Csevegő szoba!
+45 Mavis Marhell
Black Robe Nen
Furia
Fang Aerith de l’Phairdon
Nawarean
Elisabeth De Winter
Balál Tangeran
Hiswa Hythamorys
Regélő
Erulassë Druindar
Mesélő
Vash
Kean Lorel
Alvor Freyr Ottar
Roober
Al'Eron Ryden Savion
Tyr Pak
Yz'Aires Came
Kesa Klensbane
Lothár Von Falkenhausen
Cloud Revan's
Elonar
Thalion Órëa
Merilien Lumel'Auvrea
Dropie Dan
Raman
Silarona
Xerar
Lea Fergalas
Gylnar Radek
Admin 2
Sol
Helen Hoa
Görbelábú Frikk
Kain Namelyr
Formenya Hyalma
Darthys Indoril
Mitsuko Midnight
Főadmin
Sydney H. Low
Lysanor Eweny
Akahana
Edward Dylan
Alex Ian Keegan
Fatima Ferses
49 posters
Szerző Üzenet Fatima Ferses Éj elf
Hozzászólások száma : 332Életkor : 216Munkahely : VándorCharacter sheet Nép : Elfek Lysanor Eweny Zöld elf
Hozzászólások száma : 557Munkahely : néha akad..Character sheet Nép : Elfek Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-08-27, 10:51 am Gratulálok Edi!!
Hozzászólások száma : 2045Életkor : 743Munkahely : A magam ura vagyokCharacter sheet Nép : Sárkányok Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-08-28, 7:50 am Isten éltessen, Sou és Yz!
_________________"Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
Fatima Ferses Éj elf
Hozzászólások száma : 332Életkor : 216Munkahely : VándorCharacter sheet Nép : Elfek Főadmin Admin
Hozzászólások száma : 981Character sheet Nép : Adminisztrátorok Lothár Von Falkenhausen Nemes
Hozzászólások száma : 225Életkor : 41Character sheet Nép : Emberek Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-08-28, 9:38 pm Boldog születésnapot, Sou és Yz!
Silarona Vörös sárkány
Hozzászólások száma : 297Munkahely : Néha van, néha nincsCharacter sheet Nép : Sárkányok Kesa Klensbane Szürkeköpenyes
Hozzászólások száma : 306Character sheet Nép : Mágusok Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-08-29, 11:46 am Utólag is boldog születésnapot Sou és Yz!
( Sou egy kis ajándék
)
Akahana Istennő
Hozzászólások száma : 1106Munkahely : Holdistennő és a vadászatok segítőjeCharacter sheet Nép : Istenek Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-08-29, 6:33 pm
Yz'Aires Came Viharsárkány
Hozzászólások száma : 76Életkor : 613Munkahely : a Caales szolgálatábanCharacter sheet Nép : Külhoniak Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-08-30, 8:20 am Nagyon szépen köszönöm, Sou nevében is!
(nagyon tetszik a bohócsapka Kesa
már hiányzott XD)
és
Gratula, Ed!
Cloud Revan's
Hozzászólások száma : 440Életkor : 31Munkahely : Gyalogság/Al'Eron Ryden tanítványaCharacter sheet Nép : Emberek Cloud Revan's
Hozzászólások száma : 440Életkor : 31Munkahely : Gyalogság/Al'Eron Ryden tanítványaCharacter sheet Nép : Emberek Akahana Istennő
Hozzászólások száma : 1106Munkahely : Holdistennő és a vadászatok segítőjeCharacter sheet Nép : Istenek Cloud Revan's
Hozzászólások száma : 440Életkor : 31Munkahely : Gyalogság/Al'Eron Ryden tanítványaCharacter sheet Nép : Emberek Akahana Istennő
Hozzászólások száma : 1106Munkahely : Holdistennő és a vadászatok segítőjeCharacter sheet Nép : Istenek Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-09-03, 4:28 pm Kérni szépen? Köszi, ennyit nem ér meg *előre szóltam*
Gylnar Radek
Hozzászólások száma : 456Életkor : 34Character sheet Nép : Emberek Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-09-11, 12:06 am Boldog születésnapot az elfecskémnek
no meg az userének
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Meg valahol messze alatta a görbelábú orknak is
Kain Namelyr Arany sárkány
Hozzászólások száma : 2045Életkor : 743Munkahely : A magam ura vagyokCharacter sheet Nép : Sárkányok Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-09-11, 6:19 am Boldog születésnapot Mitsi és Frikk!
_________________"Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
Görbelábú Frikk Ork törzsfőnök
Hozzászólások száma : 574Életkor : 46Character sheet Nép : Orkok Cloud Revan's
Hozzászólások száma : 440Életkor : 31Munkahely : Gyalogság/Al'Eron Ryden tanítványaCharacter sheet Nép : Emberek Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-09-11, 3:31 pm VIDEO csak hogy hű mardajak magamhoz, ^^ bb, Zack *-*
Akahana Istennő
Hozzászólások száma : 1106Munkahely : Holdistennő és a vadászatok segítőjeCharacter sheet Nép : Istenek Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-09-11, 4:29 pm Utólag is boldog szülinapot Hugi! ja, és talán neked is Fricc xD
Edward Dylan Sötét elf
Hozzászólások száma : 612Életkor : 44Munkahely : váltás alattCharacter sheet Nép : Elfek Görbelábú Frikk Ork törzsfőnök
Hozzászólások száma : 574Életkor : 46Character sheet Nép : Orkok Mitsuko Midnight Zöld elf
Hozzászólások száma : 745Életkor : 913Munkahely : ahol szükség ott a segítségCharacter sheet Nép : Elfek Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-09-12, 11:18 pm
Görbelábú Frikk Ork törzsfőnök
Hozzászólások száma : 574Életkor : 46Character sheet Nép : Orkok Edward Dylan Sötét elf
Hozzászólások száma : 612Életkor : 44Munkahely : váltás alattCharacter sheet Nép : Elfek Akahana Istennő
Hozzászólások száma : 1106Munkahely : Holdistennő és a vadászatok segítőjeCharacter sheet Nép : Istenek Edward Dylan Sötét elf
Hozzászólások száma : 612Életkor : 44Munkahely : váltás alattCharacter sheet Nép : Elfek Akahana Istennő
Hozzászólások száma : 1106Munkahely : Holdistennő és a vadászatok segítőjeCharacter sheet Nép : Istenek Kain Namelyr Arany sárkány
Hozzászólások száma : 2045Életkor : 743Munkahely : A magam ura vagyokCharacter sheet Nép : Sárkányok Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-09-20, 7:41 am Isten éltessen, Aventhis!
Kain Namelyr Arany sárkány
Hozzászólások száma : 2045Életkor : 743Munkahely : A magam ura vagyokCharacter sheet Nép : Sárkányok Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-09-22, 8:49 pm Körkérdés: októberben egy szombati napon kinek lenne kedve és ki tudna eljönni Szegedre egy kisebb találkozóra? Ez csak igényfelmérés
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Csevegő szoba!
Csevegő szoba!