LANURIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

LANURIA

A sárkányok, nimfák és mágusok birodalma

Kezdőlaphttp://newagelaGalleryKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő szoba!

Go down 
+52
Alamaise
Ezana Firri
Nizzre' Zotreth
Shuga
Kain Namelyr
Blade Shilmann
Quverdinmia N'Alghir
Kroloth Naelgrath
Nexxis Fi
Garath
Kuruk
Onoria
Anzar
Mia Ruton
Balál Tangeran
Alseran
Jozef Alberts
Furia
Arveleg
Haleran
Silarona
Fela Husani
Raman
Sol
Huor Tiwele
Elonar
Roober
Jeremy Talbot
Vey'na Crossi
Kesa Klensbane
Dremer
Hossin
Arash N'gobo
Tyr Pak
Főadmin
Adama
Ryn von Samok
Görbelábú Frikk
Glorien
Lysanor Eweny
Ayda
Mitsuko Midnight
Hëmyl
Mesélő
Feynras
Sargon
Kalandmester
Aldo Barras
Daxa Lavenir
Thalion Órëa
Nawarean
Merilien Lumel'Auvrea
56 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 23 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
Nawarean

Nawarean

Hozzászólások száma : 1461
Életkor : 31

Character sheet
Nép: Emberek

Csevegő szoba! - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 13 Icon_minitime2015-11-06, 10:27 pm

Mellette kapott egy segítőt is, ha elolvasod az első mondatot amit írt, nem volt szükségem segítségre. Nos tessék megszökni a fokapun fizikai képtelenség. De adtam neki egy cselédlányt akinek nem kellett a segítsége. Ha nem ebben a három mondatban íntézi el hanem játszik tovább a cseleddel aki a kiutja lett volna ekorinbol... Most nem lenne ez a hercehurca. Tessék itt van a megbeszélt elengedés
Vissza az elejére Go down
Vey'na Crossi

Vey'na Crossi

Hozzászólások száma : 23

Character sheet
Nép: Mágusok

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 13 Icon_minitime2015-11-06, 10:54 pm

Nawarean írta:
Elegedem de szemernyit sem játszott. Az hogy két hsz van ekorinban na ez nem játék. Nem ismert meg senkit nem jart Sehol 1 mondatban heteket írt le...

Ha valakinek nincs kedve játszani azt a játékot, amit te szeretnél, akkor ne lepődj meg. Meg akart szabadulni, mert be volt ragadva a karaktere, senki mással nem tudott játszani, csak veled, veled is csak olyat, amit gondolom nem élvezett.
Ezért kell a feltételes mód, vagy a mesélői hsz, mert az emberek maguk döntik el, hogy akarnak-e valakinek a fogja lenni XY ideig, vagy sem, élvezik-e vagy sem. Ha nem dönthetnek, ez lesz a következmény: élvezhetetlen játék mind a két oldalon.
Főadmin
Admin
Főadmin

Hozzászólások száma : 981

Character sheet
Nép: Adminisztrátorok

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 13 Icon_minitime2015-11-06, 11:00 pm

Mielőtt újra kész helyzet elé állítod, beszéld meg vele! Két egyenrangú user nem egyforma képességű karakterekkel játszik.
Megint úgy teszel, mintha te lennél a mesélő Ekorinban. Ez tévedés. Két közönséges user játszik, akik közül az egyik a város vezére.
Az NJK-kat pedig Ryn is használhatja, nem csak te, ahogy te is használtad már egy rakás helyszín NJK-it.
Egy példa amikor pár sorban léptél le: Onoria színe elől, miután beolvastál neki, hogy tiéd lehessen az utolsó szó. Wink
Természetes, hogy nem vagy tökéletes, ahogy Ryn sem az, sőt, mi sem....
De ne nyomd el!
Ez a játék két ember játéka. Nem a te magánregényed. Tessék így hozzáállni!
Hozzátenném még, hogy simán lehetséges, hogy Ekorin harcosai között, akiknek ott már igazi bevételük sincs, hiszen a hegyek közül nem gyilkolhatnak, a helyieket vagy ők, vagy az orkok már megölték, az élelmük egyre fogy, vannak, akikben felmerül a kétség.
Zaricse pedig már az elején is alkalmazta a pecséteket. Ilyen összetett varázslat megtanulása nem ilyen rövid idejű. Nem lehetséges, hogy Hossintól tanulta őket, mint korábban is írtam.
És, mint korábban írtam, Ryn javítja a szökéses hsz-ét, nem pedig új játékba kezd.
https://newagelanuria.hungarianforum.net
Főadmin
Admin
Főadmin

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 13 Icon_minitime2015-11-06, 11:03 pm

Az offokat töröltem a játéktérből.
Daxa Lavenir
Zöld elf
Daxa Lavenir

Hozzászólások száma : 372
Életkor : 186
Munkahely : Idomár

Character sheet
Nép: Elfek

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 13 Icon_minitime2015-11-06, 11:34 pm

Admin bácsinak pm!
Nawarean

Nawarean

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 13 Icon_minitime2015-11-06, 11:35 pm

Jap viszont itt a lehetőség feltűnés mentesen dobbantani. Ha a fokapun kezd el meglépni az bukó akárhogy is nézed főnök azt a mennyiségű őrt képtelenség kicselezni főleg a detektorokat amin ha áthalad észre veszik. Már a fokapunál bukna a helyzet. Azt mondta engedjem el mint Hossin, de te se engedned el önszántadból azt aki lebuktathat... Nem igaz, itt van az esély kiszabadulhat, de majd eldönti h megpróbál kijutni ott ahol mindenki látja vagy egy kis kaput használ. A kiskapu a cseléd de frontálisan a kutya se jutna ki onnan. Főleg a rabok akik tudják egy csettintés és bumm. Smile
Nawarean

Nawarean

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 13 Icon_minitime2015-11-06, 11:36 pm

Főnök milyen új játék le se zártuk azt amit megindítóttunk...
Nawarean

Nawarean

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 13 Icon_minitime2015-11-06, 11:39 pm

Vey ő azt mondta játszunk egyet benn ragadt mert hetekre eltűnt amit persze nem fogok megemlíteni de még Jerry is be akarta vonni h együtt jussanak ki csak gondolom az élet hívta. Ha azt mondta játszunk egyet játszunk hát. De igazából nem játszottunk csak elkezdődött egy mese azt engem félre dobott 3 reag után hmm? Na az én verziom meg ez. Ha nem is játszol hogy elveznéd?
Daxa Lavenir
Zöld elf
Daxa Lavenir

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 13 Icon_minitime2015-11-06, 11:42 pm

Ha nem élvezed a játékot, nem játszol. Én se írtam már másik oldalon egy ideje egy helyre, mert az én karakterem is pont ugyan abban a helyzetben van, mint most Ryn: két szadista állat, szó szerint azt csinál vele, amit akar, és tehetek akármit, a mindig van egy válasz, egy drog, egy stb. Már két hónapja nem írtam oda.

Amúgy meg detektor? Bomba? Jó hogy nincs nálatok már hőkövető rakéta lassan :DD
Főadmin
Admin
Főadmin

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 13 Icon_minitime2015-11-07, 12:02 am

Azokat a védelmi eszközöket valakik kiépítették. Így többen is tudják, hogy mit, hol találnak és hogy lehet kijátszani, hol vannak az átjárók, mert hát azért ki kell tudni rajta. Ez információ és nem képesség kérdése.
Nincs egészen 500 harcosa Ekorinnak. Ha pihennek, akkor max fele van már meg 12 órás váltásra...de odabent is őrködni kell, mert csak rabszolgák vannak ott is.
Emellett nyilván vannak más feladataik is, mint az őrség.
Ha a hegy nagy, akkor a kapu irányában még kevesebben vannak.
Mégis akkora területre milyen sok őrt tennél?
Korábban kilóméterekkel számoltál. Ha a egy kör sugara 1000m, akkor annak a kerülete 6280m, területe pedig 3 140 000m2
Erre a területre még 500 embert elosztva sem tudsz a főkapuhoz rendelni túl sokat, ha bent is vannak.
De ha nem akarod túlterhelni őket, inkább 8 órában őrködnek csak, vagy még kevesebb és ez tovább csökkenti a felhasználható katonák számát.
Nincsenek azok olyan sokan, így már nem lehetetlen kiszökni onnan...
Főadmin
Admin
Főadmin

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 13 Icon_minitime2015-11-07, 12:05 am

Nem beszéltem új játékról, kész helyzetről beszéltem.
Ezek szerint a katonák, a mágusok is rabok???
Akkor nincs őröd, sem pedig igazi harcosod, vagy mágusod. Ryn nem azt írta, hogy rabszolgákkal szökik. Mágusokat írt.
Egy már általad elfogadott visszautasításhoz kanyarodnál vissza. Itt nincs időutazás, töröld azt a hszt!

Ha mégis abban maradtok Rynnel, hogy azt a vonalat követi, akkor majd ő törli a sajátját, vagy megkér, hogy töröljük, és akkor visszateheted.
Ez pedig nem vita tárgya.
Nawarean

Nawarean

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 13 Icon_minitime2015-11-07, 12:12 am

Ok
Főadmin
Admin
Főadmin

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 13 Icon_minitime2015-11-07, 12:14 am

Tessék egyenrangú felekként kommunikálni és tisztelni a másik játékost!
Ez mindenkire vonatkozik. Partnerek vagytok egy játékban!
Nawarean

Nawarean

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 13 Icon_minitime2015-11-07, 12:41 am

Jap, viszont azt kijelenteni h senkinek nem esett baja túlzás ebbe azért remelem van beleszolásom... Ha már mindenki meg van jelölve kivéve Rynt. Bocs de addig oké hogy elszökött és nyitottak egy teleportot Rynnek viszont minden árulónak ugyanaz a sorsa....
Tyr Pak

Tyr Pak

Hozzászólások száma : 62

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 13 Icon_minitime2015-11-07, 12:42 am

Látom zajlanak az események.
Nawarean: Először is nem kell minden apróságon felkapni a vizet. Rynt lehetett volna privátban is módosításra kérni, vagy esetleg a mi figyelmünket felhívni erre, ha véletlen nem vennénk észre. Mivel úgy is csak ketten játszotok ott jelenleg, egyszerűen csak várnod kellett volna egy kicsit a reagoddal. Attól pedig, hogy még nem került kijátszása az Ekkorimból való szökése, még nem jelenti azt, hogy ne vehetne részt másik játékban. Ilyen alapon mi is mondhattuk volna neked, hogy töröld egyes játékaidat, mert például Filnorenben éppenséggel a rácsok mögött próbálsz életben maradni.
Daxa: Ahogy a szavaidból kiveszem a másik helyzettel ellentétben, itt nem egy szűk helyen zajlanak az események, ráadásul a két karakter akár hosszabb időre kapcsolatba sem kerülnek egymással. Ahogy pedig főadmin is említette Nawarean csupán a hely vezetője, illetve a kitalálója. Azonban hogy mit engedünk meg abból, amit elképzelt, már más lapra tartozik.
Ryn: Ahogy olvasom, főadmin már kérte a módosítást, de szeretném felhívni a figyelmed egy általában elfeledett opcióra. Lehet kérni mesélői segítséget a események kijátszására. Ott pedig a mesélő szava a döntő.
Nawarean

Nawarean

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 13 Icon_minitime2015-11-07, 12:51 am

Igen tudom csak kemény hetem van elnezest érte.
Nawarean

Nawarean

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 13 Icon_minitime2015-11-07, 12:53 am

Viszont elmenehetett de az emberek akik segítettek neki azok halottak nem hülyeségből volt jel rajtuk... Ahogy kiléptek a kapunkon már végük volt és eme tudatban segitettek neki. Ez viszont így igazságos szerintem
Nawarean

Nawarean

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 13 Icon_minitime2015-11-07, 2:09 am

Itt jelezném hogy jövő héten nem biztos hogy leszek, mesében megpróbálok majd írni azért de ha nem sikerülne határidő előtt akkor ne várjatok rám.
Hossint megpróbálom minél előbb regisztrálni.
Kain Namelyr
Arany sárkány
Kain Namelyr

Hozzászólások száma : 2045
Életkor : 743
Munkahely : A magam ura vagyok

Character sheet
Nép: Sárkányok

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 13 Icon_minitime2015-11-07, 7:45 am

Gyerekek....Ne legyenek már olyan hsz-ek a játék céljára létrehozott topicokban, amikben egyáltalán nincs játék.
Ne offoljátok szét a játékteret.
Töröltem a két sternit.

Kain

a mindenség tengerén."
Nawarean

Nawarean

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 13 Icon_minitime2015-11-07, 7:47 am

Törlte Főadmin is nem? Mellette az alap szjnét nem lehet vissza állítani a betüknek mert nagyon idegesítő tiszta szürke fekete háttér mellett elég irritáló. Régen jobb volt....
Kain Namelyr
Arany sárkány
Kain Namelyr

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 13 Icon_minitime2015-11-07, 7:58 am

Nálam a háttér pont olyan, mint régen volt, nem vettem észre változást sem abban, sem a betűkben. Lehet, telefonos beállítások változtak esetleg, de azt meg nem mi szabályozzuk, hanem a szolgáltató. A főnök, ahogy visszanéztem, Ekorinban törölte, én meg most Sternben.

a mindenség tengerén."
Lysanor Eweny
Zöld elf
Lysanor Eweny

Hozzászólások száma : 557
Munkahely : néha akad..

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 13 Icon_minitime2015-11-07, 2:47 pm

Hali!
Ezennel visszaterek. Csak az a bibi hogy angol billentyuzeten nincs ekezet. Ha igy is jatszhatok akkor annak orulok es varom is priviben a jelentkesoket Razz Remelem tetszik az uj avi is. Puszi

A karakter dala
Kain Namelyr
Arany sárkány
Kain Namelyr

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 13 Icon_minitime2015-11-07, 2:51 pm

Nekem bejön, Lys Smile
Nem hiszem, hogy komoly hiányosság lehet, de ha nagyon akarjuk, biztos találunk kódokat ékezetes betűkhöz. Smile

a mindenség tengerén."
Aldo Barras
Vörösköpenyes
Aldo Barras

Hozzászólások száma : 470
Életkor : 135
Munkahely : Vándor

Character sheet
Nép: Külhoniak

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 13 Icon_minitime2015-11-07, 3:24 pm

Szia, Lys! bounce Jól nézel ki, mint mindig. Smile
Kalandmester

Kalandmester

Hozzászólások száma : 218

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 13 Icon_minitime2015-11-07, 3:31 pm

Bent Sternben a következő hsz...ne aggódjatok, hamarosan rátok szakítom az eget is Wink Very Happy
Nem sokáig unatkoztok majd....egyébként örülök, hogy kihasználjátok, hogy nem csak heti egy hszt lehet írni.
Tyr Pak

Tyr Pak

Hozzászólások száma : 62

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 13 Icon_minitime2015-11-07, 3:32 pm

Az hogy mi lesz Ryn segítőjének vagy segítőinek a sorsa, majd a módosításnál fog kiderülni. Egyáltalán nem biztos, hogy halál vár rá/rájuk. Mint ahogy az sem biztos, hogy csak rabszolgák segítenek neki. Több olyan elvarratlan szálat is belevittél a játékaidba, mely az ekkorimi bérgyilkosok akár nagyobb tömegének az elégedetlenségét eredményezheti. Ha pedig valaki ezeket kihasználja azt el kell fogadnod.
Ha már itt tartunk ajánlom a te figyelmedbe is Ekkorim leírását, mely meghatározza az erőterek feladatait. Ráadásul azt is leszögezi, hogy az erőterek a befelé érkezők ellen vannak. Kifelé mindegyik meglehetősen hasztalan. Amennyiben pedig új képességgel kívánnád felruházni őket, mint már korábban említettem, a mi feladatunk eldönteni, hogy engedélyezzük-e.
Daxa Lavenir
Zöld elf
Daxa Lavenir

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 13 Icon_minitime2015-11-07, 9:17 pm

Szia Lys! Smile neked nem vidámabb, játékosabb a karaktered? ő.ő
Daxa Lavenir
Zöld elf
Daxa Lavenir

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 13 Icon_minitime2015-11-07, 9:17 pm

Aldo írjak pm-et?
Thalion Órëa
Elf vezér
Thalion Órëa

Hozzászólások száma : 634
Életkor : 1879
Munkahely : Elf vezér

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 13 Icon_minitime2015-11-07, 10:50 pm

Üdv néked, Lys!
Ha gondolod, majd játszhatunk, Olassië még a béke szigete. Smile
Daxa Lavenir
Zöld elf
Daxa Lavenir

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 13 Icon_minitime2015-11-07, 10:59 pm

Időn túli játékot én is tudok vállalni most ^^ habár gyorsaságot ígérni senkinek nem tudok.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 13 Icon_minitime

Csevegő szoba!
Vissza az elejére 
13 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 23 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Csevegő szoba!
» Csevegő szoba!
» Csevegő szoba!
» Csevegő szoba!
» Csevegő szoba!

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
LANURIA :: Vendégkönyv :: Csevegő-
Ugrás: