| Csevegő szoba! | |
|
+52Alamaise Ezana Firri Nizzre' Zotreth Shuga Kain Namelyr Blade Shilmann Quverdinmia N'Alghir Kroloth Naelgrath Nexxis Fi Garath Kuruk Onoria Anzar Mia Ruton Balál Tangeran Alseran Jozef Alberts Furia Arveleg Haleran Silarona Fela Husani Raman Sol Huor Tiwele Elonar Roober Jeremy Talbot Vey'na Crossi Kesa Klensbane Dremer Hossin Arash N'gobo Tyr Pak Főadmin Adama Ryn von Samok Görbelábú Frikk Glorien Lysanor Eweny Ayda Mitsuko Midnight Hëmyl Mesélő Feynras Sargon Kalandmester Aldo Barras Daxa Lavenir Thalion Órëa Nawarean Merilien Lumel'Auvrea 56 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Daxa Lavenir Zöld elf
Hozzászólások száma : 372 Életkor : 186 Munkahely : Idomár
Character sheet Nép: Elfek
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-10-30, 12:34 pm | |
| Hát mert én is ott lakom Aztán mennék tockosokat adni xD | |
|
| |
Nawarean
Hozzászólások száma : 1461 Életkor : 31
Character sheet Nép: Emberek
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-10-30, 2:54 pm | |
| jéé Remek hír még egy ismerős lesz fenn, melyik kerben laksz? | |
|
| |
Daxa Lavenir Zöld elf
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-10-30, 10:47 pm | |
| | |
|
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-10-31, 4:19 pm | |
| | |
|
| |
Merilien Lumel'Auvrea Vér elf
Hozzászólások száma : 335 Életkor : 737 Munkahely : Vérelfek vezetője, vérelf-hercegnő
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-10-31, 6:29 pm | |
| Sziasztok! Szeretnék regisztrálni a ma kezdőd mesére egy halálra szánt NJK-t. Beraktam az et-jét az előtörténetek közé. Remélem megfelel és még nem késtem el vele. ^^ | |
|
| |
Daxa Lavenir Zöld elf
| |
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-10-31, 7:55 pm | |
| | |
|
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-10-31, 7:59 pm | |
| De egész csinos lett nem ? | |
|
| |
Daxa Lavenir Zöld elf
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-10-31, 8:27 pm | |
| Az a háló túlzás, olyan mintha harisnyát húztál volna a fejedre XDD | |
|
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-10-31, 8:41 pm | |
| A maszk alapból hálós volt, ezért volt rajta de amúgy szerintem vagi volt, mindenki engem tapizott fszom kivolt velük leszedték a festéket az arcomról | |
|
| |
Daxa Lavenir Zöld elf
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-11-01, 12:57 pm | |
| Akkor nem voltál elég félelmetes | |
|
| |
Elonar Nimfa vezető
Hozzászólások száma : 409 Életkor : 1806 Munkahely : A nimfák vezetője
Character sheet Nép: Nimfák
| |
| |
Ayda
Hozzászólások száma : 22 Életkor : 15
Character sheet Nép: Surranók
| |
| |
Daxa Lavenir Zöld elf
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-11-01, 5:47 pm | |
| Láttam, ma írok majd oda később | |
|
| |
Daxa Lavenir Zöld elf
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-11-01, 5:49 pm | |
| Másik mesébe is írsz majd? | |
|
| |
Hozzászólások száma : 335 Életkor : 737 Munkahely : Vérelfek vezetője, vérelf-hercegnő
| |
| |
Daxa Lavenir Zöld elf
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-11-02, 5:18 pm | |
| Meri bocsi h még nem írtam nem volt ihlet, de ma este írok mert már tudom mit csinálok xd | |
|
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-11-02, 10:34 pm | |
| Köszönöm Elonar azt csak 1 óra volt, először festettem ki magam xD jövőre jobb lesz | |
|
| |
| |
| |
Vey'na Crossi
Hozzászólások száma : 23
Character sheet Nép: Mágusok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-11-03, 5:03 pm | |
| Már írtam | |
|
| |
Daxa Lavenir Zöld elf
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-11-03, 7:26 pm | |
| Jeremy a fenyvesi mesében a reagod első sorát azonnal javítsd ki, amíg még nem késő xD -nagyon sír a nevetéstől- | |
|
| |
Jeremy Talbot Ember/vér elf félvér
Hozzászólások száma : 1188
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-11-03, 8:51 pm | |
| Köszi Daxa! ezt már sikerült szerepjátékos életemben másodszor is elírnom | |
|
| |
Aldo Barras Vörösköpenyes
Hozzászólások száma : 470 Életkor : 135 Munkahely : Vándor
Character sheet Nép: Külhoniak
| |
| |
Daxa Lavenir Zöld elf
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-11-04, 1:01 pm | |
| <3 Szeretetből írtam ide xDD Ha lenne aranyköpések aranytrónja Jeremy ülne rajta | |
|
| |
Elonar Nimfa vezető
Hozzászólások száma : 409 Életkor : 1806 Munkahely : A nimfák vezetője
Character sheet Nép: Nimfák
| |
| |
Daxa Lavenir Zöld elf
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-11-04, 1:52 pm | |
| Amúgy Aldo, akkor már nem is fogsz írni? Zárjuk a játékot? | |
|
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-11-06, 8:35 pm | |
| Ryn az én elméletem szerint ezt a szökést úgy kivitelezte hogy nagy parádé közepedte kisétált a főbejáraton és újongva kisérték ki az ekorinok, majd megmutatták az ösvényt is ahol nem hal bele az ezer meg egy csapdába mi ekorin körül van xD na ne csinál, ha ki akarod játszani rendesen megengedem de közel száz őrt biztos nem cseleztél ki fpleg hogy egy kijárata van a helynek.. S ahogy kilépnek a jelöltek a kapun felrobbantják őket... ha te túl is éled az a tüzijáték biztos felkelti a figyelmét a kinn strázsáló 40-50 őrnek a hegyek falain. | |
|
| |
Főadmin Admin
Hozzászólások száma : 981
Character sheet Nép: Adminisztrátorok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-11-06, 10:08 pm | |
| Nawa! Az ott a városban, a játéktér! A nem oda tartozó dolgokat tessék kivinni a csevegőbe, vagy privátba, vagy a boxba. Ez nem oda tartozó, ez nem játék. Valóban, felnyomhatja Ekkorint. Tény. Neked volt árulód, volt mágusod, mindig van egy ERŐS mágusod, vagy akár több is, csak úgy, a semmiből. Mindig van egy érved. Elárulom, ha nem lenne szükséges, useri beleegyezés a halálhoz, Nawa Filnorenben be sem jutott volna, azelőtt szétkapták volna Souval együtt, hogy elérte volna. Odabent, hiába kiváló harcos, sebesülten, legyengülve ugyanez. Már kétszer meghalt volna. A hangnem és a gyenge érvek, amiket felhozott, miért is engedje Furia neki, amit tervez és ne ölje meg, a következő, ami miatt meghalt volna. Mindez egyetlen játék alatt. És úgy, hogy user tudja, kari nem halhat meg, mert ellenkező esetben visszafogtad volna a halál torkában. Ne hasonlíts egy több ezer fős levegőben repülő erődöt amelyik lenyom egy egész várost, ahol Lanuria elit légi hadosztálya is székel néhány száz bérgyilkos által megalapított kis településhez, mert nem az! Ryn csak a saját stílusodat vetette be. Árulót talált, aki segítette, épp így szoktad. Mindenhol van beépített embered, aki épp jókor van jó helyen. Erős mágust, mint te szoktad. Kész helyzet elé állított, mint te szoktál másokat. Nem olyan jó érzés, nemde? Jerry nem egy kísérletet tett, hogy megpróbáljon akármit is kezdeni a városodban, esélyt se adtál neki. Mert amit leírt előre, user (te) tudta, és persze mindig volt ott egy mágus, aki megállítsa. Ne példálózz vele, mert elnyomtad a játékát, szerencsédre ő egy olyan user, aki szereti, ha van, aki irányítsa. Ahogy Rynét is elnyomtad és nem csak ebben a játékban. Számtalanszor példálóztunk neked arról, hogy nem kellene mindig így játszani. Azt hiszem, hogy örülhetsz, hogy így is játszanak veled még. Ha figyelmesen elolvastad volna, amit írtam, ott van, hogy javítania kell. De felületes voltál, mint általában. Öszecsapod a dolgokat, és aztán várod, hogy mindenki elfogadja a kizárólag erőből megvalósított megoldást, nem használsz feltételes módot, lehetőséget sem adsz, hogy egérutat találjanak veled szemben, muszáj, hogy a karaktered kimutathassa erőfölényét velük szemben és megalázhassa a nála gyengébbeket. Ez nem vall egy sok ezer éves elmére, végképp nem egy olyanra, aki tisztában van saját erejével. Sorolhatnám még, de nem akarom, nem ez a célom, csak az, hogy érzékeltessem, mennyi mindent kaptál, és te mégsem engednél jottányit se, amikor valaki hozzád hasonló módon próbálna játszani. (Úgy tudom, előre megbeszéltétek, hogy a karid elengedi majd....ez hova lett?) Ryn javítani fog, elolvassa az elszórt leírásokat a városról, hogy valósághűbb legyen a szökése. Te pedig el fogod engedni, és mivel időn túliban játszik, nyugodtan írhat a mesébe is, mert az később van. És a teljesen aberrált lakosság. Gwaith-dúr elitjei....Thalion elitjei....Filnoren harcosai... Soroljam még, hol bántál teljesen aberrált ként a másik táborhoz tartozók NJK-ival? Megint csak azt tudom mondani, ez pontosan az a tükör, amire szükséged van, hogy jobb játékos legyél. Légy szíves, gondolkodj el ezeken! És ha nem játszotok, akkor azt, mint az elején írtam, ne a játéktérben tárgyaljátok meg, hanem off témákban!
| |
|
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-11-06, 10:18 pm | |
| Rendben, elgondolkozva nekem is voltak ilyen játékaim. De ezek közül mondj egy példát kérlek ahol 6 mondatban lezártam egy elég kemény szökést. Szerintem erre nem volt precedens a karrierem alatt. 6 teljes mondat Filnorenben... Gwaithban vagy akárhol. Arra a hat mondatos reagra az a válaszom amit leírtam, mert az a kidolgozatlan szökés, amit Ryn végrehajtott Ennyire felett. Nekem is vannak bakiim, de Jeremy se 6 mondat után szabadult meg a karmaim közül. A jatekteri írás miatt meg bocsánat. Ryn ha szökni akarsz szöknél de nem 6 mondatban intézd el. Azt irtam le neked pm ben ami mellette nem volt leírva az előző játékokban. De még Jerrynel is elő kerültek az örök. És ha egy profi tolvaj akinek a be és kisurranás a szakmája sem talált kiutat te miért is lelted meg. Indokold légyszíves. Közel 70 ember őrködik ekorin felett ha mind a hetvenet elaltatod és azzal a tízzel el is indulsz elhagyva a fokaput még 400 ember ered utánad... És közel. 1 km után tisztában vannak vele merre vagy, mellette több száz csapda várt rád odakint említésre se méltatva őket. Azért főnök van nekem is hibám de nem intéztem el soha egyetlen reaggal egy jó három oldalas mesét sem. | |
|
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-11-06, 10:21 pm | |
| Elegedem de szemernyit sem játszott. Az hogy két hsz van ekorinban na ez nem játék. Nem ismert meg senkit nem jart Sehol 1 mondatban heteket írt le... | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! | |
| |
|
| |
| Csevegő szoba! | |
|