LANURIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

LANURIA

A sárkányok, nimfák és mágusok birodalma

Kezdőlaphttp://newagelaGalleryKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő szoba!

Go down 
+40
Singarme
Furia
Aventhis
Zeig Wihashi
Eclair
Lyn Zanírdûr
Fatima Ferses
Arya D'hrodo
Randalor Arthan
Haleran
Nasuada
Elkator Rayen
Lothár Von Falkenhausen
Don Tirion Esteban
Edward Dylan
Elonar
Thalion Órëa
Roober
Shen
Alasea Nuryen
Raman
Élesszemű Caladster
Gylnar Radek
Regélő
Sol
Görbelábú Frikk
Marius Dior
Sou
Mitsuko Midnight
Hisame
Admin 2
Thaloma
Neloria Kinkaid
Carnë
Sydney H. Low
Helen Hoa
Kain Namelyr
Főadmin
Akahana
Alex Ian Keegan
44 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 25 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
Sydney H. Low

Sydney H. Low

Hozzászólások száma : 311
Életkor : 33
Munkahely : a világ felfedezendő, kiismerendő részein

Character sheet
Nép: Emberek

Csevegő szoba! - Page 17 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 17 Icon_minitime2011-04-18, 11:53 am

Helyesbítés jön: holnap és azután nem tudni, hogy itt leszek-e, mert anyukám most mondta, hogy azon a két napon nem lesz áram a faluban mert vmi korszerűsítés vagy mi fene lesz. Sad
De amikor lehet, itt leszek délelőtt azon a két napon is. Smile

Sziasztok, és én húzok akkor.

Ó, Frikk és kedves Regélő! Írtam ám! Smile
Vissza az elejére Go down
Akahana
Istennő
Akahana

Hozzászólások száma : 1106
Munkahely : Holdistennő és a vadászatok segítője

Character sheet
Nép: Istenek

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 17 Icon_minitime2011-04-18, 3:15 pm

bocsi, tényleg nem csak én vagyok az oldalon, de engem leütni kevés ahhoz, hogy csendben maradjak...
egyébként pedig nem túl sok multi karakter van, mivel a hozzá szükséges hsz szám 350, és azt nem mindenki éri el...
Don Tirion Esteban

Don Tirion Esteban

Hozzászólások száma : 77
Életkor : 42

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 17 Icon_minitime2011-04-18, 4:26 pm

Mivel nincs kikötve, hogy ha valaki multizhat akkor hány karaktere lehet (ha engedik neki akkor akármennyi) ezért előfordulhatna, hogy minden karakter az oldalon annál a néhány játékosnál van, akiknek van elég reagjuk Wink
Mitsuko Midnight
Zöld elf
Mitsuko Midnight

Hozzászólások száma : 745
Életkor : 913
Munkahely : ahol szükség ott a segítség

Character sheet
Nép: Elfek

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 17 Icon_minitime2011-04-18, 6:12 pm

Edward Dylan ha jól látom új.... de... figyi.. most Lanuriát ne hasonlitgasd más helyekhez... és nem hiába kérik sokan Akahanat játszó partnernek Very Happy Ő naggyon jó játékos (nem mintha más nem lenne az mert Lexi is az ) DE aka különleges Very Happy ő az egyetlen az oldalon aki megállás nélkül bír beszélni a hszeiben Very Happy ennek eredménye az írtó hosszúúúúúúúú hsz Very Happy Egyszóval Aka SZERETÜNK Very Happy Very Happy (rem nem sértettem meg senkit és nem írtam baromságot de nekem meg Dylan szövege "kezd kiidegelni" ((csak hogy idézzek Very Happy ))
Sydney H. Low

Sydney H. Low

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 17 Icon_minitime2011-04-18, 11:08 pm

Egyáltalán elgondolkozott valaki azon, hogy az előbb említett oldal miért szűnt meg?
Edward azt mondod, hogy nem jártak föl játékosok. Szerintem bármilyen lehet egy oldal, akár a világ legjobb szerepjátéka is, ha a benne részt vevők nem játszanak.
Aki nem jár föl, az nehezen játszhat. Aki nem játszik, azt nem is érdekelte az oldal sorsa.
Feleslegesnek tartom én is a hasonlítgatást a két oldal közt.
Úgy hiszem, időpocsékolás azzal foglalkoznunk, mi történt odaát. Ezzel az oldallal meg nem úgy kell törődnünk, hogy messze elkerüljük. Szerencsére azt látom, hogy napról napra többen járkálnak föl ide.
Egy oldal nem attól lesz halott, hogy nem játszikálnak rajta valami sokan. Azzal ölik meg, ha nem is veszik a fáradtságot arra, hogy időnként felmásszanak, akár egy kis bamba nézelődésre, vagy ne adj isten akár beszélgetésre.
Ismerek olyan oldalt, ahol napi szinten dömping számra tobzódnak emberek a chatboxban és közben páran játszanak.
Mégis van "élet" azon az oldalon. Egyszerűen azért, mert szívesen másznak fel egy kiadós baromkodás kedvéért is.

Mellékesen megkerestem Evolyran oldalát és én úgy látom az oldal vezetőin kívül csak 4 ember volt fent az elmúlt 24 óra alatt.
Csak a vak nem látja, hogy sok regisztrált van ott. Kérdem én, hol a többi regisztrált? Nem csoda, ha bezárták a fórumot, amikor ennyire csekély az érdeklődési kör.
Don Tirion Esteban

Don Tirion Esteban

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 17 Icon_minitime2011-04-18, 11:59 pm

Nem teljesen ismered a helyzetet, az hogy most 4en voltak már azután van hogy bezárt. Előtte legalább 20-30 karakter (mondjuk fele multi) volt naponta fent, tehát emberek lettek volna csak valamiért nem érdekelte őket. Na de én ezt itt lezártam, nem foglalkozok vele többet, most itt vagyunk és ezzel kell foglalkoznunk Very Happy
Kain Namelyr
Arany sárkány
Kain Namelyr

Hozzászólások száma : 2045
Életkor : 743
Munkahely : A magam ura vagyok

Character sheet
Nép: Sárkányok

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 17 Icon_minitime2011-04-19, 12:03 am

Semmiképpen nem vonnék párhuzamot Lanuria és Evolyran sorsában, bár van kapcsolat a két világ között.
Evolyrant nem a vezetőknek kellett éltetni, ahhoz nagyon kevés 1-2 ember. A regisztráltak többségének láthatóan fontosabbak voltak más dolgok az oldal sorsánál.
Még a kör e-mailre sem jöttek fel megnézni, mi is lett egykor kedvelt oldalukkal. (Tisztelet a kevés kivételnek)
A közöny volt az, mely kioltotta a tüzet Evolyranban.
Való igaz, hogy ez nem csak egy játék, hanem egy közösségi felület is, ahol barátokat, ismerősöket szerezhetsz, kikapcsolódhatsz, írhatsz, olvashatsz, beszélgethetsz.
Evolyranban előbb a chatbox halt ki, utána a dumáló, végül már csak néhány utolsó játékos tartotta még a lelket benne.
Mindenki sajnálja, hogy bezárták az oldalt, de ennek így kellett lennie, mert nem volt értelme nyitva tartani.
Lanuria más világ, más játékosokkal, olyanokkal, akik szívesen járnak fel olvasgatni, egymással játszani, beszélgetni és láthatóan egyre gyarapodunk.
Így van ez jól és maradjon is így nagyon sokáig Smile
Sydney H. Low

Sydney H. Low

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 17 Icon_minitime2011-04-19, 6:34 am

Yeah!
Szívemből szóltál Kain. cheers
Maradjon is így.
Ha rajtam múlik akkor még meg is fogtok unni engem a sok mászkera után amit levágok Lanuria területén.

Mászkálásról jut eszembe. Frikk, mi legyen velünk? Még mutatkozol a játékban vagy már kiszállsz? Szólj, mert akkor nagyon megköszönném a játékot. Wink
Görbelábú Frikk
Ork törzsfőnök
Görbelábú Frikk

Hozzászólások száma : 574
Életkor : 46

Character sheet
Nép: Orkok

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 17 Icon_minitime2011-04-19, 8:47 am

Lánghajú, még maradok kicsit Wink
Nálam van valamitek
pirat
Elkator Rayen
Kék sárkány
Elkator Rayen

Hozzászólások száma : 177

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 17 Icon_minitime2011-04-19, 1:31 pm

Nos, jó napot!
Nem tudom, hogy kinek tűnt fel, de meglehetősen sokáig nem voltam az utóbbi időben. Nos, igen, nem igazán tudok rá magyarázatot találni, csak egyszerűen nem voltam. Talán csak nem éreztem úgy, hogy aktív tudok lenni, és nem akartam más idejét rabolni azzal, hogy hetente dobok egy rövid hsz-t. ^^'
De most, hogy felszabadultam újra aktív tudok lenni.
És ha valakinek van kedve egy játékhoz az nyugodtan dobjon meg egy PÜ-vel
Akahana
Istennő
Akahana

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 17 Icon_minitime2011-04-19, 2:55 pm

Mitsuko Midnight írta:
Edward Dylan ha jól látom új.... de... figyi.. most Lanuriát ne hasonlitgasd más helyekhez... és nem hiába kérik sokan Akahanat játszó partnernek Very Happy Ő naggyon jó játékos (nem mintha más nem lenne az mert Lexi is az ) DE aka különleges Very Happy ő az egyetlen az oldalon aki megállás nélkül bír beszélni a hszeiben Very Happy ennek eredménye az írtó hosszúúúúúúúú hsz Very Happy Egyszóval Aka SZERETÜNK Very Happy Very Happy (rem nem sértettem meg senkit és nem írtam baromságot de nekem meg Dylan szövege "kezd kiidegelni" ((csak hogy idézzek Very Happy ))
Köszi Cirmi, ez nagyon jól esett *alaposan megölelgeti*

Egyébként ha rajtam múlik, ez az oldal egyhamar nem fog kihalni Very Happy
Mitsuko Midnight
Zöld elf
Mitsuko Midnight

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 17 Icon_minitime2011-04-20, 6:47 am

*Örül az ölelésnek* Higgyétek el n sem hagyom magára az oldalt Very Happy nem szabadultok meg tőlem egykönnyen Very Happy:D

és Boldogot kisértetek istene Smile
Kain Namelyr
Arany sárkány
Kain Namelyr

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 17 Icon_minitime2011-04-20, 8:01 am

Boldog születésnapot, kisértetek istene!
Edward Dylan
Sötét elf
Edward Dylan

Hozzászólások száma : 612
Életkor : 44
Munkahely : váltás alatt

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 17 Icon_minitime2011-04-20, 3:18 pm

Hehh, így visszaolvasva, jó ötlet volt várni a dolgozataim végéig, és csak azután olvasni el a hsz-em visszhangját.
Habár...nem gondoltam volna, hogy így félreértik páran.

Elősszőr is: Akahana, pont ellenkezőleg. Pont neked, mint legaktívabb játékosnak nem kéne szabadkoznod, mikor már így is túl sokat vagy itt Wink . Erre akartam célozni, nem másra. Ne kérj bocsánatot.
De addig amíg te szabadkozó levelet írtál, senki más nem mozdúlt. A két hsz között egy nap telt el, ami elsőre nem nagy idő, de állítom, hogy közben voltak fennt mások is.

Ami pedig a hasonlítgatást illeti, nem véletlenül mondtam Evolyrant. Ha valaki még nem tudta volna, jelezném, hogy az oldal a Testvéroldalunk (volt), és nagyjából egy évvel ezelött még ott is nagy volt a tobzódás, mind játék mind chatelés terén, csakhogy...
Történtek olyan bakik, hogy valaki napokig hiába kért partnert. ... aztán az illető úgy döntött, hogy nem jön fel egy ideig, hátha majd az idő megoldja a problémát, persze ez nem egyik napról a másikra alakult ki, de érezhető volt.

és a válaszoktól egyáltalán nem eltérően, (akkor meg nem értem miért akadtak ki egyesek) itt sem ott sem és a világ öszes többbi forumán sem az adminokon múlik javarészt egy szj-s vagy bármilyen más forum élete.
És pont ezért lehet párhuzamot vonni mindegyik között, mert ha Lanurián is csak pár ember marad egy év múlva, amit Evolyranon éreztem egy évvel ezelött, akkor nagyobb hasonlóság van a két világ közt mint kéne.
Hát ez az ami kiidegel.

Mitsuko, nem tudom miért gondolsz újnak, de nem vagyok az. Engem ellentétében "lánghajú" barátunkkal (hogy én is idézzek vmit) érdekelt, hogy mégis mi az a forum amit Testvéroldalunknak neveznek. Azóta követem a forum sorsát, amióta odaát megjelent mint Testvéroldal. Na igen, elég nagy csalódás, hogy amíg Evoból jöttek át érdeklődni karik, innen senki nem vette a fáratságot, habár ezt nem tudhatom biztosan, csak ez a sejtésem.
Nem mellesleg egyike voltam odaát azoknak a keveseknek, akik kitartottak az utolsó pillanatig.

Hmm, lehet durva voltam, de minden szót elégszer átgondoltam ahhoz, hogy vállaljam is. Így gondolom, és nem gondolom rosszul. Szeretném ha ezt nem sértegetésnek vennétek, mert nem is az, hanem jogos aggódásnak, amit meg lehetne szívleleni.
Kain Namelyr
Arany sárkány
Kain Namelyr

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 17 Icon_minitime2011-04-20, 4:07 pm

Edward, hadd reagáljak én is egy kicsit a te írásodra.
Először is, egyáltalán nem muszáj a dumálóban írni valakinek, aki jelentkezne a partnert kereső felhívására, nem tudhatjuk, hogy DTE ebben az időben kapott-e megkeresést más úton, vagy sem. Ahogy beírni sem kötelező, ott a chatbox, lehet privit írni, ha valakinek akár a játéka tetszik meg. A lehetőségek elég szélesek, hogy találkoznak-e a szándékok, első sorban a játékosokon múlik.
Akahana nyilván szívesen játszana, ha tudna, ezért reagált.
Emellett azt sem hagyhatod figyelmen kívül, hogy folyamatosan van futó játék az oldalon, lehet, hogy az éppen aktívaknak nincs idejük még egyre, aki meg csak olvasni jár fel, bizonyára nem ér rá, vagy nem akar játszani.
Evolyran kihalása pedig semmiképpen nem köthető ahhoz, hogy a dumálóban havonta 1-2 ember beírta, hogy játszani szeretne és erre oda nem írt senki, hogy ő játszana vele.
Hozzátenném, hogy hiába volt testvéroldal Evolyran, és illeszkedik valamilyen szinten a két oldal világa egymáshoz, Lanuria nem Evolyran. Vannak hasonlóságok, és vannak különbségek is.
Nem azért vagyunk itt, hogy kötelezzünk másokat a játékra, mindenki azért jön, hogy jól érezze magát, játsszon, pihenjen, esetleg épp a csevegőben, chatboxon lévő társaság kedvéért.
Azt pedig nem tudhatod, hogy innen ment-e át érdeklődni oda, hiszen sem vendégként, sem pedig regisztrált karakterként nem volt senkire kiírva, hogy innen érkezett.
Megjegyezném azt is, hogy az elején azért jöttek onnan ide, mert az már egy nyitott, bejáratott oldal volt, sok felhasználóval, ez pedig akkor nyílt. Nem is volt kinek mennie.
Elárulhatom, hogy Evolyranon rengetegen regisztráltak az utolsó napokig, de akik ott voltak és látták az oldal passzivitását érthető okokból nem kezdtek már semmibe.
A folyamatok, amik ide vezettek sokkal összetettebbek, mint amilyennek te leírtad.
Csak példaként a chatbox kihalása, a mesékkel kapcsolatos érdektelenség, az userek önállótlansága, a vezetés kifáradása és passzivitása, azok a marakodások és támadások, amik az egyébként dolgukat végezni próbáló adminok ellen irányultak, valamint az, hogy a többségnek minden más fontosabb volt, mint az oldal, mind kihatottak a dolgok alakulására.
Zárszóként pedig sajnálom, mint a bezárt testvéroldal egyik szintén utolsó játékosa és egyik vezetője, hogy ez lett. Ismersz annyira, hogy tudd, miért, de ezen túl kell lépni.
Lanuria más, még fejlődése elején áll. A dolgunk nem az, hogy hajtsuk a többieket, hogy de játsszatok, hanem, hogy lehetőséget biztosítsunk, hogy mindenki jól érezze magát itt.
Remélem nem voltam bántó, nem volt ilyen szándékom Smile

Akahana
Istennő
Akahana

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 17 Icon_minitime2011-04-20, 4:16 pm

Szuper, én nem is vettem komolyan ezt az egészet, és azért örülök, hogy nem rossz értelemben gondoltad a dolgot.

Egyébként meg bevallom, nekem Evolyran birodalmához nem volt közöm, mivel ide is csak azért jöttem, mert egy barátnőm rángatott, és nem szeretek olyan helyre menni, ahol nem ismerek senkit, és tudtommal ott neki sincs karija...
különben is, van elég vámpír/várfarkas és minden más karim is...
Mitsuko Midnight
Zöld elf
Mitsuko Midnight

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 17 Icon_minitime2011-04-21, 4:41 pm

Edward Smile azért gondoltalak újnak mert amióta én itt fent vagyok Lanuriaán... nem láttalak téged egyszer sem... a testvér oldalt én meglátogattam többször is és olvasgattam is... de jobban érdekelt a "saját" oldalam Lanuria mint másik ezért nem regisztráltam más oldalra Smile
és szerintem ne kezd gy a mondatot : "Na igen, elég nagy csalódás" ha aztán így zárod Smile :"ezt nem tudhatom biztosan, csak ez a sejtésem" Smile ne tarts ezek miatt bunkónak vagy kötöszködőnek...csak szemet szúr néha egy két dolog és azért néha napján beszólok SmileSmile

jah és egy kérdés ... ait Aka-nak írtál : "két hsz között egy nap telt el" ezt nem értem??? hol volt ilyen??
Kain Namelyr
Arany sárkány
Kain Namelyr

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 17 Icon_minitime2011-04-21, 4:48 pm

Don beírta, hogy játékos partnert keres. Úgy vélem, az és Akahana reakciója között telt el egy nap.
Alex Ian Keegan
Vörös sárkány
Alex Ian Keegan

Hozzászólások száma : 647
Életkor : 39
Munkahely : épp ahol

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 17 Icon_minitime2011-04-21, 6:45 pm

Én meg elkezdtem Donnal játszani, fel is járkál, de nem írna hsz-t Razz
Alex Ian Keegan
Vörös sárkány
Alex Ian Keegan

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 17 Icon_minitime2011-04-21, 6:49 pm

De egyébként értem Dylan aggodalmát, s valamilyen szinten egyet is értek vele. Nyilván bonyodalmasabb okai voltak Evo bezárásának, de részben mégis csak igaza van Dylannek. Azonban az is igaz, hogy nem erőszak a disznótor, mindenki azért van itt, hogy jól érezze magát. Azonban az is igaz, hogy néha meg kell erőltetnünk magunkat, hogy visszatérjen az ihlet. Mert csak magamból kiindulva, képes volnék arra,hogy 2 hétig fel sem kukkantok, mert nincs ihlet. De mégsem teszem, mert megpróbálom visszahívni. Olvasgatok, csetelek, stb... szóval annyiban igaza van Dylannek, hogy az ihletért meg kell egy kicsit dolgozni, nem várhatjuk mindig, hogy a sült galamb a szánkba repüljön. Smile

Ennyi lettem volna. ^^
Kain Namelyr
Arany sárkány
Kain Namelyr

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 17 Icon_minitime2011-04-21, 7:38 pm

Azt hiszem, Dylan csupán egy példát ragadott ki, és úgy emelte ki, mintha az az egy példa máris az oldal halálához vezetne, mert Evolyranban úgy volt.
Ebben hibázott, mert ahogy mondtam, ez egy dolog és másik dolog, hogy folyamatosan nem lehet a csúcson az oldal.
Egyik nap kevesebben, másikon többen írnak, egyszer kevesebb kedv van új játékhoz, máskor több.
Én is értem, mire gondolt, de senkit nem kényszeríthetünk arra, hogy játsszon, ha nem akar.
Amikor valaki kötelezettségnek érzi az írást, onnantól már erősen csökken az élvezeti értéke.
Persze, az is igaz, hogy tiszteletlenség a játékostárs felé, már megkezdett játéknál, ha nem írnak egymásnak és itt már szóba jöhet az, amit te is mondtál, hogy megpróbáljuk nem váratni a társat, hanem írni neki.
De új játékra nem lehet kényszeríteni. Ahhoz vagy van kedv, vagy nincs.
De lehet, hogy ma nincs és holnap már lesz. Egyetlen napos várakozás nem sok idő szerintem.
Más kérdés, ha fel sem járnak és írni sem írnak és más kérdés egy oldal kora, az ottani userek önállósága, lendülete, stb.
Viszont a folyamat itt éppen fordított.
A játékok száma és hossza is nő az utóbbi időben. Smile
Mitsuko Midnight
Zöld elf
Mitsuko Midnight

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 17 Icon_minitime2011-04-21, 8:12 pm

Very Happy hát persze, hogy nő Very Happy XD Very Happy és mi ezt Gyllel próbáljuk egyre jobban meghosszabbítani Very Happy
Don Tirion Esteban

Don Tirion Esteban

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 17 Icon_minitime2011-04-21, 9:59 pm

csak nem szólnék be amikor épp reaggal lógok Alex Very Happy

[Only admins are allowed to see this link]
Alex Ian Keegan
Vörös sárkány
Alex Ian Keegan

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 17 Icon_minitime2011-04-22, 8:32 pm

Bocsesz. XD
Komolyan néztem, s nem láttam. Úgy tűnik, én vok a vak. ^^
Mitsuko Midnight
Zöld elf
Mitsuko Midnight

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 17 Icon_minitime2011-04-23, 11:31 pm

Boldogot Melhior Norin Smile
Sydney H. Low

Sydney H. Low

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 17 Icon_minitime2011-04-24, 11:16 pm

Szüliseknek szintén Boldogot....
ÉÉÉéééés
Mindenkinek Kellemes Ünnepeket kívánok!
Lányok! Bújjatok el a locsolódók elől! XDDD

Frikk és stb.: holnap délelőtt tudok írni. Sajna az utóbbi két nap alatt totális megszállás alatt voltam. XD
Kain Namelyr
Arany sárkány
Kain Namelyr

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 17 Icon_minitime2011-04-24, 11:18 pm

Igen, Boldog születésnapot a vezetőség nevében is! Smile
Alex Ian Keegan
Vörös sárkány
Alex Ian Keegan

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 17 Icon_minitime2011-04-25, 10:25 am

Húsvétot!
Ha nem is vizet, de úgy tűnik, vért azt felajánlottam az ünnepekre. Razz
Sydney H. Low

Sydney H. Low

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 17 Icon_minitime2011-04-25, 11:20 am

Vérfürdő? Hmmm. Majd ünnep után lehet róla szó. XD
Persze megnézem, hogyan szipkázzák ki vérecskédet sárkány koma. XDDD
Don Tirion Esteban

Don Tirion Esteban

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 17 Icon_minitime2011-04-25, 11:53 am

Magától adja, ennyire jó világ van Very Happy

Boldog nyulat mindenkinek.
[Only admins are allowed to see this link]
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 17 Icon_minitime

Csevegő szoba!
Vissza az elejére 
17 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 25 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Csevegő szoba!
» Csevegő szoba!
» Csevegő szoba!
» Csevegő szoba!
» Csevegő szoba!

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
LANURIA :: Archívum-
Ugrás: