Csevegő szoba!
+40 Lea Fergalas
Alvor Freyr Ottar
Singarme
Arash N'gobo
Alamaise
Larah Cerlis
Tyr Pak
Grull
Dropie Dan
Elonar
Raman
Sol
Alzareth
Marius Dior
Aventhis
Thalion Órëa
Főadmin
Darthys Indoril
Yz'Aires Came
Randalor Arthan
Roober
Sajmon
Sou
Akahana
Mesélő
Fatima Ferses
Lyn Zanírdûr
Carnë
Edward Dylan
Alex Ian Keegan
Lothár Von Falkenhausen
Kain Namelyr
Furia
Formenya Hyalma
Risan
Görbelábú Frikk
Admin 2
Gylnar Radek
Mitsuko Midnight
Sydney H. Low
44 posters
Szerző Üzenet Admin 2
Hozzászólások száma : 519Character sheet Nép : Adminisztrátorok Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-03-04, 7:38 am Hát akkor kellemes tavaszt mindenkinek!
_________________"Magadban hordod a boldogságot, csak a kulcsot kell megtalálnod hozzá."
Akahana Istennő
Hozzászólások száma : 1106Munkahely : Holdistennő és a vadászatok segítőjeCharacter sheet Nép : Istenek Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-03-04, 2:26 pm Tavaszt? Szólok Hisának is róla, jövő hétre itt még hózáport jövendöltek xD
Főadmin Admin
Hozzászólások száma : 981Character sheet Nép : Adminisztrátorok Akahana Istennő
Hozzászólások száma : 1106Munkahely : Holdistennő és a vadászatok segítőjeCharacter sheet Nép : Istenek Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-03-04, 8:59 pm hát, itt megúsztunk mindent... de ennek örömére volt egy autó mosás családi bulinak -.-"
Admin 2
Hozzászólások száma : 519Character sheet Nép : Adminisztrátorok Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-03-04, 9:11 pm Azt én még előző szombaton megjátszottam, nem szeretem, ha a só marja a kocsit... Itt egész tavaszi idő van már napok óta. Napsütés, meleg... Ma már a fóliaházat is megcsináltam
_________________"Magadban hordod a boldogságot, csak a kulcsot kell megtalálnod hozzá."
Kain Namelyr Arany sárkány
Hozzászólások száma : 2045Életkor : 743Munkahely : A magam ura vagyokCharacter sheet Nép : Sárkányok Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-03-04, 9:58 pm Ezt épp nemrég találtam VIDEO
_________________"Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
Görbelábú Frikk Ork törzsfőnök
Hozzászólások száma : 574Életkor : 46Character sheet Nép : Orkok Akahana Istennő
Hozzászólások száma : 1106Munkahely : Holdistennő és a vadászatok segítőjeCharacter sheet Nép : Istenek Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-03-04, 10:27 pm ohm, te az otthonodról beszélsz?
Hozzászólások száma : 574Életkor : 46Character sheet Nép : Orkok Akahana Istennő
Hozzászólások száma : 1106Munkahely : Holdistennő és a vadászatok segítőjeCharacter sheet Nép : Istenek Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-03-06, 6:56 pm az ohm az volt, amikor próbáltam nem elnevetni a neved kimondását Friccike... nem jött be xD
Hozzászólások száma : 1106Munkahely : Holdistennő és a vadászatok segítőjeCharacter sheet Nép : Istenek Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-03-07, 4:05 pm ezekkel egy a baj, előbb kötöttem ki a földön nevetve, pedig csak végig olvastam magamban... van itt olyan, aki ezt komolyan is tudná venni? O.o
Mitsuko Midnight Zöld elf
Hozzászólások száma : 745Életkor : 913Munkahely : ahol szükség ott a segítségCharacter sheet Nép : Elfek Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-03-07, 4:14 pm JNah bogárkáim:-D. Telórólvagyok bocsánat mondenkitől aki esetleg az én hszemre vár :-D. Igen gyl rád gondolok, igyekszem pótolni még a héten. [
Gylnar Radek
Hozzászólások száma : 456Életkor : 34Character sheet Nép : Emberek Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-03-07, 9:03 pm Én mint mindenki
Kain Namelyr Arany sárkány
Hozzászólások száma : 2045Életkor : 743Munkahely : A magam ura vagyokCharacter sheet Nép : Sárkányok Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-03-07, 9:06 pm Akkor mindenki az én vacsorám!
_________________"Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
Hozzászólások száma : 745Életkor : 913Munkahely : ahol szükség ott a segítségCharacter sheet Nép : Elfek Akahana Istennő
Hozzászólások száma : 1106Munkahely : Holdistennő és a vadászatok segítőjeCharacter sheet Nép : Istenek Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-03-07, 9:40 pm
Gylnar Radek
Hozzászólások száma : 456Életkor : 34Character sheet Nép : Emberek Mitsuko Midnight Zöld elf
Hozzászólások száma : 745Életkor : 913Munkahely : ahol szükség ott a segítségCharacter sheet Nép : Elfek Singarme Őrszellem
Hozzászólások száma : 48Munkahely : Lanur tornyának őreCharacter sheet Nép : Kísértetek Furia Fekete sárkány
Hozzászólások száma : 376Életkor : 1128Munkahely : Lanuria Furiája XDCharacter sheet Nép : Sárkányok Kain Namelyr Arany sárkány
Hozzászólások száma : 2045Életkor : 743Munkahely : A magam ura vagyokCharacter sheet Nép : Sárkányok Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-03-09, 11:05 pm Szabadjon megjegyeznem, ha rajtam múlik, az jó sokára lesz, Furia
Akahana Istennő
Hozzászólások száma : 1106Munkahely : Holdistennő és a vadászatok segítőjeCharacter sheet Nép : Istenek Görbelábú Frikk Ork törzsfőnök
Hozzászólások száma : 574Életkor : 46Character sheet Nép : Orkok Sol Föld nimfa - Alonida nimfa
Hozzászólások száma : 271Életkor : 36Character sheet Nép : Nimfák Főadmin Admin
Hozzászólások száma : 981Character sheet Nép : Adminisztrátorok Akahana Istennő
Hozzászólások száma : 1106Munkahely : Holdistennő és a vadászatok segítőjeCharacter sheet Nép : Istenek Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-03-10, 7:56 pm Boldog szülinapot Elonar, Marius! Frici: nyugi, rajtad tényleg halálra tudja magát nevetni az ember...
Hozzászólások száma : 745Életkor : 913Munkahely : ahol szükség ott a segítségCharacter sheet Nép : Elfek Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-03-10, 8:47 pm
Furia Fekete sárkány
Hozzászólások száma : 376Életkor : 1128Munkahely : Lanuria Furiája XDCharacter sheet Nép : Sárkányok Elonar Nimfa vezető
Hozzászólások száma : 409Életkor : 1806Munkahely : A nimfák vezetőjeCharacter sheet Nép : Nimfák Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Csevegő szoba!
Csevegő szoba!