LANURIA A sárkányok, nimfák és mágusok birodalma |
|
| Csevegő szoba! | |
|
+40Lea Fergalas Alvor Freyr Ottar Singarme Arash N'gobo Alamaise Larah Cerlis Tyr Pak Grull Dropie Dan Elonar Raman Sol Alzareth Marius Dior Aventhis Thalion Órëa Főadmin Darthys Indoril Yz'Aires Came Randalor Arthan Roober Sajmon Sou Akahana Mesélő Fatima Ferses Lyn Zanírdûr Carnë Edward Dylan Alex Ian Keegan Lothár Von Falkenhausen Kain Namelyr Furia Formenya Hyalma Risan Görbelábú Frikk Admin 2 Gylnar Radek Mitsuko Midnight Sydney H. Low 44 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Akahana Istennő
Hozzászólások száma : 1106 Munkahely : Holdistennő és a vadászatok segítője
Character sheet Nép: Istenek
| | | | Edward Dylan Sötét elf
Hozzászólások száma : 612 Életkor : 44 Munkahely : váltás alatt
Character sheet Nép: Elfek
| | | | Akahana Istennő
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-05-01, 9:25 pm | |
| | |
| | | Edward Dylan Sötét elf
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-05-01, 9:28 pm | |
| | |
| | | Görbelábú Frikk Ork törzsfőnök
Hozzászólások száma : 574 Életkor : 46
Character sheet Nép: Orkok
| | | | Akahana Istennő
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-05-03, 4:32 pm | |
| szerintem is az lehetett a gond, hogy végre Frici látja azt, amit a tükör mutat, mielőtt összetörne... nem hittem volna, hogy valaha még egyet fogok érteni Edyvel -.-" | |
| | | | Görbelábú Frikk Ork törzsfőnök
| | | | Akahana Istennő
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-05-04, 2:59 pm | |
| hát Edy, neked csak akkor van igazad, ha egyet értesz velem, máskor én leszek az, akinek igazat adnak xP és nem rokonszenvi alapon, csak biztos vagyok magamban...
Frikk: az ork nőket megkaphatod, de mindenki mást jobb, ha békén hagyod | |
| | | | Akahana Istennő
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-05-04, 8:07 pm | |
| Ha akarod, ezek örömmel felhúzom kicsit a haduradat egy bakival xD persze "véletlenül" | |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-05-04, 10:16 pm | |
| Most nem azért, Ezer %-osan userként mondom, de így nekem ez oltári unalmas! XD Szóval ha vki észreveszi az én rejtőzködő "kis" karimat, nagyon hálás lennék érte. És most ezt nem azért mondom, h jaj senki nem érti meg ezt az amúgy nagyon cooooolos karit, csak jó lenne játszani! Tudjátok, vannak ilyen karik és vannak olyanok. Csak mert az enyém nem a többséghez, azaz a HŐS LOVAGOKhoz tartozik, vagy így vagy úgy...mert igen, ilyen szempontból Kain is bele tartozik, mert jó. A kari (Kain) jó akar lenni...az enyém meg nem feltétlen akar jó lenni... de attól még ugyanolyan kari! És ott van. ... Szval a rossz karira is lehet reagálni, hajrá! | |
| | | Darthys Indoril Vörös sárkány
Hozzászólások száma : 125 Életkor : 1170
Character sheet Nép: Sárkányok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-05-04, 10:21 pm | |
| A tengerparton épp kiélhetnéd magad | |
| | | Akahana Istennő
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-05-04, 10:49 pm | |
| Hát, az én karim sem éppen a hős lovag, csak éppen a minden lében kanál nem az, akitől el lehet vonatkoztatni egykönnyen... remélem, nem lesz baj, ha kicsit felforgatom a kedélyeket | |
| | | Görbelábú Frikk Ork törzsfőnök
| | | | Kain Namelyr Arany sárkány
Hozzászólások száma : 2045 Életkor : 743 Munkahely : A magam ura vagyok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-05-05, 8:18 am | |
| Dylan, rosszul látod Kain nem akar jó lenni, csak túl akar élni, már azt sem mindig. Ha a szíve azt diktálja, hogy megverjen egy páncélos lovagot, azt teszi, lásd Telarban Lothárral, ha azt, hogy az egyetlen sárkány után menjen, aki jó volt hozzá az elmúlt 700 évben, és emiatt kötődik hozzá valamilyen szinten, akkor azt teszi, de még azt sem jó kedvvel, örömködve. Ha ellenszenves valaki, azt utálja (lásd Dylan). Ő épp egyedül akart menni a végén, erre hívatlanul mindenki odacsődül lassan De az erős túlzás, hogy jó akar lenni És igen, van a mesében legalább 3 njk-d, amellett, hogy közelednek a dzsungelhez és arról senki nem tehet, hogy a karid magába fordulva, csuklya alá rejtőzve poroszkál a szélen. Nem épp olyan társaság, amire bárki vágyik, láthatóan békén is hagyják. Egyébként nem is tesz semmi olyat, amire reagálni lehetne. Tegyél valamit! Te is reagálhatsz másokra, a szúnyogokra pl. még senki nem írt, vagy ott van Dropie, a kis surranó, vagy a másik (őket sem kell feltétlenül szeretni), vagy Caer. A füst sem biztos, hogy visszatartja mindet és csak a mesélő tudja, hogy az elejtett részletekből lesz-e valami később. Szóval a többség is általában alibizik az út alatt, ahogy én látom, csak azért találnak írni valót, ha írni akarnak. Alvor pl. passzívan jön valahol (még nálad is passzívabban) Dylan mit tesz, amikor nem történik egy úton semmi érdemleges, csak halad egy karavánban pl.?
_________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
| | | | Kain Namelyr Arany sárkány
Hozzászólások száma : 2045 Életkor : 743 Munkahely : A magam ura vagyok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-05-05, 1:50 pm | |
| Dylan, Kain nem az öntörvényűség, hanem épp saját tettei miatt nem fekete és nem fehér. Egyértelműen távolabb van a sötétségtől, mint Dylan, de jónak sem jó. Amolyan szürke, valahol a fehér és a fekete között. XD Te úgy értetted, hogy én azt várnám Dylantől, hogy táncra perdüljön, vagy cirkuszi lovas show-t mutasson be? Az aktivitás nem csak harcban mutatható ki és gyors, látványos dolgokban, ahogy te gondolod. Épp ezért utaltam a madarakra, az esőre, a szúnyogokra, amik pl. minimum hidegen hagyhatnák, hiszen amúgy is fertőzött. De ott van a két bosszantó surranó is, vagy az ismerősök a keleti szegletről. Vagy a ninja, akiről nem tud, de biztosan ott van valahol, vagy Yeraknál a kiscsaj. Igazán nem mondhatod, hogy nem tudsz miről írni. És amire nem is reagáltál, hogy miért vársz el minimum egy támadást, vagy valami hatalmas, Dylannek való ellenállást egy egy napos úton a dzsungel felé menet? Úgy látszik, ez egy eseménytelen út. Viszont nem is kötleező írni, ha nem tudsz, vagy nincs kedved. De nézd a társaságot. Dylan egy zord, egyáltalán nem bizalomgerjesztő alak. Te odamennél hozzá akár csak beszélgetni is? Segítségre látványosan nem szorul. Csak erre akartam utalni, hogy nem tett semmit. Kivéve a fellépését a téren. Azzal meg gondolhatod, hogy túl sok szimpatizánst nem szerzett. A karid a lovagláson és az elhúzódáson kívül semmit nem tesz, miért várod el, hogy kitüntetett figyelmet kapjon? Amikor az egyik katona külön is szemügyre vette, akkor sem reagált semmit. Kb. annyit kap, mint bármelyik katonája Caernek Kb. ők sem tesznek semmit, ami miatt bárki is keresné a társaságukat.
_________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
| | | Főadmin Admin
Hozzászólások száma : 981
Character sheet Nép: Adminisztrátorok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-05-05, 7:37 pm | |
| Kedves Játékosok!
Bizonyára már többeknek feltűnt, hogy új elemmel bővült oldalunk leírásgyűjteménye.
Ez pedig [Only admins are allowed to see this link].
A többi leírás sok elemével ellentétben ezt valamilyen szinten interaktív eseménylistának szántuk, ami nem teljes. A linkek helyszínekre, mesékre, előtörténetekre mutatnak benne, az események többi része pedig önmagában tartalmaz egy az oldal szempontjából lényegesnek ítélt eseményt. Egyúttal mankónak is szántuk a mostani és a leendő játékosoknak, hogy mi, mikor történt. Aki új eseményt szeretne felvenni, írjon privát üzenetet valamelyik adminnak, vagy moderátornak és ha rendben van, akkor bekerül az az esemény is Lanuria történelmébe. Magától értetődik, hogy a leendő karakterek születési időpontja is szerves része lesz neki.
Jó böngészést kívánunk és további jó játékot!
Lanuria vezetősége
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-05-05, 8:49 pm | |
| Jó ötlet, különösen tetszik, hogy ennyi hatása van rá a játékosoknak. Csak így tovább! | |
| | | Akahana Istennő
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-05-05, 10:03 pm | |
| Nekem is nagyon tetszik *.* végre ki lehet igazodni időben... | |
| | | Raman Mocsári törpe
Hozzászólások száma : 318 Életkor : 123 Munkahely : Ej, hát mocsári törpe...
Character sheet Nép: Törpék
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-05-05, 10:10 pm | |
| Wowww, még én is benne vagyok | |
| | | Akahana Istennő
| | | | Gylnar Radek
Hozzászólások száma : 456 Életkor : 34
Character sheet Nép: Emberek
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-05-05, 10:29 pm | |
| A történelem része vagyok | |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-05-06, 10:40 am | |
| Hát öööö persze Kain, csak így nem sok értelme van. Lényegében eljátszogatom magamban a mese keretein belül. Errre mondtam, hogy unalmas! :S | |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-05-06, 12:39 pm | |
| Magába forduló, önfejű, bunkó karival nyilván unalmas játszani, senki se mondta hogy nem az. Ha nem magadban akarsz hanem a többiekkel együtt akkor a karakter jellemében keresd a hibát és olyan karival játsszál, aki együtt akar dolgozni a többiekkel. | |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2012-05-06, 4:40 pm | |
| Nyah, cshhhh Pont te mondod DTE után? XD
Amúgy imádom a karimat, sokkal jobban mint bármelyik másikat amiket eddig kijátszottam. Muri belekavarni a rózsaszín légkörbe...és itt ezalatt azt az álatlános: A világ rosz, de ha mindent beladunk, jobbá lehet....felfogást értem. Persze vannak olyan karik akik ezzel szembehelyezkednek, de korént sem oylan nyílvánvalóan mint Ed. Ezt nem tagadhatja senki.
És a kari úúúgy jó ahogy van...persze ahhoz, h megmutathassa ki is ő valójában kellenek bizonyos körülmények, különben nem mozdul semmire. ..... Harc, amit Kain emlegetett pl. , de más is akár, csak a lovaglás egyfolytában nem ad semmit.... ez vah..... -Plédául userként tök murinak ígérkezett a mese ötlete, de Dylan semmire nem mozdult volna, ... nem megy a halálba a semiért KÁBÉ...azt a pénzt amit majd kap, (ha túléli˘^^), azt simábban is összedei ^^...szval ezért kellett megfertőznöm...( kicsit gonsoz )
....jah és Dar, minnyá jön a te hsz-ed is..csak arra má nem volt ihletem ^^ | |
| | | Akahana Istennő
| | | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! | |
| |
| | | | Csevegő szoba! | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|