LANURIA A sárkányok, nimfák és mágusok birodalma |
|
| Csevegő szoba! | |
|
+40Lea Fergalas Alvor Freyr Ottar Singarme Arash N'gobo Alamaise Larah Cerlis Tyr Pak Grull Dropie Dan Elonar Raman Sol Alzareth Marius Dior Aventhis Thalion Órëa Főadmin Darthys Indoril Yz'Aires Came Randalor Arthan Roober Sajmon Sou Akahana Mesélő Fatima Ferses Lyn Zanírdûr Carnë Edward Dylan Alex Ian Keegan Lothár Von Falkenhausen Kain Namelyr Furia Formenya Hyalma Risan Görbelábú Frikk Admin 2 Gylnar Radek Mitsuko Midnight Sydney H. Low 44 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Edward Dylan Sötét elf
Hozzászólások száma : 612 Életkor : 44 Munkahely : váltás alatt
Character sheet Nép: Elfek
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-04-06, 1:31 pm | |
| Mitsi nehéz lesz ám engem kielemezni. ^^ Kain, yep... ez lol. De amúgy nem a kérdésemre válaszoltál, hanem a hsz-emre! xD ...egy csipetnyi bosszúságot érzek ám.... Azért hadd fűzzek egy gondolatnyit hozzá. (mármint a hsz ellemzésemre.) Én tisztelettel, és világosan azzal a szándékkal jöttem ide, hogy HA már Evol "elpusztult" a haduram kalandjai attól még folytatódhassanak. Ott nem igazán élt a Sárkányúr fogalom mert senki nem választott olyan karit. Így én lettem az első és ezzel egy saját stílust alakíthattam... ennek pedig az a lényege, hogy a sárkányok Sárkánynak nézzék. Ezt az előtörimben ki is fejtettem... a választás ott van a sárkányok részéről, hogy attól még nézhetik ellenséges sárkánynak. ... de megkérdőjelezni azt amit érzel?... érthetetlen...persze létezikilyen, de azt hittem egy sárkány bízik ennyire a saját érzékeiben... és épp ez a lényeg, hiába élt x akárhány évet, ha az érzékei akkor is azt mondják Ő OTT SÁRKÁNY! Mégha nem is viselkedik sárkányként...ilyen alapon Vöröskénket is megkérdőjelezhetnéd....mert hát ő aztán mindenképp viselkedik csak sárkányként nem. XD Nah, a kérdésem meg arra irányult, amit pont kifelejtettél. Látta vki a Csillagkaput? Abba bukott bele (a sorozat), hogy az Orályt isteni erővel ruházta fel...plussz az egyetlen ---szintén isteni erővel rendelkező--- Felemelkedettek nem volta k hajlandók segíteni az embereken, mondván, hogy megfogadták, h nem szólnak bele az életükbe...de pont ezzel írták alá a pusztulásukat! Hiszen még Chuck Norris sem tudná őket legyőzni!! ...na jó fére téve a viccet, ez aggaszt. Pont azzal nem engedik az embereknek meg a szabadakaratot, hogy nem szólnak közbe a Feketék ügyében...ők akik az egyedüliek akik segíteni tudnának. Mint jó magam is szeretek írni...és most nem egy bizonyos könyvről bezsélek, hanem úgy álatlában...tudom h sosem tennék olyat, amivel az emberi szabadakarratot ilyen drasztikus és valószerűtlen mértékben akadályozzam. ..... Aka: Trágyadomb?....na de kérem...fürdök mindennap, és szeretek tiszta lenni. ^^ | |
| | | Akahana Istennő
Hozzászólások száma : 1106 Munkahely : Holdistennő és a vadászatok segítője
Character sheet Nép: Istenek
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-04-06, 3:43 pm | |
| Dylan: Ezt érzem. De talán ez segít! *fejéhez vág egy dezodort és egy üveg parfümöt*
Az erősek szerepéről itt pedig annyit, hogy tényleg vannak a fekete sárkányok, de nekik a számuk korlátozva van, ráadásul pedig játékon belül is azért mindenki igyekszik megmaradni a normális keretek között, így szerintem teljesen felesleges aggódni. Egyébként mindig mindenhol lesz egy faj, ami erősebb lesz kicsivel a többinél, ezt nem nagyon lehet korrigálni, az, hogy ez a választás a fekete sárkányokra esett, nem hiszem, hogy különösebben összefügg Lanuria életével. Főleg tekintetbe véve, hogy jó pár isten felelős azért, hogy mindenki akkor haljon meg, amikor neki kell és az oldalon a karaktereket tudtommal meggyilkolni sem nagyon szabad... | |
| | | Edward Dylan Sötét elf
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-04-06, 7:26 pm | |
| ÁÁááh, nem erről beszélek. Az oldal jó, hogy próbálja korrigálni a Feketék átléphetetlen szintjét, de mi lenne, ha nem kéne korrigálni? Hmmm? A történetben ---> a regényben probléma a létük. ---->parfümöt nem használok, férfi vok, .... tod XD | |
| | | Mitsuko Midnight Zöld elf
Hozzászólások száma : 745 Életkor : 913 Munkahely : ahol szükség ott a segítség
| | | | Főadmin Admin
Hozzászólások száma : 981
Character sheet Nép: Adminisztrátorok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-04-06, 9:08 pm | |
| Kedves Edward!
Nincs szükség a Feketék korrigálására. ŐK ilyenek, ezt el kell fogadni. Az istenek pedig olyanok, ezt is el kell fogadni. Láthatod, hogy senkit nem akadályoz ez a játékban. Ez a megszoksz, vagy...esete. Az előtörténetedben meghagytad a szabadságot, hogy megkülönböztethessék maguktól. És ami a tény. Edward nem sárkány és soha nem is lesz az. Sehol nincs leírva, hogy akárhány sárkánnyal találkozik a karaktered, annak el kell fogadni, hogy ez egy sárkány. Nem gyengeelméjűek és a legkevésbé sincsenek egy szinte az állatokkal, történetesen elég magasan fejlett lényekről beszélünk. Csillagkapu... Ez nem SG oldal Mindig van valaki, akinek nem tetszik, hogy az ősi sárkányok leírás szerint csaknem elpusztíthatatlanok és mindig is lesz. Az oldal így van kitalálva és ez így is fog maradni. Játék szempontjából pedig legfejlebb akadékoskodásnak nevezném ezt. | |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-04-06, 9:31 pm | |
| Ááhh, beszélek is én a vakvilágba. Amúgy tudtam, hogy az lesz a reakcó, hogy: "Ez nem Sg oldal" Nahát? Dont you say?!..... komolyan, nem lehet érezni, h ez egy hasonlat? Azt akartam ezzel kifejteni, h a Feketék ilyen drasztikus ereje, ---> már maga a tudat h létezik ilyen---> azt eredményezi, h a történet megsérti azt a fajta szabadakaratot amit legutóbb Kain is hangsúlyozott. Itt most nem játékosként gondolkodtam. Már rég eldöntöttem, hogy egyszerűen nem fogok Feketékkel játszani, ennyi..... csak érdekelt, h tudtok-e erre a disszonanciára helyes választ adni. Nem én vagyok az író, nincs beleszólásom, így csak kikerülhetem, de rákérdezni rákérdezhetek nem? Előtörténet....persze, h meghagytam... idővel akár rá is jöhetnek...annyira nem is leplezi magát... azonban persze ez azt eredményezte, h amint megjelenek mindenki levágja h valójában tünde vagyok. ... ... .... csak ennyi. Szuperhősök. Dylant elég erősnek alkottam meg, de még ő sem szuperhős. Betartom a saját korlátait. | |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-04-06, 10:52 pm | |
| nincs valakinek DTE dejavu-je? :d | |
| | | Főadmin Admin
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-04-07, 12:45 am | |
| Komolyan lehet érezni a hasonlatot, kedves Edward Emiatt is volt felesleges felhozni, ahogy bármelyik másik oldalt is az lenne, példaként. Már ki lett fejtve korábban is, hogy a feketék miért olyanok, amilyenek. Tévútra visz, ha azt gondolod, hogy korlátozzák bárki szabad akaratát. Erre nekik nincs hatalmuk. Még egy szuperhős sem korlátozná azt. Az erejükkel nem a szabad akaratot korlátozzák, csak bizonyos helyzetekben előnyt jelent nekik. Lanuriában szól elég legenda a fekete sárkányokról, meg a sárkányokról ahhoz, hogy a karakterek sejthessék, ha egy feketével állnak szemben, mekkora esélyük van. Mi pedig figyelünk arra, hogy a kijátszásban kevés lehetőséget hagyjunk a feketéknek. Mellesleg a helyes válasz számodra talán egy lebutított, Edward-színtű fekete lenne? Erre bizony semmi esély sincs, őket karkater szinten úgy kell hagynunk, ahogy meg lettek alkotva. (Megyjegyzem, szubjektív megítélés alá esik, hogy melyik válasz helyes az általad felvetett és disszonanciaként jelzett kérdésre.) Edward erejéről pedig volt már szintén elég szó, ahogy arról is, hogy ő hogyan érvényesíti ezt. | |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-04-07, 8:13 am | |
| Az "Edward-színtű fekete" kifejezést nem nagyon értem, de hagyjuk is. Itt sok szempontból az írót támadnám... ha lehetne. A könyvhöz képest a forum elég jó. Szeretem is, csak most valahogy kibukott belőlem ez a kis érvágás. ... hogy úgy mondjam, íróként sért, hogy valaki meg tudja tenni ezt a lépést az emberekkel. Mert az, h vannak erősek akik befolyásolják a gyengéket, megölik őket, esetleg "örökös" menekvésre kényszerítik...hát jó,... azonban, hogy ezek hallhatatlanok, legyőzhetetlenek, sebezhetetlenek és satöbbi legyenek, az taposás az emberi mivolton. Mindig az ember húzza a legrövidebbet. ... nah persze, mert mi mindenkit sokkal erősebbre alkottunk náluk, aztán meg lenézettjük velük őket... erre ráadásknak ott vannak ezek, akik szétkapnak minden halandó kétlábút, már csak azért is mert a sok erejük mellet még gyűlölik is őket!... Esélytelen(ennyi esélyük van: nagy 0, ez az ami nem tetszik, amíg egy "sima" sárkánynál még lehet esélyük, velük szemben semmi)... jah persze, még jó, h nincs olyan sok belőle. És vannak az adminok....de az adminok a forum részei nem a történeté...ezért nem említeném/tettem meg eddig. Szóval lehet ezt szőrszálhasogatásnak nevezni, de én inkább "ténymegállapításos problémafeltevésnek" mondanám. (fú milyen szépen hangzott ) Nem is tudom hogy mondjam... egy egészséges kritikával éltem, és azt szeretném/tem volna, h ti is próbáljátok ki. A könyvvel kapcsolatban... mondjuk így. "Kit bánt az, hogy a Feketék szabadon garázdálkodhatnak a mi rovásunkra?"----> nem kell, hogy a végén bármi is történjék, csak szabadon, filozófikusan, mintha egy kicsit a regény részeiként gondolnánk bele a Feketék létezésébe. NAh? Ugye mégsem tűnök olyan elvetemültnek! *.*
Mitsi: Korábbi kérdésedre a válasz. Azt írja az elején, hogy kik minek kéne, hogy lássák... ember embernek------> mert emberi alakja van. Semmi tünde kinézet, még a ruhája sem....(pl a füle nem hegyes, akkor sem ha kilátszik) ezzel együtt érthetően az emberek nem is nagyon foglalkoznak a varázslatokkal meg a használóikkal, term. tisztelet a kivételnek. mágus mágusnak ( plussz a figyelmes ember aki tud a mágiáról): mert mágia használó, és ezt nem rejti véka alá, rádaásul a fentebb említett okok alapján is. (nem nézhetik tündének) Sárkány sárkánynak: itt nem nagyon akarom lelőni a poént, de a lényeg, hogy minden varázslata amit használ, még azok is amik eredetileg mágusiak (ismer egypárat) telítve vannak sárkányok erejével. Képes használni a sákányok erejét, ...(hogy miért, azt majd megtudod, ha olvasol), így a sárkány aki kiszúrja a fajtabeliét, őt is annak véli...? Tünde ...: ugye ők pont, h nem tudják eldönteni, mert szürkés, sápadtabb bőre sötét elfekre jellemző, de hát emberi alakja van...ráadásul ha már látták mágia használat közben, akkor végképp nem tudják majd eldönteni, mert elég furcsa...szokatlan.
Noh a végén pedig pont azt mondta, hogy mindeme képessége miatt a legtöbb sárkány elismeri annak..... azaz sárkánynak. Nem azért mert el van szállva magától, hanem mert tényleg képes ezekre. | |
| | | Admin 2
Hozzászólások száma : 519
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-04-07, 9:14 am | |
| Edward, sajnálom, ha így érzel. A regény jó, mi szeretjük és mivel az oldal azon alapul, így törvényszerű, hogy bizonyos dolgokat az írásra alapoztunk. Hadd kérdezzem meg: az embereket eltörölték a csúnya gonosz feketék? Hozzállás kérdése, hogy mennyi esélyt adnak maguknak az emberek. Te nézed le annyira őket, hogy 0-t. Korábban is volt lehetőségük a háború alatt feketét ölni és nem tudhtod, hogy később kapnak-e még erre. Abban biztos lehetsz, hogy attól, hogy a legendáikban élő feketék támadásakor nem feltartott kézzel fognak állni. Volt egy háború, amikor sokakat megöltek a feketék. HÁBORÚ. Régen. Kik nyerték meg a háborút? Az általad lenézett emberek, akiknek "0 az esélyük". A való életben nem győzheti le a gyengébbet az erősebb? Nem próbálja ráerőszakolni az akaratát? Vajon egy tündérvilágot szeretnél, amiben nincs erősebb, nincs olyan, akitől lehet félni? Az általad leírt kérdést nem tesszük fel ezen az oldalon. A játékban bármelyik karakter megteheti a játék részeként, aki találkozott már feketével, aki embereket mészárol le éppen és nem csak egy mítoszról beszél. Mert a legtöbb ember számára a fekete sárkány egy mítosz. Soha nem láttak, és csak a legendákban hallottak róluk. Edwardról nem a képességei döntik el, hogy sárkánynak hiszik-e, még az sem, amit magával hord. Riana is képes sárkány varázslatokra, mert megtanulta őket. Vajon őt is sárkánynak kellene nézni érte? Azért pedig, ami van neki az előtörténetben, nem kell annak nézni. Edward nem egy kaméleon. Más kérdés, hogy ki minek látja. Ez szabadon megadatott a játékosoknak is. Természetesen, ahogy korábban is írtam, ha már elfnek látják, érdemes megmagyarázni. Te is kikerülted a kérdést, hogy vajon Edward miért nem egy feketeköpenyes mágust látott Kainban a sárkány helyett, holott annak néz ki, úgy is viselkedik. És ha ennyire a veséjébe lát, vajon a sárkány, vagy egy másik sárkány miért nem tehetné ezt meg vele? Továbbra is tény, hogy Dylan nem sárkány. Annyira vágysz a kiegyenlítettségre az egyenlőségre, hogy közben te magad követeled ki, hogy téged másképp ítéljenek meg, mert erős a karaktered és ezt és azt tud. Én pedig azért reagáltam a hsz-edre is mélyebben Kainként, mert innen indítottad az elején a kérdést, akkor pedig még arra reagáltam. Igazán nem világos az sem, hogy miért és hogyan került most elő a fekete sárkány téma, ha már te is eldöntötted, hogy nem foglalkozol vele. Nem logikus, hogy számodra nem lényeges dolgokkal törődsz ilyen behatóan. Természetesen lehet kérdezni, de emlékezhetsz rá, hogy korábban is kiveséztük ezt jár Tirion kérdéseire reagálva. Te is olvastad.
_________________ "Magadban hordod a boldogságot, csak a kulcsot kell megtalálnod hozzá."
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-04-07, 9:22 am | |
| Ejj. Ha szólhatnék pár szót, azért meg van itt szerintem jól csinálva az egész. Attól hogy a fekete erősek, meg legyőzhetetlenek ez csak mind a gyengébb fajokra vonatkozik. De hála égnek vannak Istenek akik kordában tarthatják a dolgokat. Nem tudom milyen a karaktered, de azért egyedül nem érsz semmit egy sárkány ellen. Ezért jelenleg a megoldás egyszerű ha találkoznál egy fekete sárkánnyal.
1. Legyél jóban egy Istenséggel
2. Szerezz be egy Isteni fegyvert amivel beapríthatod.( Ez elég necces az Isteni fegyverek nem halandó emberek kezébe való. Elég nagy esély rá, hogy használat során vesztesz az életerődből, szépen fogalmazva öregebb leszel, esetleg végérvényesen belehalsz. |
| | | Admin 2
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-04-07, 9:26 am | |
| Valójában Edward nem is fog találkozni feketével, ő maga döntötte el, Daevin. Gyakorlatilag nem is könnyű, hiszen vannak úgy öten, amiből 2 el van tűnve, 2 el van zárva, egy pedig aktívkodik, de csak nagyon ritkán játszik.
_________________ "Magadban hordod a boldogságot, csak a kulcsot kell megtalálnod hozzá."
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-04-07, 9:36 am | |
| Látom már, h ezt a kérdést Helennel kellett volna feltennem. Amit Dylanről mondasz azt megértem. Valójában nagyon nehéz irányítani, ebből adódóan lehetnek furcsaságok, amiket visszaolvasva egy idő után, azt mondanám, h ez túlzás volt. De igyekszem... A kérdés meg, -mint minden- foglalkoztat. Soha nem hagytam figyelmen kívül semmit. Tehát nem nem lényeges számomra, hanem a karim számára nem az. Ezért is hoztam fel itt, nem a játék közben. Azt a bizonyos kérdést meg én tettem fel, nektek már nem kell. Tündérvilágot sem akarok, ahogy talán látszik/nem látszik a játékaim alapján. Realistán nézem a világot, még ha ezt egy fantasys köpenybe búrkoljuk is. Ez pedig az, hogy az "ember"--->értsük fantasysan<---- minden világok leghatalmasabbja. ( főleg, h csak egy van ^^) ha lealázzuk egy olyan lénnyel, ami mítosz nemmítosz, LÉTEZIK, és FÖLÖTTÜK áll, akkor ezt sértjük meg. Pont, h nem én nézem le az embereket/halandókat, ezért szólalltam fel. DE a mostani hsz-edből kiindúlva mégsem egyenlő az abszolút sérthetetlen névvel a Fekete... viszont ha Lanur kardjára gondolsz, háááát egy Feketénél van...
Én csak filozófikusan kérdeztelek titeket adminokat, hogy mit gondoltok A Lanuri világról (meg persze a többieket is). Arról amit alkotott az író. Én láttam egy gigszert, de ti jobban ismeritek. Nem támadtam a forumot, nincs szükség ellentámadásra, és nem is áll szándékomban a jövőben se. Ahogy az előbb leírtam, "SZERETEM". Megteszi.... ^^ Nem a gyakorlat itt a lényeg, h az adminok h csinálják, jól csinálják!.... az elméletre kérdeztem rá. Hogy ti, hogy egyeztetitek ezt össze. | |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-04-07, 9:39 am | |
| Daevin, épp csak abból indúltam ki (szigorúan elméletileg, hiszen mint ahogy adminunk mondta, nem akarok velük talizni : D),, h az istenek nem akarnak beleszólni az "ügyeinkbe"... Ezzel pedig korlátlan hatalmat adva annak a csekély létszámú Feketének... de csak elméleti síkon mondom. | |
| | | Admin 2
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-04-07, 9:55 am | |
| Rendben, Dylan, én sem vitázni akarok, csak untat, hogy unos-untalan ezzel jönnek. És az embert nem az oldal, hanem csak a sárkányok nézik le. Karakterek. A feketéket pedig nem csak az istenek győzik le. _________________ "Magadban hordod a boldogságot, csak a kulcsot kell megtalálnod hozzá."
| |
| | | | Akahana Istennő
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-04-07, 12:01 pm | |
| - Daevin Corerlian írta:
- Ejj. Ha szólhatnék pár szót, azért meg van itt szerintem jól csinálva az egész. Attól hogy a fekete erősek, meg legyőzhetetlenek ez csak mind a gyengébb fajokra vonatkozik. De hála égnek vannak Istenek akik kordában tarthatják a dolgokat. Nem tudom milyen a karaktered, de azért egyedül nem érsz semmit egy sárkány ellen. Ezért jelenleg a megoldás egyszerű ha találkoznál egy fekete sárkánnyal.
1. Legyél jóban egy Istenséggel Hát, asszem ezt megfogadhatná és nem engem kellene mindig felhúznia elvégre, túl sok aktív isten nincs xD
- Edward Dylan írta:
- Daevin, épp csak abból indúltam ki (szigorúan elméletileg, hiszen mint ahogy adminunk mondta, nem akarok velük talizni : D),, h az istenek nem akarnak beleszólni az "ügyeinkbe"... Ezzel pedig korlátlan hatalmat adva annak a csekély létszámú Feketének... de csak elméleti síkon mondom.
Hát, ami azt illeti, engem inkább le kell tolni, mert tipikus minden lében kanál a kari ráadásul ha esély van rá, vérengzést biztosan leállítja
egyébként is, akár férfi vagy, akár NEM, az a parfüm nem fog megártani | |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-04-07, 12:53 pm | |
| | |
| | | Admin 2
| | | | Akahana Istennő
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-04-07, 1:13 pm | |
| Hát, az istenekből lehet majd én is fogok keresni valakit játékra, később... addig viszont tényleg tanácsos velem jóban lenni, kari gyűlöli a vérengzést xD | |
| | | Görbelábú Frikk Ork törzsfőnök
Hozzászólások száma : 574 Életkor : 46
Character sheet Nép: Orkok
| | | | Edward Dylan Sötét elf
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-04-07, 2:18 pm | |
| ÁÁá, pff Mitsi, az a tüneteggyüttes amit említesz, ha annyit jelent, hogy "logikus gondolkodás" esetleg, a "háttér mögé nézés", vagy egy adag (szigorúan) egészséges "kritika", és végül "őszinteség... nem ez nem is jó szó rá, inkább "tudakozódás" (igen ez a jó szó), akkor nem bánom azt a "sindrómát". Ettől vagyunk gondolkodó emberek. Minden mást tagadok! ˇ^.^ Aka, én Adidast használok, mert Just do it! Istenek...elöbb találkozni kéne eggyel, amelyik nem 16 éves szinten van! ^.^ És ha már új hús, összekevertem két újjoncot XD Nem Daemon avataárja volt a vörös hajú, hanem egy másik elfünké...konkrétan egy vérelf, ha jól láttam... | |
| | | Akahana Istennő
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-04-07, 4:13 pm | |
| Frici: túlságosan ép még az arcod? O.o mert ő garantáltan szétkapja, ha erről van szó xD
Edy: hát, nem nagyon látszik Egyébként is, ez az élet, nem kívánság műsor, én vagyok, engem kell szeretni, vagy megpróbálkozhatsz a bátyámnál is, kérdés, mennyire fog szeretni egy elfet, aki sárkánynak adja ki magát | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-04-07, 4:29 pm | |
| Hehe, de nem mindegyik Isten fogad be a kegyeibe. Mert ha pelyhes vagy akkor utál |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-04-07, 6:56 pm | |
| | |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-04-07, 8:00 pm | |
| öhh, nem kérdezem meg azt a más célt... | |
| | | Főadmin Admin
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-04-07, 8:24 pm | |
| Valóban ideje lenne lezárni ezt a meddő vitát Örüljünk neki, hogy a dte-szindróma kapcsán a jó dolgok jutnak eszedbe, Dylan, mert volt ott jócskán "szőrszálhasogatás", "önzés", ahogy volt "bunkóság" és "személyeskedés" is. A témát felhozni pedig attól, aki szintén kivette a részét belőle és egyszer lezártuk vele is, több, mint felesleges volt ismét. Nem jó régi vitákat előhozni újra, amik már lezártak volak. | |
| | | Akahana Istennő
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-04-07, 8:31 pm | |
| hát igen, én konkrétan végig sem olvastam a vitát xD | |
| | | Lea Fergalas
Hozzászólások száma : 25
Character sheet Nép: Surranók
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-04-08, 12:52 pm | |
| Én elolvastam mindent az elejétől a végéig. Érdekes a feketék hatalmának állanó felhozatala. A regény itt lévő fejezeteiben, ha jól emlékszem ott áll, hogy az ún. Hatalmasok és a Főnixek még nagyon is ütőképesek az ősiekkel szemben. Vagyis a főnixek inkább az istenek fölött is állnak, ha jól vágtam le a dolgot. Ha nem jól látom, akkor szóljatok rám Meg mi az Edward, hogy egy feketét nem győzhetnek le? Tényleg van olyan, aki elhiszi, hogy a győzelem csak a gyilkosságban merülhet ki? Olvastam, hogy Riana egy egyszerű varázslattal földre kényszerítette Risant. Tudom, hogy nem tart örökké megtörnie bárki varázsát, ám ha valaki már egyszer arra is képes volt, hogy elzárja mindet, akkor ott igenis van nagy esély a győzelemre. Engem sokkal inkább érdekelne, hogy egy olyan világban, ahol el voltak zárva a feketék, mégis miféle alak lehetett, aki képes volt arra, hogy kiszabadítsa őket? Legalábbis átvitt értelemben, mert az a nimfa (Sol) nem saját akaratából engedte rá a világra. Viszont ha nem volt ott egy halhatatlan sem, akkor mégis kiféle miféle fajzat lehetett képes olyanra, amire állítólag csak a hatalmasok és az istenek képesek? Ez engem sokkal jobban foglalkoztat, mint az, hogy a feketék témáján lovagoljak. Szerintem lesz még min meglepődnünk a regényben. Már, ha még olvashatunk belőle valamikor.
A hozzászólást Lea Fergalas összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2012-04-08, 12:55 pm-kor. | |
| | | Erulassë Druindar Vér elf
Hozzászólások száma : 21 Életkor : 613
| | | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! | |
| |
| | | | Csevegő szoba! | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|