LANURIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

LANURIA

A sárkányok, nimfák és mágusok birodalma

Kezdőlaphttp://newagelaGalleryKeresésRegisztrációBelépés

A Főtér

Go down 
+24
Mitsuko Midnight
Hossin
Nadia
Balál Tangeran
Kesa Klensbane
Silarona
Kain Namelyr
Gomora
Lothár Von Falkenhausen
Aldo Barras
Markus de Berend
Vogon Beebebrox
Nawarean
Merilien Lumel'Auvrea
Furia
Regélő
Sydney H. Low
Hisame
Alex Ian Keegan
Görbelábú Frikk
Aurora
Aventhis
Helna
Áron Minden
28 posters
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next
SzerzőÜzenet
Mesélő

Mesélő

Hozzászólások száma : 1520

Character sheet
Nép: NJK

A Főtér Empty
TémanyitásTárgy: A Főtér   A Főtér Icon_minitime2009-06-06, 9:43 pm

*Sendel város több száz kilométerre fekszik Lanuria szívétől. Már messziről kivehető a város határán közelgő lovasok, vagy talpaló vándorok közelgő alakja.
A városba a éren gyanakvás fészkeli magát az utazó szívébe, s ösztönösen kezdik figyelni árgus szemekkel a legapróbb mozgást is az elnéptelenedett városban.
Igen... Elnépteledett hely ez. Már évtizedek óta megszűnt a helyre jellemző zsibongás. Nem erre a látványra számít az erre vándorló. Hiszen egy ekkora városban pezsegnie kellene az életnek. Sendel máskor emberekkel telített utcái, most kongnak az ürességtől. Itt-ott száraz faleveleket hord magával az esti szél, hogy valamivel odébb kedve szerint szétszórhassa. Az egyetlen zajt a városon áthaladók lábai, vagy hátasaik patái okozzák az utca kövéhez érve. Épeszű emberek ösztönei azt súgják, hogy itt valami nagyon nincs rendben. Rossz előérzete támad. A biztonság kedvéért sebtében memorizál esetleg egy védelmi varázslatot, hogy szükség esetén azonnal védekezhessen.*
- Mi történt itt? *kérdezik sokszor önmaguktól.*
*Míg a főtéren haladva egyszer csak el nem érnek két, gigászi méretekkel büszkélkedhető, rúnajeles, hófehér oszlophoz. Világunk végzetéről szóló jóslatokat hirdetnek az ősrégi rúnák, melyeket az istenek jegyeztek fel a világ születésének hajnalán. Sokan próbálkoztak a szöveg lefordításával, de hasztalannak bizonyult minden igyekezetük, mert csak egy isten képes elolvasni azt, mit istenek jegyeztek föl. Lanuria földjét évezredek óta nem érintette egyetlen isten lába sem, legalábbis így tudják a halandók.
S innen még inkább megkövülten lépked tova a vándor, s szíve remegve lesi, mikor kell menekülőre fognia valami érthetetlen veszedelem miatt.
Hiába... Nyomasztó e város falai közt ólálkodni.*

A Főtér Sendelftereszerk_by_stixion-d9owgvl
Vissza az elejére Go down
Áron Minden
Szürke ork
Áron Minden

Hozzászólások száma : 51
Életkor : 173
Munkahely : Hát

Character sheet
Nép: Orkok

A Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Főtér   A Főtér Icon_minitime2010-06-12, 12:27 pm

*ÁRON ELSÉTÁLT A FŐTÉRE KÖRÜL NÉZNI, DE SAJA CSAK FÁKAT, BOKROKAT, ÉS LÉNYEKET LÁTOTT. EGY SZÉP NYÁRI NAP VOLT, *ÁRONAK NAGYON MELEGE VOLT ÉS ELSÉTÁLT A KÚTHOZ HOGY OTLJA A SZOMJÁT, DE AHOGY ARRA SÉTÁL ÉSZRE VESZ EGY FÚRA LÉNYT, ÉS KÖSZÖN.
Helna
Istennő
Helna

Hozzászólások száma : 44
Munkahely : Szépség és a Szerelem istennője

Character sheet
Nép: Istenek

A Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Főtér   A Főtér Icon_minitime2010-06-12, 12:33 pm

*Helna meg haja za ork hangját. Ő most eber alakot nem öltött ez ritka pillanatok eggyike. De mért is öltött volna alakot? Ki aza hülye aki ide beteszi a lábát? Hát egy ork. Az istennő odalép hozzá s így szól. -Üdvnéked idegen. Helna vagyok a szerelem és a szépség istennője .De ezt te tudod, hisz mindenütt van templomom úgy mint más isteneknek.*Szólal meg majd halhgat Helna szépsége páratlan ien szép kevés van mint ő. Még szent álata is van a fehér galamb. Sokat ölti fel azt az alakot. De nem ma ma csak úgy létezett, filozofált.*
Áron Minden
Szürke ork
Áron Minden

Character sheet

A Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Főtér   A Főtér Icon_minitime2010-06-12, 12:38 pm

-SAJNÁLOM HELNA ISTENNŐ, CSAK MELEGEM VAN ÉS BELECSÜRDÜLT A VIZ A SZEMEMBE ÉS NEM NAGYON LÁTALAK._
*ÁRON MEGALÁZKODIK, ÉS LEDÉRTEPEL, ÉS LÁBON PUSZILJA A HELNÁT.
Helna
Istennő
Helna

Character sheet

A Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Főtér   A Főtér Icon_minitime2010-06-12, 12:43 pm

~Mien isten félő ork, de akanyos.*Gondolta majd kedves szavakat intézett hozája. -Semmibaj Áron te vagy a leg alázatosabb szolgám.*Igen az orkok egyik kedvenc istene volt Helna a szépsége miatt.-Kej fe s jöj velem sétálni.*Szólt majd kedvesen fel állítota Áront. Igen a nevét tudta hisz istennő volt mindent tudott Áronról. -Kedves Áron mesély nekem, felderítesz vagy csak erre jártál?*Nem mintha Helna nem tudná ha akarná,de vannak titkok amiket ienkor nem akar tudni így nem tudja. És így az Ork tól halhatja majd. ~Mien érdekes egy ork. Nincs pene az az elvetemültség ami más Orkban van.*
Áron Minden
Szürke ork
Áron Minden

Character sheet

A Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Főtér   A Főtér Icon_minitime2010-06-12, 12:56 pm

*CSAK ERRE SÉTÁLTÁLTAM, MERT UNATKOZTAM. *ÁRON NEM OLYAN ORK AMILYENEK HISZIK ŐT, ÁRON KEDVES ÉS CSAK ESTE MEGY KASZABONI, ÁRON MEGFOGTA HELNA KEZÉT ÉS ELMENTEK SÉTÁLNI.
Helna
Istennő
Helna

Character sheet

A Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Főtér   A Főtér Icon_minitime2010-06-12, 1:06 pm

*A kézfogás nem tetszet neki így Helna bele karol Áronba. Most olyanok mint két jó barát akik régóta ismerik egymást. ~Mien érdekes.* Gondolta és így sétáltak, Helnán látszott aza feszültség. Igen itt még az istenek is feszültek,nem csak más lények. -Mond te mióta vagy Lanuriában?*Egy újabb kérdés amire tudhatná a választ de inkább az ork-tól akarja hallani. Mindig is érdekelte hogy mienek az ő világán kívüli lények. Nem nagyon szokott az emberek világába jönni, mert neki itt semmi érdekes sincs. De most még is eljött egy kihalt városba, melynek alapításakor ő is jelen volt egy ember alakban. De mára semmi ponpa nincs a városból. Itt is vannak még templomok. Például Roobert, Adam. És persze Helnának is van itt temploma. Pont egy ilyen templomba tévednekbe. -Nézd Roobert szobra!*Vidáman és hangosan örülve szólal meg. Hisz istennő ként ő ismeri Roobertet. Persze tudja hogy az orknak egy isten. De Helna tudta hogy az istenek is mások, és hogy Roobert is egy érdekes istenség.*
Áron Minden
Szürke ork
Áron Minden

Character sheet

A Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Főtér   A Főtér Icon_minitime2010-06-12, 1:12 pm

*Áron megszólal nem rég, és elmosolyodik, és ad egy puszit Helnának...
Helna
Istennő
Helna

Character sheet

A Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Főtér   A Főtér Icon_minitime2010-06-12, 1:22 pm

*Helna meglepődik a puszin. Nos az alázat átment valami másba ami Helnát zavarja de nem megy el, még. Közelebb lép Roobert szobrához, és meg is érinti. -Masszív egy szobor és erős.*Mikor ezeket a szavakat mondja ki elmosolyodik, majd Áronra pillant. -Te magad mit csinálsz ha épp nem unatkozol vagy nem vagy épp orkos kedvedben?*Miközben ezeket kérdezi mosolyog Áronra. Mértne igaz már nem olyan mint a kútnál az ifjú Ork, de nem baj ha nem tetszik neki valami akkor még mindig köddé válhat.*
Áron Minden
Szürke ork
Áron Minden

Character sheet

A Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Főtér   A Főtér Icon_minitime2010-06-12, 1:25 pm

*Áron szabadidejében felfedező, vagy épp a sürü erdőben sétálgat. *Áron is meg nézi a szobrot, de neki nem nagyon tetszet. igy le ült a szobor mellé.
Helna
Istennő
Helna

Character sheet

A Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Főtér   A Főtér Icon_minitime2010-06-12, 1:32 pm

-Nem igazán kedveled Roobert-et. Vagy tévedek?*Mondta és ő maga is a szobor lábához ül. De ő a másikhoz ölt, így van egy kis távoldág az ork meg Helna között. Nem azért mert nem bírja vagy iesmi,csak így jó neki. -Mond van feleséged?*Egy újab kérdés, minden iet tudna ha akarna de akkor nem tudnának beszélni. És Áron tól akarja tudni. Nem magától. Egy fehér galamb jelenik meg a temploban Roobert két lába közt. Ahol Helna és Áron ül.*
Áron Minden
Szürke ork
Áron Minden

Character sheet

A Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Főtér   A Főtér Icon_minitime2010-06-12, 1:34 pm

*Áron megszólal nincs feleségem, külön álló vagyok. *Áron fel áll és oda ül a Helnához.
Helna
Istennő
Helna

Character sheet

A Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Főtér   A Főtér Icon_minitime2010-06-12, 1:46 pm

~Ja nincs de ha te tudnád hogy én tudom mire készülsz.*Gondolta de egyszerüen elinzézte a választ. -Értem.*Helnát a galamb lenyűgözi ahogy nyugott és nem megy el, még az Ork se ieszti el.Igen mindig is becsülte ezt az álatot. Nem hiába az ő szent álata.-És neketek ki az istenetek?*Nem tud Ork istenről vagy istenről. Persze ez annak a tudható be hogy ők egymást nem tudják hol van.Vagy hogy kinek az istene.Na jó azt igen mivel a templomok ról dud mindent. -És te? Mit gondolsz rólunk istenekről?*Kérdezi hisz érdekli de most nem Zafira Morgen vagy iesmi néven van itt. Mert szerinte az ork őszintelesz vele.*
Áron Minden
Szürke ork
Áron Minden

Character sheet

A Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Főtér   A Főtér Icon_minitime2010-06-12, 1:49 pm

*áRON MEGSZÓLAL ÉS MONDJA MIVEL ORK VAGYOK NEKÜNK FEJEDELMÜNK VAN, ÉS NEM ISTENÜNK, ELMOSOLYODIK.
*ÁRON FEL ÁL ÉS ELMEGY A KÚTHOZ INNI, KÖZBEN NÉZZI A GALAMBOT.
Helna
Istennő
Helna

Character sheet

A Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Főtér   A Főtér Icon_minitime2010-06-12, 1:58 pm

-Tudom de hát az embereknek kiknek istene vagyok, nekik is van vezérük de azért én parancsolok vagy is mi istenek.*Mondj s a galamb el megy Helna elmosolyodik. Majd a kút hoz lép, belenéz. Mikor a kut vizét megérinti, a víz egyből a város képet adtabe. Mikor minden szépvolt és jó. Helna a szoborfele megy ismét és pördül egyet, karjait szét tárva. -Mien csodás városvot ami itt ált!*Kiátott fel.*
Áron Minden
Szürke ork
Áron Minden

Character sheet

A Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Főtér   A Főtér Icon_minitime2010-06-12, 2:02 pm

*ÁRON LEFEKSZIK A FŰBE, MERT ESTEWLEDET, ÉS KEZDTE NÉZNI A CSILAGOKAT, ÉS AHOGY NÉZZI EGY ÜSTÖKÖST VESZ ÉSZRE.
Helna
Istennő
Helna

Character sheet

A Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Főtér   A Főtér Icon_minitime2010-06-12, 2:06 pm

-Csillagok mi?*Én velük éle a lakejünkön nekünk ezer és ezer csillag,üstökös, fény és pomoa. Gyönyörű.*Főleg az övé hisz az egyik leg szebb lakej az övé. Istennő ként gond a lakás szépségére, hisz nem lakhat akárhol.Persze neki Zafira Morgen-ként, van a levegő városban is lakása.~Ó ez az ork nem megfelelő testben van.*Merül fel fejében a gondolat. Ami számára tény.*
Áron Minden
Szürke ork
Áron Minden

Character sheet

A Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Főtér   A Főtér Icon_minitime2010-06-12, 2:09 pm

*ÁRON ÁLMOS IGY ELKEZD BANDUKOLNI HAZA FELÉ.
Helna
Istennő
Helna

Character sheet

A Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Főtér   A Főtér Icon_minitime2010-06-12, 2:17 pm

-Hova sietsz?* Ma olan szép esténk van.*Próbálja Helna vissza csábítani Áront hisz,nincs kedve egyedül maradni. Elmúlt a filozofálhatnék kedve.Persze nem erőszakkal akarja vissza fogni csak jólenne ha maradna.-Várj ezt vidd magaddal,hogy legyen egy emléked erről a napról.*Szólal meg majd halgatott. Amit adott egy karkötő, igazi isten tárgy hisz a karjáról vette le. Neki van sok így nem fog hiányozni neki.*
Áron Minden
Szürke ork
Áron Minden

Character sheet

A Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Főtér   A Főtér Icon_minitime2010-06-12, 2:22 pm

*ÁRON MEGKÖSZÖNI, ÉS AD EGYPUSZIT NEKI, ÉS VISSZA FEKSZIK.
Helna
Istennő
Helna

Character sheet

A Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Főtér   A Főtér Icon_minitime2010-06-12, 2:27 pm

-Ugye hogy jobb?*Mondta neki hisz egészen meg kedvelte Áront, mert egy kedves ork.Máramennyire egy ork kedves lehet.~Nemértem ezt az orkot.*Mért is értené nem kéen ien kedvesnek lennie, de ő az.-És nem érg élsz itt. Akkor honnan jöttél?*Kíváncsian kérdezi de semmi olyat nem tervez ami veszélseztetné az orkot.*
Áron Minden
Szürke ork
Áron Minden

Character sheet

A Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Főtér   A Főtér Icon_minitime2010-06-12, 2:29 pm

*ENGEM CSINÁLTAK ÉS ÚGY LETTEM DE EZ HOSSZÚ TÖRTÉNET. Razz
Helna
Istennő
Helna

Character sheet

A Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Főtér   A Főtér Icon_minitime2010-06-12, 2:41 pm

~Csináltak?*Érdekesnek találta ezt a dolgot így rákérdezett.-Hát van időm mesély.*Ideje van mivele akiknek össze kell jönnie azokat már elintézte, hogy egymásba szeressenek, és szépdolgokat is intézett. -Kérlek meséld el érdekel.*Érdeki természetesen hisz nem mindig tudhat meg az ember ien izgis dolgot.*
Áron Minden
Szürke ork
Áron Minden

Character sheet

A Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Főtér   A Főtér Icon_minitime2010-06-12, 2:46 pm

*ÁRON ELMESLTE HOGY Ő ÚGY LETT HOGY HALLOD EMBEREKBŐL LETT CSINÁLVA ÉS A FEJEDELME KÉSZITETTE ŐT.
*ÁRON KÉRDEZI HOGY KI SZERELMES VAGY MI FÉLE.
Helna
Istennő
Helna

Character sheet

A Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Főtér   A Főtér Icon_minitime2010-06-12, 2:58 pm

-Ó ez érdekes halottakból aha!*Mondj majd Helna kis szünet után válaszol. -Például te. Én vagyok ugye a szerelem istenője mint találkozásunkor megállapítottad. Nos én döntöm el ki szeresen bele a másikb, és aztán már tőlük függ hogy mi is lessz. Ma én tudtam rólad és szerelmet kültem. Ami aztjelenti egy nőbe foksz bele szeretni. De ez nemjelnit azt hogy ő is, vagy azt hogy ti együt lesztek.*Kielégítő választ ad Áron nak. Tudja hogy most meg lephete. Az Orkot, hisz valaki belészeret? Az kizárt de Helna kiszámíthatatlan. Ki tudja lehet hogy még egy nővel össze jön. Persze a szerelem istenője nem akarja hitegetni, ezért nem is modott többet. -Most én. És sose zavart hogy ork vagy?*Kéedez rá Áronnál.*
Áron Minden
Szürke ork
Áron Minden

Character sheet

A Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Főtér   A Főtér Icon_minitime2010-06-12, 3:03 pm

-NEM MÉRT IS ZAVART VOLNA. *ÁRON TUDTA HOGY AMIT MONDOT HELNA AZ LEHETETLEN, KI SZERETNE BELE EGY RONDA SZÖRNYTEGBE.
Helna
Istennő
Helna

Character sheet

A Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Főtér   A Főtér Icon_minitime2010-06-12, 3:07 pm

-Hát mert Orknak lenni nem egy álom.*Mondja hogy indokolja is a kérdést. ~Mien szinpatikus férfi lehetne ha ember lenne.*Morfondírozik azon ha emberlenne Áron mi is lenne. Mosolyog mikor áron ránéz, sőt nevet de alig halható. -És mire lennél a legjobban kíváncsi rólam?*Kéedez egy igen érdekes kérdést. Majd az eget nézi, sőt a földre fekszik.*
Áron Minden
Szürke ork
Áron Minden

Character sheet

A Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Főtér   A Főtér Icon_minitime2010-06-12, 3:10 pm

* ÁRON KÉRDEZI HOGY LETTÉL ISTEN, ÉS Ő IS LEFEKSZIK A FŰBE.
Helna
Istennő
Helna

Character sheet

A Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Főtér   A Főtér Icon_minitime2010-06-12, 3:14 pm

-Na ez érdekes vannak csak úgy lett istenek, vannak akik hőstettekmiatt és vnnak születettk.*Mondta majd Áron ra nézett. -Én úgy lettem hogy vagyok mi,egyszerűen voltunk. Én is már ien lettem mint Elcar is.*Szólt majd pici szünet, sóhajt.-És azóta vagyok a szépség és a szerelem istennője.*Mondta és vissza nézett az égre.*
Áron Minden
Szürke ork
Áron Minden

Character sheet

A Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Főtér   A Főtér Icon_minitime2010-06-12, 3:16 pm

*áRON ELMOSOLYODOTT, ÉS ADOT NEKI EGY PUSZIT.
Ajánlott tartalom

A Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Főtér   A Főtér Icon_minitime

A Főtér
Vissza az elejére 
1 / 17 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next
 Similar topics
-
» Főtér

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
LANURIA :: Lanuria világa :: Középvidék :: Sendel - A halott város-
Ugrás: