LANURIA A sárkányok, nimfák és mágusok birodalma |
|
| Shuga | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Shuga Barnaköpenyes
Hozzászólások száma : 1047 Életkor : 45
Character sheet Nép: Mágusok
| Tárgy: Shuga 2016-04-19, 1:08 am | |
| Varázskőnyv: Robbanó kavics-Explosio sabbulus: A varázslat hatására apró kövek kavicsok robbannak fel életerő elvételre ez a varázslat nem alkalmas noha meglepni megzavarni az ellenfelet tökéletes. Célirányos használata dobozok ajtók ki nyitása minimális erőbedobással kevés zajjal. tárgyalkotás-argumentum fabrico: hétköznapi tárgyak alkotása földből sziklából szikla keménységgel. Esetenként fegyverek is készülhetnek de ezek egy valódi fegyverrel szemben ritkán állják meg a helyüket. Föld fal-Humus murus: egy falat hoz létre a varázsló szintjétől és a belefektetett erőtől függően. Lökés hullám- impulsus fluctus: a föld rezgéseit hozza elő és célzott irányba küldi a varázslat szint és erő függvényében erősíthető föld gyógyító ereje-terrenum medico: egy viszonylag bonyolultnak tűnő varázslat a használat előtt az újait a földbe vájva és a varázslatot aktiválva egy lassú regenerálódás indul meg a varázslat időtartama a sérüléstől függ, de hasznos még 1 komponensű mérgek gyógyítására is. | |
| | | Shuga Barnaköpenyes
| Tárgy: Re: Shuga 2016-05-19, 12:41 pm | |
| Swaartekrag bom-Gravitas pyrobolus -Gravi bomba: gyakorlatilag egy nem sebző varázslatról van szó amit a varázsló 1 vagy több célpontra is kilőhet. Hatása a célpontok tömege megtöbbszöröződik, alap esetben csak 2x-re de lehet erősíteni, ha több varázsló egyszerre használja.
Talpa pyrobolous- Vakond bomba: A varázsló a földet megérintve a célpont-tok alatt idézhet elő robbanást. Legfőképp csapatok ellen hasznos. Megjegyzendő hogy a varázslónak nem kell a célpontok mellett álnia mer így ő is megsérülhet elég csak látnia őket, de azért a max távolság és a sebzés függ a varázsló erejétől.
Saxum stis- Szikla tüskék: A varázslat sziklákat ránt elő a földből amik felnyársalják a felette állókat.
A hozzászólást Shuga összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2016-09-05, 5:06 pm-kor. | |
| Tárgy: Re: Shuga 2016-06-05, 12:08 am | |
| A démonom és én, avagy egy fura barátság kezdete. Utamat az Agare sivatagba egy zűrös ügyfél előzte meg, noha a pénz és az információ kecsegtetőnek tűnt. Így utólag vissza gondolva kevésbé vagyok meg győződve róla hogy, megérte a dolog. Utam először is egy a sivatag szélén elhelyezkedő városba vezetett, legalább is utolsó hírek mesteremről innen származtak. Egy kis por lepte fogadóban szálltam meg, némi csendre és magányra számítottam, de kellemetlenül sokan voltak a fogadóban. Mindegy nem lehet minden nap az enyém, már a lovaglás is kikészített nem hogy a tömeg a fogadóban, de egyik ellen se tehetek semmit, illetve utóbbi ellen tehetnék, de lásuk be hogy akkor csak egy helyes kis rácsos szobában végeztem volna. Mindegy volt már, az este huzatosabb itt, mint számítottam, így meleg ételt és valami ütős itókát rendeltem. Amíg kihozzák, körbe nézek és megakad a szemem pár kártyázó fickón. Amint megvacsorázom és iszom egy jót, követem elhatározásom és szerzek némi pénzt. A játék gyorsan el fajult ivása és ezzel összekötött fogadássá, magyarán ki bírja tovább. Amatőrök azt hitték kidőlök az erős italoktól, de ezt leshetik. Igaz reggel, amikor felébredtem mind hármunk kezén láncok csilingeltek és én még ki is voltam kötözve. Vajon mi történhetett a fogadóban, hogy ide jutottunk, a két mocskot elég gyorsan elengedték csak én maradtam egyedül mágiámtól megfosztva ültem a falnál. Amikor belépett egy nemesi gúnyát viselő személy és érdeklődő pillantásokkal nézett rám, hogy vajon magamnál vagyok e vagy még a korábbi tombolást pihenem ki. - Üdvözletem utazó az elmúlt órákban sok gondot okoztál nekem és a városőrségnek, nem is felejtve a fogadóst, aki sírva könyörgött, hogy kötözünk ki téged a sivatagba, hogy a hangyák emésszék el a tested, amiért kicsit átrendezted azt a sufnit, amit ő fogadónak nevez. És a tegnapi mutatványod után elég sokan démonnak tartanak, persze én tudom, hogy nem vagy az, de így ha megteszel nekem egy szívességet akár el is engedhetlek. Elég, ha bólintasz vagy megrázod a fejed és máris a megfelelő helyre kerülsz, nos, mit választasz?- Nem felejtetted el a másik lehetőség taglalását, esetleg a büntetés miben létét nem hiszem, hogy kivégeznének pár bútor összetöréséért. Vagy igen?- Hm… Jogos, ha a nemet választod, mész a tűzhangyákhoz nem foglalkozom piti dolgokkal, és keresek mást a helyedre. Szóval igen vagy nem? - Nincs sok lehetőségem maradjunk az igennél, szerintem ezt akartad hallani.A figura elhallgat és kisétál, két őr jön, be elégé igyekeznek nem hozzám érni, vajon mi történhetett? Ideje kiderítenem, mert ez így zavaró lesz, bármit is szeretne tőlem, ha rettegnek az számomra szokatlan. A cuccom az udvar közepén fekszik egy rúnakör közepén, első látszatra bezáró körnek tűnik, de ebben nem vagyok biztos, óvatosan közelítem meg. Amint át nyúlnák a peremén egy apró lángocska lobban a kezemen és megéget kicsit, de azért időben elkapom, a kezem bár nem értem mi folyik itt. Fel mordulok, kis földlökéssel ki taszítom a holmimat és morogva szedem össze a tulajdonom. Az őrök szemébe még nagyobb rémület költözik, de most már a kíváncsiság is húz, hogy a rúna miért égetett meg engem. És egyetlen mozdulattal belépek, elsőre gyakorlatilag össze esnék, de van elég erőm megtartani magam, de a rúna egyszerűen egy lángolással semmivé lesz. El vigyorodom és körbe nézek őrök, falusiak, munkások egy lélek sincs a kaszárnya udvarán pedig eddig mindenki bámult engem. Vállat vonok és megkeresem a nemest, ha már kihozott. Az utca egy árnyékosabb részén leltem meg a férget. - Most hogy végeztünk a vizsgáztatásommal elmesélné, mi a halálért retteg mindenki tőlem és mi volt az a rúna kör ott? – mutatok a börtön felé. - Igazából peches vagy barátom-nevet fel-egy démon úgy döntött rajtad keresztül hozza a frászt a helyiekre, akik egy kis bányában dolgoznak a sivatag alatt. De ne aggódj, elég kevés utazóval történik meg és a legtöbbször barna köpenyesekkel, így senki nem fog bántani max a kocsmáros fog felbérelni egy gyilkost, hogy öljön meg téged. - ismét nevet engem meg kitör a frász. - Mi a munka térjünk rá, hogy mi előbb magam mögött hagyjam ezt a bolond falut.- A munka az, hogy egy ifjú embert elrabolt pár rabló és a falu mecénását zsarolják vele, a te feladatod, hogy vissza hozd a fiút és a váltság díjat is. Amint vissza hozod, némi jutalmat kapsz és a szabadságodat, természetesen.- Rendben van valami, amivel könnyen rá találok vagy kérhetek egy személyes tárgyat az ifjútól?- Gyakorlatias vagy ez tetszik, íme, egy gyűrűje, amit viselni szokott. Ez elég lesz ahhoz, hogy megtaláld őt, eredj és járj sikerrel utazó. – rám kacsint és eltűnik az utca végén, és itt hagy, mint ebet a sivatagban, mindegy le ülök, össze ütök egy könnyebb fűrkészt és útra kelek. Utam első napon elég csendesen telik és mit ad isten egy átkozott sivatagon kell átkelnem, lovam is elég stresszes, és ahogy elnézem az este se lesz csendesebb. A várostól 5 órányi lovaglásra egy átkozott homokviharra leszek figyelmes, amit kikerülni már nem tudok, a lovam le vet magáról és eltűnik a sivatagban. - Rohadj meg büdös gebe, ha megtalállak, megsütlek és megeszlek.- Nem rossz ötlet hűje gyerek gyere, le hozzám beszélgessünk.Mire észbe kapok, valami leránt, a homokba majd egyre mélyebbre húz, amint ellep elvesztem az eszméletem. Mikor magamhoz térek, egy hatalmas barlangban találom magam egy homok ágyon. A barlang egyik részén egy hatalmas bestia szobra áll, előtte egy vörös kristály, amiből hatalom sugárzik. - Magadhoz tértél mimóza? Kezdtem unatkozni. – A hang a szobor felől jött, de a szobrok nem beszélnek így maradt a hatalmas vörös kristály. - Ki vagy és mit akarsz tőlem, és miért van az az érzésem hogy a tegnapi dolgok miattad történtek?- Nem vaktában lődözgetsz hülye gyerek, minden pontosan így történt, és meglepő, de te tökéletesen passzolsz hozzám, noha testben apróbb, vagy de a mágia affinitásod tökéletes számomra. A lehetőség hogy megszálljalak, szinte adja magát, de van egy kis bibi.- Bibi? Milyen bibi, mert eddig nem vagyok a terved mellett.- Nos, igen ez a gond túl erős az akaratod és még ellen is tudsz állni nekem. Ezért üzletet ajánlok neked. Megtanítalak mindenre, amit a mágiáról tudok, segítek eszközökhöz jutni, és esetleg tetoválásokkal is erősíthetünk téged, már ha beleegyezel, hogy beköltözzek hozzád, mint amolyan bérlő. És esélyes hogy azonosulunk az alku után szóval nem vesztesz semmit. Mielőtt kétségbe vonnád, a dolgot elmondom, hogy haldoklom, nem azt mondom, hogy mostanában halok meg, de záros a határidőm, szeretnék körülnézni oda kint és nem ebben a redves lukban kuksolni az elkövetkező években. Szóval egy viszonylag csendesebb útitárs lennék melletted, aki tanít, fejleszt és segít buta kincseket szerezni és halmozni. Na, mit szólsz a dologhoz?- Azt hogy hülye vagy ha ezt bárki bevenné te már rég szabad lehetnél és tombolnál, gyilkolnál és ki tudja még mit tennél.Azonosulni mi a fenéről beszélsz? Ezt még kevésbé veszem be.A szobor elvigyorodik, mire a kardom már a kezemben van, ő felém ugrik, és le sújt rám. Félre vetődök az útjából, a plafonról homok kezd el folyni, ezzel is közelebb hozva a gyors végemet. - Ugyan már emberke, ha komolyan ezt tervezném, szükségem lenne egy hozzád hasonló konok bunkóra, hm? Simán lerántanák ide egy helyit és megszállnám és mehetne a vérzivatar, ehhez képest kénytelen vagyok egyezséget kötni veled, mert valami fura benned és engem érdekel ez. Meg akarom érteni ezért ajánlottam fel a dolgot.- Aha és ezért akartál lecsapni, mint egy legyet. És ezért ölsz meg homokkal. Ugye te egyenes entitás.- Nagy a szád bolha, de ha a valódi testem lenne, te már a karmaim közt könyörögnél. De így csak én teszem ugyan ezt…- Az lehet, de most befejezzük nagyfiú – Erőt viszek, a testembe megnövelem a kardom és lezúzom azt a melák troll méretű szobrot, és a romjain keresztül kijutok innen, vagy nem. A szoborral való csatám kisé elhúzódik, hisz közben a kristály lelkesen szurkol és szid mikor milyen reakciókat sikerül kinyerni belőle. A csata hamar véget ér a szobor végre darabokban, a gond az, hogy én is, a végét járom, amikor nagyeszű cimbora megszólal. - Ha jól látom, te most épp döglődsz némileg gyorsabban, mint szeretnéd, szóval felajánlom ismét a dolgot, de most már a gyógyításodat is hozzá csaphatjuk, ha gondolod, én rá érek, te halsz meg úgy 10 perc múlva a törött bordáid miatt. – És a piszok fütyörészni kezd, ha lenne, torka szorongatnám, de most ezt az opciót kihagyom. - Rendben van, mit kell tennem? - Nahát, milyen sietős lett hirtelen, én meg hogy rá érek. – Érzem, hogy vigyorog a dög, oda sántikálok, és véres kézzel megragadom a kristályt, hogy össze törjem. Nos, ez nem volt a legjobb ötlet tőlem, a kristály felizzik, magába szippant és elvesztem a tudatomat. Egy idő múlva magamhoz térek, semmi fájdalmat nem érzek, elemben a testemet nem én mozgattam. - Jó reggelt hülye gyerek, látom magadhoz tértél bocs a kényelmetlenségért, de kellett némi igazítás hogy elviselj engem idebent. Amint teljesen meg gyógyulsz, át adom, a szekeret addig csak aludj. És jegyezd meg mától a nevünk egy sajnos nem én nyertem így a te neved kapom én is Melfyormer örökre sírba szállÉs álomba szenderülök, rémálmok hajtanak amiben én is szerepelek de tudom hogy azokon a helyeken nem jártam, és ahogy elnézem nem is fogok már,legközelebb mire magamhoz térek, halvány lila fogalmam sincs, hol vagyok és miért.
A hozzászólást Shuga összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2016-10-04, 1:11 am-kor. | |
| Tárgy: Re: Shuga 2016-06-14, 10:37 pm | |
| Argumentum manicae- Föld bilincs: Egy elégé földhözragadt varázslat ami hát a földhöz köti az áldozatát mozgásban elégé korlátozva.
Argumentum in flore- Föld ereje: Varázsló megtöbbszörözi a saját fizikai erejét, természetesen nem végtelen erővel, de még így is elég messze az emberekétől és elég közel a sárkányokéhoz. A varázslat sűrűbbe teszi a felhasználó testét masszívabbá az izmait, ami erő és állóképesség növeléssel jár. A hátránya hogy a felhasznált idővel arányosan a test átlépi a tűréshatárt ami komoly károkat okoz a figyelmetlen felhasználó szervezetében.
Ultro argumentum in flore- Még több erő: A varázslat teljesen azonos az előbbivel némi módosítást kivéve. Mivel az a tévhit terjedt el sok harcos közt hogy a túl sok izom még ha erőt is ad lassítja a testet. Ez a varázslat bebizonyítja hogy tévednek a sűrűbb izomzat immár nem csak erőt és állóképességet ad, még közelebb hozza a használóját a sárkányok sebességéhez és erejéhez. Az egyetlen bökkenő hogy ennél a változatnál a használó teljesen túlfeszíti már az elején a szervezetét, és ha nem jut gyógyító közelébe akár bele is halhat. javasolt felhasználási idő max 2-3 ütés utána saját érdekében meg KELL szüntetnie a varázslatot vagy belehal.
| |
| Tárgy: Re: Shuga 2017-07-31, 5:43 am | |
| Swem op Aarde-Úszás a földben: Ez egy érdekes varázslat gyakorlatilag az utazás megkönnyítésére szolgál. Természetesen a föld alatt az egyetlen hátránya a sziklás talajok. Noha tényleges úszásról nincs szó de ez jellemzi a dolgot a varázslat ideje alatt a föld számára olyan mint a víz a halaknak az egyetlen szépsége a dolognak hogy nem lesz vizes.
Oë aarde se-Főld szemek: a varázslat a varázsló mágia szintjeinek szorzata számú tudattalan földelementált hoz létre amiket felderítésre használhat, harcra képtelen egyedek max harci cselekedetük az öklelés lehet ami egyben a testűk megszűnéséhez is vezet.
Aarde geweer-Föld ágyú: a varázslat több a kavicstól a fejméretig bezárólag méretű föld vagy kő darabot ránt ki amiket egyesével vagy egymás után ne adj isten egyszerre útjára engedhet.
Aarde ontplof kanon-Robbanó föld ágyú: mint az előző varázslat csak itt már egy másik varázslattal kombinálva.(Explosio sabbulus) | |
| Tárgy: Re: Shuga 2017-11-20, 1:40 pm | |
| Afstotende rots-Repülő szikla: A varázslat egy nagyobb kőtömböt emel fel a talajtól és utazásra használható esetleg nagyobb súlyok cipelésére alkalmas. Utazás esetén max önsúlyát esetleg meg egy embert vihet magával lévén egyensúlyban is kell tartania utazás közbe.
windbuks-Légágyú: Ez a varázslat szintén "utazásra" alkalmazható csak rövidtávon, mivel kilövi a használóját a levegőbe vagy amerre irányítja egyfajta gyors szökésként használva. (Megjegyzendő hogy nehezebb tárgyak kilövésére is alkalmas de nem ez az elsődleges célja).
Laser veer-Lézer csóva: Erős energia csapás tiszta nyers energiából (Fúria után szabadon)
Sandliggaam-Homoktest: ez azért nem szorul túl sok magyarázatra a mágus testét homokká változtatja
Liggaamserm-testpajzs: egy adaptív védelem fegyverek ellen egyetlen gyenge pontja az hogy egyszerre egy célpontot semlegesít így íjászok ellen nos véresen keveset ér de minden egyéb ellen hatásos (persze megfelelő erővel bármi semlegesíthető de addig véd. | |
| Tárgy: Re: Shuga 2019-11-23, 11:05 am | |
| Sand woed - Homok fergeteg: Ez a támadás összegyűjti a közelből a homokot, port és az apró kavicsokat. Majd a célpontot körülvéve, avagy beborítva, elkezdi a bőrét a ruháját és amit ér letépni arról. Nem egy kedves varázslat.
Skaduwee bewe- Árnyék förgeteg: A varázslat támadó jellegű, a hatása hasonlít a homokból lévő testvérére, de ezen varázslat csontig hatol, és kiszívja a célpont életerejét. Természetesen a folyamat megállítható a használó által, viszont kevés oka lenne rá.
Bestry aura - Harci aura: Ez a varázslat, elég látványosnak nevezhető és erős is. A látvány elemet az adja, hogy a mágus szemeiből és a szájából, zöldes fekete füstszerű fény árad ki, ami lassan körbefollya a testét. A mágus mágikus tulajdonságának megfelelő értékben növeli a harci tulajdonságait. A hátránya a varázslatnak az, hogy amíg mondhatni felerősödik emberfelettire harc terén, addig semmilyen más mágiát nem képes használni. Az aktív mágiák egy része is megszűnik, pontosabban azok amik hasonló bónuszt adnak. Azaz nem adódik össze, semmilyen más mágikus bónusszal, csak a felszerelés adta pluszok érvényesülnek. | |
| Tárgy: Re: Shuga 2021-08-02, 3:07 pm | |
| Sárkány elemi dühe nos itt nem egy szimpla támadásról beszélünk, hanem egy elemi és fizikai megtestesűlésről, illetve ezek keverékéről. és persze rögtön 3 verzió hisz a tesztelés előbb volt meg mint a leírás 1. Verzió követelmények: Démon alak+ Földtest+ Föld mozgatás+ Lebegtetés Az első verzió igazából négy varázslatból áll össze és így erősen megterheli a szervezetet. Ható ideje 5-10 perc. Használatra Valturaanal közös mesénkben került sor. A másik buff block tényező a mágikus kimerülés a fent e,lített okokból kifojólag. 2. Verzió Követelmények: Démon alak+ A másik három esetleg öt vari egy varázslatba foglalása. Hatóidő itt már meg nő, hisz csak egy varázslat van fentartva, noha itt sem végtelen a felhasználási idő limit. Itt olyan 20-40 percre gondoltam de ha nem használ mágiát a testben azaz csak a harcra koncentrál akkor esetleg 1 óra a fentarthatóság 3. Verzió követelmények: Démon alak+ Az elöző vari kombináció kevesebb föld elemi súly mozgatással, kombinálva az eleven sötéttdséggel és ezen anyag lángjával. A megmozgatandó súly csökkenése miatt több ideig marad aktív a varázslat. Azaz 1 óra harc idő és kb 8 óra utazási ideig tartana. A megterhelés mágikus téren itt ugyan csökkenne, de itt is huzamosabb ideig nélkülöznie kellene a mágiáját, miután lejárt a varázslat hatása. Ha megszünteti idő előtt, ujra már nem hívható elő egyik verzió sem, hisz nem teszi ez a varázslat sárkánnyá, csak annak egy koppintásává. Már ha engedélyezed. Még egy apróság, kimerülten nem megy. Az elemi formák mind három esetben a fizikai testének számítanak, így az azokat ért támadás ténylegesen is eléri. | |
| Tárgy: Re: Shuga 2021-08-05, 2:50 pm | |
| Egy kis szösszenet Melfyomerről.
A nap lassan kel föl a Sárkányvölgyben, a tojások barlangjánál két sárkányt lel a felkelő nap első fénye. Engem Melfyomert, és az őrtársamat Kilimét. A lány kisebb mint én de ez apróság hisz kedveljük egymást, míg én a barlang járatát teljesen kitudom tölteni már fekvő helyzetben is. Így bemásznom körülményes, de megoldom. A tojások őrzése minden sárkány közös feladata, hisz a fiókák biztosítják a fennmaradásunkat. Mostanában egyre kevesebb tojás kerül ide, ez is jól jelezve menyire veszélyeztetve van a fajunk fentmaradása. A pihenőnk elég nyugodalmasan indult, de a távolban öt sárkány tűnt fel, a kilétük nem lepett meg, de az már biztos hogy a környék hangos lesz. Feltápászkodom a bejártot kitágítom és belépek a tojás fészekbe amit őrzünk. A tojások körül kellemes meleg érződik, mindegyiket alaposan megszaglászom, és persze mágikusan is ellenőrzöm, hogy semmi gubanc ne legyen. Egészen a hátsó részig jöttem, ahol két tojás van elkülönítve. Egy jég és egy vörös. A vörösre apró lángot lehelek miközben a tüzet a tojásba dörzsölöm, a másikat Kilimére hagyom hisz ezek a tojások a mieink, és én jobb ha nem jegezek mert a végén kárt okozok a fiókánkban. De azon is végig simítok, miközben az ütődött Därur, és gyíkjai lassan megérkeznek. Kilime meg az alvást szimulálja, nem sok oka van félni a társaságtól négynél még ő is nagyobb. Därur meg az én prédám. Ahogy kilépek a kapu összezár, nem díjaznám ha a tojásoknak baja esne. - Micsoda illusztris vendég, Därur apád tudja hogy errefelé repkedsz vagy megint a nemlétező vezérségre gyakorolsz? Látom újabb fiókát paliztál be. Vajon ha össze töröm azután is veled marad? Heverk el Kilime mellett, gyakorlatilag semmibe véve az öt sárkányt. Akiket főképp Därurt eléggé felhúz a tettem. De engem ők nem izgatnak, pihenek tovább. - Tudjuk hogy van bent pár jég tojás az minket illet adjátok át őket és megússzátok sertétlenül. Szólal meg a főgyík, ásítok közben és Kilime rám teszi a fejét, ezzel is jelezve nekik hogy gyengék hozzánk képest. Vajon Kilime miattam ilyen agreszív, vagy alapból megtépné ő is mind az öt idiótát aki a fiókáinkra pályázik. Gyanítom ez lesz a fő ok. De egyelőre nem mozdulunk. Az új fiút küldi hozzánk erősködni, előre sajnálom a kölyköt még a tojáshéj se esett le a seggéről, de már élethalál harcra készül a tudta nélkül, két képzett gyilkossal. Ahogy landol, és beszólhatna nekünk, egyetlen faroklegyintéssel beépítem a hegybe. További megerőltetést nem pazarolok rá. Félszemmel nézek a csoport eszére, vajon mi jut neki ebből el a tudatáig. Kilime eddig bírta nyugalommal, és hergelni kezdi a másik három sárkányt, persze néha Därurnak is oda bök, de a célpontjai a 3 hím akik erősnek hiszik magukat. Én nem mozdulok, pontosabban csak a farkammal legyezgetem és dobolok a sziklán, ahova taknyost söpörtem be. A kölyök magánál lehet de mozdulni nem igazán tervez. Kilime harca véres és heves csatává fajul, bár ki kárhoztatná a dolog miatt. Tekintve hogy a saját tojását védi amiről senki se tud hogy a miénk. Ezek öten csak a faji identitásuk miatt erősködnek egy tojás miatt. De tuti hogy nem szerzik meg. Alig egy fertály óra alatt Kilime cafrangosra tépi a három titánt, igaz ő is szerzett sebeket. Mégis csak ő landol mellettem. A sebeit megnézve és tisztára nyalva, gyógyítani kezdem, noha puffogna viszont vissza morgok rá. Ezután durcásan de elégedetten tűri míg végzek. Därur agyát elönti a harag. - Azt hiszed hogy egy nőstény legyőzhet minket és te csak fekszel amíg ő harcol. Milyen gyáva sárkány vagy te. Egy nőstényt hagysz harcolni az igazadért, undorító vagy. Kilime is vérszemet kap, de finoman ráteszem a tarkójára a lábam, és nyugtató szavakat suttogok a fülébe. Därur nem kispályás sárkány, Kilime kimerült és sérült is. Bár tutira kettéharapná a nagyképű hímet, de ez most rám vár. - Azt mondod Kilime helyettem harcolt? Inkább csak megelőzött, és lássuk be a három csődtömeg is megtanulta milyen az amikor egy nemesinek nevezhető vérvonal örököse helyre tesz három tökagyú sárkányt. De hogy boldog légy, téged én verlek el, hogy tudj panaszkodni az őseidnek. Azt nehezen hiszem hogy bármelyik ősit iderángatod. Amúgy ha Kilime miatt vagy itt, ne keress kifogásokat, már az értésedre adta hogy gyenge vagy hozzá. Kopj le. Felkelek Kilime mellől, nyújtózom mint egy macska, majd egyetlen ugró lendületből az idegbeteg Därurnak ugrom. A támadásom meglepi, de még időben kitér, de ez csak a szerencséjén múlik csak, mint a kiképzésén. A harc egyre magasabban zajlik egyre gyorsabban, mindketten adunk és kapunk. Egyre magasabbra emelkedünk amikor már egyre ritkább a levegő. Itt csapunk össze újra. Ő kihasználja a tényt hogy itt elég gyenge a lángom és erősebb a jegesedése. Nem tartozik az ostoba harcosok közé. Viszont én se pazarlom a lángomat arra hogy őt üssem, inkább a testem melegítem belülről. A harc lassan fél órája tart, és még mindketten jól tartjuk magunkat. Vélhetően ugyanaz hajt minket, de erre most nem lehetek büszke. Kezdem unni a tökölést így egy alattomos mozdulattal, a farkánál megrántva rántom meg lefelé és hajítom is a föld felé. Erőben egyenlőek lennénk, de egy varázslattal a szárnyait összeszorítom. Amíg a kötésből ki nem szabadul zuhanni fog. Utána száguldok, felgyorsítva magamat, és többször is megtámadom cikázva körülötte. Majd megragadva a szabadulása előtt, felgyorsítom a kettőnk zuhanását, így passzírozom ki belőle a szuszt és a harci kedvet. Amint becsapódunk, én a nyakára lépek, és végig karmolom az arcát. - Ezt a pofátlanságodért kapod, mert Kilimét kergeted. Ha nem lenne tilos megölnöm téged most igencsak hulla lennél. Majd az oldalába marok, mint gyengébbnek és ott hagyom. A vakarcs időközben lemászott a falról, és elhúzta az eszméletlen társait Kilime karmai közeléből. Most a vezetője összetört testét igyekszik menteni. - Ha a három díszpinty magához tért, az idiótát vigyétek magatokkal, mi holnap úgyis küldetésre megyünk. Amúgy megsúgom egy darab jégtojás sincs odabent, erről a holnapi őrséggel egyeztethettek is. Därur csak a saját céljai miatt jött ide. Szóval tűnjetek el vagy megöllek titeket. Most én heveredek le, és élvezem Kilime letolását a harc hossza és a fölöslegesen beszedett sebek miatt. De a fejemre nem ezért üt erősen. Hanem mert műsort csináltam Därur leveréséből. Reggelre a váltás már a megfelelő számú tojással szembesül, a korábbi két tojásról úgy sem tudott szinte senki. A bolondok valószínű megtépik a sérült gyíkot, de így jár aki hülye. Kilime és én az emberek fővárosa felé veszük az utat, hogy levadásszuk Kaint, vagy aki az utunkba akad.
| |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Shuga | |
| |
| | | | Shuga | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|