| Csevegő szoba! | |
|
+52Alamaise Ezana Firri Nizzre' Zotreth Shuga Kain Namelyr Blade Shilmann Quverdinmia N'Alghir Kroloth Naelgrath Nexxis Fi Garath Kuruk Onoria Anzar Mia Ruton Balál Tangeran Alseran Jozef Alberts Furia Arveleg Haleran Silarona Fela Husani Raman Sol Huor Tiwele Elonar Roober Jeremy Talbot Vey'na Crossi Kesa Klensbane Dremer Hossin Arash N'gobo Tyr Pak Főadmin Adama Ryn von Samok Görbelábú Frikk Glorien Lysanor Eweny Ayda Mitsuko Midnight Hëmyl Mesélő Feynras Sargon Kalandmester Aldo Barras Daxa Lavenir Thalion Órëa Nawarean Merilien Lumel'Auvrea 56 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Ayda
Hozzászólások száma : 22 Életkor : 15
Character sheet Nép: Surranók
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-12-12, 11:34 am | |
| Sternben nagyon durva dolgok fognak történni O.o Félek... Az ispotály... bumm-bumm O.o
| |
|
| |
Hossin Kereső szellem
Hozzászólások száma : 501 Életkor : 1708
Character sheet Nép: Kísértetek
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-12-12, 5:43 pm | |
| Mesélőnk kiiktatta a bum bummot szóval az nem lesz de maradt még ötletem, hogyan alkossam meg ezt a procedúrát. Elvégre elég sok évem volt, hogy beszerezzek s sokat szolgált jó katonaként bejuttassak a várba némi robbanó runaanyagot ha nem engedik a mágiát, akkor szerkesztek majd aztán kiírom az előzőből s ebben majd a lakrészek felé próbálok eljutni. | |
|
| |
Fela Husani
Hozzászólások száma : 389
Character sheet Nép: Emberek
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-12-13, 8:56 am | |
| Daxa, nem is Rasenth jön, hanem te | |
|
| |
Daxa Lavenir Zöld elf
Hozzászólások száma : 372 Életkor : 186 Munkahely : Idomár
Character sheet Nép: Elfek
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-12-13, 11:54 pm | |
| Hát mostanában egészen biztos nem fogok reagot írni... MOST értem haza a melóból (elvileg 22ig lettem volna....) mesékbe is akartam írni, de egyszerűen 12-13 órázom, nem megy.... | |
|
| |
Daxa Lavenir Zöld elf
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-12-14, 12:00 am | |
| Hossin ha csak nem puskaport (olyan tudtommal nincs) akarsz felhelyezni, szerintem kár a gőzért, mert megmondták, hogy nem tud RÚNÁT használni. | |
|
| |
Kain Namelyr Arany sárkány
Hozzászólások száma : 2045 Életkor : 743 Munkahely : A magam ura vagyok
Character sheet Nép: Sárkányok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-12-14, 7:56 am | |
| Kitartást, Daxa! _________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
|
| |
Tyr Pak
Hozzászólások száma : 62
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-12-14, 3:06 pm | |
| Daxa az Zaricse rúnájára vonatkozott. Erre vonatkozóan Nawa(Hossin) saját maga jelentette ki, hogy csak Zaricse ismeri. Most pedig, amikor könnyű ”haszon” származott volna belőle, kötelező tananyaggá akarta nyilvánítani, amit még egy egyszerű informátor is ismer. Következetlenebbé téve ezzel játékát, illetve az Ekkorimot egyben tartó támpillért is alapjaiban zúzta volna össze, de ebbe valószínűleg nem gondolt bele. Puskaport valóban nem használhat, de ez még nem zárja ki, hogy valamilyen úton végbevihesse az elgondolását. Véleményem szerint az sokkal lényegesebb kérdés, hogy miért tenne ilyet? Egy egyszerű informátor parancs nélkül, önös elgondolásból egyszerű terrorista akciókba kezdene olyan felszereléssel, amit problémás beszerezni és bejuttatni. Tárolása pedig könnyen a lebukását eredményezhetné. A felkészülési időnek beharangozott évek pedig mind békeidőnek minősülnek. Ekkorim ”népe” és annak érdekei legjobb esetben is csak pár hónapos múltra tekinthet vissza, aminek szintén nem az egész részében voltak elkötelezve a sárkányok oldalán. Azonban a bérgyilkosok ”népének” profizmusát tükrözik, az önkényes akciók, illetve olyan dolgok felhalmozása, amire a háború nélkül jó eséllyel soha sem lett volna szükségük.
| |
|
| |
Hossin Kereső szellem
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-12-14, 10:19 pm | |
| Tények még gondolkozok rajta, elég erősen, hogy mitévő legyek de lehet a legegyszerűbb választás a kapitány kiiktatása lett volna. De még nagyon töröm a kis buksimat. Mert tény hogy felesleges lett vna behoznom ruhákat a békeidőben. | |
|
| |
Hossin Kereső szellem
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-12-15, 3:44 am | |
| Amúgy felettébb nagy a csend, chatbixon is. Látom Kainmester 3-4 naponta lepontozza hamarosan megint aktívabban leszek majd pezsdítek kicsit ( Minden admin örömére ) | |
|
| |
Arash N'gobo Feketeköpenyes
Hozzászólások száma : 149 Életkor : 91
Character sheet Nép: NJK
| |
| |
Hossin Kereső szellem
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-12-17, 9:30 pm | |
| Belekopott a levesedbe a nekromantakisasszony ? | |
|
| |
Fela Husani
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-12-18, 10:42 am | |
| Ne is haragudj, kedves Arash, de Ambaron után nem neked szurkolok! | |
|
| |
Kesa Klensbane Szürkeköpenyes
Hozzászólások száma : 306
Character sheet Nép: Mágusok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-12-18, 11:53 am | |
| Arash, üdvözöllek a Klensbane önismereti tanfolyam első gyakorlati jellegű összejövetelén. Remélhetőleg komoly előrelépést sikerül majd elérnünk a tanfolyam végére. | |
|
| |
Elonar Nimfa vezető
Hozzászólások száma : 409 Életkor : 1806 Munkahely : A nimfák vezetője
Character sheet Nép: Nimfák
| |
| |
Daxa Lavenir Zöld elf
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-12-18, 2:41 pm | |
| - Kesa Klensbane írta:
- Arash, üdvözöllek a Klensbane önismereti tanfolyam első gyakorlati jellegű összejövetelén. Remélhetőleg komoly előrelépést sikerül majd elérnünk a tanfolyam végére.
*Daxa kedveli a hozzászólásodat* | |
|
| |
Hossin Kereső szellem
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-12-18, 10:09 pm | |
| | |
|
| |
Dremer Istenség
Hozzászólások száma : 71 Munkahely : A halál ura
Character sheet Nép: Istenek
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-12-19, 7:19 am | |
| Kaszám széles, és csodaszép éle véres, a kioltott életért. | |
|
| |
Hossin Kereső szellem
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-12-19, 1:33 pm | |
| Na Megjött a kaszás is akad munka rendesen mi ? | |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-12-19, 3:33 pm | |
| | |
|
| |
Kesa Klensbane Szürkeköpenyes
Hozzászólások száma : 306
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-12-19, 7:04 pm | |
| Ameddig nem velem történik meg, túlzottan nem zavar Viszont az ilyen jellegű megnyilvánulások azt jelentik, még hosszú út áll előttünk | |
|
| |
Hossin Kereső szellem
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-12-19, 9:10 pm | |
| Milyen szomorú ne aggódj arash, hamarosan Ekorin is beszáll a buliba, csak én egyből a kígyó fejét vágom le. Lesz hatalmas bumm Valianban. | |
|
| |
Vey'na Crossi
Hozzászólások száma : 23
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-12-20, 8:00 am | |
| | |
|
| |
Fela Husani
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-12-20, 8:35 am | |
| Arash, én azért örülök, hogy élek és élni is akarok tovább | |
|
| |
Főadmin Admin
Hozzászólások száma : 981
Character sheet Nép: Adminisztrátorok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-12-20, 8:31 pm | |
| Kedves Játékosok!
Lanurián nem áll meg az élet. Hiába dúl a háború, olybá tűnik, megszavaztátok, így lesz idén is karácsonyi bál Tarsisban, ahol mindenkit szeretettel várunk! A háború miatt sem áll meg az élet, a Birodalom népeinek szükségük van arra, hogy kiengedjék a feszültséget, s erre mi sem jobb választás, mint a táncparkett, netán jóféle ételek és italok fogyasztása! Az esetleges merénylők pedig jól gondolják meg, ha keresztbe akarnak tenni, a mágusrendek tagjai maguk biztosítják a Nemesi udvarházat mindennemű zavargás elől!
Természetesen, mint minden évben, idén is a téli napforduló és a szeretet ünnepére megnyílik a főváros, Valian piacán a karácsonyi vásár is. Igény esetén kikérhetők az NJK kereskedők, illetve a staff tagjait is fel lehet kérni arra, hogy hozzák játékba őket. Méregkeverők, varázstárgyak, kovácsáruk, ruhaneműk és még ki tudja, mi minden várja ott az érdeklődőket. A rengeteg járőröző katona és mágus pedig vigyázza majd a vásárlókat, hiszen a háború már a Birodalom területén tombol, s hiúsítottak már meg szabotázst a főváros lakossága ellen is.
Noha a háború elsőként Ambaron legendás faluját pusztította el, s azon a területen már csak üszkös romok maradtak, Aranamophe istennő áldását holmi tűz, s vérontás nem pusztíthatja el. Ha lesz oly bátor zarándok, ki így is ellátogat a béke egykori szimbólumához, tán maga az istennő is tiszteletét teszi majd.
Szeretettel látjuk az új és régi érdeklődőket, játékosokat is nálunk!
Lanuria vezetősége | |
|
| |
| |
| |
Jeremy Talbot Ember/vér elf félvér
Hozzászólások száma : 1188
| |
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-12-23, 7:31 am | |
| Visszavárunk, Ryn! _________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
|
| |
Hossin Kereső szellem
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-12-23, 8:41 pm | |
| Boldog karácsonyt mindenkinek | |
|
| |
Daxa Lavenir Zöld elf
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-12-24, 1:22 am | |
| Neked is és mindenkinek boldog karácsonyt és új évet kívánok én is! | |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-12-24, 7:43 am | |
| Szeretetteljes, békés, boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! _________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! | |
| |
|
| |
| Csevegő szoba! | |
|