Csevegő szoba!
+40 Lea Fergalas
Alvor Freyr Ottar
Singarme
Arash N'gobo
Alamaise
Larah Cerlis
Tyr Pak
Grull
Dropie Dan
Elonar
Raman
Sol
Alzareth
Marius Dior
Aventhis
Thalion Órëa
Főadmin
Darthys Indoril
Yz'Aires Came
Randalor Arthan
Roober
Sajmon
Sou
Akahana
Mesélő
Fatima Ferses
Lyn Zanírdûr
Carnë
Edward Dylan
Alex Ian Keegan
Lothár Von Falkenhausen
Kain Namelyr
Furia
Formenya Hyalma
Risan
Görbelábú Frikk
Admin 2
Gylnar Radek
Mitsuko Midnight
Sydney H. Low
44 posters
Szerző Üzenet Sydney H. Low
Hozzászólások száma : 311Életkor : 33Munkahely : a világ felfedezendő, kiismerendő részeinCharacter sheet Nép : Emberek Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-05-13, 7:34 pm ezt a kúrát annak az "egyeneslábúnak" Firkknek is beajánlanám. : DD
Edward Dylan Sötét elf
Hozzászólások száma : 612Életkor : 44Munkahely : váltás alattCharacter sheet Nép : Elfek Akahana Istennő
Hozzászólások száma : 1106Munkahely : Holdistennő és a vadászatok segítőjeCharacter sheet Nép : Istenek Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-05-13, 7:58 pm hát, szerintem mindkettőtöknek jót tenne pedig ez... meg talán egy adag tengeri hínáros bőrradír is, elkeverve csalánnal a szép bőrért xD
Edward Dylan Sötét elf
Hozzászólások száma : 612Életkor : 44Munkahely : váltás alattCharacter sheet Nép : Elfek Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-05-13, 9:10 pm Nah, hogy tudjátok honnan jöttem. ^^ Meg az anime kedvelők megszeressenek Egy Zseniális anime, nem csak azért mert Dylan avija innen van ^^ [youtube]
VIDEO [/youtube]
Görbelábú Frikk Ork törzsfőnök
Hozzászólások száma : 574Életkor : 46Character sheet Nép : Orkok Akahana Istennő
Hozzászólások száma : 1106Munkahely : Holdistennő és a vadászatok segítőjeCharacter sheet Nép : Istenek Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-05-13, 10:07 pm pedig szerintem a pakolás rád fér... segítene az illatodon is *orrát befogja*
Hozzászólások száma : 574Életkor : 46Character sheet Nép : Orkok Akahana Istennő
Hozzászólások száma : 1106Munkahely : Holdistennő és a vadászatok segítőjeCharacter sheet Nép : Istenek Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-05-13, 10:17 pm neked *ő már lassan fulladozik*
Hozzászólások száma : 574Életkor : 46Character sheet Nép : Orkok Edward Dylan Sötét elf
Hozzászólások száma : 612Életkor : 44Munkahely : váltás alattCharacter sheet Nép : Elfek Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-05-13, 10:28 pm Szerintem Frikk..ezek után jobb ha nem kerülsz az istennő szeme elé..ezt még Dylan se mondaná KI! ^^
Hozzászólások száma : 574Életkor : 46Character sheet Nép : Orkok Edward Dylan Sötét elf
Hozzászólások száma : 612Életkor : 44Munkahely : váltás alattCharacter sheet Nép : Elfek Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-05-13, 10:35 pm Akor csak olvasd a mesés hsz-eim, a hadúr se fél tőle, de egy nőt még a bunkóság és a kegyetlenség sem sértheti meg, mint nőt, mert akkor jaj nekik. ^^
Akahana Istennő
Hozzászólások száma : 1106Munkahely : Holdistennő és a vadászatok segítőjeCharacter sheet Nép : Istenek Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-05-13, 11:37 pm Frikk: neked tényleg elkelne egy alapos légúttisztítás. Rásegítek! *hirtelen jó adag szappanos vizet varázsol az ork szaglószervébe, majd megvárja, hogy kiürüljön, amikor pedig ez megtörténik, az egészet helyettesíti arcszesszel és mosolyogva felkínál egy zsepit a fuldoklónak* Ed: te már látom, tanulsz. Zsepit? Elnyomja ezt a szagot... *az arca elé tart ő is egyet*
Edward Dylan Sötét elf
Hozzászólások száma : 612Életkor : 44Munkahely : váltás alattCharacter sheet Nép : Elfek Vendég Vendég
Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-05-14, 5:58 pm Noh megérkeztem
Akahana Istennő
Hozzászólások száma : 1106Munkahely : Holdistennő és a vadászatok segítőjeCharacter sheet Nép : Istenek Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-05-14, 8:56 pm Ez van, mindenki azzal gazdálkodik, amivel tud *mosolyogva veszi tudomásul, hogy az ork komoly torokproblémákkal is küzd xD *
Hozzászólások száma : 574Életkor : 46Character sheet Nép : Orkok Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-05-14, 9:56 pm
Akahana Istennő
Hozzászólások száma : 1106Munkahely : Holdistennő és a vadászatok segítőjeCharacter sheet Nép : Istenek Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-05-15, 10:52 pm ha már ezt sem érzed, akkor tényleg annyi az orrodnak xD
Hozzászólások száma : 1106Munkahely : Holdistennő és a vadászatok segítőjeCharacter sheet Nép : Istenek Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-05-17, 1:00 pm *mosolyogva nézi, amint egy mókus betámadja Fricit és alaposan megtornáztatja* Nem, az még megvan... egyébként úgy nézem, te se az a fajta vagy, aki eléri a háta közepét *mosolyogva kinyújtja a kezét a kisállat felé, mielőtt az ork elkapná azt*
Hozzászólások száma : 574Életkor : 46Character sheet Nép : Orkok Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-05-18, 12:30 pm *Kapadozik...* - Hé-hé...! Viszed innen ezt a rágcsálót?! //XD//
Akahana Istennő
Hozzászólások száma : 1106Munkahely : Holdistennő és a vadászatok segítőjeCharacter sheet Nép : Istenek Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-05-18, 10:14 pm mi bajod vele? szerintem eddig a leghelyesebb dolog volt rajtad... *mosolyog aranyosan
Edward Dylan Sötét elf
Hozzászólások száma : 612Életkor : 44Munkahely : váltás alattCharacter sheet Nép : Elfek Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-05-19, 10:12 pm Daevin a második (előző) avatárod meg tudnád adni nekem? Meg nem tudod véletlenül hogy honnan van?
Hozzászólások száma : 1106Munkahely : Holdistennő és a vadászatok segítőjeCharacter sheet Nép : Istenek Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-05-22, 5:32 pm Nem adom, ő nem vacsora. Arra ott vannak a zöldséget *közben simogatja a mókust, akinek nagyon is tetszik, hogy végre értelmes lénnyel került kapcsolatba*
Hozzászólások száma : 1106Munkahely : Holdistennő és a vadászatok segítőjeCharacter sheet Nép : Istenek Edward Dylan Sötét elf
Hozzászólások száma : 612Életkor : 44Munkahely : váltás alattCharacter sheet Nép : Elfek Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-05-23, 9:14 am Hát lányok, visszatettem ezt a képet... Jó volt az az utóbbi, de valahogy (hogy úgy mondjam), nem éreztem azt az általános lelkiállapotot visszatükrőződni a képen, amit Dylannel ki akarok fejezni. Majd lehet még visszakerül, ... de innentől nem mondok többet. Olvassátok a játékaim ^^ és Darnak üzenem, hogy ez egy Teljesen normális kép... Japánokat meg nem szídni!
Akahana Istennő
Hozzászólások száma : 1106Munkahely : Holdistennő és a vadászatok segítőjeCharacter sheet Nép : Istenek Darthys Indoril Vörös sárkány
Hozzászólások száma : 125Életkor : 1170Character sheet Nép : Sárkányok Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-05-23, 10:36 pm Ne mondja nekem senki, hogy ez egy teljesen normális, egészséges FÉRFI lenne.
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Csevegő szoba!
Csevegő szoba!