LANURIA

A sárkányok, nimfák és mágusok birodalma
 
Homehttp://newagelaGalleryGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Városhatár

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22
SzerzőÜzenet
Furia
Fekete sárkány
avatar

Hozzászólások száma : 329
Életkor : 1122
Munkahely : Lanuria Furiája XD

Character sheet
Nép: Sárkányok
TémanyitásTárgy: Re: Városhatár   2017-03-18, 9:08 pm

//Mese: Sárkánytánc//

*Az ispotály felé az út nem tart túl soká. Addig akár az arany sárkány a barnaköpenyessel végezhet is, miként a megtizedelt tündékkel is a jelen lévő halandó sárkányok.
Minden esetre, az ősi sárkány nem vár sokáig, repülve sebesen célhoz érhet, s midőn hatalmas szárnyait széttárja a tábor felett, hollószín alakja megmutatkozik az alant lévőknek.
Fekete fejét lejjebb tartva vicsorít a lenti, esetleg még folyó harcokra, s ha sárkányai nem kapnak extra lendületet az úrnő megjelenésétől, maga száll le, hogy rendet tegyen közöttük.
Nem sárkány alakjában sokkal inkább halandó, emberi formában, s úgy indul meg, hogy rendet tegyen. Elf mellett tűnik fel, s karcsú, fehér ujjaival nyakon ragadva vágja földhöz. Ha még ez nem elegendő, hát sarkával tapos torkára, míg a recsegés el nem árulja, hogy ellenfele halott.
Karommá változó fekete karjaival tép fel egy másikat.
Shugára is pillant, ha még él, s ha még ott van, s noha nem indul meg felé, sötét pillantása jelzi, igenis tudja, hogy a démonnak komoly köze van az itt történtekhez.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mesélő

avatar

Hozzászólások száma : 1157

Character sheet
Nép: NJK
TémanyitásTárgy: Re: Városhatár   2017-03-19, 2:49 pm

//Mese: Sárkánytánc - Shuga, Hossin//

*A városban a küzdelem mindinkább vert helyzetbe szorítja az emberi hadakat. Tán Furia jelenléte nélkül a sárkányok számára kevésbé kedvezőn alakulhatna e csata, ám az ősi sárkány jelenléte nagyobb erőbedobásra készteti őket, s noha hatalmasak veszteségeik, mégis van még annyi tartalékuk, hogy Verinol hadait mindinkább a föld alá, avagy a halálba kényszerítsék.
A fekete nőstény még északnak repül, midőn Shuga fényvarázslata Hossint hátrébb kényszeríti, noha nem oly távolságra, mint azt a démoni kettős remélhette volna.
A fényvarázslat, mi a tenyerét is éri a kísértetnek, megnyitja az általa létrehozott kaput Sendel főtere irányába, miközben Hossin az általa létrehozott lilás fénnyel is jelez.
E fényt már láthatja a közelgő fekete sárkány is.
Az arany sárkány horkant csupán, nem reagál sem a szellemlény szavaira, mik egy általa lenézett létezési formától erednek, sem annak szavaira, mik a másik lenézett létezési formáéi. Eljöhet még az idő, hogy kérdőre vonják a kísértetet, ha egyáltalán van értelme hitelt adni annak, ki orvul, álnokul a sebesültek közé hozta az elfek csapatát.
Azonban csapása Shuga teste ellen irányul, s ha nincs segedelem, mi a barnaköpenyes démonias alakot kiemelje a csatából, könnyen lehet, hogy az arany sárkány karmai felszakítják testét annak.
A szélről érkező sárkányok is támadják a Hossin által is megjelölt elfeket, kiknek száma tovább apad, mikoron megérkezik maga az ősi sárkány.
Fekete alakja árnyékot vet a küzdőkre, mielőtt az ispotály területén landol kétlábú formában.
Ha Shuga képes megszökni, a többi elf sem küzd tovább, hisz nincs értelme áldozni életüket, vérüket, a rajtaütés eddig tartott.
Számos sárkány hever a földön, s számos elf is ott hagyta fogát a harmincból. Kettővel e pillanatban végzett az ősi sárkány.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Haleran
Istenség
avatar

Hozzászólások száma : 33
Munkahely : A Káosz istene

Character sheet
Nép: Istenek
TémanyitásTárgy: Re: Városhatár   2017-03-25, 9:11 pm

*Telik-múlik az idő. Ezek a mostani események neki kedveznek. A háború mindig neki kedvez. Talán épp azért, mert ilyenkor lehet a leginkább úgy a zavarosban halászni, hogy az istenek ne foghassák rá a káosz istenére, hogy ő a hunyó az események alakulásában.
Tudniillik, nem olyan jó istenség ő, s nem egyszer megszegte már az istenek szabályait, s olyan dolgokat tett, amivel halandó életekbe avatkozott.
De hát mit tegyen Haleran, a káosz istene, ha nem káoszt?!
Minden esetre nem egy alkalommal kötött ki már az istenek előtt, s azok nem egy alkalommal ítélték büntetésre. Szerencsére azok mind túlélhetők voltak.
Persze, Akahanával azóta sincs jóban, s Dremer is kellőképpen megleckéztette, de hát üsse kő.
Attól még mindig ő az istenek között az egyik legöregebb, s az egyik legrafináltabb is.
Élvezettel nyalja meg éteri ajkát, letekintve a sendeli romok között dúló ütközetre. Természetesen érzi Dremert, érzi Ritaleát, érzi magát Garathot is.
Természetesen, hiszen egy csatában nekik bizony meglehetősen sok dolguk akad, s magának Halerannak is. Meglehetősen kaotikus tud lenni egy-egy ilyen esemény, mint amilyen a mostani is.
Még jelen van Roober, s Eclair is, de Halerannak ők kevéssé érdekesek.
Lepillant a lent folyó eseményekre. Kezdenek unalmassá válni.
A sárkányok, ahogy csatlósaik is, mennek előre, s győznek...*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hossin
Kereső szellem
avatar

Hozzászólások száma : 403
Életkor : 1702

Character sheet
Nép: Kísértetek
TémanyitásTárgy: Re: Városhatár   2017-03-26, 1:11 pm

*Rá vetem lenéző tekintetem a démonra majd halkan megszólalok miközben a lila fény árad szerteszét.
- Érdekes, hogy rám mutogatsz te szellemlény, hisz megmondtam neked mikor utoljára találkoztunk. Ha rossz oldalon veted meg lábad az ellenségedként találkozunk ismét... Szép halált...
*Majd azon helyre teleportálok amit előzőleg megjelöltem magamnak. Épp itt az ideje a pihenésnek, s már ideje kicsit megülnöm hisz annyi erőm sincs hogy testemet fizikálissá változtassam. Így hát letelepszem az ispotálytól távol ott ahol a harc már nem érhet el. S meditálni kezdek, érzem ahogy lassanként vissza csurog belém az erő de még csekély a mennyiség. Büszkén veregethetném vállon magam, hogy igen ma kitettél magadért habár azt érzem van még hova fejlődni erő szintjén.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mesélő

avatar

Hozzászólások száma : 1157

Character sheet
Nép: NJK
TémanyitásTárgy: Re: Városhatár   2017-03-26, 1:53 pm

//Mese: Sárkánytánc - Hossin, Furia, Shuga, Alamaise//

*Az arany sárkány lecsapna, karmai ott hasítják a levegőt, s már végzetesen közel járnak Shuga testéhez, mibe zárva lakozik az őt megszálló kísértet, midőn egy karcsú alak lendül oda.
Keze Shuga vállát érinti, s ajkai tünde nyelven kiáltják a teleportálás igéjét.
A barnaköpenyes érezheti, miként tűnik el az ispotályból, s jelenik meg ott, hol Balált, s Miát hagyta.
Az elf azonban nem követi őt, arra már nem maradt ereje, hogy magát is mentse, az arany sárkány karmai belevájnak hátába, gerincét törik, s testét a földbe tiporják.
Az edaini elf halk sóhajjal adja meg magát a végzetnek. Ő már nem látja viszont szeretteit, lelke Dremerhez tér meg, mint megannyi társáé. Így Furiának magának sem akad itt már több ellenség, dönthet, visszatér a városba, hol még akad ellenállás, vagy marad a sebesültek között.
Sendel eleste azonban immáron bizonyos.
Hossin maga is eltűnik a szellemtestére rajzolt rúnák segítségével. Ereje kimerült, immáron csupán arra elég, hogy saját létezését fenntartsa, ám így is biztonságban érkezik meg a sárkányok által uralt egyre nagyobb terület szívébe.
Alamaise nem messze a Főtértől összeszedi magát. A verinoli hadakat társai mind távolabb szorítják tőle, s a kétlábú seregek is gyengébbek, szétziláltabbak már.
A sárkányok nem ereszkednek közéjük, így a mind kevesebb máguson, s néhány elfen kívül nem sokan vannak még, kik a levegőből támadó sárkányokkal kezdeni tudnának bármit is.
Ostromgépeik vagy használhatatlanok, vagy nincs idő bevetni őket, netán már a sárkányok háta mögött elterülő, holt vidéken vannak.
Megfutnak a tűz, a sárkányok le-lecsapó átkai, csapásai elől.
Ez a csata immáron véget ért, az első elkeseredett hadrészletek megpróbálnak kitörni a város lyukacsos falain.
Az ott őrködő sárkányok a nyílt térre merészkedők közül sokakat elpusztítanak, mások a romok között rejtőzve latolgatják, mily sors várhat rájuk a csata végével, miként juthatnának ki Sendel halálos csapdájából.
A káosz istenének nem akad már túl sok dolga, miként lassan a többi istenség számára is mind kevesebb tennivaló marad.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Furia
Fekete sárkány
avatar

Hozzászólások száma : 329
Életkor : 1122
Munkahely : Lanuria Furiája XD

Character sheet
Nép: Sárkányok
TémanyitásTárgy: Re: Városhatár   2017-04-01, 9:17 pm

//Mese: Sárkánytánc//

*Vért ont. Kéltábú vért, s élvezi. Ideje volt már, hogy belemerüljön az öldöklésbe. Szüksége volt rá, noha ez is csupán játék számára. Nem ellenfelek ezek az elfek, miként nem ellenfél Lanur óta szinte senki e földön neki.
Lanur pedig már réges-régen feldobta a talpát, s az ősi sárkányoknak nem maradt valódi ellenfele.
Hogy miért vártak mégis? Időt hagytak, hogy Lanuria gyanakvása elüljön, több generáció alatt kikopjon az óvatosság, s a félelem, s időt arra is, hogy saját népük, a sárkányok is kiheverjék a korábbi vereség, s a veszteségek súlyát.
Eljött eme idő, s a hollószín nőstény maga vezeti a halandó sárkányokat harcba. Nincs, ki közülük ellent mondjon, mind engedelmes, s ha kell, életét is adja az ügyért.
Sötét szemei azt a mágust keresik, ám nem látják. Az arany sárkány karmain elf vér csepeg, tán azé, ki megmentette a mágust.
Mert teste nincs ott, nem fekszik vérbe fagyva. Az ősi sárkány csalódottan néz körbe. Halott sárkányok, kínjukban vonagló sebesültek. Alattomos támadás volt. Hirtelen vált alakot, s veszi fel hagyományos, sárkány formáját. Fekete alakja a magasba lendül. Ideje, hogy lezárja a csatát.
Torkában már ott feszül a tűz forrósága, mivel elpusztítani akarja a Sendelben még harcolókat.
Ha visszajut a városba, s akad még ellenállás, ott jelenik meg, s miután halandó harcosai kitérnek előle, lecsap a követi s felolvasztó tüzével a még harcoló kétlábúakra.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shuga
Barnaköpenyes
avatar

Hozzászólások száma : 412
Életkor : 39

Character sheet
Nép: Mágusok
TémanyitásTárgy: Re: Városhatár   2017-04-02, 1:56 pm

Nem igazán tudom követni mi történt egyik pillanatban egy sárkány igyekszik ketté tépni következőben az elf táborban ülök mivel a teleport erősen levert a lábamrol feloldom az alakom és körűl nézek. Amit látok nem tetszik de kevesebb gondom is van ennél Balálnak és Miának üzenetet küldök hogy huzzanak Sendelből azonnal Furia bepöccent és nem fog arra várni hogy harcosai gyílkoljanak nem játszik tovább az egerekkel. Ideje odébb állnom nekem is de előtte az elfeket meg akit érek figyelmeztetek a veszélyre hogy eszükbe se jusson harcolni inkább mentsenek ki minél több sérűltet és tünjenek Sendelből
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mesélő

avatar

Hozzászólások száma : 1157

Character sheet
Nép: NJK
TémanyitásTárgy: Re: Városhatár   2017-04-02, 3:50 pm

//Mese: Sárkánytánc - Shuga, Furia, Alamaise, Hossin, Mitsuko, Balál, Mia//

*Sendelben a csata véget ért. A sokat szenvedett romvárosból kitörni próbáló verinoli csapatrészek nagy veszteségekkel juthatnak csupán messze onnan. Kuruk, s csapatai, ha még ott vannak, távolból szemlélik, miként pusztítják a menekülőket a sárkányok.
Shuga Balálnak, s Miának üzen, majd az elfek maradékának is, hagyják el Sendelt, mentsenek meg minél több harcostársat, hisz értelme nincs az ellenállásnak.
A nyugati tündék így is tesznek. Látván, hogy járnak az első menekülni igyekvők, ők inkább teleportálnak, miközben a város felett köröző sárkányok tüze emészti el a még ott maradókat.
Mészárlás ez már, s a sárkányok nem hagynak időt azoknak, kik tétováznak.
Mitsuko sem rest immár, elhagyja harc nélkül a Főtér környékét, a kék sárkány, kivel volt szerencséje találkozni, tán majd máskor csaphat össze újra vele.
Alamaise, s Hossin átérezhetik a győzelem ízét, mely a győzteseknek is kesernyés kissé, hisz rengeteg vér ontatott ki e csatában, s nem csupán kétlábúaké, sárkányoké is.
Tán épp emiatt Furia maga is dühödtebb az átlagosnál. Tüze, mely elől még a halandó sárkányok is úgy rebbennek szét, mint madarak, kik közé ember tévedt, megolvasztja a város romos köveit, elpusztít minden életet, mi maradhatott még ott.
Tán, ha nem talál már ellenséget, hamarabb higgad, semmint Agare sivatagához, netán a Kietlen pusztához hasonlatosat teremtsen a Nyugati szeglet zöldellő tájainak közepére.
A csata mindenesetre véget ért. Sárkányok aratta győzelmet emberek, mágusok, elfek felett, noha nagy árat fizettek érte. Sokan estek el közülük is a város ostroma felett, mutatva, bizony sebezhetők e hatalmas bestiák is, s kellő felkészültséggel, fedezékkel érzékeny veszteségeket lehet okozni nekik.*

//Kedves Játékosok!
Kissé hosszúra nyúlt mesénk véget ért, reméljük, jól éreztétek magatokat, gyertek máskor is!//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hossin
Kereső szellem
avatar

Hozzászólások száma : 403
Életkor : 1702

Character sheet
Nép: Kísértetek
TémanyitásTárgy: Re: Városhatár   2017-04-03, 7:19 am

* Ahogy a csata elül s a győztesek sebeiket ápolgatva végre igazán megpihenhetnek felkerekedek. Az én részemről a győzelem izét nem keseríti meg az elvesztett harcosok száma. Az kit népemnek hívtam több ezer éve is halott lehet már. Ki tudja milyen hatással volt az időre az, hogy kihajítottak saját otthonomból. Furiát keresem fel elsőnek, kihez akkor libbenek oda mikor fogadni tud.
- Úrnőm, ahogy beszéltük magammal vinném Alameist.
* Dőlök előre majd ha bólint rá el is megyek érte.
- Alameis, - dereng fel előtte arcom- Fúria elengedett minket, pihend ki magad. Hamarosan északnak vesszük az irányt. A hegyek felé.

/Habár elhúzódott de nagyon jó móka volt köszönjük, következőben is jelen leszünk Wink /
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Furia
Fekete sárkány
avatar

Hozzászólások száma : 329
Életkor : 1122
Munkahely : Lanuria Furiája XD

Character sheet
Nép: Sárkányok
TémanyitásTárgy: Re: Városhatár   2017-04-07, 8:58 pm

//Mese: Sárkánytánc//

*Pusztít még, míg úgy látja jónak, míg a felhalmozódott teher csökken odabent. A kétlábúak neki nem ellenfelek, miként nem ellenfelek a sárkányok sem neki. Valójában nincs halandó ellenfele e világon, s ez végül épp arra jó, hogy a levegőben megállva, szárnyait kitárva, körözni kezdjen a füstölgő romok felett.
Lustán, mintha épp csak egy sétarepülésen venne részt. Hollószín szemei Sendelt pásztázzák.
Szenvtelenül tekint le rá, egy megvívott csata helyszínére, hol halandó sárkányok tetemei hevernek kétlábúak ezreinek hulláival.
Sötét felhőként borítja be az eget, majd visszatér a város széléhez, s ott ereszkedik le.
Az elé toluló kísértetre letekint, s csak biccent.*
- Ha van mit tanulnia tőled, tanuljon.
*E szavakkal engedi útjára. A kísértetet bárhol, bármikor megtalálja majd, ebben bizonyos, ha egyetlen sárkányt is ellene fordít, könnyen lehet, az lesz létének utolsó tette, miként a barlangvárosé is, mit létrehozott.
Furia bosszúja mindennél borzalmasabb, mit e világon elképzelni lehet. Azonban az ősi sárkánynak is akad most dolga. Számba kell vennie veszteségeiket, mert abban bizonyos, hogy nagyok.
A halandó sárkányok száma sem végtelen, s nem is szaporodnak oly sebesen, mint a kétlábúak fajtái.
Első parancsa hát arra fog vonatkozni, mérjék fel az elesettek számát, s ehhez Darlath segítségét veszi majd igénybe.*
//Köszönöm én is!//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shuga
Barnaköpenyes
avatar

Hozzászólások száma : 412
Életkor : 39

Character sheet
Nép: Mágusok
TémanyitásTárgy: Re: Városhatár   2017-04-09, 1:49 pm

Sendeltől elég távol de ettől még látótávolságban nézem a sárkányok tombolását ami mindenre ad nekik okot de örömre nem. Furia haragja érthető de azt hinni hogy mindenkinél erősebb lenne ez naív szemlélet az élet bebizonyította hogy mindig akad nagyobb ragadozó és előbb utóbb Furia is rá akad. Sendelnél rengetegen haltak meg és mégtöbben fognak de talán Furia átértékeli a veszteségek miatt a csata menetét. És nekem is van mit tennem lejegyzetelem Sendel utolsó csatájának megélt részét és amint Furia és sárkányai távoznak a holtak emlékeit is begyűjtöm és elraktározom tanulságul 2 csoport elfogúltságáról és saját önhitségemről és vakságomról. De első az élet és közelebb jutotam tervemhez immár egyek vagyunk és végre kevesebb erőmbe kerűl az alakváltás de még mindig a sárkánylét a cél és ebben sokan akadályoznak.
//Köszi a játékot és ott leszek a következőn is remélem erősebben és aktívabban:D//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Balál Tangeran
Szürkeköpenyes
avatar

Hozzászólások száma : 654
Életkor : 45
Munkahely : Szabadúszó

Character sheet
Nép: Mágusok
TémanyitásTárgy: Re: Városhatár   2017-06-19, 7:57 pm

( Epilogus- Sendeli csata után ) - Időntúli Mia

Balál nem vár addig, míg a nyilvánvaló kiviláglik. Szégyen a futás, de tényleg hasznos. Vagyis csak futna.
- Gyerünk innen asszonyom!- kiált.
Ám az nem mozdul. A mágus keresi tekintetével a fiatal boszorkányt, de nincsen szem magasságban. Végigpásztáz maga körül, s a földön pillantja meg. Meg se rezdül, a szeme csukva. Keresi az érverését, alig- alig alig érezhető a hamvas nyakának bőrén át.
- Asszonyom! Mia mennünk kell! MOST azonnal!
Semmi reakció.
Nincs ideje gondolkodni. Csak mágikus béklyó félét keres, de nem lel, ahogyan komolyabb sérülést sem lát a lány testén. Felnyalábolja hát, vállára veszi és bizik benne, hogy elég ereje maradt kijutni vele a városból, s minél messzebb kerülni. Teleportálni egyenlőre nem mer, mert kevés a gyakorlata és ereje fogytán.
Hamarosan azon férfiak arckifejezésével kanyarodik egy dél felé vivő ösvényre, akiknek be kell látniuk, hogy nekik ennyi jut az élet egyes nagybetűs dolgaiból, mint amilyenek az emberi kapcsolatok. A lány pehely könnyű, Balál léptei súlyosak. A következő éjszakáig szakadatlanul megy, kerülve a településeket, s le-letérve az érintett utakról, ösvényekről, ahol csak lehet, a sűrűben.
Sűrű az est, mire leteszi a még mindig eszméletlen nőt elgémberedett karjaiból.
Körben csak fák s egy patak, sehol egy lélek, de legalább a sárkányok tombolásának hangja is rég elhalt.
A nő fölé hajol.
- Bocsáss meg!
Azzal otromba kezei a kacifántos női ruha nyitját keresik. Végül nagy zavarában a sok pántlikától, meg redőzettől, befejezi, amit a Fehérhajú és a harcok megkezdtek, egyszerűen letépi a nő rongyos ruháját. Alóla fehér selyembőr villan elő az alsóneműből. "Milyen csodaszép és hihetetlenül fiatal nagyasszonynak!" Balál szemérmesen elkapja a tekintetét, nem sok fehérneműs lányt látott. Aztán erőt vesz magán és széttépi a merev fűzőt. A tökéletes kicsi test szinte fellélegzik Mia mély sóhajával.
A vékony bordái közül az oldalán sűrű sötét vére buggyan nehézkesen. Balál káromkodik, mint a menioni kocsisok.
- Tudtam! Miért is nem néztelek meg hamarabb! Annyira féltettem a gyászos kis életünket a sárkányoktól. Vigyázni akartam rád, az ígéretem szerint! Még szerencse, hogy a fűző szorítása védett valamennyire...
Aztán a vízben megtisztítja, gyógyfüveket tesz a sebre, mint valami öreg, megtört vajákos és bízik Dremer kegyelmében. Nincs ereje varázsolni, enni is csak pár nyers gombát, meg sóskát eszik. nyársra húz némi szárithatót ezekből, aztán lehanyatlik feje s a földön alszik el, hogy másnap frissen lovat szerezzen és Menion felé vegye egyenesen az irányt Shuga szerelmével. Vagy Aldoéval? Elgondolkodik út közben, hogy ahová tartanak, ott lesz ideje a lánynak bőven végiggondolnia a viharokat, miket lelkében átélt, s talán lesz ereje rendet tenni az elméjében s a szívében. "Fiatal szív, erős szív! Ugyan, mi gyengíthetné?"
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Városhatár   

Vissza az elejére Go down
 
Városhatár
Vissza az elejére 
22 / 22 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
LANURIA :: Lanuria világa :: Középvidék :: Sendel - A halott város-
Ugrás: