| Ránk borul az éj | |
|
+5Nawarean Ryn von Samok Sou Tinia Loel Mesélő 9 posters |
Szerző | Üzenet |
---|
Mesélő
Hozzászólások száma : 1520
Character sheet Nép: NJK
| Tárgy: Ránk borul az éj 2014-11-23, 10:20 pm | |
| Már csak az öregek meséiből lehet hallani azokról az időkről, amikor Lanur seregei megvetették lábukat a Remény tengerének partján. Mágikus lények ezreit űzték ki a földekről, és az erdőkből. Az űzött népek szerteszéledtek a világban. Némelyek a betolakodók közelében maradtak, és halálos varázslatokkal védték megmaradt otthonaikat az emberi hordától. A mágikus teremtmények közül néhányan visszatértek ősi erdeikbe, de olyanok is akadtak, akik más földeket oroztak el a gyengébbektől. A háború elkerülhetetlen volt. Ősi, halandók szemében fekete sárkányok vezette seregek és az emberek és szövetségeseik között. A háború véget ért az Éj-hasadéknál. Béke honolt hét évszázadig. Most azonban eljött az idő, hogy a nyitva maradt kérdéseket rendezzék. Mesesorozatot hirdetünk hát Lanuria oldalán:
- A mesék Lanuria két, egymással szembenálló szövetsége, a Birodalom, valamint a sárkányok és csatlósaik közötti háborút fogják kijátszani. - A mesékben való részvételért, mint mindig, ezúttal is jutalom fog járni. - Lehetőség lesz arra, hogy a hősök beírják nevüket Lanuria történelmébe. - A játékosok tettei hatással lesznek a háború menetére és az oldal sorsára is. - Lesz bőven lehetőség békeidős játékokra a háború mellett. - Lehet regisztrálni halálra szánt njk-t is.
Az első mese: Ránk borul az éj Témája: ork támadás egy falu ellen.
Kezdés: 2014.11.30. 21:30 Jelentkezni lehet 2014.11.30. 20:30-ig | |
|
| |
Nawarean
Hozzászólások száma : 1461 Életkor : 31
Character sheet Nép: Emberek
| Tárgy: Re: Ránk borul az éj 2014-11-23, 10:58 pm | |
| Jelentkezve | |
|
| |
Tinia Loel
Hozzászólások száma : 26
Character sheet Nép: Vadalanok
| |
| |
Sou Fehér sárkány
Hozzászólások száma : 772 Életkor : 74 Munkahely : ahol az érzésgombolyagok zárt ketrecének a kulcsa rejtezik.
Character sheet Nép: Sárkányok
| Tárgy: Re: Ránk borul az éj 2014-11-24, 6:29 pm | |
| Én is jelentkezem! Grull és a viszontlátás( még most is legyűrne, de már nem olyan könnyen) ^^ | |
|
| |
Ryn von Samok Szürkeköpenyes
Hozzászólások száma : 205 Életkor : 29
Character sheet Nép: Mágusok
| Tárgy: Re: Ránk borul az éj 2014-11-24, 9:18 pm | |
| Én is! Én is! | |
|
| |
Nawarean
Hozzászólások száma : 1461 Életkor : 31
| Tárgy: Re: Ránk borul az éj 2014-11-24, 10:39 pm | |
| Ryn te még a velem való játékot se fejezted be azt regid után kezdtük el Bocs az offért. | |
|
| |
Fela Husani
Hozzászólások száma : 389
| Tárgy: Re: Ránk borul az éj 2014-11-25, 9:59 am | |
| Jövök, épp ott vagyok, ahol lesz! Vagyis akkor maradok | |
|
| |
Vogon Beebebrox Sötét elf
Hozzászólások száma : 589 Életkor : 123 Munkahely : Rabszolgakereskedő
Character sheet Nép: Elfek
| Tárgy: Re: Ránk borul az éj 2014-11-27, 5:32 pm | |
| Hát ez izgi...
Három kari, akiről nem tudjuk, hogy bele halt-e a Telart mostanában pusztító járványba... Már majdnem befejeztem a jelentkezést, ami szerint Vogon is szeretett volna részt venni az év végi szokásos tündebálon, de akkor a hajóm Evora megint késik. És irány a kis falu.
(*Ígérem, igyekszem kedves lenni mindenkivel! Az orkokkal külön igyekszem kedves lenni, de bárki ígér nekem rabszolgát vagy venne esetleg... Nagyon kedves leszek.*) | |
|
| |
Kesa Klensbane Szürkeköpenyes
Hozzászólások száma : 306
Character sheet Nép: Mágusok
| Tárgy: Re: Ránk borul az éj 2014-11-30, 1:29 pm | |
| Megyek én is | |
|
| |
Admin 2
Hozzászólások száma : 519
Character sheet Nép: Adminisztrátorok
| Tárgy: Re: Ránk borul az éj 2014-11-30, 5:20 pm | |
| Egy (nem is olyan apró) részlet még: Mint általában, időn túli mese lesz. A reagálási idő egy hét, a hozzászólások sorrendje pedig nem kötött. _________________ "Magadban hordod a boldogságot, csak a kulcsot kell megtalálnod hozzá."
| |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Ránk borul az éj | |
| |
|
| |
| Ránk borul az éj | |
|