LANURIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

LANURIA

A sárkányok, nimfák és mágusok birodalma

Kezdőlaphttp://newagelaGalleryKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő szoba!

Go down 
+41
Jeremy Talbot
Inaeth
Dremer
Haleran
Valturaan
Markus de Berend
Kalandmester
Onoria
Főadmin
Raman
Mitsuko Midnight
Singarme
Anzar
Sol
Fela Husani
Roober
Kain Namelyr
Furia
Raven Back
Aldo Barras
Glorien
Ethi Zh'ald
Admin 2
Shuga
Kockázó
Thalion Órëa
Balál Tangeran
Görbelábú Frikk
Elonar
Lysanor Eweny
Mesélő
Gomora
Erulassë Druindar
Drakon Ashmar
Alamaise
Carnë
Isabella Warren
Sou
Ryn von Samok
Merilien Lumel'Auvrea
Loara
45 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 19 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
Kain Namelyr
Arany sárkány
Kain Namelyr

Hozzászólások száma : 2045
Életkor : 743
Munkahely : A magam ura vagyok

Character sheet
Nép: Sárkányok

Csevegő szoba! - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 4 Icon_minitime2017-02-13, 8:00 am

Köszi mindenkinek! Smile

a mindenség tengerén."
Vissza az elejére Go down
Loara
Vér elf
Loara

Hozzászólások száma : 46
Munkahely : Majd lesz

Character sheet
Nép: Elfek

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 4 Icon_minitime2017-02-14, 9:06 pm

Sziasztok!

Bocs, a felszívódásért, itthon kikapcsolták a netet. Sad Sad
De megoldottam, úgyhogy Isabellának jöszök a reaggal!
Hossin
Kereső szellem
Hossin

Hozzászólások száma : 501
Életkor : 1708

Character sheet
Nép: Kísértetek

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 4 Icon_minitime2017-02-15, 7:02 am

Üdv újra köztünk
Shuga
Barnaköpenyes
Shuga

Hozzászólások száma : 1047
Életkor : 45

Character sheet
Nép: Mágusok

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 4 Icon_minitime2017-02-22, 3:51 am

Aldo álmodoz az a self nem a hátamból hiányzik hanem a kezemből:D
Isabella Warren
Zöldköpenyes
Isabella Warren

Hozzászólások száma : 26
Életkor : 36
Munkahely : Gyógyító

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 4 Icon_minitime2017-02-22, 3:27 pm

Ejnye Aldo... Very Happy De jót nevettem, köszi. Razz
Kain Namelyr
Arany sárkány
Kain Namelyr

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 4 Icon_minitime2017-02-24, 8:33 pm

Isten éltessen, Lothár, bárhol is vagy! Smile

a mindenség tengerén."
Shuga
Barnaköpenyes
Shuga

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 4 Icon_minitime2017-02-27, 2:25 am

Hossin remélem nem vagy rágós mert most megeszlek:D
Hossin
Kereső szellem
Hossin

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 4 Icon_minitime2017-02-27, 2:49 pm

Remélem tudod h megvárom amíg erre ír valamelyik mesélő vagy admin. Mert ez így egy hatalmas nagy nem is mondom ki micsoda. Azért maradj realitás közelben Shuga mégis csak egy 1-1 pontos szellem vagy. S hozzá tenném hogy egy kötött lélek nem szaladgálhat ki a testből mikor a kedve szottyan szóval jelzem is egyikőjüknek h értékelje ki ezt egy kicsit mert habár régen én is estem túlzásba de azért ne legyél isten... köszi
Hossin
Kereső szellem
Hossin

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 4 Icon_minitime2017-02-27, 3:09 pm

Válaszra se méltatom addig míg nem kapsz moderálást. Nem fenyegetés de ha ezt így ebben a formában engedélyezik... Nagyon hasonlít a karaktered az előzőre ami az enyém volt ez tény... De ezek nekem nem voltak megengedve most erre ha bólintást kapsz biztos nem térek vissza egy jodarabig...
Hossin
Kereső szellem
Hossin

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 4 Icon_minitime2017-02-27, 3:27 pm

Nekem is nehéz volt megtanulni a feltételes jelzőt, szóval én is voltam a helyedben. Ne írj le megtörtént ként dolgot ami lehet meg se fog történni. Nem vagy isten, nem történik mindig minden az akaratod szerint és nem fogod tudni a hulládat életre kelteni most azt írtad le meghaltál gondolkozz el ezen
Shuga
Barnaköpenyes
Shuga

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 4 Icon_minitime2017-02-27, 3:30 pm

Egye kutya át írom mert lehet hogy igazad van viszont amit engedélyeztek az is jóval nagyobb nálad:D Szóval a sárkány storno csak hogy béka legyen viszont a méret ami nem akkora ugyan de ettől még nagyobb viszont az eredetit megtartom illetve elkűldöm a mesélőnek:D és megnézzük mitír ráSmile Téged nem is mozgattalak nem vagyok isten:D
Hossin
Kereső szellem
Hossin

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 4 Icon_minitime2017-02-27, 3:36 pm

És ha azt írom rá, hogy fogtam magam és egy gigantikus kígyó alakban tekeredek végig pondró kis testeden? Fogalmad sincs Hossin eredeti méreteiről mégis honnan tudod mekkora volt?
Shuga
Barnaköpenyes
Shuga

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 4 Icon_minitime2017-02-27, 3:38 pm

Hossin te meg varázsolni nem tudnál mégis halálvarázst toltál rám naaaa kinek is kellene moderálni a hsz-ét?Very Happy
Hossin
Kereső szellem
Hossin

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 4 Icon_minitime2017-02-27, 3:39 pm

Az hogy mekkora vagy nem számít ha pontokat veszed figyelembe hátrányban vagy de nagyon. Ha meghalt az ember tested 1-1 be kezdesz akárcsak én. Az első max szintű ember voltam itt mégis egy gyenge szellemmel kezdtem
Hossin
Kereső szellem
Hossin

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 4 Icon_minitime2017-02-27, 3:40 pm

Ajánlanám figyelmedbe h semmiféle varázslatot nem küldtem rád. Egyszerűen egy ujjamat próbálom fizikai formába öntetni a testeden belül h kilyukasszam a szíved nem igaz? Jó lenne kicsit elolvasni is azt amire reagálsz...
Hossin
Kereső szellem
Hossin

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 4 Icon_minitime2017-02-27, 3:45 pm

Rád bíztam hogy milyen formában szenvedsz fekszel térdelsz vagy állsz nem változtat rajta hogy az ujjam a szívedbe próbál lyukat ütni. Szerintem engedd el ezt a képtelenséget és beszélj Balálékkal hogy mentsenek meg, ha életben akarsz maradni...
Shuga
Barnaköpenyes
Shuga

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 4 Icon_minitime2017-02-27, 3:47 pm

Na elolvastam és bárki nézi nekem ez itt varázslat (idézet tőled ami nem az újaid hanem árnyék ami nem a tested része hanem bizony mágia)
"Ujjamból egy húsz centi hosszú árnyék húzódik ki, s lassan átengedem Shuga mellkasán azt."
Mellesleg átírtam lehet olvasni Very Happy
Hossin
Kereső szellem
Hossin

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 4 Icon_minitime2017-02-27, 3:49 pm

Hossin több ezer évig emberi testbe volt zárva mellékhatásként emberi érzéseket kezdett táplálni azok iránt akiket Aden megszeretett. Balál és Mia is ilyen. Szóval ráállok, ha bevonod őket is megszakad a folyamat vagy ahogy alakul. De ez így ebben a formában nem futkorászhatsz ki be a testből mint szellem ha csak Shuga meg nem hal.... Ha már össze vagytok kötve. Szerintem
Hossin
Kereső szellem
Hossin

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 4 Icon_minitime2017-02-27, 3:50 pm

Miért lenne varázslat egy nem megkötött alakba nem fizikai alakban lévő módosítás az ujjamon elvégre szellem vagyok, testem formálódhat. Mert nincs fizikai korlátom
Hossin
Kereső szellem
Hossin

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 4 Icon_minitime2017-02-27, 3:57 pm

Föadmin azt a tanácsot adta h miért nem próbálom kihasználni a szellemek által nyújtott előnyöket. Az egyik a fizikai test hiánya kötetlen létforma vagyok. Nem reagálok addig míg a Főnök azt nem mondja h igen így oké
Shuga
Barnaköpenyes
Shuga

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 4 Icon_minitime2017-02-27, 3:58 pm

Én is írtam a mesélőnek a támadásod kivédve szóval emiatt nem agódom:D Ugyan is te mozgattál volna azzal hogy eldöntötted hogy belém szurtad, bizony ez sajnos másik játékos mozgatása eset de várjuk meg a mesélőt mit mond Smile Nekem ez játék megölni nem tudsz hisz a legfájób dolgodat kivédtem méghozá szabályosan.....Nem melesleg már este mese moderálást kértem és nem a tiedet hanem a mesélőét:D
Hossin
Kereső szellem
Hossin

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 4 Icon_minitime2017-02-27, 4:08 pm

Figyu... te ki vagy ütve te is leírtad nem? Ezek szerint nincs mi kizárja a lehetőségét annak amit leírtam az h szabályos ezzel vitatkoznék ennyi erővel Aden is lézert finghatott Vna mert nincs benne a szabályzatban h nem lehetséges xD
Hossin
Kereső szellem
Hossin

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 4 Icon_minitime2017-02-27, 4:10 pm

A mesélő szava szent nem követelhetsz moderálást amit ő leírt úgy van. Wink
Shuga
Barnaköpenyes
Shuga

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 4 Icon_minitime2017-02-27, 5:31 pm

Kain te zseni vagy látatlanba ha még le is írtad volna mire gondolsz de így saját verzióra írom át:D
Hossin
Kereső szellem
Hossin

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 4 Icon_minitime2017-02-27, 6:37 pm

Na ez már sokkal elfogadhatóbb Shuga de démonok nincsenek Smile szerintem ezt még javítsad át. Te magad is szellem vagy. Démon nincs a fajok listáján mint játszható lény Wink
Shuga
Barnaköpenyes
Shuga

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 4 Icon_minitime2017-02-27, 6:55 pm

Ezt bokszold le a főadminnal ő engedélyezte
Hossin
Kereső szellem
Hossin

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 4 Icon_minitime2017-03-01, 9:20 am

Sokban változott az elsőhöz képest. Shuga megküzdünk akkor? Biztos izgi lenne Very Happy
Shuga
Barnaköpenyes
Shuga

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 4 Icon_minitime2017-03-02, 3:07 am

Ha már elkezdtük Smile
Shuga
Barnaköpenyes
Shuga

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 4 Icon_minitime2017-03-02, 11:10 pm

Üdv az oldalon Asami Sato remélem jl fogod magad érezni:)
Kain Namelyr
Arany sárkány
Kain Namelyr

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 4 Icon_minitime2017-03-03, 7:50 am

Üdv itt, Asami!

a mindenség tengerén."
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 4 Icon_minitime

Csevegő szoba!
Vissza az elejére 
4 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 19 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Csevegő szoba!
» Csevegő szoba!
» Csevegő szoba!
» Csevegő szoba!
» Csevegő szoba!

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
LANURIA :: Vendégkönyv :: Csevegő-
Ugrás: