| Csevegő szoba! | |
|
+41Jeremy Talbot Inaeth Dremer Haleran Valturaan Markus de Berend Kalandmester Onoria Főadmin Raman Mitsuko Midnight Singarme Anzar Sol Fela Husani Roober Kain Namelyr Furia Raven Back Aldo Barras Glorien Ethi Zh'ald Admin 2 Shuga Kockázó Thalion Órëa Balál Tangeran Görbelábú Frikk Elonar Lysanor Eweny Mesélő Gomora Erulassë Druindar Drakon Ashmar Alamaise Carnë Isabella Warren Sou Ryn von Samok Merilien Lumel'Auvrea Loara 45 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Kain Namelyr Arany sárkány
Hozzászólások száma : 2045 Életkor : 743 Munkahely : A magam ura vagyok
Character sheet Nép: Sárkányok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2017-02-13, 8:00 am | |
| Köszi mindenkinek! _________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
|
| |
Loara Vér elf
Hozzászólások száma : 46 Munkahely : Majd lesz
Character sheet Nép: Elfek
| |
| |
Hossin Kereső szellem
Hozzászólások száma : 501 Életkor : 1708
Character sheet Nép: Kísértetek
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2017-02-15, 7:02 am | |
| | |
|
| |
Shuga Barnaköpenyes
Hozzászólások száma : 1047 Életkor : 45
Character sheet Nép: Mágusok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2017-02-22, 3:51 am | |
| Aldo álmodoz az a self nem a hátamból hiányzik hanem a kezemből:D | |
|
| |
Isabella Warren Zöldköpenyes
Hozzászólások száma : 26 Életkor : 36 Munkahely : Gyógyító
| |
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2017-02-24, 8:33 pm | |
| Isten éltessen, Lothár, bárhol is vagy! _________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
|
| |
Shuga Barnaköpenyes
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2017-02-27, 2:25 am | |
| Hossin remélem nem vagy rágós mert most megeszlek:D | |
|
| |
Hossin Kereső szellem
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2017-02-27, 2:49 pm | |
| Remélem tudod h megvárom amíg erre ír valamelyik mesélő vagy admin. Mert ez így egy hatalmas nagy nem is mondom ki micsoda. Azért maradj realitás közelben Shuga mégis csak egy 1-1 pontos szellem vagy. S hozzá tenném hogy egy kötött lélek nem szaladgálhat ki a testből mikor a kedve szottyan szóval jelzem is egyikőjüknek h értékelje ki ezt egy kicsit mert habár régen én is estem túlzásba de azért ne legyél isten... köszi | |
|
| |
Hossin Kereső szellem
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2017-02-27, 3:09 pm | |
| Válaszra se méltatom addig míg nem kapsz moderálást. Nem fenyegetés de ha ezt így ebben a formában engedélyezik... Nagyon hasonlít a karaktered az előzőre ami az enyém volt ez tény... De ezek nekem nem voltak megengedve most erre ha bólintást kapsz biztos nem térek vissza egy jodarabig... | |
|
| |
Hossin Kereső szellem
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2017-02-27, 3:27 pm | |
| Nekem is nehéz volt megtanulni a feltételes jelzőt, szóval én is voltam a helyedben. Ne írj le megtörtént ként dolgot ami lehet meg se fog történni. Nem vagy isten, nem történik mindig minden az akaratod szerint és nem fogod tudni a hulládat életre kelteni most azt írtad le meghaltál gondolkozz el ezen | |
|
| |
Shuga Barnaköpenyes
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2017-02-27, 3:30 pm | |
| Egye kutya át írom mert lehet hogy igazad van viszont amit engedélyeztek az is jóval nagyobb nálad:D Szóval a sárkány storno csak hogy béka legyen viszont a méret ami nem akkora ugyan de ettől még nagyobb viszont az eredetit megtartom illetve elkűldöm a mesélőnek:D és megnézzük mitír rá Téged nem is mozgattalak nem vagyok isten:D | |
|
| |
Hossin Kereső szellem
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2017-02-27, 3:36 pm | |
| És ha azt írom rá, hogy fogtam magam és egy gigantikus kígyó alakban tekeredek végig pondró kis testeden? Fogalmad sincs Hossin eredeti méreteiről mégis honnan tudod mekkora volt? | |
|
| |
Shuga Barnaköpenyes
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2017-02-27, 3:38 pm | |
| Hossin te meg varázsolni nem tudnál mégis halálvarázst toltál rám naaaa kinek is kellene moderálni a hsz-ét? | |
|
| |
Hossin Kereső szellem
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2017-02-27, 3:39 pm | |
| Az hogy mekkora vagy nem számít ha pontokat veszed figyelembe hátrányban vagy de nagyon. Ha meghalt az ember tested 1-1 be kezdesz akárcsak én. Az első max szintű ember voltam itt mégis egy gyenge szellemmel kezdtem | |
|
| |
Hossin Kereső szellem
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2017-02-27, 3:40 pm | |
| Ajánlanám figyelmedbe h semmiféle varázslatot nem küldtem rád. Egyszerűen egy ujjamat próbálom fizikai formába öntetni a testeden belül h kilyukasszam a szíved nem igaz? Jó lenne kicsit elolvasni is azt amire reagálsz... | |
|
| |
Hossin Kereső szellem
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2017-02-27, 3:45 pm | |
| Rád bíztam hogy milyen formában szenvedsz fekszel térdelsz vagy állsz nem változtat rajta hogy az ujjam a szívedbe próbál lyukat ütni. Szerintem engedd el ezt a képtelenséget és beszélj Balálékkal hogy mentsenek meg, ha életben akarsz maradni... | |
|
| |
Shuga Barnaköpenyes
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2017-02-27, 3:47 pm | |
| Na elolvastam és bárki nézi nekem ez itt varázslat (idézet tőled ami nem az újaid hanem árnyék ami nem a tested része hanem bizony mágia) "Ujjamból egy húsz centi hosszú árnyék húzódik ki, s lassan átengedem Shuga mellkasán azt." Mellesleg átírtam lehet olvasni | |
|
| |
Hossin Kereső szellem
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2017-02-27, 3:49 pm | |
| Hossin több ezer évig emberi testbe volt zárva mellékhatásként emberi érzéseket kezdett táplálni azok iránt akiket Aden megszeretett. Balál és Mia is ilyen. Szóval ráállok, ha bevonod őket is megszakad a folyamat vagy ahogy alakul. De ez így ebben a formában nem futkorászhatsz ki be a testből mint szellem ha csak Shuga meg nem hal.... Ha már össze vagytok kötve. Szerintem | |
|
| |
Hossin Kereső szellem
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2017-02-27, 3:50 pm | |
| Miért lenne varázslat egy nem megkötött alakba nem fizikai alakban lévő módosítás az ujjamon elvégre szellem vagyok, testem formálódhat. Mert nincs fizikai korlátom | |
|
| |
Hossin Kereső szellem
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2017-02-27, 3:57 pm | |
| Föadmin azt a tanácsot adta h miért nem próbálom kihasználni a szellemek által nyújtott előnyöket. Az egyik a fizikai test hiánya kötetlen létforma vagyok. Nem reagálok addig míg a Főnök azt nem mondja h igen így oké | |
|
| |
Shuga Barnaköpenyes
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2017-02-27, 3:58 pm | |
| Én is írtam a mesélőnek a támadásod kivédve szóval emiatt nem agódom:D Ugyan is te mozgattál volna azzal hogy eldöntötted hogy belém szurtad, bizony ez sajnos másik játékos mozgatása eset de várjuk meg a mesélőt mit mond Nekem ez játék megölni nem tudsz hisz a legfájób dolgodat kivédtem méghozá szabályosan.....Nem melesleg már este mese moderálást kértem és nem a tiedet hanem a mesélőét:D | |
|
| |
Hossin Kereső szellem
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2017-02-27, 4:08 pm | |
| Figyu... te ki vagy ütve te is leírtad nem? Ezek szerint nincs mi kizárja a lehetőségét annak amit leírtam az h szabályos ezzel vitatkoznék ennyi erővel Aden is lézert finghatott Vna mert nincs benne a szabályzatban h nem lehetséges xD | |
|
| |
Hossin Kereső szellem
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2017-02-27, 4:10 pm | |
| A mesélő szava szent nem követelhetsz moderálást amit ő leírt úgy van. | |
|
| |
Shuga Barnaköpenyes
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2017-02-27, 5:31 pm | |
| Kain te zseni vagy látatlanba ha még le is írtad volna mire gondolsz de így saját verzióra írom át:D | |
|
| |
Hossin Kereső szellem
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2017-02-27, 6:37 pm | |
| Na ez már sokkal elfogadhatóbb Shuga de démonok nincsenek szerintem ezt még javítsad át. Te magad is szellem vagy. Démon nincs a fajok listáján mint játszható lény | |
|
| |
Shuga Barnaköpenyes
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2017-02-27, 6:55 pm | |
| Ezt bokszold le a főadminnal ő engedélyezte | |
|
| |
Hossin Kereső szellem
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2017-03-01, 9:20 am | |
| Sokban változott az elsőhöz képest. Shuga megküzdünk akkor? Biztos izgi lenne | |
|
| |
Shuga Barnaköpenyes
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2017-03-02, 3:07 am | |
| Ha már elkezdtük | |
|
| |
Shuga Barnaköpenyes
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2017-03-02, 11:10 pm | |
| Üdv az oldalon Asami Sato remélem jl fogod magad érezni:) | |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2017-03-03, 7:50 am | |
| Üdv itt, Asami! _________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! | |
| |
|
| |
| Csevegő szoba! | |
|