LANURIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

LANURIA

A sárkányok, nimfák és mágusok birodalma
 
Homehttp://newagelaGalleryKeresésRegisztrációBelépés

 

 Csatabáró Mordon

Go down 
SzerzőÜzenet
Csatabáró Mordon
Sámán
Csatabáró Mordon

Hozzászólások száma : 248
Munkahely : Minden idők legnagyobb ork sámánja és spirituális vezetője *morog*

Character sheet
Nép: Orkok
Csatabáró Mordon Empty
TémanyitásTárgy: Csatabáró Mordon   Csatabáró Mordon Icon_minitime2013-10-18, 9:52 am

Megjegyzések: (rendszeresen frissítésre kerülő dokumentum)
Mordon ork létére nem mondható erősnek, ám okosnak annál inkább. Igaz hogy orkként kivételes mágiahasználó, bár nem mondható valami kreatívnak varázslás terén, ezért leginkább másoktól eltanult varázslatokat alkalmaz, ám azokat sem rendszeresen, hisz a nagyobb varázslatok könnyen ronthatnak így rossz testi állapotán, ezért nagyobb varázslatok esetén a "Megcsapolás" varázslattal feltölti tartalékait, és csak ezt követően kezd komoly varázslásba.Csatabáró Mordon Iceball
Fagyhullám
Ez a varázslat egyszerű, de nagyszerű. Mordon a kezével célba veszi az áldozatot, elmormol pár varázsszót, aminek a hatására egy élénkkék fénylövedék jelenik meg a tenyerében, és máris a cél felé repül a fagyos lövedék.
Orkunk télen úgy spórol erejével, hogy hógolyót használ, amire ráolvassa az igét, és azt dobja el. Amit eltalál, azt jég lepi el.
Csatabáró Mordon Dark-missile
Árnyhullám
Erről elmondható hogy igazi sötét varázslat. Az előzőhöz hasonló módon működik, de itt egy sötétlila és fekete színekben játszik a lövedék, és ha az eltalál egy élőlányt, az ideiglenesen megbénulhat.
Csatabáró Mordon Touch-undead
Megcsapolás
Ha Mordon ezt a varázslatot használja, szükséges hozzá hogy megérintse az ellenséget. Az érintés után az ellenség tán pár pillanatra meginog, de orkunk ekkor mágikus energiát és életerőt "kölcsönöz" ellenfelétől, amit felhasználhat. Ez használható mindenféle élőlény ellen, sőt még gyümölcsök és zöldségek ellen is, de azok ezek után pillanatok alatt összeaszalódnak, és ehetetlené válnak. Illetve apróbb állatok(pl.: rovarok, kisebb rágcsálók) De ezek ezután általában elhullanak. Harc során az ellenség vesztett ÉP-nek a felét kapja meg életerőként. Ha a kapott szám nem páratlan szám, akkor lefelé kell kerekíteni.
Csatabáró Mordon Core$images$attacks$touch-zombie
Dögvész
Csatabáró Mordon Core$images$attacks$staff-plague
Dögvész bot
Ez a mágia súlyos betegségek és fertőzések melegágyává változtatja a megérintett ellenfél testét. Kelések, és bőrelszíneződések jelennek meg, majd lassan hámlani kezd a bőre és dögszagot áraszt, és a fertőzött pont lassan kínkeserves fájdalmak forrása lesz. A fertőzés nyílt seben át könnyen eljuthat a belső szervekig. A fertőzés addig áll fenn, amíg nem kap a sérült megfelelő kezelést.
Csatabáró Mordon Core$images$attacks$wail
Sikoly
Mivel nincsenek ártatlan teremtmények a világon, így mindenkit kísért vagy kísértett valamiféle bűntudat. Ez a mágia ezt a bűntudatot tudja feléleszteni és fellobbantani. Mindenki akinek valaha ártottak, legyen élő vagy holt, a hangja felidéződik az áldozat tudatában, tettük miértjét kérdezve és fájdalmas sikolyokat, üvöltéseket hallatva, fájdalmat és bűntudatot élesztve az ellenfélben. Ezt a varázslatot a saját üvöltésével idézi elő, ami során a száját lila kísértetkoponyák hagyják el, amik a célpont felé repülve és követve azt, az abba való becsapódást követően fejtik ki hatásukat.
Csatabáró Mordon Core$images$attacks$lightning
Menykő
Az amit a neve is mutat. Egy igazi, hamisítatlan villám, ami csupán mágikus eredetében különbözik a természetben előforduló villámoktól.
Vissza az elejére Go down
 
Csatabáró Mordon
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
LANURIA :: Useres dolgok :: Karakterek feljegyzései-
Ugrás: