| Csevegő szoba! | |
|
+45Mavis Marhell Black Robe Nen Furia Fang Aerith de l’Phairdon Nawarean Elisabeth De Winter Balál Tangeran Hiswa Hythamorys Regélő Erulassë Druindar Mesélő Vash Kean Lorel Alvor Freyr Ottar Roober Al'Eron Ryden Savion Tyr Pak Yz'Aires Came Kesa Klensbane Lothár Von Falkenhausen Cloud Revan's Elonar Thalion Órëa Merilien Lumel'Auvrea Dropie Dan Raman Silarona Xerar Lea Fergalas Gylnar Radek Admin 2 Sol Helen Hoa Görbelábú Frikk Kain Namelyr Formenya Hyalma Darthys Indoril Mitsuko Midnight Főadmin Sydney H. Low Lysanor Eweny Akahana Edward Dylan Alex Ian Keegan Fatima Ferses 49 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Kain Namelyr Arany sárkány
Hozzászólások száma : 2045 Életkor : 743 Munkahely : A magam ura vagyok
Character sheet Nép: Sárkányok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-03-07, 10:10 pm | |
| Cloud élete azért nincs veszélyben _________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
|
| |
Lysanor Eweny Zöld elf
Hozzászólások száma : 557 Munkahely : néha akad..
Character sheet Nép: Elfek
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-03-07, 10:17 pm | |
| [color=violet]-Anyuci!!!! *bújik Hasához.* - Hiányoztál! /color] _________________ Ha elsodor az élet vihara, állj talpra, és nézz vele újra szembe!A karakter dala | |
|
| |
Hisame
Hozzászólások száma : 55 Munkahely : Tél birodalma
Character sheet Nép: Nimfák
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-03-07, 10:21 pm | |
| *átöleli a lányt* Te is, nekem, édesem! *mosolyog rá aranyosan* szóval, ki a legújabb áldozatod? *jóhiszemű még* | |
|
| |
Nawarean
Hozzászólások száma : 1461 Életkor : 31
Character sheet Nép: Emberek
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-03-07, 11:21 pm | |
| xP Ennyi - Mi a különbség a vöröshagyma és az anyós között? - Mi? - Miközben az anyóst szeleteled, nem sírsz! Best of bevágódás | |
|
| |
Balál Tangeran Szürkeköpenyes
Hozzászólások száma : 690 Életkor : 51 Munkahely : Szabadúszó
Character sheet Nép: Mágusok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-03-08, 5:02 am | |
| Mi a gond velem? Mért nem szabad engem megismerni? Xd
*~Joszagú ég! Miféle szellemet csaltam elő a palackból ?! Egyébiránt ez a fehér hölgy gyönyörű! Vajon egyedülálló?~ Vigyorog nagyon bután, de odaadóan. Nem tudja, mit mondjon ilyen szépség, és ennyi megnyerő, érett báj láttán. Nem volt felkészülve erre a látványra, mi kibontakozott e sűrűéjfatyol ködéből, meghazudtolva a legfényesebb csillaggyöngyök ragyogását. - Isten hozta szépség! Ha megengedi, csókolom azt a puha, s hófehér márvány kezecskéjét! Áll kinyújtott jobbal, katonasan összecsapott bokaval, és boldog, h ma ilyen jólfesült. Alázatosan vár a jelenésre ...* | |
|
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-03-08, 5:19 am | |
| Te Balál itt lököd az anyósnak a regét ? | |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-03-08, 6:14 am | |
| Hát édes barátom! Nézz csak reá! Lelegzetelállító szépség! Addig se ér rá veletek foglalkozni....no...de nem ez a lényeg, hanem, h szívrepesve várom e nemes hölgy válaszát. | |
|
| |
Lysanor Eweny Zöld elf
Hozzászólások száma : 557 Munkahely : néha akad..
Character sheet Nép: Elfek
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-03-08, 7:46 am | |
| OMG! Balál te tényleg jégszobor szeretnél lenni! Aden az Hisa! Ott áll!*mutat a fiú felé.* - De ez az ember mit akar itt veled? Nem ismerem, de be kell valljam elég mulatságos.* kuncog egyet Balál szavain és hol rá, hol Hisaméra néz.* _________________ Ha elsodor az élet vihara, állj talpra, és nézz vele újra szembe!A karakter dala | |
|
| |
Cloud Revan's
Hozzászólások száma : 440 Életkor : 31 Munkahely : Gyalogság/Al'Eron Ryden tanítványa
| |
| |
Cloud Revan's
Hozzászólások száma : 440 Életkor : 31 Munkahely : Gyalogság/Al'Eron Ryden tanítványa
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-03-08, 8:08 am | |
| Ahm, edit: az Arénában nem mükszik varázslat? :o (Kain miatt)
És ahm, most, hogy elkezdődött a harc, lesz mesélői poszt? | |
|
| |
Mesélő
Hozzászólások száma : 1520
Character sheet Nép: NJK
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-03-08, 8:14 am | |
| | |
|
| |
Cloud Revan's
| |
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-03-08, 9:24 am | |
| Téged csak ne nagyon csepeljen senki, mert annak végül velem gyűlik meg a baja. Remélem, Derun nem megy tovább, mert kivívja a haragomat, és a bosszumat!
Kain! Te honnan nézed a viadalt? Mert ebből a szögből mást látni?! | |
|
| |
Cloud Revan's
| |
| |
Kain Namelyr Arany sárkány
Hozzászólások száma : 2045 Életkor : 743 Munkahely : A magam ura vagyok
Character sheet Nép: Sárkányok
| |
| |
Cloud Revan's
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-03-08, 9:44 am | |
| Ahm, akk írhatok Derunnak? *.* (Sil után akar, de ha megjön az ihlet....lehet előbb) | |
|
| |
Regélő
Hozzászólások száma : 335
Character sheet Nép:
| |
| |
Hisame
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-03-08, 2:07 pm | |
| *meglepődik a merész férfin, aki így köszönti* Van benned bátorság, halandó, ezt értékelem... *felé nyújtja a kezét* még az is lehet, hogy te nem kerülsz a jégszobor gyűjteményembe a pimaszságod miatt *elmosolyodva gondol a nem éppen szokásos hobbijára*
Lysa, édesem, te aztán tudsz válogatni. Jégfiú, most pedig sötétség? *szeretően rámosolyog a "lányára"* szórakozz jól édesem, csábítsd el és mutasd meg neki, hogy egy nőt imádnia kell *nagyon biztos magában* ha pedig meguntad, hagyd ott és ne felejtsd el, ha nem tud viselkedni, örömmel őrzöm meg pár kevésbé fontos szervét jégbe zárva a jövőnek *olyan mosollyal néz Aden felé, ami felér egy élveboncolás ígéretével* | |
|
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-03-08, 3:43 pm | |
| Boldog Nőnapot CSAJOK ! Ccc nem fél az üres fenyegetőzéstől, kacsint egyet majd tovább áll. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-03-08, 5:34 pm | |
| - ...viszont Aden! Klassz, h gondolsz egyetlen barátodra. ööö...csak úgy látom, így kezelnek ma téged az igazi hölgyek! Ízleld meg az érett asszonyok ízét fiú! Vagy végre ideje azzá tenned egyet. Ha tanácsra van szükséged csak szólj.. de ne most, mert lefoglal e gyönyörű igézet! * A mesés szépségű nőre tekint újra, és minden lángoló porcikájának kicsit hagyja, hogy egészen apró kortyokban igyák be a forró égöv alól érkezőnek, minden ízében szokatlan látvány, és illat kavalkádot, ami belőle árad. Ezt még csilingelő jégcsapocskák zenéjére emlékeztető szopránja is feléri, de csupán nemesi tartása koronázza. Balál ifjú titánnak érzi magát e szavaktól, amik neki szólnak. Próbálja nem kimutatni, hogyan érintik őt, de még nem teljesen ura magának, talán az első meglepetés hatására, hogy ilyen lénnyel találkozhat. Különben sem kenyere az alakoskodás. Ő az aki előbb kimondja, mi van a szívén. gyakran talán túl hamar.* - Balál Tangeran, szolgálatodra! Köszönöm, hogy megtisztelsz, és ajándékozol jókedved gyöngyeiből ma nekem! -* Bal kezes lévén óhatatlanul a balját helyezi a karcsú, szinte törékenynek tetsző ujjak alá oly lágyan, mintha becses kelmét tapintana. Megfeledkezik magáról:*- Oly lágy a bőröd, mint a ma született csecsemőé, gyönyörűm! Mitől félhetnék, nincs olyan hatalom, amiért cserébe odaadnám e pillanatot, vagy elhagynám, hogy tiszteletem tegyem. Engedj ennyit nekem, ha mégoly mókából is, és elengedlek, és békén alszom ezután minden éjjelen! Köszönöm!-* Azzal hosszan elnyújtott érintéssel -ha Hysame hagyta- lágy, s oly forró csókot lehelt a hűvös kézfejre, hogy szinte fájón érzékenyen érinthette a nőt, pedig az illem szerint alig ért a finom bőrhöz. A mágust mintha megreszkettette volna valami feje búbjától a lába ujja hegyéig, eltitkolhatatlanul. Csendesen mosolygott a mesés vizek zöldjében elveszve... Fekete üstöke. és meleg barna szemei ragyogtak valamitől, biztosan a megtiszteltetéstől. És a kézcsók közben mintha a legsötétebb éjfeketébe hajlott volna a haja színe, és kisimult volna izmos testén minden apró hiba. Ha csak ennyit kapott az élettől, máris elégedett lehet. Igaz, ő nem az a fajta, aki feladná a további hódítást ezért a bájos lényért. Legyen mégoly hűvös is a híre. Balál nem ismer oly fagyot, amit az ő heves tüze ne tudna felolvasztani. Minden része éljenzi eme közelséget. Igazából, ha tehetné,. többé nem is engedné el...* //Boldog Nőnapot Kívánok én is ezzel, Hysame-nek külön is, amiért van bátorsága visszaírni! Ilyen egy igazi hölgy! Aden, te meg lásd, így kell kívánni, nem holmi feldarabolós tréfával! // | |
|
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-03-08, 6:31 pm | |
| ^^ Én az egyszerűségre törekszem
| |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-03-08, 6:34 pm | |
| hagymaszeletelő késsel? :O | |
|
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-03-08, 6:36 pm | |
| Amúgy igazad van Balál lehet nem sokára be kell csatlakoznom Lysék játékába Mert ahogy csak olvasom egyre inkább azon vagyok hogy bucira kéne verni Aldo fejét Persze ezt csak userként Adennek jelen esetben semmi problémája
A hozzászólást Aden Von Zaken összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2013-03-08, 6:39 pm-kor. | |
|
| |
Aldo Barras Vörösköpenyes
Hozzászólások száma : 470 Életkor : 135 Munkahely : Vándor
Character sheet Nép: Külhoniak
| |
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-03-08, 6:40 pm | |
| ...az uraknak meg nyugalmat, mondom nem akarok ártani:) | |
|
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-03-08, 6:42 pm | |
| Azért van esélyed rá hogy átlépek a tűzfogadóból Elvégre nem vagyok messze | |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-03-08, 7:08 pm | |
| sose előzől be. am pont arra a mesére csatiztam rá.. khm... csak fél pill. eszem- VALÓBAN!
és sík nyugodt vagyok. | |
|
| |
Hisame
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-03-08, 7:10 pm | |
| - Úgy illik, hogy én is bemutatkozzam, Balál Tangeran? *kérdőn néz rá, majd apró, jeges mosolyt enged meg magának.* - Hisame vagyok, a tél élő változata *jeges a hangja és fel sem veszi a férfi próbálkozásait* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-03-08, 7:12 pm | |
| Tőlem egyszerre is érkezhettek, akkor két legyet, mármint mágust és embert ütök egycsapásra. Amúgy meg lehetetlen bebizonyítanom, hogy csak jót akarok, ha ilyen hévvel készültök ellenem:D | |
|
| |
Cloud Revan's
| |
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! | |
| |
|
| |
| Csevegő szoba! | |
|