Bár a mese végére szerettünk volna írni, de Jeremy Talbot ezúttal minket tanított jó modorra, így csatlakozva hozzá köszönöm meg én is a mesét, a türelmet, a kitartást és azt, hogy nem haltunk meg
Csatlakoznék az előttem szólókhoz, de legelőször is szeretném megköszönni, hogy a jelentkezési határidő lejárta után engedélyt kaptam a részvételre.
Köszönjük a sok heti, hónapnyi munkát, ami a mese mögött állt - biztosan nem volt egyszerű ennyi embernek ennyi helyszínen reagálni (főleg, miután egyesek új problémákat teremtettek).
Köszönettel tartozom még a többiek felé is, akik írtak a kalandba, és akikkel közvetve és/vagy közvetlenül együtt játszhattam.
Remélem, sok élményben lesz még részünk az oldalon együtt.
V
U.i.: Tőlem is várható záró-reag, bár késni fogok vele (valószínűleg sokat)
Hali! Elég régen voltam eme nemes helyen, de elég sok volt a dolgom az orvosi rendelőkben. De most úgy tűnik hogy vissza fogok térni És boldogítok itt mindenkit Ezt meg csk úgy itt hagyom
Nie
Hozzászólások száma : 971 Munkahely : Könyvtárossegéd
Remélem, örömeteket lelitek majd az oldalban. Ha kérdeznétek, segítséget kérnétek, nyugodtan írjatok a chat-re, valamelyikünk biztosan válaszol majd. És persze PM-et is küldhettek egy-egy aktív tagnak.
Kellemes időtöltést és sikeres ET-írást!
V
Nar Lúrion likes this post
Nie
Hozzászólások száma : 971 Munkahely : Könyvtárossegéd
Igen, örülünk nagyon, mert a mese hosszú hónapjai alatt el voltunk kényeztetve a gyakori jelenléttel és most hiányoltunk. Vagyis tényleg jó, hogy erre jártál, köszönjük.
Sziasztok! A mese után kissé besűrűsödtek nálam a dolgok (szerencsére csupa örvendetes dolog, de hát hogy-hogy nem minden egyszerre ><), de most érzem úgy, hogy kezdek megint visszatalálni ide, meg mindenhova ahova kellene Sok minden történik, de szinte mindig gondolok rátok, még ha mostanában nem is voltam túl aktív. Ma mindenképpen írok a közös kalandunkhoz is ^^
És üdvözlet az újaknak, izgalommal várom az új hősök kalandjait