LANURIA A sárkányok, nimfák és mágusok birodalma |
|
| Csevegő szoba! | |
|
+53Norujn Carnë Yurin Akari Ambalë Markus de Berend Sierrix Adria Belorian Vogon Beebebrox Anzar Ilián Radomer Congrand Arg'h Glorien Drakon Ashmar Wyerre von Morhan Taerli Regélő Silarona Tinia Loel Fela Husani Merilien Lumel'Auvrea Aldo Barras Raman Dremer Elonar Marius Dior Liz von Dysart Sou Tyr Pak Görbelábú Frikk Lysanor Eweny Balál Tangeran Sydney H. Low Fang Aerith de l’Phairdon Lothár Von Falkenhausen Black Robe Nen Xerar Darthys Indoril Mesélő Roober Sol Furia Kesa Klensbane Kain Namelyr Cloud Revan's Thalion Órëa Alex Ian Keegan Onoria Huor Tiwele Mitsuko Midnight Nawarean Főadmin Akahana Admin 2 57 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tyr Pak
Hozzászólások száma : 62
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-14, 2:40 pm | |
| Távollétemben szépen felfokozódott a hangulat. Mindenesetre Kainnak válaszolva, sok dolgot hangoztatott már az idők folyamán, főleg mikor nem az user szájíze szerint alakul karakterének sorsa. Ez nem újdonság. Nem kéne megerőltetni magam, hogy párat akár példának is felhozhassak. Mellesleg egyre inkább kezd felerősödni bennem az a gondolat, hogy már elfelejtette a szerepjáték lényegét, és csak a saját ideáljait tudja elfogadni, azzal pedig mi nem tehetünk semmit. Clo, az lehet, hogy reálisan játszottad ki a karaktered, de a vadalanok válaszai sem voltak kevésbé reálisak. Senki se mondta, hogy nem lehet felháborodva a karaktered, vagy nem szólhat vissza, de akkor ne csodálkozzon, ha retorziót kap érte, arról nem is beszélve, hogy a másik őrizetbe vett meg megszökik mellőle. Egyébként, ha már ennyire az érkezés témájába merül mindenki, akkor szerintem teljesen természetes, hogy a katonák nem engedik azonnal a nép közé az ismeretlen idegeneket, hanem elvezetik őket, hogy többet megtudjanak róluk. Az, hogy ez milyen módon történik, az éppen jelenlévő tiszt döntésétől függ. Az arénába pedig azért kerültél, mert oda jelentkeztél a mesét megelőzően. Végére pedig, az embernek már a könyökén jön ki a nemtetszésed, majd az ebből kialakuló összeszólalkozások akár a vezetőség tagjaival, akár a többi játékossal.
Mindennek ellenére, Kain, szerintem ez nem volt olyan hozzászólás, ami különösebb reakciót érdemelt volna. | |
| | | Kain Namelyr Arany sárkány
Hozzászólások száma : 2045 Életkor : 743 Munkahely : A magam ura vagyok
Character sheet Nép: Sárkányok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-14, 2:42 pm | |
| Persze én végigolvasom a te írásaid, sőt, szánom rá az időt, hogy akár pontonként reagáljak rá, amit te támadásként fogsz fel. Mások ezt, normálisan, úgy, hogy ennyit foglalkoztam a gondolataikkal. A normális véleményben egyet értünk. Egyszer elmondva is érthető. Nem kétszázszor, ahol csak alkalom nyílik rá. Mert az már hangulatkeltés és önigazolás keresése.
Valójában Clo nem volt félholt. Ahogy usere sem, ugyanis nem te vagy Cloud....
És visszaszájalt, amikor meg kellett volna húznia magát. De hát ilyen a mi Cloudunk, pont, mint usere Az Arénába pedig nem ezért került. Ezért a kis verést kapta. Mennyi volt? Két ütés?
Az UFO-s példánál maradva. Lezuhan az UFO, teszem azt, épp egy tóba. Kiúsznak, kimásznak belőle az utasok. Sajnos, vagy nem sajnos, előtte épp meteor rombolta le a fél várost a tó partján, hatalmas villanással robbant fel a fejük felett, mint Oroszországban nemrég.
Kimásznak fegyverrel az oldalukon a földönkívüliek. „Békével jöttünk, segítsetek.” Természetesen katonákba futnak. Akár őrökbe, akik a rendet tartják fent, akár csak a katasztrófát próbálják elhárítani, de tény, hogy nem kísérik őket a miniszterelnökhöz. Elveszik a fegyvereiket, mert miért hagyják náluk? Még a végén használni akarnák. Persze egyikük megszökik, sorsára hagyva a társát. Erre a cserbenhagyott társ kap egy pofont az egyik őrtől, aki tehetetlenségében és idegességében így vezeti le érzéseit. Emberi reakció? Igen.
Ám mit tesz a földönkívüli? Provokálja. Tudomisén, azt mondja egy katonának, hogy te kislány! Kissebbrendűségi komplexusod van? Csak ennyit tudsz? Ez reális? Tucatnyi katona közül az egyik megütötte, erre még újabbat kér??? Látva, hogy a többi nem tesz semmit?
A katona dühe újra feltámad, mert hát harcos, megüti párszor, aztán már uralkodik magán. _________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
| | | Xerar Vörös sárkány
Hozzászólások száma : 162
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-14, 2:50 pm | |
| nem a témához passzol amit mondok... köszönöm a mesélői infót | |
| | | Merilien Lumel'Auvrea Vér elf
Hozzászólások száma : 335 Életkor : 737 Munkahely : Vérelfek vezetője, vérelf-hercegnő
Character sheet Nép: Elfek
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-14, 3:30 pm | |
| - Cloud Revan's írta:
- Kain, ha megbocsátasz, ezt a kisregényt nem olvasom el. ^^"
Xerar viszont úgy tűnik tud rendesen is beszélni. ^^"
Én nem tudom, hogy miről megy a vita és nem is szeretnék belefolyni, de az, hogy Cloud, te el sem olvasod egy neked írt hsz-t, szerintem bunkóság! Kain nem magának koptatta a billentyűzetet, és legalább annyit megtehetnél, hogy elolvasod, amit NEKED írt, és nem nekünk, nem másnak. Bocsi, kiszálltam. | |
| | | Lysanor Eweny Zöld elf
Hozzászólások száma : 557 Munkahely : néha akad..
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-14, 3:54 pm | |
| Na én is hozzászólok. Tegnap sajnos volt egy nem éppen jó beszélgetésem Cloval. Megírtam a mese hszt tök jó kedvvel, erre a chaten egy perc alatt sikerül ezt a jó kedvet rosszra váltani. Sok mindenben igazat adok Kainnak és én is védtelek Clo. Nagyon sokszor, jóban vagyunk (vagy voltunk, már nem tudom). n nem ellened beszéltem és nem is a kari ellen. AZ én karakterem, csak azt hallotta, hogyan beszélsz a vadalaniakkal, akik közül konkrétan egy megmentette Lysanor életét, sőt talán egy barátság bontakozódott ki közöttük. Tehát az én karim így látta. Neki nem ártottak, csak a legelején, ám utána mondhatni lecsillapodtak a kedélyek. Ezért is volt ez a szemben. De te reagáltál rá, amivel egy békés karakterkapcsolatot akartál felrúgni. Visszaírtam és szerintem reálisat. Nem akartam veled veszekedni, most sem akarok, csak nem szeretem, ha kioktatnak..userileg, pláne nem, főleg, ha olyan teszi,akivel csak egyszer találkoztam és nem is beszélgetek vele túl sokat. Na ennyit erről.
_________________ Ha elsodor az élet vihara, állj talpra, és nézz vele újra szembe!A karakter dala | |
| | | | Cloud Revan's
Hozzászólások száma : 440 Életkor : 31 Munkahely : Gyalogság/Al'Eron Ryden tanítványa
Character sheet Nép: Emberek
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-14, 5:27 pm | |
| ^^" Azt hiszem meg kell tanulnom befognom a szám. Sajna úgy vagyok összerakva, hogy nem bírok elsiklani vmi felett, ami sztem nem jó. Anomália, irreális.... sötöbö. és pont ezért is kedves Ádi, ha el is hiszed, amit írtál, akkor nagyot koppanhatsz, ha szembe szállsz velem. A karimmal ellentétben én nem hagytam volna magam megkötözni egy ismeretlen helyen, hogy aztán kiszolgáltassanak a szeszélyeiknek, még addig szereztem volna legalább egy túszt, amíg van esélyem. ^^ És az erősebb jogán kezdtem volna tárgyalásba.
Meril, pont igazad van, csak ez az én esetemben más kissé. Kain következetesen ellenem szól, így a mosatni hsz-ét is (amit nem olvastam még el, de el fogok majd), szinte előre tudom, milyen Hangnemben, és milyen ítéletesen írta. egyelőre nem tudnám kellő lelkülettel venni amit ír.
Lys, *vállvonogatás* gomen.
Xerárt meg, ha nem is tudatosan szólt mellettem, de a béke jegyében tette, és ezért hálás vagyok. ^^ Talán egy játékot lejátszhatnánk a mese után. ^^"
Hehe, de amúgy vágjátok, hogy hogy felráztam az oldalt!!! | |
| | | | Főadmin Admin
Hozzászólások száma : 981
Character sheet Nép: Adminisztrátorok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-14, 6:03 pm | |
| Ha az oldal ilyen áron produkál csak több hszt, akkor inkább zárjuk be most.
Cloud helyében mélyen elgondolkodnék, hogy ha ennyien bizonygatnak valamit, vajon nem-e nekik van-e igazuk velem szemben. Azt hiszem, akadna néhány ember, akiket megkövethetne, legalábbis a vele kapcsolatban hozzánk befutott panaszok tekintetében.
Megjegyzem, egy tússzal még nem lenne erősebb a kari. Simán lefognák, ugyanis nyílt terepen volt Valószínűnek tartom, hogy nagyobb verést kapott volna úgy, ha még támadólag is lép fel, mint így, hogy csak szóban provokálta a helyieket.
Az Arénás küzdelemre ő jelentkezett, játszott már harcrendszerrel, láthatta az ellenfeleket, nem árultunk zsákmacskát. Ezzel kapcsolatban nem fogadunk el semmiféle reklamációt a továbbiakban. Kain ezúttal túlzásokba esett, azonban a hozzászólók többsége nem vitázott még eleget Clouddal ahhoz, hogy tudja, mennyire a falnak is beszél az ember ilyenkor. Tisztelem őt a türelméért, nálam jóval hamarabb elszakadt volna a cérna.
Minden esetre a vitának itt és most vége. A téma lezárva. Erősen ajánlom, hogy ne kezdje újra senki sem a chatboxban, sem pedig a csevegőben, de a játéktéren sem.
Cloudnak a jövőre: emlékeztetem, hogy korábban kapott már utolsó figyelmeztetést a user. Ez továbbra is él, most jelzem, hogy ne szítsa a kedélyeket maga ellen, mert kierőszakolhat a későbbiekben egy bant, függetlenül az épp folyamatban lévő játékaitól.
| |
| | | Nawarean
Hozzászólások száma : 1461 Életkor : 31
| | | | Xerar Vörös sárkány
| | | | Főadmin Admin
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-16, 1:59 pm | |
| Technikai miatt a mesélői hsz estére csúszik, így a téma lezárása is 8 körül várható. | |
| | | Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-16, 2:21 pm | |
| Megharapni? Szerintem már valakinek kijárt ez a nevelő célzatú bántalmazás Xerar amíg nem kezdesz el üvöltözni egy halom sebesült között nincs miért megneveljelek | |
| | | Cloud Revan's
Hozzászólások száma : 440 Életkor : 31 Munkahely : Gyalogság/Al'Eron Ryden tanítványa
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-16, 4:17 pm | |
| o.O Akartam írni Ádi, hogy egy szinten vagyunk, de..... mikor lettél te 5. szintű????? O.o *most dobhatja a kukába a hsz ötletét T-T * | |
| | | Darthys Indoril Vörös sárkány
Hozzászólások száma : 125 Életkor : 1170
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-16, 4:19 pm | |
| Hónapok óta küldiket csinál, nem csoda ha volt hatása | |
| | | Cloud Revan's
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-16, 4:43 pm | |
| | |
| | | Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-16, 5:36 pm | |
| Én is az voltam. Csupán kaptál egy nyugtatót hogy, ne fájjon annyira a bibid Én nem akartam puha .... maradni mint te ezért küldiztem Meg hát ha egy szinten lennék veled elszomorodnék. A halál széléről hoztak vissza? Még vissza is sodorhat a balszerencse oda | |
| | | Főadmin Admin
| | | | Alex Ian Keegan Vörös sárkány
Hozzászólások száma : 647 Életkor : 39 Munkahely : épp ahol
| | | | Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-18, 12:21 pm | |
| Alex ez azért van mert te éppen nem vagy feltűnő jelenség Jajj Clo alig vártam már hogy írj futok olvasni ui.: Ne sajnáltassad magad mert kaphatsz még egy kokit is mellé. Nem fordulok vissza már a teremből h megmondjam jól teszed ha megjegyzel mert még egyszer a szárnyas halál képében is vissza láthatsz Ezt csak így kettőnk között | |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-18, 1:00 pm | |
| Alexem, hát Kain sem tökéletes. Ha fogni akarnám valamire, azt mondanám, hogy ott egy gyönyörűséges elf lány mellette, aki ráadásul a szerelme, egy még gyönyörűségesebb vörös sárkány, erős illattal, meg kisugárzással. Könnyen lehet, hogy kicsivel távolabb, vadalanok gyűrűjében ácsorgó másik sárkány már nem tűnik fel neki.
Aden, Cloud, nem szeretnénk useri ellentéteket szítani. Maradjunk csak a játék talaján. _________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
| | | Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-18, 1:05 pm | |
| Userileg nekem nincs bajom vele Csak a karijának a modora az ami hagy maga után egy s mást Ui.: Mester ha már úgyis vagy küldtem neked tegnap este még egy küldit Clo miután megütöttelek, esélytelen a beszéd. Had figyelmeztesselek arra, hogy míg én tartottalak te levegőt sem tudtál venni. Nem hogy beszédet produkálni. | |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-18, 1:32 pm | |
| Rendben, Aden, csak megelőzésképpen írtam. Megkaptam a privit, most viszont csak ebédszünetem volt, ennyire futotta az időmből.
_________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
| | | Cloud Revan's
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-18, 1:42 pm | |
| Aden. Ezt useresen mondom. Jobb lenne ha leállítanád magad, mert lehet, hogy te nem olyannak szánod, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy useresen ki akarsz kezdeni velem.
Ha nem tetszik a karakterem, azt viseld méltósággal, és ne fenyegetőzz. | |
| | | Görbelábú Frikk Ork törzsfőnök
Hozzászólások száma : 574 Életkor : 46
Character sheet Nép: Orkok
| | | | Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-18, 4:35 pm | |
| Értem Clo Ne vedd magadra | |
| | | Aldo Barras Vörösköpenyes
Hozzászólások száma : 470 Életkor : 135 Munkahely : Vándor
Character sheet Nép: Külhoniak
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-18, 7:51 pm | |
| Jó étvágyat kívánok előre is az orknak:)) | |
| | | Mitsuko Midnight Zöld elf
Hozzászólások száma : 745 Életkor : 913 Munkahely : ahol szükség ott a segítség
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-18, 9:35 pm | |
| | |
| | | Nawarean
| | | | Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-19, 2:47 pm | |
| Szóbeli vizsga sikeres 2x 100% 1 dícséretes A szakmai ismeret csak 70% lett de így sem rossz | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! | |
| |
| | | | Csevegő szoba! | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|