Csevegő szoba!
+45 Mavis Marhell
Black Robe Nen
Furia
Fang Aerith de l’Phairdon
Nawarean
Elisabeth De Winter
Balál Tangeran
Hiswa Hythamorys
Regélő
Erulassë Druindar
Mesélő
Vash
Kean Lorel
Alvor Freyr Ottar
Roober
Al'Eron Ryden Savion
Tyr Pak
Yz'Aires Came
Kesa Klensbane
Lothár Von Falkenhausen
Cloud Revan's
Elonar
Thalion Órëa
Merilien Lumel'Auvrea
Dropie Dan
Raman
Silarona
Xerar
Lea Fergalas
Gylnar Radek
Admin 2
Sol
Helen Hoa
Görbelábú Frikk
Kain Namelyr
Formenya Hyalma
Darthys Indoril
Mitsuko Midnight
Főadmin
Sydney H. Low
Lysanor Eweny
Akahana
Edward Dylan
Alex Ian Keegan
Fatima Ferses
49 posters
Szerző Üzenet Nawarean
Hozzászólások száma : 1461Életkor : 31Character sheet Nép : Emberek Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-04-02, 2:31 am Boldogot Syd
Akahana Istennő
Hozzászólások száma : 1106Munkahely : Holdistennő és a vadászatok segítőjeCharacter sheet Nép : Istenek Elonar Nimfa vezető
Hozzászólások száma : 409Életkor : 1806Munkahely : A nimfák vezetőjeCharacter sheet Nép : Nimfák Akahana Istennő
Hozzászólások száma : 1106Munkahely : Holdistennő és a vadászatok segítőjeCharacter sheet Nép : Istenek Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-04-02, 2:40 pm ki akarjátok ti azt is várni? O.o Mikor nem leszek már kicsi?!?
Nawarean
Hozzászólások száma : 1461Életkor : 31Character sheet Nép : Emberek Admin 2
Hozzászólások száma : 519Character sheet Nép : Adminisztrátorok Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-04-03, 9:30 pm VIDEO Mostanában egész sokat hallgatom és nézem ezt a válogatást. Ajánlom mindenki figyelmébe és hátha egy kis kedvet is ébreszt a játékhoz
_________________"Magadban hordod a boldogságot, csak a kulcsot kell megtalálnod hozzá."
Görbelábú Frikk Ork törzsfőnök
Hozzászólások száma : 574Életkor : 46Character sheet Nép : Orkok Nawarean
Hozzászólások száma : 1461Életkor : 31Character sheet Nép : Emberek Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-04-03, 10:13 pm Aka nyertél
nem mondtad melyik este de azért megkérdezem
melyik este?
Kain Namelyr Arany sárkány
Hozzászólások száma : 2045Életkor : 743Munkahely : A magam ura vagyokCharacter sheet Nép : Sárkányok Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-04-03, 10:15 pm Legyél türelmes, félszemű. Egyszer majd...
_________________"Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
Hozzászólások száma : 2045Életkor : 743Munkahely : A magam ura vagyokCharacter sheet Nép : Sárkányok Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-04-03, 10:37 pm VIDEO Némi sárkányos videó, ne tévesszen meg senkit, ez a kétlábúak kitalációja! Mi ettől keményebbek vagyunk
_________________"Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
Akahana Istennő
Hozzászólások száma : 1106Munkahely : Holdistennő és a vadászatok segítőjeCharacter sheet Nép : Istenek Sol Föld nimfa - Alonida nimfa
Hozzászólások száma : 271Életkor : 36Character sheet Nép : Nimfák Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-04-04, 7:44 am Mindkét videó...fúúúú *.*
Nawarean
Hozzászólások száma : 1461Életkor : 31Character sheet Nép : Emberek Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-04-04, 1:05 pm -.-' éreztem hogy megint át akarsz vágni
Akahana Istennő
Hozzászólások száma : 1106Munkahely : Holdistennő és a vadászatok segítőjeCharacter sheet Nép : Istenek Nawarean
Hozzászólások száma : 1461Életkor : 31Character sheet Nép : Emberek Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-04-04, 2:21 pm Dehogynem
a türelem nagy erény.
de azért vmikor írhatnál
Akahana Istennő
Hozzászólások száma : 1106Munkahely : Holdistennő és a vadászatok segítőjeCharacter sheet Nép : Istenek Nawarean
Hozzászólások száma : 1461Életkor : 31Character sheet Nép : Emberek Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-04-04, 3:22 pm hát
azért nem várnám meg míg kinől a szakállam
*Frissen borotválkozva
*
Hozzászólások száma : 574Életkor : 46Character sheet Nép : Orkok Aldo Barras Vörösköpenyes
Hozzászólások száma : 470Életkor : 135Munkahely : VándorCharacter sheet Nép : Külhoniak Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-04-04, 7:19 pm Balált is homlokon csókolhatná már egy mázsa, akarom mondani múzsa, hogy megjöjjön végre az ihlet:))
Akahana Istennő
Hozzászólások száma : 1106Munkahely : Holdistennő és a vadászatok segítőjeCharacter sheet Nép : Istenek Főadmin Admin
Hozzászólások száma : 981Character sheet Nép : Adminisztrátorok Akahana Istennő
Hozzászólások száma : 1106Munkahely : Holdistennő és a vadászatok segítőjeCharacter sheet Nép : Istenek Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-04-04, 9:15 pm
Hozzászólások száma : 574Életkor : 46Character sheet Nép : Orkok Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-04-05, 2:46 pm - "Hümmm"... *Megint megvakarja a fejét.* - Nem számoltam.
Akahana Istennő
Hozzászólások száma : 1106Munkahely : Holdistennő és a vadászatok segítőjeCharacter sheet Nép : Istenek Főadmin Admin
Hozzászólások száma : 981Character sheet Nép : Adminisztrátorok Nawarean
Hozzászólások száma : 1461Életkor : 31Character sheet Nép : Emberek Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-04-05, 5:54 pm Hát most meg úgy kell kikönyörögni azt a 15 sort
Hozzászólások száma : 2045Életkor : 743Munkahely : A magam ura vagyokCharacter sheet Nép : Sárkányok Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-04-05, 9:31 pm Aden, azért megéri várni, nem?
Nawarean
Hozzászólások száma : 1461Életkor : 31Character sheet Nép : Emberek Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-04-06, 1:18 pm Nem erényem a türelem
Akahana Istennő
Hozzászólások száma : 1106Munkahely : Holdistennő és a vadászatok segítőjeCharacter sheet Nép : Istenek Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-04-06, 1:32 pm lehet, de nekem tegnap például éjjel fél kettőig kellett matek házit írnom, szóval a türelmed legyen egyenes arányban a fősulis feladataimmal...
Nawarean
Hozzászólások száma : 1461Életkor : 31Character sheet Nép : Emberek Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Csevegő szoba!
Csevegő szoba!