LANURIA

A sárkányok, nimfák és mágusok birodalma
 
Homehttp://newagelaGalleryGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Kalóz tanya küzdőtere

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Norujn
Grifflovas
avatar

Hozzászólások száma : 43
Életkor : 22

Character sheet
Nép: Elfek
TémanyitásTárgy: Re: Kalóz tanya küzdőtere   2013-10-26, 9:56 pm

Én annyit kérdeznék hozzá, hogy a teleporttal nem helyhez megyünk? Tehát oké, ha tudjuk valakiről, hogy hol van utánamegyünk vele, de ha csak elrohan mi meg percek múlva utánaindulnánk akkor honnan a fenéből tudná valaki, hogy az illető hova megy?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Admin 2

avatar

Hozzászólások száma : 446

Character sheet
Nép: Adminisztrátorok
TémanyitásTárgy: Re: Kalóz tanya küzdőtere   2013-10-26, 10:02 pm

Teljesen jogos a kérdés, Norujn, igazad van. Smile

_________________
"Magadban hordod
a boldogságot,
csak a kulcsot
kell megtalálnod
hozzá."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Admin 2

avatar

Hozzászólások száma : 446

Character sheet
Nép: Adminisztrátorok
TémanyitásTárgy: Re: Kalóz tanya küzdőtere   2013-10-26, 10:07 pm

Mindenki, akinek még nem mondtuk el.
Még RT-ben is érdemes minél több mindent leírni.
Pl. honnan ismeri fel a feketeköpenyes mágusban valaki a fejvadászt?
Csak egy mágust lát, a többségük nem fejvadász.
A teleportálásnál a teleportáló varázsolja el magát egy általa ismert helyre.
Aki követni akarja, alapból nem tudhatja, hogy hova ment.
Az is lehet, hogy csak a szomszéd szobába, de az is, hogy utcákkal odébb. A legerősebb mágusok, sokkal messzebb is képesek teleportálni.
De ezt követni csak úgy nem lehet. Smile
És a harmadik a feltételes mód. Amikor a partnerrel játszik az ember, úgy kell megírni a hsz-t, hogy hagyjunk lehetőséget a reagálásra. Nem leírni, hogy ezt tettem/tette egy NJK, és ez történt a partnerrel.
Ezek nem lehetnek tények.

_________________
"Magadban hordod
a boldogságot,
csak a kulcsot
kell megtalálnod
hozzá."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vogon Beebebrox
Sötét elf
avatar

Hozzászólások száma : 589
Életkor : 118
Munkahely : Rabszolgakereskedő

Character sheet
Nép: Elfek
TémanyitásTárgy: Re: Kalóz tanya küzdőtere   2013-11-09, 3:06 pm


Vogon üldögélt az asztal mögött. Egy fura lányról hallott, mikor a kalózok közt rabszolgák után érdeklődött. Egy gyönyörű lányról, aki a hegyekből jött és mintha céltalanul bolyongna.
~Ki lehet ő? Egy kósza, aki alkalmi munkákból él? Vagy egy fejvadász, akit megbízhatok egy munkával? Esetleg egy mágus, aki titkos terveit leplezi már-már az őrület jeleivel? Sok különös sorssal találkozott, de ha az egyik olyan különös, hogy a tengeri haramiák beszédtémájává vált, akkor meg kell tudnom az igazságot.
Felbiztatott két zsiványt, hogy hozzák őt el neki. Itt, a csehóban kellett találkozniuk, ha elvégezték a feladatot. Egy hamis adásvételi szerződést írtak alá, amelyben ő már hivatalosan is megvette a két úri embertől a nőt. Így ha nem akar önként jönni, akkor nem kell tartaniuk a katonáktól, hogy számon kérik rajtuk, miért erőszakoskodnak a hölggyel.
Remélte, hogy nem kerül sor rá, mert 30 darnát írt a papírra. Átkozott gazemberek, akik látatlanban csikarnak ki iszonyú drága árat. De persze az alku szerint nem kapják meg, ha önként jön, csak ha használniuk kell a tekercset.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Feline Eryneth N'Ardes
Arany sárkány
avatar

Hozzászólások száma : 34
Életkor : 401
Munkahely : Egyenlőre nincs.

Character sheet
Nép: Sárkányok
TémanyitásTárgy: Re: Kalóz tanya küzdőtere   2013-11-09, 3:50 pm

Napok teltek el a bolyongásommal... Faluról falura, városról városra jártam. Nem volt egy se ismerős közülük. Elveszettnek éreztem magam, mert a könyv jeleit egy paraszt, vagy tanult ember sem ismerte fel. Úgy tűnt, zsák utcába kerültem ezen a környéken. Ajánlották nekem a fővárost, hogy ott biztos több és nagyobb tudású személy van, aki tud nekem segíteni. Így hát követve az utat indultam el arra.
Napok teltek el... S még is olyan gyorsnak tűnt minden, mintha csak egy perc volna. Nem sokkal később, úgy utam felén lódobogás zaja ütötte meg a fülem. Körbe pillantottam, s hamarost megláttam a két lovast. Nem tűntek túl bizalom gerjesztőnek, főleg akkor nem, amikor mellém értek, s szinte közre fogva megálltak. Kénytelen kellett én is megálltam és homlok ráncolva figyeltem a két férfit.
- Jöjjön velünk. - mondta az egyik, valószínűleg a kettejük közül az "erő".
- Viszont jó napot... - morranok fel az orrom alatt - Ugyan hova? - kérdezem mogorván.
- Az uradhoz. - szólal meg a mögöttem lévő vigyorogva, mire vállam felett hátra pillantok rá. Végig mérem őt is és a másikat is. Fegyverük nekik is van, valószínűleg nem díszből hordják az oldalukon...nem úgy, mint én... A gondolat elkeseredett dühöt ébreszt bennem.
~ Lehet még is csak leckéket kéne vennem ebből...? ~
- Gyerünk cicus, jobb lesz, ha magadtól jössz. - szólalt meg az első, mire ökölbe szorult a kezem. Azonban a lehetőséget is látom ebben: elvisznek valakihez, akinek valószínűleg nagy a hatalma (vagy sok a pénze), hogy másokat ugráltat. Talán tud segíteni a könyveim megfejtésében.
- Egye fene. - sóhajtok, majd felszállok az egyik mögé a lóra. - Csak siessünk. - szavaim hallatán nem hogy meglepődtek, de szabályszerűen ledöbbent a két zsivány, s egy pillanatig kövültek álltak, majd mintha orrukat lógatnák, elindultunk.

Számomra rövidnek tűnt az idő. Mennyit utazhattunk? Egy nap? Másfél? Áh, nem is fontos... Azonban az inkább, hogy hova is érkeztünk? A környékhez pont illett a két pimasz fráter. Rossz arcú emberek mindenütt. Egy ivóba érkeztünk végül. Ahogy beléptem, s mögöttem a két másik, morcos arccal néztem körül. Azért kicsit piszkálta a csőröm, ki gondolja magát az én "Uram"-nak? Végül az erős, de kevésbé eszes elém vágott, s elvezetett egy hátsó asztalhoz, ahol már ült valaki...
Ő volna az? Ő volna a "megrendelőm"? Ki ő, mit akar és miért akar egyáltalán bármit is tőlem? Úgy gondoltam amint magunkra hagy a két futár, rá is ömlesztem kérdéseimet...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vogon Beebebrox
Sötét elf
avatar

Hozzászólások száma : 589
Életkor : 118
Munkahely : Rabszolgakereskedő

Character sheet
Nép: Elfek
TémanyitásTárgy: Re: Kalóz tanya küzdőtere   2013-11-09, 4:49 pm


Az ifjú elfet a gondolataiba mélyedésből az ébresztette fel, hogy a két alak visszatért. És már amikor először megpillantotta őket valami különös megérzés miatt dörzsölni kezdte a tenyerét. A lány, akit hoztak, tényleg gyönyörű volt. Még kérdéses, hogy vajon megveheti-e az ígért pénzért, vagy csak elbeszélget vele. De jó kedvén egyik dolog sem ejt csorbát. Ideje kideríteni, kinek mennyit ér az élete és kiből lesz a vadász és kiből a vacsora.
Ahogy oda léptek az asztalhoz, közrefogva Felinet a Beebebrox kérdőn nézett az elől haladó alakhoz.
-Nos? Hol van a tekercs?- izgatottan várta nem is maga a papír hollétét, hanem hogyan adja át neki. Még nem sejtette, hogy vajon a gond az arcán a sikeres akciójukkal járó kellemetlenségek, esetleg sérülésekből adódnak vagy abból, hogy futhatnak még egy kört a pénzük után.
-Itt van. -húzta elő a kabátja ujjából. Mereven nyújtotta oda, amit az asztalnál ülő figyelmes tekintett közben óvatosan elvett. Amint kezébe került a levél azonnal elengedte a másik és sarkon fordulva társával együtt kiviharzott.
-Nos, örülök, hogy megismerhetem Önt! -mondta kedvesen.
Az asztalnál nap közben szokatlan módon ott lévő mécses meggyújtására kérte a pincért. Igen csak elcsodálkozott ezen, viszont kelletlen elment, hogy kovakövet hozzon.
-Üljön csak le! Hozatok még egy poharat, hogy ne egyedül igyak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Feline Eryneth N'Ardes
Arany sárkány
avatar

Hozzászólások száma : 34
Életkor : 401
Munkahely : Egyenlőre nincs.

Character sheet
Nép: Sárkányok
TémanyitásTárgy: Re: Kalóz tanya küzdőtere   2013-11-09, 5:03 pm

Megvártam amíg átad valami pergament az egyik, majd értetlenül nézve a keserűséget arcukon figyeltem ahogy távoznak. Az asztalnál ülő hangjára felfigyelte pillantottam oda.
- Mondanám, hogy én nem kevésbé, de attól tartok, akkor félig hazudnék. - mondtam a félig takart arcot fürkészve, kissé ráncolva a homlokom. Amikor hellyel kínált, biccentve megköszöntem és leültem. - A nevem Feline. Megtudhatom, ki maga, és miért mondta az előbbi két pojáca, hogy maga az "uram"? - kérdem hátra dőlve a széken. Keresztbe téve a lábaim és határozott hangon, kérdő arckifejezéssel nézek a férfire. Fő a határozottság... Farkas világ ez: ha a gyengeség első jelét meglátják rajtad, oda az életed, szét marcangolnak mint a beteg vadat. Ezt már pedig nem hagyhatom. Itt én vagyok a vadász, sok dolgom van még, még csak az kéne, hogy itt ragadjak ... múlt nélkül ... Nem, azt nem akarom. Tudnom kell, ki vagyok és honnan jöttem.
De ez rám is igaz. Nem tudtam volna magamat megvédeni a két zsivány ellen, viszont láttam rajtuk a gyengét és kihasználtam azt. Talán itt is lesz valami kis rés, kiskapu, amin átbújok. Csak ide hozatott valamiért.. Mi kellhet neki tőlem? Nincs semmim, még tudásom nem. Hah, nonszensz.
Viszont úgy gondolom, hamarost meg tudom. Mikor a pincér visszatér, még azelőtt, hogy töltene nekem a nedűből, megállítom a kezét.
- Úgy töltse barátom, hogy egy árva fityingem sincs, szóval vagy ne töltsön, vagy az úrral beszélje meg a költségeket. - mondom és nyájasan az előttem ülő, titokzatos idegenre mutatok, felfelé nyitott tenyérrel, bájos mosollyal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vogon Beebebrox
Sötét elf
avatar

Hozzászólások száma : 589
Életkor : 118
Munkahely : Rabszolgakereskedő

Character sheet
Nép: Elfek
TémanyitásTárgy: Re: Kalóz tanya küzdőtere   2013-11-09, 5:30 pm

Ahogy Ferine megszólalt határozott hangon, az ifjú elf jobb szemöldökét felvonva kérdőn nézett rá.
-Mondanám, hogy én nem kevésbé, de attól tartok, akkor félig hazudnék. A nevem Feline. Megtudhatom, ki maga, és miért mondta az előbbi két pojáca, hogy maga az "uram"?
-Ha ezt mondták, akkor ez bizony így igaz. És ez bizony megengedi talán, hogy kérdezhessem egy munkával kapcsolatban. -Vogon érzett valamit a nő hangján, amit nem tudott hova tenni. Kíváncsi volt, hogyan válaszol a válaszra. De elég kényes helyzetbe hozta magát, hiszen így nem fedheti fel előtte még, hogy ő sem tud szinte semmit. Mármint szinte, ha lehet arra valamit mondani, hogy a hegyekben bolyongott ivó társa az elmúlt... nem is tudni pontosan az időt.
-Úgy töltse barátom, hogy egy árva fityingem sincs, szóval vagy ne töltsön, vagy az úrral beszélje meg a költségeket.
*A rabszolgakereskedő arcára kiült a mély megdöbbenés.
~Nos, lehet nem kellett volna kötekednem. Valami elvetemülten udvariatlan alaknak néz most. De hát... Miért is ne? „Ha valamit bedobsz a játékba, az bizony játékban is marad. Mindaddig, míg az utolsó osztás véget nem ér.” -Ősi Beebebrox bölcsesség átsuhant az a legrejtettebb gondolatai között.
-Természetesen. Már hogy ne állnám neked? -kérdezte mély megdöbbenéssel. -De ha már én fizetek, akkor már én mondom meg, mit iszunk és mit eszünk. Ha jól látom sok mindent meg kell még beszélnünk és lesz időnk elfogyasztani. Hozzon egy nagy tál roston sült disznót nekem és amíg az el nem készül, addig valami beharapást. Sajtot vagy ilyesmit. A hölgynek pedig... -fordult felé kérdő tekintettel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Feline Eryneth N'Ardes
Arany sárkány
avatar

Hozzászólások száma : 34
Életkor : 401
Munkahely : Egyenlőre nincs.

Character sheet
Nép: Sárkányok
TémanyitásTárgy: Re: Kalóz tanya küzdőtere   2013-11-09, 6:38 pm

Miután közölte, ő fizet mindent, akaratlanul is elégedett mosoly terült el arcomon, és most éreztem igazán éhesnek magam.. Hiszen napok óta azon a kis kenyérkén éltem, amit még az egyik faluban adtak nekem utamra. Amikor pedig megemlíti a roston sült disznót, megjelenik a lelki szemeim előtt a finom, pirosra sült hús képe... Mondanom sem kell, összecsordul a nyál a számban.
- Ugyanazt kérem én is. - pillantok fel a felszolgálóra, aki végül megtölti poharam, most hogy így megbeszéltük ezeket. - Köszönöm. - pillantok a férfire, s még egy halvány mosolyt is megejtek neki, miközben megemelem a kupámat és biccentek - Egészségére. - aztán bele kortyolok kettőt az italba. - Nos, én már bemutatkoztam.. azonban az ön nevét még mindig nem tudni... - dőlök hátra ismét, hajamat pedig hátra igazítom, hogy ne zavarjon. - Ismerkedés után szívesebben beszélgetek. - mondom, ismét egy halvány mosollyal arcomon. Közben persze fürkészem a férfi szemeit, arcát (már amennyit látok belőle), végig kémlelem ruházatát és fegyverzetét (ha van). Nem számítok semmi jóra, de... ez igazából mindenkinél így van, kivéve Ni'irnát. Azonban egy valamit nem értek. - És miféle munkát akar tőlem? - értetlenkedek - Nem hiszem, hogy én bármiben tudnék magának segíteni. - emelem ki a fontosabb szavakat, aztán, hogy felkeltsem az érdeklődését, kicsit halkabbra és titokzatosabbra veszem a hangom - Talán csak fordítva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vogon Beebebrox
Sötét elf
avatar

Hozzászólások száma : 589
Életkor : 118
Munkahely : Rabszolgakereskedő

Character sheet
Nép: Elfek
TémanyitásTárgy: Re: Kalóz tanya küzdőtere   2013-11-09, 7:01 pm

Vogon elégedetten nézte, ahogy Feline kényelembe helyezi magát. Nagyon örült annak, hogy láthatóan sikerült felkeltenie a lány érdeklődését a beszélgetés iránt. Be kell vallani, abban a helyzetben, hogy két emberrel hozatta ide ez nagy eredménynek számít. Csak az hagyott némi keserű csalódottságát, mikor rájött, hogy valóban elfelejtette a nevét idáig megemlíteni. Még ha ez össze is függött azzal, hogy kivárt a válasszal, hogy mennyire hajlik elhinni, hogy az őt idehozók érve helytálló.
-Elnézést az udvariatlanságomért! -kioldja az arcát takaró kendőt és megigazítja az asztalon a fogpiszkáló tartót- A nevem Vogon Beebebrox, rabszolgakereskedő. -A sárkánylány felé nyújtja a jobb kezét, mintha csak kezet akarna fogni vele, de ha elfogadja, akkor kihasználja az alkalmat, hogy a kézfejét megcsókolja. Nem tudta, hogy az úri körökben elterjedt szokásra hogyan reagál, de sokat megtudhat egy apró reakcióból is, mielőtt bármilyen kérdést fel kellene tennie előtte. A fegyvereiből csak a szék támlájára akasztott tegez az íjjal látható és talán az övébe csúsztatott tőr.
-És miféle munkát akar tőlem? - tér a lényegre- Nem hiszem, hogy én bármiben tudnék magának segíteni. Talán csak fordítva.
-Nos, őseim úgy tartották mindig, hogy „Ne keress vevőt, ha még nincs árud!” Ha tudok a szép hölgynek bármiben segíteni, örömmel megteszem. És megbeszélhetjük, miben tudunk egymás segítségére lenni.
*Közben egy felszolgálólány közeledett két tányérral, amin sajt és mazsola volt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Feline Eryneth N'Ardes
Arany sárkány
avatar

Hozzászólások száma : 34
Életkor : 401
Munkahely : Egyenlőre nincs.

Character sheet
Nép: Sárkányok
TémanyitásTárgy: Re: Kalóz tanya küzdőtere   2013-11-09, 7:24 pm

Kicsit felvonom a szemöldököm, mikor neve mellé beközli "foglalkozását" is.. Ám ezzel még nem bújt ki a szög a zsákból, csak jelzi, miért él abban a hiszemben, hogy ő most az én uram. Amikor pedig felém nyújtja a kezét.... Nos, eléggé bizalmatlanul nézek a kezére.. aztán rá, majd megint a kezére.. Végül megint rá, de már lassan megemelem a kezem és kezet fogok vele. Illetve akarnék, de aztán kézcsókot ad, amit nem igazán tudok hova tenni. Valahogy.. túl nyájas ahhoz képest, hogy teljesen idegenek vagyunk egymásnak. Túlon túl nyájas és kedves... Azonban a kérdésemre olyasmivel felel, ami, fülemnek eléggé meggyőzően cseng. Alig hogy elhagyta száját a mondat, jött a felszolgáló és lerakta elénk a tányérokat. Mintha elfelejtettem volna, hogy eddig éhes voltam, arrébb toltam a tányért és az oldaltáskámból elővettem a három bőrkötéses könyvet és az asztalra helyeztem, majd kissé a férfi felé toltam őket.
- Nos, igazán örülnék, ha lefordítaná ezeket nekem. Nem ismerem ezeket a betűket, pedig... nagyon fontos volna... - mondom és kissé előre hajolva meredek a szemébe halálos komolysággal - Nagyon nagyon fontos! Ha lefordítja ezeket nekem, amit tudok, cserébe megteszek magának! - mondom, majd előveszem a kristályt és leteszem a könyvek mellé. Nem tudom, hogy van-e jelentősége, de lehet, hogy van.. Hiszen nem mindennapi volt ez sem, ahogy az sem, hogy úgy feküdtem ott, hogy félig még éltem. - Ez.. azt hiszem sokat nem segít, de talán, ha érti a könyv lapjait lehetnek összefüggések vele.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vogon Beebebrox
Sötét elf
avatar

Hozzászólások száma : 589
Életkor : 118
Munkahely : Rabszolgakereskedő

Character sheet
Nép: Elfek
TémanyitásTárgy: Re: Kalóz tanya küzdőtere   2013-11-09, 7:54 pm


A sötét elf csendben hallgatja reménybeli üzlettársa mondatait. Igen egyszerűnek tűnik a feladat. Egy írástudatlan fejvadász. Esetleg egy paraszt lány. Tökéletes helyzet, hogy üzleti számításait kivitelezze. Érdekli mi van a könyvben, így az egészen biztos, hogy megszerzi a benne lévő tudást. De ennek átadása igen jelentős cserealapnak tűnik a nő szempontjából, így miközben elméje gazdagszik, nem utolsó sorban pénztárcája is nehezebb lehet.
-Nos, mi sem egyszerűbb ennél. Ezt nyugodtan rám bízhatja. -elveszi a könyvet és kinyitja az első lapon. Hamarosan lapozgatni kezdi szép komótosan, minden lapra hagy némi időt.- Mennyi idő alatt kéne elintéznem? Gondolom van némi határidő, mielőtt más valaki, akit már megbízott vele végez. Szeretném tudni, mennyire gyorsan kell dolgoznom. -az olvasmányt becsukva visszateszi az asztalra és gyorsan belenéz a másik kettőbe. Fél attól, amire rájött. Ha azok is ismeretlenek számára, akkor ez pénzbe fog kerülni neki. De nem aggódik és megtartja a nyugodt magabiztos arckifejezést.- Elvihetem őket, vagy inkább lemásoljam? Amíg a megbízásomon dolgozol, amit az információért cserébe el kell majd végezned, elvinném magammal, ha nem gond.
*Kezébe veszi a kristályt is és körbe forgatja az ujjaival. Feline szemeibe néz. El akarja azt is vinni a törpékhez, hogy legalább azt megtudja, hogy miből van. Az igazi probléma a könyvekkel lesz, mert másolatként vagy eredetiben, de most még csak halvány megérzései vannak, mennyibe kerül majd, ha fordítót talál a munka. Sajnos nem buta a lány, ahogy a feladat első hangzására vélte, az kimondottan intelligens gondolkodásra utal, hogy érdeklődik a könyvek iránt. És pláne, hogy nagyon ritka darabhoz kér segítséget, nem most kezdi a mágia első éves iskoláját...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Feline Eryneth N'Ardes
Arany sárkány
avatar

Hozzászólások száma : 34
Életkor : 401
Munkahely : Egyenlőre nincs.

Character sheet
Nép: Sárkányok
TémanyitásTárgy: Re: Kalóz tanya küzdőtere   2013-11-09, 8:35 pm

Amikor átveszi a könyvet, szinte pislogás nélkül, feszülten figyelem. Vajon tényleg megteszi, érti? Amikor az időről kérdez, homok ráncolva merengek el, s hátra dőlök. Szavaiból azt veszem ki, hogy nem igazán akar elveszíteni, sem mint vevőt, sem mint munkavállalót. Habár úgy tűnik, nem nagyon hallotta meg, hogy a legtöbb munkára képtelen vagyok.. lévén nem értek semmihez! De a lényeg, hogy ki kell használnom, hogy én vagyok most az, aki irányítja a dolgokat.. És ezt nem is szabad elveszítenem.
- Másolja le. - mondom határozottan. Nincs az az isten, amiért kiadnám a kezemből egy vadidegennek ezeket a könyveket, úgy, hogy nem látom mit tesz vele, s távolabb vagyok tőle mint egy lépés. - Az idő, nos sajnos csak két hete van. - mondom, majd a számba veszek egy szem sajtot. - Különben máshoz kell forduljak. - mondom miután lenyeltem a falatot - Nagyon sürget az idő. - mondom úgy, mintha tényleg csak annyi időm volna. Hát csak nem mondhatom azt, hogy nyugodtan üljön rajta évekig?! Na neem, két hét az reális, addigra pont elfogy a türelmem! Na de még is mit kér érte cserébe...? - És még is milyen megbízáson kéne dolgoznom addig? Betanulható munka? - kérdezem, kíváncsian - Kosárfonás?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vogon Beebebrox
Sötét elf
avatar

Hozzászólások száma : 589
Életkor : 118
Munkahely : Rabszolgakereskedő

Character sheet
Nép: Elfek
TémanyitásTárgy: Re: Kalóz tanya küzdőtere   2013-11-09, 8:58 pm


Vogon kíváncsian hallgatja a nő feltételeit és közben szájához vesz egy szem mazsolát. Mivel ettől csak még éhesebb lesz, úgy dönt, hogy a saját tányérja sajtjával folytatja, amibe beleharap. Amikor a két hetes időszakot meghallja, akkor rágás közben időt szakít magának, hogy az ajka belső felébe harapjon.
-És még is milyen megbízáson kéne dolgoznom addig? Betanulható munka? - kérdezi- Kosárfonás?
Vogont ez kissé megnyugtatja, mert ez egyértelmű jele annak, hogy kellően magabiztos a hölgy.
~Hmmm... De kicsit el is bizonytalanít, hiszen ha a feladatát két hét alatt elvégzi és nem végezek addig, amiben igen csak kockázatot látott, akkor nem szívesen vonna magára egy nagy hatalmú mágust, miközben ő az egyetlen elf, aki mágiátalanul született. De ha ilyen jó kedve van, akkor ezen nem szabad sokat morfondírozni, ki kell használni, amíg lehet.
-Betanulható? -kis mosoly jelenik meg a szája egyik oldalán.- Nem. Nem hiszem, hogy az ön képességeivel szükség lenne betanulásra. Mennyire járatos a mágiában? Lenne egy feladatom, amihez ha kellően jól tudja álcázni és leplezni a mágikus kisugárzásait, akkor nem lesz gond. És két hét alatt gond nélkül megoldható. Talán hamarabb is. De ha nem gyakorlott ebben, akkor inkább egy másik megbízást adnék, amihez inkább az ügyességét és fegyverforgatási képességeit kell használnia. Nos? Melyiket választja? Figyelmeztetem, egy könyv lefordíttatása kerül legalább annyiba, mint maga a könyv! És a két hetes idő még jobban megdrágítja. Be kell szereznem valakit, aki tud gyorsan írni ezen a nyelven, mert különben időm legnagyobb része arra megy el, hogy csak lemásolom őket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Feline Eryneth N'Ardes
Arany sárkány
avatar

Hozzászólások száma : 34
Életkor : 401
Munkahely : Egyenlőre nincs.

Character sheet
Nép: Sárkányok
TémanyitásTárgy: Re: Kalóz tanya küzdőtere   2013-11-09, 9:16 pm

Szavai után mély csendbe burkolózok és elmerengek. Most komolyan... még is kinek gondol ez?! Oké, van rajtam egy vért... meg.. mondjuk van egy kard az oldalamon.. Na de mágia?! Pf... Csak egy ember vagyok. Viszont nincs pénzem. És bármelyiket is választanám, mindenképpen hátrányba kerülök, hiszen olyasmit hazudnék, amit nem tudok megtenni. Nem, ezt nem engedhetem meg. Tovább kell haladnom a fővárosba, ahol kicsit "olcsóbban" jutok el ahhoz a tudáshoz, amelyre szükségem van.
Miután ezt egy perc alatt megbeszéltem magammal, gyors mozdulatokkal eltettem a könyveket és a kristályt a táskámba.
- Nem tudom, mit gondol rólam, azt hiszem magát fatálisan félrevezették... Honnét veszi, hogy egyáltalán lennének mágikus képességeim? - nézek rá értetlenül, majd sóhajtok - Sajnos ki kell, hogy ábrándítsam. Habár kinézek ahogy kinézek, nem értek se a kardforgatáshoz, se a mágiához, őszintén szólva semmihez, ami magának valószínűleg kelhet, de máshoz se nagyon. - mondom és igazából már szedelőzködnék, hogy elinduljak - Így hát sajnálom, hogy egymás idejét raboltuk. - mondom kissé keserű ábrázattal. Azért reménykedtem... bár, mit szomorkodom?! Nincs világvége, előttem a világ, a főváros, megannyi tudós, megannyi nyelvész, aki megfejtheti ezt a pár sort...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vogon Beebebrox
Sötét elf
avatar

Hozzászólások száma : 589
Életkor : 118
Munkahely : Rabszolgakereskedő

Character sheet
Nép: Elfek
TémanyitásTárgy: Re: Kalóz tanya küzdőtere   2013-11-09, 9:35 pm


A fiatal elf teljesen meglepődik azon, amit a másik mond. Bár benne nincs meg sok mágiatudó azon képessége, hogy tudatosan felismerje a másikban áramló varázslatos erőket, de pont az volt a cél, hogy kiderítse, milyen feladatban is lehet hasznos számára a másik. A kezére teszi a kezét, mikor az az utolsó könyvet megfogja marasztalóan.
-Ne haragudjon, hogy így felkavartam. De ha valóban igaz, amit a pincérnek mondott, akkor szívesen venném, ha legalább a vacsorát befejeznénk. Hamarosan kihozzák a húst és én a magam részéről valószínűleg rendelek még előtte egy hideg gyümölcslevest, ha van készen a konyhán. -mondta megbánó hangon- De értse meg! Alig tudok magáról valamit. Csak a látottak, elmondottak alapján no meg pár sejtés szintjén tudok most még találgatni, mit is kéne cserébe kérjek.
*Gyorsan harap még egy nagyon kis falatot a sajtból, miközben elengedi a nő kezét. Nem kavarja fel, ha zsákutcába jutnak, de már így is értékes információkhoz jutott ingyen. Nem csak a könyvről szerzett tudomást, de jó eséllyel igazat mond. És akkor az egyik fejvadásznak konkrét megbízása megformálódik, hiszen bár egy semmihez nem értő varázstalan lány nem ér meg 30 darnát a telari rabszolgapiacon, de a nála lévő könyvekkel együtt kifizetődő befektetéssé válnak, ha lefordítja később. Lenyelte gyorsan a falatot.
-Ha valóban úgy érzi, hogy csak az idejét raboltam, természetesen nem tartom itt. Elnézését kérem. Félre értések megesnek, de ha van ideje magáról beszélni... és még mindig nincs ellenére a közös vacsora, akkor kérem, maradjon!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Feline Eryneth N'Ardes
Arany sárkány
avatar

Hozzászólások száma : 34
Életkor : 401
Munkahely : Egyenlőre nincs.

Character sheet
Nép: Sárkányok
TémanyitásTárgy: Re: Kalóz tanya küzdőtere   2013-11-09, 10:09 pm

Kezemet kihúzom az övé alól, amikor megfogja, s továbbra is tartok azon cél felé, hogy elrakjam a könyvet. Azonban amikor marasztal, s szóba esik ismét a vacsora, szinte megérzem az illatát és érzem, ahogy az éhség mardosni kezdi a gyomromat. Elgondolkodóan figyelem, majd sóhajtok.
- Ha már ki kértük és fizetni fog érte, ne vesszen kárba. A vacsora idejére maradok. - mondom, és ismét bekapok egy sajtot. Aztán még egyet.. meg még egyet.. Aztán leesik, hogy kérdés is volt. - Nem tudom, miért mesélnék magamról bármit is egy rabszolga kereskedőnek... Vagy hogy egyáltalán minek van ilyen szolgáltatásokra szüksége magának... Már így is túl sokat mondtam. -rázom meg a fejemet magamon meglepődve, hogy tényleg mennyi mindent elárultam anélkül, hogy akartam. Ezekkel a mondatokkal azt hiszem mondanom sem kell, hogy leplezetlenül kimondom, mennyire nem bízok benne és valószínűleg nem is fogok, legalább is egy este alatt biztos hogy nem fogok olyannyira megbízni benne, hogy bármit is elmeséljek. - De gondolom ezzel maga is így van, meg hát honnan tudhatnánk egymásról, hogy igazat mond-e a másik? - kérdezem és körbe pillantok, most először a helyen... Tényleg, eddig nem is néztem meg, milyen belülről ez a kis ivó. Hát most vetek rá néhány pillantást.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vogon Beebebrox
Sötét elf
avatar

Hozzászólások száma : 589
Életkor : 118
Munkahely : Rabszolgakereskedő

Character sheet
Nép: Elfek
TémanyitásTárgy: Re: Kalóz tanya küzdőtere   2013-11-09, 10:27 pm


A Beebebroxnak igen zavaros volt, amit a lány mondott.
~Mi a gond azzal, ha magáról mesél. És valóban, miért higgyek el neki bármit? Lehet, hogy egy hatalmas mágus mégis, aki csak így leplezi valódi kilétét? Nos, ez nem az én gondom lesz egyébként sem.
*Nem válaszolt a nőnek addig, míg egy nagy darab izmos pacák épp az asztalt rendezgette, hogy elférjen az egészben sült malac. Pont ilyen svédasztalt képzelt magának, örült, hogy legalább a jól ismert kocsma személyzete rövidebb megbeszélésből kitalálja azt, amint mondani kívánt.
-Nos, elég kevésre csökkent a beszédtémánk. Szóval, ha nem haragszol, akkor én magamról beszélnék a vacsora alatt. Ha bármi jobb és érdekesebb eszedbe jut, azonnal szólj, mert nem szeretem, ha cél nélkül fecsegek. Szóval, mint mondtam a nevem Vogon Beebebrox. És valószínűleg már hallottál a családomról. Szinte minden városban van egy családi kúriánk, ahol a gazdag rokonaim a kis gyerekeket nevelik. De nekem még nincs ilyen házam. Talán furcsállod, de ne tévesszen meg a látvány! Néhány gazdag a rokonok között még nem jelenti azt, hogy mindenki az. És én magam is szeretek a saját lábamon állni.
*Sikerült átvágnia a csontos részt is már a megboldogult sertés lábánál, így egy jó nagy cubákot tett a tányérjára. És szedett magának krumpliból és rizsből is. Éhes volt és semmi kedve nem volt a hölggyel udvariaskodni előzékenyen. A kézcsóknál már kiderült számára, hogy nem nemes vagy ilyesmi, akinél jobb árat tud elérni az udvariasságával. Anélkül pedig teljesen felesleges kertelni. Ő fizetett.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Feline Eryneth N'Ardes
Arany sárkány
avatar

Hozzászólások száma : 34
Életkor : 401
Munkahely : Egyenlőre nincs.

Character sheet
Nép: Sárkányok
TémanyitásTárgy: Re: Kalóz tanya küzdőtere   2013-11-10, 10:21 am

Amikor kissé kínos csend áll be közöttünk, végül ő töri meg azt. Szavaira biccentek, hogy egészen nyugodtan, legalább én is megtudok valamit. Aztán sok nem derült ki végül számomra, csak azt, hogy viszonylag előkelő családból származik és próbál a csúcsra jutni. Nem tudom, mennyit higgyek el neki ebből. Mindenesetre, mikor kihozzák a disznót, már elég éhes vagyok, hiába fogyott el az előtte hozott tányéromról minden, csak még jobban meghozta az étvágyam. Rég nem ettem húst, talán még a születésem napján, Ni'irnával. Nem telt bele fél percbe se, s már nem csak Vogon, de én is kiszedtem egy tányérra egy jókora adagot. Olyan oda adóan, olyan élvezettel haraptam bele a húsba, mintha hetek óta nem ettem volna.. Pedig csak szegényesen voltam kénytelen enni. Éreztem a finom fűszereket..a húst...ahogy serceg pirult bőre a fogam alatt... vért.
... Vér ... Íze teljesen elterjedt a számban, s egy pillanatra ismét valami emlék töredék szabadult fel. Ordítást hallottam, de nem emberi volt. Fülsüketítő, hangos, messzire elhallatszott, s félt tőle mindenki. Hallottam emberek sikolyát, a vöröslő ég és a füstöt láttam, és valami... valami mást is.
Egy pillanat múlva azon kapom magam, hogy a földön kúszok hátra felé, riadtan, zilálva... A szék fel van dőlve előttem, valószínűleg azzal együtt estem el. Még érzem a számban a vér ízét, s felkavarodik tőle a gyomrom. Feltápászkodok és gyors léptekkel kisietek az ivóból, s megállok az épület sarkán, neki támaszkodva annak meredek a földre, s zilálok tovább. Mi a fene volt ez?! Az Istenekre... Fájdalmas nyögéssel konstatálom, hogy fáj a kulcscsontom, a lapockám, a vállaim... Keserű arcot vágva tapogatom meg magamon a keltafonatot. Forró a bőröm, mint a tűz. Lázas volnék...? Zilálásom miatt kezdek szédülni is. Lassan behunyom a szemem és mély levegőket veszek, hogy rendbe rakjam magam...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vogon Beebebrox
Sötét elf
avatar

Hozzászólások száma : 589
Életkor : 118
Munkahely : Rabszolgakereskedő

Character sheet
Nép: Elfek
TémanyitásTárgy: Re: Kalóz tanya küzdőtere   2013-11-10, 11:11 am


A fiatal elf a családjáról próbált meg beszélgetést kezdeményezni, és valahogy megérezte, hogy a csendes, hallgatag nő nem hallott még róluk. Lassan a kísérletei, melyekkel próbált rájönni, hogy ki is ő eredménnyel kecsegtettek. Néhány alternatíva tűnt már komolyabban esélyesnek, míg mások háttérbe szorultak.
~Ha nem hallott rólunk, akkor ez azt jelenti, hogy nem nagyvárosból származik. Ez szinte egészen biztos, mert ha még nem is vásárlónk, akkor is ismerni szokták az ott lakók a város utcáit és a nevesebb házakat. Bár főleg a nemesi udvarok lakásait illetik el névvel, ők mégis tudatosan emlegették Beebebrox-háznak az otthonaikat, hogy... Két dolog miatt. Egyfelől a hírkeltés. Ha egy utcagyereknek azt mondod, hogy hozz el egy vég selymet, akkor a beszámolójában is ezt fogja használni és a nemesi kíséret szegényebb sorsú tagjain, illetve a gazdagabb kereskedő családok szolgálóin keresztül ez meghonosodik majd tájékozódási irányként a köznépnél is. A Beebebrox-háznál szerveznek szerelmi találkát, ami annyiból előnyös is, hogy akár a bolti részbe is bemehetnek, így a nézelődök tovább viszik jó hírünket. Másfelől nem biztos, hogy a régen látott rokon házát mindenki egyből megtalálja. Segíti a család tájékozódását is az, hogy néha csak meg kell kérdezni, merre van a Beebebrox-ház. Smile
Szóval, ha nem városlakó és főleg a kézcsók után kizárt, hogy egy vidéki nemes lánya... Akkor leginkább a parasztlány maradt és a társadalomtól elvonultan élő zárt mágus rendek. Mind a kettő valószínűtlennek tűnt, de mégis sokkal inkább annak, mint a többi alternatíva.

*Az evés közben igen különös dolog történt. Megfigyelte a sárkánylány egyre növekvő étvágyát, ami alátámasztotta, hogy valószínűleg napok vagy hetek óta nem eszik rendesen, így valóban nincs sok pénze. Ez tovább csökkentette a jól rejtőzködő mágus egyszerű lánynak való álcázás lehetőségét, viszont mégis túl sok különbség tűnt még mindig egy falusi liba és a vele szemben ülő között, akihez nem tudni, hogy kerültek a könyvek.
Amikor ijedten hátra esett a széken a sötét elf felpattant, hogy segítsen, de mire odaért, magánkívül kiszaladt. Így jobbnak látta utána menni. Felébredt benne a gyanú, hogy ami ezt kiváltotta, az rá is veszélyt jelenthet.
-Jól vagy? Nem kell segítség? -hozzá ért az arcához, ami szinte izzott a forróságtól- Aranamophe istennőre! De hisz te beteg vagy! Így egész biztosan nem mész semmilyen küldetésre, még ha találnék is számodra olyan munkát, amit el tudnál végezni! Kipihened a lázat, míg elmúlik. Én addig elkezdem lemásolni a könyveket, hogy azzal is haladjunk. És imádkozz Ritaleához, hogy az úton lévők fogjanak egy fehér mágust, mert a gyógyításodban nem sokat tudok segíteni. Ha nem szerzek egy javas szolgát és rosszabbodik az állapotod, csak úgy élheted túl, ha eladod magad rabszolgának. Sajnálom és imádkozok esténként én is, hogy ez ne így történjen. De manapság már a legkisebb szívesség sincs ingyen. -sajnálkozó tekintettel nézett Felinere. Tudta jól, hogy így is nagy kockázatot vállal, hiszen a nagy hatalmú mágusok drágán dolgoznak. És ha mégsem sikerül, megbetegszik utána újra, akkor igen jelentős lehet a kára. De még azt a kockázatot sem vállalhatja, hogy ha érkezik a tengerről egy új rabszolga, aki nem varázstudó, akkor érzelmei miatt kockára tegye, hogy elkapja. Ha nem gyógyul meg teljesen, mire üzlet lesz kilátásban, akkor inkább odébb áll az új szerzeménnyel és hátra hagyja a beteget, aki köré már elkezdte pedig a hálóit szövögetni, hogy megtudja a könyvek tartalmát egy elfogadható egyezség fejében.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Feline Eryneth N'Ardes
Arany sárkány
avatar

Hozzászólások száma : 34
Életkor : 401
Munkahely : Egyenlőre nincs.

Character sheet
Nép: Sárkányok
TémanyitásTárgy: Re: Kalóz tanya küzdőtere   2013-11-10, 2:50 pm

Amikor hozzám ért, mintha... mintha olyan dühöt éreztem volna, amit soha azelőtt. Dühöt és utálatot, sőt talán undort is. Így hirtelen megfordulva löktem el kezeit magamtól, aminek csak az lett az eredménye, hogy a saját lábamban estem el. A porba puffanva elkerekedett szemekkel figyeltem magam elé. Habár én azt nem láthattam, de szemeim egy pillanatra talán borostyánszínűek lettek, s ezzel párhuzamosan a kelta-fonat mentén eléggé sajgott mindenem. A hátamra fordulva ziláltam kettőt, mire végre lassan kezdett elmúlni. A fájdalom is, a vér íze is eltűnt, a szememmel sem történt semmi, sőt, a testem hőmérséklete is visszatért a normálisba. Emlékezni akarok. Tudni akarom, hogy ki vagyok, de.. Ilyen ára van? Lassan feltápászkodok és összezavarodottan pillantok a férfire. Leporolom magam, majd megköszörülöm a torkomat.
- Elnézést.. jól vagyok... én.. azt hiszem... - igazából nem is tudom, mit mondtam volna, mert ha ezek után nem néz bolondnak, akkor ő a bolond. - ... azt hiszem talán még is csak mennem kéne... - kerülöm ki őt. Elmerengek a képeken.. Mit jelentenek ezek? A helyszín egészen biztos, hogy ugyan az... A vért miért éreztem? Talán megsebesülhettem közben? Miért nincsenek sebeim akkor? Begyógyult volna a "méh"-ben...?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vogon Beebebrox
Sötét elf
avatar

Hozzászólások száma : 589
Életkor : 118
Munkahely : Rabszolgakereskedő

Character sheet
Nép: Elfek
TémanyitásTárgy: Re: Kalóz tanya küzdőtere   2013-11-10, 3:06 pm


Vogon nézte a sárkánylányt és nem értett semmit. A viselkedése nagyon zavart volt. Egyik percben még evett, a másikban már leesett a székéről, majd saját lábán kiszaladt, majd ismét elesett érthetetlen körülmények között. Most pedig azt bizonygatja, hogy nincs semmi baja.
-Hozzátok be őt a fogadóba! Kiveszek neki egy szobát, csak ne fertőzzön össze-vissza mindenkit. Majd ha jön egy fehér mágus, kivizsgálja, hogy veszélyes-e ránk nézve. Addig el lesz zárva egy szobába. -A téren ácsorgók többsége meredt megdöbbenéssel hallgatták a szavakat, és tekintetükből látszott, hogy inkább a telep határán kívül vennének ki neki egy szabad mezőt, mint egy szabad szobát a központban. De lehetőleg jó messze tőlük. De páran a csinos alakot szemlélve legyőzték félelmüket és elindultak felé.
A rabszolgakereskedő sarkon fordulva visszament és miután megbeszélte, hogy a szobájába vigyék fel az ebéd maradéka után nézett. Egyelőre csak annak felderítésére, hogy leltárt készítsen arról, hogy mibe harapott bele a vendége és mi az, ami még menthető a történetből.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Feline Eryneth N'Ardes
Arany sárkány
avatar

Hozzászólások száma : 34
Életkor : 401
Munkahely : Egyenlőre nincs.

Character sheet
Nép: Sárkányok
TémanyitásTárgy: Re: Kalóz tanya küzdőtere   2013-11-10, 3:26 pm

- Ne.... - szólok fenyegetően, hátrálva egy lépést, azonban úgy tűnik, az emberek rám sem bagóznak. Hogy miért nem nyúltam a kardomhoz..? Mert nem ők az ellenség. Igazából nem tudok senkit se hibáztatni azért, mert betegnek hisznek, de attól még elengedhetnének! De nem.. mikor megragadják a karom, vicsorítva próbálok szabadulni, hát több férfi egy nő ellen azért elég húzós... Főleg, hogy a forróság és a fájdalom ismét megjelenik, de csak egy pillanatra. Végül felvonszolnak egy szobába, ahol az ágyra dobnak, majd szinte kifutnak és bezárják az ajtót. Jobb is, mert a következő mozdulatom az, hogy a legelső kezembe akadó tárgyat -ami jelen esetben egy ágy melletti kis komód- nagy lendülettel és még nagyobb haraggal vágom az ajtónak, amin hatalmasat csattan, nyekereg, recseg, ropog, majd zuhan annak aljába széttörve. Úgy nézem a széttört fát, mint egy dühös vadállat.. haragosan kiáltok egyet, s innentől kezdve semmi nem marad épen a szobában.. Kintről lehet hallani a rombolást és a pusztítást: recsegő, dörömbölő, csörrenő hangok, amik jelzik, hogy valami -legyen az bútor, kép, dísz, vagy akármi- áldozatául esett haragomnak... Mikor aztán elfogytak a tárgyak, amiket szétkaphatnék, leülök a felborogatott és itt-ott repedt, törött ágyra, majd keserűen figyelem a padlót...
Ismét  bezárva... de ez nem védett... nem az anyaméh, sőt, még csak nem is hasonló. Előveszem a táskámból a kristályomat és a tenyerembe fektetve figyelem. Próbálom visszaidézni azt a nyugalmat, amit akkor éreztem: de ehelyett csak hatalmas űr van.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vogon Beebebrox
Sötét elf
avatar

Hozzászólások száma : 589
Életkor : 118
Munkahely : Rabszolgakereskedő

Character sheet
Nép: Elfek
TémanyitásTárgy: Re: Kalóz tanya küzdőtere   2013-11-10, 3:50 pm


Az elf hallotta a hangokat a szobájából és úgy döntött, hogy inkább rendel még egy tányér sajtot mazsolával és most egy fürt szőlőt is kért hozzá. Mint egy pincér, olyan ügyesen egyensúlyozott szép lassú léptekkel fel a fején jobb karja segítségével egyensúlyozva a nagy disznósült tálcát, amire visszapakolta a saját tányérja maradékát és a nő tányérjából a még érintetlen részeket. Bal kezében pedig a már említett sajtos tányért tartotta maga előtt. Amikor elült a csatazaj, akkor belépett.
-Hoztam neked egy kis sajtot mazsolával. Az az előbb is úgy láttam, hogy segített. Én ha nem haragszol, itt fogyasztanám el a vacsorámat. -ezzel letette mind a kettőt az ágyra.- És közben neki látnák a könyveid lemásolásához. Bármi is történik, a könyv a tiéd marad, a másolat az enyém. És a fordítás is, ha sikerül. Ezzel az első és az utolsó könyv kipipálva. De a másodikhoz már ahhoz is egy mágus kell, hogy rendbe hozza valami javító mágiával. Ilyen formában teljesen használhatatlan.
*Kinyújtotta ellentmondást nem tűrően a jobb kezét a nő felé. Kihasználta az alkalmat, hogy egyelőre teljesen mindegy mit csinál, a nő élete az ő kezében van. Valami betegség vagy átok van benne, és nincs pénze meggyógyulni. A helyiek pedig nem fogják kiengedni a karanténból, amíg valaki egészségesnek nem nyilvánítja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Kalóz tanya küzdőtere   

Vissza az elejére Go down
 
Kalóz tanya küzdőtere
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
LANURIA :: Off játék-
Ugrás: