LANURIA

A sárkányok, nimfák és mágusok birodalma
 
Homehttp://newagelaGalleryGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share
 

 Ekorin városa

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
SzerzőÜzenet
Mesélő

Mesélő

Hozzászólások száma : 1167

Character sheet
Nép: NJK
Ekorin városa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ekorin városa   Ekorin városa - Page 2 Icon_minitime2015-08-08, 1:34 pm

Jeremy Talbot írta:
Átkoztam a sorsom, amikor nem más utat választottam, hanem észak felé indultam, ráadásul az ismeretlen hegyi ösvényeken, arra gondolva, hogy így elkerülhetem a sötét elfeket vagy az orkokat, erre meg egyenesen egy őrült hatalommániás kezébe sodródtam. Ebbe az egészben egy pozitívum volt, hogy még életben voltam. Ennek megfelelően eszemben sem volt senkiért meghalni, főleg nem olyan valakiért, aki szinte semmilyen választást nem kínál cserébe, csak gyorsabb vagy lassabb halált.
Arra, hogy kíváncsi vagyok-e hogyan érte el ezt, természetesen bólintok, hiszen a tudás hatalom, így minél többet megtudok, annál jobb lehetőségeim lesznek később.
Nehéz elhinni, amit mond, annak tükrében, ahogy megismertem, de hát egy darabig a sárkányokról is azt hittem, hogy csak a legendákban léteztek, akkor miért ne lehetne Nawa egy „démon”, aki vélt vagy valós bosszúért liheg és ehhez szervezi itt a hadseregét. Ha sárkányokkal szövetkezik, még csak azt sem hihetem, hogy nem veszik komolyan.
- Értem. – mondom halkan és a vigyorgó arcba nézek. – Én a túlélésre szavazok, a pénz, a nők és a hatalom meg sosem jön rosszul. – teszem hozzá könnyed hangon, mint aki megbékélt a sorsával, sőt még tetszik is neki.
Úgy néz ki, hogy ezzel el is vagyok bocsátva. A pórázt a nyakamba tette és innentől úgy gondolta, hogy szolgálatom megkérdőjelezhetetlen. És egyelőre igaza van Nawa-nak, de mindig akad ellenszer, csak meg kell találni.
Felállok és egy biccentéssel búcsúzom, az biztos, hogy hajbókolni nem fogok előtte, de még egy utolsó szúrást kapok távoztomban.
- Ha minden erőszakkal toborzott harcosra ő helyezte a pecsétet, akkor azt hiszem neked is elemi érdekes, hogy ne haljon meg. – vágok vissza, hiszen akkor talán jócskán megcsappan a „serege”, de azért nem érzem ettől fényesebben magam.
Kísérőm az ajtó előtt már vár, aki aztán először útba ejti a konyhát, ahol bekaphatok pár falatot, aztán egy teremben hagy magamra, ahol sejtésem szerint sorstársaim szállása van, ami innentől már az enyém is.
Soha nem voltam közösségbe, ennyi emberrel összezárva, ami már eleve idegesített és a fogadtatásból ítélve, hasonlóan éreztem magam, mint kölyökként, amikor minden koncért meg kellett küzdenem. Ha nem mutatom meg, hogy nem félek tőlük, akkor mindig a véremet fogják szívni.
- Mert én többet érek Ekko-nak és Zaricse-nek, mint annak a kilencnek az élete. – vonom meg a vállam, úgy téve, mint akit nem érdekelnek a gyanakvó és fenyegető tekintetek, aztán az egyik üres ágyhoz sétálok és leülök rá. – Nekem nem kell megmutatni, hogy mit érek, mert már tudják. – lódítok tovább.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mesélő

Mesélő

Hozzászólások száma : 1167

Character sheet
Nép: NJK
Ekorin városa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ekorin városa   Ekorin városa - Page 2 Icon_minitime2015-08-08, 1:34 pm

Nawarean írta:
*A takarodó egyet jelent a holnapi korán keléssel s Jeremy-t nem is firtatják tovább. Viszont továbbra sem talál baráti tekintetekre. Idebent a nap sosem kel fel, ezért hangos ébresztő kelti azokat kik még nem ébredtek meg maguktól. Mindenkit az arénához vezényelnek majd síri csend. Ekkor kilépek a falak mögül. S hangosan nekikezdek.
-Jó reggelt! Ezen a csodaszép napsütéses hajnalon megkezdjük a kiképzést. Tudom sokatok veszítette el testvérét szeretteit miközben rajtatok ütöttünk. Megértem fájdalmatokat, viszont a testvéreitek továbbra is itt vannak. Nézzétek meg jól ki áll mellettetek. Ő lesz az aki holnap meghal! Avagy megmenti az életeteket! Ilyen egy jó testvér nem?
*Sétálok végig a sorok előtt, kezeim magam mögött tartva már a kövek mögött a gyorsak táncában voltam. S egyszer csak Jerry előtt termek. Tekintetemmel őt kerestem.
- S lesznek oly hőseink kik egyedül fogják vállalni a veszélyt! S haláluk esetén majd megsiratjuk őket...
*Majd sétálok ki a sorok közül.
- Egyetek! Utána mindenki megfogja fegyvereit, s párokba állunk! A fegyverek amazok ott! Ezt csak az újaknak jelzem!
*Mutatok a fakardokra fapajzsokra.
- Nos hajrá fél óra múlva gyülekező!
*S én közben testvéreimmel fogok neki az edzésnek, pusztakezes harc én az öt ellen. Mindannyian három lépés távolságra állnak éppen elég, hogy a gyorsak táncának teljes sebességére tudok kapcsolni. Az elsőt lábammal az övé mögé lépek majd testemmel meglököm mitől hátra esik. Ő kiesett a játékból, ekkor négyen egyszerre rontanak nekem kezeim magasba emelem, sorra védem ki az ütéseket. Eltáncolok előlük ameddig elég messze nem kerülök, majd egy pillanatra testem eltűnik, s még egyet a földre küldök abban a pillanatban. Már nem látom a meglepődést az arcukon, kiszámították hova érkezek, jó katonák megragadják kezem s az egyikük két lábbal a mellkasomba rúg s a földre kerül. Mire a másik kettő elenged. Aki a földre kerül ott is marad. Arcomra mosoly ül ahogy a levegőben vagyok, s megpördülök ott. Ő volt a hős ki megmentette társait. Viszont kezem eléri a földet.
- Az óriás!
*Tartom meg magam egy kézzel, a földön. Látom erre is számítottak hisz egyikük máris megtámadta kezem mivel éppen egyensúlyozok. De elrúg mellette hisz ebben a pillanatban másik éri a földet majd lábra érkezek, rajtoló pózban. S ekkor váltok ismét táncot, s máris viszonzom a támadást, s máris kettejük a földön fekszik. S mély levegőt veszek. S meghajolok ellenfeleim előtt.
- Szép harc volt, igazán sokat fejlődtetek.
*Az ötös meghajol viszonozva az én gesztusomat majd elindulnak saját dolgukra. S ekkor veszem észre hogy máris elreppent ez a fél óra s már elég sokan gyülekeznek.
- Akkor álljunk neki! Két testvérem mutatja a gyakorlatot, s ti leutánozzátok, ilyen egyszerű megtanítanak titeket hárítani döfni s szúrni! Sokatok földet művelt eddig! Most megtanulja művelni a kardforgatást is!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mesélő

Mesélő

Hozzászólások száma : 1167

Character sheet
Nép: NJK
Ekorin városa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ekorin városa   Ekorin városa - Page 2 Icon_minitime2015-08-08, 1:35 pm

Jeremy Talbot írta:
Arra ia felkészülök, hogy komolyabban is a társaság értésére kell adnom, hogy ne packázzanak velem, aztán ez vagy sikerül vagy nem, vagy én győzök vagy levernek, de mindenképpen kialakul a helyem a rangsorban előbb-utóbb.
Az ébresztő hangjai éberen találnak, mert akár mennyire is fáradt vagyok csak néha és akkor is felületesen szundítottam el. Nem szerettem volna újabb kellemetlen meglepetést, ha kinyitom a szemem. Ettől függetlenül nem nagy lelkesedéssel tartok a többiekkel, amikor az félkész arénához terelnek minket. Nem szeretem a bizonytalanságot és arra is határozottan emlékszem, hogy Nawa-n régen sem lehetett eligazodni, mire készül.
A légy zümmögését is meg lehet hallani, ahogy megjelenik, gondolom másoknak is hasonló érzései vannak a „nagyúrral” szemben, mint nekem.
Hát nálam ez a „jó testvér” duma nem jön be, én világ életemben egyedül dolgoztam, magam ura voltam és a saját káromon tanultam, biztos nem most fogom elkezdeni a nagy bajtársiaskodást. Persze alakoskodni is megtanultam, aminek már tudom, hogy itt nagy hasznát fogom venni.
Biztos vagyok benne, hogy amikor megáll előttem, szavait nekem címzi a magányos hősről és bár elég baljóslatúan hangzik, egy darabig állom a tekintetét. Legalább nem vesz egy kalap alá a többiekkel.
Egyelőre azonban nem úgy néz ki, hogy bármiben is külön utakat járhatok, mert mehetek a többiekkel együtt reggelizni, aztán mászhatunk vissza az arénába, hogy ostoba kölyök módjára, fakarddal és pajzzsal gyakorlatozzunk.
- Tényleg ezt várod el majd tőlem Nawa? – húzódok félre, nem választva párt magamnak, hiszen se nem kezdő, se nem harcos nem vagyok. – Aligha hiszem, hogy belőlem harcost akarsz faragni. Ezek csak tönkre teszik a kezem. – intek az otromba fegyverekre.
Nem soká azonban olyan hírek jönnek, ami számomra nem meglepő, de ki tudja milyen mederbe tereli a jövőmet, így kellően diszkréten, de fülelek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mesélő

Mesélő

Hozzászólások száma : 1167

Character sheet
Nép: NJK
Ekorin városa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ekorin városa   Ekorin városa - Page 2 Icon_minitime2015-08-08, 1:35 pm

Jeremy Talbot írta:
A történtek után tényleg úgy gondoltam, hogy Nawa nem harcosként akar besorozni a hadseregébe, hanem más feladatot szán nekem. Ráadásul, ha más emlékezett rám, tudhatta, hogy mik az erősségeim és az nem ilyen ostoba gyakorlatok sulykolása volt.
Azonban, ahogy már itt létem alatt többször, most is rá kellett jönnöm, hogy ez a férfi már nem az, akivel volt szerencsém párszor összefutni, hanem valaki….valami más, valami sokkal, de sokkal őrültebb és kegyetlenebb.
~ Fordulj fel! ~ szitkozódok magamban, miközben egy riadt pillantást vetek a nekem kirendelt sötét elfre, aki komoran vesz magához egy fakardot és egy pajzsot és egy még öres placcra von magával.
~ Ez a nap se  az én napom lesz! ~ sóhajtok fel, aztán rájövök arra is, hogy sokkal, de sokkal jobban kellett volna sajnálnom magam.
Egy idő után már nem számolom a kék foltjaimat.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mesélő

Mesélő

Hozzászólások száma : 1167

Character sheet
Nép: NJK
Ekorin városa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ekorin városa   Ekorin városa - Page 2 Icon_minitime2015-08-08, 1:35 pm

Nawarean írta:
/Jeremy/
*Gondolataimba merülve sétálok a gyakorlatozók között, minden reggel ugyanúgy indul. Edzés edzés és még egy kis edzés. Ez a frissen sorozottak sorsa, majd én is az arénába lépek. Látom a fáradt arcokat, a sajgó testrészek sokasága mint mindenki simogat s fájdalmában markolássza azt. Hátam mögött egy fiolát hurcolok.
- Jerry!
*Dobom neki oda.
- Idd meg!
*Egy nagyon erős fájdalom csillapítót dobtam hozzá, amiben enyhe gyulladás csökkentő növényeket csempésztem. Majd tovább haladok a már a megérdemelt pihenésben részesülő újoncok között.
- Mindenkinek jut egy fiola! Az étkezdében átvehetitek, nemsokára elkezdjük a kórház felállítását. Viszont jelen pillanatban a konyhán találjátok meg a kenőcsöt ami kissé lelohasztja majd a duzzadt s sajgó pontjaitokat. A fiola tartalma egy erős fájdalomcsillapító, aki úgy érzi majd bele őrül az nyugodtan vegye magához. Nem kell félni... mindenkinek jut belőle! Rendezett sorokat szeretnék látni! Ahogy egy igazi Ekorin katona tenné. Most indulás vájuhoz! A mai fogás ökör hús két karéj kenyérrel.
*Sétálok tovább majd megfordulok.
- Pihenjétek ki magatokat, egy ork sereg tanyázik a hegyeim lábánál, s megöltek mindenkit aki a környéken lakott s mi még nem fogtuk el. Holnap ha még nem álltak tovább kivonulunk velük szembe!
*Zaricse a fülembe súg amire csak bólintok egyet majd intek hogy hozhatják.
- Ez itt a kis kedvencem páncélzata! - Egy hatalmas páncél épp olyan mint amit az Ekorin harcosok is hordanak, s egy veszettül nagy balta, s egy pajzs mit a zöld kő fedett teljesen.- Remélem mindenki tetszését elnyerte!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mesélő

Mesélő

Hozzászólások száma : 1167

Character sheet
Nép: NJK
Ekorin városa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ekorin városa   Ekorin városa - Page 2 Icon_minitime2015-08-08, 1:36 pm

Nawarean írta:
/Ryn/
- Ez itt Ekorin területe, a démonok birodalma. Ez már nem az a hely ahol csak úgy átsétálhatsz. Majd Hossin nagyúr eldönti mi lesz a végzeted.
*Elő vesz egy kendőt, majd a lány szájába dugja s egy másikkal beköti azt. Ekkor jelez a társának ki a kőmarok egyik ujját kinyújtja s ő hátra kötözheti a kezeit. Ha ficánkolna vagy ellenkezne a marok egyre szorosabb lesz. S ha végzett a megkötözéssel int hogy a varázslatot megszüntetheti. S a lány fejét a földhöz nyomja, s az ki imént megszüntette a varázslatot egész felső testét átvizsgálja. S amit talál azt el is rakja. Majd ismét jelez mire a gödör megint csak kinyílik s a lányt kihúzza onnan. Térdhajlatába helyezi lábának sípcsontját majd térdre kényszeríti. Ekkor jön az átkutatás, s ha mindez megvan az ki eddig is irányította a lányt fejére rak egy zsákot. Majd megszólal.
- Vissza viszem a városba, gyertek utánam. Sok lenne most mindőnket haza szállítani.
- Rendben van.
*Újabb jelzés majd egy pillanat alatt lekerül a lány fejéről a zsák, most láthatja csak hova keveredett, s ismerős is lehet a hatalmas kapu ami tovább vezet. Hisz járt már itt. S egyből a börtönbe viszik, s egy rács csukódik rá, immáron kötél nélküli kezeivel száját is kiszabadíthatja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mesélő

Mesélő

Hozzászólások száma : 1167

Character sheet
Nép: NJK
Ekorin városa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ekorin városa   Ekorin városa - Page 2 Icon_minitime2015-08-08, 1:36 pm

Ryn von Samok írta:
Valami démonok városáról beszéltek, de nekem fogalmam se volt mi a fene bajuk van. Mikor került ide egyáltalán egy plusz város? Minden esetre nem volt időm megkérezni, mert betömték a számat, a szememet bekötötték, aztán átkutattak és elvettek tőlem mindent. (egy kis kaját egy kulacs vizet, egy általános varázslatokat tartalmazó könyvet, a pálcámat és a tőrömet.)
Aztán kiszedtek a földből és ahogy érzékeltem elteleportált az egyik valahová. Hogy hová azt csak pár pillanattal később láttam meg. Leszedték a zsákot a fejemről és a kendőt a szememről.
Szívesen közöltem volna velük, hogy a nagyon szigorúan titkos városuk nem is olyan titkos, hiszen én már jártam itt Nawával, de sajna a számban még mindig benne volt a rongy, így csak lesajnáló képet vágtam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mesélő

Mesélő

Hozzászólások száma : 1167

Character sheet
Nép: NJK
Ekorin városa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ekorin városa   Ekorin városa - Page 2 Icon_minitime2015-08-08, 1:36 pm

Nawarean írta:
/ryn/
*A börtönben hamarosan egy sötét elf jelenik meg. Gonosz vigyorral arcán, majd halkan elkacagja magát. S ujjával megérinti a cella ajtaját s az kinyílik. S ő közelebb lép a lányhoz, mikor már a közelébe ért a lánynak érezte annak mágikus kisugárzását.
- A nevem Zaricse, én vagyok Ekorin helytartója. Szeretem a csinos nőket, főleg azokat kik hordozzák magukban a mágiát.
*S ha valamivel próbálkozna is a lány, ha képes a bot nélküli varázslatra, akkor is csak egy falba ütközne a varázslat.
- Több esztendeje művelem már jó magam is ezt a csodálatos erőt. Hamarosan eljön hozzád a nagyúr, s ítéletet mond feletted. Harcos leszel vagy szajha. Élsz vagy meghalsz... Addig is érezd magad otthon... Kis vörös...
*Mutat körbe kezével a cellában, hol szalma ágy s egy takaró fogadta. Mellette egy tál, mindenki tudja mire való. Viszont tiszta mint a patyolat.
- Küldetek neked élelmet, ha jól viselkedsz még a holnapot is megélheted... érintetlenül, ha nem bedoblak a férfiak ketrecébe...S ők nagyon nagyon sokan vannak... Világosan fejeztem ki magam?
*Nem is várja meg mit felel a lány, máris távozik. Ha minden rabbal ennél több időt töltene már régen belehalt volna az unalomba, nem válaszol nem is figyel rá csak maga mögött behúzza a rácsot majd halk bűbájt szór rá.
- Ha rávarázsolsz, azt nagyon meg fogod bánni...
*Majd ujjával a zárhoz ér, s otthagyja külön személyre szabott cellájában, mi varázslat esetén rettentő erővel vág vissza.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mesélő

Mesélő

Hozzászólások száma : 1167

Character sheet
Nép: NJK
Ekorin városa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ekorin városa   Ekorin városa - Page 2 Icon_minitime2015-08-08, 1:36 pm

Jeremy Talbot írta:
Ha úgy gondoltam, már nem lehet rosszabb, akkor tévedtem! Nagyon nagyot tévedtem! Minden nappal egyre kimerültebb és elgyötörtebb lettem. Minden porcikám fájt, sajgott, nyillalt és lüktetett.
Minden nappal nehezebben tudtam kivonszolkni magam, de nem lehetett lazsálni, mert kirugdaltak az ágyból, aztán a nyakamba sózott sötét elf meg alaposan eltángált, kihasználva azt, amit egyfolytában hangoztatok, nem vagyok harcos. A kezem tele vízhólyaggal, ami még elkeseredettebbé tesz, hiszen legfőbb munkaeszközöm vész kárba. Egyszerűen agyam nem fogja fel, hogy talán mégis Nawa-nak lesz igaza és itt fogom végezni, az ő „szolgálatában”.
Csak az utolsó pillanatban tudom elkapni a kis üvegcsét, amit a „nagy” Hossin odadob nekem, mert izmaim erősen tiltakoznak a hirtelen mozdulatok ellen.
- Kösz! – rándul meg az arcom és most ellenkezés nélkül hajtom fel a löttyöt, hiszen mi értelme lenne mást adnia nekem, ha meg akar ölni vagy más módon ártani, bármelyik percben megteheti.
Tényleg sokkal jobb utána, bár kissé tompa leszek tőle, így már sokkal vidámabban hallgatom, ahogy a többiek sem maradnak ki a jóból, bár jó lett volna azt hinni kivételez velem mégis, hiszen így társaim, akikkel együtt élek most és akik árgus szemekkel figyelnek, ez olaj lehet a tűzre.
A fájdalomcsillapító hatása ellenére azért nem rohanok, hogy beálljak a sorba, csak megfontoltan indulok az étkező felé, ahol már jókedvű morgás fogad a menü hallatán.
Azonban az ork hadak hallatán megtorpanok. Hogy mi majd nekimegyünk egy agyaras seregnek? Hát ez őrültebb, mint gondoltam! Egy csomó ostoba újoncot küldene a halálba……velem együtt persze.
Egyszerűen képtelen voltam felfogni a dolgot és máris azon törtem a fejem, mikként bújjak ki alóla, de egy időre kiment a fejemből minden más gondolat, mikor meglátom kinek a páncélját és fegyvereit hozzák ki.
- Csak nehogy a torkunkon akadjon ez a troll. – mormogom az orrom alatt halkan.
Azok a fafejű félállatok, nem igen „szabályozhatók”, hiszen még ahhoz is ostobák, lehet pont akkor fordul majd Nawa ellen, ha a legkevésbé számít rá és még fegyvert is ad a kezébe.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mesélő

Mesélő

Hozzászólások száma : 1167

Character sheet
Nép: NJK
Ekorin városa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ekorin városa   Ekorin városa - Page 2 Icon_minitime2015-08-08, 1:37 pm

Nawarean írta:
/Ryn & Jeremy/
*Lehet Jeremynek fel sem tűnt mikor én magam is a tömeggel tartottam. Bár nem voltam éhes mégis követtem őt. Hallom ahogy orra alatt dörmög valamit. Csak elvigyorodtam, s máris oda értünk az ebédosztáshoz. Jeremyt továbbra is hagyom miután megkapta ételét megvárom hova is ül. Egyszerűen össze eszkábált asztalok a szekerekből voltak összerakva ahogy a padok is minden deszka egy igazi kincs volt idefent. Lépteimet kísérte még két emberem, majd ha Jerry végül letelepszik intek hogy magamra hagyhatnak. S én oda állok Jerry mellé, ekkorra ha volt is mellette valaki hamar félre húzódott. S én helyet foglaltam mellette saját adagommal.
- Na milyen érzés? Szeretsz a többiekkel lenni? Élvezed a hátad közepén a jelet?- Hajolok közelebb- Sokat töprengesz azon hogyan szökj meg?
*Majd elkacagom magam.
-Ha mégis úgy gondolod, hogy van esélyed rá... maradj csak velük. Éld csak az ő életüket. S halj is meg ahogy ők, karddal a kezedben...
*Majd elé lököm az adagom.
- Edd meg, valamiért úgy érzem szükséged lesz az erődre... Mert nem hazudok- Állok fel az asztaltól- Elég szarul nézel ki.
*Ekkor éppen készülnék elmenni az asztaltól mikor helytartómat megpillantom, s ő pont hozzám jön.
- Hossin - dönti meg fejét s én viszontzom.
- Mond csak barátom.
- Már megint vele? - Mutat Jerryre
- Hmm- vállat vonok- Látok benne lehetőséget, de valószínű gyalogként fog meghalni, úgy érzem túl nagy benne a szabadság vágy, elvégre egy tolvaj mitől félhet mástól mint a börtöntől.
- A haláltól, talán kicsit rosszabb mint a börtön...
- Lényegtelen majd feltámasztjuk.
*Majd elnevetjük magunkat s Zaricse végül rátér amiért felkeresett.
- Nos elfogtunk egy lányt, egyedül kószált a területünkön, nem tudom eldönteni tudta hogy hova jön vagy csak nem volt szerencsés napja...
- Hmm megnézem magamnak.- Bólintok egyet majd a cella felé indulok
/Ryn része/
*Először én majd barátom lépünk be a folyosóra. S ahogy oda érek a rácsokhoz s meglátom a lányt, elkacagom magam.
- Ezt nem hiszem el!
- Mi az Hossin?
- Tegnap éjjel, pont erre gondoltam. Mintha valamit fontosat elfelejtettem volna.
- Mégis miről beszélsz?
- Ez a lány! - Kacagom el magam, majd hírtelen komorba váltok- Pontosan tudta hol rejtőzünk, s tudtam, hogy akkora szerencséje lesz, hogy túléli majd.... Filnoren támadását. Egy igazi kis túlélő.
- Ezek szerint el kellett volna tenni láb alól.
- Pontosan, de hát nem így történt.
*Nem is figyelünk a lányra, bele feledkeztünk a beszélgetésbe, majd rá pillantok. S intek Zarinak hogy nyissa ki.
- Óvatosan Hossin, egy mágus.
- Pontosan tudom, s azt is tudom hogy ő tudja mire vagyok képes, hisz látta már elszabadulni a bennem lakozó démont.... Vagyis engem...
*Ördögi vigyorom felkerül arcomra, s én közelebb lépek. Zaricse már felkészült ha mentenie kéne pillanatok alatt elmormolna valamit amivel kihúzhatna a legnagyobb vészből is. S már emeli is kezeit s szája szóra nyílna. Én viszont egyre közeledek a lányhoz.
- Tudja, ha akarnám már nem élne... Ha aznap nem mentem meg...Ambaronban... Már réges régen nem lenne igaz?- Nyúlok fejemhez miközben becsukom a szemem. S mire letérdelek hozzá kinyitom s a vöröslő pillantásom vetül szemébe- Ryn...
*Szólalok meg hidegen keresem a lány szemében a félelmet, biztosra veszem nem igazán értheti a helyzetet s biztos vagyok benne hogy olyan lépést fog tenni amire senki nem számít... Kiabálni fog, s puffogni mint egy gyerek. De ez engem hidegen hagy hisz éppen eleget beszélgettem vele, meg sem hallgatom. Már kelek is fel előle. S kisétálok a rácsokon kívülre, Zaricse vissza zárja. Talán azt hiheti nem is halljuk ha beszél is hozzánk.
- Nos Hossin mi lesz vele?
- Hmm nem tudom, hagyjuk rá a döntést?
- Ejj Hossin!
- Mivan?
- Talán tetszik ez a kis vörös boszorkány.
- Hmm- vállat vonok- Sok vörös van rajta kívül is, talán inkább maga a gyermek, a gyámoltalansága, az hogy függ másoktól... Talán az hogy tudom, hogy az élete attól függ hogy hogyan viszonyul majd hozzám. Bár elgondolkodtató, mert tényleg nagyon szép, jó pár katonám megérdemelné hogy kedvét lelje benne...
- Meglehet, a ki mit talál övé alapon?
- Én is pont erre gondoltam. Indulhatunk?
*Zaricse bólint s magára hagyjuk a lányt.
- Ha kérnéd tőlük Hossin még az életüket is oda dobnák érted, nem hogy egy szajhát...
- Tudom, nem kételkedek a testvéreimben, viszont nem akarok önző lenni... Elvégre mi mindannyian testvérek vagyunk.
- Előbb utóbb utódot kell majd adnod a népednek... Te sem maradsz örökké fiatal... S nekem is lehet le kéne telepednem egy fekete szépséggel....
- Te Zari? Mióta is lettél te a szívem ügyeinek intézője is?
*Elneveti magát, s meglök kicsit ahogy megyünk kifelé az ajtón.
- Azóta mióta a testvéred lettem, egy sokat élt halandó sokat tud mesélni.
- Egy sokat élt halhatatlan még többet...
- Hossin... Ha mi meghalunk, úgy hogy nincs ki tovább vigye a tudásunk egész eddigi életünk kárba vész... Ezt gondold át, meséltél nekem arról milyen volt régen... De ha mindig a múltba kapaszkodsz sosem fogsz a jelenben élni. Márpedig itt vagy s itt is kell élned, ebben a testben. Ezekkel az adottságokkal... akármelyik asszony szíves örömest szülne neked gyereket s ülne melléd a trónon...
- Na pont ez az... Olyan vagyok ezen a térem mint az a hulladék öcsém, nekem mindig az kell amit nem kaphatok meg...
- Ezzel remélem nem a fekete sárkányra utalsz?
- Pff nem tudom valamiért tetszik az a sötétség ami a szívében van.... emlékeztet a sajátomra.
- Igen értem viszont Hossin nehogy azt hidd hogy üresség lakik a szívedben, remek barát vagy. Vaskezű viszont igazságos vezető. Tudod jól hogy az a tolvaj el fog árulni mégis életben hagyod...
- Igen, egy ideig. Viszont ha választanom kell akkor az ő élete fog eltűnni.
- Ebben nem kételkedek, mégis segíted... Ez viszályt szül... a közkatonák között...
- Jól tudod, hogy csak parasztok, viszont ez a kölyök jó tolvaj, akár egy robbanó rúnát is elhelyezhet Onoria ágya alatt... Ha megteszi, feloldom a pecsét alól. Ha nem boom!
- Hossin te meglepően gonosz tudsz lenni... Ilyenkor biztos vagyok benne, hogy eredetileg egy kígyó voltál.
- Természetesen, állok szolgálatodra...
- Na most a lány mégis hogy döntöttél, láttam amit láttam...
- Tudod mit mondanak? Az az ágyas amelyik gyűlöletből fekszik melletted akármelyik éjszaka a szívedbe márthatja a kést.
- Ezek szerint ő...
- Hmm?
-Semmi...
- Annyira gyűlölöm imkor elkezded s nem fejezed be...
- Na mindegy hagyjuk hova tova a börtönből?
- Szokásos, jel nélkül nincs szabad járása a birodalmamban, majd legfeljebb nem robbantod fel. Akkor most azonnal?
- Természetesen, éppen van rá tíz percem. Neked?
- Belefér, de továbbra is jönnek Mardan felől az orkok, meg kell szerveznem a védelmet.
- Rendben akkor küldess valakit érte, azt rendezzük ezt le. Amúgy is mindenki az első nap megkapja a saját jelét, így a legbiztonságosabb. Hozassuk.

*A cella ajtaja kinyílik, Ryn talán az eddigi egyetlen nő aki ennyi embert kapott kísérőként. Öten mentek elébe s tisztában is lehet ki az az öt aki érte ment. Még a rácsokhoz sem értek már egyikük falat emelt köréjük, s ekkor lépnek be.
- Mi vagyunk Ekorin legjobb mágusai... Az elit Hossin nagyúr személyes kérése volt, hogy mi vezessünk hozzá. Még sose volt ennyire megalázó küldetésem, hogy idegenvezetőt játsszak... A saját lábadon akarsz jönni vagy levágjam őket s a hajadnál fogva hurcoljalak el hozzá?
- De... Hossin meghagyta, hogy ne legyél vele kemény...
*Rátekint a társára.
- Hát... ha kemény lennék saját magának kéne elvonszolnia véres csonkjait Hossinhoz...
- Te sosem változol testvérem...
- Egy gyilkos vagyok voltam s leszek is... Indulj!
*Förmed rá a lányra. S ha az megindul, egyenesen a lakrészembe vezetik ahol ő is végig járhatja a folyosót a festményekkel s a legvégén Zaricse s én állunk pontosan az ajtó felett. Mi közben a túloldalon tárgyalunk.
- Ezek szerint az orkokat ha tovább jönnek itt állítjuk meg?
-Igen tíz kilóméter nem sok, négy mágus könnyedén elteleportálja a trollt odáig az ötödik meg őket vissza hozzánk...
- A csapdák?
- Itt és itt állítjuk fel a gödröket, ezen a ponton felrajzoljuk a mágikus kört, ami a könyvekben volt látható. Sokkal könnyebben küldjük őket a másvilágra, ezzel a varázslattal...
- Jéggé fa....
*Ekkor lép be a lány az ajtón s Zaricse eltávolodik tőlem, pontosan az üres szék mögé.
- Ülj le!- Mutatok a székre- Most...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mesélő

Mesélő

Hozzászólások száma : 1167

Character sheet
Nép: NJK
Ekorin városa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ekorin városa   Ekorin városa - Page 2 Icon_minitime2015-08-08, 1:37 pm

Ryn von Samok írta:
A férfi egy cellába vitt, bezárt és otthagyott. Dühösen róttam a köröket a kis térben, mint a csapdába jutott tigris. Mégis mi ez az egész? Mióta van itt város? Hiszen én azt hittem, hogy ezt a helyet csak Nawa és én ismerjük…de úgy néz ki tévedtem. Valaki kihasználta a kínálkozó lehetőséget. De vajon ki ez a Hossin akit emlegettek? Jó vagy rossz? Mik a szándékai… és mit akar velem? Hiszen én nem jelenthetek fenyegetést, ezt az a mágus is érzékelhette. Mikor újra léptek zaját hallom megállok és a rács felé nézek. A mágus visszatért, de nem egyedül.
- Nawa? – kérdezem meglepetten, aztán megkönnyebbülés fut végig a testemen.
- Te jó ég! Mondd mi ez az egész? Az a férfi olyan komolyan hurcolt el, hogy már majdnem meg is ijedtem, de ha tudtam volna hogy te vagy az! Tudtam, hogy te is túléled az ostromot! Hát persze, neked nem sokan tudnak ártani. Jajj de jó! – csacsogtam vidáman, miközben a fiú felém sétált, aztán egyenesen a szemembe nézett. Rögtön tudtam hogy valami nem stimmel. A szeme megint vörös volt és nem kék. Annyi időt már volt szerencsém együtt tölteni vele, hogy tudjam, ha ilyen a pillantása, akkor kegyetlen.
Úgy beszélt hozzám mintha idegen lennék és emlékeztetett rá, hogy megmentett Ambaronban.
- Tudom, és hálás is vagyok érte hogy segítettél. Mindazonáltal, nem tudhatjuk mi lett volna, ha nem mentesz meg. Lehet hogy akkor is túléltem volna. – vontam meg a vállaimat. A szemembe nézett, mintha kutatna valamit. Sok mindent láthatott: megkönnyebbülést, kis örömöt, bizakodást, talán egy cseppnyi értetlenséget és meglepettséget is. De félelmet nem fedezhetett fel.
Aztán a két férfi úgy kezdett beszélgetni mintha ott se lennék és amit hallottam az letörte a lelkesedésemet. Nem szólaltam meg, mert kíváncsi voltam meddig mennek el. A katonák ágyasa? Na nem! Ezt Nawa talán csak egy rossz tréfának szánta. Ezt biztos nem tenné meg.
És valóban, nem sokkal később újra jöttek értem. Az egyik férfi azt hitte hogy nagyon kemény, de nem igazán tudott megijeszteni. Én már annyiszor voltam életveszélyes helyzetben, hogy egy ilyen idióta fenyegetőzései már nem tudtak meghatni.
- Elég primitív vagy…- jegyeztem meg lesajnáló pillantást vetve a fenyegetőzőre, aztán hátradobtam a hajam, kihúztam magam dacosan és elindultam. Egy ajtóhoz vezettek, amin belépve egy szobában találtam magam. Ott volt Nawa és a fószer aki ide teleportált. Azt mondták üljek le. Toppantottam egyet aztán Nawára néztem.
- Na most már aztán elég volt ebből a buta viccből! – mondtam dühösen.
- Nem ülök le sehova! Tudom hogy megmentettél, és hálás is vagyok ezért, de ettől még nincs jogod így bánni velem. Én barátként tekintettem rád, és te motiváltál, hogy erősödjek meg. Erre most így viselkedsz! Van fogalmad róla hogy mekkora csalódást okozol ezzel? – kiabáltam dühösen. Aztán felemeltem a kezem és fáradtan simítottam végig az arcomon.
- Annyi mindenen keresztülmentünk együtt és ezek után te képes vagy így bánni velem? – suttogtam.
- Úgy viselkedsz mintha az ellenséged lennék..de tudhatnád hogy nem vagyok az. - néztem rá úgy mintha valami teljesen evidens dolgot nem értene. Úgy is gondoltam. Hogy gondolhat így rám?
- Ráadásul mi ez a katonák ágyasa dolog? Annyira már ismerhetnél, hogy tudd akkor inkább a saját két kezemmel ölöm meg magam! - tettem hozzá összeszűkülő szemekkel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mesélő

Mesélő

Hozzászólások száma : 1167

Character sheet
Nép: NJK
Ekorin városa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ekorin városa   Ekorin városa - Page 2 Icon_minitime2015-08-08, 1:37 pm

Nawarean írta:
* Zaricse szinte rögvest fellángolt még én is éreztem a mágikus erőt amit felszabadított. S ra vetettem tekintetem.
- Nyugalom...
- Mégis ki ez a porszem aki így mer beszélni veled?
- Hallottad, valamikor a barátja voltam. Kérlek Menj s nyugodj le majd Folytatjuk utána.
*Bólint egyet majd kisétált a lany mellett hűvös tekintetet vetve rá.
- Na akkor újra kezdem. Kerlek Gyere ide és ülj le... Bort?
* Tolom Közelebb a másik székhez egy tálcán a kupával s a kancsoval.
- Meglepően harcias vagy... Ahhoz képest hogy mindig elbújtál valaki mögé. A csalódások jönnek-mennek látod én is azt hittem majd egyszerűen teszed amit mondok. Az idehozatal meg hát a bevett procedúra alapján történik. Na kérsz?
* Majd kitöltöm magamnak s ha kér neki is.
- Nem harapok...
*Vigyorodok el majd neki kezdek a mesének.
- Ez itt a birodalmam, én vagyok élet halál ura idebent. S mi rejtőzve készülünk a háborúra... Mellette ajánlom is hogy erősebb legyél. Különben ugy jársz mint minden más nő idebent... Szajhaként eléd le az életed... Én nem az a Nawarean vagyok akit te ismersz.
* Állok fel a szememből
- Az én nevem Hossin Ekko...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mesélő

Mesélő

Hozzászólások száma : 1167

Character sheet
Nép: NJK
Ekorin városa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ekorin városa   Ekorin városa - Page 2 Icon_minitime2015-08-08, 1:37 pm

Jeremy Talbot írta:
Senki nem ellenkezik és már mostanra mindenki megtanulta, hogy jobb, ha teszik, amit a sötét elf „testvérek” parancsba adnak, különös tekintettel Hossin utasításaira, amire mindenki ugrott, még közvetlen társai is. Így most is rendezett sorok állnak az ebédosztásnál, ahov a magam kis véleményformálása után érkeztem. A tál étellel egy félreesőbb padot választok, de ahogy árnyék vetül rám rossz érzéssel és feszült izmokkal néztem fel.
- Nawa? – fürkészem idegesen a mögötte álló két kőarcú testőrt, akik azonban a férfi kurta intésére felszívódnak.
Azt állítja nem kivételez velem, de állandó figyelmét minden egyes nap érzem a hátam közepén és nem csak a rám helyezett jel miatt és amivel eléri, hogy a többiek is ferde szemmel nézzenek rám, miközben tényleg nem élvezem semmilyen előnyét.
Rövid idő múlva már mindenki távolabb húzódik és Nawa mellém telepszik, ami további kényelmetlen érzésekkel tölt el.
Kérdésére már szólásra nyitom a számat, hogy elküldjem valami melegebb éghajlatra gunyoros szavai miatt, de még időben visszafogom magam.
- Szerinted? Te jól éreznéd magad a helyemben? Eleven bombaként? A többiek meg csak arra várnak, embereid mikor fordítják el a fejüket és belevernek a földbe. Szóval jól megvagyok kösz a kérdést. – vonom meg a vállam a szökésre vonatkozó megjegyzésére nem reagálva és most már nem törődve a jelenlétével enni kezdek. -
Természetesen nem akartam nyíltan a szemébe mondani, hogy ezzel kelek és ezzel fekszem. De türelmesen meg kell várnom, amíg megtalálom a módját, hogy elaltassam az éberségüket és levehessem magamról  valahogy a jelet.
- Majd meglátjuk. – rándul meg az arcom a nevetésére. – Majd meglátjuk „nagyúr”. – nézek fel rá visszafojtott dühvel az arcomon és rá se nézek az elém lökött ételre. – Ne félj, nem fogok elpatkolni……..~ Nem míg van esély, hogy keresztbe tehetek neked. ~
Már indulna, mikor megérkezik a jobb keze, aki talán még rosszabb, mint Hossin maga és égő vörös szemem ráirányul, aki inkább tárgynak tekint minket, mint embernek.
Most is úgy beszélnek rólam, mintha ott sem lennék, bár ezt lehet, hogy egyszer még megbánják.
Rezzenéstelenül hallgatom, ahogy megtárgyalják mit gondolnak jövendő sorsomról és egy újabb szerencsétlen fogolyról, de mikor menni készülnek szinte késztetést érzek egy kis „tréfára” és „véletlenül”meglököm a padot, ahogy felállok én is és amire Nawa letette a tányérját, ami így Zaricse csizmája mellé borul, némi zsírral beszennyezve azt.
Én addigra már messze járok, ha minden jól ment.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nawarean

Nawarean

Hozzászólások száma : 1461
Életkor : 26

Character sheet
Nép: Emberek
Ekorin városa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ekorin városa   Ekorin városa - Page 2 Icon_minitime2015-08-08, 10:10 pm

/Jerry/
*Zaricse mérgesen néz fel, a távozó fiúra. Majd kezét fel emeli s halkan mormolni kezd. Jeremy érezheti a fejében a lüktető érzést, egy rövid sötét átkot mondtak rá, minek időtartama alig pár óra, viszont ezalatt szőrnyű migréneken megy keresztül. Eredetileg arra hivatott, hogy eltompítsa az őrök éberségét. Viszont ez most amolyan leckeként száll a fiúra. Majd egy Ekorin csatlakozik hozzá, s elkezdi őt követni. Nem hiába teszi mindennek megvan a maga célja. Jeremy akárhol is jár az árnyék követi őt. De nem felel akármit is kérdezzen tőle. Arcát egy halálfejes maszk takarja, köpenybe burkolva egész testét, ami csak cipőjének orrát engedi látni. A kardja feltűnik a köpeny alatt viszont még mindig hüvelyében van.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryn von Samok
Szürkeköpenyes
Ryn von Samok

Hozzászólások száma : 205
Életkor : 24

Character sheet
Nép: Mágusok
Ekorin városa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ekorin városa   Ekorin városa - Page 2 Icon_minitime2015-08-08, 10:44 pm

A mágus pattogott mint a nikkelbolha. Nem értettem mi a fenéért nyalja ennyire Nawa hátsóját, de rájuk hagytam. Ez nem az én dolgom. Mindazonáltal úgy gondoltam én a jól megszokott kötetlen stílusban fogok beszélni a fiúval. Nem értettem miért is kéne másképp tennem.
Nawa mindig is hajlamos volt rá hogy elkapassa magát, és ez most is kiütközött. Úgy beszélt mint egy kiskirály. Csakhogy nem az én királyom volt...
Végighallgattam ahogy megkér, hogy üljek le, megkínál borral, elmondja hogy várost létesített valami újabb háború kedvéért. Nem ültem, le helyette lassan kezdtem végigsétálni a szobán. Körbenéztem és hallgattam mit mond.
- Nem ülök le.
- Nem kérek bort, köszönöm.
csak ezt a két mondatot szúrtam közbe. Mikor megjegyzést tett a harciasságomra felvontam az egyik szemöldököm és ránéztem.
- A kicsik és gyengék az agyukat használják általában. Ha elkezdesz gondolkodni rögtön rájöhetsz, hogy neked csak útban lettem volna ha nekiállok harciaskodni. Mindkettőnknek jobb volt hogy beálltam a háttérbe. - vontam meg a vállam közömbösen. Nem szégyelltem a gyengeségemet, ahogy azt se hogy háttérbe húzódtam. Viszont azt élesen érzékeltettem hogy kettőnk közül őt az erőnek tartom, magamat pedig az észnek.
- De ma már kétszer is felemlegetted hogy megmentettél...egy valamit nem értek csak - mondtam miközben tettetett gondolkodó arcot vágtam - mégis miért mentettél meg ha ez ekkora hatalmas áldozattal járt neked, hogy azóta is felemlegeted. Félre ne érts én hálás vagyok érte, de csak akkor ha nem vágod lépten nyomon a képembe. Ha neked ez ekkora fáradtság volt, akkor jobb lett volna otthagynod. - tártam szét a karjaimat. Sértődött voltam. Azóta hogy idekerültem több ízben is megsértettek és ez ki is ütközött rajtam.
- Amúgy meg örülnék ha befejeznéd ezt a szajházást, mert itt hozzám egy embered se fog hozzámérni...már ha azt szeretnék hogy megmaradjon a kezük. - tettem hozzá dacosan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nawarean

Nawarean

Hozzászólások száma : 1461
Életkor : 26

Character sheet
Nép: Emberek
Ekorin városa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ekorin városa   Ekorin városa - Page 2 Icon_minitime2015-08-08, 11:55 pm

/Ryn/
*Elvigyorodom, majd én magam is felállok s a kupát ott hagyom az asztalon. Lassan sétálok oda a lány mögé. Miközben ő kicsattan én már alig három lépésre vagyok tőle.
- Annyira aranyos mikor így mérgelődsz... Ohh igen útban... Most is útban voltál, s ezért pottyantál ide... Végülis...
*Sétálok el mellette majd oda megyek az egyik portréhoz.
- S ne haragudj Zaricse kissé hirtelen haragú, ebben a szakmában a vérszomj megesik...
*Majd tovább állok, kinn az ajtóban várakozott a jobb kezem s várta mikor is jön az ő része.
- Ohh igen, gondolom megvéded magad ellenük mind az ötszáz jól képzett bérgyilkosomtól, kik hozzám hasonlóan gyerekkoruk óta ebben a szakmában dolgoznak nem kételkedem.
*Vissza sétálok az asztalhoz majd a kupa tartalmát vissza öntöm a kancsóba. S egy ronggyal eltörölgettem.
- Valószínű észre vetted, hogy idebent... az én szavam a törvény... Sokan mondják azt, hogy én nem parancsolok fölöttük... inkább a halál és miegymás...
*Megfordulok s neki dőlök az asztalnak két kezemmel megtámasztva magam.
- Meg vannak a módszereim, mivel te vagy az egyetlen aki tudta hol vagyunk. Arra gondoltam levadásztatlak, utánad küldök pár bérgyilkost egy két nap után halott vagy....
*Fonom össze a kezeimet.
- De te egy igazi túlélő vagy... még csak meg sem várod, hogy keresselek de már betoppansz.
*Mély levegőt veszek, majd kifújom azt.
- Azt említetted együtt működő vagy... Viszont nem vagy még a nővérünk nem engedhetlek szabadon mászkálni a városban, főleg nem el innen... Szóval megkapod a jelet mint mindenki más... S ez ellen... Nem tehetsz semmit...
*Tapsolok kettőt majd belép Zaricse az ajtón, s vele két emberem.
- Ejha, ez aztán egyenlő helyzetekből indulna...
- Hossin, gondolom ebbe nem szeretnél bele avatkozni, hogy egyszerű legyen...
- Nem igazán, viszont amíg nincs rajta a jel, a törvényeknek megfelelően járunk el...- Hunyom le tekintetem majd hajtom le a fejem.- Ellenségnek tekintjük...- Nézek vissza rá- Ha szót fogadsz egy cseppet sem fog fájni s talán egy pillanat műve az egész... Ryn választhatsz... Ellenállsz és harcolsz s nagy valószínűséggel veszíteni fogsz. Avagy megengeded, hogy Zaricse rád rakja a jelet, mit mindenki másra.
*S már a mágus vigyorog, s feljebb tűri az hosszú lelógó ujját ruhájának.
- Hossin... Szabad kéz?
- Igen
*Zaricse vissza tekint a lányra.
- Küzdj...
*S már kezében egy fekete gömb jelent meg, miből cikázó kis szálak futottak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Talbot
Ember/vér elf félvér
Jeremy Talbot

Hozzászólások száma : 697

Character sheet
Nép: Elfek
Ekorin városa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ekorin városa   Ekorin városa - Page 2 Icon_minitime2015-08-09, 9:06 am

Tudom, hogy nem valami remek ötlet volt megtenni és, hogy talán súlyosabb következményei lesznek a dolognak, mint amit megérdemel, de egyszerűen nem tudtam kihagyni! Mióta idekerültem csak gyűlt bennem a düh és a feszültség és senkin nem tudtam levezetni, hiszen vagy túlerővel kellett volna szembenéznem, vagy alattomos mágiával és én nem akartam eljátszani a hős mártírt. Nem! Én el akartam innen szabadulni, épségben, hogy levessem magamról a pórázt és, ha lehetőség adódik, még keresztbe is tegyek kedves „vendéglátóimnak”, akik akaratom ellenére tartanak itt, kényszerítenek bűzös, otromba társaságba és harcra, ami sosem volt az én világom.
Egyre jobban fojtogatott a bezártság érzése, minden porcikám fájt és sajgott, ujjaim kezdtek elmerevedni és ez nem töltött el túl nagy boldogsággal érthetően.
Úgy, hogy bármit kockáztattam is, kimondottan jól esett.
Persze, hogy meg lett a büntetése! Szinte azonnal éreztem, ahogy a fejem lüktetni kezd, majd görcss fájdalom tekeri meg agyamat és hátra sem kellett néznem, hogy tudjam kitől származik, de még így is halvány mosoly tűnt fel a képemen.
Nem sokkal később egy alaposan beburkolózott és felfegyverzett sötét elf eredt a nyomomba, ami már sokkal jobban aggasztott és akinek még a képét sem láttam a maszk miatt, amit igazán nem tudtam mire vélni.
- Mi van, már vizelni sem mehetek egyedül? Mi történt? Talán fél a nagy Zaricse, hogy nem csak a csizmája lesz koszos? – piszkálgattam, hecceltem az „árnyékomat”, de az egy szót sem szólt, csak követett, amitől kezdtem kiakadni és még a fejfájásom is erősödött. – Hát akkor jó mulatást! – vontam meg végül a vállam és csináltam a napi teendőmet, hiszen egyelőre mást nem is tehettem.
Igaz, most kerültem azokat a helyeket, amiket az esetleges szökésemhez, jobban meg akartam figyelni. Viszont láttam a lányt, akit utána Nawa-hoz vezettek és igyekeztem a környéken maradni, hogy ha életben hagyják, talán egy új rabban szövetségesre is találnék. A társaimban egy percig sem bíztam, azonnal feladtak volna.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
Nawarean

Nawarean

Hozzászólások száma : 1461
Életkor : 26

Character sheet
Nép: Emberek
Ekorin városa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ekorin városa   Ekorin városa - Page 2 Icon_minitime2015-08-11, 1:31 am

* Jeremyt követő árnyék akarhova is ment mindig vele maradt. A nagyúr szükségesnek tartja a megfigyelést, általában az ide érkező rabok egy helyről jönnek, vagy ugyanabba a karavánnal érkeztek Avagy egy faluból hurcolták el őket. De Jerry más volt, Hossin kiemelt figyelmét élvezhette s ez gyanakvást ébresztett a sötét elfben. Nem bízott benne, hogy a túlzott mértékű figyelem jó hatással lesz a többi rabra. Egyszer csak az árnyék megszólal, lágy női hang, mégis a szigor kihallatszik belőle.
- Jól vigyázz, hogy beszélsz élet és halál urairól ebben a városban. A nagyúrnak megvan minden indoka arra, hogy ezt a parancsot adta ki. Ha ő úgy látja, hogy még székelésnél is ott kell legyek hát ott leszek... S úgy beszélj Zaricse nagyúrról, hogy nekem is tetszen...- majd a lány kiejt néhány érthetetlen szót, majd Jeremy érezheti ahogy minden egyes izma görcsbe randul, szíve szúrni kezd- úgy nevelt fel mintha a saját lánya lettem volna... S a mesterségem a vallatás, nem volt olyan aki egy óra alatt ne csicsergett volna mint egy kismadár.
* Majd a lány ismételten elmondja a varázslatot mire az megszűnik a tolvajon.
- Értettük egymást? Mellette úgy ítélkezz felettük hogy mi mind a gyermekeik vagyunk.... S fogalmad sincs néhányunkkal mi történt azelőtt, hogy Zaricse gyermekei lettünk...
*Sétált mellé Jeremynek...
- Sokunknak nem volt valami csodás gyermekkora... S ő egy kis fényt adott a sötétségben.
* Amerre Jerry járt riadt tekintetek kísérték őket. De nem csupán a rabok de jó néhány testvér is inkább messzire kerülte őket. A lany viszont csak hűvös tekintettel követte Jeremyt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Talbot
Ember/vér elf félvér
Jeremy Talbot

Hozzászólások száma : 697

Character sheet
Nép: Elfek
Ekorin városa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ekorin városa   Ekorin városa - Page 2 Icon_minitime2015-08-11, 2:45 pm

Eddig sem voltam túl népszerű a rabtársaim köreiben, ezt már az első alkalommal a tudomásomra is hozták és az, hogy Zaricse még egy árnyékot is akasztott a nyakamba, csak még jobban eltávolított tőlük. Egyébként sem voltam egy társaságot kereső típus, hiszen világ életemben egyedül dolgoztam és most meg különösen nem bízhattam senkiben, ha életben akartam maradni és szabadulni szerettem volna innen. Itt mindenki az életéért küzdött és biztos voltam benne, hogy valaki biztosan feladna, ha sejtené miben töröm a fejem.
Mikor próbáltam felheccelni a rám akasztott követőt, végül én lepődtem meg a legjobban, hogy megszólalt, mert már elkönyveltem, hogy vagy néma, vagy parancsba kapta, hogy ne szóljon hozzám, akkor meg minek erőltessem magam.
Ezen kívül még az is meglepő volt, hogy nő! Bár állandóan úgy be voltak öltözve a „testvérek”, hogy akár több is lehetett köztük, de eddig még sosem láttam a harcosok között nőt, azokat csak vágyaik kielégítésére használták, amitől amúgy is felfordult a gyomrom.
- Ne mond me……..- mordultam volna, ha nem zuhannék a földre görcsökben fetrengve és csak nyöszörgés hagyta el a torkom, alig hallva, mit beszél tovább, de azért felfogtam.
~ Hogy nekem pont Zaricse nevelt lányát kellett kifognom! ~ futott át rajtam fájdalmasan.
- Igen. – válaszoltam kiköpve oldalra és tápászkodtam fel sötét tekintettel. – Elég világosan fejezted ki magad.
Egyáltalán nem érdekelt, hogy miért adta el a lelkét a sötét elfnek és miért lett Zaricse „gyereke”, én nem ezt a sorsot akartam magamnak, nem voltam gyilkos és nem is akartam azzá válni, de most már vigyáztam a számra.
Főleg mivel láthatóan, nem csak a társaim, de még a sötét elfek is tisztes távolságot tartottak a nőtől és ez óvatosságra intett, hiszen csak olyan váltott ki belőlük tiszteletet, aki kegyetlenebb volt, mint a többi. Itt csakis ezt tisztelték!
- Hát akkor menjünk „székelni”. – indultam meg ártatlan szemekkel az árnyékszékek felé, ha már emlegette.
Azért eszem csücskében sem volt megkönnyíteni a dolgát, dolgozzon meg a kísérgetésemért.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
Nawarean

Nawarean

Hozzászólások száma : 1461
Életkor : 26

Character sheet
Nép: Emberek
Ekorin városa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ekorin városa   Ekorin városa - Page 2 Icon_minitime2015-08-11, 11:00 pm

* A mellékhelyiségbe érve az ajtóban varakoztam. Kulon pottyantósok voltak csak egy út vezetett ki ami be is vitt. A lany az ajtóban várakozott míg Jerry egy kicsit egyedül lehetett majd beszélgetni kezdtek odakint.
-Ohh Holló, egy újabb halálra ítélt?
- Hagyj békén...
- Szegény ördög, nem tudja mit kapott a nyakába...
- Szeretnél felingerelni?
- Nem dehogy is! - Neveti el magát - az istenek mentsenek meg a haragodtól.
- Ha tudnád mennyire utállak s ha nem lennék veled egy családban már véged lenne.
- De Ritának hála itt vagyunk... S így vagyunk... Na szia hugi!
- Mondtam! Áhh csak húzz el....
* S megunta a várakozást.
- Kijössz végre vagy rád robbantsam?
*Kiabál be a lány majd ha Jerry végre kijön ismét megszólal.
- Elindulunk a szállásra. Mától Hossin parancsa szerint a mi részlegünkön laksz... Ami még rosszabb az hogy hozzám osztott be...
* Majd a lány elindul a lakrészek felé s figyeli Jerry követi e.
- Indulás!
*Ahogy a szobába lépnek oly látvány tarul Jeremy elé mintha egy tornádó söpört volna végig a szobán. S a lany ra mutat az ágyra.
- Az a tied... Ha próbálkozol valamivel a tökeid helyett hamarvást egy lyuk fog tátongni...
*Majd a lany elkezdte levenni köpenyét. S hamarosan előtűnt testhez idomuló ruházata. S elkezdte kioldani a fűzőt s felső ruházata már csak egy lenge ing volt. Ekkor pillant fel a falra s megfordul.
- Remélem nem kell kinyomnom a szemedet...
* Majd folytatja amit elkezdett végül mar csak egy lenge fehér, hosszú nadrág s az ing maradt rajta.Ekkor láthatta meg az arcát a lánynak, vöröslő ajkak, szemei zöldben pompáztak, hosszú szürkés mégis szőke haj. Telt keblek formás karcsú test. S jéghideg pillantással Jeremyre néz majd megszólal.
- Bűzlessz, vetkőzz aztán megyünk a fürdőbe... Nem fogsz velem lakni olyan szaggal mintha valami disznó ólból szöktél volna meg! Egy teljes perced van rá... A ruháidat meg hozd magaddal... A rabszolgák kimossák de addig is... Hozatok neked egy ekorin viseletet...
* Megvárja még a férfi levetkőzik viszont ha tulbuzogó lenne alsó gatyáját azert visszahuzatja vele. S elindulnak a fürdőbe, ami a körletenként egy van. Odabent forró vizes kőkádak várják őket, amik alatt tüzek égnek s azok tartják melegen a vizet. S a lany másodperceken belül ledobja magáról ruháit, ekkor láthatja Jeremy a korbács okozta hegeket a hátán, több jellegzetes kard okozta heg. S egy elégnagy foltban bal lapockáján égési sérülés. Rajtuk kívül jópár ember van még itt. S árnyékán kívül meg egy nő aki oda sétál Jerryhez majd elveszi a ruháit s elviszi őket.


A hozzászólást Nawarean összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-08-12, 4:10 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nawarean

Nawarean

Hozzászólások száma : 1461
Életkor : 26

Character sheet
Nép: Emberek
Ekorin városa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ekorin városa   Ekorin városa - Page 2 Icon_minitime2015-08-12, 3:18 am

/Ryn ezt még neked/
* Úgy érzem barátom kezd átesni a túloldalra ahol megint előrébb jár az érzelem mint maga a cél. Majd elé sétálok Rynnek. S komor tekintettel szólok Zaricsenek.
- Mégis mióta jár a személyes élvezet a cél előtt?
* Zaricse tekintete komorba vált, majd kezét leereszti amiből eltűnik a fekete gömb. S lassan szóra nyílik a szája?
- Mióta járnak az érzelmeink a józan ész előtt... Te is jól tudod Hossin, nem hagyhatjuk jel nélkül s eddig.. Ehm.. Soha nem volt kifogásod.... Ohh igen!
* Mély lélegzetvétel követi a mondatot, s folytatni készül.
- Akkor kérd meg kis kedvencedet, hogy viselkedjen jól míg megkapja s utána ugyis magatokra hagylak titeket... Meg kell néznem Kanát, megkérdem hogy viselkedik a másik kis kedvenced...
- Miért Kana került mellé mikor a szemmeltartottja közül 99 százalékos a halálozási arány.
- Ohh merő veletlen neki nem volt dolga s unatkozott. Gondoltam majd ő gatyába rázza.
- Ja vagy éppen csak a gatyáját hagyja meg emlékül... S véres huscafatait a szobája falán....
- Vagy -vagy... Kezdhetjük akkor?
*Tekint rá a lányra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryn von Samok
Szürkeköpenyes
Ryn von Samok

Hozzászólások száma : 205
Életkor : 24

Character sheet
Nép: Mágusok
Ekorin városa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ekorin városa   Ekorin városa - Page 2 Icon_minitime2015-08-12, 6:39 am

Nawa és az emberei valami jelet akartak rám rakni. Azt mondták itt mindenki ilyen jelet visel. Kissé elhúztam a számat. Nem akartam harcba keveredni, az ostobaság lett volna egyenlőre. De ahhoz se fűlött a fogam, hogy valami billogot helyezzenek rám mint egy állatra. Vészesen gondolkoztam, amíg Nawa és a Zaricse nevű férfi összeszólalkoztak. Végül megérintettem Nawa karját.
- Nem bírnék megbélyegzettként létezni a világban. - mondtam a szemébe nézve. Ez egy teljesen őszinte mondat volt. Nekem hatalmas volt a szabadságvágyam, sőt, ha mondhatjuk úgy, a szabadságomon kívül semmim se volt. Egy jel...ez olyan lett volna számomra mint egy börtön.
- Mondok én nektek valamit. - mondtam sóhajtva.
- Az igazi vezetőnek nincs szüksége rá hogy megbélyegezze az alattvalóit. Természetesen megértem hogy ehhez a módszerhez folyamodtok, de nekem nem szükséges jelet tennetek a testemre. - mondtam megcsóválva a fejem.
- Nawának a lekötelezettje vagyok. Nem fogok ellene semmit tenni. Megbízható nő vagyok. Én soha nem hazudok például. És talán kissé önfejű vagyok, de nem hiszem hogy bármivel is árthatnék az ügyeteknek. Itt maradok, ezért nem kell megbélyegeznetek. Én úgyis egy nyugodt helyet kerestem, ahol gyakorolhatok. Talán ha jobban megismernénk egymást akkor nem így viszonyulnátok hozzám. Nawa már ismer, és épp ezért tudhatja, hogy nem kell jeleket aggatnia rám, hogy tudja megbízhat bennem. Én a barátomnak tartom őt, és soha nem árulom el a barátaimat. - mondtam határozottan.
- Tegyetek próbaidőre. Ha megpróbálnék megszökni, vagy kijátszani titeket, akkor nyugodtan megölhettek. De ilyesmi nem fog megtörténni. - jelent meg egy halvány mosoly az arcomon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nawarean

Nawarean

Hozzászólások száma : 1461
Életkor : 26

Character sheet
Nép: Emberek
Ekorin városa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ekorin városa   Ekorin városa - Page 2 Icon_minitime2015-08-12, 7:17 am

/Ryn/
*A két szempár egymásra néz, elhuzott szájak. Majd érezni a feszültséget a levegőben. S egyszerre szolalunk meg Zaricseval.
-Nem!
-Rendben...- mondtam.
*Zaricse szeme össze húzódnak.
-Úgy érzem ez vita tárgya lett.
- Meglehet... Azokat is fogadtuk jel nélkül akik utólagosan érkeztek közénk. S ők maguk se tettek kárt.
- De őt nem hívtuk...
- Igen ez igaz, viszont előbb tudott e hely létezéséről mint te magad. A másiknak vendége volt hát nekem is az lesz...
*Állát végig simítja, frissen borotvált mint mindíg. Majd nagy levegő s kifúj.
-Rendben van. Akkor ezesetben kihagyhatjuk a procedúrát viszont.... Akkor sem hagyhatom hogy azonosítás nélkül közlekedjen... De ezt te is megérthetnéd kishölgy... Ez a hely a démonok birodalma, itt nem lehet csak úgy jönni menni mint a többi városban....
- Ez igaz... Rendben akkor gondolkodjunk....
- Mondjuk emlékszel az ajándékra?
- Melyikre?
- Az apró kis zöld kőkígyó, amit az egyik testvér adott neked aki azelőtt ékszereket készített. Azt nyilvánosan adtam át neked. S az első nap kap egy kísérőt.
- Legyen mondjuk inkább öt...
- Biztosan ezt szeretnéd, ismered Imyr-t utálja mikor beosztassz mellé valakit hogy kísérgessen.
- Mond meg neki hogy egy napról van szó, amugy is mar két hete folyton vadásznak.... Ők hoztak ide... Akár tanulhatsz is tőle... Rendben van srácok?
* Ketten Közülük voltak, akik behozták, vezetőjük aki ide kísérte a lányt is, még kint vár a főbejárat előtt.
- Tessék-nyújtom át a kis ékszert egy vékony láncra fűzve.- úgy hord hogy lássák... Ez azt jelenti a személyes vendégem vagy. Na most indulj majd később felkereslek.
*S Rynt odakint várták mind az öten, s akinek a legjobban lesütött arcáról hogy most leginkább a halálba kívánja a lányt odalép hozzá. S nagy iróniával szólal meg.
- Úrnő ha gondolod körbevezetünk aztán amilyen gyorsan csak lehet kidobunk a lakrészednél és letudtuk ezt a dolgot....
*Szólalt meg Imyr s várta a legjobbakat érezte csúnyán meg fogja szívni a nem is oly régi dolgokat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Talbot
Ember/vér elf félvér
Jeremy Talbot

Hozzászólások száma : 697

Character sheet
Nép: Elfek
Ekorin városa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ekorin városa   Ekorin városa - Page 2 Icon_minitime2015-08-12, 11:45 am

Elégedett mosollyal nyugtáztam, hogy azért még sem ült mellém mikor besétáltam az illemhelyre, ahol kényelmesen elhelyezkedtem és bár a szagok nem voltak kellemesek, gondoltam elidőzök kicsit, hagy szokja ő is a légkört. Nekem nem volt sietős.
Szükséges és elnyújtott időtöltésem közben a fülemet érdekes párbeszéd ütötte meg, aminek hallatán még jobban éreztem magam a bőrömben, mert ezek szerint van olyan, aki még jobban fel tudja hergelni ezt a kis pukkancsot – aki ezek szerint a Holló névre hallgat - és, aki nem féli a haragját. Ezt jó lesz megjegyezni, ki tudja milyen haszna lesz még.
Azonban ez arra is jó, hogy elveszítse a türelmét és jobbnak látom, ha engedelmeskedem, különben még a végén tényleg megteszi,amivel fenyegetőzik.
- Itt vagyok már! Még a dolgát sem végezheti el az ember nyugodtan. – morgolódom a rendkedvéért. – Hogy mi? Ezt tényleg Hossin találta ki, vagy csak te szívatsz? – feledkezem el magamról, annyira megdöbbent a hír, hiszen ezzel még a viszonylagos szabadságomat is elvesztem, ráadásul a többiek még ferdébb szemmel néznek rám.
Arról már nem is beszélve, hogy pont hozzá? Ritalea segíts!
Nem túl lelkesen követem, aztán a szobája ajtajában le is cövekelek, hiszen azt sem tudom hová lépjek, annyira szét van hajigálva minden.
- Mi történt itt? Valaki feldúlta a szobádat? – bukik ki a számon, de aztán valahogy átvágok a mutatott fekhelyig és lesöpröm róla a ruhákat, rosszabb már úgy sem lesz. – Mivel próbálkoznék? Rendcsinálással? – mormogom az orrom alatt.
Már annyiszor fenyegettek meg ezzel, hogy lassan már kezdem megszokni.
Aztán csak állok ott, mint aki földbegyökerezett és bámulom, ahogy vetkőzni kezd és, mint ahogy a hernyóból csodálatos lepke lesz, úgy változott ő is egy gyönyörű lánnyá, ahogy lehámozta magáról a ruháját.
- Nem, de …….de mit vársz? – utalok rá, hogy ő nő én meg férfi és pont vetkőzik.
De szerencsére a bő ingnél és alsónadrágnál megáll, bár azok igen sokat sejtetnek………….
- Hogy én? Óóóó igen, egy fürdő jól esne! ~ Bár lehet jegeset kéne vennem! ~ kap észbe, de nem látja a hideg tekintetet, csak kapkodva nekilát ő is a ruhája eltávolításának, de nem kell figyelmeztetni, hogy a gatya marad, mert most az élete árán is ragaszkodna hozzá.
Csak ekkor esik le nekem, hogy a lány ekkori viseletet említ és nagyot sóhajtok, mert egyrészt ez talán némi előléptetést jelenthet, de ezzel együtt ki is közösítenek vele végleg társaim köréből.
Magammal cipelve felsőruházatomat battyogok le a fürdőbe, ahol kissé feszélyezetten megállok, míg a lány gond nélkül ledobja magáról ami még rajta van és belemerül a kőkádba.
Kikerekedik a szemem a látottaktól és most nem csak az idomaira gondolok, bár az sem semmi, de azok a sérülések, a korbács nyoma. Most először gondolom át amit mondott, hogy nem volt könnyű élete, talán erre utalt. Nem! Nem fogom sajnálni, hiszen ő egy kegyetlen gyilkos!
Tanácstalanul toporgok, amikor elviszi egy nő a ruhám.
- Köszönöm! – biccentek felé, aztán gyorsan a másik kád felé fordulok, úgy lépek ki az alsómból és már benne is ülök a vízbe nyakig. – Zaricse csinálta? – szólalok meg kis idő múlva halkan. – A hátadon a nyomok…..Ő csinálta? Így tört meg?


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
Nawarean

Nawarean

Hozzászólások száma : 1461
Életkor : 26

Character sheet
Nép: Emberek
Ekorin városa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ekorin városa   Ekorin városa - Page 2 Icon_minitime2015-08-12, 3:40 pm

*A csukott szemmel fekszik a kádban mire meghallja Jeremy hangját, mély lélegzetet vesz majd oldalra pillant, viszont csak egyik szemével vizslatja a mellete fekvő fiút. S hallani a hangján hogy ez elég kényes téma.
- Melyikre gondolsz?
*Húzódik feljebb a kádban, s a lapockáján túl az égési seb még éppen melle fölé érte. Majd kirakja karjait s egyikkel szappanért nyúl.
- Az égés még azelőtt szereztem mielött befogadott volna... S mégis mi a frászt hiszel te rólunk? Azt hitted az aki lányaként nevelt ezt tette volna... Hülyébb vagy mint gondoltam.
* Hallani ki a sértettséget a hangjából majd folytatja.
- Egyszer egy rossz útra léptem menekülés közben. Három napon át voltam fogoly, minden egyes nap... Korbacsoltak ütöttek vertek... S olyan dolgokat tettek amiket el sem tudsz képzelni... A negyedik nap hajnalán eljöttek értem a társaim. Apám az öt legjobb harcosát küldte utánam... Levágták az összes fogvatartómat, miután meglátták hogy néztem ki... Addig csak egy gyors szabadítást terveztek...
* Majd fordítja el a fejét.
- A társaim, mind nagyszerű harcosok. A testvéreim akik vigyáznak rám s egymásra. Mi egy család vagyunk... Ha valaki azt mondja rád testvér becsüld meg s légy hálás, hisz ezzel azt mondja... Az életem a tiéd s cserében csak a tiédet kérem.
* Majd tekint vissza a férfira.
- S jó lenne ha végre leszállnál apánkról. Te csak azt látod amit te akarsz!- kel ki magából - Egy szívtelen gyilkost! S úgy állítod ezt, hogy közben mi több százan állítjuk az ellenkezőjét!
* Furcsa lehetett, de Kana hangját meghallva s annak erejét szinte mindenki csendbe lett. Még a víz is megdermedt. Majd sebtiben kezdett kiürülni a fürdő mintha csak tűz ütött volna ki. Majd a lány is észrevette ezt. Szigorú tekintettel nézett végig a többieken akik ennek hatására meg szaporábban mentek kifelé.
- Egy nincstelen lánynak, kinek megölték a szüleit, két nővérét s mielött ezt megtették volna megszegyenitették mind a hármat! Majd ránk gyújtották a házat! Gondolod! Hogy apám a szörnyeteg, mikor befogadott s etetett tanított ertelmet adott nekem, s nem egy kurvaként végeztem Gwaith durban! * A mögötte lévő kád egyszer csak emelkedni kezdett. Majd Jeremyt egy szappan találja képen, amit a lány dobott felé. S a kád viszza esik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Talbot
Ember/vér elf félvér
Jeremy Talbot

Hozzászólások száma : 697

Character sheet
Nép: Elfek
Ekorin városa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ekorin városa   Ekorin városa - Page 2 Icon_minitime2015-08-12, 6:57 pm

Én nem vagyok annyira elszállva ettől a helytől és nekem a nevelő apám sincs itt, akit láthatóan Istenként tisztelnem kéne, így annyira nem vagyok elájulva, ráadásul simán kinézem bármelyik „testvérből”, hogy a saját anyjának is elvágja a nyakát, ha parancsot kap rá.
Szóval nem okoz gondot arra gondolnom, hogy a lelkes gyilkossá nevelés részei voltak azok a sérülések.
Egyébként meg arra sem igazán számítok, hogy egyáltalán válaszol a kérdésre és nem küld el melegebb éghajlatra, vagy hord le, esetleg meg sem szólal.
Azonban megszólal és szavaiból arra következtetek, hogy a sérülések nem egy időben és ezek szerint nem egy kéztől származnak.
Mielőtt aztán csak megnyikkanhatnék, máris kapom az áldást a láthatóan vérig sértett lánytól, de egyben magyarázatot is, bár abban nincs sok köszönet.
- Sajnálom. – mondom azért őszintén, mert ilyen bánásmódot senki nem érdemel, még akkor sem, ha fogva tartóinak esetleg jó indokai lehetett volna.
Gondolom, nem csak ártatlanul arra sétált Holló, ha menekülnie kellett. Na meg kérdés, hányan haltak meg, mikor társai végül kiszabadították és kik. Tényleg csak a bűnösök?
Nem tudok azonosulni a szavaival, mikor a „nagy családról” beszél, amiért hálásnak kéne lennem, különben sem érzem, hogy rászálltam volna Zaricse-re, de Holló egyre jobban belelovalta magát, ami biztos, hogy semmi jót nem szült, hiszen láthatóan mindenki menekülni igyekezett a fürdőből.
Én azonban nem igen mehettem sehová, csak behúztam a nyakam.
- Azért ne feledkezz el róla, hogy engem itt fogságban tartanak és erőszakkal kötöttek meg azzal fenyegetve, hogy ha nem teszem, amit mondanak, akkor bumm….robbanok. Szóval egészen más szemszögből nézem a dolgokat. – jegyzem meg. – Ne hasonlítsd össze a sorsunkat Holló. Nem érdekel, ha ti itt akartok élni, ha ezt akarjátok csinálni, de nekem nem hagyok más választást! Vagy megöltök, vagy engedelmeskedem! Szerinted mennyire tudom így elfogadni, hogy a nagy Zaricse egy jószívű, aggodalmas apa? Még ha te így is érzel iránta. – szólalok meg csendesen a nagy dobbanás után, amit a kád kelt és miután letöröltem vérző arcomat, amit a szappan sértett fel.
Ezután nem szólok többet, csak gyorsan megfürdök és ha kapok új ruhát felveszem a lehető legmesszebbre húzódva tőle.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
Nawarean

Nawarean

Hozzászólások száma : 1461
Életkor : 26

Character sheet
Nép: Emberek
Ekorin városa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ekorin városa   Ekorin városa - Page 2 Icon_minitime2015-08-12, 7:49 pm

*A lány kiugrik a kádból, s ekkor enyhe szellő támad, meleget hozva magával. Jerry most láthatja a lány igazi valóját. Persze ismer egykét sötét átkot amit apja erőszakolt rá, viszont ő mindig is olyan volt mint a szél. Zabolázhatatlan, kiszámíthatatlan s makacs. A meleg fuvallat megszárítja a lány testét s ekkor ő felveszi ingé s hátra tekint Jeremyre.
- Te talán megengednéd, hogy az aki tegnap még kenyérért ölt, vagy csilingelő darnát lopott életek árán.... hogy az most gyermekeid között mászkáljon korlátok nélkül...
*Veszi fel nadrágját.
- Azt mondod de tulajdon gyermekeid életét rábíznád a vakszerencsére, talán nekik esik talán nem? Kell egy fék ami megálljt parancsol...
*Fordul meg a lány, nézve ahogy Jerry kiszáll, viszont nem vizslatja végig.
- Az hogy mit gondol az a sok porszem ott a disznóólban ahhoz neked már semmi közöd... Elárulok valamit... Az én megfigyeltjeim, halálozási aránya a legnagyobb.... Ezt jól vésd az eszedbe mikor lehunyod a szemed... Most pedig indulás!
*Vágta oda a végére haraggal a hangjában, majd a meleg fuvallat semmivé lett helyette egy elég intenzív széllökés kerekedett. S a lány sarkon fordult s elindult a körlet felé. S amerre ment ott ember nem állta útját, a hideg szél mi körülötte járt hamar végig futott a folyosón. S ahogy ajtók előtt elhalad csak kicsivel utána nyíltak ki. Csupán csak egy ketten dugták ki a fejüket. Sokuk tudta ilyenkor sokkal jobb távol lenni a lánytól. Viszont az egyik megfogja Jerry karját.
- Én ma éjjel... nem aludnék a helyedben... Most menj testvér... mielőtt jobban dühbe esik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nawarean

Nawarean

Hozzászólások száma : 1461
Életkor : 26

Character sheet
Nép: Emberek
Ekorin városa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ekorin városa   Ekorin városa - Page 2 Icon_minitime2015-08-12, 8:09 pm

/Zaricse, és Nawa Ryn elmenetele után/
*A sötelf rátekint Hossinra, majd halkan megszólal.
- Mi ez a nagy kedvesség? Engedjük a rabokat szabadon császkálni...
- Ő nem fogoly, bár úgy érkezett ide. Ambaronban megéreztem benne valamit. A naivitása, még a hasznunkra lehet. S ott is sok erőt fektettem bele, hogy az én oldalamon álljon. Nem vagyunk sokan mágiahasználok a családban, nem akarok elveszíteni egyet közülük...
- Ő sosem fog embereket ölni... Nem z a típus...
- A hála, sok mindenre ráveszi az embert. Kana is apjaként tekint rád, s még az életedet is áldozná érted, s ezúton értem is...
- Igaz... De te vagy érte a felelős... Imyr nem sokáig viseli el majd...
- Igen tudom, de rajta hagyjuk egy darabig. Tanítsák csak elvégre ők a legjobbjaid.
- De Kana nincs közöttük....
- Igen pont azért rakok be melléjük még egy társat. Kana marad Jeremy mellett, ő meg a hatodik tag ként az árnyékhatosban... Ennél jobb őrizetet nem is tudok elképzelni.
- De Jeremy miért kapott csak egy követő jelet?
- Mert nem szándékszom felrobbantani mindenkivel együtt...
- Te egy igazán körmönfont ember vagy....
- Az ilyenek mindig megtalálják egymást nem igaz Zaricse?
*Vigyorodok el majd intek neki, hogy elmehet Kanához hisz éppen oda tartott.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Talbot
Ember/vér elf félvér
Jeremy Talbot

Hozzászólások száma : 697

Character sheet
Nép: Elfek
Ekorin városa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ekorin városa   Ekorin városa - Page 2 Icon_minitime2015-08-12, 8:43 pm

A kellemes fürdő most igazán kellemetlenné vált, ahogy Zaricse nevelt lánya egyre jobban belelovalta magát az elveik megvédésébe, indokaik magyarázatába.
Döbbenten nézem a reakcióját, amivel meg akar nyerni a hitüknek, vagy csak rám akar ijeszteni, de rossz lóra tette, főleg, hogy holmi gyerkőcökkel példálózott és én még igen messze álltam ahhoz, hogy ez megindítsa a szívemet. Ne is igazán értettem miért hozza ezt fel, talán ezzel indokolná a gyilkosságokat.
- Mi köze ennek hozzá…… - próbálom hallatni a hangom, de egyrészt szerintem nem is hallja amit mondok, másrészt kicsit elveszi a szavamat, ahogy nem igazán zavartava magát előttem öltözködni kezd, a körülötte támadt meleg levegőmozgásról már nem is beszélve.
Vajon ez is a sötét elfek mágiája, vagy valami egészen más, csak a lány sajátja?
Minden esetre én kicsit szégyenlősebb vagyok, így elég gyorsan pattanok ki és veszem magamra a kapott ruhákat.
- Nem hiszem, hogy bárki emberfia hivatott ennek eldöntésére. – rázom meg a fejem, hiszen magam ellen beszélnék, ha ezzel egyetértenék. – Disznóólnak disznóól, de nem hiszem, hogy örülnének, ha ezt hallanák. – mormolom az orrom alatt, elcsodálkozva, hogy ilyen hirtelen emelkedtem ki közülük.
De ez azonnal ki is megy a fejemből, ahogy meghallom a folytatást. Hát nem túl bíztató, hogy pont egy eszement némbert fogtam ki, aki ezek szerint előszeretettel nyírja ki a keze alá kerülőket.
Nem igazán tudok mit mondani, gondolom, ha ellenkeznék vele, én lennék a következő áldozata. Tehát megyek.
Csak épp jókora távolságot hagyva, mivel olyan , mintha egy szélvihar közepén sétálgatna és úgy néz ki ezt nem most csinálja először, mert mindenki messze húzódik tőle.
A folyosón egyre gondterheltebb vagyok és majdnem frászt kapok, mikor elkap egy kéz.
- Hát ez remek! – fújom ki a tüdőmben rekedt levegőt kicsit később.
De mit tehetnék? Megacélozom magam és belépve a szobába egyenest az ágyhoz megyek, annak a sarkába húzódom.
~ Hosszú éjszaka lesz! ~
Azonban jól bírom az ébrenlétet, bár ha el is bírnék vele, mire mennék vele.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
Nawarean

Nawarean

Hozzászólások száma : 1461
Életkor : 26

Character sheet
Nép: Emberek
Ekorin városa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ekorin városa   Ekorin városa - Page 2 Icon_minitime2015-08-12, 8:54 pm

*Kana a szobába lépve körbe néz. S kezd lehiggadni végre, majd mérgesen megszólal.
- Már megint mi ez a felfordulás....
* S az asztal s a két szék feláll, mire Jeremy az ajtó elé ér addigra valamelyest rend formát ölt a szoba. S ahogy beljebb lép az ajtón azt becsapja a szél. A lány még mindig fortyogva, pakolja ruháit s hajtogatja össze őket az ágyra. S zúgolódik magában.
- Elegem van... hogy megint nekem kell pesztrálnom egy friss tagot.... hogy szomordojon meg az ég...- Tekint hátra Jerryre haragos szemekkel majd fordul vissza- Amiért pont azelőtt érkezett, hogy elindultunk volna... Áhh!
Zaricse lassan sétál, nem siet sehova. Figyelő tekintete mindent megvizsgál. Látja már mi lesz a holnapi teendő. Be kell fejezni az arénát, s ehhez megint csak sok erőfeszítésre lesz szükség. Majd a szállásokhoz megy,  s egyenesen Kana szobájába baktat. Befülel, hallja már odabent van. Halk kopogás az ajtón, majd letolja a kilincset s belép.
- Kana, hogy viselkedik a mi kis Jeremynk?
*A lány lerakja ruháit az ágyról, majd leül oda.
- Miért? Miért sóztad rám?
- Lányom ezt megbeszéltük, nem lehetsz dologtalan akármilyen nehezen is viseled el a gyerekfelvigyázást...
- Nehezen viselem el?! Igen mondhatjuk így is....
- Amúgy is Hossin most beosztotta a helyedre az új jövevényt.
- MICSODA?! MÉGIS MI A FENE!
- Nyugalom- repül Zaricse felé egy könyv amit elkap s leteszi az asztalra... - Higgadj le! Azért tette mert a lány ért a varázslathoz, azt szeretné hogy hasznos tagja lehessen a családunknak az oldalán.
- De... Értem, de ez nem maradhat így én nem akarom pesztrálni ezt a gyereket.... Miért az én dolgom megtanítani neki az alapokat? - Pattan fel az ágyról miközben a szél egyre intenzívebb lesz.- Én egy kiképzett katona vagyok, az egyik legjobb több száz küldetéssel magam mögött mégis most itt kell ülnöm VELE!- Csapja oda kezét Jeremy felé, aki egy elég cudar széllökést kap.
*Most Jeremy láthatja milyen mikor egy mágiát az érzelmei irányítanak. A sok fájdalom a nyomorúság, ezt hozta ki belőle. Kontrolálatlan energiák halmaza.
- ELÉG LEGYEN!
*Kiált fel Zaricse. Mire a szél alább hagy.
- Viseld el a sorsodat lányom! S meglásd mi mindannyian megérjük a holnapot míg odakint minden elpusztul. Hossin adott egy helyet, ami eredetileg az övé volt, hogy legalább ne mindannyian sárkányszarként végezzük! Ezért követem őt! S ezért tesszük amit mond!
- Értettem- durcásan össze fonja karjait.- Még valami?
- Nem nincs további szép álmokat....
*Zaricse ahogy megfordul Kana kidugja nyelvét felé mint egy gyermek. Nem oly idős ő még ezért is lehet az , hogy érzelmei irányítják erejét. Alig múlt el száz esztendős. s Apja szemében továbbra is csak egy kilencvenkilenc éves gyermek marad. S a lány sértődötten terül el ágyában, majd egy könyvet vesz elő párnája alól. S kinyitja azt, Jeremy nem igazán értheti milyen jelek vannak a fedőlapon. De magikusak annyi szent. Majd Kana felpillant az elötte üldögélőre, leereszti a könyvet majd megszólal.
- Mutasd a jelet... Ami a hátadon van...
* Teljes szigor a hangjában, viszont sejti mit fog látni, s ha Jeremy megmutatja neki csak Ennyit felel.
- Pff érkezésed napján eldöntetett volt, hogy ide fogsz kerülni...
* Majd vissza tért könyvéhez.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Ekorin városa - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ekorin városa   Ekorin városa - Page 2 Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Ekorin városa
Vissza az elejére 
2 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
LANURIA :: Lanuria világa :: Északi szeglet-
Ugrás: