LANURIA A sárkányok, nimfák és mágusok birodalma |
|
| Csevegő szoba! | |
|
+62Grull Sargon Jeremy Talbot Sou Cornelius de Sanctis Hikari Tenshi Feline Eryneth N'Ardes Thaloma Kalandmester Aireen Warren Kőöklű Kimyne Eclair Mitsuko Midnight Arveleg Adama Csatabáró Mordon Borin Irgulh Maragun Moshator Xerar Garath Sydney H. Low Arglar Haran Eregathus El'dan Carnë Taerli Gylnar Radek Alseran Moozen Akahana Görbelábú Frikk Onoria Wyerre von Morhan Anzar Roober Fela Husani Raman Sol Ryn von Samok Darthys Indoril Mia Ruton Thalion Órëa Drakon Ashmar Tinia Loel Markus de Berend Vogon Beebebrox Aldo Barras Kesa Klensbane Balál Tangeran Cloud Revan's Sierrix Elonar Merilien Lumel'Auvrea Gomora Silarona Lothár Von Falkenhausen Furia Nawarean Kain Namelyr Yurin Akari Lysanor Eweny Mesélő Főadmin 66 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Gomora Vörös sárkány
Hozzászólások száma : 134 Munkahely : sárkány, tekercskészítő
Character sheet Nép: Sárkányok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-01-16, 10:53 pm | |
| Most már tényleg kezded kihúzni a gyufát nálam!
Oké, hogy törpe sárkány vagyok, de ettől még nem kell a kis súlyommal macerálni. Max a fajtársak bizalmaskodhatnak ennyire, de közülük is válogassa meg, hogy melyik próbálja! | |
| | | Xerar Vörös sárkány
Hozzászólások száma : 162
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-01-16, 10:54 pm | |
| Meddő vita ez gyerekek. A bosszantó vörös az enyém. Ne tedd rá a mancsod "bogárka"! Ez nekem is tetszik. XD Mardan meg az enyészeté lesz hamarosan és még véletlen sem az isteneken fog múlni. | |
| | | Maragun Moshator Hegyi törpe
Hozzászólások száma : 21
Character sheet Nép: Törpék
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-01-16, 10:55 pm | |
| Ha törpe vagy akkor bejössz nekem, a sárkány részt szándékosan hagyom le, de lehetsz az én bogársárkányom is. A Xerar fazon meg szintén nem nyúl egy lányhoz se nálunk, amíg én élek Mardanban. | |
| | | | Gomora Vörös sárkány
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-01-16, 10:59 pm | |
| Kicsit pontosabban, pasikám!
Melyik bosszantó vörösre gondolsz? Amelyik Frikket bosszantja vagy amelyik téged? (A legidegesítőbb, ha jön a vitába egy férfi és úgy tesz, mintha meg sem látná az egyik hölgyet...) | |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-01-16, 11:27 pm | |
| Értettem én, csak igyekszem felhívni termetem ellenére is magamra a figyelmet. Egész jól megy... már csak azt kell gyakorolnom, hogy ne kapjak ennyi sebet közben. | |
| | | Arglar Haran
Hozzászólások száma : 46 Életkor : 86
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-01-17, 3:39 pm | |
| Nem eszik olyan forrón a törpét! Ho-hó-hó! Kicsit kevésbé számoljatok Mardan elestére biztosan! Még élnek fegyver forgató törpék és buzog bennük a vér. (Fegyvereiken meg fekete vér.)
Hajrá Dáin király! Kitartás harcosok!
| |
| | | Furia Fekete sárkány
Hozzászólások száma : 376 Életkor : 1128 Munkahely : Lanuria Furiája XD
| | | | Maragun Moshator Hegyi törpe
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-01-18, 8:47 pm | |
| Itt feketeségem lehet tőlem is jussod: a csatabárdom a nyakadra? Persze miután az istenekkel kicsit kicsinosíttatom a kedvedért, hogy ne pont egy halandó kezétől halj meg. Inkább a fegyverétől. XD
Mardan sosem lesz a tiéd! | |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-01-18, 8:55 pm | |
| Azt hiszed a kincseitek, vagy akár ti is érdekeltek? Megadom azt az orkoknak! Veletek együtt! Nekem magasabb céljaim vannak Mardannál, törpe! | |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-01-18, 9:02 pm | |
| Magas röptű célok is hamuvá tudnak porladni Furia. Remélem, hogy lesznek, akik elhamvasztják a céljaidat, meg az eszméidet. XD | |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-01-18, 9:04 pm | |
| Magas röptű dolgokról és hamvakról jut eszembe: nem sokára meglátjuk azokat az elhamvadó életcélokat törpe. És az nem Furia terve lesz, ami elfüstöl. | |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-01-18, 9:06 pm | |
| Ne félj, amíg engem látsz, apró növésű!
Már ott vagyok veled és szerintem jól meg fogjuk érteni egymást. | |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-01-18, 9:30 pm | |
| Ahogy most is tettem Furia... az út szabad, ha végre az orkok átjönnek a járaton. Bár nem is kell túl sokat várnunk egy olyan alsóbb rendű fajtól, mint ők. Elég ha csak teszik amit mondunk és gondolkodni... inkább ne próbáljanak, még szétmenne a fejük a fájdalomtól. XD
Lényeg a lényeg: én készen állok. | |
| | | Gomora Vörös sárkány
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-01-20, 5:54 pm | |
| Bocsi, Maragun, hogy beelőztelek, csak hamarosan lejár a műszak. Gondoltam felrakom hirtelen, és Aireen, remélem nem baj, hogy téged hurcolnálak magammal. | |
| | | | Vogon Beebebrox Sötét elf
Hozzászólások száma : 589 Életkor : 123 Munkahely : Rabszolgakereskedő
Character sheet Nép: Elfek
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-01-21, 7:05 pm | |
| Aysha, Hiswa és Ayame! Írtam nektek Evon, gondoltam ha itt szólok, hamarabb látjátok. | |
| | | Sydney H. Low
Hozzászólások száma : 311 Életkor : 33 Munkahely : a világ felfedezendő, kiismerendő részein
Character sheet Nép: Emberek
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-01-24, 12:01 pm | |
| Köszi Vogon de, már reagáltam neked a privire Hiswa-val. XD | |
| | | Aireen Warren Zöldköpenyes
Hozzászólások száma : 37
Character sheet Nép: Mágusok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-01-24, 7:32 pm | |
| Én is láttam, csak nem tudtam mit reagáljak rá. xD
| |
| | | Vogon Beebebrox Sötét elf
Hozzászólások száma : 589 Életkor : 123 Munkahely : Rabszolgakereskedő
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-01-25, 12:06 pm | |
| Sziasztok!
Én ezen az oldalon abba hagyok minden játékot. Döntésemhez több minden hozzá járult, a legfőbb ok, hogy nem érzem magam munkájának, hogy felelősséget vállaljak felnőtt emberek aktivitásának manageléséhez. Mindenki maga dönti el, akar-e játszani vagy sem. Amit én vállaltam, azt mindig végig vittem, de az azért betette nálam a kaput, hogy megismertem legalább három olyan usert, aki mindig megunja a kariját, banoltatja és utána kezd egy újat. És a sokadik megunása után én vagyok a felelős, hogy ők nem játszanak tovább. Elismerem a staff munkáját, mert sok holtpont után mozdították ki az oldalt, de nekem már régen nincs kedvem egy olyan játékos állománnyal és vezetőséggel játszani, ahol szokás ott hagyni a felénél a megkezdett történetet, mert épp nem ér rá az illető, majd visszatérni egy multival. Vagy ugyan azzal a karival kezdeni egy teljesen más történetet. Vagy mesében elvárni, hogy napi szinten írjak, miközben tartozik nekem fél éve máshol. Én szeretek egy történet ívet több játékossal több epizódon keresztül kijátszani. És bánt, hogy mindig megakadnak a történetek, mert a játékos társ elkezd félni, hogy baja lesz a karijának, ha egy szobába bemegy Vogonnal. Vagy meghirdet valaki egy cirkuszos játékot, de már fél, hogy baja lesz a karijának, ha beül oda egy sötét elf a nézők közzé. Vagy kap egy elutasítást szerelmi történetre és már nincs is kedve, „nincs ihlete”. Ez volt az utolsó mondatom itt.
| |
| | | Nawarean
Hozzászólások száma : 1461 Életkor : 31
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-01-25, 7:46 pm | |
| hmm ok csá... Nos Vogon, sok beszédnek sok az alja.... Viszont az, hogy beveszel 30 embert egy játékba van 90% esélyed rá hogy megbukik a mutatvány 1 miatt. Az hogy többet vállalsz mint kéne, avagy többet vársz el olyan személyektől akik nincsenek itt még 1 hónapja sem... Most mit mondjak? Nem olyan embereket kell beszervezni akikről tudod, hogy akármikor eltűnhetnek... Én lassan egy éve itt vagyok, nem egy történetem maradt félbe. Az ha vki nem ér rá... Az egy dolog amit tiszteletben kell tartani. Menj ha jónak érzed, Cloud is úgy érezte mennie kell. Ő is elment, te is el tudsz...Akinek nem inge nem veszi magára, szóval nem is veszem fel... De te magad is oka vagy annak, hogy megfagynak játékok... Ezt azért ne felejtsd el. Ui.: Csaó további jó játékokat máshol. | |
| | | Főadmin Admin
Hozzászólások száma : 981
Character sheet Nép: Adminisztrátorok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-01-25, 8:06 pm | |
| Kedves Vogon!
Amellett, hogy elismerem aktivitásod és kitartásod a játékaid mellett, nem mehetek el szó nélkül bizonyos dolgok mellett sem.
Egyrészt, ide nem csak felnőttek járnak játszani. Másrészt, első sorban játszani járnak ide az emberek, mindenkinek van magánélete, családja, iskolája, munkája, stb. Nem várjuk mi sem el, hogy Lanuria legyen az első. Ahogy mi is ingyen, szabad időnket, esetlegesen a szeretteinkkel töltött időt is beáldozzuk a játékosokért, az oldalért, saját döntésként, cserébe a mesékben is annyit várunk csak el, hogy aki tudja, nem tud részt venni benne, ne is jelentkezzen.
Mindazonáltal, azon játékosok közé tartozol, akiknek több befagyott játéka van. Ebben az esetben nem csak a partnereidet kellene okolni, vagy az oldalt, vagy a vezetőséget, aki esetleg megengedi, hogy visszatérjenek egy másik karakterrel. Jóérzésű ember ha valami többször ismétlődik, megáll és elgondolkodik, vajon benne nincs-e hiba, nincs-e oka annak, hogy így alakulnak a dolgok. Több játékost ismerek, akik jórészt azért hagyták abba a játékot, mert valaki elnyomta őket.
Szép dolog, hogy te eltervezel egy ívet a játékodban, de ebben az esetben ne várd, hogy ehhez mindenki csak asszisztál majd. A te partnereidnek ugyanígy lehetnek elképzelései a saját játékuk jövőjét illetően, ám azok nem feltétlenül esnek egybe a tiéddel. A más oldalakon folyó jövőbeni játékaidra útravalóként szeretném, ha kipróbálnád, hogy rugalmasabban játszol. Merj engedni a saját elképzeléseidből és merd elengedni azt a gyeplőt, nem kell feltétlenül ragaszkodni ahhoz, hogy minden úgy alakuljon, ahogy te tervezted. Ez egy társas játék. Engedd érvényesülni a másika(ka)t is! Van, akinek nem jön be a pontról pontra előre eltervezett játék, szeret improvizálni, amit megöl, hogy ha a társ minden utat lezár, minden lehetőséget előre elvesz tőle. Keserű érzés elnyomva lenni és kiszolgálni a másikat játék közben. Ez elveheti a játékélmény pozitív részét és könnyen okozhatja azt, hogy a partner eltűnik, mint ahogy esett meg több partnereddel is. Talán neked nem mondták, ezért mondom most el én. Több játékod fagyott be így, ahogy természetesen olyan is volt, amire te hivatkozol.
Emellett igazat adok Nawareannak abban, hogy ha több játékost viszel be a kalandba, nagyobb valószínűgséggel fogtok várni valakire. Ahogy a mesékben is mindig van belassulás, és kimaradozó is. Ez az élet rendje, nem vagyunk egyformák.
Ezen útravalóval kívánok én is jó játékot más oldalakon, s azt, hogy a társaid ne űzd el magad mellől. Tudom, nem jó befagyott játékokat hagyni a hátunk mögött.
Főadmin
| |
| | | Nawarean
Hozzászólások száma : 1461 Életkor : 31
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-01-26, 4:12 pm | |
| Vogon minden mellett igaza van a Főnöknek. Nem mindenki szeret "csicska" lenni... Vagy inkább senki sem szeret az lenni egy játékban sem... Az h tervezel tedd a saját utadon ne másén. Többek között ezért is volt az h mind téged mind a karakteredet is kerültem... S még ízlésesen fejeztem ki magam. | |
| | | Lysanor Eweny Zöld elf
Hozzászólások száma : 557 Munkahely : néha akad..
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-01-26, 9:58 pm | |
| Kedves Vogon!
Én magamra veszem, mert van egy befejezetlen játékunk. Nem azért mert lusta vagyok, mert pl Kainnal is azért mindig végig játsszuk. Megjegyzem vele nagyon élvezem mindegyik játékomat, mert ha keresztbe teszek neki, nem hord le. Sőt megjegyzi, hogy megleptem és ő pl ezért is szeret velem játszani. Veled sem volt rossz, de kicsit azt éreztem, hogy tényleg te viszed a cselekményt, szinte hozzá se tudtam tenni semmit. Ha meg próbálkoztam elnyomtad. Ne haragudj rám, tényleg elnézést! A másik pedig Tinia! Vele végig játszottuk. Persze voltak terveid vele, de aztán rájöttem hogy én azzal a karival nem akarok rabszolgákat szabadítani Elvégre egy magasztos hercegnő az a kari. No mindegy neki mást terveztem, de talán ezt régen el is mondtam neked. Viszont sajnálom, hogy elmész, mert tényleg aktív tag voltál, tele ötletekkel. Igaz néha sok voltál (ne kiabálj!! ), de azért bírtalak. Egy szó, mint száz! Jó játékot neked máshol! Szia _________________ Ha elsodor az élet vihara, állj talpra, és nézz vele újra szembe!A karakter dala | |
| | | Aldo Barras Vörösköpenyes
Hozzászólások száma : 470 Életkor : 135 Munkahely : Vándor
Character sheet Nép: Külhoniak
| | | | Sydney H. Low
Hozzászólások száma : 311 Életkor : 33 Munkahely : a világ felfedezendő, kiismerendő részein
| | | | Xerar Vörös sárkány
| | | | Admin 2
Hozzászólások száma : 519
Character sheet Nép: Adminisztrátorok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-01-27, 8:08 am | |
| Természetesen Vogon, ha úgy óhajtja, visszatérhet majd. A karakterei nem kerülnek törlésre, és bannolásra sem. Mindemellett sajnálatomat fejezem ki a távozása miatt, és remélem, neki megfelelőbb társakkal rendelkező oldalra kerül majd. Valahol neki is van igazsága, de túlzónak gondolom a reakcióját. Emellett a hozzászóló társakkal is egyet értek és legyen az intő példa mindenkinek. Van az életben olyan helyzet, amikor az embernek az utolsó dolog, ami eszébe jut, a játék. Sajnos ezek általában nem örömteli, hanem súlyos, nagy lelki terhet jelentő helyzetek. Annyit kérnék csak mindenkitől, igyekezzen türelmesen, rugalmasan kezelni ezeket a dolgokat, és a másik oldalról, ha teheti, egy privit, vagy e-mailt, vagy ha módja van rá, face üzenetet dobni, ha úgy érzi, egy darabig nem tud jönni. A többi kérdésben, ha vitás valami, és nem tudják kenyértörésre vinni a dolgot, forduljanak hozzánk! Az adminok ezért is vannak. _________________ "Magadban hordod a boldogságot, csak a kulcsot kell megtalálnod hozzá."
| |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! | |
| |
| | | | Csevegő szoba! | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|