LANURIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

LANURIA

A sárkányok, nimfák és mágusok birodalma
 
Homehttp://newagelaGalleryKeresésRegisztrációBelépés

 

 Menion

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16
SzerzőÜzenet
Mesélő

Mesélő

Hozzászólások száma : 1225

Character sheet
Nép: NJK
Menion - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Menion   Menion - Page 16 Icon_minitime2019-10-11, 9:44 am

*A kétlábú meglepően jól harcolt. Sem a tűz nem zavarja, sem a sárkány erős rántása, mi egy átlagos varázstudót is egyből leterítenek, s fel is nyársalná őt vörös karmaival.
Ez azonban elsodorja őt, s még sebet is okoz neki. Nem mélyet, nem túl súlyosat, de mégis megsebesíti, s ez új neki.
A préda más, mint az eddigiek, s jól látszik immáron erején és külsején is.
Valamiféle féldémonná alakult, s noha a sárkánynőstény karmai megsebzik a lényt, nem olyan mélyen hatolnak bele, mint várta.
A nő a vörös karmokat összébb húzza, még a lényben, s megfordítja, miközben újra teleportál.
Ezúttal a démont is magával viszi, hiszen még érintkeznek. A városon kívül, egy kisebb facsoportban jelennek meg, s a vörös nőstény ekkor fordítja ki karmait, s kezét is, hogy elhajítsa, az egyik fatörzsnek a démont.
Ha mindez sikerül, akkor az idegen karmok okozta sebre, a jobb karján, szorítja vörös karmait, majd ránéz tulajdon vérére.*
- Mégis mit képzeltél?
*Hinni lehetne, hogy a hímek hangja vészt jósló, ám egy nőstény hangsúlyánál, mely porig képes alázni a legveszekedettebb hímet is, nem sok baljósabb van.
A nőstény még mindig nem veszi fel valódi formáját. Tán lenézi a démonfélét. Ha halni akar, hát haljon.
Ha a dobás nem sikerül, akkor csupán ellöki magától, s ekkor nem is nyúl saját sebéhez, hiszen ellenfele ott áll, nem messze tőle. Az arra méltó tiszteket mind kihozta Menionból, itt nem marad nyomuk, nincs szemtanú.*
Vissza az elejére Go down
Shuga
Barnaköpenyes
Shuga

Hozzászólások száma : 808
Életkor : 42

Character sheet
Nép: Mágusok
Menion - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Menion   Menion - Page 16 Icon_minitime2019-10-11, 8:38 pm

A sárkánylányt meglepem a mozdulatommal, az a rész hogy lassan tüzet kap a ruhám elhanyagolható még. Mind a ketten elég mélyre bökjük a karmainkat egymásba. Lassan olyan érzésem van mintha párzási harc lenne. Noha erről szó nincs épp. Még a logikánk is tök ugyan az, ő is marcangolna, mint én, de ezen miért lepődjek meg? Ő sárkány, én meg csak voltam az. A következő pillanatban felfordul a gyomrom, amikor teleportál. Az érkezésnél újra belezne, de azt nem hagyom, hisz azért az én állóképességem nincs az ő szintjén, így rászorítok a csuklójára, hogy ne marcangolhasson, de a hajítása miatt eleresztem. A levegőben fordulva három lábra érkezem, izé pontosabban két lábra és egy kézre.
-Mit, mit. Hát azt, hogy ma sárkányszívet vacsorázom. –Nyalogatom le a vérét a kezemről, és rágcsálom meg az esetleges cafatokat, mik sajna az ő karmán is maradtak. És már itt is van a sárkányok üvöltése.
-Nincs párzási időszak, minek kiabálsz? –Rázom le magamról a hangorkán erős hatását. Bezzeg ha Furia tenné ugyanezt, hát ott buzgón leimádkoznám az összes istent az hétszentség.
-Amúgy cicám, gyógyítsd meg magad, és válts alakot, nincs kedvem a nőveréshez, ellenben egy sárkányt szívesen belepofozok a földbe.
Gyógyítom be a sebem annyira, hogy ne vérezzen, és ne akadályozzon. A kardom előhúzom, és jó messze eldobom. Az most csak útban lenne, nem gyors győzelmet akarok, hanem véreset. A fölös ruházattól teljesen megszabadulok, és vidáman nézek rá.
-Szóval táncoljunk egyet, olyan jó sárkányosat. –Dobok felé egy csókot.
Vissza az elejére Go down
Mesélő

Mesélő

Hozzászólások száma : 1225

Character sheet
Nép: NJK
Menion - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Menion   Menion - Page 16 Icon_minitime2019-11-02, 9:41 pm

*Üvölteni nem üvölt a nőstény, értelme nincs neki, a vészt jósló hang megteszi magában is.
Lenézi őt az ellen, hát hadd nézze le.
A nő azonban már óvatosabb. Ő eddig sem akart kardot használni, ez a féllény pedig egészen biztosan nem a menioni haderő tagja.
Csapda ez, mint sejtette is.
A másik jól állja a fizikai küzdelmet, jól állja a tüzet, így valami mást kell majd kieszelnie.
Első körben azonban megidéz maga köré egy védőpajzsot. Ő nem igényli azt, hogy a másikkal vérre menő küzdelmet folytassanak egymással.
Nem a feladat része.
Kezeit maga elé lökve lökéshullámot küld Shuga felé. Közben a következő mozdulattal már oldalra ki is tér, s készül a következő tettére.
Még nem tudja, mire képes ez a lény, az azonban biztos, hogy hamarosan megtudja. Ismeri Furiát, azt is tudja, hogy ő egy sárkány és ügyesen rájátszik a sárkányok érzelmeire.
Elhatározza, hogy nem fogja hagyni neki.*
Vissza az elejére Go down
Shuga
Barnaköpenyes
Shuga

Hozzászólások száma : 808
Életkor : 42

Character sheet
Nép: Mágusok
Menion - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Menion   Menion - Page 16 Icon_minitime2019-11-06, 4:55 pm

Kicsit megnyugtat a tudat, hogy van időm helyrehozni a sebemet. Na meg az is hogy a hölgy óvatossága miatt, még egy pajzsra is jut időm, a tűz ugyan bosszantó volt, és meg is pörkölt volna, ha nincs a másik bőröm, bár meglepett, hogy nem sebzett a tűz. Ezt később ellenőrzöm, bár lehet, hogy a saját mágia affinitásom játszott közre a dologban. Otthon majd kísérletezek tüzekkel, most a harcra koncentrálok inkább. A védelmet nem tűzre vagy szélre állítom be, inkább erősen villám ellenes verziót húzok fel. Mert, ahogy tapasztaltam a sárkányok a saját lángjukról kezdenek átszokni a villámra. Mintha az erősebb lenne.
- De csendes ma valaki. Csak hogy ne legyenek kétségeid, így pár adatot megosztok veled. A nevem Shuga, a Birodalmi Mágustanács Barna-köpenyes rendjének ügynöke vagyok. Ami meg a sárkányok közt elfoglalt nevemet, és titulusaimat illeti, nos ez kicsit kínos lesz számomra. Melfyomer vagyok a Sziklaféreg, Furia első ügynökei egyike voltam. Aztán jobb ötletem támadt és az Árulók sorait erősítettem. Ezen tevékenységemet Furia egy időre kettétépte, de hála az élni akarásomnak, ezzé a lénnyé változtam. Nem vagyok valami kóbor árnyéklény, sem ostoba szellem. A célom mit se változott, ott teszek, keresztbe a Fekete Királynőnknek ahol csak tudok. Pechedre, most te kerültél terítékre. Semmi személyesl csak munka, és szórakozás a javából. Tehát ha kérhetlek, változz át mert a humanoid húsnak nincs sárkány íze, és lássuk be éhes vagyok.
Csorgatom a nyálam, még a gondolatára is hogy ehetek belőle. Na meg azért is hogy az erejét felfalva tovább fejlődjek, és ezt az undorító dolgot végre a hátam mögött tudjam.


A hozzászólást Shuga összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2019-12-08, 12:14 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Mesélő

Mesélő

Hozzászólások száma : 1225

Character sheet
Nép: NJK
Menion - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Menion   Menion - Page 16 Icon_minitime2019-12-07, 12:00 pm


*Nem reagál a másik szavaira. Okos szemei vörösen villannak, miközben a várt ellentámadás nem érkezik meg.
Noha a hirtelen jött szünet és a féllény állandó beszéde időt hagy neki, nem vár ki sokáig.
Köpenyét kanyarítja le magáról, s futva indul Shuga felé. Sebes léptei nem lassulnak, noha még távolabb van, a köpenyt hajítja a Shuga felé.*
- Deadly grip!
*A köpeny hirtelen válik fémszerűen keménnyé úgy, hogy közben mégis hajlékony marad.
Szétterülve a féllény előtt hirtelen szélei veszik körbe Shugát.
Kard nem hatol át rajta, s ha valamiképp nem tér ki, a barnaköpenyest fogja körbe, s kezdi szorítani mind jobban a testét.
A védőpajzs bizonyára hárítaná, ha villámmal, esetleg más mágiával támadna, azonban ez erőteljesen fizikai támadás.
Ha kitérne, a sárkány vörös karmai fogadják, hogy belemarjanak a féllény testébe. Ha megfogja a köpeny, abban az esetben is közelebb lép, karmokkal hozzá.*
- Nem érdekel, ki voltál. Egy szánalmas féreg vagy.
*Hangzik lakonikus kijelentése a féllény felé.*

Vissza az elejére Go down
Shuga
Barnaköpenyes
Shuga

Hozzászólások száma : 808
Életkor : 42

Character sheet
Nép: Mágusok
Menion - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Menion   Menion - Page 16 Icon_minitime2019-12-08, 12:36 am

A csevejem nem hatja meg a nőstényt, és van képe lenézni engem, hát most megtanulja, miért nem nézzük le a zsákmányt sosem. De a kezdeményezés most a lányé, aki él is vele. A mágia nem hagy sok meglepetést a feladatáról, de be kell látnom ötletes varázslat. Viszont nem most van az idő dicsérni a leleményességét, hisz nem edzenek épp, hanem vérre menő csata folyik, kettőnk közt. Ahogy a köpenye felém közeledik, és igyekszik körbeölelni, egy lépést hátrálok, bár nem menekülni tervezek, csak lendületet veszek a tervemhez. Majd egyenesen a köpeny közepe felé ugrom, ami emberként tuti kinyírna.
- Laser veer
Hagyja el az ajkam a varázs, és már ömlik is a torkomból a csóva a köpeny felé. Mivel annak az esélye, hogy a köpenye mágikus lenne tulajdonképp nulla. Ezért a támadásom hamut csinál belőle, középről indulva. Természetesen nem állok meg táncot járni a sikeres támadásomra, inkább rohamozok tovább a sárkány hölgy felé, természetesen mire leég a köpeny, immár teljes démoni alakomban haladok át a lángoló köpenyen, és kiéhezetten vettem magam a nőstényre. Mivel jól láthatóan ő is közelharcra készült, ezért bizonyosan reagálni fog a következő támadásomra, amivel megakasztom az engem méltató szavait. A torkát igyekszem elkapni, de már azzal is beérem, ha feltépem a mellkasát.
- Mit is mondtál? Nem figyeltem.
Majd ha a támadás sikerült, avagy nem, a helyzet függvényében reagálok a következő eseményekre. Nem bízom el magamat, hisz a legtöbben, mindig rejtegetnek valami ütőkártyát. És milyen jó hogy ez nekem is eszembe jutott, de most még nincs időm végrehajtani.
Vissza az elejére Go down
Mesélő

Mesélő

Hozzászólások száma : 1225

Character sheet
Nép: NJK
Menion - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Menion   Menion - Page 16 Icon_minitime2019-12-22, 4:36 pm

//Bocsi a késés miatt, igyekszem a téli szünetben gyorsabb lenni.//

*Lenézésről szó sincsen. Természetesen számol a nőstény azzal, hogy az ellnenfél ellentámad, s mivel az nem változtat irányt, tudja is, hová érkezik. Torkát, s mellkasát nem kaphatja el, vörös karmai fogadják a démont. Legfeljebb azokra képes ráharapni fogaival, miközben a vörös nőstény másik karma a démon mellkasa felé kap, egészen pontosan oda, hol szívét sejti.
E pillanatban, akár képesek karmai belemarni a démoni mellkasba, akár nem, fellángol a vörös hajú, karcsú alak.
Izzó tűzkitörése e pillanatban sárkánytűznek tűnik, olyannak, mit tűhegyes fogakkal telt szájából okádnak az oktondi kétlábúra, ha sárkány formájában leledzene. Ez bizony nem olyan, mint a korábbi, mit kétlábú mágusok is képesek előidézni, ez valódi, izzó lángkitörés.
Ha elmarta a démon mellkasát, hát e kitörés a sebet is megégeti, s a démont is, ha nem sikerült elmarni, akkor Shugát égeti, s egyben el is löki tőle.
A furcsa féllény méltó ellenfél számára, keményebb, mint mire számított, s immáron számolnia kell vele, hogy most sem végzett vele.
Vörös szemeiben düh lángol.
Féltérdre ereszkedik, s készül a következő tettére.*
Vissza az elejére Go down
Shuga
Barnaköpenyes
Shuga

Hozzászólások száma : 808
Életkor : 42

Character sheet
Nép: Mágusok
Menion - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Menion   Menion - Page 16 Icon_minitime2019-12-22, 11:36 pm

//Nem téma, első az élet Smile //

A harc kezd végre igazivá válni. Ahogy az elporladó köpenyen átrohanok, nem lep meg a dolog hogy ő is felkészült ellenem. Karma ami a mellkasom, és ahogy elnézem a szívem felé tart fékezésre késztet. Ahhoz időben fékezek, hogy a karmai elérjék a szívem, de ahhoz nem hogy a sérülést elkerülhessem. A fájdalom mi át jár még nem vészes, egészen addig a pontig amíg a lányt egy ismerős szagú tűz aura nem veszi körül. Többre nincs időm, mint hátravetődés közben kibillenteni az egyensúlyából így megrúgom. Mint kiderül később ez nem épp a legjobb húzásaim egyike. Amit a lángok amik a sebembe, majd a lábamba marnak bizonyítanak is. A fájdalom most a lelkemig is elér, és haragra is gerjeszt. De hiába a fájdalom most nem ereszthetem el a szörnyet. Miközben a tűz erejétől a levegőben repülök a térdelő lányt, egy a még sárkány koromban tesztelt bilincs varázzsal szögezem a padlóhoz. A föld a térdelő lábát körbefogja, mint egy satuban és nem ereszti. Egy embert véglegesen odakötne, a lány esetében csak annyi időt nyerhetek jó eséllyel, amivel a tüzet elfojthatom. Nem mondom, hogy örömkönnyek járják át az arcom. De emberré válok és a kesztyűmből egy hasonló helyzetre előkészített kristályt aktiválok. Igen ha a sárkány tervez jó ha időben beújít egy tárgyat ami egyetlen alkalommal elnyeli még a sárkányok lángjait is, ami úgy néz ki még ezt a testet is képes sebezni, noha nem voltam még teljesen átalakulva. Ahogy a tűz lefolyik a testemről bele a kristályba újra előkerül a haragom.
- Ezért széttéplek.
Rejtem el a kristályt, majd mire kiszabadul, hála a tüzének, és az erejének, immár teljes valómban várom. Semmi emberi arc, semmi boldog élvezet. A nőnek halnia kell. És erre Melfyomer képes csak Shuga túl bolondos. Sárkány vigyor ül ki az arcomra. Majd egy kicsit komolyabb védelmet húzok fel, immár a tüze ellen, hisz a korábbi pajzsom úgy tépte le mintha ott se lenne. Igaz, az nem ilyesféle terhelésre lett aktiválva.
Vissza az elejére Go down
Mesélő

Mesélő

Hozzászólások száma : 1225

Character sheet
Nép: NJK
Menion - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Menion   Menion - Page 16 Icon_minitime2019-12-23, 9:02 pm

*A harc ezúttal közelharcként folytatódik, s mit tesznek az istenek, ismét rúg a mágus, miután megpróbálja kibillenteni egyensúlyából a nőstényt.
A mellkason csattanó láb meglöki hátra, de a tűz így is utoléri a démont, kit meg is éget. Saját sebe sajdul bele a támadásba, a tűz azonban ellenfele ellen irányul.
Kénytelen nézni, hogyan alakul oda, s vissza, miként változik, s nyeli el furcsa kristálya a tüzet.
Érzékeli a talajhoz kötést. E varázs nem akadályozhatja sokáig, egy szempillantás, míg feltöri azt, s felemelkedik. Így hallja az ígéretet, miszerint széttépi a démon.
Hát lelke rajta, lehet próbálkozni.
A talajba vájja lábait, kezét még mindig a talajon tartja, ám látva az előbbi bilincset, megváltoztatja szándékát, s nem a földön keresztül támad. Helyette felemelkedik, s megindul. Ő is pajzsot emel, s közben megnyalja vérvörös ajkait.
Ideje, hogy lezárja a harcot. Mindkét keze helyén vörös karmok csillannak, miközben vörös haját meglengeti a szél.
Nem siet, készen áll arra, hogy szembetámad ellenfele, arra is, hogy akár a föld alól is támadhat.
Ellenben lábával dobbant a földre, s a hullám, mit generál megindul Shuga felé.
Eközben gyors léptekkel indul el, hogy karmaival lecsapjon a démonra. Ha az elkapja karmait, akkor megemeli ellenfelét, majd félfordulattal a földre zúzza.*
Vissza az elejére Go down
Shuga
Barnaköpenyes
Shuga

Hozzászólások száma : 808
Életkor : 42

Character sheet
Nép: Mágusok
Menion - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Menion   Menion - Page 16 Icon_minitime2019-12-24, 12:11 pm

A csata nehezebb lesz mint először gondoltam, és lehetséges, hogy túl nagy árat fizetek azért hogy ellophassam egy sárkány tüzét. De ezen késő már vinnyogni, a harc már elkezdődött. Az ellenfelem se épp gyenge, így csak a nehezebb út marad. Ahogy feláll, a lány megfontoltan cselekszik, még ha ki is akarna nyírni, nem agyatlanul támad rám. Korábbi mozdulatát felülbírálva karmokat ránt, és ugyanazzal a mozdulattal, amivel én is hasonló hullámokat gerjesztek, rám támad. Sok választási lehetőségem nincs, ugranom kell hisz a földrengés még engem is földre vihet. Ahogy neki ugrom, a karjaira koncentrálok, de ő sem ma kezdte a harcot így ő is megragad, és a földhöz vág. De hogy ne legyen, sikerélménye nem eresztem el, noha a becsapódás fáj, a haragomtól telve megragadom mind a karjait, mind a lábait és elvigyorodom.
-A föld alatt is tudsz lélegezni? Swem op Aarde.
Vágom a képébe, és egy erősebb verzióval, amit hasonló helyzetekre terveztem kipróbálni most tesztelésre kerül. A föld, mint egy éhes sárkány összezár felettünk, és elnyel mindkettőnket. A föld alatt, már ha sikerül megtartanom a prédámat, eleresztem és csépelni kezdem, hisz engem nem köt a talaj keménysége, míg ő akár meg is fulladhat. De a célom most és ezután is nem a megölése, még ha haragszom is rá. Beérem azzal is ha eszméletét veszti. Ha a tervem sikerrel jár, akkor az eszméletlen véresre vert nővel emelkedem ki a talajból.
Vissza az elejére Go down
Mesélő

Mesélő

Hozzászólások száma : 1225

Character sheet
Nép: NJK
Menion - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Menion   Menion - Page 16 Icon_minitime2019-12-25, 6:32 pm

//Shuga//

*A művelet sikerül, azonban a démon ragaszkodik, mint a kullancs, s egy gyors varázslatot követően a föld alatt találja magát.
Ez nem jó, nagyon nem jó.
Utolsó leheletével, az első ütéseket követően a teleportáláshoz folyamodik.
A démon következő csapásai immáron a hűlt helyét érik, miközben ő a föld felett jelenik meg, nem messze onnan.
Nagy levegőt vesz, s hogy ne érhesse meglepetés, egy villanás kíséretében felveszi vörös sárkányalakját.
Bőrszárnyai a levegőbe emelik, s onnan fentről szemléli a talajt. Természetesen nem csak a talajt figyeli, nem lepné meg, ha a démonszerű féllény nem is a földről támadna.
A védőpajzsot idéz maga köré, mely megvédi a tűztől, s egyes energiacsapásoktól.
Erő függvénye, hogy mennyit képes elviselni.
A vörös sárkány vörös szemei a környéket pásztázzák, miközben a levegőben tartják szárnyai.*
Vissza az elejére Go down
Shuga
Barnaköpenyes
Shuga

Hozzászólások száma : 808
Életkor : 42

Character sheet
Nép: Mágusok
Menion - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Menion   Menion - Page 16 Icon_minitime2019-12-25, 9:02 pm

//Mesélő//

A tervem jól alakul, a lányt lerántom magammal, és az első sorozatok még betalálnak, majd egy ismerős érzéssel a lány eltűnik. Teleportált a dög. De miért lep meg, én is ezt tettem volna a helyében. A talajt használom szemeknek és ha már így van egy 2-3 méteres arccal nézem a felettem lebegő sárkányt.
- Lám lám, csak levedletted azt a csúnya ember bőrt.
Süllyedni kezdek egyre mélyebbre, míg sziklákra találok, itt egy időzített katapult varázst használok, bár a sárkánynak tuti van esze és védekezni fog. De én meg szemetebb vagyok mint ő. Amíg a katapult ki nem lő egy mágiasemlegesítő aurát nyomok a karmaimra, hisz a saját varázslatom megszűnne, ha a testemre raknám, nem lenne egy ésszerű megoldás. Amint a varázslat aktiválódik, érzem a lükés erejét, ami felfelé visz. Ha a helyén maradt, akkor a hasán igyekszem elkapni a pajzsát, és meggyengíteni. És így a lövedékek őt is és engem is telibe kaphatnak, ha csak a hátára nem rongyolok ezerrel. Ha kitérne, akkor az egyik kőtömbről rá vetem magam és a köveket immár magosabból rántom kettőnkre. A pajzsa ezt már tuti nem viselheti el. De jó eséllyel én se biztos, így amikor újra közelednek a kövek, a karmom a hátába marom, hogy lendületet vegyek, és mint a mérgezett egér menekülök onnan. A levegőben megpördülve még egy kis kedvességgel szolgálok a lánynak. A képébe robbantom a kavicsokat. A helyzettől függően változik a további terveim, hisz most is két esélyre játszom, a harmadikat nem merem figyelembe venni, mert ott súlyos verést kapnék a hölgytől.
Vissza az elejére Go down
Mesélő

Mesélő

Hozzászólások száma : 1225

Character sheet
Nép: NJK
Menion - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Menion   Menion - Page 16 Icon_minitime2019-12-27, 10:17 pm

//Shuga//

*Nem tart sokáig felfedezni a földből álló arcot. Démoni, mint a lény, mely irányítja. Gyanúsan sokáig tart, míg süllyed, s a sárkány úgy érzi, a várakozás alatt készül valamire. Így aztán körözni kezd, s a körözés közepette mind magasabbra emelkedik.
A feltörő lény a magasba repül, s ha már így van, nem messze mellette repül el föld és kövek társaságában. Biztosan lefele is fog zuhanni, míg a vörös sárkány távolabb lebbenve szemléli, ahogy a röpképtelen kő lefele zuhan. Eddig nem látta repülni, most is, mint egy kilőtt kőgolyó, száll a magasba, s fog hullani visszafelé. Ha ettől lassabban érkezne, még inkább van ideje kitérni a támadás elől.
S ha már kitér, hát a sziklákat is van ideje, s ereje lerombolni, míg a kövek záporoznak felé.
Azonban ő maga sem állhat meg, a következő mozdulat farkának csapása a levegőben. Látszólag teljesen értelmetlen, hiszen távolabb áll az érkező kövekhez, s a zuhanó démonhoz képest is.
Ám a farok suhanása is képes lökéshullámot létrehozni, miként teszi azt a varázslat is, mit a sárkány aktivált.*
- Tail strike!
*Ha a lökéshullám talál, a köveket és a démont is eltéríti az iránytól, ami lefelé tartott volna, s ezúttal más szögben, pörögve-forogva csapódhatnak a talajba.
A vörös sárkány immáron elérkezettnek látja az időt, hogy tűz helyett erős energiagömböt lőjön ki, mi akkora átmérőjű, mint saját feje.
Ez követi Shugát a talaj felé, s bizonnyal egy szempillantással landolása után csapódik ugyanoda.*
Vissza az elejére Go down
Shuga
Barnaköpenyes
Shuga

Hozzászólások száma : 808
Életkor : 42

Character sheet
Nép: Mágusok
Menion - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Menion   Menion - Page 16 Icon_minitime2019-12-28, 3:40 pm

//Mesélő//

Ahogy zuhanok, és egy továbbra is olyan esemény ismétlődik, ami pár évszázada a halálomhoz vezetett. Az emlék amely örökre az tudatomba égett. Az hogy egy energia csóva tart felém, kikerülni közel lehetetlen, és én meg itt merengek ég és föld között. Az egyetlen, ami vigasztal Dremer még sehol. Na de vissza Furiához, a sivataghoz és a halálomhoz. Az események, noha ott nem voltam más mint egy boksz zsák, kísértetiesen hasonló a helyzet. És mintha nem lenne más ami körül foroghatna a gondolatom, a rohadt múlt kerül előtérbe, újra és újra. Na de nézzük mi hozott ebbe a helyzetbe. A tervem remekül haladt addig a pontig hogy betámadom a sárkányt, és mint ötleteltem két tervet is összehoztam. De sajna még a gondolataimat se tudtam befogni, mire összejött egy harmadik verzió. Ami némi apróságot nem tekintve megvalósult. A franc a gondolataimba. Ahogy elzúgtam a sárkány mellett, hisz ő sem ostoba, sőt pechünkre mind a ketten tűz és földhasználók vagyunk. Ahogy a köveket újra rá irányoztam, ő a legegyszerűbb manővert hajtotta végre. Szimplán elhessegette a farkával generált lökéshullámmal. Sírva fakadok, de hiányzik nekem most a sárkánylét. Ahogy tovább zuhantam ő támadásba lendült, és kicsit sem finomkodott. Furiával ellentétben gömb formával támad, és ami cikivé teszi hiába vetődök a föld alá, ez a mocsokság oda is követ, hisz felemészt mindent amihez hozzáér, csakúgy mint pár perccel ezelőtt az én támadásom az ő köpenyét. De a szomorú tény hogy egy több méter átmérőjű masszív energiabomba közeledik felém, és én itt merengek lassan 1 órája, valójában persze épp csak egy pillanat telt el miközben zuhanok.
- Sandliggaam
Ennyi fér ki a torkomon, mielőtt becsapódnék a talajba és elnyelhetne ez a borzalom. De nem vagyok hülye, ez a támadás még így is simán elemésztene, így a becsapódás ereje által felvert homok és földdarabok közé szóródom szét és türelmesen, pihenve várom ki a kataklizma elmúlását, ami minden szagot kiírt a környéken. Az hogy sértetlenül megússzam esélytelen, de legalább már sérült részt talál telibe, mielőtt elmenekülök a támadás elől. Mivel, több téren is kimerült vagyok már, így a visszatámadást egyelőre elnapolom. Míg némi levegőhöz, és erőhöz jutok a pihenésre szánt időben. De utána, darabokra tépem a dögöt.
Vissza az elejére Go down
Mesélő

Mesélő

Hozzászólások száma : 1225

Character sheet
Nép: NJK
Menion - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Menion   Menion - Page 16 Icon_minitime2019-12-30, 7:18 pm

//Shuga//

*A vörös sárkány fentről figyeli a csapás eredményét. Maga sincs már ereje teljében, sebesült is, noha sérüléseit még kétlábú formában szerezte.
Jelen pillanatban azt figyeli, ahogy az energiagömb becsapódik, felverve homokot, földet, sziklát, mi útjába áll.
Átsuhan még a terület felett, felperzselve a becsapódás közvetlen környezetét.
A sárkánytűz forrósága lecsap a gömb becsapódási helyére.
A vörös sárkány tüstént fordul is vissza. Széles, szárnyai, farka, mind azon dolgoznak, hogy mielőbb a terület fölé érjen. Éles szemmel figyeli, látja-e még a démont, vagy a maradványait.
Ha nem látja ott csak a lángoló, izzó talajt, akkor néhány szárnycsapással a magasba tör, s elindul Menionból.
Felfedték álcáját, s nem tudhatja, ki tud még róla a máguson kívül, s nem is akarja megtudni. A feladatát jól végezte, nem egy tiszt esett áldozatául a déli végvárban, s minden tiszttel kisebb a vár ereje.*
Vissza az elejére Go down
Shuga
Barnaköpenyes
Shuga

Hozzászólások száma : 808
Életkor : 42

Character sheet
Nép: Mágusok
Menion - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Menion   Menion - Page 16 Icon_minitime2019-12-30, 11:50 pm

//Mesélő//

Az életem még meg van, a büszkeségem csöppet romokban. És a legrosszabb hogy a menekülés is fáj. De a kis vöröske épp újra fordul, és arra készül, hogy megsüssön. Ebben nem leszek partner, de sok dolgot nem tehetek, de az tuti hogy a kráterben, amit az előbb égetett nem keres. Igaz hogy jócskán forró, de kevesebb halált hoz a számomra. És itt süllyedek a föld alá. Csak a menekülés jár az eszembe és az, hogy életben maradjak. A türelmem nekem a jobb bár már felmennék, de inkább kivárom, míg a sárkány eltűnik. Ugyan a harcot elbuktam, de még élek. A tüzet szintén elnyeltetem hisz a kristályba csak pár lángocska került. Ahogy a kristály megtelik vörös színre vált, és forróvá válik. A fájdalom, amit a bekapott és az épp hogy elkerült varázslatok okoztak, durván leamortizáltak. Eleinte nem sok kedvem volt a teleporthoz, de fél óra séta a sebeimmel enyhén szólva is meggyőzött a hasznosságáról. Ahogy a varázslatot végrehajtom, érzem, hogy még koránt sem vagyok toppon a harc után, így várható egy kellemetlen sötétség miután átlépek. Sóhajtok, és nehéz szívvel és egy egész kaszárnyára való égési sebbel lépek át a városőrség terére. Majd egy kicsit hercegnősre vett ájulással kialszik a tudatom.
Vissza az elejére Go down
Mesélő

Mesélő

Hozzászólások száma : 1225

Character sheet
Nép: NJK
Menion - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Menion   Menion - Page 16 Icon_minitime2020-01-03, 9:02 pm

//Shuga//

*Az ájult mágus fölé, mikor kinyitja szemeit, ismerős arc hajol. Kezében repülősót tart, ilyen esetekben használják, ha az ájulásban lévőt kívánják a napvilágra cibálni.
Így sikerül őt a közelbe rángatni. A háta mögött a menioni őrség katonái állnak, nem is egy, noha kardjaik hüvelyükben pihennek. Kord parancsolta oda sietve őket, mikor az elterülő Shugához hívták.
A mindenféle sebeket viselő, összeperzselt lényben felismerni vélte a birodalmi barnaköpenyes nyomozót, kit Tarishoz küldtek elhárítani a tiszteket tizedelő vészt.*
- Halló….halló!
*Enyhén megpofozgatja az arcot, hátha hamarabb magához tér.
Azért a sebek természetesen tisztogatva, bekötözve, ahogy az várható is volt, s mi tagadás, még némi gyógyító mágia is került rájuk. A háttérben a varázsló érezhető, kitől származik.*
- A kapitány kíváncsi, nekem pedig jelentést kellene tennem neki.
*Szól még Vaelis az ágyon fekvőhöz.*
Vissza az elejére Go down
Shuga
Barnaköpenyes
Shuga

Hozzászólások száma : 808
Életkor : 42

Character sheet
Nép: Mágusok
Menion - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Menion   Menion - Page 16 Icon_minitime2020-01-04, 11:47 pm

//Mesélő//

A napom egyre remekebb, és vélhetően álmodom, hisz a sárkány teteme van a talpam alatt. Ez pedig nem történt meg, sajnos. Majd valami eszméletlen büdösre ébredek. Aki felém hajol az a helyettesem, pontosabban az a kullancs, akit a nyakamba akasztottak.
- Hogy én mennyire örülök neked Vaelis, ha nő lennél meg is csókolnálak. De így kihagyom a dolgot. Persze te se kapsz. – Nézek a mágusra. – Pasikra valahogy nincs gusztusom. De hálás vagyok a gyógyításnak, ha nem segítesz vélhetően belehalok a sebeimbe.
Hajolok meg felé, kicsit óvatosabban. Majd Vaelis zaklatást hallgatom.
- Mit pattogsz? Pár pillanat és mehetünk a parancsnokhoz, jelenteni, hogy csúnyán megtéptek, és te elveszteted a fogadást. Sárkány gyilkolta a tiszteket. De nem fog visszatérni, mert le is rajzolom, meg szobrot is készítek az arcáról. Így elég kicsi az esély hogy az elkövetkező évtizedekben visszatérne. De ha szeretnéd, neked mondom el, és te meg összegezheted a dolgot. Nem veszünk össze azon mik a parancsok.
Ha ő szeretne jelentést tenni nem állok a boldogsága útjába, részletesen, minimális ferdítéssel megkapja az események történetét. Ha bele egyezik hogy én mondjam el a parancsnoknak, akkor is ugyanazon szövegek hagyják el az ajkaim amit Vaelisnek mondtam volna.
- Így Furia bérgyilkosa hamarabb távozott, bár lehet, sőt biztos, hogy sokat ártott a védelemnek. Ha valamelyik részletre kíváncsi uram válaszolok rá. Hisz Sendel óta tudjuk, hogy alakváltó sárkányok vannak mindenfele. Rengeteg gondot okoznak, és ez a háborút még nehezebbé teszi. Ha szükségesnek érzi pár hetet még itt töltök, további sárkányok felderítésére, bár szerintem csak a kis vöröske volt itt egyedül. A legfontosabb, amit egy sárkány felderítésére tehetünk, az az ha az állatokat figyeljük. Így javasolnám, hogy a járőrök mellé kutyákat is osszanak be. Ha a kutya retteg, és nem akar valaki közelébe menni az jó eséllyel sárkány. Bár ez sem tökéletes megoldás, hisz képesek álcázni magukat e téren is. De kevesen gondolnak erre a dologra. Na meg egyes kiképzőktől is rettegnek, de ha fura események történnek és csapatosan menekülő állatokat lát a város falain belül. Akkor sárkányok jönnek.
Vissza az elejére Go down
Mesélő

Mesélő

Hozzászólások száma : 1225

Character sheet
Nép: NJK
Menion - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Menion   Menion - Page 16 Icon_minitime2020-02-08, 8:27 pm

//Shuga//

*Magához tér végre a mágus, s Kord örömmel veszi, hogy végre megszólal.
A mágus szavaira a tiszt visszakozik.*
- Rendben, rendben. Átadom ezt az örömöt, végülis én ott sem voltam.
*Mondja magában, hisz a csapdát volt hivatott felállítani, s élesen tartani.
Ettől még természetesen elkíséri, annál is inkább, mert a mágus azért még közel sincs tökéletes állapotban, s nem szeretné még egyszer úgy látni.
A történet, amit előad, részleteiben számára is meglepő. Természetesen fogalma sincs róla, ki az a Furia.
Sendelből ők is hallottak híreket, miszerint vannak sárkányok, kik képesek úgy kinézni, mint Lanuria védői. Ez pedig továbbra is veszélyhelyzet, főkét, ha jelenleg is vannak még sárkányok.*
- Úgy gondolom, nagy szolgálatot tettél Menion védelmének. Megköszönném, ha még maradnál, hátha akad még hasonló gyilkos, ki azért van jelen, hogy ártson nekünk.
Ha így van, s te felfeded őket, magam terjesztelek elő a Mágusok tanácsában kitüntetésre!
Ha azonban távozol, úgy is megkapod a Menion Hőse kitüntető érdemrendet, s itt máskor is szívesen látott vendég leszel.
*Jegyzi meg a kapitány a mágus előadása után.*

//Bocsi a késésért, elragadott az élet!//
Vissza az elejére Go down
Shuga
Barnaköpenyes
Shuga

Hozzászólások száma : 808
Életkor : 42

Character sheet
Nép: Mágusok
Menion - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Menion   Menion - Page 16 Icon_minitime2020-02-14, 5:19 pm

//Mesélő//

A történet végére érve, a kapitány szépen összefoglalja a logikus lehetőségeket. Amikhez nekem semmi kedvem, de mivel mégis csak e városban születtem. Illik megvédenem, ahogy minden sárkány megvédi a fészkét, én a korcs miért lennék kivétel. A helyettesemre nézek, és mélylevegővel kezdek a szövegembe.
- Bocs hogy a közös tervünk füstbe ment, de be kell látni, ha a városban csapunk össze rengeteg lett volna az ártatlan áldozat. Ami fura is tekintve, hogy a sárkányok javarészt megvetik a kétlábúakat, azaz az embereket. De adjunk hálát az isteneknek, hogy egy óvatos sárkánnyal futottunk össze.
A parancsnok kérése, mint korábban említettem. Csak púp a hátamra, de jogos az észrevétele.
- Uram, ha tehetném, maradnék. De ha ennyire délen sárkányt lehet találni, akkor jó eséllyel máshol is akad. Azt ugyan nem hiszem, hogy jelenleg lenne itt egy másik sárkány. Ha ketten lettek volna, én már valószínűleg hamu formában hűlnék a tisztáson ahol összecsaptunk. Szóval perpill nincs vész, de Verinolba elvinném a veszély és a támadás hírét. Azután visszatérek, hisz mégis csak Menion a szülővárosom, nem szeretném, ha holmi nagyra nőt pikkelyesek randalíroznának errefelé. Szeretem a csendes hétköznapokat. Szóval, ahogy letudom Verinolt, és nem kapok új feladatot a rendemtől. Szívesen visszatérek sárkányra vadászni. De alig hiszem, hogy a kis vöröske visszatérne, hisz az arcát már felfedtem. Igaz, ő azt hiszi végzett velem. De majd legközelebb elkapom. Tehát inkább egy megbízó levél, egy jelentés az eseményekről jól esne amit Verinol urának átadhatok.
Már ha nem kavar be semmi egyéb. Hajolok meg a tisztek felé és várom a reakciókat, hisz lássuk be egy sárkánytámadást jelezni illik a szomszédoknak.

//Ne aggódj mással is előfordul a dolog, velem meg aztán pláne Very Happy //
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Menion - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Menion   Menion - Page 16 Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Menion
Vissza az elejére 
16 / 16 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
LANURIA :: Lanuria világa :: Déli szeglet-
Ugrás: