LANURIA A sárkányok, nimfák és mágusok birodalma |
|
| Ötletek, fejlesztések | |
|
+10Sajmon Kain Namelyr Mitsuko Midnight Főadmin Admin 2 Tarabas Aurora Don Tirion Esteban Admin Eclair 14 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Eclair Istennő
Hozzászólások száma : 62 Életkor : 2014 Munkahely : Elfek istennője
Character sheet Nép: Istenek
| Tárgy: Ötletek, fejlesztések 2010-03-04, 10:50 am | |
| Remélem nem harapják le a fejemet ,hogy csináltam egy ilyen fórumot. Ide lehet írni ötleteket az oldal fejlesztésével kapcsolatban
A hozzászólást Eclair összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2010-03-04, 11:54 am-kor. | |
| | | Eclair Istennő
Hozzászólások száma : 62 Életkor : 2014 Munkahely : Elfek istennője
Character sheet Nép: Istenek
| Tárgy: Re: Ötletek, fejlesztések 2010-03-04, 10:51 am | |
| Írom is az 1. Ötletem:
Lehetne az Off játékban egy erdő amiben elkeljutni a végébe és soksok szörny támad meg...erdei nimfák előnyben xD
Neve: A kárhozottak erdeje
Ha kell a leírást is megcsinálom...
És esetleg mesélek is ott ha megengeditek ^^ | |
| | | Admin Admin
Hozzászólások száma : 98
Character sheet Nép: Adminisztrátorok
| Tárgy: Re: Ötletek, fejlesztések 2010-03-04, 5:41 pm | |
| | |
| | | Don Tirion Esteban
Hozzászólások száma : 77 Életkor : 42
Character sheet Nép: Emberek
| Tárgy: Re: Ötletek, fejlesztések 2010-03-04, 6:20 pm | |
| Nem akarnám a másik topicot teleoffolni, ha van rá igény, akkor szívesen megcsinálom a kasztok kategorizálását. | |
| | | Admin Admin
Hozzászólások száma : 98
| | | | Don Tirion Esteban
| Tárgy: Re: Ötletek, fejlesztések 2010-03-04, 11:34 pm | |
| | |
| | | Aurora Tavasz nimfa
Hozzászólások száma : 81
Character sheet Nép: Nimfák
| Tárgy: Re: Ötletek, fejlesztések 2010-04-01, 8:16 am | |
| Sziasztok! Szeretnék egy új fórumot... Nekem mindegy hogy milyen xD csak legyen egy erdő..ami a sötét fenyvesnek az ellentéte XD | |
| | | Tarabas Feketeköpenyes
Hozzászólások száma : 21 Életkor : 1524 Munkahely : Mágus
Character sheet Nép:
| Tárgy: Re: Ötletek, fejlesztések 2010-06-11, 10:57 pm | |
| Na én arra golndoltam hogy a vámpírokat is meglehetne csinálni. Ha kell én kidolgozom őket és a csoport moderátor is leszek. De csak egy ötlet. | |
| | | Admin 2
Hozzászólások száma : 519
| Tárgy: Re: Ötletek, fejlesztések 2010-06-12, 12:24 am | |
| Az ötlet jó, ám a vámpírok faja ki van tiltva Lanuria földjéről. | |
| | | Főadmin Admin
Hozzászólások száma : 981
| Tárgy: Re: Ötletek, fejlesztések 2010-06-13, 11:09 am | |
| Noria... egy fenyves rendelve...
A vámpíros dologról... Nos, Lanuria erős mágiával van védve, így aztán egyetlen vámpír, vérfarkas sem juthat be a földjeire. Ez az alap a regény miatt, tehát ebben nem lesz engedés részemről. Evolyran bőven elég vámpíros helyszínnek, ami ugye testvéroldalunk. Ez annyit tesz nálunk, hogy bárki regelhet ott az itteni karijának nevével, és egy priviben tudatja az adminokkal, hogy tengerentúliak közé mennének Lanuria oldaláról. Utána csak hajóra szálltok, és a másik világban megérkeztek. Tehát a két világ efféle képpen össze van kapcsolva fórum szempontjából. Ám kérném nem elfelejteni, hogy míg vki Evolyran földjét tapossa, addig nem lehet Lanurian is mászkálnia. Hacsak nem osztódással szaporodik. | |
| | | Főadmin Admin
| Tárgy: Re: Ötletek, fejlesztések 2010-06-13, 12:37 pm | |
| Felhívnám minden kedves játékos figyelmét, akik az emberek népéhez tartoznak, hogy attól függetlenűl, hogy nekik alap adatként varásznélküliség van megadva... Nos, az itteni mágusok között egyaránt vannak emberek is, mint más népek tagjai is. Tehát, ha valakiben felébred a varázslat iránti fogékonyság, annak megadatik, hogy bekerüljön egy mágusféle csopba (szürke-, barna-, feketeköpenyes stb...). Természetesen azt, hogy melyik köpenyesek színét fogja viselni az csak azon fog múlni, hogy hogyan végzi el a mágusok egyetlen, és olykor halálos kimenetelű vizsgáját, mely során megtudjuk, melyik ágat fogja képviselni az ereje.
Erről majd még bővebben is lesz infó, na meg kidolgozzuk magát a mágusok vizsgáját is, aminek a neve: Mágusok Próbája!
Gondolom, ebből mindenkinek egyértelművé vált, hogy ebben a világban a mágusok nem egy külön fajt képviselnek, hanem egy céh szerű megnevezésük a mágusok kasztja. Tehát nem faj! Egy kaszt, hová a varázstudók kerülnek be. | |
| | | Aurora Tavasz nimfa
Hozzászólások száma : 81
Character sheet Nép: Nimfák
| Tárgy: Re: Ötletek, fejlesztések 2010-06-18, 5:14 pm | |
| Szerintem legyen olyan, hogy eleve kiválasztjuk ,hogy mik akarunk lenni, és aztán tesszük mega próbát..
És mondjuk ha vörösköppenyes akarok lenni, akkor annak a vizsgáját teszem le. Szerintem aki komoly karit akar az nem megy a véletlenre..
Sőt, hogy izgibb legyen, a mostaniakat is, pl.: Tarabas, stb. Próbára kéne állítani, hogy kiérdemeljék a fekete és egyéb köppenyes mágusokat! | |
| | | Don Tirion Esteban
| Tárgy: Re: Ötletek, fejlesztések 2010-10-07, 9:42 am | |
| Olyan ötletem van, hogy lehetne alapítani valami egyetem félét, ahol a tapasztaltabb játékosok/karakterek taníthatnák a fiatalabbakat. Egyrészt jó lehetőség, hogy ha valaki fejleszteni akarja a karakterét, szerintem jó kalandok lehetnének a próbákból és egyebekből, másrészt kicsit összefogná a közösséget egy helyre. | |
| | | Főadmin Admin
| | | | Mitsuko Midnight Zöld elf
Hozzászólások száma : 745 Életkor : 913 Munkahely : ahol szükség ott a segítség
Character sheet Nép: Elfek
| | | | Kain Namelyr Arany sárkány
Hozzászólások száma : 2045 Életkor : 743 Munkahely : A magam ura vagyok
Character sheet Nép: Sárkányok
| | | | Főadmin Admin
| Tárgy: Re: Ötletek, fejlesztések 2011-01-06, 10:07 pm | |
| Üdvözlet minden játékosnak!
Elsőként szeretném örömünket kifejezni, hogy így megnőtt az oldal forgalma. Külön jó érzéssel tölt el bennünket, hogy ilyen sokan játszanak is közületek. Természetesen ez a téma azért is van nyitva, hogy akinek ötlete, észrevétele van az oldallal kapcsolatban, itt megteheti.
Valamint, ha ismertek olyan médiumot, ahol ingyenesen, esetleg cserehirdetéssel, mint pl. a bannercsere tudnánk népszerűsíteni Lanuriát, szóljatok bátran, szívesen felvesszük a kapcsolatot velük.
Az a célunk, hogy jobbá és még játszhatóbbá tegyük Lanuriát és minél többen érezzétek magatokat jól nálunk.
Köszönöm a figyelmet és további jó játékot kívánok nektek!
Főadmin | |
| | | Főadmin Admin
| Tárgy: Re: Ötletek, fejlesztések 2011-01-27, 9:01 am | |
| Kedves játékosok!
Ideiglenesen, próba jelleggel módosítottuk a chatbox beállításait, így most amikor beléptek, nem nyit külön ablakot, hanem a főoldal alján jelenik meg. Így nem kell külön lapra kattintgatni, viszont egyszerre a beszélgetésből visszamenőleg kevesebbet mutat. Kérlek, próbáljátok ki, és írjátok le a véleményeteket, hogy melyik verzió a jobb. Amelyikre többen szavaztok, az fog maradni. | |
| | | Mitsuko Midnight Zöld elf
| Tárgy: Re: Ötletek, fejlesztések 2011-01-27, 12:14 pm | |
| | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Ötletek, fejlesztések 2012-04-09, 9:21 pm | |
| Hali!
Ha jól láttam, előtörténetekbe láttam sabattik nevű fajt, de fajleírása még nem készült el? |
| | | Admin 2
Hozzászólások száma : 519
| Tárgy: Re: Ötletek, fejlesztések 2012-04-09, 9:23 pm | |
| Valóban, ezért regisztrálni nem is lehet sabbatit _________________ "Magadban hordod a boldogságot, csak a kulcsot kell megtalálnod hozzá."
| |
| | | Sajmon Nyugati vadalan
Hozzászólások száma : 66 Életkor : 36 Munkahely : Máv - Dorog
Character sheet Nép: Vadalanok
| Tárgy: Re: Ötletek, fejlesztések 2012-04-09, 10:25 pm | |
| Adminhoz Üdvözletem, olvastam hogy te készíted a mágusok próbáját meg te foglalkozol ezzel a témával, ezennel szeretném fel ajánlani segítségemet, jó régóta szerep-játékozom, leginkább mágikus világokban. Élőben is sokat játszom sőt mostanában mesélek is gyakran. Szerintem nagy hasznát vennéd tudásomnak. Ha te is így gondolod vegyél fel msnre. Válaszod előre is köszönöm. sajmon Msn cimem: leo14@freemail.huDon Tirion Estebanhoz Szerintem jó öklet és szívesen segédkeznék a létrehozásban és okítanék én is ott pár fejet, mint mágiára, mint közel vagy távolsági harcra, a kalandokat is szívesen vezetném, most is belekezdtünk egybe mikor vártuk a mesét, de sajna a mese miatt most az ügy látszik szünetel. Mivel követem a fórumokban amennyire tudom mindenki játékát és számos alap hibát követnek el, tudatlanul néhányan. Nem mondom én se vagyok az a nagy tudású játékos, van nekem is még mit tanulnom, mégis szerintem sokat tudást tudnák adni a játékosoknak, és sok tudást szerezhetnénk az egyetemen jó magam is.
A hozzászólást Sajmon összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2012-04-17, 5:51 pm-kor. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Ötletek, fejlesztések 2012-04-09, 10:26 pm | |
| Jön egy fogós kérdés, mikor lesznek új küldetések? |
| | | Kain Namelyr Arany sárkány
Hozzászólások száma : 2045 Életkor : 743 Munkahely : A magam ura vagyok
| Tárgy: Re: Ötletek, fejlesztések 2012-04-09, 10:44 pm | |
| _________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
| | | Főadmin Admin
| Tárgy: Re: Ötletek, fejlesztések 2012-04-12, 12:40 pm | |
| Kedves Játékosok!
Felmerült, hogy kissé rejtve van a szabályzat, a fegyverek és a harcrendszer leírása a Nagykönyvtárban.
Ezúton is szeretnénk jelezni mindenkinek, hogy amikor egy karakter felregisztrál és elfogadjuk az előtörténetét, az alapján készítjük el neki a felszereléseit. Ezeket használhatja a játékai során. Itt tudjátok megtekinteni a karakterek felszereléseit:
https://newagelanuria.hungarianforum.net/f59-karakterek-felszerelesei
Ha újabb felszerelési tárgyat szeretne, azt ki kell játszani. Ennek több módja is van, a legegyszerűbb a vásárlás.
Az oldalon az alábbi két helyen találhatók az általunk feltett tárgyak:
https://newagelanuria.hungarianforum.net/f54-fegyverszoba
https://newagelanuria.hungarianforum.net/f62-piac
Ezen felül speciálisan olyan holmit is lehet szerezni, ami nincs a fenti listákban. Arra kérünk benneteket, hogy ezeket egyeztessétek le valamelyik vezetőségi taggal, így be tudjuk tenni, árazni és a harci értékeket is meg tudjuk határozni hozzájuk. Minden hónapban kapnak a karakterek darnát, ami a pénznem az oldalon. Valamint küldetéssel is lehet szerezni ezen felül. A további pénzszerzési módok itt vannak leírva:
https://newagelanuria.hungarianforum.net/f60-lanuria-penzrendszere
Persze bárhogy is szerez valaki pénzt, azt ki kell játszani. Természetesen nem csak vásárolni lehet felszerelést, hanem „szerezni” is. A hozzászólásokat olvassuk, így ha valaki szerez valamit, arról tudni fogunk. Fontos, hogy minden ilyen ki legyen játszva, ne csak egy mondatban megemlítve, hogy pl. XY kapott ezt, vagy talált azt. Ételért, italért, szállásért nem számolunk fel darnát, a havi keresetet ezek levonása után kapja mindenki egyenlő mértékben, ahogy az alap felszerelési tárgyakat sem, például tarisznyát, zsákot, erszényt, lábbelit, alsóneműt, alap ruházatot. Utóbbit lehet vásárolni, ha valaki éppen olyat szeretne, amilyen a piacon van, vagy ki szeretné játszani a vásárlást.
| |
| | | Görbelábú Frikk Ork törzsfőnök
Hozzászólások száma : 574 Életkor : 46
Character sheet Nép: Orkok
| | | | Mitsuko Midnight Zöld elf
| Tárgy: Re: Ötletek, fejlesztések 2012-04-16, 5:18 pm | |
| | |
| | | Nawarean
Hozzászólások száma : 1461 Életkor : 31
| Tárgy: Re: Ötletek, fejlesztések 2013-07-04, 1:14 pm | |
| Akkor az én ötletem Egy napló az oldalon? Mindenkinek egy személyre szóló. Nekem pl nagyon jól jönne, hogy a mérgeket le tudjam írni valahova. S hogy mikor készültek. Meg hát időrendileg is vissza lehetne nézni mikor mi történt. | |
| | | Főadmin Admin
| | | | Darthys Indoril Vörös sárkány
Hozzászólások száma : 125 Életkor : 1170
| Tárgy: Re: Ötletek, fejlesztések 2013-07-04, 8:33 pm | |
| Olyan szempontból is hasznos lehetne, hogy ott tudnánk követni, hogy kinek épp hogy áll a karaktere mert 1000 hsz után már sokszor nem is annyira aktuális az előtörténet. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Ötletek, fejlesztések | |
| |
| | | | Ötletek, fejlesztések | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|