LANURIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

LANURIA

A sárkányok, nimfák és mágusok birodalma
 
Homehttp://newagelaGalleryKeresésRegisztrációBelépés

 

 Főtér

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
SzerzőÜzenet
Mesélő

Mesélő

Hozzászólások száma : 1198

Character sheet
Nép: NJK
Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Főtér   Főtér Icon_minitime2009-06-06, 21:47

*A város főtere kész nyüzsgés. Egész álló nap tele van, hiszen a sok kereskedő mind a főtéren "parkol" kocsijával. És amint dolga akad, ide jön és útnak is indul. Így nagy a forgalom. De persze város lakosai is előszeretettel jönnek el a főtérre, hiszen itt található a város legnagyobb épülete, a városháza. Ide természetesen csak az elöljárók léphetnek be, de van egy "kisebb" előtér, amit az átutazóban lévő vándorok és a város lakosai is megtekinthetnek. Persze egy kis összeg befizetése után, ami körülbelül két arany szokott lenni. Ez attól függ, hogy az, akinek fizetnie kell, mennyire gazdag. Ugyanis a gazdagabb kuncsaftoktól képesek akár öt aranyat is elkérni. Természetesen a látvány mindenért kárpótolja az embert. Lanuria legeslegjobb építészei tervezték, s építették fel. Így hát természetes, hogy a lakosok szívesen megtekintik.
A főtérről el lehet jutni Tarsis bármely helyszínére. Innen indulnak ki az utcák. Ha egyen végigsétáluk, akkor a városhatárig érünk el. Az utcák zsúfoltak, de gyalogosan egyszerű a közlekedés.*


Főtér Tarsisftereszerk_by_stixion-das9kqq
Vissza az elejére Go down
Kain Namelyr
Arany sárkány
Kain Namelyr

Hozzászólások száma : 1948
Életkor : 739
Munkahely : A magam ura vagyok

Character sheet
Nép: Sárkányok
Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főtér   Főtér Icon_minitime2010-04-05, 23:24

*Magában elgondolkodva léptet lován. Észre sem veszi, hogy már kiért Tarsis főterére. Hátasa azonban az ott összesereglett kocsik, kordék, szekerek kusza labirintusában is biztos lábbal találja meg az utat.
A "mágus" észbe kapva le is száll, hogy gyalog vezesse át a lovat.
Egy pillantást vet a városházára. Az impozáns épület nem vált ki gyönyörködést belőle. Sosem értette, az emberfélék miért emelnek a hegyek anyagából díszített épületeket, mikor az egyszerű, de hasznos dolgok éppúgy megszolgálják idejüket, mint ezek a csicsás dolgok. Nem csoda ez a gondolkodás, mivel ő maga is barlangban él.
Gondolatai hamar visszatalálnak eredeti medrükbe.
Rodelus sokat köszönhet neki.
Még a legutolsó háború idején húzta ki a bajból. Ember létére sárkányoknak rontott és saját erejét és ügyességét rendkívül alábecsülte.
Akkor egy kék sárkánnyal akadt össze a harcmezőn és ha nem látja meg Kain épp a levegőben viaskodva, amint a kék sárkány a végső csapást készül mérni az emberre, akkor hamar véget ér az élete.
Észrevette és közbe is lépett. Akkor komoly sebeket szerzett ő is és az ember is.
Kain könnyebben gyógyult, mint két lábú társa. Rodelus egyik lábát el is veszítette.
De életben maradt. Hála a csatatéren hősiesen helyt álló gyógyítóknak, akik lábát nem, de életét megmentették.
Azóta jóban vannak, legalábbis Kain eddig így gondolta. Több jó mágikus ereklyét, tárgyat talált már neki és juttatott is el hozzá az ember.
Megbízott benne, pedig nem szokása.*
~Azt hittem, az élet elég nagy ajándék ahhoz, hogy aki kapja, hálás legyen érte, míg tart. Most mégis úgy tűnik, mintha Rodelus elfelejtette volna, hogy mit is köszönhet egy bizonyos arany sárkánynak.
Szomorú, hogy azon kevés emberfélék közé tartozik, akikben megbíztam és épp ő árul el. Mert mi más is lenne, ha nem árulás, hogy egy életemre törő csapdával ajándékoz meg?~

*Düh helyett most mégis csak keserűséget érez. Jól tudja, milyen nehéz egy sárkánynak egy kétlábúban megbíznia.
Minden esetre megtalálja, akit keres. Az egyik szekeret egy nagy bajszú, napbarnított bőrű kissé gömbölyded alak támasztja. Hozzá jött. Rodelus egyik kapcsolata. Készséges vele, ami már egyből gyanús a sárkánynak, de most nemigen tehet mást, legalábbis megszívleli az információt, mely elvezetheti Rodelus tartózkodási helyéhez. Megköszönve azt biccent a bajszosnak és tovább is indul el a főtérről.
Vissza az elejére Go down
Randalor Arthan
Szürkeköpenyes
Randalor Arthan

Hozzászólások száma : 59
Életkor : 34
Munkahely : vándor

Character sheet
Nép:

Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főtér   Főtér Icon_minitime2010-11-23, 20:35

Arthan az öreg mellett lépkedve belép a főtérre, és útját a könyvtár felé veszi útját.
Nem tudja miért de ennek az öregnek furcsa a kisugárzása, a szemeiről nem is beszélve úgy csillognak mint egy örök fiatalnak.
~A hatalmas tudás és élettapasztalat a fiatalos csillogás mellet, lenyűgöző!~
De mivel nem igazán akarja hogy miután ilyen aprólékos munkával öregemberként beszivárgott a városba, és épp állásért megy egy könyvtárba (ahol lássuk be nem szívesen alkalmaznak huszonéves suhancokat) ez az öregember pont rosszkor leplezze le, úgydönt rövid úton de udvariasan vet véget ennek a találkozásnak. Ezeken gondolkozik miközben megérkeznek a könyvtárhoz. Majd az öreghez fordul és remegő hangon szólal meg:
- Igazán hálás vagyok hogy idáig elkísért, most engedelmével bemennék az épületbe!
Az öreg ráemeli a fényben felcsillanó szemeit és válaszra nyitja száját.
Vissza az elejére Go down
Roober
Istenség
Roober

Hozzászólások száma : 489
Munkahely : Sárkányistenség

Character sheet
Nép: Istenek
Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főtér   Főtér Icon_minitime2010-11-23, 21:29

*Komótosan haladtak és nem sokat beszéltek a Főtérig. Roober élvezettel tekintget szét a városban, ritkán merül el így a forgatagban, mint most. Érdemes volt a mágussal tartania.
Elkapja a másik gyanakvó tekintetét.*
~Jó lesz vigyázni, még a végén megsejt valamit. Nem volna jó, ha kitudódna, hogy egy istenség nézett be a halandók városában.~
*A szürke köpenyes úgy fest, szabadulna alkalmi sétapartnerétől, mármint Roobertől.
Nem olyan egyszerű az. Az istenség kíváncsi, hogyan reagál útitársa, hiszen egész úton gondolataiba volt merülve.
Nem lát a fejébe, nem is akarná ilyesfélével megsérteni a törékeny szabályokat.
Van más mód is, hogy kiderítse, amire kíváncsi. Rekedten fordul a másik öreghez.*
- Ó, igazán nem tesz semmit. A magamfajta örül, ha még akad hozzá hasonló társasága és nem csak suhancok, akik gúnyt űznek koros tagjaiból.
Megkérdezhetem, mit tervez a könyvtárban? Ez a hely nagy tudás rejteke, érdemes betérni, talán én is elkísérem, amennyiben megengedi az úr….

*Hunyorogva néz társa szemébe, miközben egy nyögés kíséretében leteszi zsákját a földre. Jó végre megpihenni. A test öreg és fáradt, nem viseli jól a hosszú sétákat.
Vissza az elejére Go down
Randalor Arthan
Szürkeköpenyes
Randalor Arthan

Hozzászólások száma : 59
Életkor : 34
Munkahely : vándor

Character sheet
Nép:

Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főtér   Főtér Icon_minitime2010-11-24, 15:12

Arthan felnéz az öregre, miközben már felfelé baktatnak a lépcsőn, nem tudja miért de úgy érzi az még akar tőle valamit. Ám mivel kíváncsi természet válaszol:
- Ó hogyne, a könyvtárosi állás érdekelne. Hiszen gondoljon bele mennyi időm lenne olvasni, és sok érdekes és bölcs emberrel kerülhetnék kapcsolatba!. Miközben felértek a lépcsőn van ideje jobban is megcsodálni ezt a monumentális építményt. A messze földön híres könyvtárról Arthan már régen azt hallotta hogy egész Lanuriában a legnagyobb összehordott tudás lelőhelye, s most itt volt egy karnyújtásnyira!
~ Ha ide felvesznek mérhetetlen tudásra teszek szert és még fizetnek is érte. Akkor majd megmutatom a mentoromnak, mire vittem!
- Nos tehát bekísér? Lekötelezne! - Mondta és egyre inkább nem udvariaskodásból. Most már ő is kíváncsi!
Vissza az elejére Go down
Roober
Istenség
Roober

Hozzászólások száma : 489
Munkahely : Sárkányistenség

Character sheet
Nép: Istenek
Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főtér   Főtér Icon_minitime2010-11-24, 21:21

*Roober elmosolyodik a bajsza alatt. Arthan tovább indul, így újabb nyögés kíséretében vállára kanyarítja a zsákot és követi a lépcsőn felfelé a mágust.
Ő már látta néhányszor az épületet, így nem hat az újdonság erejével.*
- Azért a könyvtáros, ha elég látogató van, nem tudhat túl sokat olvasni. *Megáll, ahogy megállva a bejáratnál beinvitálja a mágus. Roober nem tudja mire vélni a hirtelen változást. Nemrég még épp szabadulni próbált volna a sárkány istenségtől, most pedig hívja magával.
Az istenség maga sem tudja, mit akar, bemenni, vagy kint maradni. Habozik egy keveset, majd végül beadja a derekát.
Hunyorogva Arthan szemébe pillant, majd reszelős hangján, krákogva kissé meg is szólal.*
- Hát rendben. Bemegyek, úgyis régen jártam már rendes könyvtárban. Merőben szokatlan egy korabeli embertől, hogy a könyvtárban lévő könyvek rendezgetésével kívánja tölteni idejét.
Vissza az elejére Go down
Randalor Arthan
Szürkeköpenyes
Randalor Arthan

Hozzászólások száma : 59
Életkor : 34
Munkahely : vándor

Character sheet
Nép:

Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főtér   Főtér Icon_minitime2010-11-24, 21:59

Arthan örül hogy az öreg befárad az oldalán, miközben beszél. Érti a felvetést és régebben néha maga is eltűnődött vajon miért e már-már beteges szenvedélye a könyvek és a tudás iránt. De később beletörődött abba is hogy emiatt kevesebb barátja akadt mint másnak.
~De ha másért nem is a mágiáért megérte tanulásba fektetni a soha vissza nem térő gyermekkort.~
Mikor belépett az előcsarnokba szeme elé tárult a csodálatos mennyezet, és a falak, hogy a rengeteg oszlopról és csodálatos festményekről. És látta amit már rég tudott, a pultnál nem áll senki ki beinvitálná a két megfáradt öregembert. Igen Arthan mindig biztosra megy, ha nem tudja hogy a könyvtárosi állás bizonyosan betöltetlen nem jött volna idáig, még ha esélye lett is volna leváltani valakit.
~Na erre iszunk, elő is veszem a tartalék borocskámat~
- Nos úgy látom az állásra jó esélyem van, tekintve hogy sehol egy szép száll ember se öreg se fiatal aki beinvitálna.
Kicsit gondolkodik majd arra jut ha már itt van és úgy látszik egy jó darabig itt is marad jó lenne egy ismerős a városban~Biztos tud sakkozni!~gondolt hirtelen egyik kedvenc elfoglaltságára, majd megszólal:
-Tudja mindig van nálam egy kis bor vész esetére, mit szólna ha megízlelnénk? Apropó tud sakkozni?.....
Vissza az elejére Go down
Roober
Istenség
Roober

Hozzászólások száma : 489
Munkahely : Sárkányistenség

Character sheet
Nép: Istenek
Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főtér   Főtér Icon_minitime2010-11-25, 12:14

*Belépve mindketten a könyvtár gigászi méreteit és dízsítését szemlélik. Roober inkább kötelességből, míg társa őszinte csodálattal.
A könyvtár pultja üresen tátong.
Valószínű, hogy elhunyhatott a könyvtáros, nem hagyva utódot maga után.
Ez kellő kihívás lehet egy ekkora könyvtárban, bár inkább valószínű, belegondolva a hatalmas könyv, tekercs mennyiségébe, hogy több könyvtáros dolgozik egy ekkora helyen, s aki még itt is van, valahol el van veszve a polcok sorai között.
Közben a mágus megkínálja borral, habár az üveget még nem mutatja neki. A sárkány istenség belegondol, milyen érdekes látványt nyújthatnának együtt. Két olyan ember, akik már életük telében járnak, s az üres könyvtáros pult előtt borozgatnak békésen.
Erre aztán el is mosolyodik, s úgy válaszol az öregnek.*
- Lehet, előbb jelezni kellene, hogy itt vagyunk, hátha mégis van valaki a polcok között.
Nem hinném, hogy egy ekkora könyvtárat, tele értékes tekercsekkel így nyitva hagynának idegenek kényére-kedvére.

*Csak utólag fogja fel, a másik öreg látszólag nem idevágó kérdésének értelmét.
Anno, pár istentársával már nekiállt játszani ezt a játékot. Igaz, azt nem aprócska táblán, még apróbb figurákkal játszották. Sokkal inkább hegyekből kivágott gigászi kőszobrokkal. Talán még mindig megvannak a nyomai a hatalmas játszmáknak abban a másik dimenzióban…*
- Ó, réges-régen játszottam már….gondolom, ezek szerint ön igen.
Vissza az elejére Go down
Randalor Arthan
Szürkeköpenyes
Randalor Arthan

Hozzászólások száma : 59
Életkor : 34
Munkahely : vándor

Character sheet
Nép:

Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főtér   Főtér Icon_minitime2010-11-27, 19:32

Arthan meghalja az öregember szavai mögött az értelmet, ám már nem bír ellenálni a bornak.
Aki ismeri tudja hogy kevés a gyengéje, ám az alkohol ezek közül is a legnagyobb.Előhúzza hát az üveget és (hogy súlyos függősége nagyon ne tűnjjön fel) ezt mondja az öregnek:
- Oh igen tudok bizony, és az eggyik kedvenc elfoglaltságom! De nem olyan sürgős, a munka is szinte már az enyém, így hát nyugodtan ihatunk egy kortyot!
Majd szépen komótosan (már csak az álca kedvéért is) megemeli majd meghúzza az üveget, majd az első korty után tudatosul benne, az öregkori kézremegést sokkal könnyebb imitálni, ha az ember már egy napja nem ivott!
- Ez jólesett, jöjjön igyon egy kicsit, ne akarjon megsérteni!
És jószívvel nyújtja a bort utitársának.
Vissza az elejére Go down
Roober
Istenség
Roober

Hozzászólások száma : 489
Munkahely : Sárkányistenség

Character sheet
Nép: Istenek
Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főtér   Főtér Icon_minitime2010-11-29, 22:18

*Úgy tűnik, Arthant nemigen izgatja, mit is gondolnak majd róluk, ha meglátják őket a könyvtárban borozgatás közben.
Őt magát nemigen izgatja, mivel ebben az alakjában nem fogja megtalálni soha, senki, de talán a mágus mostani arcával vállalná el a munkát.
Figyeli társát, amint jót kortyol az üvegből, majd neki is átnyújtja.*
~Végülis miért is ne? Ártani nem árthat…~
*Elfogadja a felé nyújtott flaskát, majd szájához emeli és ő is húz egyet a savanykás nedűből. Visszanyújtja Arthannak, de a korábban látott kézremegés nem hagyja nyugodni. Valódinak tűnt, nem mágiával nehezítettnek, vagy megjátszottnak.*
- Nagyon biztos vagy a dolgodban. Tudsz valamit, amit én nem?
*Roober, illetve a vénember erre el is kiáltja magát, hátha a könyvtárban akad valaki, aki meghallja.*
- Hahóóóó!
*A polcokkal, állványokkal, könyvekkel, tekercsekkel zsúfolt hatalmas teremben szinte elveszik a hangja, de tudja, hogy akinek kell, felfigyelhetett rá.*
Vissza az elejére Go down
Randalor Arthan
Szürkeköpenyes
Randalor Arthan

Hozzászólások száma : 59
Életkor : 34
Munkahely : vándor

Character sheet
Nép:

Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főtér   Főtér Icon_minitime2010-12-06, 08:43

Arthan mostmár jóval nyugodtabban húz mégeggyet a nedűből majd visszanyújtja útitársának, aki közben elkiáltja magát hátha meghallja valaki. Kis idő elteltével fel is hangzik némi motoszkálás a polcok között, s feltűnik egy kölyök ~ Biztos ez a taknyos vigyáz a könyvekre, ez a tejfölösszájú még nálam is fiatalabb! ~ merül el gondolataiban miközben a kölyök közeledik feléjük. Arthan magáról kicsit megfeletkezve, elég fiatalos gyorsasággal csúsztatja az üveget köpenye alá ~ Ki tudja ki fia borja ez a kölyök, fontos az első benyomás. ~
A kölyökközelebb lép:
- Üdvözlöm az urakat miben lehetek a szolgálatukra?
- Nos őszintén szólva azért jöttem hogy a könyvtárosi állásra jelentkezzek, megmondaná kinél lehet jelentkezni?
- Sajnálom hogy csalódást kell okoznom de ez a könyvtár családi vállalkozás, így nagyapám halála után én lettem a könyvtáros.
Arthan úgy érezte mintha fejbevágták volna ~ Ez a kölyök halássza el előlem a munkát! ~
De nyugodt marad és így válaszol:
- Ha így van hát én nem szólhatok bele, de figyelmeztetem nagy falat lessz ez magának fiatalúr!
- Hát ezesetben indulhatunk is. Nemigaz kedves ......-fordul utitársa felé és eszébe jut még be sem mutatkoztak egymásnak!
Vissza az elejére Go down
Roober
Istenség
Roober

Hozzászólások száma : 489
Munkahely : Sárkányistenség

Character sheet
Nép: Istenek
Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főtér   Főtér Icon_minitime2010-12-06, 21:02

*Roober vén arcán egy kis mosoly fut át, ahogy figyeli a reflexmozdulatot, amivel a másik vénség elrejti az üveget.
Ő ugyan nem szólal meg, amíg társa a kölyökkel társalog. Vén szemei azonban felfedezik, hogy bizony nem olyan fiatal az a gyerek, csak annak tűnik. Megérne egy misét, hogy vajon miféle varázslattal, vagy kencével tette magát olyanná, amilyen.
Maga nem is törődik többet vele, főleg, hogy Arthan a nevére kíváncsi.
Hát legyen, mondhat egy nevet, azzal még nem lesz sem több, sem kevesebb.
Az elsőt mondja, ami eszébe jut.*
- Emulsius….de az a gyanúm, hogy én sem tudom a tiédet…
*A kölyök közben türelmetlenül ácsorog a pultnál, arra várva, hogy végre vagy akarjanak bejönni, vagy ő mehessen a dolgára.
Annyiban igaza van Randalornak, hogy nem egyszerű feladat egy ekkora könyvtár kezelése.*
- Sebaj, azért olvasni szerintem biztos beengednek.
*Kacsint a másik vénségre, és mintegy véletlenül megböki ott, ahol az üveg van elrejtve.*
Vissza az elejére Go down
Randalor Arthan
Szürkeköpenyes
Randalor Arthan

Hozzászólások száma : 59
Életkor : 34
Munkahely : vándor

Character sheet
Nép:

Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főtér   Főtér Icon_minitime2010-12-06, 21:30

Miközben Emulsius beszél Arthan próbál magában tízig számolni hogy levezesse a feszültséget.
Majd gyorsan válaszol:
-A nevem Arthan és már nemigen foglalkoztat eme könyvtár, így hogy nincs állás valószínűleg elhagyom a várost. ~ De előtte még biztos bemegyek a kocsmába. ~
Miközben kisétálnak a könyvtárból Arthan rájön hogy talán ideje elmenni Onoriához különben még lecsúszik a küldetésről. Így Emulsiushoz fordul:
- Nos nagyon örülök örülök hogy elkísért, de dolgom lenne a templomban és hát oda sajnos egyedül kéne mennem, úgy hogy itt a búcsú ideje. De szívből remélem még találkozunk, és lejátszunk egy sakkpartit . ~mondja és nem is hazudik ~
Vissza az elejére Go down
Roober
Istenség
Roober

Hozzászólások száma : 489
Munkahely : Sárkányistenség

Character sheet
Nép: Istenek
Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főtér   Főtér Icon_minitime2010-12-06, 23:46

*No igen, Roober már megtudta, amit akart a szürkeköpenyesről. Morfondírozott azon, hogyan is tudna megszabadulni tőle, de végül épp Thaloma sietett segítségére.
Arthan bemutatkozik, majd ahogy kisétálnak a könyvtárból szokatlan szavakkal igyekszik nem túl érzékeny, amolyan férfias búcsút venni a sárkány istentől, vagyis Emulsiustól.
Az öreg hangja ismét csak reszketeg,*
-Én is örültem, Arthan és ha az istenek is őgy akarják, hamarosan ismét találkozunk.
Legyenek veled az istenek!

*Ezzel, ha a másik nem tartóztatja, útra kel.*

//Köszönöm a játékot!//
Vissza az elejére Go down
Randalor Arthan
Szürkeköpenyes
Randalor Arthan

Hozzászólások száma : 59
Életkor : 34
Munkahely : vándor

Character sheet
Nép:

Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főtér   Főtér Icon_minitime2010-12-07, 11:12

// Én is nagyon! //
Vissza az elejére Go down
Elkator Rayen
Kék sárkány
Elkator Rayen

Hozzászólások száma : 177

Character sheet
Nép: Sárkányok
Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főtér   Főtér Icon_minitime2011-04-21, 20:12

Hát itt vagyok ismét. Most nem üzleti ügyben érkeztem a városba, csak, hogy kicsit pihenjek és jobban megismerkedjek a várossal. Igaz voltam már itt párszor, de szeretem újra és újra megtekinteni a látványosságokat, hisz az évek alatt sok minden változik. Épp a főtéren álldogálok, és az ember tömegeket kerülgetem, akik annyira sietnek, hogy nincs idejük kikerülni egy álldogáló fiatalt. A kereskedők kocsiját is végig nézem, de semmit sem láttam ami nekem ínyemre lenne. Végül elindultam, és kerestem egy kisebb oázist ami az egyik ház fala volt. Itt meg tudtam húzódni az ember tömeg elől, és egy ideig csak néztem őket. Ezután rátekintettem az erszényemre ami meglehetősen sovány volt.
-Haj... Miért van az, hogy mindig ilyen soványka erszénnyel kötök ki.-Gondolkodtam hangosan, majd leültem.-Na mindegy akkor próbáljuk meg feltölteni.-Mondtam tovább magamnak, majd elővettem a kulacsom és kiöntöttem a vizet a tenyerembe ami nem haladt tovább. Míg az egyik kezemmel megtartottam a másikkal a köpenyemet csatoltam le a hátamról, és a földre terítettem. Miután ez megvolt, elkezdtem bűvészkedni azzal a kis vízzel amim volt. Gömbbé gyúrtam, megnyújtottam, megcsavartam, megfagyasztottam, meg ehhez hasonlók. Persze a legtöbb embert nem kötötte le a kis szórakoztatási kísérletem, de néhányan megálltak, hogy megfigyeljenek, de persze ennek is csak a fele adott némi jutalmat a mutatványokért. De nem panaszkodom, sokkal több mint a semmi. Miután végeztem a vizet visszahelyeztem a kulacsomba, a pénzt pedig az erszényembe süllyesztettem.
-Rendben akkor irány a városháza.-Gondoltam, és vártam amíg egy kis út nyílik a tömegben és indultam is.
Vissza az elejére Go down
Haleran
Istenség
Haleran

Hozzászólások száma : 34
Munkahely : A Káosz istene

Character sheet
Nép: Istenek
Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főtér   Főtér Icon_minitime2011-04-22, 21:32

//Bocs a késésért!Rolling Eyes //

*A ház falának dőlve egy szőkeség figyeli lezser tartásban az ott bűvészkedő sárkányt.
Naná, hogy tudja, kivel is van dolga.
Nem volt olyan régen Elsga városa, s nem volt olyan régen Agare sivatagján sem az átkelés.
Azóta csupán a Nagy Kaszásban, illetve utána volt egy csíny, amiért egy kicsit megbűnhődött.
Haleran Dremernél. Ezúttal egy surranó, talán csak félig surranó alakját vette fel.
Jól látja, amint gyűlnek a darnák az erszénybe és ez már adja is az ötletet. Haleran arcán félmosoly suhan át, majd ellöki magát a faltól, hogy a nyomába eredjen Elkatornak.
Szinte táncolnak laza léptei, ahogy közelít a fiatal sárkányhoz, majd egy félfordulattal előtte is terem.*
- Hoppá, uraság!
*Közben már ütközik is neki, hiszen ki tudna megállni lendületből, a semmiből hirtelen elé kerülő alaknak?
Miközben egyik keze Elkatort tolja el magától, másik fürgén az erszény után kap, és már meg is kaparintottal.*
- Hát, aki ilyen éles szemekkel rendelkezik, miért nem használja őket?
*Kissé csúfondárosra sikerült a hangnem, de annyi baj legyen. A surranók amúgy sem arról híresek, hogy olyan jó modorral áldották meg őket az istenek.
És ha már istenségről beszélünk, a szőke, talán csak félig surranónak kinéző szerzet csettint is ujjával.*
- Megvan, honnan ismerős. Az uraság a mutatványos a fal mellől!
*Közel dugja fejét, fénylő, fekete szemekkel mered Elkator képébe.
Szinte súgja a szavakat neki.*
- Mi a titok? Jól megfizetem ám….
*Rántja elő az imént zsákmányolt erszényt, meglóbálva azt Elkator szeme előtt.*
Vissza az elejére Go down
Elkator Rayen
Kék sárkány
Elkator Rayen

Hozzászólások száma : 177

Character sheet
Nép: Sárkányok
Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főtér   Főtér Icon_minitime2011-04-23, 15:13

A szerencse megajándékozott, és elég tekintetes összeget sikerült összegyűjtögetnem.
El is indultam, hogy átjussak a tömegen ám hirtelen egy ismerős érzés kerített hatalmába. Nem igazán emlékeztem, honnan is ilyen ismerős, viszont nem volt időm gondolkodni, mert egy férfi ütközött nekem. Elég gyorsan ellökött magától, amit talán el is néztem volna, de nem elég ideje nyomta az övem az erszény az övem, hogy nem vettem volna tudomást a könnyebbülésről, viszont mielőtt megszólaltam volna ő kezdett bele szövegébe.
-És akinek ilyen ügyes lábai vannak miért ugrik a másik elé?-Kérdeztem kicsit hidegen, de ő már folytatta is. Amikor a képembe hajolt volt alkalmam jobban megnézni az arcát. Nagyon ismerős volt, de egyenlőre nem ugrott be ki is volt.
-Találkoztunk már?-Tettem fel a kérdést hirtelen. A meglóbált erszényre csak addig figyeltem amíg az arcom elé tolta, most nem igazán asz aranyam járt a fejemben, inkább a fickó kiléte gyötört.
Vissza az elejére Go down
Haleran
Istenség
Haleran

Hozzászólások száma : 34
Munkahely : A Káosz istene

Character sheet
Nép: Istenek
Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főtér   Főtér Icon_minitime2011-04-25, 00:17

*Az erszény nem hozta meg a kellő hatást.
Haleran arra számított, hogy a sárkány bőszen neki támad, ahogy a legtöbb fajtársa tenné.
Ezek a bestiák nagyon kiszámíthatók. Ehhez képest elképedve vette tudomásul, hogy gyors válasszal szolgált részére.
Ráadásul látta a szemén, hogy felismerte saját pénzes zacskóját, teli darnával, mégsem próbálta visszaszerezni.
Haleran egy pillanatig csak tartja az erszényt, majd gyors mozdulattal saját tagyójába süllyeszti.
Aztán már ismét felcsillanó szemekkel néz Elkatorra.*
- Találkoztunk-e? Meglehet, barátom, meglehet.
*Kis varázslattal, savanykás borszagot varázsol lehelletének útjába, ne legyen már olyan rendezett a megjelenése…*
- Én bevándorlom az egész országot. Bárhol találkozhattunk.
De nem láttam még hasonló varázslatot, mint a tiéd, pedig jómagam is értek a mutatványokhoz.
*Ezúttal oldalra lépve közelít ismét a sárkányhoz.*
- Szóval…mi a titok?
*Ismét távolabb lép és furcsa, csillogó szemekkel bámulja Elkator homlokán azt a bizonyos pontot.*
Vissza az elejére Go down
Elkator Rayen
Kék sárkány
Elkator Rayen

Hozzászólások száma : 177

Character sheet
Nép: Sárkányok
Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főtér   Főtér Icon_minitime2011-04-25, 09:27

A férfi úgy tűnik eléggé meglepetten vette tudomásul, hogy nem kezdtem el harcolni nehezen megkeresett pénzemért. Egyrészt azért nem tettem, mert ilyen tömegben úgysem tudnám rendesen elkapni, nagy valószínűséggel elfutna amilyen ügyes. Másodszor pedig valami azt súgta, hogy ha netán harcra kerülne a sor úgyis veszítenék ha azt akarná. A férfi belekezdett a kis beszédébe, de valamiért ez nem nyújtott megnyugvást. Viszont most viszont, hogy az agyam megkapta az első választ jött a másik ügy ami most hirtelen tört belém. Az erszény visszaszerzése. A férfit úgy tűnik nagyon érdekelte, hogy hogyan is csináltam a kis mutatványomat.~Talán ha elmondom, akkor visszakapom az erszényem... Bár amilyen arcot vág, kétlem, hogy betartsa a szavát... Rendben akkor próbáljunk meg valami kockázatosabbat.~
A kezembe vettem a kulacsom, és kinyitottam majd lassan előhívtam a vizet ami szépen a kezembe gyűlt össze gömb formájában.
-Erre gondolsz? Nos, ez igazán egyszerű. Csak egy kis érzék a vízhez és 20 év gyakorlás eredménye. Elég hasznos tud lenni, főleg...-Mondtam majd hirtelen az egyik ujjamat előrehajlítva belekezdtem egy újabb mutatványba. A vízbuborék hirtelen egy polip karrá változott és egy szemvillanás alatt megragadta a barátunk cuccosát, majd egy gyors mozdulattal lerántotta, és védőburokként vette körbe. Az egész annyi ideig tartott mint ahogy egy béka nyelvével elkapja a legyet.
-... Ha valami olyasmit kell megszereznem amit nélküle nehéz feladat lenne megcsinálnom.-Mondtam elégedett vigyorral. Kíváncsi voltam erre mit fog lépni, de remélem a támadás gondolata nincs a fejében, mert lehet, hogy a víz most a táskát veszi körbe, de egy kis akaraterő, és máris más célt adok neki.
Vissza az elejére Go down
Haleran
Istenség
Haleran

Hozzászólások száma : 34
Munkahely : A Káosz istene

Character sheet
Nép: Istenek
Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főtér   Főtér Icon_minitime2011-04-25, 23:37

*Haleran eltátja a száját, még a szemei is kikerekednek. Ez a színészi játék aztán teljesen totálisan jól esik neki.
Elhűlve nézi, ahogy a buborékszerű vízgömbben ott lebeg a teljes tatyó.
Mutató ujjával el is nyúl odáig, hogy megérintse a gömböt, de aztán mégsem teszi.*
- Aztaaa!
*Kis szünet után felnéz a sárkányra. Még nem tudja, hogyan, és mit akar reagálni, de majd hamarosan kiderül az is.
Addig viszont játssza tovább a szerepet.*
- 20 év? Nem tűnsz attól öregebbnek. Jó hosszú idő az…
*Közelebb lép, látszólag nem is ügyelve tovább a táskára. Az istenség szempontjából ez nem is igen oszt, vagy szoroz, hiszen lényegtelen dolog csupán.
Másrészről pedig ezt a fiatal vízi sárkányt oly könnyen meg tudná leckéztetni, hogy egy darabig nem támadna kedve ilyen látványosan varázsolgatni.
De Haleran másért érkezett.
Mivel termetre alacsonyabb, mint Elkator, ezért felfelé bámulva a „mágus” szemeiben teszi fel a kérdést.*
- Ehhez varázserő is kell. Az nekem nincs…de a sivatagban víz sincs.
*Teszi hozzá ártatlan arccal, közben látszólag szomorúan tekint vissza a buborékra. Egy surranó bizonyára úgy is gondolná, bár kíséretet tenne azért, hogy megszerezze a csomagot. Elvégre most úgy érzi, neki nagyobb szüksége van rá.
Ujjával megérinti a buborék szélét, majd kezével megpróbál belé hatolni a tatyóért.*
Vissza az elejére Go down
Elkator Rayen
Kék sárkány
Elkator Rayen

Hozzászólások száma : 177

Character sheet
Nép: Sárkányok
Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főtér   Főtér Icon_minitime2011-04-26, 12:15

A férfi elképedése kicsit megmosolyogtatott. Az is meglepett, hogy nem próbálja visszaszerezni a cókmókját, bár az elején úgy tűnt mintha megpróbálná, végül mégsem.
Egy kicsivel később felnézett rám, és egy ravasz kérdéssel állt elő, de erre is volt válaszom.
-Hidd el, sokkal öregebb vagyok mint azt gondolnád, de értek hozzá, hogy hogyan rejtsem el a korom.-Mondtam játszva a a saját szerepemet.
Úgy tűnik nagyon lenyűgöztem a fickót, már nem is tűnt olyan gonosznak, de valami azt súgta, hogy csak megjátssza magát. Viszont az amit mondott kicsit gondolkodóba ejtett.~A sivatagban?~Futott végig az agyamon, de a gondolat nem ült ki az arcomra. Viszont mire visszatértem a valóságba a másik már a vízből próbálta a cuccát visszavenni, de persze nem hagytam. Egy hirtelen mozdulattal magamhoz rántottam, és kicsit megingattam a mutató ujjam.
-Nem, nem, előbb visszaveszem ami az enyém.-Mondtam, majd megfordítottam a buborékot aminek következtében a táska is megfordult kiürítve tartalmát. Könnyen megtaláltam az erszényem, és el is vettem, a maradékot meg egyszerűen visszatettem a helyére. Egy mozdulattal visszaszívtam az összes vizet a kezembe. Mivel már nem tartotta semmi, a táska leesett a földre. Egy pillanatig csendben figyeltem a fickót, majd sóhajtottam.
-Keress valami tisztességes munkát!-Mondtam azzal megfordultam és tovább indultam.
Az a sivatagos mondata kicsit felkavart, és bár ezt nem mutattam ki, egy kicsit meg is ijedtem a férfitől. A kinézete, és a helyszín megemlítése felébresztett bennem valamit. Valami azt súgta, hogy ő volt az aki anno megpróbált a homokba fojtani, de még nem voltam biztos benne.
Vissza az elejére Go down
Haleran
Istenség
Haleran

Hozzászólások száma : 34
Munkahely : A Káosz istene

Character sheet
Nép: Istenek
Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főtér   Főtér Icon_minitime2011-04-27, 14:06

- Milyen tisztességes munkát?
*Hüledezik Haleran. Még csak az kéne, hogy beálljon a napi melósok közé húzni az igát. Ő nem erre született.
A leeső táska után kap, de nem éri el, így kis időt veszít, amíg közelebb lép hozzá s felmarkolja.
Csak ezután siet a távolodó férfi után.
Nem reagált a sivatagos kijelentésre, pedig azt gondolta volna, hogy az ütni fog . Kénytelen lesz valami komolyabbal előhozakodni.*
- Hé, mágus!
*Kiált utána, mire többen felkapják a fejüket a tömegből. Ebben a nagy városban nem a mágus szó az, ami érdekes, hanem az érces hang, amely hirtelen hasította át a levegőt.
Több szempár is Elkatort és Halerant pásztázza, némelyek abbahagyják egy pillanatra azt, amit eddig végeztek, hogy megnézhessék a hangoskodókat.
Ha a sárkány megáll, Haleran gyorsan odasiet, ha nem, akkor pedig áttöri magát a tömegen és úgy ér a nyomába Elkatornak.*
- Neked is van tisztességes munkád? Mi a tisztességes? Küldetéseket végezni a papnőnek? Templomokat rabolni?
*Egyre több ember figyelmét kelti fel a csevej, miközben Haleran szeméből nem lehet kiolvasni, hogy haragszik, vagy csupán komolyabb szemmel mered a sárkányra.
Arcát egészen közel tolja, úgy néz a sárkány szemeibe.
Nehogy már ez a mitugrász sárkány azt gondolja, hogy így beszélhet vele?!
Pedig a Elkator nem tudhatja biztosra, hogy a surranó álcája mögött ki rejtőzik.
A kérdések viszont kemény hangon csattantak és az a surranó várja a választ.*
Vissza az elejére Go down
Elkator Rayen
Kék sárkány
Elkator Rayen

Hozzászólások száma : 177

Character sheet
Nép: Sárkányok
Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főtér   Főtér Icon_minitime2011-04-27, 20:27

Már mentem is volna tovább, hogy végre megszabaduljak attól a negatív kisugárzástól amit ez a fickó táplált irányomba, de nem. Nem tovább követett, és mondott mást is. A hangja úgy szelte át a tömeget mint egy nyílvessző, ami eléggé meglepett. Egy pillanatig arra gondoltam, hogy nem is figyelek rá, de hirtelen több szempárt is éreztem magam körül. Többen is felfigyeltek a hirtelen zajra.
Kénytelen voltam megfordulni, és szembe nézni ismét a férfival, aki ismét beszélni kezdett. Viszont azok a szavak amik most hagyták el a száját egyértelművé tették, hogy ismer, és csak egy szőke hajú lényt ismerek aki tud erről. A felismerés villámként csapott belém, egy pillanatig nem tudtam, hogy fussak-e, vagy sem. Végül úgy döntöttem, hogy nem teszem, ha akar a világ végére is üldöz, szóval semmi értelme. Így úgy döntöttem, hogy inkább csak védekezem.
Bár a tekintetem nem változott, de sajnos a környezetemről ez sajnos nem mondható el. Hirtelen olyan kisugárzásom lett, mintha megakarnám fagyasztani a körülöttem lévő területet, és valamiért úgy éreztem, pont ezt akarta elérni.
-Szóval te vagy az.-Mondtam halkan, kicsit fagyosan is. Bár igaz istennel nem kéne így beszélnem, de nem hiszem, hogy itt mindenki előtt fog darabokra zúzni, és ha meg is teszi, annak valószínűleg következménye lesz számára is.
-Minek köszönhetem a megtiszteltetést? Talán nem volt jobb dolgod?
Vissza az elejére Go down
Haleran
Istenség
Haleran

Hozzászólások száma : 34
Munkahely : A Káosz istene

Character sheet
Nép: Istenek
Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főtér   Főtér Icon_minitime2011-04-28, 17:00

*Igen! A sárkány megfordul. Ez tekinthető már fél győzelemnek. Haleran elégedett mosollyal bólint.
Egészen közel sétál, mostmár ráérősebb tempóban az előtte állóhoz. Élvezi a rájuk szegeződő kíváncsi tekinteteket.
Érzi, hogy a „mágus” felismerte őt.
Elégedetten nyalja meg a szája szélét, mikor megáll Elkator előtt.
Egyáltalán nem veszi fel az előbb
Az első költői kérdésre nem is reagál. A fagyos hangnemen csak elvigyorodik. Szeme egy pillanatra felvillan Elkatoréba, lássa, kivel van dolga. A fagyosságot elég lenne csak tovább fokoznia, a fél város egy szempillantás alatt jégbe fagyva állna, minden élő és élettelen dolog. Vagy ha akarná, a kisujját sem kellene mozdítania, és ez a mitugrász sárkány előtte semmivé foszlana, ahogy az egyes részei kaotikus lázadásban törnének ki a rend ellen, amelybe életének hajnalán rendeződtek. De nem teszi.*
- Úgy…hát jól mondod. Megtiszteltetés neked, hogy láthatsz engem és szóba is állhatsz velem.
De amit beszélünk, másra nem tartozik.
*A surranó felemelve kezét tenyérrel kifelé egy kört mutat maga előtt, majd mindkét kezével kiterjeszti azt. A városlakók csak annyit láthatnak, hogy az előbbi két alak már nincs ott, s talán nem is voltak sosem. Csak elméjük játszott velük játékot.
Pedig ott vannak még mindig. Mintha üvegfalon keresztül szemlélnék a teret maguk körül. A városiak mind teszik tovább dolgukat, csak ők ketten vannak eme búra alá zárva.
Ebben a pillanatban az előbbi alacsony, mokány kis surranó már jóval magasabb és nyúlánk, izmos teste igen nagy erőről árulkodik.*
- A legjobb dolgom te vagy most és a papnő….
Vissza az elejére Go down
Elkator Rayen
Kék sárkány
Elkator Rayen

Hozzászólások száma : 177

Character sheet
Nép: Sárkányok
Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főtér   Főtér Icon_minitime2011-04-28, 21:07

Sajnos az történt amit ő akart, és egyenesen a csapdájába sétáltam, na mondjuk nem hiszem, hogy ezt a csapdát bármi módon elkerülhettem volna. A mosolya csak tovább fokozta aggodalmam, de már nem gondolhattam meg magam. A szavait hallva legszívesebben leköptem volna.~Miért nem érzem magam megtisztelve?~Kérdeztem magamtól.
Ebben a pillanatban az isten egy gömböt hozott létre, ami elfedte az egész környezetünk, és más megvilágításba helyezte az egész világot körülöttem.~Azt hiszem, ez egy fátyol varázs ami láthatatlanná tesz... Azt hiszem hallhatatlanná is.~Gondoltam végig magamban, majd ahogy ismét a káosz istene felé fordultam, már egy sokkal erőteljesebb alakját láttam, ami valamiért azt súgta, hogy most kicsit péppé akar verni... De most már nem okozhatok neki örömet, nem adom meg neki azt a boldogságot, hogy engem félni lásson. Végül csak közömbös hanggal, feleltem.
-És mond, mi dolgod velem? Csak azt ne mond, hogy unatkoztál, és játszani szeretnél.-Mondtam dacos tekintettel. Senki sem fogja rám mondani, hogy félek, pedig belülről, még mindig rettegek, hisz ki az aki a halált várja? Mondjuk az öregek, de én még túl fiatal vagyok, hogy azt várjam. Bár igaz azért valami még táplálta bennem a reményt, hogy nem ma fogok meghalni. Mégpedig a jósnő szavai. Azt mondta, nem kerülhetem el azt amikor döntenem kell melyik oldalra állok, az új háborúban ami nem sokára bekövetkezik, tehát addig élnem kell.
Vissza az elejére Go down
Haleran
Istenség
Haleran

Hozzászólások száma : 34
Munkahely : A Káosz istene

Character sheet
Nép: Istenek
Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főtér   Főtér Icon_minitime2011-04-29, 13:45

*Minden esetre bátor egy lény ez a sárkány. Nincs meg benne a szokásos rémület, hogy jaj, most egy istenség áll előttem.
Haleran azonban nem az a fajta, aki ezt értékeli.
Gúnyos mosoly hagyja el ajkát, ahogy megrázza szőke üstökét.*
- Itt nem játszok veled, akkor elviszlek máshova.
*Közelebb lép hozzá, s ez a lépés elég ahhoz, hogy már egészen előtte legyen. Egy magasságban van Elkatorral, szúrós szemei éppen a férfiéba mélyednek.
A sárkány úgy tűnik, állja. Igen elszánt fickó.
Haleran nem áll meg előtte. Elkezdi körbejárni, közben balját végig a sárkány felé tartja.
Végül Elkator is érezheti, mit is keres. Felszerelése ott, ahol az Onoriától kapott medált tartja, megemelkedik, mintha el akarná őt hagyni és egészen Haleran kezéig szállna.
A Káosz istene leengedi kezét.
Ismét egy gúnyos mosoly terül szét arcán.*
- A jutalom, a fizetség a templomrablásért…na nem mintha én annyira bánnám ezt. Sosem kedveltem az ájtatos elfeket…
Azért amit onnan elhoztatok a drágalátos barátoddal, nem akármi volt.
Ahogy gondolom, arról sincs fogalmad, hogy a papnő miért akarta annyira.
*A „jutalom” és a „fizetség” szót meg is nyomja, miközben beszél, és ez alatt újra Elkatorral szembe kerül.*
- Megbízol benne?
*Közelről néz egyenesen a sárkány szemébe.*
- Hát persze, hogy meg.
*Elneveti magát.*
- Ha tudnád, hogy ismeri minden lépésedet….Onoria a Remény papnője….
Vissza az elejére Go down
Elkator Rayen
Kék sárkány
Elkator Rayen

Hozzászólások száma : 177

Character sheet
Nép: Sárkányok
Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főtér   Főtér Icon_minitime2011-04-29, 16:43

Tűrtem ahogy a fekete tekintete az enyémbe mélyült. Egyre jobban belém hatolt a sötétsége, de én ellenálltam neki. Amikor elkezdett körbe járni, egy helyben maradtam. Nem állt szándékomban vele együtt forogni, addig sem kell a szemeit néznem. Végül éreztem, hogy megtalált valamit amit keresett, és ahogy felemelte a medált, legszívesebben hátraléptem volna, de valami azt súgta ne tegyem. A férfi gúnyosan mosolygott, és a mosoly idegesített. Szinte belülről éreztem a pusztítását, de továbbra is ellenálltam.
Végül az arcomba hajolt és megkérdezte, hogy megbízom-e a papnőbe. Már válaszoltam volna, de belém fojtotta a szót. Amit viszont utána mondott, azt nem értettem pontosan, de szintén nem mutattam ki meglepődöttségem. Csak érzéstelen arccal néztem tovább, hogy mit csinál vagy mond. Talán így többet kideríthetek mintha rákérdezek a dolgokra. Ha kérdeznék akkor nem esne nehezére hazudnia, viszont ha hagyom, hogy mondja a monológját, akkor talán elkotyog pár igaz információt is. Hisz mind tudjuk milyenek az ilyen egoisták akik azt hiszik mindent jobban tudnak, és meg is mondják mit tudnak jobban, talán ez az egyetlen hasznuk.
Vissza az elejére Go down
Haleran
Istenség
Haleran

Hozzászólások száma : 34
Munkahely : A Káosz istene

Character sheet
Nép: Istenek
Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főtér   Főtér Icon_minitime2011-04-30, 15:09

*A sárkány meglepte. Most, elsőször igazán. Eddig sokkal inkább tűnt hamarinak, vagy vakmerőnek.
Most derült ki, hogy jókora önuralma is van neki.
Ami azt illeti, okos is…
Haleran sem mutatja azonban meglepettségét.
Kezdi igen élvezni a játékot.*
- Nem válaszolsz…okosabb vagy, mint gondoltam.
*Hátrébb lép, így már látja minden mozdulatát a sárkánynak.
A szemkontaktust azonban nem adja fel.*
- Azt gondolod, majd én elmondok mindent.
Nem őrültem meg. Engem is kötnek szabályok, még ha időnként szívesen meg is szegem őket….
*Megrázza szőke üstökét, miközben lerí róla, mennyire élvezi a helyzetet.*
- Eszem ágában sincs beavatkozni még egyszer a halandók elképzeléseibe.
Úgy éltek és haltok, ahogy csak akartok.
*Azután pedig, immár ismét távolabb lépve távozni készül.
Számára ennyi elég is volt.
Még nem heverte ki Dremer büntetését egészen a legutóbbi viccéért, amit ugye a Nagy Kaszásban vitt véghez.
Elsga elpusztítását pedig sosem sikerült rábizonyítani.
Nem akar még egy alkalmat adni azoknak az istenségeknek, akik csak arra várnak, hogy íratlan szabályaik megszegése miatt elkapják őt.
Még nem.*
- Ha többre vagy kíváncsi, kérdezd a drágalátos főpapnődet, sárkány!
Vissza az elejére Go down
Elkator Rayen
Kék sárkány
Elkator Rayen

Hozzászólások száma : 177

Character sheet
Nép: Sárkányok
Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főtér   Főtér Icon_minitime2011-05-01, 13:59

A sötét isten végül befejezte a mondókáját, de sajnos időben észbe kapott, és semmit sem mondott el.~A francba... Pedig reméltem.~Gondoltam magamban, közben még mindig farkasszemet néztem vele. Úgy tűnt nagyon élvezi, hogy kétségek közé tehet... Bár igaz a káosz istene a káosznak örül, ez logikus, és a bennem lévő káosz már elég erős volt. A nagy kutya végül úgy döntött, hogy távoz, legalábbis úgy tűnt, közben még elmondott pár dolgot, ami következtetésre adott okot.~Nem avatkozik bele? Vajon mi lehet ilyen nagy dolog?~Kérdeztem magamtól.~Talán tudja mi fog történni a jövőben...? Végül is, ő egy isten, miért ne tudná? Viszont miért próbál rávezetni egy másik útra? Vajon csak szórakozik velem? Vagy épp most vezet egy rossz útra? Vajon mi lehet a terve ezzel?~Kattogtak a fogaskerekek, közben ő lassan hátrált. Hátra vetett még egy "tanácsot" majd indulni készült. Behunytam a szemem, hogy kicsit összeszedhessem a gondolataim, de végül kibukott belőlem egy kérdést amire talán már várt is.
-Mégis miért mondasz el nekem ilyesmiket?
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Főtér Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főtér   Főtér Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Főtér
Vissza az elejére 
1 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
LANURIA :: Lanuria világa :: Keleti szeglet :: Tarsis-
Ugrás: