LANURIA

A sárkányok, nimfák és mágusok birodalma
 
Homehttp://newagelaGalleryGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Nagy Kaszás fogadó (Valian külső peremén)

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Next
SzerzőÜzenet
Kroloth Naelgrath
Ezüst sárkány
avatar

Hozzászólások száma : 48
Munkahely : Zsoldos

Character sheet
Nép:

TémanyitásTárgy: Re: Nagy Kaszás fogadó (Valian külső peremén)   2016-04-29, 12:14 am

Isabelle - Időn túli

A nő kijelentésére, miszerint szemei egyediek, nem felel semmit, de úgy érzi adott inkább más rágni valót a nőnek azzal, hogy megemlítette, sose ismerte az anyját. Ahogy számít is rá, már jön is a következő kérdés erre vonatkozóan, ő pedig elfojt egy elégedett mosolyt magában.
- Anyám meghalt születésem után. Nem bírta ki a szülést. - mondja egyszerűen a férfi, miközben újra a nőre pillant, s látja abban a szimpátiát. habár színészkedhetne, mennyire sajnálja, az még csak nem is Udoroth lenne. Azt, amit nem ismerünk, nem sajnálunk, s ami nem volt és nem is lehet soha a miénk, nem kívánjuk... Mondjuk ez az emberek nagy részére nem igaz, ő azonban ennek él. - Nem mondanám, hogy éreztem anyám hiányát. Amíg kellett, dajka volt mellettem, később pedig a saját fejem után mentem. Nem igazán gondoltam arra, hogy hiányzik, bár lehet csak bennem romlott el valami. - mondja a megjegyzésre. A kérdésre a pohárra pillant. - Mondjuk úgy inkább, hogy finnyás vagyok. Azért szoktam italt rendelni a fogadókban, mert úgy nem dobnak ki, de alapjáraton csak munkákért, vagy szállásért térek be ilyen helyekre, nem az alkoholért. - magyarázza el. Kérdésére elmereng a nő kuncogásán és kihívó szavain. - Én már eleget meséltem egyelőre magamról, most maga jön. Mióta gyakorolja a mágiát? Csak ajtókat szokott csapkodni vele, vagy azért van nagyobb hatásfoka is? - kérdezi pimaszul, szinte tényként kezelve azt, hogy a nő mágus, habár ezt Isabelle soha nem mondta. Egyszerűen más logikus magyarázata nincs a munkavállalásnak, ráadásul ez is köthető a szemei változásához.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Isabelle
Fehér elf
avatar

Hozzászólások száma : 37

Character sheet
Nép: Elfek
TémanyitásTárgy: Re: Nagy Kaszás fogadó (Valian külső peremén)   2016-04-29, 1:16 am

Kroloth - Időn túli

Nagy szemekkel figyelte, ahogy Udoroth mesélt az édesanyjáról, majd a borral kapcsolatban.
- Sajnálom. Megértem, hogy nem érzi a hiányát… Úgy hogy nem ismerte, nehéz bármilyen érzelmet is táplálni iránta. Véleményem szerint ebben semmi romlott dolog nincs. És ha finnyás, akkor miért nem rendel mást? És a mai napot is itt tervezi tölteni? Vagy esetleg van kinél meghúznia magát?
Csak úgy áradnak belőle a kérdések és csak akkor fogja vissza magát, amikor a férfi kéri, hogy meséljen magáról. Ekkor elfordult a pult felé és lassan belekortyol az italába.
- A városomat egy éve lerombolták és elfoglalták a sárkányok azóta… -megvonja a vállát.- Éldegélek a magam módján.
A téma láthatóan érzékenyen érintette, ezt nem tudta elrejteni a szokásos álarca mögé. Ahogy a pulton könyököl, tenyerét a plafon felé fordítja, kinyújtóztatja ujjait, amik végén egytől egyig egymás után kékláng lobban, aminek színét a kék összes árnyalata között változtatja. Majd amikor elégett szórakozott vele, összezárja tenyerét, aminek következtében a lángok eltűnnek.
- Ennyi.
Bambán néz maga elé, látása kissé elhomályosul, továbbra sem néz a férfira csak szemez a poharával.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kroloth Naelgrath
Ezüst sárkány
avatar

Hozzászólások száma : 48
Munkahely : Zsoldos

Character sheet
Nép:

TémanyitásTárgy: Re: Nagy Kaszás fogadó (Valian külső peremén)   2016-04-29, 11:57 am

Isabelle - Időn túli

A terv bevált, a nő hanyagolja a szem témát, a férfi szavaira azonban egyre több és több kérdést tesz fel. Láthatóan érdekes társaságnak tartja, ám mikor a férfi visszakérdez a mágiára vonatkozóan, Isabelle hirtelen visszafogva magát, rövidre fogva szavait válaszolja meg inkább azt, hogy honnan is jött.
- Orod Opelë, igaz? Amúgy spórolok, s az én ízlésemnek a drága italok valóak. Ha pedig nem találok azonnali kezdéssel munkát, megszállok a fogadóban. - feleli a férfi. Nem érti ugyan, miért nem válaszolt a kérdésre a nő és miért kezdett bele egy olyan témába, amiről láthatóan nehezére esik beszélni. Azután az elf megmutatja a kék lángokat ujjain, Udoroth pedig csendben figyeli.
- Fel ne gyújtson itt semmit, he'! - kiált fel a fogadós riadtan nézve a lángokat. A sárkány csak a szeme sarkából vet egy pillantást a kiabáló férfire, aztán a nő fásult arcát kezdi nézni és kicsit összeráncolja a homlokát. Nem tudja, hogy ezt a mágia okozza-e, vagy csak a városra való visszaemlékezés, de ha az előbbi, akkor jobb tudnia róla, főleg ha együtt mennek majd testőröknek.
- Nem fest túl jól. Mellékhatás, vagy csak az érzelmek? - kérdez rá komoly pillantással. Ha az előbbi, meglehet, hogy nem vállalja el a munkát. Ha csak ennyitől így kifáradt a nő, akkor csak kolonc lenne a nyakán egy tényleges harcban, ami nem volna épp szerencsés, nem akar egy egész család mellett még egy életképtelen nőre is vigyázni. Akkor már inkább egyszerűbb volna egyedül elvállalnia a munkát, bár lehet úgy meg se kapná.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Isabelle
Fehér elf
avatar

Hozzászólások száma : 37

Character sheet
Nép: Elfek
TémanyitásTárgy: Re: Nagy Kaszás fogadó (Valian külső peremén)   2016-04-29, 2:03 pm

Kroloth - Időn túli

Amikor a férfi említi szülővárosát aprót bólint de továbbra se veszi fel vele a szemkontaktust. A seb amely azon az éjszakáján keletkezett a lelkén, még mindig nem forrt be teljesen, nem tudta feldolgozni édesanyjának elvesztését.
Rendezi magában a gondolatait majd amikor már úgy érzi, hogy teljes egészében sikerült lenyugodnia, kitisztult az elméje és a látása, ismét a férfire néz, amikor a fogadós hozzáfűzésére lesz figyelmes.
- Csak akkor éget, ha én azt akarom. Én irányitom.
Vett egy semmitmondó pillantást a fogadósra, majd ismét Udorothnak szenteli a figyelmét. A lány hozzászólására a fogadós goromba szavakkal illeti a mágiáját, majd a poharak eltörölgetésének szenteli a figyelmét.
- Mindkettő. Régóta nem használtam varázslatot, egyáltalán nem volt rá szükségem az utóbbi egy évben. Pont ezért vállaltam el munkát, pontosabban hogy társulok magával, mert tanulni és fejlődni szeretnék.
Szemében elszántság villan.
- A múltat nem igazán szeretem felhánytorgatni, mindenkinek vannak fájdalmas pontok az életében. Akármennyire is kemény az illető. Nem de?
Rámosolyog a férfire.


A hozzászólást Isabelle összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2016-05-02, 2:05 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kroloth Naelgrath
Ezüst sárkány
avatar

Hozzászólások száma : 48
Munkahely : Zsoldos

Character sheet
Nép:

TémanyitásTárgy: Re: Nagy Kaszás fogadó (Valian külső peremén)   2016-04-29, 2:27 pm

Isabelle - Időn túli

A fogadós riadalmára a nő egyszerűen felel, mire amaz csak morgolódva motyog valamit az orra alatt. Udoroth csendesen figyeli a kialakult helyzetet, majd mikor a nő visszapillant rá, viszonozza azt és figyeli az elkövetkező szavakat. Azok viszont nem igazán tetszenek neki, ugyan is így a nő teljes tanúbizonyságot tesz hasztalanságáról. Lehet, hogy emiatt a munkát bukja?
- Nem hiszem, hogy egy éles helyzet volna a legjobb a mágia gyakorlására. Miért nem keres fel egy mágus céhet Norlanban? Bizonyára égnének a vágytól, hogy kitanítsák és megerősítsék. - mondja homlok ráncolva, miután feltette a fogós kérdést. Bár az se nagyon érti, merre volt ez alatt az egy év alatt a nő, hogy nem kellett használnia a mágiát? Háború van, ilyenkor még az utak is veszélyesek. Isabelle úgy tűnik Ritaela támogatását tudhatja a háta mögött, ha a sors eddig nem sodorta össze valamilyen veszéllyel. Az viszont bizonyos, hogy ő nem igazán akar dajkát játszani plusz egy fő felett. - Miért vállalkozna így egy munkára? Megtudja egyáltalán védeni magát? - kérdezi szigorú szemekkel méregetve őt.


A hozzászólást Kroloth Naelgrath összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2016-04-29, 3:25 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Isabelle
Fehér elf
avatar

Hozzászólások száma : 37

Character sheet
Nép: Elfek
TémanyitásTárgy: Re: Nagy Kaszás fogadó (Valian külső peremén)   2016-04-29, 3:04 pm

Kroloth - Időn túli

- Először is nem keltették fel az érdeklődésemet. Másodjára pedig nem érezném jól magam egy egész céhnyi idegen ember kőzelében. Pár embert még elviselek magam körül, de többet már nem.
Mondja a lány, majd hallva a férfi szavait felcsattan, leugrik a székről, amit azzal a lendülettel fel is borít.
- Lehet, hogy úgy nézek ki, mint egy szelíd, gyenge, kis áratlan őzike, de igenis megtudom védeni magamat. Édesapámtól eltanultam kardforgatás művészetét, míg édesanyámtól gyógyító mágiát.
Előredöl, hogy az arcuk közel legyen egymáshoz, a ferfi szemébe néz.
- Bármilyen kaliberű sérülést megtudok gyógyítani, ami egy harc után kifejezetten fontos lehet. Nem hiszem, hogy egy ember hatékonyan tudná meggyógyítani a saját sebeit.
Szemrehányóan hangsúlyozza ki az ember szót, majd sarkon fordul és gyors, ütemzett lépésekkel elindul a fogadó ajtaja felé.
Hajának fonatai a hirtel mozdulat következtében meglendülnek, amit ha a férfi időben észre vesz nem csapják meg az arcát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kroloth Naelgrath
Ezüst sárkány
avatar

Hozzászólások száma : 48
Munkahely : Zsoldos

Character sheet
Nép:

TémanyitásTárgy: Re: Nagy Kaszás fogadó (Valian külső peremén)   2016-04-29, 3:49 pm

Isabelle - Időn túli

A férfi kérdésére a nő olyan válaszokat ad, amire igazán számíthatott volna, még se tette. Azonban amikor arra terelődött a szó, hogy miért vállal felkészületlenül az elf munkát, olyan heves reakciót vált ki, hogy Udoroth arról is megfeledkezik, hogy leplezze meglepettségét. A fogadó elcsendesedik, ahogy Isabelle felcsattanva borítja fel a székét és vágja hozzá a szavakat a férfihez. Nem tudja, hogy a nő miért kapta fel ennyire a vizet, még hátra arcot is csinál, mialatt illatos haja a sárkány arcába száll. Csak egy kicsit húzza hátrébb a fejét, miközben figyeli az elviharzó nőt. A beállt csendben a fogadósra pillant.
- Mennyit fizet ez a munka...?
- 40 darna személyenként. - feleli, mire Udoroth a plafonra emeli a tekintetét és elmormog valami átkozódást. Egy ilyen ajánlatot nem hagyhat csak úgy elúszni.
- Szóljon az ismerősének.. Elvállaljuk. - mondja, miközben felkel a székről és elindul a fogadóból kilépett nő után. Hosszú lábaival gyorsan terem az ajtónál és lép ki az ítéletidőbe. Fejébe húzza a csuklyáját és körbe pillantva meglátja az esőben elsétáló nőt. Hosszú lépteivel hamar utoléri, s fogja meg karját, hogy megállítsa. - Várjon! Isabelle! - szól közben hozzá, túl harsogva az esőt, a szelet és a mennydörgést, s ha a nő megáll, úgy rá néz a villámlások közepette. - Sajnálom, oké? Jobb szeretek biztos lenni a dolgomban. Ha nem is tud éppen támadni, egy gyógyító azért mindenképpen jól jönne az útra. Jól fizet, megvédem, ha szükséges. Maga tapasztal, én pénzt kapok, mindenki jól jár. Rendben van? - kérdezi a tőle telhető legkedvesebb hangon, bár azért csodára tőle se lehet számítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shuga
Barnaköpenyes
avatar

Hozzászólások száma : 412
Életkor : 39

Character sheet
Nép: Mágusok
TémanyitásTárgy: Re: Nagy Kaszás fogadó (Valian külső peremén)   2016-04-29, 9:15 pm

//Időn túli Birodalmi kikötői kaland folytatása //

És ismét itt ez előtt a halottak kedvence fogadónál.
Nem gond szívesen segítek neked harci tapasztalatot szerezni, anélkül halott vagy bármerre is kerülsz. Plusz van egy utunk a felhajtód után az alatt belejössz majd
Nem igazán tudom mire vélni a hangulat váltását de kezdetnek jó.
Következő probléma hogy jutunk el Tarsisba
Ezen még nem volt érkezésem gondolkodni a térutazás technikám kb az utca túlvégére vinne el és le kellene ülnöm utána levegőzni. Szóval belépek a fogadóba A fogadós meg se lepődött, Miát előre engedem had melegedjen át.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mia Ruton
Feketeköpenyes
avatar

Hozzászólások száma : 360
Életkor : 22
Munkahely : Vailani Tanácsháza

Character sheet
Nép: Mágusok
TémanyitásTárgy: Re: Nagy Kaszás fogadó (Valian külső peremén)   2016-04-29, 9:30 pm

//Shuga - Időntúli, folytatás a kikötőből//

- Innék valamit Shuga, ha meg nem haragszol, de ...nem itt. Fent a szobában. Megjegyzem, lehet, a fogadó étterme már zárva van, de egy üveg italt csak adnak így is...mivel...nem igen ismerem az alkoholos italokat, rád bízom magam..khm..ebben is. Hosszú volt ez az este, ugye?
Próbálja egyszerűsíteni a dolgot Mia, amennyire lehet. Talán jobb így, ha tisztáz pár apróságot magáról, ha már hosszú útra készülnek. Csak pont ez a hosszú út az, ami gondolkodóba ejti, nem is az, hogy meg is halhat. Valahogy persze jó volna a fekete mágiája, amivel segítene magán, bár valószínűbb, hogy azzal is csak bajt bajra halmozna és ki tudja, mi mindenre használná ezen a földön, vagy esetleg Evolyranon.
- Megköszönném, ha segítenél! Most viszont első kigondolnunk, hogyan jutunk el Tarsisba, mert nincs rá 5 napunk, ha meg akarjuk előzni Vigyorgó Tomot! És 5 nap alatt lovon se biztos, hogy odaérünk, pláne, előbb kéne megfigyelőhelyet telepítenünk a Nemesi Udvarházba, mint ahogy Tom odaér. Ez pedig számításaim szerint nem lesz kis feladat uram!
Odabent tényleg jó meleg van, Mia a kezeit dörgölgeti össze, megáll a fogadósra, majd SHugára pillantva és vár. Nincsen ismerős terepen...


A hozzászólást Mia Ruton összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2016-04-29, 9:47 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shuga
Barnaköpenyes
avatar

Hozzászólások száma : 412
Életkor : 39

Character sheet
Nép: Mágusok
TémanyitásTárgy: Re: Nagy Kaszás fogadó (Valian külső peremén)   2016-04-29, 9:43 pm

Inna valamit... már megint én költök, először a fogadóst fel majd jó darnát némi italra és vacsora maradékra.
Fel viszem a szobánkba, lepakolok a másik adag mellé, és kiszolgálom.
Egyelőre azt se tudom merre van, szóval kezdjük a bemutatkozással de ha lehet kérni a valóságot és ne a mesét
Nézek rá vidáman miközben iszogatja a jó féle bort amit az a smucig fogadós rejtegetett. Leülök leveszem a köpenyem a páncélom és az ingem van még némi foltozni valóm magamon. Mágiát erősen ellenjavasolt perpill használnom magamon, így marad az hogy őszevarom és holnap majd eltüntetem.
Figyelek kezdheted.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mia Ruton
Feketeköpenyes
avatar

Hozzászólások száma : 360
Életkor : 22
Munkahely : Vailani Tanácsháza

Character sheet
Nép: Mágusok
TémanyitásTárgy: Re: Nagy Kaszás fogadó (Valian külső peremén)   2016-04-29, 9:59 pm

- Várj!
Mondja Mia. Hiába előtte az éheseknek ínycsiklandó étel,  a nemesnek tűnő, jó illatú bor.
Finoman megfogja SHuga kezét és szakértő módon nyúl a foltozáshoz. Szívesebben használna varázslatot ő is, és tudja, hogy Shuga is, de azt is tudja, hogy a mágus kimerült.
Sóhajt, majd finom, apró kezével könnyedén áll neki a véres sebet szép kis egyforma öltésekkel varrni, látszik, hogy nem először csinálja ezt.
- Nyugi, a mannahoni háború kitanított mindenre...- Értette, vagy nem-e a férfi, hogy Mannahon egy földrész, nem tudta, de míg belerázódott csendesen vart, aztán:- Hát, rendben van! Ma kétszer is megmentetted az életemet. Egyszer biztosan becsaptál. Én sem tudom, te ki vagy, te sem, hogy én. Egyikünk se makulátlan és bármennyire szeretném rólad azt hinni, hogy egy velejéig romlott gyilkos, gonosztevő vagy, még sincs rá okom. A kristályok érdekelnek mindkettőnket, tehát egy utunk van egy...darabig egészen biztosan. Szeretném, ha te is mesélnél magadról, ha úgy véled, őszinte vagyok most hozzád!
Pár pillanatig csendesen halad a foltozással, majd óvatosan, lágyan lemossa kissé a vértől, hogy jobban lássa a sebet.
- Én...nem vagyok idevalósi...nagyon, de nagyon messzi idegenből érkeztem ide egy roppant gázos éjszakán...annak az éjnek a képeit naponta élem át, többnyire álmomból riadok fel rájuk. Ma egyszer már átéltem ott a kikötőben, amikor...szerencsésen megölted őket. Az az éjszaka örökre megváltoztatta az életemet és azonnal fel kellett nőnöm. Ha komolyan érdekel, ki vagyok és mi ez az egész, én.. megpróbálhatom elmondani. De ha visszaélnél vele, meg kellene halnod Shuga! Azt hiszem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shuga
Barnaköpenyes
avatar

Hozzászólások száma : 412
Életkor : 39

Character sheet
Nép: Mágusok
TémanyitásTárgy: Re: Nagy Kaszás fogadó (Valian külső peremén)   2016-04-29, 10:13 pm

Érdeklődve nézem ahogy kiveszi a kezemből a tűt, tagadhatatlan jobban rá lát mint én. És nem is béna tényleg tapasztalt de a mozdulat amit a sebemnél tett először egyértelművé tette hogy tud vagy tudott varázsolni a kérdés miért nem teszi.
Becsaptalak ááá dehogy csak kicsit javítottam az esélyeimet nevetek fel majd fel is szisszenek mert érzéstelenítés az kimaradt.
Meg kell halnom? Nem baj max még egy okom lesz a dologra. De kezd el és utána én is mesélek magamról.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mia Ruton
Feketeköpenyes
avatar

Hozzászólások száma : 360
Életkor : 22
Munkahely : Vailani Tanácsháza

Character sheet
Nép: Mágusok
TémanyitásTárgy: Re: Nagy Kaszás fogadó (Valian külső peremén)   2016-04-29, 10:40 pm

Mia tekintete átható, ahogy felpillant a mágus szemébe. Ahogy szisszent már tudta. Igen, Mia mindig is tartott tőle, hogy egyszer valaki észreveszi, hogy képtelen varázsolni. Pedig ő igenis varázslónak született, varázstudó volt. A kérdés csak annyi, ki mit kezd ezzel a felismeréssel. Ha rossz kezekbe kerül a tudás róla, az tényleg nagyon veszélyes lehet ránézve. Próbál olvasni az írisz nélküli szemekben.
De nem lát benne rosszindulatot.
- Elnézést! - Mondja a fájdalom miatt. Az iménti kézmozdulat pont hogy ezt a célt is szolgálta volna, fájdalom elvételt.
- Javítottál, mert neked sikerült, ami nekem most nem megy.- Céloz a varázslatra burkoltan.
- Nem nevetsz majd, ha megtudod az igazságot rólam.
Azzal belekezdett.
Először mióta Lanuriára lépett, őszintén mesélte el a történetet. Nem kavarta bele az apját, úgy, mint egy férfit, aki a férje, hanem valamiért most egyszerűen csak elmondta, hogy Garren Ruton az édesapja volt, azt is, hogyan és miért ölte meg, és megkönnyebbülést érzett miután befejezte a történetnek ezt a részét. Igaz ugyan, hogy egy szóval nem említette, hogy sosem volt férjnél. Mesélt közben anyjáról, akit még születésekor elvesztett, és nem ismerhetett, a császárról és annak anyjáról is. Ugyenúgy, mint a jövőről, amit azok ketten terveztek neki. De mesélt élete első udvarlójáról, a császáron kívül, arról a fiúról is , akit szörnyű halálnak kínhalálával pusztított el az apja, mert csókot lopott tőle.
Aztán ha Shuga kérdezte valamiről, igyekezett csendesen válaszolni, és utána folytatta a meséjét Lanuriával, ha nem akkor egyből belecsapott és elmondta azt is, hogyan épített ki egyfajta kapcsolati tőkét és viszonylagos biztonságot, elmesélte a haramiákat, akik bérgyilkosokat küldtek rá, Tarsist, Adent is, aki megmentette és végül vérszerződést kötöttek a benne élő kígyó által, A Nemesi Udvarház igazgatóját, aki bevezette felsőbb körökbe Tarsisba, mely város a vallás miatt kicsit második fővárosként funkcionál a meglátása szerint, elmondta Onoria főpapnő ajánlását, Reus urat, a Hivatalt, a fő bírót, ki lelkesen udvarol neki itt, a lelkesedését a birtokok és a velük kapcsolatba lépő lanuriai nemesség iránt. Végül a játékszenvedélyét és a már korábban említett gyűjteményét is. Azt is megfogalmazta, hogy egy napon vissza kell nyernie a mágiáját, és ezen kövek és tárgyak közt nem egynek lehet varázs tulajdonsága, a természetes hatásaikról nem is beszélve, amit mágiahasználó akár felerősíthet.
- Most már megértheted, miért olyan fontosak számomra a kristályok és a föld kövei. akárcsak a hangszereim, amiket gyűjtök és tanulok. Az én varázserőm nagyon különleges iránya a fekete mágiának. és borzasztóan hiányzik. Gyökértelen fa vagyok Lanurián. Nagy tudású Atyám nem véletlenül fosztott meg tőle, erre mérget vehetsz!
Fejezte be a történetét és kíváncsian várta, hogyan reagál rá Shuga. Bár ne ütné el egy olcsó poénnal...
Elvarrta a végét, majd ugyanott tt a férfi mellett kuporogva a kezébe vette a bort és kortyolgatni kezdte. Szeme ragyogott a könnytől, talán egy kis cseppet ki is engedett gördülni. de közben szívdobogással próbált megnyugodni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shuga
Barnaköpenyes
avatar

Hozzászólások száma : 412
Életkor : 39

Character sheet
Nép: Mágusok
TémanyitásTárgy: Re: Nagy Kaszás fogadó (Valian külső peremén)   2016-04-29, 11:07 pm

Igazából nem lepett meg a története, elég sokat szenvedett.Viszont nem értem miért kéne megölnöm mert elvesztette az erejét? Ezt szóvá is tettem.
Egyet nem értek miért hiszed azt hogy megölnek ha kiderül hogy varázstalan lettél? Ennél kevesebbért is öltek meg már bárkit nem igazán kell ok hozzá csak a megfelelő ember
Na de történetért történet
És elkezdem én is.
Meséltem Szüleimről akiket egy renegát birodalmi mágus ölt meg, akiben megbíztak. A nehéz gyereksorsáról a déldombságokon ahol a nevelőapja volt az úr és a katonai vezető, aki megtanította hogy élheti túl egy elhagyott dzsungelben vagy akár egy város sikátoraiban 1 késsel. Technikailag amit a fegyveres harcokról tudni lehet azt ő játék és szórakozás helyett űzte egészen a balszerencsés napig. Amikor is orkok támadtak rájuk és harcolnia kellet.
Mesélt őrült mesteréről aki simán belevitte fiatalon a városok sötét negyedének életeibe legyen szó akár szerencsejátékról akár dorbézolásról. Mindenhova vele tartott de sokat tanult a vén méregkeverőtől. Többek közt hogy a fegyver teljesen mindegy egy jól képzett harcosnál megtanította harcművészeti fogásokra. Testét fizikai kínoknak tette ki mágikus súlyokkal edzette, fura technikákkal növelte állóképességét. Alvás közben is tanult, mindent a mágiáról és a szerencsejátékokról legyen az tiszta vagy becstelen a mestere megtanította neki. És sajnos sok egyebet is ami nem teszi büszkévé. Egyet nem ért el a mestere sosem nem tört meg egyszer sem a hosszú évek alatt.  Vizsgáját régen letette már azóta a vén kóklert keresi.
De egyelőre nem találja. Mesét a kristályairól amik őt illetik hisz jogos öröksége
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mia Ruton
Feketeköpenyes
avatar

Hozzászólások száma : 360
Életkor : 22
Munkahely : Vailani Tanácsháza

Character sheet
Nép: Mágusok
TémanyitásTárgy: Re: Nagy Kaszás fogadó (Valian külső peremén)   2016-04-29, 11:45 pm

- Én a legyőzetéstől félek, azt hiszem, hogy elveszítek a hatalmamból, a másokra gyakorolt befolyásomból - válaszolta.
Shuga története nem különben szívszorító néhol...talán teljes egészében. Mia nem is tudja, mit mondjon. Az éjszakai élet is felötlik benne kérdésnek, hiszen neki ez természetes, az ő mágiájához az éj jótékony dolog. Mégis ki tudja, akar-e többet, akarnak e többet egymásból. égül nem bírt egybet tenni, inkább kérdezett:
- Mi lesz, ha megtalálod a kristályokat?- kérdezi végül.- És mit jelent, hogy belevitt a mestered a sötét negyedek életébe? És mik azok amiket tanított és nem vagy rá büszke?
Eközben laza mozdulattal leoldja feltűzött haját, mely hosszú, sötétbarna, örvénylő hullámokban lágyan omlik majdnem a derekáig. Meleg járja át a bortól, le kell vennie a kiskabátját és leoldlja a kendőjét is a derekáról, ahogyan otthon előszeretettel hordják. Hanyagul az ágyra hajítja, járkál egy kicsit, karcsú, darázsderekát megmozgatja, hosszú, fehér nyakát is, majd ismét halk sóhajjal néz a férfire. Apró tűzpiros ajka szétnyílik, ahogy próbál szabadulni a bor vagy a kényes témák okozta belső hőtől.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shuga
Barnaköpenyes
avatar

Hozzászólások száma : 412
Életkor : 39

Character sheet
Nép: Mágusok
TémanyitásTárgy: Re: Nagy Kaszás fogadó (Valian külső peremén)   2016-04-30, 12:01 am

Mi lessz ha megtalálom a kristályaimat nem tudom ,egyszerűen addig jutottam hogy vissza akarom kapni őket.
Mint mondtam mesterem nem vetett meg semmit sem az italt sem a nőket sem a különböző bódító szereket. Életvitel szerűen lopott csalt hazudott. Mikor mi áll az érdekében.
De a legnagyobb bűne hogy belőlem szörnyet nevelt egyfajta gólemként kezelt
Elkomorulok a régi emlékek miatt és még szívesebben verném meg a vén férget de neki köszönhetően átlagos ember nekem nem ellenfél.
Sejtem nem vetted észre hogy hezitálás nélkül álltam bele már itt is a 3 zsoldossal a harcba, majd a raktárban a rémületük nekem amolyan táplálék féle .... Egyszerűen kevés dologtól félek mesterem sikeresen ki irtotta belőlem ... tolom el a kezét amint végzett felállok töltök magamnak egy italt és a falnak dőlve elfogyasztom
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mia Ruton
Feketeköpenyes
avatar

Hozzászólások száma : 360
Életkor : 22
Munkahely : Vailani Tanácsháza

Character sheet
Nép: Mágusok
TémanyitásTárgy: Re: Nagy Kaszás fogadó (Valian külső peremén)   2016-04-30, 12:25 am

Mia nem éppen szenvtelenül nézi, ahogy SHuga próbálja levezetni a feszültségét. Neki is elkelne valami, talán ha a lány is szétcsaphatna ilyen marcona alakok között, akkor sikerülne... vagy ki tudja. A férfi valahogy úgy ál a falnál, mintha ott kellően messzi lenne saját múltjától, vagy önmagától. Az is lehet, hogy távol tartja magát tőle. Mindegy volt.
- Még egyet nem tudok, hogy jutunk el Tarsisba. Az egy heti járóföld lehet , de 6 nap biztosan van lóháton. Ahhoz viszont, hogy nyerjünk, Tom elé kell kerülni. Tehát legkésőbb 4 nap múlva oda kell érnünk, mivel 5 nap múlva lesz találkozója ott.
Elgondolkodva mereng maga elé a férfivel szemközt.
- Ehhez varázslat kéne, vagy legalábbis nem ártana, de mi nem értünk ilyen szinten a teleportáláshoz. Apám azt mondogatta, ha kevés a varázserőd, tégy bele más technikából!- Ezt kéne nekünk tennünk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shuga
Barnaköpenyes
avatar

Hozzászólások száma : 412
Életkor : 39

Character sheet
Nép: Mágusok
TémanyitásTárgy: Re: Nagy Kaszás fogadó (Valian külső peremén)   2016-04-30, 12:44 am

Varázslat kilőve már pár gyengébb varázslat kombinációja is kikészít egy nagy teleportálásba gyanítom hamarabb halnék bele
És ezt nem tervezem, senki miatt. De akkor maradnak az égi hajók.
Mi van azokkal a repülő hajókkal? Amik  Avlanionban is voltak
Nézek rá érdeklődően az akár még járható út lenne.
Mi lenne ha lopnánk egyet?
Vajon ez hogy fog neki tetszeni? Egy birodalmi mágus meglopja a vezetést ezért se fogok jutalmat kapni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mia Ruton
Feketeköpenyes
avatar

Hozzászólások száma : 360
Életkor : 22
Munkahely : Vailani Tanácsháza

Character sheet
Nép: Mágusok
TémanyitásTárgy: Re: Nagy Kaszás fogadó (Valian külső peremén)   2016-04-30, 7:40 am

Mia szeme felcsillan.
- Hogy neked mekkora eszed van! - Mondja elismerő kacagással.
Megpördülve odaugrik és pipiskedve akar egy puszit adni Shugának, aki túl magasnak bizonyul ehhez a tornagyakorlathoz. De most rajta sor, két tenyerébe fogja az arcát és maga felé húzza. A csókocska végül az orra hegyén csattan, az kerül elég közel, s a lány egész belepirul az ügyeskedésbe.
Mivel a férfi a falnál áll, így nem tud elhátrálni Mia elől esetleg a meglepetéstől, ő viszont elfeledkezve az illemről és mindenről, ami körülveszi, szorosan előtte állva folytatja, még mindig az arcát fogva, szinte belebeszélve:
- És tudod, nem is kell Avlanionba szaladnunk érte. Éppenséggel tudok egyet egészen közel!- Súgja, búgó, szinte kacér hangon, egészen bele, az arcába, ragyogó öröm ömlik el rajta, eddig gondterhelt szemei nevetnek, az ember nem is tuja, hogy most tréfálni készül, utolérte valami szerelem, vagy egyszerűen boldog. Mia e pillanatban újra gyermeklány, kacag befelé, kacag kifelé és tudja, hogy igenis, győzhetnek. Bőven lesz idejük bebiztosítani az állásaikat az Udvarházban, ahol még jól is fognak "élni" és szórakozni. Bárhogy lesz is, már csak a tarsisi jó hírét kell megóvnia, és ezt nem bízhatja teljesen Shugára.
- Az udvarház tárt kapukkal fogad majd minket. De az út napokig eltart így is, tehát fel kell készülnünk. Kellemes, vagy kellemetlen, de roppant fontos, Shuga, de még a napfelkelte előtt hazamegyünk hozzám és még ma beszerezzük az útravalókat. A többit rögtönöznünk is elég lenne, de mi olyan sokeszűek vagyunk, hogy simán menni fog egy eszeveszett mutatványt kitalálni, hogy akár még kölcsönbe is kapjuk azt a léghajót. Meglehet, hogy el se kell lopnunk egy kis színjátékért cserébe. Wink Ha jók vagyunk, még ma elindulunk!
- És most alvás! Majd nálam megfürdünk.- Jelenti ki határozottan, ellentmondást nem tűrve a kérdésben.
Azzal, ha az hagyja magát, játékos mozdulatokkal megfordítja a tengelye körül a mágust, aki így a fal felé néz, és gyorsan iparkodik megszabadulni felső ruháitól. Kissé a kerek melleinél a csipkébe beleakadva elbíbelődik, de végül sikerül hófehér csipkés, fodros alsóruhára vetkőznie és végre enged a fáradtságának és azonnal elnyújtózik az ágy tetején, némileg keresztben elterülve. Utolsó éber mozdulatával egy puha párnát hajít Shugának, akiről sejti, hogy talán fél szemmel leskelődik.
Ezután így, ahogy van, hanyatt fekve, aprókat szuszogva, ájult álomba zuhan ezen az éjszakán immár másodízben, hosszú, sötét haja a fehér ágyon elterülve szinte körbefogja, kiemeli a látványát. A takaró is elmarad, mindez már semmi, az álmok azonnal messzi mannahoni földekre repítik a lányt, Shuga tehet bármit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shuga
Barnaköpenyes
avatar

Hozzászólások száma : 412
Életkor : 39

Character sheet
Nép: Mágusok
TémanyitásTárgy: Re: Nagy Kaszás fogadó (Valian külső peremén)   2016-04-30, 10:44 am

Falféle fordít mintha az öltözete bármit takarna ... de legyen így. Kicsit vártam és jól halhatóan álomba szenderült. Ideje munkához látni, némi keresés után a könyvembe ráakadtam a megfelelő igére majd felé fordultam és varázslatba kezdtem. Amit találtam erősen meglepett, valaki módszeresen és elég hathatósan elzárta az erejét, de nem csak azt gyakorlatilag ezen világ mágiájától zárta el amit eddig képtelenségnek hittem. Most itt van előttem és él noha halottnak kellene lennie, valami zavar de egyelőre ennyivel beérem, nem szeretném ha felébredne a munkámból kifolyólag.
Neki kell az alvás én inkább sétálok egyet a környéken, kicsit feltöltöm a készleteimet. Ideje a város könyvtárában kutakodnom. Csendes léptekkel és némi trükkel távoztam a szobából. De előtte egy riasztó varázst raktam az ajtóra, bármi esetre.
Amint beléptem a könyvtárba a szolgálatban levő szürke nem lepődött meg a korai időpont miatt.
Kettős céllal jöttem ide egyrészt Tarsisról információt szerezni legalább is az alapokról, térkép és hasonlók átnézésével és lemásolásával. Belső termekben ahova csak a mágusok léphetek be kicsit mélyebb információk után a helyi felhajtók elérhető névsora után. Majd a fontosabb felé vettem az irányt és átnyálaztam minden elérhető átkot és azok feltörésének lehetőségeit. De sietnem kell így csak a nagyobbakat néztem át, egyelőre eredmény nélkül. Majd kicsit mérgesebben távoztam mielőtt felébredne vissza érjek.
Amint vissza tértem még mindig ott aludt ahol hagytam gondtalanul és kimerülten.
Leültem az asztalhoz és egy rövid meditációba süllyedtem, én se vagyok sziklából legalább így pihennek kicsit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Isabelle
Fehér elf
avatar

Hozzászólások száma : 37

Character sheet
Nép: Elfek
TémanyitásTárgy: Re: Nagy Kaszás fogadó (Valian külső peremén)   2016-04-30, 3:15 pm


Kroloth - Időn túli

Dühöngve kiviharzik a fogadóból hangosan becsapva maga mögött az ajtót. Lelkében kavarognak az érzelmek, rosszul esett neki, hogy a férfi hasznavehetetlennek gondolta.
Felnéz az égre és hagyja hogy az eső áztassa az arcát. haja, ruhája hamar elázik, ruhája az eddiginél jobban simul a testére, felfedve nőies idomait.
Reménykedik benne, hogy a kívánt hatást érte el a műsorával, majd amikor meghallja a fogadó ajtajának nyitódását apró, elégedett mosoly jelenik meg az arcán. Kissé le hajtja a fejét és továbbra is határozott léptekkel halad előre, amikor arra lesz figyelmes hogy a férfi megragadja a karját.
Megáll, elősször a karját szorongató kézre majd a férfi szemébe néz. Haja mellkasára, derekára tapadt.
- Udoroth?
Nagy kék szemeivel pislog a férfire, majd a mondandója után aprót bólint.
- Ha sikeres lesz a küldetésünk máskor us magával tarthatók?
Kérdi félénken a férfitől, amikor az eső hevesebben kezdett el felettük esni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kroloth Naelgrath
Ezüst sárkány
avatar

Hozzászólások száma : 48
Munkahely : Zsoldos

Character sheet
Nép:

TémanyitásTárgy: Re: Nagy Kaszás fogadó (Valian külső peremén)   2016-04-30, 5:12 pm

Isabelle - Időn túli

A férfinek végül sikerül megállítania a nőt, aki bizony rendesen elázott. Ruhája, haja a testére, bőrére tapadt, kiemelve alakját, idomait. Udoroth lekapja magáról köpenyét és ráteríti a nőre, egyrészt mert szerepe megkívánja, másrészt mert ha nem teszi, biztos beléjük kötnek a részeghez hasonló alakok. Isabelle kérdésére a férfi elmerengve figyeli a nőt. Tudja mit jelent ez: kolonc marad a nyakán. Azonban később is letudja majd rázni, most még kell neki a nő. Bólint egyet sóhajtva.
- Rendben, legyen. Ha sikeres a küldetés, és hasznosnak találom, akkor velem tarthat utána is. De most menjünk vissza, a végén még fázik, betegen nem fog tudni munkát vállalni. - mondja és elindul vissza a fogadóba. - Szobája van már? Bérelt ki? - kérdi a lépések közben. - Ebben az ítéletidőben még úgy sem fogunk elindulni, az orráig sem lát az ember semmit. - néz fel a hangosan zuhogó esőfüggönyre. Kabátját erősen verdesi a szél, hosszú haja immár az ő hátára, arcára is rátapad, hisz köpenyét, mi védte az esőtől, a nőnek adta,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mia Ruton
Feketeköpenyes
avatar

Hozzászólások száma : 360
Életkor : 22
Munkahely : Vailani Tanácsháza

Character sheet
Nép: Mágusok
TémanyitásTárgy: Re: Nagy Kaszás fogadó (Valian külső peremén)   2016-04-30, 10:19 pm

// Shuga időntúli //

Mia lustán nyújtózva ébred. Odakintről megint hallatszanak a farkasok. Igencsak kábán mászik le az ágyról. Fárasztó volt számára az este, és annál izgalmasabb, amire készülnek. Megnézi a barna mágust, aki valamiféle transzban van talán, de az is lehet, hogy szeret ülve aludni. Érdekes, ezt megjegyzi magának. Felkapja a ruháját. Az ablakhoz lépdel, kitárja és azonnal besuhan mellette egy aprócska árny. A kis kuvik megül az ágy végében és kis fejét a férfi felé forgatja.
- Honnan kerültél elő? Legalább egy hete nem is láttalak!- Korholja Mia, aztán mégis szelíden lép mellé.- Vigyázz magadra nekem! Annyi minden történhet veled az éjszakai erdőn...
Kiszáradt ajkának jót tesz egy pohár víz. Lassan tölti a kancsóból, amit biztosan a fogadós hozott be.
- Nahát, nem is emlékszem rá, hogy víz is volt itt az este!-
Csodálkozik. - Indulunk mindjárt haza, amint Shuga felébred!- Szól a kuvikhoz.
A poharat a cseresznyepiros ajkához emeli mosolyogva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shuga
Barnaköpenyes
avatar

Hozzászólások száma : 412
Életkor : 39

Character sheet
Nép: Mágusok
TémanyitásTárgy: Re: Nagy Kaszás fogadó (Valian külső peremén)   2016-04-30, 10:35 pm

//Mia időn túli//
Reggel van egy madár szemez velem amire tegnapról nem emlékszem.
Jó reggelt, jól aludtál?
Ha ettünk ideje elintéznünk amit tudunk

Még mindig nem emlékszem madárra, de nem teszem szóvá.
Merre tovább?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mia Ruton
Feketeköpenyes
avatar

Hozzászólások száma : 360
Életkor : 22
Munkahely : Vailani Tanácsháza

Character sheet
Nép: Mágusok
TémanyitásTárgy: Re: Nagy Kaszás fogadó (Valian külső peremén)   2016-05-01, 4:57 am

- Tudod mit? Eszünk nálam. Ott válogathatsz is kedvedre, kényes vagyok a konyhámra! Otthon megbeszéljük a részleteket. Mielőtt felkel a nap, menjünk!
Azzal nincsen több szó, azonnal felcihelődik, és már kívül is van a szoba ajtaján. Illetve visszalép egy pillanatra és a bor maradékát belesüllyeszti a tarisznyájába.
Shugára tekintve még ennyit mond kapkodva a lábát:
- Ne keltsünk feltűnést!

// A regaod után Valian központjába kell írnunk. Smile //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shuga
Barnaköpenyes
avatar

Hozzászólások száma : 412
Életkor : 39

Character sheet
Nép: Mágusok
TémanyitásTárgy: Re: Nagy Kaszás fogadó (Valian külső peremén)   2016-05-01, 1:03 pm

Ne keltsünk feltűnést! mondja de azért az utolsó flaska bort lenyúlja.
Ház neki a városban? Korábban mintha említette volna de valahogy a figyelmem elkerülte. A kuvikon még mindig töprengek de most már receptek után böngészem az emlékeimet.
Na de menjünk vár a nagybetűs város meg az hogy meglopjuk a várost ..., szó se róla az én ötletem volt de ne firtassuk.
Amint kilépünk az épületből elindulunk a város felé.
// folytatás Valian központban//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Isabelle
Fehér elf
avatar

Hozzászólások száma : 37

Character sheet
Nép: Elfek
TémanyitásTárgy: Re: Nagy Kaszás fogadó (Valian külső peremén)   2016-05-01, 4:55 pm

Kroloth - Időn túli

- Nem fázok, de azért nagyon szépen köszönöm. Már hozzászoktam az ilyen időkhöz.
A nyakánál fogja össze a köpenyt, annak kapucniját mélyen az arcába húzza, az alól figyeli újdonsült társát. Hálásan rámosolyog Udorothra, annak ellenére, hogy a férfi sóhajtással jelzi nem tetszését.
-Szobám még nincs , hiszen még csak ma érkeztem.
Férfi mellett sétál, nem esik nehezére tartani vele a lépést. Megragadja a ferfi csuklóját, meggyorsítja a lépteit amennyire csak tudja hogy a férfi ne ázon el még jobban. Majd amikor eléri a fogadó ajtaját, megáll és megfordul, hogy a férfivel szemben legyen.
- Udoroth??
Egy pillanatnyi hatás szünetet tart, keresi a tekitetét.
- Nem fogok csalódást okozni, ígérem.
Benyit a fogadóba, elsétál a pultig, lefejti magáról a kabátot, hátranéz a férfire, aki ha időközben beérte, akkor visszaadja neki a kabátot, köszönetet mondva érte, majd ránéz a fogadósra, közben felül az egyik székre.
- Milyen információkkal tud szolgálni?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kroloth Naelgrath
Ezüst sárkány
avatar

Hozzászólások száma : 48
Munkahely : Zsoldos

Character sheet
Nép:

TémanyitásTárgy: Re: Nagy Kaszás fogadó (Valian külső peremén)   2016-05-01, 7:36 pm

Isabelle - Időn túli

- Nem a hideg ellen adtam. - válaszolja a sárkány, kifejezéstelen arccal nézve a hálás mosolyra. Elindulva Isabelle elmondja, hogy nem kért még szobát. Ekkor ragadja csuklón és húzza maga után sietve, ami enyhén szólva se tetszik Udorothnak, de csak egy szájhúzással reagálja le. Mielőtt belépnének a nő megígéri, hogy nem fog csalódást okozi. - Úgy legyen. - mondja, majd belép az elf után és becsukja az ajtót. Utána sétál a pulthoz, ahol vissza is kapja a köpenyét, bár addigra már teljesen mindegy, leteríti a székre, amelyen ült.
- Hát Tarsisba kellene elkísérni a családot. Nem tudom pontosan, mikor indulnának, de 40-40 darnát fizet, ha épségben elviszik őket a városba. Szekérrel mennének, arra felférnek mindahányan. Ennyit tudok egyelőre, a többit majd ők elmondják. - mondja a fogadós.
- Rendben. Holnap felkeressük őket. Adjon egy szobát a hölgynek, meg egyet nekem is. Én egy vacsorát is kérek.
- Kappan van.
- Jó lesz.
- Maga kér valamit? - kérdi a fogadós a nő felé fordulva. Eközben Udoroth beleszagol az otthagyott borba, majd visszateszi a pultra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Isabelle
Fehér elf
avatar

Hozzászólások száma : 37

Character sheet
Nép: Elfek
TémanyitásTárgy: Re: Nagy Kaszás fogadó (Valian külső peremén)   2016-05-02, 11:55 am

Kroloth - Időn túli

- Akkor majd holnap vásárolnom kell egy kabátot, ilyen idő esetére.
Mondja maga elé, majd a fogadósra néz.
- Én egy sült lazacot kérnék. Mikor kell majd fizetni, és hol találhatóak a szobáink?
A fogadós ránéz Isabellera.
- Az emeleten a négyes számú szoba a hölgyé, a vele szemben lévő, pedig az Úré. Fizetni meg majd a távozásakor kell. És lehetőleg ne gyújtogasson.
A fogadós szigorú tekintettel néz a nőre, közben pedig egy telt idomokkal megáldott magas felszolgáló lány bukkan elő a konyhából, felteszi a terítéket mindkettőjüknek, majd a rendelt ételt Udoroth elé közel hajolva, hozzá dörgölőzve a férfihez.
Isabelle vigyorogva figyeli a történteket, ami után Isabellnek is kihozta a rendelt menüjét, és szintúgy kiszolgálta mint a férfit, amiközben a felszolgáló lany igyekszik ott érinteni a férfit ahol csak tudja.
- Úgy látom tetszik Önnek.
Rákacsint a felszolgálóra, majd Isabelle magához húzza a lányt, a füléhez hajol, majd belesúgja a következőket:
- Még szabad, ha gondolja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kroloth Naelgrath
Ezüst sárkány
avatar

Hozzászólások száma : 48
Munkahely : Zsoldos

Character sheet
Nép:

TémanyitásTárgy: Re: Nagy Kaszás fogadó (Valian külső peremén)   2016-05-02, 1:22 pm

Isabelle - Időn túli

- Teleket is így vészelte át? - kérdezi hitetlenkedve a férfi. Hol volt, hogy nem fázott kabát nélkül? Vagy ez is valamilyen képesség? Miután megkérték a vacsorát, hamarosan meg is kapják, bár lazac helyett valami más halat kap a nő: folyami hal nincs náluk, a tengerpartján. Udoroth persze nem tudja nem észrevenni a dörgölőző nőt, szinte majd felborítja, ahogy kerekedő kebleit a hátához, karjához nyomja, szemeit végig futtatja a hízelkedő nőn. Nem olyan vészes megállapítása szerint, bár látott már szebbet. Udoroth figyelmét az sem kerüli el, hogy Isabelle magához hívja és valamit a fülébe súg, mire a felszolgáló kuncogva pillant a férfire. A sárkány nem sejt jót, a nők sokszor kiszámíthatatlanok és szeszélyesek, szinte most is biztos abban, hogy valami készül... Gyanakodva figyeli őket, majd mikor a felszolgáló elmegy, az elfhez fordul. - Még is mit mondott neki? - Kérdezi homlok ráncolva, szemeivel fürkészőn kék szemeivel, próbálva rajta kapni valami hazugságon. - Nem célja halálra idegesíteni, remélem. Van egy.bizonyos tűréshatárom. - Mondja még mindig a nő szemeit fürkészve, de végül enni kezdi a kappant.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Nagy Kaszás fogadó (Valian külső peremén)   

Vissza az elejére Go down
 
Nagy Kaszás fogadó (Valian külső peremén)
Vissza az elejére 
12 / 16 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Next
 Similar topics
-
» A Nagy folyó
» Hukuro Kaszás
» [Játékos Küldetés] A Kaszás Katakombája
» Nagy Naruto híd
» A nagy vízesés

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
LANURIA :: Lanuria világa :: Keleti szeglet :: Valian - A birodalom fővárosa-
Ugrás: