Nem fogok RP ni valószínűleg sehol de itt biztosan nem, legalább is most így látom. Amúgy se nem is tartoztam ide sose, mert sehova se tartozom. Köszi a segítséget (Ez félig irónia mert volt de mégsem) Nem nem utálok senkit se az oldalt lehet néha mint egy kósza szellem fel fel bukkanok itten de nem fogok már játszani, most így érzek. Ha valami fontos akkor FB n meg lehet találni aki ügyes És skypon is Ez van, sajna minden történetnek vége van egyszer. Ennek is vége lett. De nem bánom mert tudom volt itt olyan akit bántottam de rendes volt velem nem is egy ember De ennek már semmi jelentősége, sok mindennek még a tavalyi sőt még régebben kéne változnia De nem fog. Íme az utolsó vers amit ide posztolok. Köszi sziaztok!
Simon Ádám Egy új remény
Eljött az óra, meg nyílik az ég kapuja. Nincs több sárkány földön s égen. Két sereg áll egymással szemben.
Tündék s emberek vérüket ontják. Míg a földről eltűnik az utolsó királyság. Nem arat ma diadalt csak a halál.
Nem zenél többé se fa se rét, miden elvész. Hullik a kétsereg a porba, királylány vészlyósló sikolya.
Életnek nyuma se marad a végére, A halál ölel ma mindnekit keblére. Vígdalt ma csak ő zenél, ember s tünde a sírbatér.
Eljő a hajnal féyne, a remény jön el végre. Nem arat már töbebt a halál, élett tel teli ismét e táj.
De múlt hangját soha ne feledd, Hisz ismét eljő a szörnyeteg. Védd mi fontos neked, egy nap majd sosem leled.
Ami van egy nap múlt, s nem lesz ki vígaszt nyújt. Őrizd a fény míg a holnap kél, mert ő nem más mit egy új remény.
2023.01.10
Nie
Hozzászólások száma : 971 Munkahely : Könyvtárossegéd
Azt, hogy ide tartozol-e, azt te érzed, ahogy azt is, hogy maradsz-e. De abban bízok, hogy az oldal játékosai nyilvánvalóvá tették számodra, hogy rajtuk ez nem múlik Remélem, azért látunk néha és hogy a versírást azért nem hagyod abba.
Üdv, Nie
Kain Namelyr Arany sárkány
Hozzászólások száma : 2045 Életkor : 743 Munkahely : A magam ura vagyok
Mivel halálhíre mindeddig nem került megerősítésre, így inkább minden eshetőségre számítva kívánok idén is boldog születésnapot annak reményében, hogy a gesztus pozitív irányban befolyásolja az Aranamophe istennő által előrevetített béketörekvéseket.
Igen. Csendesen és nyugalmasan még mindig azon dolgozom, hogy Nie egyszer majd hajlandó legyen megkóstolni a konyhai gourmet alkotásaimat. Csak a szokásos
Nie
Hozzászólások száma : 971 Munkahely : Könyvtárossegéd
Úgy látszik, egyeseknek még mindig faji-előítélet-gondjai vannak…
*Erősen próbálja leplezni sértettségét a fehér elf előtt. Sokkal inkább fest úgy, mintha egyáltalán nem számítanának számára Nie szavai, s nem ejthetnének csorbát kedélyén*
Kain Namelyr Arany sárkány
Hozzászólások száma : 2045 Életkor : 743 Munkahely : A magam ura vagyok