Ezt már csak azért is mondtam mert rögtön az első játékomban Thalionnal válaszolni akartam egy egyszerű igennel elfül de nem volt pedig nem is akartam bele mélyedni
Ja imádtam, mikor még tanultam a rendészetin. Csak sajnos a szülőávárosomban a shotokanon kivül semmi nem volt... nem dobok ki pénzt egy semmit érő dologra De erre megéri.
Rossz az elképzelés, az ujjak közé veszek vesszőket és egy gyors sorozatban küldöm el egymás után őket. Régebben láttam egy dokumentum filmet, amiben az ijjász egyet a húron 3 mat az ujjai között tart.... Nem a robinhood paródiából merítettem....
Daxa Lavenir Zöld elf
Hozzászólások száma : 372 Életkor : 186 Munkahely : Idomár
De a húrt nem tudod hátra húzni a hüvelyk ujjad nélkül már pedig ha 4 nyilat fogsz akkor a hüvelyk ujjaddal is fognod kell egyet. Ezért erről a lehetetlen nyíl lövésről nekem ez a paródia jutott eszembe xDD
Öm te hogyan húzod hátra azt a húrt már nem azért? Légyszíves magyarázd el minek a hüvelyk ujjad hozzá?mikor a mutató és a középső ujjal húzod hátra azt a húrt? Mielőtt bele kötsz legalább gondold végig... én nem használok hozzá hüvelyujjat...
Na jó. Szögezzük le, hogy melyik kezedre gondoltál? Mert nem mindegy és a reagban nem írod le konkrétan, csak annyit, hogy "Négy vesszőt veszek ujjaim közé."
Ezek szerint 4 vessző van az ujjaim között, és azt viszont oda írtam h sorozatban lövöldözöm őket. Ami azt jelenti hogy nem egyszerre hanem egyesével egymás után 1 a húron 1 a középső és gyűrűs között 1 a gyűrűs kisujj között, egyet hüvelykujjal szorítok tenyeremhez. Sorrend ugyanez, húr 2. Vessző 3. Vessző majd a hüvelykujj elengedi a vesszőt és a mutató középső rahelyezi a hurrá tessék eme rendszerben a hüvelyk is tart egy vesszőt
Viszont a sorozat akkor is csak sorozat marad Drága, nem egyszerre történt a 4 vessző kilövése hanem egyesével, szóval nem lehetetlen csak bonyolult igy megtartani a vesszőket, ez a módszer az alap 6 közül a legnehezebb de majd megkeresem azt a videót
Pedig itt 9-et fog egyszerre. A hüvelykujj kell a célzáshoz. Ha megnézed a lövéseit, a kezét a feje mellé húzza (nagyon helyesen). Egy ott lévő nyíl vagy kiszúrja a szemét, vagy zavarja, esetleg mindkettő. Szóval nekem nem azzal vagy bajom, hogy te négyet lősz ki egyszerre, vagy sorozatban, hanem azzal, hogy rosszul írtad le. Bár a következményeken nem fog változtatni xD
Daxa Lavenir Zöld elf
Hozzászólások száma : 372 Életkor : 186 Munkahely : Idomár
Hát muszáj, viszont tény az emlékezetemben rosszúl élt, hogy is fogta meg... De! Szegről végről nekem lett igazam. Daxa utolsó szavaidra válaszólva utolsó szavaimként WTF! Honnan a frászból tudod hogy milyen mélyek azok a vágatok... Na ne hülyéskedj...
Bizonyára feltűnt nektek, hogy néhány napja gombok, képek tűntek el az oldalról. A hibát az egyik képfeltöltőnél nagy tömegben törlődő képeink okozták, ezeket immár máshol újra feltöltöttük. helyreállítottuk a gombokat, a helyszínek képeit, és a fegyverszobát is. Akinek esetleg a felszerelései hiányosak, arra kérjük, keresse Főadmint, Admin 2-t! Gyorsan pótolni fogjuk azokat is! Emellett a háborúhoz is kapcsolódóan újdonságokat is tervezünk bedobni, valamint hamarosan meghirdetjük a következő mesést is.