LANURIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

LANURIA

A sárkányok, nimfák és mágusok birodalma

Kezdőlaphttp://newagelaGalleryKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő szoba!

Go down 
+52
Alamaise
Ezana Firri
Nizzre' Zotreth
Shuga
Kain Namelyr
Blade Shilmann
Quverdinmia N'Alghir
Kroloth Naelgrath
Nexxis Fi
Garath
Kuruk
Onoria
Anzar
Mia Ruton
Balál Tangeran
Alseran
Jozef Alberts
Furia
Arveleg
Haleran
Silarona
Fela Husani
Raman
Sol
Huor Tiwele
Elonar
Roober
Jeremy Talbot
Vey'na Crossi
Kesa Klensbane
Dremer
Hossin
Arash N'gobo
Tyr Pak
Főadmin
Adama
Ryn von Samok
Görbelábú Frikk
Glorien
Lysanor Eweny
Ayda
Mitsuko Midnight
Hëmyl
Mesélő
Feynras
Sargon
Kalandmester
Aldo Barras
Daxa Lavenir
Thalion Órëa
Nawarean
Merilien Lumel'Auvrea
56 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
Elonar
Nimfa vezető
Elonar

Hozzászólások száma : 409
Életkor : 1806
Munkahely : A nimfák vezetője

Character sheet
Nép: Nimfák

Csevegő szoba! - Page 29 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 29 Icon_minitime2016-08-04, 1:06 pm

Ha Elonarral össze lehet egyeztetni, akkor engem is. Smile
Vissza az elejére Go down
Hossin
Kereső szellem
Hossin

Hozzászólások száma : 501
Életkor : 1708

Character sheet
Nép: Kísértetek

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 29 Icon_minitime2016-08-04, 1:38 pm

Engem is Smile érdekelne.
Mia Ruton
Feketeköpenyes
Mia Ruton

Hozzászólások száma : 444
Életkor : 28
Munkahely : Valiani Tanácsháza

Character sheet
Nép: Mágusok

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 29 Icon_minitime2016-08-04, 5:25 pm

Sziasztok!
Tenyleg nagyon klasszak a fotok! Koszonjuk szepen Kain!
Nekem speciel a fekete zart hinto nagyon-nagyon bejon. Jo kis darkos, elegans, mintas, boldogga tenne! Embarassed

Jelentem az oldal ismet bejon telorol is teljesen. Chromeon tolom a jatekot.
Kain Namelyr
Arany sárkány
Kain Namelyr

Hozzászólások száma : 2045
Életkor : 743
Munkahely : A magam ura vagyok

Character sheet
Nép: Sárkányok

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 29 Icon_minitime2016-08-04, 8:58 pm

Örülök, hogy tetszik, Mia! Smile

a mindenség tengerén."
Shuga
Barnaköpenyes
Shuga

Hozzászólások száma : 1047
Életkor : 45

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 29 Icon_minitime2016-08-04, 9:04 pm

Egy kérdés a lándzsákat kívülről veszed fel vagy bele kell állni? Ha már a páncélok közé is bekerült Very Happy A képek jók lettek, egyetlen fejtörőt a lándzsapáncél jelentette Very Happy
Kain Namelyr
Arany sárkány
Kain Namelyr

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 29 Icon_minitime2016-08-04, 9:16 pm

Javítva...Very Happy
Egyébként lehet, hogy belső páncél volt. Erre nem gondoltál? Very Happy

a mindenség tengerén."
Shuga
Barnaköpenyes
Shuga

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 29 Icon_minitime2016-08-04, 9:28 pm

Kösz kihagyom a kipróbálását, amúgy is az exo páncélokat még nem kutatták ki Lanurián. Esetleg a gnomok de ők ugye mélyen hallgatnak Very Happy
Kain Namelyr
Arany sárkány
Kain Namelyr

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 29 Icon_minitime2016-08-05, 7:50 am

Amúgy hogy, s mint van a társaság? Smile

a mindenség tengerén."
Kain Namelyr
Arany sárkány
Kain Namelyr

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 29 Icon_minitime2016-08-05, 3:07 pm

Kedves Játékostársak!

Felmerült bennem néhány gondolat, amit szeretnék megosztani veletek.

Egyre többször tapasztalom, amin már én is átestem párszor, a következőket a ti köreitekben is.
Természetes dolog, hogy az ember időnként elveszíti az érdeklődését egy adott téma, egy adott játék iránt.
Mindenkinek van valami, amiért erre a fórumra jött játszani.
Lehet ez a regény megragadó története, lehet az oldal történetének egyre nagyobb összetettsége, a háttérben látható politikai, érzelmi, stb. összefonódások, a világ hangulata, az oldalon játszó haver/barát/barátnő személye.
Ezekhez aztán, jó esetben társulnak a vele, vagy másokkal átélt játékélmények, azok a dolgok, amikre szívesen emlékezünk, és persze társulnak a staff-tagokkal folytatott egyezkedések, esetleges viták is, amik, valljunk be, elkerülhetetlen időnként.

De nem erre akartam kitérni, hanem arra az érzése, amikor az egyszeri játékos „kiég”, elveszíti a lelkesedését, elveszíti az érdeklődését a játék iránt.
Bevallom, ez velem is előfordult már. Egyik adminja, mondhatni, alapító tagja vagyok Lanuriának, és mellette játékosa is.
De én is éreztem már nem egyszer úgy, hogy elég volt. Nap, mint nap feljárni, elolvasni a játékosok hsz-eit, moderálni, vezetni a meséket, pótolni a képfeltöltőkről törlődő képeket, stb.
Elhihetitek, hogy a feladatok, amik egy fórum fenntartásával járnak, és amin osztozunk a többi vezetővel, egy idő után munkává degradálódnak, és van, hogy a játéktól is elveszik a kedvet.
Az egyszeri játékos ilyenkor van, hogy rövidebb szünetet tart, van, hogy végleg elhagyja az oldalt.
Én, adminként ezt nem tehetem meg.

Mit tegyek hát?

Engedjétek meg, hogy azokat a dolgokat hozzam fel, amik nekem segítettek, ha nem volt ihletem, ha a hátam közepére sem kívántam a szerepjátékot, a fórumot!

1. Vissza a gyökerekhez! Néha bizony jól esik újraolvasni a régi hozzászólásaimat, az előtörténetet, ahonnan indultam. Újra átérezni a régi hangulatot, kicsit olyan, mint visszautazni az időben. De nem kell ehhez feltétlenül az első írásokat keresni.  Vannak később is jól sikerült játékok, hadd ne soroljam….Smile
Mindenki kicsit, vagy nagyon más miatt jött ide, de mindenki elkezdte valamiért egyszer. Néha érdemes visszatérni a kezdetekhez. Az előtöriben is lehetnek még olyan momentumok, amik épp kijátszásra várnak, csak elsiklottunk felettük.

2. Társaság!
Sajnos, az utóbbi időben némileg kevesebben vagyunk. Az oldal nem fiatal, már betöltötte a 7. évét is. Sokan jöttek, sokan mentek, de tapasztalat, hogy nyáron, a nyaralások, szabadságolás, strandolás visszaveti a játékot. Ki nem menne szívesebben a tengerpartra, a strandra, a hegyekbe, bárhova, mint a gép elé?
De még ilyenkor is van élet az oldalon. Van egy Chatbox az oldalon, ahova még most is lenézeget egy-két játékos, létrehoztunk egy facebook csoportot a játékosoknak és az érdeklődőknek, és egy skype csoportot is, ahol elég gyakran lehet játékosokkal beszélgetni. Én azt tapasztaltam, hogy nincs az a játék, amit jó úgy játszani, hogy az élményt magunkban tartom. Ha nem tudom megosztani valakivel, elmesélni, mi történt velem a játékban, csökken az élvezeti értéke.
Hagyományosan playstation játékos is vagyok, és tudom, hogy ott is egy szép gól, egy hiba a játékban, vagy egy jó fejlövés olyan dolog, aminek jobban örülök, ha elmesélhetem, valamelyik barátomnak, akit szintén érdekel. Hát a fórum játékosai az elsők, akiket érdekelhet, hogy pl. Kain bedobta Jeremyt a tóba….Smile
Beszélgessünk, ez egy társas játék, társ nélkül, egyedül nehéz játszani!

3. Van olyan sajnos, hogy az embernek túl sűrű az élete, természetes, hogy a játék nem lehet első. Van család, van karrier, van iskola, barátok, stb.
De visszatérni vissza lehet. Ne felejtsetek el, térjetek vissza, mert érdemes. Még üzemel Lanuria, még van játékosa, akik örülnek egy régi visszatérőnek is!

4. Ha már visszatértem, de nem tudom, mit írjak….Hát ez szerintem egészen egyéniség függő dolog. Mindenkivel előfordul, és talán szerencsés vagyok, de nekem ritkán okozott eddig problémát. Ami ezekben az esetekben segített, a vizualitás. Ha olvasok egy novellát, egy regényt, vagy éppen csak egy hozzászólást, nekem közben „pörög a fejemben a film” is, lelki szemeimmel látom a történéseket. Egyszerűen leülök, és elképzelem, mit tesz/mond a partner az utolsó hozzászólásban. Ehhez már csak egy lépés, hogy kigondolja, erre az én karakterem mit tenne/mondana. Sokszor csak el kell kezdeni írni. Smile

5. Találkoztam már olyan problémával, hogy valaki azt gondolta, az írása nem elég jó….
Ez számomra néha nehezen értelmezhető. Ez egy játék, nem kell Jókai, Móricz, Lawrence, esetleg King nyomába érnünk. Nem erről szól. Természetesen okozhat örömöt egy szépen megfogalmazott bekezdés, mondat, de a játéknak nem ez a lényege, hanem leegyszerűsítve: a társam leírja, hogy a karakter hogy néz ki, mit gondol, mit érez, mit tesz, mit mond, én pedig leírom, hogy erre az én karakterem mit lát, mit gondol, mit érez, mit tesz, és mit mond. Amikor gyerekként leültem a tesómmal, vagy a haverral játszani (előbbivel kombinálva a lányos, babás játékot az én szuperhősös/katonás, stb. fiús játékommal) pontosan ugyanezt csináltam. Smile

6. Egy lépés hátra, hogy aztán újra előre léphessünk.
Részben az első pont, de nem teljesen. Ihletet sok helyről lehet meríteni. Egy film, egy könyv, egy apró történet, vagy a másokkal folytatott beszélgetés is segíthet. Lehet közös terveket szövögetni a társakkal, régebbi történeteket feleleveníteni, sok kincs van a közös beszélgetésekben. És ez a közösség erre is való. Egy akár nem fantasy film is adhat ötletet, milyen irányba alakuljon a későbbiekben a karakter, milyen helyzetbe hozza a játékos, hogy lássa, arra hogyan fog reagálni, ahogy ugyanez igaz az olvasmányokra is. Új élmények szerzése fontos, hogy frissüljön az ember és az új impulzusok új játékot is hoznak majd.

Röviden ennyi jutott eszembe hirtelenjében, de talán segíthet nektek, hogy élvezetesebb, jobb játékokat játszhassatok az oldalon, és ha kicsit megakadt a szekér, egy lökéssel újra útjára lehessen indítani.
Minden esetre egy dolog fontos azért. Ez egy játék! Úgy is álljunk hozzá, természetesen a világ keretein belül.

Kain

a mindenség tengerén."
Mitsuko Midnight
Zöld elf
Mitsuko Midnight

Hozzászólások száma : 745
Életkor : 913
Munkahely : ahol szükség ott a segítség

Character sheet
Nép: Elfek

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 29 Icon_minitime2016-08-10, 3:30 pm

SZiasztok!

Először is:
Bocsánatot szeretnék kérni mindenkitől aki a sárkány táncban játszik a főtéren! A júniusi vizsgáim majd külföldön tartózkodásom illetve hazatértem utáni futkározások és gyakorlati tábor bizonytalansága miatt mindent csináltam, csak azt nem amit szerettem volna, itt játszani.
nem keresek kifogást, saját hibám is. Próbálom magam utol érni és szombatra egy jó, hosszú hszel bepótolni mindent amit csak tudok (mondjuk a varázs nyelvemet még meg kéne találnom, mert olyan rég használtam, hogy elfelejtettem... huuupsz)

Tehát még1szer szeretnék bocsánatot kérni a Mesélőtől, hogy egy jó lehetőséget dobott fel én meg itt tébalábolok és 4 mesélői hsz óta csak megyek mendegélek
illetve az ott játszóktól hogy nem játszom ( bár így nem rontok bele az ő játékukba)

igyekszem "felébredni" a monoton járkálásból és megtölteni olyan Mitsi-s élettel Smile

Üdv : Mitsuko Midnight
Főadmin
Admin
Főadmin

Hozzászólások száma : 981

Character sheet
Nép: Adminisztrátorok

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 29 Icon_minitime2016-08-10, 8:42 pm

Gyere csak, Mitsi Wink
https://newagelanuria.hungarianforum.net
Hossin
Kereső szellem
Hossin

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 29 Icon_minitime2016-08-16, 4:25 pm

Hát Alameis is eltűnt.... Átkot érzek magamon x)
Raman
Mocsári törpe
Raman

Hozzászólások száma : 318
Életkor : 123
Munkahely : Ej, hát mocsári törpe...

Character sheet
Nép: Törpék

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 29 Icon_minitime2016-08-17, 5:13 am

Fel a fejjel, az átok csak akkor él, ha hiszel benne! Very Happy
Hossin
Kereső szellem
Hossin

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 29 Icon_minitime2016-08-17, 8:38 pm

Á csak kicsit rossz érzés h mindig eltűnik az akivel játszok pedig mostanában elég nyugis vagyok....
Thalion Órëa
Elf vezér
Thalion Órëa

Hozzászólások száma : 634
Életkor : 1879
Munkahely : Elf vezér

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 29 Icon_minitime2016-08-17, 9:33 pm

Ezt mind átéltük már. Smile
Frpg-s körökben azért nem ritka dolog.
Shuga
Barnaköpenyes
Shuga

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 29 Icon_minitime2016-08-17, 9:37 pm

Nem sőt elégé megszokott. Még a régi sima asztalinál is.
Hossin
Kereső szellem
Hossin

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 29 Icon_minitime2016-08-17, 10:23 pm

Hát meglehet, de h mindig mesében jön össze. Nem is csak egy szimpla játékban valahol a mezsgyén Wink
Shuga
Barnaköpenyes
Shuga

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 29 Icon_minitime2016-08-17, 11:32 pm

Ez sajna ilyen Smile
Kain Namelyr
Arany sárkány
Kain Namelyr

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 29 Icon_minitime2016-08-18, 7:44 am

Úgy tudom, ez sok más frpg-s oldalon is általános probléma, és eddig megnyugtató, használható megoldást nem sikerült rá találni.
Kizárólag a játékosok jellemén múlik szerintem, hogy legalább annyira méltassák az embert, hogy visszaszólnak, bocsi, nem tudok jönni, nem tudok lenni, stb.
Sajnos gyakori, hogy ilyen-olyan okból eltűnnek, se szó, se beszéd.
Számomra elég hihetetlen, hogy nincs 1-2 perc, hogy fellépjen valahonnan, ahol van net és bírja valahová, hogy bocsi, most nem leszek pár hónapig, vagy napig.

a mindenség tengerén."
Hossin
Kereső szellem
Hossin

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 29 Icon_minitime2016-08-18, 12:45 pm

Tény nekem is van h elfut egy hét h észre se veszem azt kapcsolok h baeg! A mesébe nem írtam bár ez ritka. Egy percet tudok magamnak teremteni akármelyik nap h bedobjak egy 3 soros hszt... Akár telefonról mobilnet segítségével Wink bár javarészt én mindig mobilon játszok Very Happy ezért van néha oltári sok hülyeség az automata javító miatt...
Ezana Firri
Föld nimfa - Alonida nimfa

Hozzászólások száma : 35
Életkor : 281
Munkahely : Természet

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 29 Icon_minitime2016-08-19, 7:33 am

Elkészültem az ET-vel, s hali mindenkinek az oldalon.
https://newagelanuria.hungarianforum.net/t643-ezana-firri-eletkon
Admin 2

Admin 2

Hozzászólások száma : 519

Character sheet
Nép: Adminisztrátorok

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 29 Icon_minitime2016-08-19, 7:39 am

Üdv neked, Ezana! Smile
Mindig öröm egy új játékost látni itt. Smile

kell megtalálnod
hozzá."
Hossin
Kereső szellem
Hossin

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 29 Icon_minitime2016-08-19, 4:12 pm

Üdvözöllek a köreinkben
Kain Namelyr
Arany sárkány
Kain Namelyr

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 29 Icon_minitime2016-08-27, 9:57 pm

Töltöttem fel Kainnak új real life képeket Smile

a mindenség tengerén."
Jeremy Talbot
Ember/vér elf félvér
Jeremy Talbot

Hozzászólások száma : 1188

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 29 Icon_minitime2016-08-28, 12:42 pm

Ez is klasz, br nekem az előző jobban tetszett Very Happy
Sol
Sol

Hozzászólások száma : 271
Életkor : 36

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 29 Icon_minitime2016-08-28, 7:55 pm

Kain, szerintem ez félelmetesebb és egyben érettebbnek is tűnik. Smile

Ezana, visszavárlak! Smile
Ezana Firri

Hozzászólások száma : 35
Életkor : 281
Munkahely : Természet

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 29 Icon_minitime2016-08-28, 9:14 pm

Hey mindenki!

Visszatértem, s Solnak írtam is választ.
https://newagelanuria.hungarianforum.net/t643-ezana-firri-eletkon
Raman
Mocsári törpe
Raman

Hozzászólások száma : 318
Életkor : 123
Munkahely : Ej, hát mocsári törpe...

Character sheet
Nép: Törpék

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 29 Icon_minitime2016-08-29, 4:57 am

Hali, Ezana!
Kain Namelyr
Arany sárkány
Kain Namelyr

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 29 Icon_minitime2016-08-29, 7:51 am

Üdv, Ezana!

Sol, Jeremy, valóban, azért is váltottam, mert Kainhoz kicsit könnyednek tűnt Kili. Bár amikor Kili lett azt új avatár, nagyon tetszett, az előzőnél jóval jobb volt. Smile

a mindenség tengerén."
Roober
Istenség
Roober

Hozzászólások száma : 520
Munkahely : Sárkányistenség

Character sheet
Nép: Istenek

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 29 Icon_minitime2016-08-29, 11:32 am

Kainnak és Shugának is határozottabb lett az álla Very Happy
Amúgy jók lettek sztem az új képek. Smile
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 29 Icon_minitime

Csevegő szoba!
Vissza az elejére 
29 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Csevegő szoba!
» Csevegő szoba!
» Csevegő szoba!
» Csevegő szoba!
» Csevegő szoba!

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
LANURIA :: Vendégkönyv :: Csevegő-
Ugrás: