| Csevegő szoba! | |
|
+40Lea Fergalas Alvor Freyr Ottar Singarme Arash N'gobo Alamaise Larah Cerlis Tyr Pak Grull Dropie Dan Elonar Raman Sol Alzareth Marius Dior Aventhis Thalion Órëa Főadmin Darthys Indoril Yz'Aires Came Randalor Arthan Roober Sajmon Sou Akahana Mesélő Fatima Ferses Lyn Zanírdûr Carnë Edward Dylan Alex Ian Keegan Lothár Von Falkenhausen Kain Namelyr Furia Formenya Hyalma Risan Görbelábú Frikk Admin 2 Gylnar Radek Mitsuko Midnight Sydney H. Low 44 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Akahana Istennő
Hozzászólások száma : 1106 Munkahely : Holdistennő és a vadászatok segítője
Character sheet Nép: Istenek
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2011-09-06, 6:32 pm | |
| Bocsi, tőlem ment egy szép regény, elvégre a jótestvére szeretet határtalan *aki megtalálja a kezdetét, mutassa meg nekem is!*
különben pedig én a Hanára hallgatok legtöbbször, mivel elég gyakori ez a nicknevem és valójában még tanuló vagyok, emellett szerepezem kb. két éve. Valamint a beszélőkémet néha le kell ütni, ezért előre is elnézést!
ui: mielőtt valaki félre érti, Roober csak a játékban a testvérem xD | |
|
| |
Mitsuko Midnight Zöld elf
Hozzászólások száma : 745 Életkor : 913 Munkahely : ahol szükség ott a segítség
Character sheet Nép: Elfek
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2011-09-06, 8:47 pm | |
| | |
|
| |
Edward Dylan Sötét elf
Hozzászólások száma : 612 Életkor : 44 Munkahely : váltás alatt
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2011-09-06, 9:16 pm | |
| Én is örvendek Sajmon, legalább már tudom miért csak ennyi a neved. És ha már itt tartunk, én hívtam meg, amire ő is meghívott egy ehhez hasonló forumra, a Trónbitorlóra, de nem vállaltam az állandó hajszát a trón után ^^ Szerepjátékos történetem olyan két és fél éves, vagy egy kicsit kevesebb talán. Evolyranban kezdtem és ott is maradtam volna, ha nem szűnik meg, de szerencsére itt is nagyon jól érzem magam, főleg ezzel a karival, ami egyesek szerint "tápos", ami nincs is messze az igazságtól... A való életben vegyész technikusira járok, azonban jövőre már Biológus hallgató leszek Szegeden. Hajrá Szeged, a Napfény városa forever! ^^ | |
|
| |
Formenya Hyalma Szürkeköpenyes
Hozzászólások száma : 53 Életkor : 35
Character sheet Nép: Mágusok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2011-09-07, 8:16 am | |
| Sziasztok! Csatlakoznék ehhez a szép hagyomány keletkezéshez. Annyit rólam, hogy egy igen méretes multi cégnél dolgozom, ahol váltani kívánok (ez azt takarja, hogy ezen cégen belül szándékozok mozogni) méghozzá költözéssel, hogy egy másik városban dolgozzak ugyanennél a cégnél. Remélem, hamar megoldom majd a net dolgot az új helyen is. Egyébként - sokak csalódására - halvány közöm sincs a Lanuria c. regény írójához. A másik karim (Sydney H. Low) nevének eleje azért azonos mert egy nagy vágyam, hogy egyszer eljussak Sydney-be. Az utsó részei a nevének, hát az meg a hangzása miatt tetszik. Ezért van ott az a "H." és nem azért mert a "Hall" rövidítésének szántam. Sorry, ha bárkit kiábrándítottam ezzel. Ez van. Úgyis az a lényeg, hogy itt vagyunk! Egyébiránt sokan ismerhetnek már engem még Evolyranból és Álomfalváról is. Az előbbinél Formenya karimmal az utóbbinál Hiswa karimmal találkozhattak többek között. Bár mindkét oldalon vezetőségben voltam, ez itt nem érvényes, hiszen csöppnyi közöm sincs Lanuria vezetőségéhez. Maximum annyi, hogy van közöttük ismerősöm. XD
A hozzászólást Formenya Hyalma összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2011-09-07, 9:01 am-kor. | |
|
| |
Kain Namelyr Arany sárkány
Hozzászólások száma : 2045 Életkor : 743 Munkahely : A magam ura vagyok
Character sheet Nép: Sárkányok
| |
| |
Formenya Hyalma Szürkeköpenyes
Hozzászólások száma : 53 Életkor : 35
Character sheet Nép: Mágusok
| |
| |
Akahana Istennő
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2011-09-07, 1:10 pm | |
| hát, ha már a hely is ki lett írva, akkor még megdobok mindenkit azzal a nem teljesen privát infóval, hogy azt hiszem én vagyok jelenleg a fórum egyetlen nem magyarországi usere, ugyanis, mint ezt a legtöbben már tudják is, én dél szlovákiában lakom és onnan írok. Ha valakit nagyon érdekel a pontos hely, megmondhatom, de mivel ritkán látni meg, maradjunk annyiban, hogy 50 km-re a határtól, győrtől észak felé | |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2011-09-07, 2:06 pm | |
| | |
|
| |
Akahana Istennő
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2011-09-07, 8:19 pm | |
| Aha, azért jó, hogy itt vagy *megöleli* | |
|
| |
| |
| |
Carnë Föld nimfa - Oresad nimfa
Hozzászólások száma : 62
Character sheet Nép: Nimfák
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2011-09-08, 2:42 pm | |
| Yz'Aires!
Elolvastam az előtörténeted és szerintem nagyon jól írsz! Igazán tetszik!
| |
|
| |
Randalor Arthan Szürkeköpenyes
Hozzászólások száma : 59 Életkor : 38 Munkahely : vándor
Character sheet Nép:
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2011-09-08, 2:52 pm | |
| Bár eddig nem sokat szóltam bele ebbe a topicba, most én is bemutatkozom. Csömörön élek, mióta megszülettem, most másodikos középsulis vagyok, angol-informtika szakon. Legtöbb időmet a szerepjáték, stratégiai játékok, animézés, és az olvasás köti le. Ezen kívül csak a naruto gundanon játszom | |
|
| |
Yz'Aires Came Viharsárkány
Hozzászólások száma : 76 Életkor : 613 Munkahely : a Caales szolgálatában
Character sheet Nép: Külhoniak
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2011-09-08, 4:10 pm | |
| Üdvözletem! *kalapot emel*
- Spoiler:
Ennek árulkodnia kell! XD De ha még sem, akkor -> Sou is az enyimé' bohócsatyekból viszont soha nem lehet elég XD Gyl Carnë: nagyon szépen köszönöm! *.* Csak bántja a szemem, hogy jó néhány íráshiba benne maradt T.T
És, akkor magamról is valamicskét ^^ Budapest budai oldalán éldegélek, gyakorló házsárkányként (főz-most-takarít-bevásárol, tehát a jól megszokott sablon) XD Jelenleg bedolgozással segítek a kosztpénzbe,( ha valaki tud valami jó kis állandó melót gondoljon rám) ^^ Műszaki sulit végeztem, érdekel az archeológia (csak megélni nem lehet belőle T.T) és a meteorológia ^^ A szerepjáték világát már egy jó ideje ismerem, AvP-vel kezdtem anno, aztán áttértem a fantazi'ra és itt ragadtam. Számomra jó kikapcsolódást nyújt, ilyen-olyan dolgok közepette. Kis is kapcsolódom, már ha elsőre soknak tűnő, ám meglepően kevés időm engedi. YD | |
|
| |
Lothár Von Falkenhausen Nemes
Hozzászólások száma : 225 Életkor : 41
Character sheet Nép: Emberek
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2011-09-08, 4:55 pm | |
| Én is bemutatkozom. Dombóváron lakom, most vagyok negyedikes középsulis, informatika szakon. egy éve kezdtem el szerep játékozni a Ways of Darknessben kezdtem utána jött Evolyran és mikor megszűnt akkor jöttem ide és itt is maradok még egy jó ideig. De még szeretem a történelmet és a stratégiai játékokat.
A hozzászólást Lothár Von Falkenhause összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2011-09-08, 7:04 pm-kor. | |
|
| |
Akahana Istennő
| |
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2011-09-08, 9:58 pm | |
| | |
|
| |
Akahana Istennő
| |
| |
Darthys Indoril Vörös sárkány
Hozzászólások száma : 125 Életkor : 1170
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2011-09-08, 11:46 pm | |
| Bár gondolom a többség tudja már, de az újaknak is elmondom, ha már mindenki bemutatkozik: harmadéves villamosmérnök hallgató vagyok, kb 7-8 éve szerepjátszok és szeretem megmondani a véleményemet, néha kevésbé diplomatikus formában. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2011-09-09, 12:08 am | |
| | |
|
| |
Gylnar Radek
Hozzászólások száma : 456 Életkor : 34
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2011-09-09, 12:22 am | |
| Én is beállok a sorba Programtervező hallgató vagyok. Fórum alapú szerepjátékos múltam a jelek szerint az eddig írt legrövidebb, hiszen ebben az évben kezdtem el, ezen az oldalon. | |
|
| |
Edward Dylan Sötét elf
Hozzászólások száma : 612 Életkor : 44 Munkahely : váltás alatt
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2011-09-09, 8:02 am | |
| Ahhoz képest jól csinálod! ^^ | |
|
| |
Akahana Istennő
| |
| |
Gylnar Radek
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2011-09-09, 9:18 pm | |
| Köszi Edward | |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2011-09-10, 3:46 pm | |
| | |
|
| |
Akahana Istennő
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2011-09-10, 3:47 pm | |
| Látom te nem unatkoztál O.o nekem is írni kéne, ha végre megvan a tétel -.-" | |
|
| |
Alex Ian Keegan Vörös sárkány
Hozzászólások száma : 647 Életkor : 39 Munkahely : épp ahol
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2011-09-11, 1:01 pm | |
| Hűha, emberek! Nagyon le vagyok maradva.
Először is Indoril: meglepődtem, hogy TE vagy az.
Hyalma: meglepődtem, hogy te vagy Syd.
De akkor én is bemutatkoznék.
Én is vallásos gimnáziumba jártam, jó magam keresztény vagyok, s talán az én játékaimból sem derül ki ez. Jelenleg kollégista vagyok a Pünkösdi Teológiai Főiskolán, ott pasztorál pszichológiát tanulok. Ritkán fogok tudni emiatt fent lenni. Elnézéseteket kérem ezért.
Huh... kb négy éve szerepjátékozom, Álomfalván kezdtem, majd Evolyranban folytattam, s most itt vagyok. Azonban mielőtt Evonak vége lett volna, már az előtt jöttem.
Ha már mindeni ennyire őszinte volt, akkor elmondom, hogy Fatima Ferses is én vagyok. //bizti fog valaki csalódni//
Egyébként egy őszinte ember vagyok, tudok csendben lenni, de ha a véleményemet elmondhatom, akkor be nem áll a szám. Hajlandó vagyok a tanárokkal is vitázni, ha nem értek egyet azzal, amit tanítanak.
Gyááá, mit mondjak még? Úgy beszélnék méééég!!!
Öhm.. Dylannel osztálytársak voltunk, Indorillal meg már találkoztam élőben. És a lényeg:
NAGYON SZERETEK ITT MINDENKIT!!!!
//Még akkor is, ha nem sokan kedvelik Fatima karimat... mellékesen nekem ő a kedvenc karim. //
UI.: köszönöm a tapsot, a lányok ujjongását, a férfiak elismerő biccentését!!! | |
|
| |
Gylnar Radek
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2011-09-11, 1:16 pm | |
| Pontosan Mitsi! BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT a két ünnepeltnek!! | |
|
| |
Főadmin Admin
Hozzászólások száma : 981
Character sheet Nép: Adminisztrátorok
| |
| |
Lothár Von Falkenhausen Nemes
Hozzászólások száma : 225 Életkor : 41
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2011-09-11, 1:23 pm | |
| Boldog születésnapot Mitsuko Midnight és Frikk. | |
|
| |
Sydney H. Low
Hozzászólások száma : 311 Életkor : 33 Munkahely : a világ felfedezendő, kiismerendő részein
| |
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! | |
| |
|
| |
| Csevegő szoba! | |
|