| Csevegő szoba! | |
|
+45Mavis Marhell Black Robe Nen Furia Fang Aerith de l’Phairdon Nawarean Elisabeth De Winter Balál Tangeran Hiswa Hythamorys Regélő Erulassë Druindar Mesélő Vash Kean Lorel Alvor Freyr Ottar Roober Al'Eron Ryden Savion Tyr Pak Yz'Aires Came Kesa Klensbane Lothár Von Falkenhausen Cloud Revan's Elonar Thalion Órëa Merilien Lumel'Auvrea Dropie Dan Raman Silarona Xerar Lea Fergalas Gylnar Radek Admin 2 Sol Helen Hoa Görbelábú Frikk Kain Namelyr Formenya Hyalma Darthys Indoril Mitsuko Midnight Főadmin Sydney H. Low Lysanor Eweny Akahana Edward Dylan Alex Ian Keegan Fatima Ferses 49 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Nawarean
Hozzászólások száma : 1461 Életkor : 31
Character sheet Nép: Emberek
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-01-18, 5:00 pm | |
| asszem nem ez az alkalom lenne a leghobb mert nagyon berugtam xD majd holnap xD esetleg meglehet tartani de most kb 4x íttam le minden szót xD
| |
|
| |
Furia Fekete sárkány
Hozzászólások száma : 376 Életkor : 1128 Munkahely : Lanuria Furiája XD
Character sheet Nép: Sárkányok
| |
| |
Balál Tangeran Szürkeköpenyes
Hozzászólások száma : 690 Életkor : 51 Munkahely : Szabadúszó
Character sheet Nép: Mágusok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-01-19, 3:31 pm | |
| Üdv Furia kedves! Ha lehet rólad iylet szólni álságosság nélkül... SIL ! Vigyázz magadra. Még nem játszottunk ki amit akartunk | |
|
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-01-19, 7:13 pm | |
| ^^ ezek a gonyosz teremtmények miért akarnak SZákányt ölni ^^ Balál ugye most nem fogsz tele offolni pm ekkel az ehhez hasonló kérdésekkel Egy kicsit tartok szünetet mert már begémberedtem azt írok neked reagot Balál Repül a nehéz toci Ki tudja hol áll meg S Clou téged hogyan talál meg ^^ Ez lesz ezentúl az aláírásom Csak azért mert annyira imádlak Clo ^^ | |
|
| |
Furia Fekete sárkány
Hozzászólások száma : 376 Életkor : 1128 Munkahely : Lanuria Furiája XD
| |
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-01-19, 10:59 pm | |
| Ja gondolom. - Gyere ide, ne félj nem bántalak *Mosolygós arc az ölébe ültet majd megsimogatja a fejed olyan erővel hogy le is tépi azt. -Jajj ugye nem haragszol. *Kezén a fejjel játszik majd beszél hozzá. -Dehogy is szeretlek téged *.* -Tudooom Na vhogy így képzelem el Furia néni kedvességét | |
|
| |
Fang Aerith de l’Phairdon Szürkeköpenyes
Hozzászólások száma : 39 Életkor : 171 Munkahely : szigorúan bizalmas
| |
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-01-20, 9:57 am | |
| Furia! Ez most télleg kedves volt! A napokba túlságosan megizzasztanak a kalandok. A Szagomon azért, ha akarok, szelídíthetek ám... . de attól még nem biztos, h neked tetszene... Persze egy forró fürdővel bárki levesz a lábamról. Mielőtt veled beszélgetésbe kéne merülnöm, használhatnám próbaként Aden hm... fejét? Vagy merjek egyenesen eléd állni? | |
|
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-01-20, 1:24 pm | |
| ^^ miért az én fejem ? nem tetszik ott ahol van :'(? | |
|
| |
Alex Ian Keegan Vörös sárkány
Hozzászólások száma : 647 Életkor : 39 Munkahely : épp ahol
| |
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-01-20, 1:54 pm | |
| hát egen ... a tapasztalat valóba bölccsé tesz Alex- Aden a fejed a kendőbe bugyolálva nem sokat mond. Legyünk őszinték: Ha pedig lecsúszik a kötés..hát... szted kinek hiányozna? | |
|
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-01-20, 3:08 pm | |
| Hát pedig minek rejtve kell maradnia az úgy is lesz Te látom már nagyon szeretnél bepillantani a kötések alá xD Nem fogsz békét hagyni míg nem látod mi ? | |
|
| |
Cloud Revan's
Hozzászólások száma : 440 Életkor : 31 Munkahely : Gyalogság/Al'Eron Ryden tanítványa
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-01-20, 3:11 pm | |
| Mégsem megyek mesére, és beszéltem Fanggal, ő sem.
Bocsánat annak, akit talán cserbenhagynék ezzel (Balál ^^), de muszáj. IRL problémák miatt. Azért nem fog elveszni a karid a kicsi Clo nélkül sem. | |
|
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-01-20, 3:16 pm | |
| *Sírva fakad szíve megtelik szomorúsággal. * -Kit fogok így megölni. Just a joke xD Szomorúan hallom De ez van majd legközelebb | |
|
| |
Edward Dylan Sötét elf
Hozzászólások száma : 612 Életkor : 44 Munkahely : váltás alatt
Character sheet Nép: Elfek
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-01-20, 4:17 pm | |
| Krhm, szóval. Ezúton szeretnék hivatalosan bocsánatot kérni a mi és evolyrani Hiswánktól. Olyat tettem és mondtam, ami csakis szigorúan rám és őrá tartozott volna. Szeretném meg nem történtté tenni, de sajnos az ilyen lehetetlen. Mondhatnám, hogy heves vérmérsékletem áldozata lettem, de ez sohasem lehet mentség. Nem vettem figyelembe az egyes emberek érzéseit, félre dobtam, vélt vagy valós problémák miatt. Úgy hiszem amiért kifakadtam, igaz, de ez nem jogosíthatott volna fel arra, hogy olyan hangnemben beszéljek valakivel, akiről egyrészt nem sokat tudok, más részt valamely szinten a társamnak is mondhatnám. És ezt a levelet, most nem az általam okozott gond felemlegetése miatt írom. Evolyranban már úgyis van nyoma.
Már aznap is, és most beszélve vele, egyértelműsődött bennem, hogy nem vagyok ártatlan. Amit tettem helytelen volt, s ezért is kérek bocsánatot. Remélem, hogy nyerhetek. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-01-20, 4:28 pm | |
| sajnálom Clou! Ám én valahogy elleszek, eddig is egész jól elvoltam. De...de...ki fog megvédeni a sárkányoktól? | |
|
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-01-20, 5:43 pm | |
| -Akármi gond van rááám ! ne számíts xD
| |
|
| |
Black Robe Nen Feketeköpenyes
Hozzászólások száma : 58 Életkor : 39 Munkahely : Amerre éppen kellek
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-01-20, 7:26 pm | |
| Faaaang :'( Cloud ezért kinyírlak... a gyönyörű úti társamat elvitted... ezért meglakolsz *jel kezd kiteljesedni és a Nen előjönni* | |
|
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-01-20, 7:28 pm | |
| Búúúúktaaad xD Nen | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-01-20, 8:32 pm | |
| Csak nyugodtan sárkány fivér. Ugyanis én megyek, még ha az az önfejű Clo nem is. Habár próbálom a lelket belé önteni, de nem akar sikerülni.... | |
|
| |
Mesélő
Hozzászólások száma : 1520
Character sheet Nép: NJK
| |
| |
| |
| |
Sydney H. Low
Hozzászólások száma : 311 Életkor : 33 Munkahely : a világ felfedezendő, kiismerendő részein
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-01-20, 10:15 pm | |
| Még jó, hogy nem hajóval megyek a mesében... így legalább elkerültem egy kellemes tengeribetegséget. | |
|
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-01-20, 10:31 pm | |
| ^^várható volt h elsüllyednek
| |
|
| |
Mesélő
Hozzászólások száma : 1520
Character sheet Nép: NJK
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-01-20, 11:10 pm | |
| Összefoglalva, elvileg mindenki megkapta a jogokat, aki részt vesz a mesében, hogy Vadalanba írjon. Kérem, hogy a hajón lévők a tengerre írjanak, akik Argelionba érkeztek, azok oda, akik pedig Savantiba, azok oda.
A hsz elejére írjátok oda pl. hogy //Mese: A régi-új világ// Ezt a kettős perjelek között bővíthetitek azzal, hogy az adott helyen belül hova és kinek (akivel épp egy helyen vagytok).
Bármi gonddal keressétek a vezetőket, vagy a Mesélőt! | |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-01-22, 1:20 pm | |
| Lehet kérvényt benyújtani? Nem tudom, be lehet-e állítani, de nagyon előnyös lenne szerintem mindenki számára *de számára mindenképp*, ha a hsz-ek tetején nem csak a hónapot és napot látnánk, hogy mikor íródtak, hanem az évet is. Ugyanis én, aki eléggé pontoskodó vagyok, szeretem visszanézni az írásokat, hogy azok hány hónapja, éve íródtak. Vagyis az események is annyi ideje történtek. A karakterem története értelmezéséhez nagyon előnyös volna. ^^ Nem tudom, többiek hogy vannak vele.
Más... félig a meséhez megvan már a hsz-em, de megvárnám még a vörös hölgyet és sárkány társát is. Tervem ő utánuk írni. | |
|
| |
Kain Namelyr Arany sárkány
Hozzászólások száma : 2045 Életkor : 743 Munkahely : A magam ura vagyok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-01-22, 1:53 pm | |
| Privi, Alex _________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-01-22, 1:56 pm | |
| Alex javaslata már nekem is megütötte a szemem. Jó lenne beállítani. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! | |