LANURIA A sárkányok, nimfák és mágusok birodalma |
|
| Csevegő szoba! | |
|
+53Norujn Carnë Yurin Akari Ambalë Markus de Berend Sierrix Adria Belorian Vogon Beebebrox Anzar Ilián Radomer Congrand Arg'h Glorien Drakon Ashmar Wyerre von Morhan Taerli Regélő Silarona Tinia Loel Fela Husani Merilien Lumel'Auvrea Aldo Barras Raman Dremer Elonar Marius Dior Liz von Dysart Sou Tyr Pak Görbelábú Frikk Lysanor Eweny Balál Tangeran Sydney H. Low Fang Aerith de l’Phairdon Lothár Von Falkenhausen Black Robe Nen Xerar Darthys Indoril Mesélő Roober Sol Furia Kesa Klensbane Kain Namelyr Cloud Revan's Thalion Órëa Alex Ian Keegan Onoria Huor Tiwele Mitsuko Midnight Nawarean Főadmin Akahana Admin 2 57 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Sou Fehér sárkány
Hozzászólások száma : 772 Életkor : 74 Munkahely : ahol az érzésgombolyagok zárt ketrecének a kulcsa rejtezik.
Character sheet Nép: Sárkányok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-05-02, 8:35 am | |
| Üdv!
Mindenek előtt, elnézést, hogy kimaradtam. Nem terveztem be és még annyira se láttam előre. Kean és Kain, igyekszem mihamarabb írni.
A szép szószámú témához pedig, nem vagyok hajlandó végigolvasni. Ránézésre is túl komolynak tűnik, ahhoz képest, hogy ez elvileg egy játék. Akaratomon kívül viszont engem is érint, véleményem, okok és indokok, ha olyan a lehetőség, akkor benne lesz a hozzászólásban. Ennyi. | |
| | | Kain Namelyr Arany sárkány
Hozzászólások száma : 2045 Életkor : 743 Munkahely : A magam ura vagyok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-05-02, 8:43 am | |
| Alig várom, Sou. Én is lezárnám már ezt a témát, van jobb dolgunk is, mint hogy bármely játékossal szólalkozzunk össze.
Voltaképpen épp a játék játék mivolta miatt indult el és amiatt, hogy a mesébe alig ír valaki. És mert nem szabad a kari érzelmeit useri szinten kezelni.
Arra kérünk mindenkit, hogy jól látható módon jelezze távollétét, ha tudja. Van privát üzenetre lehetőség, és van külön téma is erre. Talán ha van net és van 5 szabad perc, annyi elég, hogy mind a játékostársak, mind a mesélők személyei tudják, hogy nem várhatunk arra, aki jelezte. Aki nem jelzi, arra várunk határidőig és sajnos ha nem tudjuk visszanézni, hogy szólt, hogy nem lesz és nem emlékszünk rá, akkor a jutalmak kiosztásakor csak a hsz-ek megléte és nem megléte alapján döntjük el, hogy adjunk-e és ha igen, akkor mennyit. A következő mesében való részvételre is ugyanez igaz, már ha lesz...Lehet, hagyni kéne az egészet, hogy játssza mindenki csak saját játékait, így legfeljebb az egy darab játékostárssal szemben tartoznak csak azzal, hogy jelzik, ha nem tud lenni és nem X másik játékos + a mesélők. Utóbbi időben csak bonyodalom egy-egy mese. _________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
| | | Xerar Vörös sárkány
Hozzászólások száma : 162
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-05-02, 2:37 pm | |
| Részemről kihagyom a vitába mélyedést. Azonban ha ennyire kirívó a probléma benne, talán mesélje a következőt az érintett user. Nem megszólásként mondom ezt. Távol álljon tőlem minden olyan megnyílvánulás amivel netalán sértőnek bizonyulnék a vezetőség vagy a játékos társaim felé. Viszont, engem már az is érdekelne, hogy a mesével elégedetlen játékos milyen mesét tudna kreálni. Egyik oldal mellett sem állok, azonban meglehet, minden oldal tanulhatna valamit a másiktól. Nem tudom, milyen eredménnyel volna képes Clou levezetni, viszont, ha sikeresen és az általa jobban élvezhetőbbnek tituáltan, talán az már segítség lesz a vezetőségnek is abban, hogy más szemszögből is megismerhessenek mesetípust. Bár ez csak szerény vélemény részemről. | |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-05-02, 2:50 pm | |
| Azt hiszem, bizton állíthatom, hogy a magunk részéről az értelmes ötletek felé nyitottak vagyunk. Természetesen nem a csevegőben való acsarkodásra, azt már mélységesen unjuk, sokkal inkább egy szűk körű beszélgetésre, esetleg privát üzenetekre, mentesen a negatív megnyilvánulásoktól, mert azokból rengeteg volt már. Építő jellegű kevés. Egyébként Cloud jelen helyzetben nem a mese levezetését kritizálta érzésem szerint, sokkal inkább az őslakosok viselkedését és ebből fajult vitává a párbeszéd. Persze jó kérdés, hogy a résztvevők közül ki mennyire élvezi, ugyanis voltak itt nagyon lelkesek is, akiknek nem is a mese, hanem a társak tempója volt lassú. Ami persze a miénken is lassított. Ettől fokozottabb tempójú mesét terveztünk.
_________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
| | | Cloud Revan's
Hozzászólások száma : 440 Életkor : 31 Munkahely : Gyalogság/Al'Eron Ryden tanítványa
Character sheet Nép: Emberek
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-05-02, 3:05 pm | |
| Valóban nem a mesét magát kritizáltam, és mily meglepő, az egyik legaktívabb vagyok benne, de az is való igaz, hogy eredetileg érzésem szerint nem azért jött fel a Dumálóba a Főadmin, mert kibuktam a vadalani viselkedés mintán, hanem azért, hogy az inaktív játékoskat ösztönözze valahogy.... vagy a sérelmeit öntse szóba (ahogy tettem azt énis), mert ez is benne volt a posztjában, nem is kicsi subjectivitással. És ez vezetett aztán ahhoz, hogy engem szídjon a vezetőség, mert engem lehet, mert én ugrok rá. ._.
Más dolog, hogy sztem a nincs rossz meg jó látásmód, egy nagyon nagy elferdítése az alapvető emberi érzésvilágnak, és igazságnak. De igenis van Jó meg rossz. Embereket ölni például rossz.... Ezt a vadalaniak pedig előszeretettel teszik (ember most = a haladó lénnyel).
De nem egy újabb vita miatt jöttem most fel. Sajnálom ha vkit feszélyez a véleményem, és már az első megszólalásom ami a Vadalaniak ellen irányult támadásra késztette. Mintha félteni kellene a világot amit vki megírt.
És a Vadalaniak márpedig barbárok. Ez nem azt jelenti, hogy ezentúl gyűlölni fogom az oldalt, mint user, csak kijelentettem a tényt, miszerint barbár nép. Ennnyi :o
A következőekben pedig jó lenne nem az épp aktív usereket sértegetni, hanem mondjuk az inaktívakat noszogatni, illetve hallgatni is lehetne a "jó ötletekre" Gondolok itt arra, hogy voltam olyan szíves és rengeteg időt feccőltem abba, hogy kitaláljam, miért pangunk, és előrukkoltam egy ötlettel, amit Kain szisztematikusan szétszincált, mintha jobb dolga nem is lenne.... csak az, hogy megvétózza amit mondtam. Ezek után nem nagyon van kedvem pozitívan hozzá állni az itteni dolgokhoz, már elnézést. | |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-05-02, 3:31 pm | |
| Amit te szétcincálásnak mondasz az javarészt rámutatott, hogy legalább 75%-a megvan az ötleteidnek és a korábbi vitákban el is mondtuk. Nem tehetek róla, ha támadásnak veszed és nem annak, hogy sértettségedben elengedted a "füled mellett" korábban. Legfeljebb nem olyan formában vannak jelen, amit te írtál, a lényegük viszont ugyanaz. Nem nagy találmányok, nyilván ezért használják máshol IS.
Szóval inkább nem hoznám fel a helyedben azt, ami inkább a tájékozatlanságod mutatta az oldalon, bármilyen szívesen tetted. Persze kérdezni is lehet, vagyunk skype-on, priviben, e-mailen is, néha boxban is. Nem tudom, hányszor mondtuk, hogy olvasd már el végre azt a regényt is, ha már az az alapján létrehozott fórumon játszol.
Harcos faj a vadalani. Gondolhatsz mást, ahogy mi is szerencsétlennek gondoljuk Cloudot. Hiszen úgy indultál neki és az eddigi kijátszásaid is egy bizonyos pontig abba hajlottak. Persze aztán hős lett belőle, hála Eronnak. Gondolni szabad, de láthatóan nem bántunk effélével. Ahogy te is jól tudod, hogy az aktivitásod részben megkérdőjelezhető. Hadd ne mondjam már ki... És még a vadalani véleményeddel sem az volt a gondunk, hogy először mondtad ki. Hanem, hogy ki tudja hányadszorra hangoztatod.
Ezek szerint Sou is barbár, hiszen ölt. Cloud is az lesz, ha ölni fog. Kain is az, mert sokat ölt már, ahogy minden sárkány, vagy akár a lanuriai katonák is, nem tudhatod, hogy hol jön el az a pont, amikor már élvezik. Azt meg hol olvastad, hogy a vadalanok élvezik az ölést? Ilyen sem a regényben nincs, sem pedig a mesében. Még csak nem az se, hogy előszeretettel teszik. Ezt te gondolod így. Ha így lenne, a vihar szülöttei már jórészt halottak lennének. Szerinted jó és rossz van. Én vajon melyik vagyok? Mert szerintem egyik sem, vagy mindkettő, csak változó arányban. Vagy még inkább nem az emberek, halandók jók, vagy rosszak, hanem a tetteik, gondolataik lehetnek azok. Innen már bukott is ez a sarkított elképzelés. Nincs teljesen jó és teljesen rossz ember, nép meg végképp nincs. Külön egyének vannak, akik mind-mind saját nevelkedésükből, származásukból és alap beállítottságukból fakadóan viselkednek, gondolkodnak így, vagy úgy. Az átalánosítással mindazokat bünteted, akikre nem vonatkozik. Miivel a barbárt negatív értelemben használtad, ezért feltételeztem, hogy nálad ők a rossz. Amíg vádaskodsz, válaszolni fogunk rá, épp elég vitát gerjesztettél már az oldalon, de ha te is normálisan állsz hozzánk, mi sem bántunk, ahogy én sem tettem a fórum javítását célzó írásodban, amit kár, hogy magadra vettél, mert csak reagáltam és tájékoztattam benne. _________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
| | | Xerar Vörös sárkány
Hozzászólások száma : 162
| | | | Darthys Indoril Vörös sárkány
Hozzászólások száma : 125 Életkor : 1170
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-05-02, 4:46 pm | |
| Mellékesen megjegyezném egyébként, hogy az én karim is összetalálkozott a vadalanokkal és teljesen értelmesen álltak hozzá, nem került harcra a sor, a "barbár" néppel szóba lehetett elegyedni normális hangnemben és megbeszélni, hogy kik is vagyunk és hogyan kerültünk ide. Senki nem támadott rá senkire. | |
| | | Sydney H. Low
Hozzászólások száma : 311 Életkor : 33 Munkahely : a világ felfedezendő, kiismerendő részein
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-05-03, 2:04 pm | |
| Aden, küldtem neked egy privit és igyekeztem némileg korrigálni a korábbiakat. | |
| | | Lysanor Eweny Zöld elf
Hozzászólások száma : 557 Munkahely : néha akad..
Character sheet Nép: Elfek
| | | | Nawarean
Hozzászólások száma : 1461 Életkor : 31
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-05-04, 4:26 pm | |
| Köszi Lys ^^ ha a mese befejeződik ez már a majdnem végleges | |
| | | Főadmin Admin
Hozzászólások száma : 981
Character sheet Nép: Adminisztrátorok
| | | | Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-05-08, 5:04 pm | |
| Aldo ne haragudj de kinn hagytunk 2 napja nem válaszoltál ha bejössz mi sem történt mehet onnan ahol abbahagytad addig befreezeltünk neked | |
| | | Főadmin Admin
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-05-08, 8:56 pm | |
| | |
| | | Liz von Dysart Vörös sárkány
Hozzászólások száma : 38 Munkahely : Tűzzsonglőr
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-05-08, 8:59 pm | |
| De jó nekem Megvan a Character Song-om Köszi | |
| | | Főadmin Admin
| | | | Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-05-08, 9:01 pm | |
| Vhonnan ismerős | |
| | | Cloud Revan's
Hozzászólások száma : 440 Életkor : 31 Munkahely : Gyalogság/Al'Eron Ryden tanítványa
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-05-08, 10:41 pm | |
| Nem én írok Savantiba elsőnek az Arénásoktól, ne rám várjatok. ^^" Még az is lehet, hogy ki is maradok a körből, hiszen a legutóbb egy ilyen után Clo egy egész hétig húzta a lóbőrt. | |
| | | Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-05-09, 2:24 am | |
| Kicsi Clo én is írtam mikor aludtam Álomnak nevezik és miért ne írhatnád le | |
| | | Cloud Revan's
| | | | Furia Fekete sárkány
Hozzászólások száma : 376 Életkor : 1128 Munkahely : Lanuria Furiája XD
| | | | Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-05-09, 2:47 pm | |
| ne vedd magadra, akkor "már" nem voltunk együtt. Ja igen egyszer még találkozunk ^^ | |
| | | Furia Fekete sárkány
Hozzászólások száma : 376 Életkor : 1128 Munkahely : Lanuria Furiája XD
| | | | Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-05-09, 9:24 pm | |
| Türelmetlenűl várom | |
| | | Huor Tiwele Fehérköpenyes
Hozzászólások száma : 99 Életkor : 36
Character sheet Nép: Mágusok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-05-10, 2:45 pm | |
| német érettségi *pipa* | |
| | | Marius Dior
Hozzászólások száma : 181 Életkor : 48 Munkahely : Jelenleg nincs
| | | | Huor Tiwele Fehérköpenyes
Hozzászólások száma : 99 Életkor : 36
Character sheet Nép: Mágusok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-05-10, 2:57 pm | |
| Danke! | |
| | | Elonar Nimfa vezető
Hozzászólások száma : 409 Életkor : 1806 Munkahely : A nimfák vezetője
Character sheet Nép: Nimfák
| | | | Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-05-10, 3:37 pm | |
| | |
| | | Marius Dior
Hozzászólások száma : 181 Életkor : 48 Munkahely : Jelenleg nincs
| | | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! | |
| |
| | | | Csevegő szoba! | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|