| Csevegő szoba! | |
|
+53Norujn Carnë Yurin Akari Ambalë Markus de Berend Sierrix Adria Belorian Vogon Beebebrox Anzar Ilián Radomer Congrand Arg'h Glorien Drakon Ashmar Wyerre von Morhan Taerli Regélő Silarona Tinia Loel Fela Husani Merilien Lumel'Auvrea Aldo Barras Raman Dremer Elonar Marius Dior Liz von Dysart Sou Tyr Pak Görbelábú Frikk Lysanor Eweny Balál Tangeran Sydney H. Low Fang Aerith de l’Phairdon Lothár Von Falkenhausen Black Robe Nen Xerar Darthys Indoril Mesélő Roober Sol Furia Kesa Klensbane Kain Namelyr Cloud Revan's Thalion Órëa Alex Ian Keegan Onoria Huor Tiwele Mitsuko Midnight Nawarean Főadmin Akahana Admin 2 57 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Balál Tangeran Szürkeköpenyes
Hozzászólások száma : 690 Életkor : 51 Munkahely : Szabadúszó
Character sheet Nép: Mágusok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-10-12, 9:31 am | |
| Mindent megkaptál tőle? loooooooool | |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-10-12, 10:23 am | |
| Szépségem rohannék hasra esni benned, de jelenleg rengeteg az elfoglaltságom, a főváros kikötőjében pedig amúgy is csöppnyi az esélye, hogy megjelenjen a magamfajta. Közös küldihez esetleg van kedved? Nekem most el kell végeznem egyet-kettőt, beszállhatnál valamelyikbe, hogy emeld a karidat?! Valójában a helyi rosszfiúk közül bajszot készülök akasztani eggyel- ő még nem sejti-, csak komolyabb szinten áll, mint a karim. *Bizakodva vár, nagyon megnyerte az apró fehérnép stílusa. A külhon megismerésének vágyára fogja :d* | |
|
| |
Adria Belorian
Hozzászólások száma : 79 Életkor : 34 Munkahely : a nagyvilág
Character sheet Nép: Emberek
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-10-12, 12:22 pm | |
| Mindent, vagyis az előtörimre való rábólintást, fegyvereket és pénzt. Hát kell ennél több? Szívemből szóltál, gondolkodtam egy kettős küldetésen mert egyedül, magammal nem szívesen játszom. Ha neked megfelel napi egy reag, akkor igyekszem, mond hol és mikor és kivel És akkor én is jelentkezem ott ahol kell. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-10-12, 12:30 pm | |
| Főadminunk jótékony kedviben járt köztünk az éjjel. Nos én most a Szabotőrt és a Másik én játszom ki most már egyedül, és kérlek válassz egy küldit kettőnknek is! Avagy Pm beszéljük meg, mi is legyen! Várom az üzidet! | |
|
| |
Cloud Revan's
Hozzászólások száma : 440 Életkor : 31 Munkahely : Gyalogság/Al'Eron Ryden tanítványa
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-10-15, 1:48 pm | |
| - Kain Namelyr írta:
- Formálódik már egy ideje egy ötlet....
Mit szólnátok hozzá, ha a legközelebbi találkozót tavasszal tartanánk. Természetesen nem kötelezően, de be lehetne öltözni saját karakterünknek, és a helyszín is rendhagyó lenne. (Megjegyezném, nekem már van Kain-hajam! ) Szeged van egy hely, bizonyos Boszorkány sziget:
http://latnivalok.del-alfold.istenhozta.hu/boszorkany-sziget-szeged/232/
https://2img.net/r/ihimg/a/img51/7639/6eu3.jpg https://2img.net/r/ihimg/a/img32/3614/fz0n.jpg
Az utolsó két képet én készítettem idén nyár végén. Van még néhány, ha van rá érdeklődés, szívesen töltök még fel. Kíváncsi lennék a véleményetekre ezzel kapcsolatban. Ez természetesen még nem terv, csak ötlet.
Hali, ismét Cloud a helyszínen. Sokat tanulok, és mivel Eron haverunk még többet, ezért nincs időm játszani, de lassacskán azért, ha máshol nem, újra fel-fel bukkanok majd itt. Kinek tetszik? Attól kérek egy puszit. :3 (lányok előnyben kari miatt )
Jah igen, az ötlet nekem is bejövős. Egyszer már nagyon rajta voltam egy Clos parókán. :3 | |
|
| |
Cloud Revan's
Hozzászólások száma : 440 Életkor : 31 Munkahely : Gyalogság/Al'Eron Ryden tanítványa
| |
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-10-15, 1:59 pm | |
| Azért is cupp | |
|
| |
Cloud Revan's
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-10-15, 2:07 pm | |
| | |
|
| |
Adria Belorian
| |
| |
Cloud Revan's
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-10-15, 2:20 pm | |
| | |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-10-15, 2:27 pm | |
| ...nem törték a lelkesedésed, mert még nem találkoztál velük, kezd egy ősivel és biztos lehetsz abban kialakul melyik oldalon állsz (Clou! Te csak ne rabolgasd el! A játékát sem..) | |
|
| |
Cloud Revan's
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-10-15, 2:42 pm | |
| Dehogynem *-* Olyan izgi lesz \o/ | |
|
| |
Adria Belorian
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-10-15, 3:15 pm | |
| ne vesszetek már össze rajtam, bár _ez_ az izgi és megtisztelő Balál ha neked úgy jobban hangzik, Cloud tartozik nekem egy játékkal és bevasalom rajta:) | |
|
| |
Cloud Revan's
| |
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-10-15, 3:19 pm | |
| ...be fogod, ismerlek! | |
|
| |
Cloud Revan's
| |
| |
Adria Belorian
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-10-15, 3:56 pm | |
| Igen, lehet, hogy több játék is lesz belőle de remélem Balállal is több játékom lesz, aztán meg jó lenne egy nagy sárkánnyal is találkozni és ki tudja, lehet, hogy vele is több játékom lesz ))) nem megyek csetre, dolgozom. Csak néha van időm benézni, de offban játszhatunk valamit. Van egy gazdátlan reagom a kikötőben, de ha gondolod valahol a közelében is össze jöhetünk. | |
|
| |
Cloud Revan's
| |
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-10-15, 4:09 pm | |
| Komisz? Balál? Talán inkább Adria.... (Balál előtt =isz. előtt= bsz előtt...xd ) | |
|
| |
Adria Belorian
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-10-15, 4:22 pm | |
| - Balál Tangeran írta:
(Balál előtt =isz. előtt= bsz előtt...xd ) ezt elmagyaráznád nekem érthetően is? Tudod nekem ez most olyan mint az ET Cloud Balál után és kezdjünk újat akkor valahol. | |
|
| |
Cloud Revan's
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-10-15, 4:27 pm | |
| xD Rendben már csak a hely kérdése nincs megoldva. Verinol környéke tetszene?
Ajánlhatnám pl a Tagana öblöt? ^^"
És kezdjek é vagy kezdesz te? | |
|
| |
Adria Belorian
| |
| |
Cloud Revan's
| |
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-10-15, 5:07 pm | |
| A nyugati part? inkább pár heti lehet sztem, vagy másfél... de nem tom. ööö egyáltalán a nyugati part? | |
|
| |
Cloud Revan's
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-10-15, 5:09 pm | |
| Jaaap, Nyugati szeglet :o <.< xD
Nem nagyon vágom már, hogy mi merre van >.> | |
|
| |
Cloud Revan's
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-10-15, 5:47 pm | |
| | |
|
| |
Merilien Lumel'Auvrea Vér elf
Hozzászólások száma : 335 Életkor : 737 Munkahely : Vérelfek vezetője, vérelf-hercegnő
Character sheet Nép: Elfek
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-10-16, 12:21 pm | |
| Valaki! S.o.s.! Szeretnék kérni egy harcrendszer-továbbfejlesztést, mert úgy tűnik, hogy nem nagyon sikerült tegnap este a játékunk Vogonnal és így tök nem értem, hogy most mi mikor ér mennyit és miért. Szóval valaki esetleg elmagyarázná cseten, vagy skype-on az alapokat?
| |
|
| |
Kain Namelyr Arany sárkány
Hozzászólások száma : 2045 Életkor : 743 Munkahely : A magam ura vagyok
Character sheet Nép: Sárkányok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-10-16, 1:35 pm | |
| Elvileg minden munkanapon, egész nap fent vagyok skype-on, Merilien. Csak kérdezni kell _________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-10-16, 3:00 pm | |
| Meri: Kain a LÁthatatlan Ember ottan | |
|
| |
Vogon Beebebrox Sötét elf
Hozzászólások száma : 589 Életkor : 123 Munkahely : Rabszolgakereskedő
Character sheet Nép: Elfek
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-10-16, 6:01 pm | |
| Számomra elég jól láthatóan fent van napközben... De persze egy fiatal felnőtt elf látása sokkal tökéletesebb, mint annak, aki a gyerekkora felét sem érte meg. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! | |
| |
|
| |
| Csevegő szoba! | |
|