LANURIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

LANURIA

A sárkányok, nimfák és mágusok birodalma

Kezdőlaphttp://newagelaGalleryKeresésRegisztrációBelépés

Ötletek, fejlesztések

Go down 
+10
Sajmon
Kain Namelyr
Mitsuko Midnight
Főadmin
Admin 2
Tarabas
Aurora
Don Tirion Esteban
Admin
Eclair
14 posters
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Eclair
Istennő
Eclair

Hozzászólások száma : 62
Életkor : 2014
Munkahely : Elfek istennője

Character sheet
Nép: Istenek

Ötletek, fejlesztések Empty
TémanyitásTárgy: Ötletek, fejlesztések   Ötletek, fejlesztések Icon_minitime2010-03-04, 10:50 am

Remélem nem harapják le a fejemet ,hogy csináltam egy ilyen fórumot.
Ide lehet írni ötleteket az oldal fejlesztésével kapcsolatban Very Happy

A hozzászólást Eclair összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2010-03-04, 11:54 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Eclair
Istennő
Eclair

Hozzászólások száma : 62
Életkor : 2014
Munkahely : Elfek istennője

Character sheet
Nép: Istenek

TémanyitásTárgy: Re: Ötletek, fejlesztések   Ötletek, fejlesztések Icon_minitime2010-03-04, 10:51 am

Írom is az 1. Ötletem:

Lehetne az Off játékban egy erdő amiben elkeljutni a végébe és soksok szörny támad meg...erdei nimfák előnyben xD

Neve: A kárhozottak erdeje

Ha kell a leírást is megcsinálom...

És esetleg mesélek is ott ha megengeditek ^^
Admin
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 98

Character sheet
Nép: Adminisztrátorok

TémanyitásTárgy: Re: Ötletek, fejlesztések   Ötletek, fejlesztések Icon_minitime2010-03-04, 5:41 pm

Eclair...természetesen nem gond, hogy létrehoztad ezt a topikot. Smile
Az ötlet pedig szuper! És ha már így felajánlottad, kérlek, írd is meg a leírását, s majd mi kitesszük. Wink
Mesélni meg majd mesélhetsz, ha lesz, aki szívesen menne oda játszani. Very Happy
https://newagelanuria.hungarianforum.net
Don Tirion Esteban

Don Tirion Esteban

Hozzászólások száma : 77
Életkor : 42

Character sheet
Nép: Emberek

TémanyitásTárgy: Re: Ötletek, fejlesztések   Ötletek, fejlesztések Icon_minitime2010-03-04, 6:20 pm

Nem akarnám a másik topicot teleoffolni, ha van rá igény, akkor szívesen megcsinálom a kasztok kategorizálását.
Admin
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 98

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Ötletek, fejlesztések   Ötletek, fejlesztések Icon_minitime2010-03-04, 6:34 pm

Esteban! Örömmel hallom, hogy megcsinálnád a kategorizálást. Smile
Akkor, ha nem nagy kérés, meg tudnád csinálni? Kíváncsi vagyok, hogyan gondolod a dolgot. Előre is köszike! lol!
Don Tirion Esteban

Don Tirion Esteban

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Ötletek, fejlesztések   Ötletek, fejlesztések Icon_minitime2010-03-04, 11:34 pm

Pirossal az újak, amiket úgy éreztem nem árt ha ott van és eddig nem volt benne a listában.

http://rapidshare.com/files/359024299/kasztok.doc.html
Aurora
Tavasz nimfa
Aurora

Hozzászólások száma : 81

Character sheet
Nép: Nimfák

TémanyitásTárgy: Re: Ötletek, fejlesztések   Ötletek, fejlesztések Icon_minitime2010-04-01, 8:16 am

Sziasztok! Szeretnék egy új fórumot...
Nekem mindegy hogy milyen xD csak legyen egy erdő..ami a sötét fenyvesnek az ellentéte XD
Tarabas
Feketeköpenyes
Tarabas

Hozzászólások száma : 21
Életkor : 1524
Munkahely : Mágus

Character sheet
Nép:

TémanyitásTárgy: Re: Ötletek, fejlesztések   Ötletek, fejlesztések Icon_minitime2010-06-11, 10:57 pm

Na én arra golndoltam hogy a vámpírokat is meglehetne csinálni. Ha kell én kidolgozom őket és a csoport moderátor is leszek. De csak egy ötlet.
Admin 2

Admin 2

Hozzászólások száma : 519

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Ötletek, fejlesztések   Ötletek, fejlesztések Icon_minitime2010-06-12, 12:24 am

Az ötlet jó, ám a vámpírok faja ki van tiltva Lanuria földjéről.
Főadmin
Admin
Főadmin

Hozzászólások száma : 981

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Ötletek, fejlesztések   Ötletek, fejlesztések Icon_minitime2010-06-13, 11:09 am

Noria... egy fenyves rendelve... Wink

A vámpíros dologról... Nos, Lanuria erős mágiával van védve, így aztán egyetlen vámpír, vérfarkas sem juthat be a földjeire.
Ez az alap a regény miatt, tehát ebben nem lesz engedés részemről.
Evolyran bőven elég vámpíros helyszínnek, ami ugye testvéroldalunk.
Ez annyit tesz nálunk, hogy bárki regelhet ott az itteni karijának nevével, és egy priviben tudatja az adminokkal, hogy tengerentúliak közé mennének Lanuria oldaláról.
Utána csak hajóra szálltok, és a másik világban megérkeztek.
Tehát a két világ efféle képpen össze van kapcsolva fórum szempontjából.
Ám kérném nem elfelejteni, hogy míg vki Evolyran földjét tapossa, addig nem lehet Lanurian is mászkálnia. Hacsak nem osztódással szaporodik. Wink
Főadmin
Admin
Főadmin

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Ötletek, fejlesztések   Ötletek, fejlesztések Icon_minitime2010-06-13, 12:37 pm

Felhívnám minden kedves játékos figyelmét, akik az emberek népéhez tartoznak, hogy attól függetlenűl, hogy nekik alap adatként varásznélküliség van megadva...
Nos, az itteni mágusok között egyaránt vannak emberek is, mint más népek tagjai is.
Tehát, ha valakiben felébred a varázslat iránti fogékonyság, annak megadatik, hogy bekerüljön egy mágusféle csopba (szürke-, barna-, feketeköpenyes stb...).
Természetesen azt, hogy melyik köpenyesek színét fogja viselni az csak azon fog múlni, hogy hogyan végzi el a mágusok egyetlen, és olykor halálos kimenetelű vizsgáját, mely során megtudjuk, melyik ágat fogja képviselni az ereje.

Erről majd még bővebben is lesz infó, na meg kidolgozzuk magát a mágusok vizsgáját is, aminek a neve:
Mágusok Próbája!

Gondolom, ebből mindenkinek egyértelművé vált, hogy ebben a világban a mágusok nem egy külön fajt képviselnek, hanem egy céh szerű megnevezésük a mágusok kasztja.
Tehát nem faj!
Egy kaszt, hová a varázstudók kerülnek be.
Aurora
Tavasz nimfa
Aurora

Hozzászólások száma : 81

Character sheet
Nép: Nimfák

TémanyitásTárgy: Re: Ötletek, fejlesztések   Ötletek, fejlesztések Icon_minitime2010-06-18, 5:14 pm

Szerintem legyen olyan, hogy eleve kiválasztjuk ,hogy mik akarunk lenni, és aztán tesszük mega próbát..

És mondjuk ha vörösköppenyes akarok lenni, akkor annak a vizsgáját teszem le.
Szerintem aki komoly karit akar az nem megy a véletlenre..

Sőt, hogy izgibb legyen, a mostaniakat is, pl.: Tarabas, stb. Próbára kéne állítani, hogy kiérdemeljék a fekete és egyéb köppenyes mágusokat!
Don Tirion Esteban

Don Tirion Esteban

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Ötletek, fejlesztések   Ötletek, fejlesztések Icon_minitime2010-10-07, 9:42 am

Olyan ötletem van, hogy lehetne alapítani valami egyetem félét, ahol a tapasztaltabb játékosok/karakterek taníthatnák a fiatalabbakat. Egyrészt jó lehetőség, hogy ha valaki fejleszteni akarja a karakterét, szerintem jó kalandok lehetnének a próbákból és egyebekből, másrészt kicsit összefogná a közösséget egy helyre.
Főadmin
Admin
Főadmin

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Ötletek, fejlesztések   Ötletek, fejlesztések Icon_minitime2010-10-08, 9:14 pm

Jó az ötlet, Tirion. Te vállalnád, mint tapasztalt játékos, hogy segíted a kezdőket? Természetesen nem csak te, ebben bárki részt vehetne.
Ámbár hozzátenném, hogy a tapasztaltabb játékosok most is szívesen segítenek bárkinek Wink
Mitsuko Midnight
Zöld elf
Mitsuko Midnight

Hozzászólások száma : 745
Életkor : 913
Munkahely : ahol szükség ott a segítség

Character sheet
Nép: Elfek

TémanyitásTárgy: Re: Ötletek, fejlesztések   Ötletek, fejlesztések Icon_minitime2010-11-01, 12:57 pm

Szerintem az Elfeknek is kéne egy hely (vagy több a fajok miatt) ahonnan jöttek ...ugyanis nekik egy sincs SadSad Külön lehetne a vörös,zöld,fehér ill sötét elfeknek...vagy egybe egy városuk vagy vmi Smile
Kain Namelyr
Arany sárkány
Kain Namelyr

Hozzászólások száma : 2045
Életkor : 743
Munkahely : A magam ura vagyok

Character sheet
Nép: Sárkányok

TémanyitásTárgy: Re: Ötletek, fejlesztések   Ötletek, fejlesztések Icon_minitime2010-11-01, 2:14 pm

Tervbe van már véve, mivel mi is észleltük ezt a hiányosságot Smile
Mint sok máson, ezen is dolgozunk és remélhetőleg hamarosan kint lesz, 1-2 egyéb helyszínnel egyetemben is.
Egy régi városuk romjait egyébként megtalálhatod A nyugati szegletben, a sivatag közepén Smile
Főadmin
Admin
Főadmin

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Ötletek, fejlesztések   Ötletek, fejlesztések Icon_minitime2011-01-06, 10:07 pm

Üdvözlet minden játékosnak!

Elsőként szeretném örömünket kifejezni, hogy így megnőtt az oldal forgalma.
Külön jó érzéssel tölt el bennünket, hogy ilyen sokan játszanak is közületek.
Természetesen ez a téma azért is van nyitva, hogy akinek ötlete, észrevétele van az oldallal kapcsolatban, itt megteheti.

Valamint, ha ismertek olyan médiumot, ahol ingyenesen, esetleg cserehirdetéssel, mint pl. a bannercsere tudnánk népszerűsíteni Lanuriát, szóljatok bátran, szívesen felvesszük a kapcsolatot velük.

Az a célunk, hogy jobbá és még játszhatóbbá tegyük Lanuriát és minél többen érezzétek magatokat jól nálunk. Smile

Köszönöm a figyelmet és további jó játékot kívánok nektek!

Főadmin
Főadmin
Admin
Főadmin

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Ötletek, fejlesztések   Ötletek, fejlesztések Icon_minitime2011-01-27, 9:01 am

Kedves játékosok!

Ideiglenesen, próba jelleggel módosítottuk a chatbox beállításait, így most amikor beléptek, nem nyit külön ablakot, hanem a főoldal alján jelenik meg.
Így nem kell külön lapra kattintgatni, viszont egyszerre a beszélgetésből visszamenőleg kevesebbet mutat.
Kérlek, próbáljátok ki, és írjátok le a véleményeteket, hogy melyik verzió a jobb.
Amelyikre többen szavaztok, az fog maradni.
Mitsuko Midnight
Zöld elf
Mitsuko Midnight

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Ötletek, fejlesztések   Ötletek, fejlesztések Icon_minitime2011-01-27, 12:14 pm

JÓÓÓ
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Ötletek, fejlesztések   Ötletek, fejlesztések Icon_minitime2012-04-09, 9:21 pm

Hali!

Ha jól láttam, előtörténetekbe láttam sabattik nevű fajt, de fajleírása még nem készült el?
Admin 2

Admin 2

Hozzászólások száma : 519

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Ötletek, fejlesztések   Ötletek, fejlesztések Icon_minitime2012-04-09, 9:23 pm

Valóban, ezért regisztrálni nem is lehet sabbatit Smile

kell megtalálnod
hozzá."
Sajmon
Nyugati vadalan
Sajmon

Hozzászólások száma : 66
Életkor : 36
Munkahely : Máv - Dorog

Character sheet
Nép: Vadalanok

TémanyitásTárgy: Re: Ötletek, fejlesztések   Ötletek, fejlesztések Icon_minitime2012-04-09, 10:25 pm

Adminhoz

Üdvözletem, olvastam hogy te készíted a mágusok próbáját meg te foglalkozol ezzel a témával, ezennel szeretném fel ajánlani segítségemet, jó régóta szerep-játékozom, leginkább mágikus világokban. Élőben is sokat játszom sőt mostanában mesélek is gyakran. Szerintem nagy hasznát vennéd tudásomnak. Ha te is így gondolod vegyél fel msnre. Válaszod előre is köszönöm. sajmon
Msn cimem: leo14@freemail.hu

Don Tirion Estebanhoz

Szerintem jó öklet és szívesen segédkeznék a létrehozásban és okítanék én is ott pár fejet, mint mágiára, mint közel vagy távolsági harcra, a kalandokat is szívesen vezetném, most is belekezdtünk egybe mikor vártuk a mesét, de sajna a mese miatt most az ügy látszik szünetel. Mivel követem a fórumokban amennyire tudom mindenki játékát és számos alap hibát követnek el, tudatlanul néhányan. Nem mondom én se vagyok az a nagy tudású játékos, van nekem is még mit tanulnom, mégis szerintem sokat tudást tudnák adni a játékosoknak, és sok tudást szerezhetnénk az egyetemen jó magam is.

A hozzászólást Sajmon összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2012-04-17, 5:51 pm-kor.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Ötletek, fejlesztések   Ötletek, fejlesztések Icon_minitime2012-04-09, 10:26 pm

Jön egy fogós kérdés, mikor lesznek új küldetések? Very Happy
Kain Namelyr
Arany sárkány
Kain Namelyr

Hozzászólások száma : 2045
Életkor : 743
Munkahely : A magam ura vagyok

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Ötletek, fejlesztések   Ötletek, fejlesztések Icon_minitime2012-04-09, 10:44 pm

Egyenlőre a korábbi igen mérsékelt érdeklődés miatt nincsenek tervben új küldetések.
Lehet kérni személyes küldetéseket a vezetőségtől:
https://newagelanuria.hungarianforum.net/t272-szemelyes-kuldetesek

a mindenség tengerén."
Főadmin
Admin
Főadmin

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Ötletek, fejlesztések   Ötletek, fejlesztések Icon_minitime2012-04-12, 12:40 pm

Kedves Játékosok!

Felmerült, hogy kissé rejtve van a szabályzat, a fegyverek és a harcrendszer leírása a Nagykönyvtárban.

Ezúton is szeretnénk jelezni mindenkinek, hogy amikor egy karakter felregisztrál és elfogadjuk az előtörténetét, az alapján készítjük el neki a felszereléseit. Ezeket használhatja a játékai során. Itt tudjátok megtekinteni a karakterek felszereléseit:

https://newagelanuria.hungarianforum.net/f59-karakterek-felszerelesei

Ha újabb felszerelési tárgyat szeretne, azt ki kell játszani.
Ennek több módja is van, a legegyszerűbb a vásárlás.

Az oldalon az alábbi két helyen találhatók az általunk feltett tárgyak:

https://newagelanuria.hungarianforum.net/f54-fegyverszoba

https://newagelanuria.hungarianforum.net/f62-piac

Ezen felül speciálisan olyan holmit is lehet szerezni, ami nincs a fenti listákban. Arra kérünk benneteket, hogy ezeket egyeztessétek le valamelyik vezetőségi taggal, így be tudjuk tenni, árazni és a harci értékeket is meg tudjuk határozni hozzájuk.
Minden hónapban kapnak a karakterek darnát, ami a pénznem az oldalon. Valamint küldetéssel is lehet szerezni ezen felül. A további pénzszerzési módok itt vannak leírva:

https://newagelanuria.hungarianforum.net/f60-lanuria-penzrendszere

Persze bárhogy is szerez valaki pénzt, azt ki kell játszani.
Természetesen nem csak vásárolni lehet felszerelést, hanem „szerezni” is. A hozzászólásokat olvassuk, így ha valaki szerez valamit, arról tudni fogunk. Fontos, hogy minden ilyen ki legyen játszva, ne csak egy mondatban megemlítve, hogy pl. XY kapott ezt, vagy talált azt.
Ételért, italért, szállásért nem számolunk fel darnát, a havi keresetet ezek levonása után kapja mindenki egyenlő mértékben, ahogy az alap felszerelési tárgyakat sem, például tarisznyát, zsákot, erszényt, lábbelit, alsóneműt, alap ruházatot. Utóbbit lehet vásárolni, ha valaki éppen olyat szeretne, amilyen a piacon van, vagy ki szeretné játszani a vásárlást.
Görbelábú Frikk
Ork törzsfőnök
Görbelábú Frikk

Hozzászólások száma : 574
Életkor : 46

Character sheet
Nép: Orkok

TémanyitásTárgy: Re: Ötletek, fejlesztések   Ötletek, fejlesztések Icon_minitime2012-04-12, 2:04 pm

Olléééé!! Very Happy

Láttátok az ostoromat? Twisted Evil
Mitsuko Midnight
Zöld elf
Mitsuko Midnight

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Ötletek, fejlesztések   Ötletek, fejlesztések Icon_minitime2012-04-16, 5:18 pm

Sajmon a mágus vizsga megszünt Smile én is kerestem egy ideig hogy hol van,d e admin mondta hogy meg lett szüntetve, márn incs szükség mágus vizsgára... végülis mostm már itt van a fejlődés rendszerünk.
Küldetésekben bármely küldetéseket ki lehet játszani, ill sajátot kérni Very Happy táráppáppáppááá Very Happy
Nawarean

Nawarean

Hozzászólások száma : 1461
Életkor : 31

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Ötletek, fejlesztések   Ötletek, fejlesztések Icon_minitime2013-07-04, 1:14 pm

Akkor az én ötletem Smile
Egy napló az oldalon? Mindenkinek egy személyre szóló. Nekem pl nagyon jól jönne, hogy a mérgeket le tudjam írni valahova. S hogy mikor készültek. Meg hát időrendileg is vissza lehetne nézni mikor mi történt.
Főadmin
Admin
Főadmin

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Ötletek, fejlesztések   Ötletek, fejlesztések Icon_minitime2013-07-04, 5:48 pm

Megkaptam tőled priviben is. Smile Még beszélünk róla, de ha lesz, nem nyitunk mindenkinek, hanem, aki akar, nyithat majd magának. A mérgeid pedig a felszerelésed részét képezik majd, amit mi vezetünk továbbra is. Természetesen a játékba kell mindenképpen beírnod, csak akkor kaphatod meg.
Darthys Indoril
Vörös sárkány
Darthys Indoril

Hozzászólások száma : 125
Életkor : 1170

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Ötletek, fejlesztések   Ötletek, fejlesztések Icon_minitime2013-07-04, 8:33 pm

Olyan szempontból is hasznos lehetne, hogy ott tudnánk követni, hogy kinek épp hogy áll a karaktere mert 1000 hsz után már sokszor nem is annyira aktuális az előtörténet.
https://newagelanuria.hungarianforum.net/t309-darthys-indoril-fel
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Ötletek, fejlesztések   Ötletek, fejlesztések Icon_minitime

Ötletek, fejlesztések
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
LANURIA :: Vendégkönyv :: Csevegő-
Ugrás: