe adják Lanur kardját, ha méltónak bizonyul rá, vagy egy ugyanolyan, másik kardot kap és a kettőt meg sem lehet különböztetni esetleg a kard csak egy csapda, de nem mertem kipróbálni. Lehet, hogy az enyém lehetne, de nincs rá szükségem és nem éri meg az elmém épségét. Valami szerényebbet kerestem. Magam sem tudom miért, de valahogy amikor megérintettem egy tárgyat rögtön tudtam, hogy mire képes. Egy pillanatra a kardhoz is hozzáértem, éreztem a halhatatlanokat is megölni képes pusztító erőt, de hamar el is engedtem, nem mertem azt választani. Valami olyat kerestem, ami csak az enyém, amiről nem az jut senkinek az eszébe, hogy ott megy egy jöttment fickó Lanur kardjával, vagy Eragor pallosával, hanem egy olyan tárgy érdekelt, amit rólam fognak elnevezni. Nincs hős híres fegyver nélkül. A kardokat kezdtem nézegetni. Voltak díszesebb és kevésbé díszes példányok, egykezesek, kétkezesek, azonban a figyelmem egy alaktalan massza vonta magára. A fegyverek között volt, színe az arany, ezüst és malachit között váltakozott, egyszerűen nem tudtam mire vélni. Megfogtam, mire a szokásos módon hasított belém a felismerés. Egy az anyag olyan alakot vesz fel, amilyet a gazdája akar. Lehet egyszerű csuklóvédő is, de lehet belőle kard, pallos, buzogány, bármi. Ez kellett nekem. Lassan megmarkoltam és felemeltem, készen rá, hogy bármi történhet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://newagelanuria.hungarianforum.net/t309-darthys-indoril-fel
Kain Namelyr
Arany sárkány
avatar

Hozzászólások száma : 1795
Életkor : 737
Munkahely : A magam ura vagyok

Character sheet
Nép: Sárkányok
TémanyitásTárgy: Re: Déli-dombság   2012-04-22, 10:49 pm

*Kain továbbra is azt az egy helyet szemléli, ahol a főnix-toll hever. Szinte érezni véli a belőle áradó ősi erőt. Azt mely világokat hozhat létre és törölhet is ki könnyedén. A legendás, hatalmas főnixekét. Sosem érezte őket, de más nem lehet, Istennel találkozott már, s ez ahhoz hasonlatos, mégsem az.
De egy vérbeli gyűjtőt nem a tárgyak hatalma érdekel, sokkal inkább az, hogy milyen kevés van belőle, mekkora múltja van neki, mennyire különleges. Ez adja az értékét, s az, hogy nem egy szimpla halandók által készített tárgy. Különleges, a maga nemében egyedi.
Már ha valóban létezik, mert az arany sárkány még sosem látott hasonlót sem. Éppen ezért érdekli annyira. Más pedig nem lehet az a lángszínű toll, mely még így, elhagyatva, heverve is többet ér, mint amennyit Kain teljes egészében.
Nem foglalkozik a másik sárkánnyal. Mondhatni ebben a pillanatban csak két dolog létezik, ő és a toll.
Így volt ez akkor is, amikor a Rodelustól kapottat vitte haza Norlan melletti barlangjába, s akkor is csak a varázstárgyakat védő mágiának köszönheti, hogy a jól előkészített csapda végül nem ölte meg.
Előbbre lép, megkerül egy asztalt, és már ott is áll a tollat tartó polc előtt. Kezét kinyújtja, de előbb nem ér hozzá. Könnyedén végigsimítja felette a levegőt. Varine biztosan érti, amit mások csak hókuszpókusznak vélnének. Kain a toll körüli erőteret igyekszik előbb felderíteni. Felméri a mágiát, ami védi, vagy ami belőle árad.
Várja, hogy történik-e valami. Nem akarja megint ugyanazt végigcsinálni, mint Furia csapdájánál. Főleg, hogy akkor olyan ügyes volt a megtévesztés, hogy fel sem merült benne, hogy az a tárgy ott nem egy főnix tolla, hanem esetleg az életét kioltók, gyilkos eszköz.
Bizonytalanul megáll, elgondolkodva, majd ismét kinyújtotta kezét, hogy ezúttal megérintse a tollat. Érzi a tapintását, se nem hűvös, se nem tüzes, de az erő szinte árad belőle.
Az aranysárga szemek egy pillanatra elvillannak a másik sárkány felé. Látja, hogy ő is kiszemelt magának valamit, amit a megvilágításban nem tud pontosan kivenni, de itt minden különleges.*

_________________
"Egy kóbor álmodó.
Ez vagyok én,
messze szálldosó
a mindenség tengerén."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darthys Indoril
Vörös sárkány
avatar

Hozzászólások száma : 125
Életkor : 1163

Character sheet
Nép: Sárkányok
TémanyitásTárgy: Re: Déli-dombság   2012-05-28, 12:59 am

A háta mögött a másik sárkány is megtalálta már a számítását, azt a tárgyat, amire mindennél jobban vágyott. Darthys nem foglalkozott vele, még egyszer utoljára átgondolta a kockázatokat, azonban mint mindig, most is nyert a kíváncsiság és a kötelességek hiánya. Az eltelt évszázadok óta minden egyes vakmerő, talán már túlságosan bátor cselekedet mozgatórugója az volt, hogy senkihez nem tartozott a sárkány. Nem volt családja, nem szolgált senkit, Nerevar ugyan valószínűleg meggyászolta volna, de a mester már rég felkészült arra, hogy a tanítványát bármikor leveszítheti. Az egyszerű ember azt hinné, hogy amikor az istenség szolgálatába lépett, teremtett valamit, amiért érdemes élni és ami felelősségérzettel töltené el, ám ez egy fikarcnyit sem számított. Egy istennek nem jelent gondot ha a szolgája a túlvilágra kerül, valamint ha akarja könnyendén megakadályozhatja. Darthys éppen ezért nem aggódott, ha fontos a vadászatok úrnőjének, hogy éljen, akkor meg fogja menteni.
Nagy levegőt vett és megfogta, majd elvette az alaktalan masszát.
A világ hirtelen nagyot rándult. Az elf egy apró erődítmény közepén találta magát, ám az idő mintha megfagyott volna. Katonák álltak előtte, mintha parancsot várnának, ám csak homályosan látta őket. Az egyetlen éles dolog egy szellemalak volt, ám a belőle eredő hatalom még az istenekénél is ősibbnek tűnt. Lassan beszélt, ezernyi hangon, bár a szája nem mozgott, a szavak pedig a sárkány fejében visszhangoztak.
- Elfogadtad a próbát, melyet ki kell állnod, hogy megszerezd a szívednek kedves tárgyat. A feladatod, hogy megvédd a várat. Hatvan embered van, húsz íjász, húsz gyalogos fegyverforgató és húsz lovas. Az ellenséged a kapuk előtt háromszor ennyivel rendelkezik, valamint két varázstudóval, faltörő kossal és létrákkal. A thoriumtömb, melyet magadnak akarsz az ellenséges sereg fővezérénél van. Szerezd meg és védd meg a várat, hogy a tied legyen.
Olyan volt az egész, mintha a múltban elhangzott szavakat hallana, nem is próbált válaszolni, ugyanis ebben a pillanatban minden megelevenedett és az emberek ráfüggesztették a tekintetünket.
- Az íjászok fele a falra, másik fele a kapu mögé. Lovasok a kapu két oldalára, egy tucat fegyverforgató a falakra, a többi a kapu elé.
Adta ki az utasításokat, majd a falra ment, hogy szemügyre vegye a terepet. Az ellenséges sereg már készítette a létrákat, a gyalogosok pedig a faltörő kost mozgatták. Kerekeken guruló, fedett szerkezet volt, a kezelői megvédte a nyilaktól. Elkapott egy fegyverforgató párost.
- Hozzatok földet vagy homokot és kupacoljátok a kapu fölé. Ha bejönnek a kapun borítsátok a nyakukba.
Alattomos terv, még aljasabb a vakon kóválygó katonákat levágni, de most nem válogathattak a módszerekben. Az egyik kapuhoz rendest gyalogost is magához intette.
- Ne reteszeljétek be a kaput rendesen, hadd jöjjenek be, de higgyék azt, hogy ők törték be. Amint bent van a kos csukjátok be mögöttük és vágjátok le őket. Létrákkal már nem fognak bejönni. Amint végeztetek velük a gyalogosok és íjászok menjenek a falra, ha az elesett, akkor a belső várba.
Eddig jutott, amikor mennydörgés rázta meg a kastélyt, ám az ég tiszte volt. Mennydörgő hang szólalt meg.
- Lord Tarys nevében adjátok meg magatokat. A vérontást elkerülhetjük, ha nem álltok ellen.
Darthys a gyilokjáróról válaszolt. A hang egy mágus felerősített hangja volt.
- Várom Lord Taryst a vár előtt egy párbajra, mellyel eldöntjük a csatát. Ha győzök, akkor elvonultok és nem jött vissza, ha ő győz, akkor megadjuk magunkat ostrom nélkül.
Azzal lement a falról és a főkapun kilépett a vár elé. Egyedül ment, bízott magában. Néhány perc múlva megjelent az ellenséges vezér, hófehér lovon, csillogó páncélban. Bal csuklóján ott volt a thorium alkarvédő. Két mágusa kísérte. Leszállt a lóról, kardot húzott, mire az elf is így tett, majd meghajoltak egymás felé. Csak egy pillanat szünet volt, majd körözni kezdtek egymás mellett, keresve a másik gyenge pontjait.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://newagelanuria.hungarianforum.net/t309-darthys-indoril-fel
Kain Namelyr
Arany sárkány
avatar

Hozzászólások száma : 1795
Életkor : 737
Munkahely : A magam ura vagyok

Character sheet
Nép: Sárkányok
TémanyitásTárgy: Re: Déli-dombság   2012-05-29, 9:29 pm

*Már nem törődik a másik sárkánnyal. Ugyan kit érdekel az, mit tesz a másik, mikor tapintása alatt van az a gyönyörűség?
Mert mi más lehet, mint egy főnix-toll? Kecses, mégis oly erők futnak végig benne, melyekkel egykor világokat teremtettek, s ki tudja? Talán teremtenek most is.
Megragadja hát a tollat, s a világ, mely eddig oly sötéten biztosnak tűnt körülötte hirtelen fordul át egy másik hellyé. Nem kell színről színre látnia, míg szemei megszokják a sötét után a napvilágot.
Nem kell erőltetnie mást, az orrát megcsapó szagok az édes, ködös-füstös várost idézik. Eniont, szülővárosát.
A város, melyet oly régen elhagyott, s ahova többé nem térhet vissza.
Előtte egy arany sárkány sziluettje és egy lény, testetlen, szinte nem is létező.*
- Elfogadtad a próbát, melyet ki kell állnod, hogy megszerezd a szívednek kedves tárgyat. Szerezd hát meg magadnak!
A toll, melyre egyetlen főnix tartott csak érdemesnek egyetlen halandót csupán, egy elfé volt valaha. Nemes, népének is dicsőségére való bölcsé.
Kiérdemelte, oly tettek végrehajtásával, melyekről, ha halandó emlékezne még rájuk, mindenki regéket mesélne.
Sok ezer évig élt az elf, mert a toll meghosszította életét is, végül saját maga dobta el magától. Békésen, lemondott a tollról, s egyúttal saját létéről is, míg jobb létre szenderült.
Nem hagyhatta népére, hiszen a hatalom, melyet a toll jelentett, még Eclair bölcs elfjeit is megszédíthette volna, hát elrejtette.
Aztán évezredek sokasága telt el, mikor rábukkant egy másik lény.
E lény egy sárkány volt. Tőle kell megszerezned, ha azt kívánod, hogy tiéd legyen.
*A világ megelevenedik körülötte, s nem telik az sem sok időbe, hogy a hirtelen a semmiből előbukkanó kétlábút, kiről mégis érzik a város lakói, hogy közülük való, többen is észrevegyék. Egyike épp egy arany sárkány.
Kainnak sem kell több, azon nyomban felölti valódi alakját, az aranyszínűt, mely még az előtte lévő nőstényénél is nagyobb.
Egy oszlop tetején áll, szárnyait kiterjeszti, hogy ha kell, a levegőbe lendülhessen, hogy védje magát.
Azonban nem támad rá senki. Mintha sosem hallottak volna az áruló Kainról.
Az egyetlen, aki mégis közelít hozzá, nem más, mint az a sárkány, az az aranyszínű, akit a furcsa, testetlen alak mutatott. Akinél a toll lehet.
A nőstény szelíd tekintetével találkozik, s az könnyedén lebben a magasba, hogy aztán az oszlop tetején érjen földet, éppen Namelyr mellett.
A nőstény közel hajol hozzá, az arany tekintetek találkoznak, s Kainban valami megmagyarázhatatlan szelídség terjed szét a tekintettől és a nőstény közelségétől.
Talán ilyen lehet, amikor valaki anyjával találkozik.*
- Ismerlek valahonnan?
*Kérdi tőle a másik.
*A döbbenet, amit az érzés hagy benne, lassan múlik, de idegei pattanásig feszültek és még mindig a halálra készül. Ennyi sárkánnyal egyszerre nem bír el. Talán ha a nőstényt használja fel a maga céljaira. Pajzsként, vagy túszként, lehet esélye elhagyni a Völgyet…
Kain idegesen méregeti a többi sárkányt, akik látszólag nem is törődnek már vele, hiszen egy társuk már elé ment az idegennek.*
- Nem hinném…
*Morogja végül, miközben fejét közelebb tolja a ragyogó arany pikkelyes másikhoz, hogy jobban belenézhessen tükreibe.
Emlékezteti valakire, s csak rövid idő kérdése, hogy rájöjjön, a víz tükrében lát hasonló vonásokat, amikor inni készül, de sem leheletével, sem döngő lépteivel nem vet hullámokat a sík felszínre.
Namelyr feje oldalra billen, ahogy félig kiterjesztett szárnyakkal oldalt lép, hogy jobban szemügyre vehesse a nőstényt. Mi tagadás, jó érzés a közelében lenni.
Kain orrlyukai remegve szívják be az illatot, mert illat az, melyet a másik arany sárkányból érez.
Lépteit, mint egy lassú táncot, kis késéssel kíséri a nőstény is, e különös ismerkedés lépéseit Enion egyik tornyának tetején.
Namelyr nem érti a derűt, ami sugárzik ebből a nőstényből. Még nem érezte ezt senkitől, viszont nem érzékeli a főnixtoll erejét sem.
Ellenben érez mást, ami sokkal ismerősebb számára.
Árnyék vetül rájuk, és ahogy kettős ívű szarvakkal díszített arany fejét felkapja a levegőbe, Anzar lebeg felettük. Jól ismeri az ősi sárkány tekintetét, és Kain már tudja azt is, hogy készülhet a halálra.
Anzar nem fog kegyelmezni neki, legyen akármennyire is fogadott fia és pártfogoltja a halandó sárkány.
Nem, nem hunyja be szemét, ha halnia kell, hát hal sárkányhoz, Anzar fogadott fiához méltón.
Szemei egyenesen a hozzá egyre közelebb hajoló ősi sárkányéra szegeződnek. Tisztelet és félelem is vegyül bennük, de ott az elszántság, és a büszkeség is.
Az ősi sárkány közelebbről megnézi, majd a nőstényhez fordul.*
- Miféle idegennel barátkozol te itt? Ha befejezted az ismerkedést, várlak!
*Csap egyet hatalmas szárnyaival, majd feljebb emelkedik. Fejét sem fordítja vissza, úgy szól ismét, a megkérdőjelezhetetlen teljhatalom minden fensőbbségével.*
- Ne várass meg, Dahake!
*A nőstény Kainra néz. Az arany sárkány, immár másodjára érzi azt a gyengéd erőt, mely térdre kényszerítené mégis.
Elméjében saját története elevenedik meg. Lassan összeállni kezd a kép, hogy ki is a vele szemben álló, ahogy az is világos, hogy időben a romokban lakozó erő több, mint hét évszázaddal vetette hátrébb. Saját születése előttre.
A nőstény pedig, aki olyan hasonló vonásokkal rendelkezik, nem más, mint anyja, aki azon a viharos éjszakán megóvta élete árán is a testében rejlő tojást, majd amikor az napvilágra került, halálában is védelmezte, melengette.
Anzar pedig ismerte, s talán így, emiatt találhatott rá a síró fiókára az elhagyatott barlangban, anyja teste mellett.*
- Úgy érzem, dolgom, van veled…
*Tűnődik a nőstény. Látszik, hogy maradna és menne is.
Mennie kell, mert Anzar várja, egy ősi sárkánynak pedig nem mondhat nemet. *
- …de mennem kell. Ha megvársz, beszélünk még.
*Ezzel Dahake nemes mozdulatokkal a levegőbe emelkedik és szárnyai erejével Anzar nyomába ered.
Namelyr pedig ott áll, leforrázva. A főnix-toll minden vágya, olyan varázstárgy, melynél jobban nem is kívánhat magának, de hogy éppen saját anyjától vegye el…
Hiszen meddig tartana ezt a gyenge arany sárkányt legyőzni?! Leteperné, ráfogna a torkára, vagy eltörné szárnyait. Biztos, hogy találna rá módot, hogy bizalmába férkőzzön, és ellopja, vagy erővel vegye el, hiszen nem csak ő érzi ezt a kapcsot.
De pont a kapocs az, amely sokkal erősebb annál, hogy ilyet tegyen.
Kain igazságtalannak érzi a helyzetet. Választania kell anyja – és egyben saját jövője, hiszen ha árt neki, talán sosem jön ő sem világra - és a varázstárgy között, amelyet ha mégis megszerezne, a saját életét is megválthatná vele.
Gyötrő a kétség, hogy tudna-e ártani annak, akinek az életét köszönheti, hiszen Anzarral megtette, de vajon anyjával is…?
És még gyötrőbb, hogy érzi, nem lenne rá képes.
Az arany sárkány karmaival szánt bele a kemény kőoszlop tetejébe, miközben kettős ívelt szarvakkal ékes fejét a levegőbe emeli és dühében, elkeseredettségében beleüvölt az égbe.
Enion lakosai felfigyelnek a hangra, van, aki el is indul az idegen sárkány felé.*
- Vedd el a lehetőséget tőlem, ilyen áron nem kell!
~Inkább leszek számkivetett, örök kitaszított, megvetett sarja népemnek, semhogy azt a sárkányt bántsam!~

*Kifordul a világ magából, és Kain már odakint találja magát a rom bejárata előtt. Nem a sötétben, ahova bement Nerevarine társaságában.
Pokoli fájdalom ég testében, fekete kétlábú alakja a homokba rogy, és ott összekuporodik.
Remeg egész teste, ében szeméből pedig a fájdalom könnyei csurrannak ki.
„Választottál, Kain.”
*Szól a hang. Nincs benne érzelem, mintha csupán az okok és a következmények érdekelnék.*Szól a hang. Nincs benne érzelem, mintha csupán az okok és a következmények érdekelnék.
Az alak szó nélkül tűnik el, magára hagyva a sárkányt kétségeivel, fájdalmaival, a benne kavargó érzelmekkel. Láthatta anyját, akit akár meg is ölhetett volna, hogy megkaparintsa az áhított főnix-tollat, mégsem tette, inkább választotta azt, hogy lemond a varázstárgyról.
Anyja többet ért neki és azok a pillanatok is, amelyeket vele tölthetett. Sosem láthatta életében, mégis érezte a kapcsot vele, és ez az érzés az, mely többet ér a világ minden kincsénél.
Még hosszú ideig ott hever a dombságban, rejtve a szemek elől, míg végre a fájdalom enyhülni kezd.
A fekete alak feltápászkodik. Úgy tűnik, az erő megkönyörült rajta, talán mert a feladatot mégsem fogadta el, vagy talán értékelte azt, hogy harc nélkül mondott le arról, amire a leginkább vágyott valaki másért.
Ki tudja a felsőbb hatalmak szándékait? Egy biztos, ha a fájdalom volt az ár, az arany sárkánynak megérte, többet kapott ettől a helytől, mint amiről álmodhatott. Egy kapcsot a múltba, egy érzést, és egy felbecsülhetetlen pillanatot, amit sosem látott, rég halott anyjával tölthetett el.*

//Köszönöm a játékot!//


_________________
"Egy kóbor álmodó.
Ez vagyok én,
messze szálldosó
a mindenség tengerén."


A hozzászólást Kain Namelyr összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2012-07-12, 8:36 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Déli-dombság   2012-06-13, 11:18 pm

// Lysanor //

* Délnek indult a Kaszás fogadó után. Úgy vélte errefelé megtalálja a nyugalmat és a békét. Út közben mikor a csalódottsága elpárolgott, akkor jött rá csak igazán, hogy meg fogja tudni találni a kedvesét. De mire eszébe jutott a kismadár addigra hetedhét országon is túl járt. Ami késik nem múlik útnak eresztette a kismadarat, hogy megkeresse Lyst. Reménykedik, hogy sikerrel jár és nem vadássza le valami ragadozó madár vagy fullad ki a végkimerülésből. A déli dombság vidékén vert tanyát magának egy rögtönzött kis barlangházat készített el.Egybe van a konyha, a háló és a nappali és a komfort érzést a mohaágy puhasága adja meg. Ezen a vidéken sok a nyúl hát fogott egyet-kettőt magának míg párjának valami erdei "zöldséget" keresett.
~ Jó lenne tudni merre jársz? ~ Ami teljességgel nyugtalanítja, az a kismadár. Amennyiszer vele van a madár úgy érzi megfosztja a szabadságtól és egyre inkább kötődik hozzá és az állat is kötődik hozzá.
~ Ha Lysnek rókája lesz akkor nekem is egy társam lesz. ~ Ez jut eszébe és imádkozik Eclairhez ajándékozza meg egy kedvenccel. Reméli nem nagy állattal mint mondjuk egy medve.Nehéz itt délen várakozni és az időjárás sem nem való.*
Vissza az elejére Go down
Lysanor Eweny
Zöld elf
avatar

Hozzászólások száma : 530
Munkahely : néha akad..

Character sheet
Nép: Elfek
TémanyitásTárgy: Re: Déli-dombság   2012-06-14, 6:52 pm

*Lysa megkapta az üzenetet és sietett is ide, ahogy csak tudott. Helyre kell hoznia, amit elrontott. Meg is találta a kis barlangházat és be is ment. Körbe nézett.
~ Egész jó!
* Állapította meg magában és szemeivel Daevint kutatta, amint megtalálta, köszönés nélkül elé állt.*
- Siettem hozzád, ahogy tudtam. Nagyon röstellem magam. Nem akartam ilyen bután viselkedni. Alig vártam, hogy láthassalak. Nem akarok én senkire se hasonlítani, csak magamat adni és azt, hogy magamért szeress. Olyan jól indult a kapcsolatunk és remélem meg tudsz nekem bocsájtani egy hisztis lánynak.
* Kis mosoly jelent meg arcán a mondat végére. Annyira szerette Daevint, hogy soha többet nem fogja megbántani és soha többet nem fog így viselkedni. Kifújta magát, mert egy szuszra mondta el ezt az egészet a férfinak. Csak állt és várt , hogy mit szól ehhez a másik.*

_________________

Ha elsodor az élet vihara, állj talpra, és nézz vele újra szembe!


A karakter dala
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Déli-dombság   2012-06-14, 7:21 pm

* Megjelent Lysa és köszönés nélkül szólalt meg. Nem érdekli őt most ilyen finomságok, mind a ketten nem igazán úri osztályból valók. Alig vesz néhány levegővételt mire elmondja a történteket a lány, amire első nem igazán tud reagálni. Kell egy idő míg feldolgozza a hallottakat.*
- Édes. * Szól hozzá nyugodtan és közelebb lépve egy ölelésben részesíti a másikat. Igen egy jól megérdemelt ölelés egy szép nőtől. Meg ölelés tőle viszonzásképpen mert ez is hiányzott számára. Ez a közelség ahogy szinte hallja a másik szíve dobogását. Lassan engedi el kis időre párját és a következőket mondja.*
-Inkább én is elnézést kell kérjek tőled, hogy nem jöttem rá hamarabb, hogy a madárral megtalálhatlak. De én azt mondom valami biztosabb hírvivőt kellene találnunk a kismadaraknak nem való a hosszú utazás. Kifárad és meg kell pihennie. Ezer meg ezer veszély leselkedik rá. Féltem hogy egyszer meghal és akkor az összekötő kapocs nélkül mi is vakon el fogunk haladni egymás mellett. S talán soha nem találjuk meg egymást. Noh de megbocsátok neked kicsim. * Ezzel egy finom csókot nyom az ajkára, újra magához öleli mint egy igazi pasi.*
- Szeretlek.
Vissza az elejére Go down
Lysanor Eweny
Zöld elf
avatar

Hozzászólások száma : 530
Munkahely : néha akad..

Character sheet
Nép: Elfek
TémanyitásTárgy: Re: Déli-dombság   2012-06-14, 7:31 pm

* Visszaölel. Annyira hiányzott ez neki. A madárkára vonatkozó dolgokat, figyelmesen hallgatja.*
- Igazad van. De akkor van valami más ötleted?
*Kérdezte kedvesen és, amikor azt hallja, hogy megbocsájtanak neki, felettébb boldog lesz. Főleg, amikor még csókot is kap és a számára oly kedves szót is hallja. Egy nagy kő esett le a szívéről. Szinte hallani lehetett. *
- Én is szeretlek. És nem akarlak elveszíteni soha többé.
*Visszacsókol és leült a földre.*
- Na és te csináltad ezt? Igazán takaros kis házikó.
*Most már újra mosolyog. Pont, ahogy a szíve. Még egyszer körbe néz.*
- És merre jártál? Különben nekem se jutott eszembe a madárka. Csak most, hogy megláttam. Annyira el voltam foglalva a gondolataimmal, és veled, hogy vajon merre lehetsz.
* Kicsit hátra dől és megtámaszkodik a könyökén. Igazán kellemes itt, de tudja, hogy a férfi számára inkább a hidegebb éghajlat lenne elviselhetőbb.*

_________________

Ha elsodor az élet vihara, állj talpra, és nézz vele újra szembe!


A karakter dala
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Déli-dombság   2012-06-14, 7:49 pm

- Természetesen van ötletem, hogyan oldhatnánk meg a problémát. Úgy hogy ne is kelljen postázni egymással. Veled megyek úgy döntöttem és nem hagylak el. Egy helyen fogunk élni és a napok folyamán csak úgy válunk l, hogyha baj is van akkor hamar ott tudjunk lenni a másiknál. Ha meg mégis eltávolodnánk akkor meg szerintem egy sólyom megteszi a dolgot. De sólymot nehéz találni. Meg lehet hogy inkább egy helyes állatra bízom a leveleim. ez legyen meglepetés. * Mosolyogja és fogadja a szavakat a házról. Igyekezett egy nem túl nagy házat készíteni, hanem hogy ketten bőven elférjenek meg a cuccaik ha később úgy alakul az életük.*
- Én délre indultam amúgy is. Aztán jutott eszembe Dalszárny csak hát féltettem is, hogy elkapja valami. Sosem tudhatjuk mikor viszi el valami ragadozó.De inkább arról mesélj nekem inkább, hogy milyen lesz az ágyunk éjszakára. És előre szólok, biztosan össze kell bújnunk. * Mosolyog szépen Lysára.*
- Remélem neked megfelel majd a puha ágy helyett. * Odalép kedveséhez és leül mellé. Nem bír magával és finoman elkapva a derekát magára húzza kedvese testét, már ha engedi.*
- Noh hadd nézzelek * Neveti el magát és finoman megsimogatja kedvese hátát.*

Vissza az elejére Go down
Lysanor Eweny
Zöld elf
avatar

Hozzászólások száma : 530
Munkahely : néha akad..

Character sheet
Nép: Elfek
TémanyitásTárgy: Re: Déli-dombság   2012-06-14, 8:01 pm

- Meglepetés? Hát jó. Ahogy szeretnéd.
*Bár nagyon szeretné tudni, hogy milyen állatka is lesz az, majd ha úgy adódik, úgy is megtudja.*
- Velem jönnél? Az jó lenne. Csak nehogy megunj.
*Elnevette magát. *
- Az ágy nagyszerű. És összebújni? Veled? Bárhol, bármikor szívem.
*Még mindig nevetett. Nagyon jól érezte magát Daevinnel. Főleg most, hogy ezt meg tudták beszélni. Felszabadult teljesen. Enged a férfinak. Nagyon is jól esik neki, hogy meg szeretnék nézni.*
- Hát nézzél csak kedvedre. Ahányszor csak akarsz. Persze cserébe én is nézlek.
* Így is tett. Belemélyült Daevin tekintetébe és az arcát simogatta közben. Édes érzések törtek fel benne. *
- Ha még egyszer ilyen ostoba lennék, kérlek adj egy pofont, hogy magamhoz térjek.
*Mondja halkan és lágyan, szerelemmel csókolja meg a férfit. Ebben minden érzés benne van.Mikor végeztek Lysa kérdezett.*
- Tudom, hogy kari, de szeretném tudni. Ha esetleg egyszer bekövetkezik a dolog.Kisfiút vagy kislányt szeretnél?
* Huncut mosoly jelenik meg arcán. Erre a kérdésre most biztos nem számított a szeretett férfi.*

_________________

Ha elsodor az élet vihara, állj talpra, és nézz vele újra szembe!


A karakter dala
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Déli-dombság   2012-06-14, 8:17 pm

* Simogatja folyamatosan és lágyan kedvese hátát és kicsit a formás hátsójára is rátér. Hallgatja kedvese nevetését amely olyan szép dallam amit mindig is akar hallani, akármennyit is vannak együtt. Neki elég volt ez a sok magány és teljesen ki van éhezve ez ügyben. Az út alatt sokat gondolkozott azon, hogy ez a sok magány nem tett jót neki, sőt mi több rossz volt. De most, hogy Lysa vele van és beszélgetnek az számára a mennyország.*
-Jó ezt hallani, s ne aggódj jól megnézlek. * Neveti el magát miközben játékosan és finoman megcsípi kedvese hátsóját egy picit. A csókot amit kap viszonozza és lassan biztosan teljesen magára vonja kedvese testét.*
- Megvagy és nem engedlek el. Ami meg azt illeti, ha fiú ha lány ugyanúgy fogom szeretni őket. Nekem teljesen mindegy. Nekem az fog számítani, hogy közös gyermekünk lesz. * S egyre inkább pajzán dolgokat sugdos kedvese fülébe, mindvégig olykor elnevetve magát.*
-Szóval meg akarlak kóstolni! * Bár kicsit eszébe jut, hogy nem éppen komfortos az egész. Kicsit elengedi kedvesét, hogy teljesen a szemébe nézhessen.*
- Lassan este lesz és össze kell bújnunk. ha nem vagyunk lusták akkor már gyűjtöttem gallyakat. Eldöntheted.
Vissza az elejére Go down
Lysanor Eweny
Zöld elf
avatar

Hozzászólások száma : 530
Munkahely : néha akad..

Character sheet
Nép: Elfek
TémanyitásTárgy: Re: Déli-dombság   2012-06-14, 8:32 pm

- Meg akarsz kóstolni?
*Felvonta az egyik szemöldökét.*
- Már megint? Nem vagy egy kicsit mohó?
*Kérdezi nevetve és visszabújik a férfi karjaiba. Most nem lehet lerázni. Ez van. Hiányzott neki Daevin.*
- Úgy szeretek a közeledben lenni. Nem vagyok lusta. ma nem. de valami hiányzik innen. Még félhomályban látok. Gyorsan kimegyek. De sietek vissza.
*Mondta mosolyogva és felpattant. Kiment a házikóból. Alig tett pár lépést, amikor valaki megragadta a vállát.*
- Szia cica. Követtelek. Még nyugaton láttalak, egészen idáig követtelek. Azt vártam, hogy félhomály legyen.
*Lysa már nem félt annyira,mint múltkor. És már teljesen biztos volt, abban, hogy ez a férfi nem teljesen ember. Egy félvér. Annyira erős volt a szorítása. És mivel Lysa éppen, hogy csak ki akart ugrani, ismét nem volt nála semmi.*
- Elég kitartó vagy. De a nőkhöz nem értesz. Mondd. Miért fáj rám ennyire a fogad?
*Kérdezte és remélte, hogy a férfi belemegy a beszélgetésbe így is legalább az időt tudja húzni, amíg gyorsan kitalál valamit.
- Hogy miért? Mert te vagy a leggyönyörűbb nő, akit életemben láttam. Azt akarom, hogy te legyél a gyermekeim anyja. Magammal akarlak vinni. És nem érdekel, ha a szíved foglalt aranyom, úgy is engem fogsz szeretni.
-*Lysa megdöbbent a hallottakon, de még mindig nyugodt maradt. Elvégre a félelem csak szítja ezt a férfit. Remélte, hogy ha daevin észreveszi, aminek elég nagy a valószínűsége, mert nagyon közel vannak a házhoz, minden szavukat hallani lehet odabent, akkor sem fog ölni. Szeretné a halált elkerülni a lány.*

_________________

Ha elsodor az élet vihara, állj talpra, és nézz vele újra szembe!


A karakter dala
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Déli-dombság   2012-06-14, 9:06 pm

* Már megint csak úgy ki akar menni egyedül. Olyan ismerős képsorok, így a lány után megy. Ekkor jut eszébe, hogy még a Kaszásban mondta kedvesének, hogy bizony a férfi követni fogja. Persze ő nem lép ki a házból, hanem elbújik, hogy hallgatózzon. Hallja is a hangokat, ami számára olyan idegesítő.
~ Ez az alak talán meg akar halni? ~ Kérdi magában, közben jár az agya, hogy mit tegyen ellene. Az biztos, hogy bántani fogja, mert számára Lys a fontos. Lys épsége az első számú dolog ez ügyben.*
- Szóval más nőjét szereted?! Azt hiszed ettől majd jobb leszel mint mások? * Lép ki és a szemeiben ott van az elemésztő tűz mely nem csak az idegenre, hanem Lysre is ránéz. Talán kedvese lepődhet meg inkább, főleg akkor amit most mond.*
-Osztozni nem fogok rajta, azt pláne pedig nem hagyom, hogy elvidd. Így az lesz a legegyszerűbb nem, ha itt és most megölnénk. Bár én múltkor azt mondtam megöllek így egy vagy két gyilkosság meg se kottyan nekem. * Hangja határozott gyilkos szándék és rossz akarást áraszt szemeiből.*
-Háromig számolok utána teszek valamit, hogy jó vagy rossz az csak rajtatatok áll. Egy...Kettő...Három
Vissza az elejére Go down
Lysanor Eweny
Zöld elf
avatar

Hozzászólások száma : 530
Munkahely : néha akad..

Character sheet
Nép: Elfek
TémanyitásTárgy: Re: Déli-dombság   2012-06-14, 9:26 pm

*Lysa csak pislog, hogy vajon mi lehet Daevinnek a szándéka. Biztosan van valami,de majd kiderül.*
- Á! Itt a cica barátja is. Öljük meg? Végül is. Mindegy. De előtte mindenképpen szeretném magamévá tenni, ha már úgy is mindegy neked, hogy él e vagy sem.
* Lysa most már mérges. Nagyon mérges. Nem tudja, hová tenni a dolgokat. Így csak ennyit mondd.*
- Ha már úgy is meghalok, akkor mindegy mit teszel velem.
*És el is indult befelé az erdőbe. Kicsit kezdi feladni az egészet. Nem érti Daevint. Bosszúsan rá néz, hogy ha akar még most tegyen valamit, vagy hagyja békén. Bár azért érzi, hogy nem véletlenül mondta ezt a férfi. Az erős, taszító ujjakat érzi a derekán.*
-Felejthetetlen lesz az esténk.
*És a kéz lecsúszott Lysa hátsójára. Ez már sok volt neki is. Lerázta magáról a kezeket,de nem állt meg.*

_________________

Ha elsodor az élet vihara, állj talpra, és nézz vele újra szembe!


A karakter dala
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Déli-dombság   2012-06-14, 9:40 pm

* Természetesen van terve erre az alkalomra és csak a megfelelő pillanatot várja. Mint például azt a pillanatot amikor hátat fordít neki az idegen. Nem hagyja őket elmenni az erdőbe menni, hanem nemes egyszerűséggel hátulról elvágja az idegen férfi nyakát. Stílusos vágás, ügyelve arra hogy kedvesére ne fröccsenjen rá a vér. Csak egy földre puffanó alakot hallhat ettől többet nem.*
-Te voltál az első akinek ígéretet tettem, hát most beváltottam. Így most én maradok a szeretett nővel. Látod-látod én szóltam előre. * Adja ki szó formájában némi haragját, aztán a pengét elteszi és kedvesét megöleli és megcsókolja. Nem hitte volna, hogy a nő cseppet is arra gondolt, hogy képes lenne csak úgy megölni.*
- Most már nincs miért aggódnod drágám. Mellesleg merre is akartál menni? * Igen esteledik az idő és után már nehéz lesz megtalálni a házukat este. Persze simogatja a formás hátsót és a lány hátát, hogy teljesen lenyugtassa.*
- És én mohó lennék az ügyben? Lehet, de szerintem nem lenne olyan rossz dolgod.
Vissza az elejére Go down
Lysanor Eweny
Zöld elf
avatar

Hozzászólások száma : 530
Munkahely : néha akad..

Character sheet
Nép: Elfek
TémanyitásTárgy: Re: Déli-dombság   2012-06-14, 9:52 pm

*Mikor Daevin megölte a férfit, Lys egy kicsit megijedt. Hiszen el akarta kerülni. De be kellett látnia, hogy nem lett volna más megoldás.*
- Már azt hittem hagysz vele elmenni.
*Kicsit durcás képet vágott, de odasimult a férfihoz. Jól esett neki a nyugtatgatás.*
- Már mindegy. Csak virágot akartam szedni. Feldobta volna egy kicsit a színes növény a házikót.
*Mondta és ránézett a holttestre.*
- De vele most mit csinálunk? Itt hagyjuk? Tudod mit? Nem érdekel. Menjünk vissza a házba, majd holnap elássuk.
*Mondta kicsit még ijedten.De a férfit már húzta is befele a házba. Amikor beértek, így szólt.*
- Abban teljesen biztos vagyok, hogy nem járnék rosszul. De ez most estére nekem sok volt. Ha nem haragszol ma inkább csak az összebújást választom. De holnap annál édesebb lesz az éjszaka.
*Mondta mosolyogva és lefeküdt. Várta, hogy Daevin odamenjen mellé. *
- Kicsit fura volt így látni. Olyan egyszerűséggel ölted meg. És annyira bűntudat nélkül. Én még ijedt nem láttam. És remélem többet nem is nagyon kell.
*Nézett komolyan a férfi szemeibe. Nem akarta, hogy megint gyilkológép váljon a szerelméből.*

_________________

Ha elsodor az élet vihara, állj talpra, és nézz vele újra szembe!


A karakter dala
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Déli-dombság   2012-06-14, 10:05 pm

- Dehogy hagylak elmenni! Senkivel se! Meg se forduljon a fejedben édesem. Nem hagyom, hogy bizonyos alakok azt higgyék, hogy bármit megtehetnek. Mellesleg ugyanúgy belémgázolt akárcsak beléd. *Hallgatja, hogy csak virágot akart szedni ilyen későn. Mivel több ideje van itt mint a lány így csak kedvesen szól hozzá, finoman megcirógatva az állánál.*
- Menj be a házba, majd én szedek neked virágot. * Mosolyog rá finoman kedvesére aki biztosan megszeppent tőle, hogy csak így egyszerűen tud gyilkolni. Nem akarja sokkolni párját szövegeivel de mégis talán megteszi mert a szíve diktál.*
-Te mit tettél volna helyemben? Hagyod hogy a férfi elmenjen a nővel akit szeretsz? Lehet, hogy ott van a lova és elviszi magával. * Húzza befelé kedvese azért közben azért szed pár gyönyörű virágot az estére. Mikor kedvese lefekszik akkor befekszik mellé és szorosan átölelve magához húzza, hogy melegítsék egymást.*
-Ne aggódj jól vagyok és nem leszek gyilkológép. Csak tudod a régi reflexeket nehéz kiölni magamból. Van amit még ugyanúgy csinálok. Bár hezitálok, most is mikor hallottam a beszélgetést, jól átgondoltam. S erre a döntésre jutottam. De ha azt mondod túlságosan rémisztő volt és nem akarsz velem lenni emiatt akkor megértelek.
Vissza az elejére Go down
Lysanor Eweny
Zöld elf
avatar

Hozzászólások száma : 530
Munkahely : néha akad..

Character sheet
Nép: Elfek
TémanyitásTárgy: Re: Déli-dombság   2012-06-14, 10:14 pm

*Amikor átöleli Daevin teljesen befészkeli magát a férfi karjaiba. Ő onnan ma este már biztosan ki nem megy.
- Egyet jegyezz meg. Nekem mindegy milyen vagy. Már beléd szerettem. Úgy, ahogy vagy. Szóval mindegy mit teszel a szívem a tied. Így kellesz és igen is veled szeretnék lenni. Jobban is mint gondolnád.
* Megcsókolta Daevint. Nagyon hosszan, majd elhelyezkedett.*
- Azt hiszem mindjárt elalszok.
*Ásított egyet. Megfogta a férfi egyik kezét, egy puszit adott rá és megölelte. Pár perc múlva már aludt is. Szépen nyugodtan.*

_________________

Ha elsodor az élet vihara, állj talpra, és nézz vele újra szembe!


A karakter dala
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Déli-dombság   2012-06-14, 10:27 pm

* Jó hallani amit mond kedvese így cserébe megsimogatja a hasát egy kicsit. Mikor ez megtörtént akkor még kicsit fészkelődik kedveséhez, hogy utána a következő szavakat mondja.*
-Én is elalszom. * Szólal mosolygósan. Örül annak, hogy kedvese biztonságban van éső mentette meg a veszélytől. A veszély forrását szépen kiiktatta kicsit túlságosan véresen, de ugy gondolja nem hagyott volna békén Lysnek amíg csak élt volna az illető. Jó érzéssel hunyja le a szemét de még nem alszik el rögtön, mert még sok egyéb gondolat ötlik fel benne. Megpuszilja az immáron alvó kedvese arcát finoman. Kiváncsi arra, hogy mennyire fogja túltenni magát ezen az eseten, vagy a jövő olyan maradványa lesz ami még bajt is okozhat a fejére. De az álommanó őt is elragadja magával az álmok világába, ahol lát sokfélét de ettől függetlenül finoman összebújva marad kedvesével.*
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Déli-dombság   2012-06-15, 8:33 pm

* Másnap reggel korán ébred és finoman kel ki kedvese mellől. Nem akarja terhelni a látvánnyal amit tegnap okozott így kiosonva a halott férfi teteméhez majd elássa a testet. Nem vesz el semmit, hanem úgy ahogy van eltemeti a földbe. Mikor végzett akkor következő lépés, hogy visszamenjen kedveséhez és egy lágy csókkal ébressze fel.*
-Felkelni hétalvó! Akkorát horkolsz, hogy beleremeg a ház! * Neveti el magát és ebből lehet tudni, hogy nem bántásképp mondja, csak hogy kicsit játékosan szóljon a párjához.Segít kedvesének felébredni és segít a felállásban. Akkor kap egy reggeli ölelést amitől jobb és szebb nem is lehetne a napja.*
- A hullát már elástam így maradt a reggelizés. Utána megmutathatom a vidéket de estére én még itt szándékozok aludni. Már ha neked nincs ellenedre. * Ezzel máris a finom reggelit előkeríti kedvesének, s magának is ad belőle mert jócskán csinált. Lassan eszik és figyelemmel kíséri kedvesét és annak mozdulatait.*
- Remélem finom vegetáriánus reggeli.* Eszik tovább jóízűen, persze jó maga kis nyúlhúst is hozzá eszik, hogy mint férfiként legyen kellő ereje.*
- És délután mit csináljunk?
Vissza az elejére Go down
Lysanor Eweny
Zöld elf
avatar

Hozzászólások száma : 530
Munkahely : néha akad..

Character sheet
Nép: Elfek
TémanyitásTárgy: Re: Déli-dombság   2012-06-15, 8:45 pm

*Kuncogva kel fel, amikor meghallja, a horkolós szöveget.*
- Hogy te milyen kis gonosz tudsz lenni.
*De nem hagyja abba a nevetést és feláll. Visszaölel és már megy is a férfi után. Mikor meglátja a reggelit, elcsodálkozik.*
- Ezt tényleg te csináltad?
*De meg sem várja a választ elkezd falni. Aztán persze észhez kap.*
- Nagyon finom, mint látod!
*Megint elneveti magát. Ez hihetetlen. Pár perc alatt többet nevetett, mint az elmúlt 1 hétben.*
- Hogy mit csináljunk? Először kicsit megszeretgetlek, aztán meg majd sétálhatunk egyet itt a környéken. Szedek, majd virágot megint, meg hátha látunk aranyos állatkákat. Aztán összebújunk este. Na hogy tetszik az ötletem édesem?
*Kérdezi és már meg is ette a reggelit. Odasétál szép lassan Daevinhez és megcsókolja.*
- Ezt azért kapod mert ügyes kis szakács vagy.
*Aztán kap egyet a nyakára.*
- Ezt azért mert az enyém vagy.*
*Aztán a nyaka másik oldalára is kap egyet.*
- Ezt pedig azért mert szeretsz.
*Aztán belül az ölébe és elég hevesen megcsókolja, majd ezt súgja a fülébe.*
- És ezt azért mert szexi vagy.

_________________

Ha elsodor az élet vihara, állj talpra, és nézz vele újra szembe!


A karakter dala
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Déli-dombság   2012-06-15, 9:11 pm

* Látja, hogy kedvese falni kezdi ezt a finom reggeli helyi zöldséges különlegességet. Nagyon meg kellett válogatnia a növényeket és a fűszereket amiket itt talált az erdőben. Utána az elkészítése volt egy nehezebb feladat, ám erről hallgat inkább. Végül felvázolja Lysa hogy mit is tegyenek a mai nap és akkor mosoly jelenik meg a szája szegletében.*
- Összebújunk? határozottan tetszik az ötlet. Nem akarom, hogy megfázz az este. * Ezután folyamatosan kapja a becézgetést kedvesétől, míg végül beleül az ölébe a nő. Természetesen már is megtartja és magához vonja, hogy ő s jól megcsókolja a másik ajkait. Mikor ez megtörtént akkor mélyen belenéz a másik szemeibe és a következőket mondja.*
- Szexi vagyok? Nos te sem panaszkodhatsz az alkatoddal. Rendelkezel egy formás testtel amit szeretek megsimogatni, már ha csak az oldaladat is. * Ahogy mondja ki a szavakat, akkor már simogatja is meg ott.*
- S a formás alkatodon kívül telt domborulataid vannak, finom hátsód és a hasadról már ne is beszéljünk. Vagy te most azt akarod elmondani nekem, hogy meg akarsz enni? * Teszi fel a kérdést huncutul csillogó szemekkel. Teljesen átöleli a nő testét és teljesen magához húzva megcsókolja lágyan az ajkait.*
Vissza az elejére Go down
Lysanor Eweny
Zöld elf
avatar

Hozzászólások száma : 530
Munkahely : néha akad..

Character sheet
Nép: Elfek
TémanyitásTárgy: Re: Déli-dombság   2012-06-15, 9:24 pm

* Élvezi a kis játékot és látszólag Daevin is. Szintén visszacsókol. Imádja a férfi bókjait. Kicsit bele is borzong.*
- Naná, hogy azt! De teljesen csak este foglak. De akkor nagyon.
*Mondta kuncogva és elkezdi simogatni a férfi felsőtestét. Annyira szereti, hogy az már kimondhatatlan.*
- Én meg ezt szeretem. A kidolgozott felsőtestedet, a gyönyörű arcodat és a puha ajkaidat. A többiről ne beszéljünk, mert elolvadok és úgy kell majd összevakarnod a földről.
*Mondta kedvesen és nem tágított a férfi öléből.*
- De ha megcsalsz és megtudom, ne számíts semmi jóra.
*Mutatta ujjával is a fegyelmezést, de elnevette magát. Tudta, hogy megbízhat benne. Kisebb fajta tűz jelent meg szemeiben. Végig csókolta szerelme vállait és ismét a nyakára tért rá. De ügyelt arra, hogy ne menjen lejjebb, mert akkor nincs megállás, és szeretett volna estig várni. Annak megvan a maga varázsa.*
- És te? Nem akarsz felfalni? Bár, ha eszembe jut a múltkori szép esténk. Már is kész vagyok.

_________________

Ha elsodor az élet vihara, állj talpra, és nézz vele újra szembe!


A karakter dala
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Déli-dombság   

Vissza az elejére Go down
 
Déli-dombság
Vissza az elejére 
5 / 21 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 21  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
LANURIA :: Lanuria világa :: Déli szeglet-
Ugrás: