hello mindenkinek! Kain, az egyik küldim(A Futárszolgálat) nem lett elbírálva, lehet tudni az okát? Kevés volt az idő rá, vagy nem jó? ( az üziküldő vacakol ezért kérdem itt)
Balál Tangeran Szürkeköpenyes
Hozzászólások száma : 690 Életkor : 51 Munkahely : Szabadúszó
Balál erősödő elképzelésében korántsem tűnik biztosnak, hogy nem válik-e egy szükségszerűen bekövetkező újabb nagy háború esetén ember embernek a farkasává. Akkor a Nap lenyugszik Lanuria felett és nem kel fel.
Balál! Két okból nem kaptatok még választ. Az egyik, hogy az RT játékok miatt rengeteg az olvasni valónk és van azért saját életünk is.
A másik:
Feladat: Juttasd el az üzenetet Ambaronba. Amennyiben párosan történik a kijátszás, akkor a párodnak meg kell szereznie az üzenetet és saját megbízójának elvinni.
A feladat még nem teljesült, tehát vagy nem adunk semmit és lezártnak tekintjük, vagy kivárjuk, hogy befejezzétek a játékot.
Ne légy türelmetlen, senki nem siettet! Van időd.
_________________ "Magadban hordod a boldogságot, csak a kulcsot kell megtalálnod hozzá."
Balál zordon rengeteghez hasonlatos lelkének jót tesz a melegség- meghát szüksége is lesz most rá, átalakulások előtt áll, ezért is remélem, egymás közelségébe férkőzik a két különc
Cloud Revan's
Hozzászólások száma : 440 Életkor : 31 Munkahely : Gyalogság/Al'Eron Ryden tanítványa
Amúgy Balál engem 23 évesen simán gyereknek néz. Még mindig... " Főleg nem egy gyerek... :O" *idéz* Cloud a maga 20 évével meg még mindig elpirul ha meglát egy mellet. szóval a korhatárok kicsit el vannak tolva De a jó hír, hogy még mindig ott van a vörös bögyös
Clo egy igazi puritán fiú. Kuriózum vagyok, tessék megbecsülni.
Aden, ki mondta, hogy itt hagyom az oldalt? Jól indítasz egyből öcskös xD Elárulom, hogy eddig Eron miatt, meg azért is, mert pihenni akartam nem jöttem előbb, de ne aggódj, nem leszek ám olyan sűrűn fent, hogy veled is össze fussak. >.> Chhh *még ilyet* <.<
Amúgy Balál engem 23 évesen simán gyereknek néz. Még mindig... " Főleg nem egy gyerek... :O" *idéz* Cloud a maga 20 évével meg még mindig elpirul ha meglát egy mellet. szóval a korhatárok kicsit el vannak tolva De a jó hír, hogy még mindig ott van a vörös bögyös
Hát márpedig jó lenne visszatolni azokat a határokat, kis lány! Örülök, hogy végre belátja egy ember is, hogy 20 évesen még nem élt semmit. 100 év múlva is csak egy tapasztalatlan, az életet most kezdő kölykök vagyunk. Kár siettetni az életünk fonalának véget érését. De nagy reményeket fűzök ahhoz, hogy az elkövetkezendő közel 80 évben még sokat tanulsz, és fajod igazán kivételes, bölcs tagja leszel.
//Bocsi, nem bírom ki, hogy ne vogonkodjak kicsit bele a témába! Csak lazán és gyermeki rácsodálkozással mindenkinek!//
Csak nehogy úgy járj a vogonkodásoddal, mint a második legrosszabb költő, akinek az előadásán négyen belső vérzésben szörnyethaltak, és a Közép-Galaktikus Művészet-Manipuláló Tanács elnöke is csak úgy menekült meg, hogy lerágta a saját lábát. "" ccc.. jobb sorsra érdemes közönséged sajnálnám nagyon, miközben te csak "csalódottan értesülnél" a fogadtatásról... Javaslom ifjúság, ne várjuk ki: Tegyük ki a ZŰrben...!
Vogon Beebebrox Sötét elf
Hozzászólások száma : 589 Életkor : 123 Munkahely : Rabszolgakereskedő
Kötöszködsz, kis kamasz? Csupán a legtöbb közönség gyermeki tudata az, mely nem elég érett még ehhez. De biztosíthatlak, igen is tehetségesek vagyunk a költészetben. És ha majd rabláncon leszel, ezt be is bizonyítom neked.
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Kaptam egy olyan feladatot, hogy mesét, majd forgatókönyvet kell írnom gyerekeknek (3-6 éveseknek) úgy, hogy a központi motívum a sárkány legyen. Ezt a mesét színpadra is kell állítani, díszlettel, jelmezzel meg minden flanccal. A kérésem pedig az lenne, hogy tudtok írni nekem néhány ötletet? Az nincs megszabva, hogy keleti vagy nyugati sárkány legyen, se az hogy gonosz vagy jó. Szerepelhet a történetben több sárkány is. Ha nem is a történetre, de arra mindenképp adjatok valami ötletet, hogyan és milyen anyagokból tudnék sárkányt varázsolni a színpadra. Előre is nagyon köszönök minden segítséget.
Nehéz a témáról leszakadni, Kain, mert akkorát még nem változott Lanuria, sem Balál
Radomír, feladtad a leckét..ami a sárkány elkészítésének mikéntjét illeti! A többiben segíthetek, ha szeretnéd, mint 5letadó, a korosztályhoz is volt jószerencsém. Bábjátékban, vagy inkább jelmezes játékban, színdarabban gondolkodsz?
A hozzászólást Balál Tangeran összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2013-10-19, 3:57 pm-kor.
Cloud Revan's
Hozzászólások száma : 440 Életkor : 31 Munkahely : Gyalogság/Al'Eron Ryden tanítványa