LANURIA

A sárkányok, nimfák és mágusok birodalma
 
Homehttp://newagelaGalleryGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Stern

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20
SzerzőÜzenet
Görbelábú Frikk
Ork törzsfőnök
avatar

Hozzászólások száma : 510
Életkor : 40

Character sheet
Nép: Orkok
TémanyitásTárgy: Re: Stern   2018-09-14, 9:08 pm

*Az ork óvatosabb, mint társa, a nyíl azonban gyorsabb volt nála. Nem segíti sem a sötétség, sem az elf szavai, bár nem minden ork buta annyira, hogy fel is üljön az ilyen provokációnak.
A bordái közé álló nyílvessző végét elmarkolja, majd kirántja magából. Ez menti meg a döféstől, amit neki szánt az íj végével az ellenség.
Eközben a támadó nem rohan el mellette. Az ork vér a lépcsőre spriccel a nyíl végéről.
Még a kezében markolja, majd azt is elhajítja Jeremy felé. A fájdalom újra beléhasít és hangja ott visszhangzik a mágus házának falai között.
Társa hallja, de még mindig a combját markolássza, vagyis az abból kiálló tőrt.
Fél kirántani, nem akar elvérezni. Kardját maga elé tartja és előbbre sántikál, lefelé a lépcsőn.
Mostmár két ork közeledik lassan a tolvajhoz. Mindkettő sebesült, mindkettő sérülését a félelf okozta.
Egymásra néznek. A kardokat ott tartják a kezükben és előrelendülnek. Kardok hasítanak Jeremy felé. Egy a lábai irányába, egy a felsőtestét veszi célba.
A két ork összehangolta támadását ellene.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Talbot
Ember/vér elf félvér
avatar

Hozzászólások száma : 636

Character sheet
Nép: Elfek
TémanyitásTárgy: Re: Stern   2018-09-15, 7:00 pm

Elég kutyaszorítóban vagyok ahhoz, hogy minden lehetséges módot megpróbáljak a kijutásra és ebbe beletartozik az, hogy eltakarítsam az útból a két agyarast, akik ennek az útjában állnak.
Nagy valószínűséggel azonban eddig csak feldühíteni sikerült őket, de az akit megszúrtam a tőrömmel azért volt annyira „okos”, hogy nem maga akarjon elsőnek lerohanni, inkább a társát küldte, aki bár óvatosabb volt, azért sikerült bekapnia a nyilamat.
Sajnos nem volt az a tökéletes lövés, ami most igen csak jól jött volna, mert ahelyett, hogy összeroskadt volna ott helyben, csak kirántotta magából a vesszőt, mintha csak valami kellemetlen kis szilánk lett volna és még a szemének szánt döfésem is mellé ment.
Azt nem látom, hogy mennyire lehet súlyos a sebe, de egyelőre úgy néz ki, hogy nem könnyebbedett meg a dolgom, sőt…..
Az elsőnek megsebesített ork elég hangosan ordít fel ahhoz, hogy felszisszenjek, tudván, hogy elég sok társa nyüzsög a környéken, hogy ezt meghallhassák.
Az előbbi ütés miatta előre lendültem, de ahogy megindulnak felém, ismét hátrálok és előhúzom a kardomat, most már úgy látszik nem kerülhetem el, hogy összecsapjak velük, testközelből.
Nem sok időm van megállapítani, hogy sajnos ezek eléggé összeszokott párost alkothatnak.
Azért nem vagyok olyan jó kardforgató, hogy két ellenféllel is sokáig álljam a sarat, de az egyszerre felém közeledő pengék még a rövid távú ellenállás illúzióját is elsöprik.
A lábamat igyekszem elsőnek menteni, mert ha egyszer esélyem lesz futni szükségem lesz rájuk, de így kevéssé tudok ügyelni a mellkasomra irányuló csapásra, csak valahogy próbálom kicsavarni magam, hogy ne találjon telibe, ezért az oldalam bánja, amibe élesen hasít a fájdalom.
Ám gondolkodás nélkül kaszálok magam előtt szélesen a pengémmel, ami remélem sikeres találatot visz be, hiszen elég közel vannak.
- Tisztuljatok előlem, ha nem akartok meghalni! – fenyegetőzöm, hátha erősebbnek hisznek, mint vagyok.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Görbelábú Frikk
Ork törzsfőnök
avatar

Hozzászólások száma : 510
Életkor : 40

Character sheet
Nép: Orkok
TémanyitásTárgy: Re: Stern   2018-09-17, 8:53 pm

*Az összehangolt támadás eredményes. A tolvaj oldalába hasít az egyik kard.
Ő sem tétlen, a kaszáló mozgásra nem számítottak az orkok. Valahogy mást rafinált, gyors, elfhez illő vágást vártak, de nem az jött. Ez lepte meg őket. A sérült lábú még ép lábát.
Dühös ordítás a válasz, nem roskad össze, de kezével odakap, és ujjai között megjelenik sötét vére.
A társ eközben már újabb vágást indít. Nem olyan nagy a hely, ő is széles kardcsapással támad és gyorsan vissza is húzná, ha a sebe az oldalán engedné. Így kicsivel lassabb, és sárga fogait is összeszorítja fájdalmában.
A sebesült lábú ekkor szúr kardjával Jeremy felé. Reméli, hogy ketten eredményesebbek, mint külön-külön, mégiscsak egy sötét pincelejáróban küzdenek, ahol a kardjaik könnyebben megtalálhatják az utat a behatoló ványadt testébe.
Ők nem törődnek azzal, hogy ordításaik társakat csalhatnak a ház környékére. Ha hoznak, hát hoznak, csak egy céljuk van, felkoncolni, kibelezni ezt a nyomorult gyilkost.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Talbot
Ember/vér elf félvér
avatar

Hozzászólások száma : 636

Character sheet
Nép: Elfek
TémanyitásTárgy: Re: Stern   2018-09-18, 5:41 pm

Nem áll szándékomban feladni, így természetesen mindent elkövetek, hogy távoltartsam vagy megfutamítsam őket, de ha mégis elbuknék, akkor legalább megnehezítsem a dolgukat.
Azonban ezek az agyarasok harca lettek tervezve, így persze nem csoda, ha egyrészt nem futamodtak meg, másrészt gyakorlottan támadtak, még sérülten is.
Most már én is sebesült vagyok és a nyelvemre harapok, hogy ne görnyedjek össze az oldalamba hasító fájdalomtól. Érzem, ahogy a vér sebesen megindul és átáztatja a tunikámat, majd a nadrágomat és valószínűleg a csizmámig meg sem áll, ami megint csak eggyel több elbizonytalanító tényező, ha nem állok biztosan a lábamon.
A visszatámadásom dühös és elég egyszerű, de hatásos, hogy ne tudjanak lerohanni és még meg is sebzem újra a lábán már megsérült orkot és ez talán lelassítja annyira, hogy az ő oldalán kicsusszanjak majd.
Számítok rá, hogy most mindketten a testre fognak menni, így egy guggolásból előredöfő mozdulattal igyekszem egyszerre elkerülni az ő támadásukat és a széles mozdulattal lecsapó agyaras karja alatt felfelé szúrni, a gyomrán át a szívébe, hátha ez már elég lesz a leterítéséhez.
A guggolás nekem se esik jól, hiszen a seb széjjelebb nyílik az oldalamon, így nem is igyekszem felállni gyorsan, mert ez talán nem is sikerülne, viszont a szúrás után lendületből vetem neki a lábsérültnek, pont a lábára, abban bízva, hogy lesodrom a földre.
Nem akarok időzni, ha felszabadul az út, hanem rohanni próbálok felfelé, ki innen.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Görbelábú Frikk
Ork törzsfőnök
avatar

Hozzászólások száma : 510
Életkor : 40

Character sheet
Nép: Orkok
TémanyitásTárgy: Re: Stern   2018-09-29, 6:59 pm

*A tolvaj szúrása belemerül az orkba, az össze is rogy, de nem hal meg. Hajszál híján elkerüli szívét a döfés.
A másik orkot is leveri lábáról a nekilendülő támadó, félig rá is esik Jeremyre.
Társa hörögve, vicsorogva nézi sárga szemeivel a két test kupacát.
Sötét van, így nem látja egészen tisztán, hogy ki van felül, ki van alul.
A két lábával sebesült ork nehezebben tápászkodik fel, épp sérült lábai miatt.
Azonban egy dolgot tehet, bár kardja is kiesett kezéből, sárga fogait belemélyeszti a félelf testébe. Mindegy, hogy mijét harapja meg, a lényeg, hogy fájdalmat okozzon neki. Ő is fájdalmat okozott neki.
H’vok pedig nem akar adós maradni.
Ha a tolvaj esetleg sikeresen kirántja testrészét a szájából, akkor már csak az üres levegőt tudja markolni, ha elillanna.
Abban azért biztos lehet, hogy talpra fog állni, akármennyire is fájjon.
És akkor végezni is fog vele.
Persze a tolvajon is múlik, hogy mennyire sikeres a menekülése, nem tudni mennyire súlyos a harapás. H’vok érezni véli a vér ízét a szájában és valószínű, hogy nem a sajátját.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Talbot
Ember/vér elf félvér
avatar

Hozzászólások száma : 636

Character sheet
Nép: Elfek
TémanyitásTárgy: Re: Stern   2018-09-30, 5:04 pm

//Szívós egy kurafiak vagytok Very Happy //

Mindenre elszánt vagyok, bár azzal számolok, hogy két nálam nagyobb és jobban harcra képzett agyaras meghaladja egy tolvaj képességét és alul maradok, de ha egy mód van rá, nem fogom feladni, mert a legrosszabb rémálmom sem ér fel azzal, hogy mit művelnének velem, akkor már inkább halálig harcolok.
Alig hittem el, hogy el tudtam kerülni mindkét ork kardját és az én szúrásom meg tövig hatolt az ellenfelembe, de az idő nem nekem dolgozott, így mielőtt még tudhattam volna, hogy halálos-e a sebesülése, már neki is vetettem magam a másiknak, aki megint csak a terveim szerint dőlt el, ám az esés mér nem volt ennyire szerencsés, mert némileg alá szorultam.
Fülemben csak a zihálás és az acsarkodás hangjai zakatolnak, már nem tudom megkülönböztetni, ki hol van, csak a vágy hajt, hogy szabaduljak és magam mögött tudjam ezeket.
Kétségbeesetten igyekszem lerugdosni, eltolni, levetni magamról és egy pillanatra úgy érzem sikerrel is járok, aztán …….felordítok, ahogy a vállamba hasít a kín.
Nagyot rántok magamon és érzem, ahogy reccsenve szakad a ruha és…..a bőr és a hús. A bűzös lehetelt szinte a fülemet birizgálja és a félelem megsokszorozza a maradék csekély erőmet, hogy olyan gyorsan másszak arrébb, ahogy csak tudok.
Alig látok a fájdalomtól, így párszor nekimegyek a falnak, ahogy tántorogva a feljáró sötét négyszögét veszem célba és szinte négykézláb mászok felfelé, hangos zihálással szedve a levegőt.
Az összes istenhez imádkozom most. Csak ki akarok jutni!
A kardom valahol elejtettem, de ezt most fel sem fogom……….

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Görbelábú Frikk
Ork törzsfőnök
avatar

Hozzászólások száma : 510
Életkor : 40

Character sheet
Nép: Orkok
TémanyitásTárgy: Re: Stern   2018-10-05, 9:01 pm

*H’vok érzi a vér ízét a szájában, és a ruhadarabot és a hús ízét is.
Élvezni nem élvezi. Hatalmasat köp, és aztán már tápászkodik is fel. Izmos karján kidagadnak az erek, ahogy feltornázza magát, de két lábába belehasít a fájdalom.
Hörögve mászik a tolvaj után.*
- Kutyafattya! Még nem végeztük!
*Lépésről lépésre követi a sötétben a félelfet. El akarja kapni, hogy kibelezze és a saját beleivel tekerje körbe a nyakát. Aztán majd felhúzza a ház ormára, és onnan lógatja le.
Vicsorog, a tolvaj vére még ott vöröslik fogain. Elkapja és végez majd vele.
Mert ez a sorsa.
Társa nem megy utánuk. Ott fekszik és próbál túlélni.
A sötétség még a házon van, senki nem gyújtott világosságot. Úgy kell Jeremynek és az utána igyekvő fehér orknak is kijutnia, ahogy lát.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Talbot
Ember/vér elf félvér
avatar

Hozzászólások száma : 636

Character sheet
Nép: Elfek
TémanyitásTárgy: Re: Stern   2018-10-06, 8:05 pm

Annak a borzalmas halálnak a képeit, ami akkor várna rám, ha megadom magam a gyengeségnek, olyan élesen játszódnak le előttem, hogy akár valóságnak is elmenne, ezért aztán a lélegzetem nem csak azért olyan szaggatott, mert a harc az orkokkal és a sérülésem lefárasztott, hanem mert a félelem is a szívembe hasít.
Sosem gondoltam volna, hogy ez ennyire elhatalmasodhat rajtam és a gondolkodásomat is összezavarja, pedig épp most van arra a legnagyobb szükségem, hogy észnél legyek. Persze nem megy, elhatalmasodik rajtam a pánik, hogy kijussak innen.
Hallom magam mögött a sebesült agyarasok hörgését, neszezését, ahogy minden erejükkel utánam lódulnak és tudom, hogy még egyáltalán nem szabadultam meg tőlük, pedig hányszor megsebeztem őket.
A falnak tántorodom, ahogy a fülembe csapnak az ork szavai és én csak reménykedem, hogy ennek az ellenkezője igaz, mert én igenis végeznék velük, igy is-úgy is.
- Ha követsz, agyartalanná teszlek. – sziszegem vissza, persze ez üres fenyegetés, mert egyrészt az erőm sem lenne meg hozzá, na meg annyira nem szeretnél közel kerülni hozzá.
Sejtem, hogy ő sem lát többet, mint én és a szerencsén múlik, hogy én előbb találom meg a kiutat, mint ő engem.
Menekülök!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Stern   

Vissza az elejére Go down
 
Stern
Vissza az elejére 
20 / 20 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
LANURIA :: Lanuria világa :: Északi szeglet-
Ugrás: