Sargont tán munkája akadályozza, Nillt nemtom, Arveleget sem, ő legalább már írt a mesébe. Carnë pedig később csatlakozik majd. A többiek elvilekben játszanak.
Kalandmester
Hozzászólások száma : 218
Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-09-19, 9:03 pm
Mi is megfogyatkoztunk. Szintén Sargon az egyik távollevő, de Merilien is kimaradt már a játékból.
Szíves elnézéseteket kérem ha a reagjaimban szavak vannak megduplázva, vagy a szóköz helyén pont van. Reagjaim nagy.részét telefonon írom és nem mindig veszem észre vagy.tudom kijavitani a hibákat. :$
Kain Namelyr Arany sárkány
Hozzászólások száma : 2045 Életkor : 743 Munkahely : A magam ura vagyok
Vén ember szíve A vén ember szíve mohon arat Mit fekete felleg permete alatt Sötét kis gumóból Éjfekete rózsát hajtat Azt hinnéd e öreg szív bolond talán De vénülő szemei még látták hajdanán. Miként e kis fekete virág szirmai lilán Ékeskedtek. Látta még mikor kis bimbó volt ő csupán Félt mindentől mi földön s fa ágán Megrezzent majd sistergett a szél volt csupán Remegett. A vén szív tudta mifán terem a szél S közelebb húzta, az árnyék él! Él az mint a fa mikor beüt a tél! Didereg. De lám most a halál színét viseli S talán egyszer el is ereszti De mindig maradnak tüskéi Fáj... De eljő egyszer a tavasz S a vénülő szív ismét ráhajaz Megfogja s megöleli! De elárasztja azt... Halál. K. Gergely (Kovizor)
Adok egy kis komorat, ha már ennyire komor a hangulatom
Se nők se pasik miatt nem érdemes szomorkodni. Ha együtt nem jó, mindenkinek jobb külön.van egy ilyen idézet hogy "ne szomorkodj, hogy vége... Örülj, hogy megtörtént!" Persze ezt én se tudom minden pasirol elmondani
Hát békésen váltunk el főleg hogy még együtt élünk egy darabig így könnyebb megbeszéltük hogy barátok maradunk és továbbra is számíthatunk a másik pártfogására. Ha már csak barátok is vagyunk Az utolsó év már elég nehézkesen ment, jobb lesz így mind a kettőnknek.
Daxa Lavenir Zöld elf
Hozzászólások száma : 372 Életkor : 186 Munkahely : Idomár
Hááát Nawa szerintem fiziológiailag lehetetlen, hogy magadnak húzd ki a lapockába ágyazódott nyilat, anélkül, hogy magadba ne törnéd. Már az is lefoglalja az ember teljes karhosszát, hogy a lapockához nyúljon, onnan még egyenes vonalban eltávolítani a kezet, hogy kihúzd a nyilat... nem igazán tudom elképzelni, ha csak nem vagy Mr. Fantastic
Tudod a nyíl már alapon eltört, és már csak azt a kiálló kis részét fogtam meg. Ki mondta h egyenesen húztam ki ? és én elérem a lapockámat a kezemmel és simán képes voltam hátra tolni még 5-10 centit
Daxa Lavenir Zöld elf
Hozzászólások száma : 372 Életkor : 186 Munkahely : Idomár