Hódolatomat fejezem ki Főborzalmasságának és a reményemet, hogy valami....egyszer....talán a békekötés felé tereli démoni gondolatait.
Tudjuk, emészt, gyötör a tűz, Elméd gonosz gondolatokkal űz. Egyszer azonban rájössz talán, Megél egymással ember, elf és sárkány. Reményeink szerint ezek megvalósult álmok Ebben a hitemben: Boldog Szülinapot Kívánok!
Cecily drága ha felépsz már akkor egy rövidke reagot tolj már az enyém alá. Admin 2 te meg iktasd a holmimat végre mert ezért vernek Tarzisba Pénz maradhat
Eltelt egy év és megint idősebb lettél, de egy év a te korodban már nem nagyon számít! De természetesen kívánok azért BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! És az az ajándékom, hogy nem küldök ajándékot.
KAIN Áruló, vagy büszke harcos tán? Mogorva ezért öli a magány? Szíve tényleg szeret egy vörös lányt? Nem csábult el, nem szeretett mást? Talán csak elhiteti mindenkivel útjai során, Hogy nem jár másén csak a saját nyomán. Lehet, hogy nagyon mélyen ott benn, Kedvel egy bizonyos tolvajt, ki reménytelen? Kívánjuk, hogy – bár NÉZÉSE már így is komor, - Bírja még a tetteinket, legyen bármily botor. Tartson élete fonala sárkányhossznyi végig, Furia bosszúsága éltesse még rengeteg évig!
Nie
Hozzászólások száma : 971 Munkahely : Könyvtárossegéd
Elkésve bár, de szeretnék én is Boldog Születésnapot kívánni neked
És Mindenkinek, akit ünnepeltünk, ameddig nem voltam
Jeremy meg csak folytassa az írást, mert nagyon is jó benne, és verseket is kérünk szépen! Most már megkóstoltattad velünk, és én IS várom a következő fogást...
Ó, és üdvözlet, akivel még nem találkoztam! ^^
~
Biztosan láttátok már néhányan, hogy hosszú idő után most végre sikerült valamennyire visszamerészkednem az oldalra (valójában még mindig legalább ugyanolyan félős vagyok, mint voltam ). Ennek egyszerű oka van: ...Hiányoztatok! Hiányzott az írásaitok olvasása is, és hogy veletek alkossak; úgyhogy, ha senkinek nincs ellenére, a visszamerészkedési hadművelet ezután is folytatódni fog
Találkozzunk a Játéktéren is! *^^*
Nie
Dremer Urunk elég fehér, Kaszája az égig felér. Nem nézi ki jó, ki rossz, Lendít egyet, s halált oszt. Csak azt kéri a tolvaj szépen, Engem ne lopj el, nem kérem.
Nie
Úgy látszik, Jerry-nek még senki nem tanította meg, hogy mennyire is kell vigyázni a felbőszített nőstényelfekkel... Pedig veszélyesek.... nagyon... veszélyesek... Lehet, hogy még Dremer is fél tőlük...?