LANURIA

A sárkányok, nimfák és mágusok birodalma
 
Homehttp://newagelaGalleryKeresésRegisztrációBelépés

Share
 

 Lanur-hegység

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36  Next
SzerzőÜzenet
Csatabáró Mordon
Sámán
Csatabáró Mordon

Hozzászólások száma : 248
Munkahely : Minden idők legnagyobb ork sámánja és spirituális vezetője *morog*

Character sheet
Nép: Orkok
Lanur-hegység - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lanur-hegység   Lanur-hegység - Page 35 Icon_minitime2015-11-05, 2:21 pm

Mordon nem kevésbé érezte magát megsértve, mint amilyen dühös. Elvégre ő egy ork sámán, nem is akármilyen. Teljes vállszélességgel az orkok ügyét szolgálja mióta hűséget fogadott Fikknek. Az hogy a vezér döntéseit ő miképp értékeli és hogy egyáltalán végrehajtja-e azokat, az más dolog. Mordon nagyobb erőt akar magának. Ha már a harcosok nem voltak hajlandóak mindig teljesíteni a parancsait valamiféle kegyetlenkedés ellenük történő elkövetése nélkül, akkor Mordon bizony megoldja hogy ne kelljen csak fegyverforgatókkal körbevennie magát. Úgy is kissé megbízhatatlannal tartja azt a népséget, hisz nincs elég eszük felfogni hogy Mordonnal esélyük van diadalt aratni. Orkul mondva, nem tekintenek rá vezérként. Ahhoz viszont, hogy kompenzálja a ezen hiányosságait, előbb ki kell kérnie egy mágiában járatos lény tanácsát, de akárhogy töprengett, csak egy szóba jöhető lény volt, ez pedig maga Mammon Urgaroth. Ha lenne jobb, akkor megpróbálná, de az általa ismert varázstudók bizonyára mind az orkok elleni hadi gépezetet erősítik. Ennek következtében pedig úgy gondolja meg sem érdemes kísérelnie a velük való társalgást.
-Az ork törzsek hadiösvényre léptek az emberek és szövetségeseik ellen. Elkélne pár segítő.- Tért rá végül Mordon, némi témakerüléssel. Nem akarja közvetlenül segítséget kérni. Milyen is volna ha egy ilyet ilyet tenne. Abszurd. Egy szó mint száz, A kísértet bizonyosan sok mindent tud a mágiáról és azzal a tudással már Mordon is képes volna komoly csapásokat mérni.
Vissza az elejére Go down
Mammon Urgaroth

Mammon Urgaroth

Hozzászólások száma : 14

Character sheet
Nép: Kísértetek
Lanur-hegység - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lanur-hegység   Lanur-hegység - Page 35 Icon_minitime2015-11-10, 7:50 pm

-Ez engem hol érdekel? Sok háború dúlt már nélkülem, eggyel több mit sem számít.- Adja válaszul Mordon számára. Sosem akart beleavatkozni az élők ügyeibe, hisz az anyagi javak és testi örömök már nem tették boldoggá. Nem is értette igazán az ork célját ezzel, hisz abból, hogy a barlangnál találta, bizonyos hogy rájöhetett volna már arra, hogy nem az a kószáló lélek aki mindig máshol ver tanyát mint a vándor muzsikusok.
-Ha ugyan segítenék is, mi hasznom volna belőle?- Tette fel azért kíváncsian a kérdést. Nem mondhatja hogy nem csigázta fel a kíváncsiságát az ork, elvégre ritka az olyan, hogy valaki felkeresi és szövetséget ajánl neki azután hogy hajszálon múlt az evilági létük. Azért kíváncsi mégis mit ajánlhat az ork számára. Kevés dolog van aminek igazán örülni képes az ő fajtája ilyen hosszú magány után. Ugyan mégis mifélét ajánlhat egy ork neki aminek hasznát is láthatja?
Vissza az elejére Go down
Csatabáró Mordon
Sámán
Csatabáró Mordon

Hozzászólások száma : 248
Munkahely : Minden idők legnagyobb ork sámánja és spirituális vezetője *morog*

Character sheet
Nép: Orkok
Lanur-hegység - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lanur-hegység   Lanur-hegység - Page 35 Icon_minitime2015-11-10, 8:13 pm

Ez lenne Mammon Urgaroth? Megfakult árnya a múlt egy részének, aki közömbösen fordul a világ felé, nem is törődve annak értékeivel, és meg sem próbálva a sorsa ellen küzdve kiutat találni a valós lét és a halál zsákutcájából? Az bizonyos, hogy nem érdekelhetik a kincsek, ezt tudta Mordon is. A finom ételekről tán már meg is feledkezett, akárcsak a testi örömökről is. Nehéz eset, az bizonyos, bár nem lehetetlen. Mordon elgondolkodott, mégis mi lehet elég csábító Urgaroth számára, hogy maga mellett tudhassa. Némi töprengés után rájött mivel is győzhetné meg a sötét barlangban rabként tengődő kísértetet.
-És mit szólnál a tudás hatalmához?- Tett ajánlatot végül Mordon. -Ha egy varázstudó vágyik valamire, az a tudás. Nincs igazam?- Szegezte neki a kérdést Mordon a kísértetnek.
-Az ork sereg hatalmas harcokat vív és minden bevett város egyre tapasztaltabbá tesz minket. Ha valami érdekel, akkor a zsákmány azon része a rendelkezésedre áll. Nem sok ork veszi hasznát a régi tekercseknek.- Magyarázta a zsákmányosztás lényegét a kísértetnek Mordon. -Amit én kérek, csak annyi, hogy oszd meg velem azt a tudást.- Bökte ki végül Mordon leghőbb vágyát. Szomorú tény hogy az orkok nem fogják fel az írott szó hatalmát, és a bölcsességet hordó papírokban csupán tüzelőt látnak, de Urgaroth segítségével ez megváltozhat.
Vissza az elejére Go down
Mammon Urgaroth

Mammon Urgaroth

Hozzászólások száma : 14

Character sheet
Nép: Kísértetek
Lanur-hegység - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lanur-hegység   Lanur-hegység - Page 35 Icon_minitime2015-11-27, 6:01 pm

Lehullt hát a lepel az ork szándékairól. Nem kétséges, hogy úgy gondolkodik mint egy varázsló. Hajtja a tudásvágy. Az ismeretlen megismerésének vágya. Olyan tudás birtoklásának akarata, melyeket kevesen ismernek és használnak. Messze nem olyan ostoba hát mint Mammon gondolta, azt el kell ismernie. Kellemes meglepetést okozott ezzel számára az ork, habár továbbra sem képes meghazudtolni ork mivoltát és a pusztítás után sóvárgó ösztöneit. Ezt még tagadni is felesleges, hisz lerí a mondandójáról hogy ez a célja vele.
-Előbújt hát a szög a zsákból sámán. Szóval korlátot szab az ostobaságod a fejlődésednek és mentort keresel.- Közölte Mammon hangosan gondolatát. Mostanra egész érdekessé vált a beszélgetés az orkkal, így nem állt szándékában otthagyni. Most még. Kivételesen érdekes dolgokat mond vendége és csakugyan elgondolkodott a dolgokon. Tán ez lenne a nagy lehetősége? Tán végre pontot tehet anyagtalan léte végére és elkészíthetné művét? Netán az őt megvető varázstudók leszármazottjai végre elismerik majd művét? Milyen szép és nemes gondolatok. Bár ne ismerné ennyire az élők természetét, hisz akkor hinne ezen gondolatok szépségében.
Hit. Ez kéne Mammonnak. Nem is kevés. Rég hitt már valamiben is. Talán épp itt volna az ideje tennie valamit? Bizonyítania tudománya erejét?
Vissza az elejére Go down
Csatabáró Mordon
Sámán
Csatabáró Mordon

Hozzászólások száma : 248
Munkahely : Minden idők legnagyobb ork sámánja és spirituális vezetője *morog*

Character sheet
Nép: Orkok
Lanur-hegység - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lanur-hegység   Lanur-hegység - Page 35 Icon_minitime2015-11-27, 6:29 pm

Urgaroth szavai ugyanannyira sértették Mordon füleit, mint amennyi igazságalapja volt ezeknek. tény, szüksége volt valakire aki segíti, de nem mestert keres. Nem olyan ostoba mint ahogyan azt a kísértet feltételezi, szimplán nem érti a rút macskakaparást azokon a rongyos pergameneket. Ez akkora gond? Olyan jó csúfot űzni emiatt másokból?
-Ostoba!?- Háborodott fel Mordon a lealacsonyító jelzőn. A sámán mindennek mondta volna magát, csak nem épp ennek. A kísértetnek pusztán az a szerencséje, hogy orkunk komolyan igényt tart annak szolgálataira és szüksége van annak minden tudományára ahhoz, hogy a fajtájának győzelmet arasson.
-Ahelyett hogy engem mocskolsz, azt mondd meg hogy kell-e amit kínálok vagy sem. Sok élő varázsló állna mellénk, különösen hogy a sárkányok bajtársaiként küzdünk. Szerintem mindketten tudjuk hogy ez nem is kis szó.- Jegyezte meg Mordon utólag. Ennyi már talán elég lesz a kísértet meggyőzésére, hisz ha a felkínált tudás nem volt döntő erejű, akkor a tudat, hogy kik oldalán küzdhet, talán már elég lesz számára hogy dönthessen.
Vissza az elejére Go down
Inaeth
Fekete sárkány
Inaeth

Hozzászólások száma : 93
Életkor : 808

Character sheet
Nép: Sárkányok
Lanur-hegység - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lanur-hegység   Lanur-hegység - Page 35 Icon_minitime2015-12-01, 8:32 pm

*Elsötétül az ég, amikor a hatalmas szárnycsapások zaja eljut a falu lakóinak fülébe. Közel vannak Mardanhoz, s közel vannak a sík vidékhez is, ahová még nem jutottak el az ellenség csapatai, de az esti iszogatások már nem harsogó nevetéstől hangosak.
A tüzek mellett nem pajzán férfidalok zengenek, s a tűzhelyek körül sem hallatszik már az asszonyok könnyed dúdolása a gyerekzsivaj mellett.
A borba csendes, elgondolkodó tekintetek merülnek. A tüzek mellett is halk hangú, aggódó beszélgetések zajlanak, s az asszonyok szoknyájuk közelében tudják legszívesebben porontyaikat, amikor kitekintenek a konyhák ablakán az égre.
A háború zajai mindenhová elérnek, s a falusiak is fontolgatták, menekülni kellene.
Azonban bíztak abban, hogy őket elkerüli a vész, itt van otthonuk, földjeik, nyájaik, szeretteik.
Most azonban összerezzennek, s hiába futnak petrencék, kapák, kaszák után, el sem érnek azokig.
A hatalmas fenevadak lecsapnak rájuk, s a tűz, melyet lövellnek a völgybéli, kis falura, mindenhová elér.
Az ivóban feldőlnek az asztalok, menekülnének a kétlábúak.
A földeken összeégett holttestek fekszenek, s a betakarítás után az őszi vetés, melyet már tavaszra gondolva hullajtottak a szántásba, sosem fog beérni.
Az asszonyok gyermekeiket védik testükkel, hiába.
A két tucat sárkány úgy pusztítja el a kis falut, mintha sosem lett volna.
Orod Opeléből érkeztek, s egy céljuk van: Dél felé haladnak.
A nyomukban érkezők majd összeszedik az élelmet, s visszaviszik oda, ahonnét jöttek.*
Vissza az elejére Go down
Hossin
Kereső szellem
Hossin

Hozzászólások száma : 462
Életkor : 1704

Character sheet
Nép: Kísértetek
Lanur-hegység - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lanur-hegység   Lanur-hegység - Page 35 Icon_minitime2016-06-09, 3:06 pm

/ Alameis Időntuli/
* Sendel után nem sokkal a Kék sárkány ahogy abba bele egyezett velem tartott. Adent is itt képezték ki, s ennek a sárkánylánynak is ez lesz a legjobb hely. Nem messze Ekorintol vertünk tábort. A lányra pillantok immáron nem kényszerülök teste köré viszont kardom még mindig Nála van. A szerződésünk is él még mihez vérét adta.
- Itt tökéletes lesz, Sajnálom hogy kétlábú formádba kényszerítelek, de a sárkány létedhez nem igazán adna sokat az ahogy edzeni óhajtalak. Végülis itt ebben a testben törékeny vagy... Akkor hol is kezdjük... Ohh igen Aden napokig ezekben a hegyekben edzett. Látod ott azt a meredek falat?
* Mutatok egy szinte tükör sima falra, ami elég komoly kihívást jelentett még Aden képességeivel is.
- Mászd meg, meglátjuk mennyire erős ez a tested. Sárkányként szívósabb vagy mint egy közönséges elf... De akkor is csak egy elf vagy.
Vissza az elejére Go down
Alamaise
Kék sárkány
Alamaise

Hozzászólások száma : 265
Munkahely : Légiós

Character sheet
Nép: Sárkányok
Lanur-hegység - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lanur-hegység   Lanur-hegység - Page 35 Icon_minitime2016-06-09, 3:19 pm

// Hossin - Időtúli //


*A nagy csata után Alamaise készségesen követte Hossint, hogy megtanítsa a táncok titkára. Fogalma sem volt arról, mire számítson, de bizakodóan tekintett erre a kiképzésre. Úgy érezte, hogy a történtek után megbízhat Hossinban, és barátként tekinthet rá.
- Semmi gond, ebben igazad van - válaszolta a nő a kísértetnek - De ki az az Aden? - kíváncsiskodott, amikor meghallotta a nevet.
- Persze, látom a falat - pillantott a fal irányába, kissé fancsali képet vágva.
Hossin utasítására odasétált, és elindult felfelé. Az elején még energikusan törtetett a magasba, ám öt-hat méter után fáradni kezdett, és már fogást is alig talált magának. Homloka javában gyöngyözött már, de még egyet-kettőt sikerült tovább taszítania magát, ám ez után már feladta.
Elengedte a köveket és lefele menet mágiával tompította a huppanást.
- Hát ez... - lihegte - Hát ez nem nekem való.
Alamaise számára szokatlan volt, hogy bármit is megmásszon mágikus segítség nélkül. Ha eddig ezt kellett tennie, mindig segítségül hívta számára kedves, falmászó igéjét.*
Vissza az elejére Go down
Hossin
Kereső szellem
Hossin

Hozzászólások száma : 462
Életkor : 1704

Character sheet
Nép: Kísértetek
Lanur-hegység - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lanur-hegység   Lanur-hegység - Page 35 Icon_minitime2016-06-09, 3:32 pm

* Amikor a lány vissza kérdez csak szemem sarkából nézek rá.
- Fivérem leszármazottja. Az ő felmenőiben éltünk már évszázadok óta.
* Figyelem ahogy a lány neki iramodik, az elején még hevesen mászott felfelé de lankadni kezdett vegig néztem ahogy tompán a Földre hull és egyből feladná.
- Ha Ennyi akarat szorult csak beléd jobb lesz ha vissza mész az úrnőhöz. Legutóbb majdnem ott hagytad a fogad és csak huszonkilenc másodpercre léptél be a táncba. Meg kell edzened a testedet... Pihenj pár percet, s fogj neki újra....
* Eltekintek Ekorin felé majd egy őrszemet veszek észre. Minket figyel. Készülni kell a vendégekre, bár még jól is jöhet ez a dolog.
- Na felkészültél?
Vissza az elejére Go down
Alamaise
Kék sárkány
Alamaise

Hozzászólások száma : 265
Munkahely : Légiós

Character sheet
Nép: Sárkányok
Lanur-hegység - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lanur-hegység   Lanur-hegység - Page 35 Icon_minitime2016-06-09, 3:44 pm

// Hossin - Időntúli //


*A nő csak magában morgolódik Hossin feddésére. Pihen még egy pár pillanatot, majd újból összeszedi magát, felhúzza karján a könnyű anyagú törtfehér tunikát, és ismét mászni kezd. Most tovább jut el, mint az elején, mert beosztotta erejét, ráadásul megjegyezte, hogy nagyjából hol vannak kiugrók a sziklán, amibe belekapaszkodhat. Az összes izma nekifeszült a feladatnak, és elméje is csak erre koncentrált, ám minél magasabbra tört, annál kevesebb volt a kapaszkodó, és annál síkosabb a szikla. Az egyik ilyen csúszós padkán megcsúszott a lába, és ismét a földön landolt, viszont most magasabbról zuhant le, ami némi büszkeséggel töltötte el a nőt.
Ismét pihent egy kicsit, előre dőlve támaszkodott térdein, és igyekezett mély lélegzeteket venni.*
Vissza az elejére Go down
Hossin
Kereső szellem
Hossin

Hozzászólások száma : 462
Életkor : 1704

Character sheet
Nép: Kísértetek
Lanur-hegység - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lanur-hegység   Lanur-hegység - Page 35 Icon_minitime2016-06-09, 3:59 pm

* A lányra nézek elegedett vigyor van arcomon. S halkan megszolalok.
- Szép volt, most kicsit több időd lesz pihenni. Már erre tartanak.... Sőt!
* Nézek magam mögé egy sziklára.
- Elő is lephetnél akár Ekorin harcosa, s mindannyian ahányan csak itt vagytok.
* A lány érezheti kezemet a vállán.
- Nyugalom nem lesz baj.
* Majd a férfi megszólal s kilép a szikla mögül.
- Ki vagy te szellem, hogy tisztában vagy vele kik vagyunk.
- A nevem Hossin... Talán - öltöm magamra Aden alakját - így felismersz.
- Hossin nagyúr! Mégis mit jelentsen ez?
- Kiképzés kell ennek a lánynak. A többit idővel elmagyarázom. Addig is jelentsetek Zaricse nagyúrnak jelenlétemeől.
Vissza az elejére Go down
Alamaise
Kék sárkány
Alamaise

Hozzászólások száma : 265
Munkahely : Légiós

Character sheet
Nép: Sárkányok
Lanur-hegység - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lanur-hegység   Lanur-hegység - Page 35 Icon_minitime2016-06-09, 4:12 pm

// Hossin - Időntúli //


*Alamaise éppen levegőért kapkod, amikor Hossin szól hozzá, majd a vállára teszi kezét, de még így is felegyenesedik, amikor az idegenek megmutatkoznak, és egyből a földre helyezett kardjára pillant. Ám még vár arra, hogy a kísértet beszéljen velük, de még fáradtan is készen áll arra, hogy fegyveréért ugorjon, hogy megvédhesse magát.
- És ők kik? - pislogott az előre lépő katonákra a sárkány, majd észrevette, hogy Hossin alakja is megváltozott.
- Na jó, így már tényleg nem értek semmit - tárta szét karjait a nő - Úgy tűnik, mögötted egy egész szervezet áll - nézett a szellemre szemöldök felvonva.
Ha a kétlábúak távoznak, minden mozdulatukat lesi a kék, majd keresztbe fonja karjait és kérdően meredt a kísértetre.*
Vissza az elejére Go down
Hossin
Kereső szellem
Hossin

Hozzászólások száma : 462
Életkor : 1704

Character sheet
Nép: Kísértetek
Lanur-hegység - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lanur-hegység   Lanur-hegység - Page 35 Icon_minitime2016-06-09, 4:31 pm

* Az ekorin bólint majd kámforrá válnak, s ahogy én vissza veszem alakom tekintek rá a nő.
- Mondtam, hogy a megnevezésem, Hossin nagyúr? Igen ez a saját szervezetem de mondanám inkább a népemnek. Az igazság az, hogy mi mindannyian bergyilkosok voltunk és vagyunk is. Ekorin az assasinok városa, senki se tudja merre van. Az igazság az, hogy az az alak akit most láttál Aden volt. Az utolsó húsvér lény a leszármazottaink közül. Nem is oly régen távozott el.
* Majd felpillantok a sziklafalra, s vissza a lányra, s össze fonom karjaim.
- Sokáig méltóztatik még várakoztatni a hegytetőt megerkeztével? Kedves sárkányhölgy.
Vissza az elejére Go down
Alamaise
Kék sárkány
Alamaise

Hozzászólások száma : 265
Munkahely : Légiós

Character sheet
Nép: Sárkányok
Lanur-hegység - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lanur-hegység   Lanur-hegység - Page 35 Icon_minitime2017-01-03, 12:02 pm

// Hossin - Időntúli //*Hossin magyarázatára nem szólok semmit.
~ Szellemek. Alig tudni róluk valamit, túlságosan titokzatosak. ~ gondoltam magamban, majd elhúztam a szám sarkát. A bérgyilkos szervezetet nagyon nem tudtam hova tenni. Valahol magamban mindig is megvetettem ezt az ipart, bármennyire is "szép" művészet.
- Máris indulok, Hossin... nagyúr - válaszoltam, s mondandóm végét egy kissé gúnyos félmosollyal tűztem oda.
Vettem egy mély levegőt, megtöröltem homlokomat majd ismét neki iramodtam a csúcsnak. Ezúttal a kezdés is lassacska volt, hiába volt időm pihenni. Ugyanúgy, mint az előbb, tudtam már hova kell kapaszkodnom, de amint a sík felülethez értem, még inkább lelassult a haladásom. Nem találtam kiszögellést, és a kövekről is le-lecsúszott a talpam.
Nem tudom mennyi ideig is küzdöttem magam felfelé, de már nem voltam olyan messze a céltól. Homlokomról patakzott a verejték, izmaim megremegtek, de mindig egy kevéssel feljebb akartam kerülni. Azonban ismét megcsúszott a lábam, s valamennyivel visszazuhantam, de sikerült megkapaszkodnom, bár jópár helyen lehorzsoltam magam. Magamban átkozódtam, amiért elvállaltam, hogy mágia nélkül törjem magam a hegytetőig.
Onnan, ahol meg tudtam tartani magam elindultam felfelé. Minden egyes méterért keményen megküzdöttem, de végül sikerült a hegytetőn egy kis fás növénybe megkapaszkodnom, és felhúznom magam.
Az örömujjongásom azonban elmaradt, inkább elterültem az apró, füves fennsíkon, és levegőért kapkodtam.*
Vissza az elejére Go down
Hossin
Kereső szellem
Hossin

Hozzászólások száma : 462
Életkor : 1704

Character sheet
Nép: Kísértetek
Lanur-hegység - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lanur-hegység   Lanur-hegység - Page 35 Icon_minitime2017-01-03, 1:46 pm

*Amint A földre néztem láttam az elgyengült Alameist aki igen csak kitett magáért. Pillantottam lefelé a magaslatról majd vissza vezetem tekintetem a következő meredek vonulatra. Választhatnám azt az utat is amin a fejvadászaim jöttek de az túl egyszerű lenne. Pár perc pihenő után ismét megszólalok. Kissé halk gúnnyal.
-Sikerült... elértél az út első feléhez...
* Majd elkuncogom magam s rámutatok az előttünk lévő magaslatra, mi jóval könnyebb terepnek igérkezik mint az előző.
- Ha ezen átjutsz Ekorin kapujába találod magad, s az igazi edzés akkor veszi kezdetét. Felkészültél rá?
*Ha A lány elindul kísérem az útja során, s ha közel állna ahhoz, hogy vissza essen karommal megragadom az övét.
- Innentől már nem egyedül küzdesz meg a nehézségekkel Alameis....
*S Egy órán belül már Ekorin kapujába találhatjuk magunkat. Mit a tapasztalatlan szemek észre se vehetnek.
-Megérkeztünk.
/Következőt írhatod Ekorinba/
Vissza az elejére Go down
Kesa Klensbane
Szürkeköpenyes
Kesa Klensbane

Hozzászólások száma : 306

Character sheet
Nép: Mágusok
Lanur-hegység - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lanur-hegység   Lanur-hegység - Page 35 Icon_minitime2017-02-18, 2:44 pm

* Nem sokkal azt követően, hogy maga mögött hagyta a törpéket, a Klensbane ház sarja lova nyergébe szállt. Hosszú utat kíván még megtenni a következő pihenő előtt, így ameddig még lehet, addig szeretné kihasználni a hátas nyújtotta előnyöket.
Csak lova nyergében gondol vissza a törpékhez intézett utolsó szavaira*
- Igazán jól hangzik a nortelani mágusok védelme alatt átkelni a veszélyes vidéken, de ehhez először meg kéne találnom azokat a kereskedőket.  Ez talán nem is olyan nehéz, ha sokan ismerik őket, de még akkor is meg kéne várnom mire ismét át kívánnak kelni ezen a vidéken…
* Száját elhúzva folytatja. *
- Sajnos nem várathatok akármeddig. Még egyszer köszönöm, hogy kivezettetek, de ideje indulnom.
* A ló nyergéből csak a Lanur-hegység erdőségeinél száll le. *
Vissza az elejére Go down
Mesélő

Mesélő

Hozzászólások száma : 1185

Character sheet
Nép: NJK
Lanur-hegység - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lanur-hegység   Lanur-hegység - Page 35 Icon_minitime2017-02-23, 7:50 am

*A törpék nem igazán tudnak mit válaszolni a Klensbane-ház sarjának. Számukra a hegyek egyet jelentenek társaikkal, akikért a bőrüket vitték a vásárra, a hegyi törpékkel.
Azonban legfeljebb Mardanban mennek, máshová nem, így a norteloni karavánokat, melyeket az orkok és a környéken meg-megforduló martalócoktól is védenek, nem ismerik annál jobban, mint amit elmondtak.
Ahogy elbúcsúzik a mágusnő, úgy viszonozzák úgy is az elköszönést, és térnek vissza Lussa biztonságos lápjába. Oda azért meglehetősen ritkán merészkednek emberek, vagy más lények.
A láp veszélyes, olykor fojtogató jelenléte távol tartja a többséget.
Az út nyugalomban telik, mintha csak a békeidőkben utazna az utazó. Nem zavarja semmi egészen az erődségig, azonban azzal tisztában kell lennie, hogy könnyedén lehetnek orkok az árnyas erdőségekben, ahol a nap már nem bántja fényre érzékenyebb szervezetüket.
Ki tudja? Talán épp most is óvatos pillantások kísérik útját, s húsos nyelvek nyalják meg az ajkak szélét, amikor lováról leszállva méregeti az erdőt.
Sok választása nincs, ha útját folytatni kívánja, bizonyára át kell vágnia az rengetegen.
A fák sűrűjében vadcsapások húzódnak, de választhat kevésbé használt utakat is, melyeket már benőtt a bozót, s csak nyomokban emlékeztetnek a korábbi ösvényekre.*
Vissza az elejére Go down
Erulassë Druindar
Vér elf
Erulassë Druindar

Hozzászólások száma : 21
Életkor : 608

Character sheet
Nép: Elfek
Lanur-hegység - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lanur-hegység   Lanur-hegység - Page 35 Icon_minitime2017-04-16, 6:47 pm

Négy év… négy hosszú évet töltött el a barlang falai közé zárva. Ez egy elf életében nem jelent túl sokat, de a mágia által keltett kínok mellett egy örökkévalóságnak tűnt számára. Az a sok fájdalom, kétségbeesés, reménytelenség és az örök sötétség teljes letargiába hajszolta a nőt. Szemének világáról le kellett mondania, ahogyan hatalmas fizikai erejéről is. Mindenét feláldozta a mágia oltárán, ám ez kamatostul visszakapta más képességek formájában. Bár nem érzékeli a fizikai világot úgy, ahogyan mások… de attól még lát. A vér, a víz, a folyadékok érzékelésével egy magasabb szintű látást ért el, melynek következtében érez mindent, ami él és mozog, amiben található élet, lélek, vagy test és vér. Érzékeli az állatokat, megtudja mondani ki milyen fajból való, mágia használó-e… valamint érzi a környezetében, a természetben található vizet, fákat, növényeket. Ezzel a látás és az érzékelés egy új világa tárult elé, bár temérdek más dologról le kellett ezekért mondania. Ő ennek ellenére is úgy érzi, hogy megérte az egész. Az átok melyet a sötét fenyves boszorkány helyezett rá, a vérmágia segítségével és a temérdek sok szertartással meg lett törve. Bár ez alatt a pár év alatt az eddig ismert világa nagyon megváltozott, mégis úgy érzi még van helye Lanuria vidékein, és vannak feladatai, amelyeket csak ő tehet meg. Az, hogy miért mostanában ébredt fel végtelennek tűnő álmából, és miért most fejezte be a véget nem érő meditálást, csak az Istenek tudhatják… egyelőre. Jelenleg Lanur hegyes vidékein barangolt, kezében egy nála valamivel magasabb vérvörös bottal. Bőre színe teljesen megfakult az évek folyamán, ezt a Nap hiányának köszönhette. Ruháján a szürke köd, és a vörös vér színei pompáznak, ezzel is jelezve mágiájának mibenlétét. Bár a sötét varázslatok meggyötörték, gyönyörű teste nem szenvedett károkat. Csak egy vörös kendő takarja el már működésre képtelen szemeit, azon alatt viszont kilátszanak selymes, kecses vonásai, mely nemesi véréről árulkodhatnak a kíváncsi szemeknek. Az útja és a céljai még tisztázatlanok, de teljes mértékben biztos abban, hogy az Istenek hamarosan megmutatják számára a helyes utat, melyet követnie kell, hogy bevégezhesse a Sorsát, és a feladatot amelyet neki szántak. A vidék általában csendes és üres, most mégis távoli nevetések, és hörgések törik meg a szótlanságot. A nő érezni kezdi, többé már nincs egyedül. Három férfi veszi őt körül a kitaposott utat elállva. Erulassë mély levegőt vesz, régóta nem érzett magán kívül élő szervezetet, az érzés nosztalgikus hatását kezdi ízlelni. Tudja, hogy hamarosan rá fognak támadni, kifinomult hallása jelezte számára, ahogyan az egyik mögötte lévő férfi kirántja a kardját tartójából. A nő mély levegőt vesz, nem szívesen fogja használni ősi mágiáját, de ha élni akar… meg kell tennie. Szájából ismeretlen nyelvből származó szavak szűrődnek ki, senki sem értheti, csak ő. A kezében lévő bot tetején található vörös fókusz enyhén elkezd vibrálni, jelezve a varázslat létrejöttét. A körülötte lévő három férfi szervezetében apró vérrögöcskék állják útját a szívük felé tartó vérfolyamnak, ezzel okozva korai halálukat a következő néhány másodpercen belül. A nő ismét felfigyel… egy negyedik férfi is közeledik.
Vissza az elejére Go down
Jeremy Talbot
Ember/vér elf félvér
Jeremy Talbot

Hozzászólások száma : 799

Character sheet
Nép: Elfek
Lanur-hegység - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lanur-hegység   Lanur-hegység - Page 35 Icon_minitime2017-04-16, 8:33 pm

Magam sem tudom már, hogy keveredtem erre, vagyis hát tudom, hogy a hátam mögött akartam tudni végre egy kicsit a harcokat, a menekülést és a hegyekben reméltem egy kis nyugalmat.
Sok halált láttam mostanában és úgy éreztem, hogy talán kezdek elgyengülni a hivatásommal kapcsolatban, hiszen most mindenkinek meg van a saját baja, ráadásul a kapitánnyal megtett út és Thalion elf nagyúrral való találkozás azt sugallta, hogy nem épp helyes az a foglalkozás, amit űzök és élhetnék……hmm…….becsületesebben.
De be kell vallanom, még ha jól is esett, ahogy a történtek hatásaként megbecsültek, én legtöbbször nem a többiekért harcoltam, hanem, hogy saját magam mentsem, csak……..csak a végén így sikerült.
Én akkor is csak egy szerencsés tolvaj vagyok!
Lépteim maguktól tértek ösvényről ösvényre, ahogy hol fás, hol a sziklás részek között haladtam, amikor mintha hangokat hallottam volna magam előtt.
Mivel jobb élőként óvatosnak lenni, mint halott óvatlanként, így azonnal kardot húztam és mágiámmal nesztelenné tett léptekkel osontam előre.
Egy kanyar után kikukkantva megemelkedett a szemöldököm, ahogy egy vörös és szürke ruhás nőt pillantottam meg, akit három elég rosszarcú fickó vett körbe magabiztos vigyorral az arcán, kardokat markolva. Figyelmesen megnézve a nő szemét is takarta a kendője, ami azt sugallta, hogy a látása nem igazán segíti ebben a helyzetben. Nem mintha egyébként lenne esélye, már ha csak valami csoda – mi én is lehetek – nem segítené.
Na erről beszéltem! Mindig belecsöppenek a bajba!
Persze elmehetnék, de én tolvaj vagyok, nem holmi érzéketlen gyilkos, aki elsétál és azt hiszem, ha váratlanul rajtuk ütök és elég hangosan ordítok közben, akkor mielőtt észbe kapnának, már a nyakukon lehetek.
Mielőtt még jobban meggondoltam volna a gondolataimat tett követte és torkom szakadtából üvöltve rárontottam a hátul állóra és a vállára sújtottam, aztán rohantam tovább a következőre, remélve, hogy a harmadik addig rémülten elszalad azt gondolva egy hadsereg támadt rájuk.Vissza az elejére Go down
Erulassë Druindar
Vér elf
Erulassë Druindar

Hozzászólások száma : 21
Életkor : 608

Character sheet
Nép: Elfek
Lanur-hegység - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lanur-hegység   Lanur-hegység - Page 35 Icon_minitime2017-04-16, 9:37 pm

A harc már az elején eldöntetett, ám ez mégsem töltött el jó érzéssel. Bár a kezemben lévő erőhöz mérten fel kellett készülnöm ilyen esetekre is, de nem számítottam arra, hogy már az első alkalom is gyilkosság lesz, amikor használom újdonsült képességeimet. A szám szinte ösztönösen formázta meg a szavakat, melyek előidézték az igét mely a vérrögöket okozta a támadóimban. Különös, hogy bár önvédelem volt, mégis ekkora bűntudat akarta átvenni a szívem felett az uralmat. Nem engedhettem neki, ilyen gyenge szívvel még a hegységrendszeren túlra sem fogok eljutni. Idő közben egy segítőm is érkezett, aki igazából csak rátette a pontot az i-re. Akit megtámadott egyből bele is halt a vágásba, míg a következőhöz érve arra lesz figyelmes, hogy az összeesik pontosan a csapása előtt. A harmadikra pillantva ő is követi társa példáját, a szív amint nem kapott elegendő vért, úgy is cselekedett, ahogyan azt én kívántam. A három férfi halottan feküdt körülöttem, bár én ebből csak annyit éreztem, hogy a három lüktető szív, mely eddig három férfi testébe pumpált vért, már nem dobog. Rezzenéstelen arccal tettem össze a kezemet, és kezdek el imádkozni az Istenekhez a halottak lelki épségéért. Nem tartott sokáig, csupán egy ősi vér elf imát mondtam el mindhármuk lelkéért, majd a megmentőmmel kezdtem el foglalkozni. Egy férfival volt dolgom, kiben éreztem egy minimális szintű mágiát, de ami még ennél is érdekesebb volt… éreztem benne olyan vért, mely az én ereimben is csordogált. Egyik szülője a fajomból származott, így a fiúban is meglelhettem a fajtársaimra jellemző vonásokat. Felé fordultam – hiszen bár nem látok, de így illik – és megszólaltam kemény, ám mégis nőies hangszínemen.
- Köszönöm szépen a segítséget, kevesen mentettek volna meg egy ilyen kétes küllemű nőt, mint engem. – mosolyodok el egy pillanatra, talán így mégis barátságosabbnak tűntetem fel magam a szemében. Ha jobban megnézett megláthatta fiatalos, nőies vonásaimat, esetleg még szépnek is találhatott. – A nevem Erulassë, a Druindar klánból. Benned kit tisztelhetek, ifjú félelf? – teszem fel érdeklődve a kérdést, hiszen bár sok mindent megtudok állapítani egy másik személyről a „látásomnak” köszönhetően, azért még gondolatolvasó nem vagyok. Persze ki tudja, hogy mit hoz még számomra a Sors. Ha válaszolt a férfi, felé nyújtom a kezemet, hátha a bemutatkozás után kezet kíván rázni, majd folytatom a mondanivalómat. – Sajnos szemem világának hiánya miatt nehezen tudok tájékozódni ezen a környéken. Tudom, elég nagydolgot kérek… de ha időd és kedved engedi… velem tartanál a következő városig? Természetesen az első lehetséges úton-módon visszafizetem a kedvességedet. – ajánlom fel neki a társaságom, bár ez inkább egy kétségbeesett segélykérésnek tűnhetett a szemében. Hiába, a stílusom még mindig a régi. Talán annyira nem ijeszti el őt.
Vissza az elejére Go down
Jeremy Talbot
Ember/vér elf félvér
Jeremy Talbot

Hozzászólások száma : 799

Character sheet
Nép: Elfek
Lanur-hegység - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lanur-hegység   Lanur-hegység - Page 35 Icon_minitime2017-04-17, 1:24 pm

Nem értettem, hogy miért álldogál csak ott szinte dermedten a nő és miért nem kiabált legalább segítségért, de talán nem is érzéklete a veszély nagyságát, vagy annyira megijedt, hogy lemerevedett.
Azonban ez most lényegtelen volt, nekem az volt a tervem, hogy a vérmes rohammal egyrészt elbánok, másrészt ráijesztek a támadó kurafikra.
Hirtelen ötlet volt ez, mint általában minden, amit teszek és abba sem gondoltam bele, hogy vajon tényleg jól érzékelem-e a felállást. Valahogy biztosra vettem, hogy a nő az áldozat és a férfiak azok, akik rosszban sántikálnak, így e szerint cselekedtem.
Az első valószínűleg azt sem tudta mi végzett vele, de aztán, ahogy a másodikra emeltem a fegyverem, egsz egyszerűen összeesett. Aztán a pár méterre arrébb lévő utolsó fickó is.
Megdöbbent tekintettel meredtem a felemelt kardomra, aztán a két földön fekvőre, aztán vissza a kardra, majd megcsóváltam a fejem.
- Minek áll rablónak, akinek nem bírja a szíve!
Ne nem mintha ez megvédte volna őket a haláltól, amit szántam nekik, ha nem futnak el, de hát úgy látszott ezt szánta nekik a sors.
Most már a még mindig csendben lévő nőnek szenteltem a figyelmemet, ahogy közelebb léptem. Megéreztem a belőle áradó mágikus erőt, így aztán nem mentem jobban közel.
- Nem látok semmi kétest benned, hölgyem. – néztem meg alaposabban most már, felfigyelve a fiatal, bájos arcra. – Egyedül voltál ők meg minden bizonnyal nem útbeigazítást szerettek volna tőled, karddal a kezükben.
Udvarias volt, de nem érződött rajta sem rémület, sem különösebb megilletődöttség és ez egyrészt kíváncsisággal, másrészt óvatossággal töltött el vele szemben.
Mindenesetre nem habozik bemutatkozni és láthatóan nem tart attól, hogy én is hasonló szándékkal közeledem hozzá, mint a három zsivány, ez felvet bizonyos képességeket……
Az, hogy kiderül vérelf, sok mindenre magyarázattal szolgál és a klán neve is megmocorgat valamit az emlékezetemben, mintha halottam volna már.
Finoman megfogom a felém nyújtott kezét és ráhajolva csókot lehelek rá, fene tudja milyen késztetésre, valahogy illőnek érzem. Az ajánlata sem ér valahogy túl váratlanul ezek után. Vajon miért bízik bennem?
- Jeremy Talbot vagyok hölgyem. Vándor, kereskedő, harcos, karavánkisérő, lovászfiú, szóval olyan mindenes féle, aki megragadja az alkalmat. – vontam meg a vállam, bár ezt nem láthatta. -
A tolvajlást nem említem, hiszen ez nem az a foglalkozás, amit nagy dobra ver az ember. A lányból meg úgy sem nézek ki potenciális áldozatot.
- Már kérdezni is akartam Druindar kisasszonyt, hogy mit keres itt egyedül, főleg szeme világának segítsége nélkül. Talán eltévedtek a kísérői? Vagy ezek a…rablók ölték meg őket, igaz rég láttam ennyire gyenge szívű útonállókat. De, hogy mielőbb válaszoljak a kérdésedre, szívesen elvezetlek a legközelebbi városig, mivel magam is odatartok.
Azért némi habozás után hozzáteszem:
- Nincs klánom. Csak azért említem, mert van ekit ez .....zavar.
Határozottsága a helyzetet elnézve, tényleg tetszik nekem és megrögzött kíváncsiságom – ami anyám szerint egyszer a sírba visz – semmiképp nem engedné, hogy ne járjak a fura hölgy történetének végére.
- Esetleg tudnom  kéne valamit, hogy ne érjen meglepetés további utunkon? – szavaimból sejthette, hogy a támadásra utaltam.
Vissza az elejére Go down
Kain Namelyr
Arany sárkány
Kain Namelyr

Hozzászólások száma : 1911
Életkor : 738
Munkahely : A magam ura vagyok

Character sheet
Nép: Sárkányok
Lanur-hegység - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lanur-hegység   Lanur-hegység - Page 35 Icon_minitime2018-12-09, 10:59 am

*A frissen hullt hó ropog csizmája alatt. Fekete bőrkabátja sötét árnyként borítja testét, s most fázósan húzza összeg magán azt.
Hullámos, fekete haja arcába omlik, kivel szembetalálkozna, csupán két, éjsötéten villanó szemét látná, mi a haj alól elő-előbukkanó, fakó arcból néz rá.
Másik kezével egy őzet tart széles vállán. A vad vére vörös cseppekben hull a hóba, ám a vadász nem fél. A sűrű pelyhek hamar eltakarják a vért, a nyomokat, mindent, s őt magát is jótékony függöny mögé rejtik az esetleges avatatlan szemek elől.
Azok pedig óhatatlanul lehetnek. Ork területen jár, a Lanur hegység magas bércei között, mit az emberek már elhagytak, a fehér elfek úgyszintén, s az évek óta tartó háború, mely a Birodalmat kiszorította északról, immáron a sárkányok, s az orkok uralmát hozta el a vidékre.
Ő maga nemrég érkezett. Szüksége volt a békére, hogy rendezze gondolatait. A menedék, melyet még a vörös sárkánnyal való első találkozása után hozott létre, békében várta, érintetlenül.
Ki az ellenséges területen átjutott volna, sem lelhetne rá, itt, a magasban, az okroktól sem kell tartania, tompa agyuk nem elég kifinomult, hogy megfejtse a varázslatot, mely a bejáratot védi, s érzékeik sem elég élesek, hogy felfedezzék.
A sárkányoktól van oka tartani. A sárkányoktól, kik még mindig halálra keresik őt, s neve egyet jelent az árulással.
Azonban óvatos volt, mikor közelített, s a vadászatot is csak azért kockáztatta meg, mert immáron éhsége kiűzte a barlang mélyéről.
Nem soká tartott, míg arany karmaival megragadta a vadat, s fogaival feltépte torkát, s rögvest vissza is vette fekete köpenyes álcáját, hogy mielőbb eltűnhessen újra.
Most itt halad a csendben, csak a hó szakad rendületlenül.
Gondolatai újra és újra visszatérnek Silaronához, hiszen miatta kereste fel menedékét. A vörös sárkány még mindig hiányzik neki. Hibázott, talán ösztönei vezették, mikor a fehér hajú elf Lysanorral is összeszűrte a levet, s e tette rányomta bélyegét a vörös nősténnyel folytatott kapcsolatára is.
Már régóta nem találkoztak, s neki el kell döntenie, mit tegyen.
A háború folyik nélküle is, ám állandó veszélyt rejt Silaronára és Lysanorra is, hiszen mindketten köthetőek hozzá, s bár rajtuk keresztül nem juthatnak a nyomára, életüket elveheti az, hogy Kain Namelyr szeretői voltak.
S az arany sárkányt e gondolatok gyötrik a barlang mélyén napok óta. Árulásának ténye a Hajnal völgyében tett felismerések hatására nem nyomja már oly mértékben, ám felelőssége a két nőstényért igen.
A ropogó hó kíséri tovább lépteit, s gondolatait. Közeledik a barlang rejtett nyílása felé, ahol végre csillapíthatja majd éhét.*

_________________
"Egy kóbor álmodó.
Ez vagyok én,
messze szálldosó
a mindenség tengerén."
Vissza az elejére Go down
Kain Namelyr
Arany sárkány
Kain Namelyr

Hozzászólások száma : 1911
Életkor : 738
Munkahely : A magam ura vagyok

Character sheet
Nép: Sárkányok
Lanur-hegység - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lanur-hegység   Lanur-hegység - Page 35 Icon_minitime2018-12-31, 1:30 pm

*A barlang magányában nincs társasága. Az elejtett őz semmiképp nem nevezhető annak. Az arany sárkány hol kétlábú alakjában nézegeti a századok alatt összegyűjtött varázstárgyakat, hol az őzből falatozik, hol pedig szabadon engedve hatalmas, arany testét, pihen a barlang legméretesebb öblében.
Arany mancsaira hajtott feje mellett pihen izmos, aranyszínű farka is, melyet teste körét hajtva tart, s erre még hatalmas, arany szárnyait is leengedi.
Arany szemeit behunyja, s csupán hatalmas szusszanásait hallani, melyeket visszavernek a barlang falai. Így úgy tűnik, mintha nem lenne egyedül. A vörös nőstény nincs itt, más sincs.
Kell a magány, így tölti a szeretet ünnepét is, hisz nincs kivel lennie. Őt nem vonzza Aranamophe áldása, Ambaron romjainál, sem más istenség. Régen leszámolt már a beléjük vetett hittel, ha volt is ilyesmi szívében valaha. Volt idő, midőn Roobernek, a sárkányok urának is képes volt nyersen elmondani kétségeit, s véleményét róla, nem törődve, ha meg is bünteti érte fajtájának istene.
Visszatérhetne a Hajnal völgyébe is, tán ott társaságra lelne. Ki tudja, feltehetné újdonsült kérdéseit Riannának, a vörös nimfának, Dahake szeretetében is sütkérezhetne, rég holtnak hitt édesanyjával még mindig lenne mit bepótolni az elvesztegetett századok után.
Azonban a magány olyan dolgokra ad meg neki, mikre szintúgy szüksége van.
Egyenesbe hozhatja saját lelkét, gyógyíthatja a szívén keletkezett sebeket.
Mindezeket társaságban igen nehezen tehetné meg, ha mégoly szerető társaság is lenne az. Erre van szüksége.*

_________________
"Egy kóbor álmodó.
Ez vagyok én,
messze szálldosó
a mindenség tengerén."
Vissza az elejére Go down
Kain Namelyr
Arany sárkány
Kain Namelyr

Hozzászólások száma : 1911
Életkor : 738
Munkahely : A magam ura vagyok

Character sheet
Nép: Sárkányok
Lanur-hegység - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lanur-hegység   Lanur-hegység - Page 35 Icon_minitime2019-07-02, 10:00 pm

*Az északi szél sikolyok, kiáltások zaját hozza magával. A szürke ork járőr azt gondolta, a mágus könnyű célpont lesz, fekete, kopott bőrkabátja, s arcába lógó, csapzott haja elterelte figyelmüket széles válláról, erőteljes mellkasáról, s vészes kisugárzásáról. Csak vadászott, az elejtett vad még mindig ott hever az orkok testei között.
A mágus ökle e pillanatban az ork halántékán csattan. A szürke ork szemei kigúvadnak, szájából véres nyál fröccsen, s félfordulattal csapódik a sziklás talajnak.
A mágus másik ökle kardot markol. Erre sem számítottak az orkok. Azt gondolták, hókuszpókuszt fog elővenni, s míg ő mágiáját műveli, addig kardélre hányják.
Erősen tévedtek, ugyanis a feketeköpenyest nem találták jó hangulatában. Ébenfekete szemei rájuk villantak, sötéten, mint a téli éjszaka.
A kard e pillanatban üti félre az ork fejszéjét, s boszorkányos gyorsasággal fordul tovább a mágus. Következő mozdulattal már leguggolva szúr vissza a penge, s a narancsszínű kő megvillan, mikor a kard átüti a szürke ork testét.
Ő már az ötödik, a járőrből, s a többieknek el is ment a kedve a további harctól. A préda túl veszélyessé vált.
A fekete kabát megreccsen, mikor a mágus feláll.*
- Dhoruba shove!
*Löki kezét a menekülők irányába. A lökéshullám ledönti lábukról őket, s a fekete köpenyes már lendül is, hogy a földről feltápászkodó csapat közé vesse magát.
Lábával az egyik ork bokájára érkezik.
A reccsenést egy pillanat múlva üvöltés követi, s a sárkány keze ekkor már egy másikat ragad meg. A penge átvágja a torkát, s kardját. A törött bokájú szűkölve kúszik hátrébb, ám a mágus immáron tűzlabdával küldi Dremerhez, a halál arctalan urához*
- Weerling!
*Ujjaiból villámok csapnak elő. Fehéren, vakítón, s a két ork, kikbe belecsap, üvöltve, rángatózva zuhannak ismét a földre.
A mágus megáll felettük. Lepillant, fakó arcán egy szempillantásnyi időre undor szalad végig.
Egyikük fejét egy mozdulattal lemetszi. A másik sárga szemei rémülten villannak a fekete pillantásba.
Mióta megtalálták, a mágus varázsszavakon kívül egy szót sem szólt. Rémületnek, izgalomnak nyoma sem volt rajta. Hidegen, de hatékonyan végzett társaival.*
- Engedj el…..
*Kezdi a könyörgést. A mágus szemei előtt egy pillanatra felsejlik egy barna hajú csodaszép leány szeme, egy vörös sárkány elf külseje, fekete szemei még sötétebbre váltanak, mikor bőrcsizmájával az ork mellkasára tapos, s a kard az ork szeme közé döf, átszakítva a koponyát, s beleszalad a talajba alatta.
Kain lábával letolja a hullát a kardról. Körbepillant, majd az egyik ork rongyos ruhájába törli a narancsköves pengéről a sötét vért.
A kard a hüvelybe kerül, ő maga pedig kimérten a vadhoz lép, s baljával felemelve, vállára emeli.
Egy sárkány prédáját akarták…*

_________________
"Egy kóbor álmodó.
Ez vagyok én,
messze szálldosó
a mindenség tengerén."
Vissza az elejére Go down
Nie

Nie

Hozzászólások száma : 242
Munkahely : Könyvtárossegéd

Character sheet
Nép: Elfek
Lanur-hegység - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lanur-hegység   Lanur-hegység - Page 35 Icon_minitime2019-10-12, 7:22 pm

8. küldetés - Elszabadult ruhák (1. rész)

A Lanur-hegység bércei között mindig gyönyörűség volt számára az élet és az, hogy jó ideje már Al, a griff volt a társa a hegyek közti kirándulásokon csak még boldogabbá tette. Ezért boldog volt most is. A tél visszahúzódott a legmagasabb csúcsok közé és a völgyek új életre keltek. A hó lassan elolvadt és a fehér helyett a zöld vette át az uralmat minden felett. És minden egyes völgy más és más volt. Az egyikben mindig enyhe volt az idő, s az itt élők házai körül bőséggel termett a gyümölcs és az aprócska kertekben a zöldségek is megéltek. Máshol gabonát vethettek a farmokon, s szívesen cserélgették egymással terményeiket. Az is jó volt ebben, hogy így egymásra is figyelhettek, hisz a kor, amelyben éltek nem volt veszélytelen.

Az elmúlt évben sok baj zúdult a világra, s az ősz és a tél olyan változásokat hozott, amelyek aggodalommal töltötték el e kis közösségek lakóit. Hisz régen ült össze a Tanács, s az ok is régen volt egy közelgő háború. És az a háború már nemcsak közelgett. A múlt év telével együtt eljött, amitől mindenki rettegett. Az ünnep még látszólagos békében és nyugalomban telt, hogy aztán mindenkit megdöbbentsenek a hírek, amelyek lassan érkeztek meg a hóval elzárt völgyekbe. S a hírek érkeztével aggodalmaik is egyre csak nőttek. Hisz Ambaron sorsa, s a támadás kegyetlensége megdöbbent mindenkit. Régi félelem kelt új életre, s a sárkányok ismét napi beszédtémává váltak. S a támadás Avlanion ellen csak arra sarkallta az itt élőket, hogy még óvatosabbak legyenek, s még jobban figyeljenek egymásra.

S ahogy a tél elmúlt és újabb rossz hírek már nem érkeztek, sokan úgy vélték, az élet visszatért a normális kerékvágásba. Enni mindig kell, az éhes szájakat jóllakatni az egyik legfontosabb feladat mindig errefelé. Hát ahogy a tavasz felolvasztja a dermedtté fagyott vidéket, úgy lesz egyre több a munka is. Nem érzi még senki az elkövetkező gonosz időket oly fenyegetőnek, hogy az új gabona ne kerüljön a földbe.

Nie sem érzi annak, bár Orod Opelë lakói azért jobban értesültek. De a tél már elmúlt és a hegyek között újra hosszabbak a nappalok és melegebb a levegő. Megindulnak a hegyek lejtőin a patakok, s az erdők és a völgyek élettel telnek meg. Végre már nem fagyosak az esték és élvezetes a tavaszi föld és a növények illatával terhes éjszakákban gyönyörködni a városon kívül. És persze végre nem figyel rájuk senki és nem osztja be az idejüket. Al pedig ugyanúgy szereti ezeket a napokat, hiszen a szűkös szállás után most végtelen a tér körülöttük és szívesen indul vadászni a sziklák között. Ő meg ilyenkor bejárja a környéket, felfedezve egy-egy falut, vagy települést. Így tett most is és lefelé indult az egyik kanyargós úton, amelynek közelében elváltak a griff-től. Látta fentről, hogy a odalent néhány ház áll, s a völgyet körülvevő lankásabb hegyoldalakon emberek dolgoznak a földeken. S ha Al megoldja a maga ebédjét, neki sem ártana némi harapnivalót szereznie. Hátha kaphat friss kenyeret, sajtot, tejet az egyik házban.


A hozzászólást Nie összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2019-10-12, 7:57 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
http://www.nienna.eoldal.hu/
Nie

Nie

Hozzászólások száma : 242
Munkahely : Könyvtárossegéd

Character sheet
Nép: Elfek
Lanur-hegység - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lanur-hegység   Lanur-hegység - Page 35 Icon_minitime2019-10-12, 7:27 pm

8. küldetés - Elszabadult ruhák (2. rész)
Lassan halad lefelé. A megáradt patakok néhol új medret keresnek maguknak és keresztülvágnak a keskeny kővel leszórt úton, árkokat vájva bele. Így néha kerülnie kell, vagy ügyesen átlépni a frissen keletkezett akadályokat. Tudja, nem sokáig hagyják így a közelben ékők, hiszen ezek még gondot jelenthetnek az errefelé gyalog, vagy szekéren járók számára. Az is látszik, hogy a kemény tél a fákat sem kímélte, s az ösvény mellett még a fagy és a szelek áldozatává vált, kidőlt fatörzsek és ágkupacok hevernek. Ezeket valaki sebtében vonszolta el az útból, de idővel majd mind eltűnnek, s felhasogatva kerülnek be valahol a kamrákba, tárolókba.

Aztán az egyik kanyar után végre előbukkannak a völgyben álló házak és Nie látja, hogy valamennyi épület ép és gondozott, így bizton reménykedhet abban, hogy gondoskodó és szorgalmas népek élnek errefelé.

Az egyik háznál éppen a kerítést festhették, hiszen a vödör a festékkel még az út mellett áll. Egy másik háznál száradó ruhákat lenget a feltámadó szél és a lány elgondolkozik azon, hová is kopogjon be kérésével elsőként. Bár tudja, hogy legtöbb esetben a csere a módja az élelem beszerzésének ezeken a helyeken, de most nincs nála semmi, amit elcserélhetne, így csak reméli, hogy néhány darna is megfelelő fizetőeszköz lehet a kis csomag ennivalóért. Szétnéz, de egyetlen kémény sem füstöl, így a kerítés mentén visszaindul a ház felé, ahol a mésszel teli vödröt látta. Már éppen benyitna az alacsony kertkapun, amikor észreveszi, hogy a szomszédos ház felől – ahol a kiterített ruhákkal találkozott - egy fehérre mosott anyagdarabot sodor felé a szél. Igyekszik elkapni a már nem teljesen makulátlan tisztaságú lepedőt, s amikor sikerrel jár, úgy dönt, inkább oda kopogtat majd be, visszaszolgáltatva ezzel az ágyneműt jogos tulajdonosának és cselekedetével talán alapot teremthet a remélt üzletre is.

De ahogy a ház mellé ér, látja, hogy tette nem sokat ér, mivel az imént még a köteleken lengedező ruhaneműk már szanaszét hevernek a ház melletti mezőn, s az a néhány, amely még nem jutott erre a sorsra, éppen most szabadul el a feltámadó szélben. És Nie azzal szembesül, hogy a szél csak az egyik probléma. Mert a szemközti hegycsúcs felett megjelenő sötétszürke felhő sem kecsegtet semmi jóval. Úgy látszik, idén korán érkeznek a tavaszi viharok…


A hozzászólást Nie összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2019-10-12, 8:00 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
http://www.nienna.eoldal.hu/
Nie

Nie

Hozzászólások száma : 242
Munkahely : Könyvtárossegéd

Character sheet
Nép: Elfek
Lanur-hegység - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lanur-hegység   Lanur-hegység - Page 35 Icon_minitime2019-10-12, 7:30 pm

8. küldetés - Elszabadult ruhák (3. rész)

- Jó napot!... Van itthon valaki?... – zörget be a lány a faragott, vaskos faajtón, de senki nem válaszol, és amikor benyitna, az ajtót zárva találja. Úgy tűnik, a zord idők új szokásokat is hoznak, hiszen a legtöbbször ezek az ajtók nyitva álltak, s senki nem tartott attól, hogy gonosz szándékkal érkezik valaki. De most más világ van, s mindenki óvatosabb és gondosabban őrzi vagyonát. És pont ez itt is a gond. Ha nem segít, akkor sok pótolnivalója lesz a ház asszonyának, mire újra beszerzi és megvarrja azt a temérdek holmit.

⁓ De most mit csináljon? ⁓ A vihar nemsokára a nyakukon lesz, s ha nem igyekszik, az itt lakók holmijának jó része majd valamelyik fa tetején, vagy egy vízmosásban végzi. Még szerencse, hogy a ruháskosarat megtalálja a tornácon, így a két utolsó, köteleken maradt ruhadarabot üggyel-bajjal összehajtogatva és az oldaltáskájával lesúlyozva meg tudja menteni. Aztán kétségbeesetten néz a többi holmi felé. A fel-feltámadó szél hol felkapja, hol meg a földre ejti a holmikat és persze a sok-sok darabot mind más és más irányba repítik a levegő örvényei, így ha az egyik irányba indul, a többiek addigra már szanaszét kavarognak egyre távolabb. Ahogy erre-arra rohangál az egyre piszkosabb és foltosabb, nem sokkal ezelőtt még hófehér darabok után, rá kell jönnie, hogy esélye sincs valamennyit megmenteni. Csak ritkán van szerencséje, hogy akadályok állják útját a szálldosó dolgoknak, így csak egy-egy akad fent a kerítésen, vagy gabalyodik bele a szárítókötél póznájába.

Persze, ha Al is itt lenne, nyilván örömmel vetné magát a repkedő holmik után, de azon túl, hogy sejtelme sincs arról, hogy éppen milyen messze jár, nem szívesen hívná egy készülő vihar kellős közepébe. Tudja, hogy a közeli barlang jó menedék lesz a számára akkor is, ha ő már nem ér vissza oda, ahol elváltak, így rá nem számít. De valami megoldás akkor is kellene!
Vissza az elejére Go down
http://www.nienna.eoldal.hu/
Nie

Nie

Hozzászólások száma : 242
Munkahely : Könyvtárossegéd

Character sheet
Nép: Elfek
Lanur-hegység - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lanur-hegység   Lanur-hegység - Page 35 Icon_minitime2019-10-12, 7:35 pm

8. küldetés - Elszabadult ruhák (4. rész)

Néha az út felé pillant, abban bízva, hátha valaki hazaérkezik a közeledő ítéletidőt látván. De senki sem siet a segítségére a feladatban. Hiába próbálja megtalálni a föntről oly jól látszódó földműveseket a hegyoldalban, a szél port és leveleket kavarva most nem segíti abban, hogy messzire lásson. Hát újból a ruhák után ered, de egyre kevésbé bízik a sikerben, vagyis abban, hogy a lepedők, asztalkendők, ingek és huzatok végül mind a kosárban végzik. Végül, amikor már belefárad a felesleges kergetőzésbe, eszébe jut egy mentő ötlet…

Akadályok kellenek! Valami, ami nem engedi, hogy a szanaszét heverő holmik a szél segítségével újból szárnyra kapva mindenfelé repülhessenek. De mégis miféle akadályt állíthatna a ruhák elé itt és most? De aztán ráébred, hogy ami nem megy erővel és ügyességgel, azt meg kellene próbálni mágiával!

Ahhoz persze nem elég gyors, hogy eltalálja az ide-oda lebbenő, és persze a legváratlanabb időpontokban meginduló lepleket és azt is belátja, hogy nem túl praktikus dolog egyetlen holmi után futkosva varázsolni. Nem túl hasznos olyasvalamire pazarolni a varázserejét, ami azt az egyetlen darabot fogságba ejtené. Mivel a szél gyakran változtatja az erejét, de az iránya – néhány örvényként kavargó széltölcsértől eltekintve – többé-kevésbé állandó, így csak annak útjába kellene valami nagyobb akadály. Akkor egyszerre többet is elkaphatna a szökni vágyó ruhaneműkből. És nyilvánvalóan olyasvalamire van szüksége, amelyet rövid idő alatt „felépíthet”. Hiszen a vihar már a nyakukon és még vagy tucatnyi fehérnek tűnő, de nyilvánvalóan már nem tökéletesen olyan kupac hever szerteszét a mezőn a pillanatnyi szélcsendben.

De aztán újra „életre kelnek”, és Nie már látja is, merről kell azt az akadály felépíteni. A varázslatot erre még sosem használta, s a rugalmas, de a szél számára is áthatolhatatlan fal csak arra volt jó eddig, hogy a az ellenük törő varázslatok hatását csökkentse. De miért ne használhatná itt és most valami másra? Hiszen az ereje megvan hozzá, elég magas és elég széles is ahhoz, hogy most jó szolgálatot tegyen.

- Iâth! – s a kimondott varázsszóval együtt már mutatja is, hogy hol húzódjon a mágikus határ a szél számára. És persze a ruhák számára is. S amikor az első néhány holmi fennakad a láthatatlan akadályon, tudja, hogy sikerült a terve. Csak gyorsnak kell lennie, hiszen a felhők egyre közelebb érnek, s már néhány esőcsepp is jelzi, hogy hamarosan megérkezik az idei első vihar. Hát gyorsan összekapkodja a levegőben „függő” holmikat, s az újabb varázslat után futva indul a távolabb fennakadt ruhaneműk után. Csak még egy akadály kell és az összes ruha végre a kezében van. Éppen időben, mert az eső egyre jobban esik, és a szél is egyre erősebb, s igyekszik felborítani jókora terhével együtt. De némi küszködés után végre a tornácon áll, s pont akkor ér oda, amikor a ház asszonya is megérkezik…
Vissza az elejére Go down
http://www.nienna.eoldal.hu/
Nie

Nie

Hozzászólások száma : 242
Munkahely : Könyvtárossegéd

Character sheet
Nép: Elfek
Lanur-hegység - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lanur-hegység   Lanur-hegység - Page 35 Icon_minitime2019-10-12, 7:38 pm

8. küldetés - Elszabadult ruhák (5. rész - VÉGE)

- Az isteneknek legyen hála, hogy idevezérelték - kapja ki a lány kezéből a holmikat az asszony, s nyitja az ajtót majd tessékeli befelé a vendéget. Aztán kifut és a kosarat is becipeli a tornácról, majd hálásan nyújtja át a táskát a vendégnek. S a magyarázata sem várat magára sokáig. – Itt voltam a szomszédban. – int afelé a ház felé, ahol a félig lefestett kerítést látta Nie. - Az szomszédasszony csak az ebédet vitte ki a földekre az uraméknak, én meg a beteg kisfiára vigyáztam addig. De elnyomott az álom… - látszik rajta, hogy rémesen bánja a dolgot. - Arra riadtam fel, hogy a szél fütyül be a kéményen… Szörnyen megrémültem. Jaj, még szerencse, hogy Anna hazaért! Hogy jöttem volna ki azzal a gyerekkel? Azt hittem, már oda minden! Sosem történt velem még ilyesmi! Hogyan háláljuk ezt meg? – kérdezi és a többes szám oka nem más, mint a belépő házigazda és nagyobbacska fiuk. S az asszony már meséli is az esetet az urának. – Képzeld! A kisasszony segített s ruhákkal! Segített? Mindet ő szedte össze! Majdnem odalett minden! Túl korán jött ez a vihar az idén! Micsoda világ!

Nie alig győz szabadkozni, hiszen még sokáig hallhatná a hálálkodásukat, ha nem szólna közbe. S hogy aztán megnyugodjanak, s végre elejét vegye a további kérlelésnek, Nie elmondja, hogy miért is járt erre. Ajánlatára a darnáért vásárolt kenyeret illetően természetesen szörnyű tiltakozás és a „Szó sem lehet róla! Mit képzel rólunk, hogy bármit is elfogadnánk?” volt a válasz.

Így történt, hogy bőséggel ellátták mindennel, ami csak volt a házban. Persze most Nie-n volt a szabadkozás sora, hisz oly bőkezűek lettek volna, amit a lány már túlzásnak tartott. De végül aztán jól megpakolva indult útnak a vihar elvonulta után.

És amikor Al-nak elmesélte a dolgot - aki már türelmetlenül várta a megbeszélt helyen, természetesen sértetlenül -, a griff is biztosította arról, hogy legközelebb csak nyugodtan hívja őt. Jó kis edzés lenne számára tucatnyi szálldosó holmi levadászása.
Vissza az elejére Go down
http://www.nienna.eoldal.hu/
Valturaan
Fehér sárkány
Valturaan

Hozzászólások száma : 136

Character sheet
Nép: Sárkányok
Lanur-hegység - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lanur-hegység   Lanur-hegység - Page 35 Icon_minitime2019-11-07, 11:37 pm

//Shuga - Folytatás a Nagy Kaszásból//

718 évvel az éj-hasadéki csata után

Rémségesen hideg volt, s Valturaan már ismerte ezt a hideget. Ismerte, s szerette azt, otthon érezte magát benne, így pedig az sem rázta meg eléggé, hogy még mindig a mélységesen gyűlölt teleportutazás utóhatásaitól szenvedett - szenvedett? Ezúttal nem érezte annak, hiába rogyadoztak alatta lábai az első lépéseknél. Hiába volt minden, mi hátráltatta volna, ő megállíthatatlanul szívta magába az otthont, a régen látott, régen tapasztalt hideg, fagyos, gyilkos hómezők illatát. Az sem érdekelte volna, ha Shuga majd' megfagy mellette, sőt, még az sem, ha ebben a minutumban közölte volna vele, hogy csapdába csalta, s átadja apjának. Az ifjú fehér sárkány mégis úgy viselkedett, mintha tudta volna mindazt, mit nem sokkal ezelőtt még elhinni sem akart, s e tudásában biztos volt, olyannyira biztos, hogy életét bízta rá, továbbra is csendesen téve azt, mit meghagytak neki. Ám korántsem parancsokat teljesített - ő maga is menni kívánt előre, s mindösszesen erőt merített a noszogatásból, az irányításból, abból, mi egy másik helyen, egy másik időben kihozta volna sodrából ahelyett, hogy megnyugtatja - és Valturaan most nyugodt volt, higgadtságot érzett magában, mellyel palástolta elméje elől a szívében rejtegetett félelmet az anyjával, Kilimével való találkozás iránt. Laryss-ban bízott, benne egyedül, s minduntalan, így nem is volt kérdés számára, hogyan fogadja majd a leány, ha odaér. Már látta őt lelki szemei előtt, legjobb emlékezése szerint maga elé festette az elf leány körvonalait, bele, egészen az előtte elterülő végtelen hóba, abba a vakító fehérségbe, melybe csaknem belefájdult a szeme, annyit volt már távol innen. Négy év. Négy éve be sem tette ide lábát, attól tartván, hogy majd rálelnek, s ki tudja, mit tesznek vele, ha ez bekövetkezik. Négy éve közelébe sem ment a Lanur-hegységnek, mert tudta, biztos volt benne, meg mert volna esküdni rá, hogy Laryss nem rejtőzött itt. Nem rejtőzhetett.
Ám nagyon úgy festett, számításait fájdalmasan keresztülhúzták.
- Ne örömködj még nem érkeztünk meg, csak lerázunk pár kémet. Séta arra, és haladj át azon a védelmen. - jelentette ki Shuga, megzavarva ezzel az ifjút a gondolkodásban, s egyúttal megmásíthatatlan jelet adva ezzel annak, valóban követte az ifjút a kapun át, s valóban hajlandó volt eljuttatni őt Laryss-hoz, bárhol is húzza meg magát.
Valturaan nem érzékelt semmiféle védelmet maga előtt. Csak a végtelenbe nyúló, egyenletes, fehér, nyugvó tengerként maguk körül elterülő hórengeteget látta közel s távol, mégis a mágusra emelte tekintetét, s követte az irányt, melyet számára kijelölt. Követte, zokszó, megkérdőjelezés, kételkedés nélkül, pedig a védelemként említett, varázslatnak látszó jelenség mögött akár azok is rejtőzhettek, kik halálát kívánták. Hiszen maga Shuga említette, kiknek állt szolgálatában, s ezen személyek közé mindkét nemzője jószerével beletartozott. Nem jelentett ez túl sok jót, s egyáltalán nem jelenthetett volna bizodalmat, főképpen nem olyat, melyet semmiből szőttek vastagra, erősre, s megingathatatlanra. A fiatal sárkány mégis ezt érezte magában, s ezért haladt előre, ezért, és a reményért, mely viszontlátással kecsegtetett, ha elég türelmes marad. Magán kívül lépdelt előre, ki tudja, mennyi ideig, mígnem egy lépés, egy egészen átlagos darab, valami egészen másféle helyre sodorta őt, mint ahogyan annak lennie kellett volna. Úgy tetszett, mintha újabb teleportkapun esett volna át, azonban nem érezte magában a rosszullét feltámadott szelét, nem érezte gyomra ólomnehézségét, s legfőképpen, nem érzett semmi szokatlant. A hómezőkön végigsimító fátyolkezű északi szél megszűnt fütyülni fülében, ahogyan a lépés párját is megtette, s ezáltal egy barlangban találta magát, annak egyszerű, ámbár rejtett bejáratánál. Az ifjú körbekémlelt, megvizsgálta a levegőt, azonban nem fedezett fel semmiféle szagot - semmi olyat, melyre több figyelmet akart volna fordítani egyszeri észrevételnél, így aztán éles szemével kémlelt a sötétségbe, ellenség, s bármi élő után kutatva - teljességgel sikertelenül. Shuga igazat mondott hát, valóban kémek járhattak a nyomukban.

- Ez micsoda? - kérdezte mégis, mintha nem tudná; mintha nem volna képes tisztán gondolkodni.
S talán nem is volt.
Csaknem megfájdult a feje mindattól, amibe keveredett, így aztán, mivel nem volt képes többé eligazodni saját gondolatai között, hátraarcot csinált, s szembenézett a mágussal. Valójában nem arra várt választ, amit kérdezett, azonban ezt feleslegesnek tartotta elmondani. Tekintetével éreztette vele, tudja, mi fán terem egy barlang, még ha nem is borítja jég a falát, mint azoknak, melyekhez ezidáig köze volt errefelé. Azt akarta kideríteni, mi következik ezután, nem pedig azt, mit még a vak is megállapíthatott volna, ha érti a hozzá intézett szavakat.
- Honnan tudtad, hogy követnek minket? - szólt aztán ismét, amint egyetlen pillanatra is utat talált elméje útvesztőjében a megfelelő önkifejezés felé.
Azonban csaknem azonnal maga is ráébredt, mi is foglalkoztatta igazán ezzel kapcsolatban; merthogy az nem a kémek létezésében merült ki, ó, dehogy. Ha léteztek, az maga után vont néhány magától értetődő következtetést, melyek egyikével akarva-akaratlan, de számolnia kellett, bármennyire is el akarta kerülni.
- Mit akarnak Laryss-tól?
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Lanur-hegység - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lanur-hegység   Lanur-hegység - Page 35 Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Lanur-hegység
Vissza az elejére 
35 / 36 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
LANURIA :: Lanuria világa :: Északi szeglet :: Lanur-hegység-
Ugrás: