LANURIA

A sárkányok, nimfák és mágusok birodalma
 
Homehttp://newagelaGalleryGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share
 

 Stern

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20
SzerzőÜzenet
Görbelábú Frikk
Ork törzsfőnök
Görbelábú Frikk

Hozzászólások száma : 524
Életkor : 40

Character sheet
Nép: Orkok
Stern - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Stern   Stern - Page 20 Icon_minitime2018-09-14, 9:08 pm

*Az ork óvatosabb, mint társa, a nyíl azonban gyorsabb volt nála. Nem segíti sem a sötétség, sem az elf szavai, bár nem minden ork buta annyira, hogy fel is üljön az ilyen provokációnak.
A bordái közé álló nyílvessző végét elmarkolja, majd kirántja magából. Ez menti meg a döféstől, amit neki szánt az íj végével az ellenség.
Eközben a támadó nem rohan el mellette. Az ork vér a lépcsőre spriccel a nyíl végéről.
Még a kezében markolja, majd azt is elhajítja Jeremy felé. A fájdalom újra beléhasít és hangja ott visszhangzik a mágus házának falai között.
Társa hallja, de még mindig a combját markolássza, vagyis az abból kiálló tőrt.
Fél kirántani, nem akar elvérezni. Kardját maga elé tartja és előbbre sántikál, lefelé a lépcsőn.
Mostmár két ork közeledik lassan a tolvajhoz. Mindkettő sebesült, mindkettő sérülését a félelf okozta.
Egymásra néznek. A kardokat ott tartják a kezükben és előrelendülnek. Kardok hasítanak Jeremy felé. Egy a lábai irányába, egy a felsőtestét veszi célba.
A két ork összehangolta támadását ellene.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Talbot
Ember/vér elf félvér
Jeremy Talbot

Hozzászólások száma : 697

Character sheet
Nép: Elfek
Stern - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Stern   Stern - Page 20 Icon_minitime2018-09-15, 7:00 pm

Elég kutyaszorítóban vagyok ahhoz, hogy minden lehetséges módot megpróbáljak a kijutásra és ebbe beletartozik az, hogy eltakarítsam az útból a két agyarast, akik ennek az útjában állnak.
Nagy valószínűséggel azonban eddig csak feldühíteni sikerült őket, de az akit megszúrtam a tőrömmel azért volt annyira „okos”, hogy nem maga akarjon elsőnek lerohanni, inkább a társát küldte, aki bár óvatosabb volt, azért sikerült bekapnia a nyilamat.
Sajnos nem volt az a tökéletes lövés, ami most igen csak jól jött volna, mert ahelyett, hogy összeroskadt volna ott helyben, csak kirántotta magából a vesszőt, mintha csak valami kellemetlen kis szilánk lett volna és még a szemének szánt döfésem is mellé ment.
Azt nem látom, hogy mennyire lehet súlyos a sebe, de egyelőre úgy néz ki, hogy nem könnyebbedett meg a dolgom, sőt…..
Az elsőnek megsebesített ork elég hangosan ordít fel ahhoz, hogy felszisszenjek, tudván, hogy elég sok társa nyüzsög a környéken, hogy ezt meghallhassák.
Az előbbi ütés miatta előre lendültem, de ahogy megindulnak felém, ismét hátrálok és előhúzom a kardomat, most már úgy látszik nem kerülhetem el, hogy összecsapjak velük, testközelből.
Nem sok időm van megállapítani, hogy sajnos ezek eléggé összeszokott párost alkothatnak.
Azért nem vagyok olyan jó kardforgató, hogy két ellenféllel is sokáig álljam a sarat, de az egyszerre felém közeledő pengék még a rövid távú ellenállás illúzióját is elsöprik.
A lábamat igyekszem elsőnek menteni, mert ha egyszer esélyem lesz futni szükségem lesz rájuk, de így kevéssé tudok ügyelni a mellkasomra irányuló csapásra, csak valahogy próbálom kicsavarni magam, hogy ne találjon telibe, ezért az oldalam bánja, amibe élesen hasít a fájdalom.
Ám gondolkodás nélkül kaszálok magam előtt szélesen a pengémmel, ami remélem sikeres találatot visz be, hiszen elég közel vannak.
- Tisztuljatok előlem, ha nem akartok meghalni! – fenyegetőzöm, hátha erősebbnek hisznek, mint vagyok.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Görbelábú Frikk
Ork törzsfőnök
Görbelábú Frikk

Hozzászólások száma : 524
Életkor : 40

Character sheet
Nép: Orkok
Stern - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Stern   Stern - Page 20 Icon_minitime2018-09-17, 8:53 pm

*Az összehangolt támadás eredményes. A tolvaj oldalába hasít az egyik kard.
Ő sem tétlen, a kaszáló mozgásra nem számítottak az orkok. Valahogy mást rafinált, gyors, elfhez illő vágást vártak, de nem az jött. Ez lepte meg őket. A sérült lábú még ép lábát.
Dühös ordítás a válasz, nem roskad össze, de kezével odakap, és ujjai között megjelenik sötét vére.
A társ eközben már újabb vágást indít. Nem olyan nagy a hely, ő is széles kardcsapással támad és gyorsan vissza is húzná, ha a sebe az oldalán engedné. Így kicsivel lassabb, és sárga fogait is összeszorítja fájdalmában.
A sebesült lábú ekkor szúr kardjával Jeremy felé. Reméli, hogy ketten eredményesebbek, mint külön-külön, mégiscsak egy sötét pincelejáróban küzdenek, ahol a kardjaik könnyebben megtalálhatják az utat a behatoló ványadt testébe.
Ők nem törődnek azzal, hogy ordításaik társakat csalhatnak a ház környékére. Ha hoznak, hát hoznak, csak egy céljuk van, felkoncolni, kibelezni ezt a nyomorult gyilkost.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Talbot
Ember/vér elf félvér
Jeremy Talbot

Hozzászólások száma : 697

Character sheet
Nép: Elfek
Stern - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Stern   Stern - Page 20 Icon_minitime2018-09-18, 5:41 pm

Nem áll szándékomban feladni, így természetesen mindent elkövetek, hogy távoltartsam vagy megfutamítsam őket, de ha mégis elbuknék, akkor legalább megnehezítsem a dolgukat.
Azonban ezek az agyarasok harca lettek tervezve, így persze nem csoda, ha egyrészt nem futamodtak meg, másrészt gyakorlottan támadtak, még sérülten is.
Most már én is sebesült vagyok és a nyelvemre harapok, hogy ne görnyedjek össze az oldalamba hasító fájdalomtól. Érzem, ahogy a vér sebesen megindul és átáztatja a tunikámat, majd a nadrágomat és valószínűleg a csizmámig meg sem áll, ami megint csak eggyel több elbizonytalanító tényező, ha nem állok biztosan a lábamon.
A visszatámadásom dühös és elég egyszerű, de hatásos, hogy ne tudjanak lerohanni és még meg is sebzem újra a lábán már megsérült orkot és ez talán lelassítja annyira, hogy az ő oldalán kicsusszanjak majd.
Számítok rá, hogy most mindketten a testre fognak menni, így egy guggolásból előredöfő mozdulattal igyekszem egyszerre elkerülni az ő támadásukat és a széles mozdulattal lecsapó agyaras karja alatt felfelé szúrni, a gyomrán át a szívébe, hátha ez már elég lesz a leterítéséhez.
A guggolás nekem se esik jól, hiszen a seb széjjelebb nyílik az oldalamon, így nem is igyekszem felállni gyorsan, mert ez talán nem is sikerülne, viszont a szúrás után lendületből vetem neki a lábsérültnek, pont a lábára, abban bízva, hogy lesodrom a földre.
Nem akarok időzni, ha felszabadul az út, hanem rohanni próbálok felfelé, ki innen.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Görbelábú Frikk
Ork törzsfőnök
Görbelábú Frikk

Hozzászólások száma : 524
Életkor : 40

Character sheet
Nép: Orkok
Stern - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Stern   Stern - Page 20 Icon_minitime2018-09-29, 6:59 pm

*A tolvaj szúrása belemerül az orkba, az össze is rogy, de nem hal meg. Hajszál híján elkerüli szívét a döfés.
A másik orkot is leveri lábáról a nekilendülő támadó, félig rá is esik Jeremyre.
Társa hörögve, vicsorogva nézi sárga szemeivel a két test kupacát.
Sötét van, így nem látja egészen tisztán, hogy ki van felül, ki van alul.
A két lábával sebesült ork nehezebben tápászkodik fel, épp sérült lábai miatt.
Azonban egy dolgot tehet, bár kardja is kiesett kezéből, sárga fogait belemélyeszti a félelf testébe. Mindegy, hogy mijét harapja meg, a lényeg, hogy fájdalmat okozzon neki. Ő is fájdalmat okozott neki.
H’vok pedig nem akar adós maradni.
Ha a tolvaj esetleg sikeresen kirántja testrészét a szájából, akkor már csak az üres levegőt tudja markolni, ha elillanna.
Abban azért biztos lehet, hogy talpra fog állni, akármennyire is fájjon.
És akkor végezni is fog vele.
Persze a tolvajon is múlik, hogy mennyire sikeres a menekülése, nem tudni mennyire súlyos a harapás. H’vok érezni véli a vér ízét a szájában és valószínű, hogy nem a sajátját.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Talbot
Ember/vér elf félvér
Jeremy Talbot

Hozzászólások száma : 697

Character sheet
Nép: Elfek
Stern - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Stern   Stern - Page 20 Icon_minitime2018-09-30, 5:04 pm

//Szívós egy kurafiak vagytok Very Happy //

Mindenre elszánt vagyok, bár azzal számolok, hogy két nálam nagyobb és jobban harcra képzett agyaras meghaladja egy tolvaj képességét és alul maradok, de ha egy mód van rá, nem fogom feladni, mert a legrosszabb rémálmom sem ér fel azzal, hogy mit művelnének velem, akkor már inkább halálig harcolok.
Alig hittem el, hogy el tudtam kerülni mindkét ork kardját és az én szúrásom meg tövig hatolt az ellenfelembe, de az idő nem nekem dolgozott, így mielőtt még tudhattam volna, hogy halálos-e a sebesülése, már neki is vetettem magam a másiknak, aki megint csak a terveim szerint dőlt el, ám az esés mér nem volt ennyire szerencsés, mert némileg alá szorultam.
Fülemben csak a zihálás és az acsarkodás hangjai zakatolnak, már nem tudom megkülönböztetni, ki hol van, csak a vágy hajt, hogy szabaduljak és magam mögött tudjam ezeket.
Kétségbeesetten igyekszem lerugdosni, eltolni, levetni magamról és egy pillanatra úgy érzem sikerrel is járok, aztán …….felordítok, ahogy a vállamba hasít a kín.
Nagyot rántok magamon és érzem, ahogy reccsenve szakad a ruha és…..a bőr és a hús. A bűzös lehetelt szinte a fülemet birizgálja és a félelem megsokszorozza a maradék csekély erőmet, hogy olyan gyorsan másszak arrébb, ahogy csak tudok.
Alig látok a fájdalomtól, így párszor nekimegyek a falnak, ahogy tántorogva a feljáró sötét négyszögét veszem célba és szinte négykézláb mászok felfelé, hangos zihálással szedve a levegőt.
Az összes istenhez imádkozom most. Csak ki akarok jutni!
A kardom valahol elejtettem, de ezt most fel sem fogom……….

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Görbelábú Frikk
Ork törzsfőnök
Görbelábú Frikk

Hozzászólások száma : 524
Életkor : 40

Character sheet
Nép: Orkok
Stern - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Stern   Stern - Page 20 Icon_minitime2018-10-05, 9:01 pm

*H’vok érzi a vér ízét a szájában, és a ruhadarabot és a hús ízét is.
Élvezni nem élvezi. Hatalmasat köp, és aztán már tápászkodik is fel. Izmos karján kidagadnak az erek, ahogy feltornázza magát, de két lábába belehasít a fájdalom.
Hörögve mászik a tolvaj után.*
- Kutyafattya! Még nem végeztük!
*Lépésről lépésre követi a sötétben a félelfet. El akarja kapni, hogy kibelezze és a saját beleivel tekerje körbe a nyakát. Aztán majd felhúzza a ház ormára, és onnan lógatja le.
Vicsorog, a tolvaj vére még ott vöröslik fogain. Elkapja és végez majd vele.
Mert ez a sorsa.
Társa nem megy utánuk. Ott fekszik és próbál túlélni.
A sötétség még a házon van, senki nem gyújtott világosságot. Úgy kell Jeremynek és az utána igyekvő fehér orknak is kijutnia, ahogy lát.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Talbot
Ember/vér elf félvér
Jeremy Talbot

Hozzászólások száma : 697

Character sheet
Nép: Elfek
Stern - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Stern   Stern - Page 20 Icon_minitime2018-10-06, 8:05 pm

Annak a borzalmas halálnak a képeit, ami akkor várna rám, ha megadom magam a gyengeségnek, olyan élesen játszódnak le előttem, hogy akár valóságnak is elmenne, ezért aztán a lélegzetem nem csak azért olyan szaggatott, mert a harc az orkokkal és a sérülésem lefárasztott, hanem mert a félelem is a szívembe hasít.
Sosem gondoltam volna, hogy ez ennyire elhatalmasodhat rajtam és a gondolkodásomat is összezavarja, pedig épp most van arra a legnagyobb szükségem, hogy észnél legyek. Persze nem megy, elhatalmasodik rajtam a pánik, hogy kijussak innen.
Hallom magam mögött a sebesült agyarasok hörgését, neszezését, ahogy minden erejükkel utánam lódulnak és tudom, hogy még egyáltalán nem szabadultam meg tőlük, pedig hányszor megsebeztem őket.
A falnak tántorodom, ahogy a fülembe csapnak az ork szavai és én csak reménykedem, hogy ennek az ellenkezője igaz, mert én igenis végeznék velük, igy is-úgy is.
- Ha követsz, agyartalanná teszlek. – sziszegem vissza, persze ez üres fenyegetés, mert egyrészt az erőm sem lenne meg hozzá, na meg annyira nem szeretnél közel kerülni hozzá.
Sejtem, hogy ő sem lát többet, mint én és a szerencsén múlik, hogy én előbb találom meg a kiutat, mint ő engem.
Menekülök!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Görbelábú Frikk
Ork törzsfőnök
Görbelábú Frikk

Hozzászólások száma : 524
Életkor : 40

Character sheet
Nép: Orkok
Stern - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Stern   Stern - Page 20 Icon_minitime2018-10-22, 8:45 pm

*H’vok mászik a tolvaj után.
Hörög, és szuszog. Szörcsög a lélegzete, s köp egy véreset. Még Jeremy vére van benne.
Remegő lábaira igyekszik állni, hogy végre utolérhesse a tolvajt.
Tudja, hogy ő is sebesült.
Nem lehet sokkal gyorsabb nála.*
- Gyere, próbáld meg, kifilézlek, kutya!
*Vicsorog utána és remegő lábakkal igyekszik a félelf után.
Az ork nem elég gyors. A tolvaj kijuthat, ha elég ügyes. Egy dolog segíthet neki, ami majd H’voknak is fog. Ez az egy dolog pedig a friss levegő, amely a ház felső részei felől érkezik.
Megmozdul, beleborzol a hajba.
H’vok még nem érzi, ő a behatoló szaga után megy, a nyomait keresi és tudja, hogy felfelé indult el, arra, amerre felfele lehet menni.*
- Áll meg, kutya! Kibelezlek!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Talbot
Ember/vér elf félvér
Jeremy Talbot

Hozzászólások száma : 697

Character sheet
Nép: Elfek
Stern - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Stern   Stern - Page 20 Icon_minitime2018-10-23, 3:17 pm

A falnak támaszkodom egy pillanatra, mert az erőm valahol a pince mélyén hagytam jórészt, miközben próbálom megértetni ezekkel a makcs és vérgőzös orkokkal, hogy nem jó ötlet utánam jönni. Egyszerűen nem hallgatnak rám, pedig én mindent elkövettem, hogy helyben marasztaljam őket, de az egyikük különösen kitartó és hallom, ahogy közeledik, még ha nincs is jó formában a hangokból ítélve, amik kísérik.
Sejtettem, hogy a fenyegetésem ezek után süket fülekre talál, de a remény hal meg utoljára.
- Ennyire ostobának nézel agyaras? Megvárom míg utolérsz, bár erre kevés az esélyed, ahogy hallom. - vágok vissza, már nagyobb fel sem véve amit mond, hiszen a szókincse és korlátozott képzelete kimerült a kibelezésembe vetett hitében.
Míg kellő távolságot tarthatok tőle, addig jó nekem, de ez nem tarthat sokáig, így a feljáró megtalálása kezd sürgetővé válni.
Talán a fohászkodásom talált meghallgatásra, mert hirtelen gyenge légmozgást érzékelek és elfként ösztönösen találom meg a levegő irányát, aztán már a lépcsőfokokat tapogatva mászom felfelé, próbálva ezt tenni minél hangtalanabbul, igaz a vérem illatát semmivel nem tudom elrejteni és ha az ork nem nyúlik ki odalenn, tévedhetetlenül utánam tud jönni.
Egy fél pillanatra azonban megmerevedek a mozgásban mikor eszembe jut, hogy azt a nyomorult könyvet odalenn hagytam. Hogy a fenébe fogok kijutni!?
A nyelvembe kell harapnom, hogy ne csússzon ki a káromkodás az ajkaimon hangosan.
Ez jobban aggaszt, mint az, hogy valószínűleg ez a két agyatlan nem egyedül jött, ám ha eddig nem jöttek a segítségükre, talán szerencsém lenne?
Hát az biztos, hogy minden nagyon hamar kiderül.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Görbelábú Frikk
Ork törzsfőnök
Görbelábú Frikk

Hozzászólások száma : 524
Életkor : 40

Character sheet
Nép: Orkok
Stern - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Stern   Stern - Page 20 Icon_minitime2018-11-01, 7:35 pm

*H’Vok csak hörög egyet, amikor hallja a tolvaj szavait. Hangosan szuszogva vánszorog tovább.
Nem szán további erőt a kiabálásra, átkozódásra. Inkább tettekkel fogja érzékeltetni, hogy mi is itt a lényeg.
Igyekszik a másik után.
A könyv őt nem érdekli, csak a behatoló, aki ölt. Más nem lehetett, nincs, aki bejusson a Hatalmas Frikk szigorúan őrzött Sternjébe.
A tolvajnak viszont dönteni kell, hogy vajon a mágus könyvét menti, vagy az irháját.
Utóbbi esetén kifelé kell haladnia, előbbi esetén pedig H’vok felé, ami neki aztán kimondottan öröm lenne.
Végre kibelezhetné a tolvajt. Meg is érdemelné, hogy felhasítsa a hasát és kivonja belőle a beleit. Talán azoknál fogva akasztja majd fel.
Rendületlenül igyekszik utána.
Reménykedik, hogy nem sokára már ott lesz és végre és megteheti, amit tervez.
Odakintről nem hallatszik be zaj, csak a lágy szellő jön, és a friss levegő, ami a pince dohossága után egész üdítő lehet.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Talbot
Ember/vér elf félvér
Jeremy Talbot

Hozzászólások száma : 697

Character sheet
Nép: Elfek
Stern - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Stern   Stern - Page 20 Icon_minitime2018-11-03, 2:39 pm

//Kitartó egy agyaras! Very Happy //

Sok mindenre hajlandó voltam a munkám miatt, még ilyen őrültségre is, hogy betörjek egy orkok által uralt várba, de azért mindennek van egy határa és azt hiszem most értem el hozzá. Lehte, hogy az a könyv fontos volt, de az életem még fontosabb. Még ha csak simán megöltek volna, ha elkapnak, de számíthattam a pokol minden kínjára, amiből a mögöttem hörögve közeledő agyaras már izelítőt adott. Így a könyv nélkül kell kijutnom, ám még mindig nem lehettem biztos abban, hogy a ház védelmi mágiája kienged, de valahogy az orkok is bejutottak......
Újra mozgásba lendültem és felfelé indultam, most már ügyelve rá, hogy minél halkabban tegyem. Ha vannak még orkok odakinn, meg kell próbálnom elsurranni mellettük.
A sötétben persze nem láttam túl jól, ezért különösen ügyeltem az árnyékokra amik veszélyt rejthetnek.
Mikor mát a friss levegő átjárt, tudtam, hogy felértem a lépcső tetejére. Meggörnyedve kerestem az ablak világosabb négyszögét, hogy kiugorjak rajta.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Görbelábú Frikk
Ork törzsfőnök
Görbelábú Frikk

Hozzászólások száma : 524
Életkor : 40

Character sheet
Nép: Orkok
Stern - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Stern   Stern - Page 20 Icon_minitime2018-11-21, 7:22 pm

*Az ork hörögve mászik a tolvaj után. Nem tudni, mennyire gyors a tolvaj, de H’vok nem az.
A gyilkos ösztön, a bosszú vezeti.
Ez az egy dolog irányítja. Meg akarja ölni és meg akarja kínozni az undok kis besurranót.
De nem gyorsabb nála, nem tudja utolérni.
A friss szellő egyre közelebb van.
Már ott van a félig elf ember orrában.
Az éjszaka még mindig sötét. Odakint pedig még mindig keresik a gyilkost.
Frikk, ahogy a fülébe jutott a hír, azonnal kiküldte a felderítőket, nehogy többen legyenek.
Eddig nem találtak senkit, még azt sem, aki ölt.
Gyorsan meg akarják találni és elkapni.
A ablak világos négyszöge már ott dereng Jeremy feje közelében. Már csak arra vár, hogy kiugorjon rajta.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Talbot
Ember/vér elf félvér
Jeremy Talbot

Hozzászólások száma : 697

Character sheet
Nép: Elfek
Stern - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Stern   Stern - Page 20 Icon_minitime2018-11-25, 4:39 pm

Én sem vagyok gyors, de azért nem küzdök annyi sebbel, mint az utánam mászó ork, akit remélem végre magához hív az Istane, akárki is az, mert már nagyon idegesít, hogy még mindig nem adta fel azt, hogy végez velem és csak jön és jön és jön.
Én viszont végre úgy néz ki, hogy felértem a lépcsők tetejére és a betört ablakokon keresztül a tüdőmbe friss levegő tódul, ami azt is jelenti, hogy közel a szabadulás.
Tudom, hogy ha ki is érek az utcákra, még nem jelenti azt, hogy el tudok menekülni, de minden esetre úgy vélem, sokkal könnyebb dolgom lesz, mint egy zárt helyiségben.
Mivel eddig csak ezzel a két nyomorult agyarassal kellett szembe néznem, feltámadt bennem a remény, hogy sikerül elillannom a kis korcsok orra elől.
A tetőkön keresztül talán van esélyem, főleg ha összekapom magam és a mágiámat is igénybe veszem, mellyel lépteim minden neszét elveszem.
Óvatosan a felsejlő ablakhoz kúszom, aztán kis hallgatózás után, amibe zavaróan belerondít a felfelé mászó ork nyögdécselése, kivetem magam, aztán ismét a falhoz lapulok.
Ha szerencsém van, egy ork sem vár ott és nem rajta landolok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Görbelábú Frikk
Ork törzsfőnök
Görbelábú Frikk

Hozzászólások száma : 524
Életkor : 40

Character sheet
Nép: Orkok
Stern - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Stern   Stern - Page 20 Icon_minitime2018-12-12, 7:50 pm

*Az üldöző kezdi érezni, hogy nincs esélye a tolvajt levadászni.
Nem adja fel, tovább nyögdécsel, küzd, amíg még érzi a friss vér szagát az orrában.
Márpedig érzi.
Az ablakon kivetődő félelfet nem várja kint semmi. Hallatszik az ork járőrök zaja, még mindig keresik a behatolót és Frikk, a Hatalmas, biztos benne, hogy meg is fogják találni.
Az is lehet, hogy többen vannak. Ha az utcán indul el, Jeremy hamarosan hallja is a közeledő lépteket.
Szemből három szürke ork érkezik. Kicsivel kisebbek fehér társaiknál, de legalább olyan agresszívek, mint ők.
Fegyvereik készenlétben vannak, ők is hallották, hogy behatoló van Sternben és maguknak akarják a koncot. Eszük ágában sincs elfogni.
Jeremy háta mögött egy útkereszteződés van, amelyen még akad emberi koponya. Biztos a vár ostromakor esett el. Az orkok nem tartották fontosnak eltakarítani mindet. A fehér csontból üres szemüregek nézik a tolvajt.
Onnan is hallatszanak a zajok, de még távolabbról. A ház ablakon nem csak a nyögdécselést lehet hallani, hanem halk szuszogást is. Más is van már odabent. Lehet, hogy újabb orkok érkeztek a bejárat felől.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Talbot
Ember/vér elf félvér
Jeremy Talbot

Hozzászólások száma : 697

Character sheet
Nép: Elfek
Stern - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Stern   Stern - Page 20 Icon_minitime2018-12-13, 5:54 pm

//Nem muszáj kímélned, ha úgy véled nincs esélyem Smile //

Hatalmas a megkönnyebbülésem, amikor nem vicsorgó agyarasokba és főleg nem a fegyvereikbe botlok, habár sejtésem szerint eléggé felhergeltem őket, hogy két kézzel akarjanak széttépni és nem túlságosan finomkodnának, ha elkapnának, jó példa rá a még sebesülten is a sarkamban loholó ork, akinek még mindog hallom ziháló, szörcsögő lélegzetét és ......még másét is, tehát mégis csak igazam volt és többen vannak. Még jó, hogy időben kiugrottam.
Ideje hát nyúlcipőt kötni, most, hogy már kinn vagyok.
Az ám, csak, hogy alig teszem pár óvatos lépést az utca felé, máris morgást hallok és leguggolva egy gyors kipillamntást megengedve magamnak látom, hogy orkok közelednek és nagyon figyelnek, gondolom engem keresnek ők is.
Az ellenkező irányba egyelőre csak messzebbről érkeznek zajok és bár elszomorít, de el nem rettent, amikor emberi maradványok között kell átsurrannom, akik között aár magam is lehetnék, ha nem menekülök meg időben.
Talán most is szerencsém lesz, ha valamelyik Isten megsegít.
Igyekszem arra menni, ahol a falon lévő résre emlékeztem, mivel az agyarasok nem nagyon foglalkoztak a holtak összeszedésével, talán még kardot is találok, amire most nagy szükségem van, ha orkokba botlom, persze próbálok elbújni, de természetesen, amennyiben már nem tudom elkerülni, akkor hadakozva igyekszem oda eljutni.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Görbelábú Frikk
Ork törzsfőnök
Görbelábú Frikk

Hozzászólások száma : 524
Életkor : 40

Character sheet
Nép: Orkok
Stern - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Stern   Stern - Page 20 Icon_minitime2018-12-20, 5:46 pm

*A fal résének irányát eltalálja a tolvaj. Háta mögött a léptek komótosan hallatszanak tovább.
Az orkok még nem vették észre.
Az viszont nem várat sokára. Amikor a H’Vok végre találkozik társakkal, gyorsan elmondja a legfontosabbakat.
Azok már tudják, hogy a tolvaj emberszerű, és sérült.
Hogy merre keressék, az jobb kérdés lesz.
Még valami történik. Ahogy Jeremy közeledik a réshez, nem más kerül elé, mint Frikk, a hatalmas.
Testőrök állnak mellette és legalább annyira meglepődnek, mint amennyire meglepődhet a besurranó is.
Frikk hátrasimítja pár szál fehér haját, és piros szemeit szűkre húzza.
Ránéz a sebesültre, aki lehet, hogy már menekül, lehet, hogy elszántan támad.*
- Fogjátok el!
*Ő is előkapja halálfejes fejszéjét, hogy ha kell, lecsapja vele a tolvajt.
Nem minden áron kell élve. Ha megtámadja, akkor meg fogja ölni.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Talbot
Ember/vér elf félvér
Jeremy Talbot

Hozzászólások száma : 697

Character sheet
Nép: Elfek
Stern - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Stern   Stern - Page 20 Icon_minitime2018-12-20, 7:56 pm

Surranok faltól-falig, árnyéktól-árnyékig, miközben a hideg futkos a hátamon, hiszen minden felöl az agyarasok karatyolását hallom és még abban sem lehettem biztos, hogy jófelé megyek és megtalálom a rést a falon.
De hamarosan feltűnik előttem a várfal és már csak azt a kis nyílást .......kell ...... megtalálnom, ami a szabadulásomat jelenti. Amikor meghallottam a pincébe lejutó orkokat, nem hittem volna abban, hogy élve kijutok és most.....már csak egy karnyújtásnyira van tőlem a túlélés.
Már meg is pillantottam a sötét árnyékot, ami a rést jelezte, így sietősen, óvatlanul fordultam be az utolsó sarkon és......
Jó pár orkkal néztem farkas szemet egy rövid ideig, amíg a meglepetés ereje tart és mindenki mozdulatlanná vált.
A legrondább, aki elől áll, ő ócsúdik elsőnek és hangja megtöri a bénultságomat és oldalra ugrom, hogy a mellette álló testőrt, egy nem rég talált fejszével legázolva, eljuthassak a résig.
- Nem kapsz el agyaras! - zihálom, miközben a szívem majd kiesik a helyéből.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Görbelábú Frikk
Ork törzsfőnök
Görbelábú Frikk

Hozzászólások száma : 524
Életkor : 40

Character sheet
Nép: Orkok
Stern - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Stern   Stern - Page 20 Icon_minitime2018-12-23, 8:15 pm

*Jeremy Frikk mellett lévő őrbe állítja a fejszét. Az ork a mellkasából kiálló fegyverre meredve esik össze.
Frikk látja, hogy futásnak ered a behatoló, így fejszéjét félretéve ostorát kapja elő. Utána is ered a másiknak, s az ostort kipattintva sietősen rátekeredik a tolvaj bal lábára.
Frikk ránt is egy nagyot rajta, remélhetőleg hasra esik a tolvaj.
A többi ork is elindul felé, hogy elfogja a behatolót. Frikk nagyon kíváncsi, hogy mi vette rá, hogy Stern be hatoljon.
Egy orkok és sárkányok által megszállt várba, ahol biztos, hogy bármelyik sarkon őrbe botlik az ember.
Hát most majd kiderül és megtudja mindenki, hogy Stern az orkokét. Frikké, a Hatalmasé, aki oda behatol, az vessen magára.
Ha Jeremy hasra esik, Frikk ránt még egyet rajta, hogy közelebb húzza magához. Nem szürke, a testesebb, erősebb fehér orkok közé tartozik, van benne erő.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Talbot
Ember/vér elf félvér
Jeremy Talbot

Hozzászólások száma : 697

Character sheet
Nép: Elfek
Stern - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Stern   Stern - Page 20 Icon_minitime2018-12-24, 7:48 pm

És milyen jól tettem, hogy magamhoz vettem azt a fejszét! Persze nem ez az én kezemhez való fegyver, nehéz és esetlen az elf kardhoz képest, de a szükség törvényt bont és arra pont jó, hogy teljesen kecstelenül ugyan, de jó mélyen a még mindig csodálkozó agyaras mellkasába mélyedjen, így megnyitva elöttem az utat, hogy a méh mindig tétlenül állók mellett eliramodjak a rés felé.
A kétségbeesés és a szabadulás alig karnyújtásnyira lévő reménye szárnyakat ad és teljes erőmmel futok, reménykedve, hogy a meglepetés elég időt ad nekem.
Hallom ugyan a suhogást, de persze nem nézek hátra, hogy azzal időt veszítsek, de még mielőtt megérezném, hogy valami a bokámra tekeredett, már ki is rántja valami erő a lábam és a lendületem úgy vág a földhöz, hogy egy pillanatra elsötétül előttem a világ.
A következő pillanatban már, mint a szalamandra az áldozatát, úgy ránt engem is hátrafelé valaki.
Minden erőmmel próbálok belekapaszkodni valamiben és lerugdosni magamról a pányvát, de annál jobban szorítja a bokám.
Megpróbálok lenyúlni és kiszabadítani magam, de valahogy érzem, hogy erre már nem lesz időm.
Ahogy le akarnak fogni, természetesen mindent bevetek mindent, hogy megnehezítsem a dolgukat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Görbelábú Frikk
Ork törzsfőnök
Görbelábú Frikk

Hozzászólások száma : 524
Életkor : 40

Character sheet
Nép: Orkok
Stern - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Stern   Stern - Page 20 Icon_minitime2018-12-30, 8:52 pm

*Elvágódik a kis nyamvadék és Frikk, a hatalmas még ránt is egyet rajta, hogy közelebb húzza magához. Az ostor jól rátekeredett és az első mozdulatlanság után már rúgkapálni kezd az áldozat.
Frikk, a Hatalmas diadalmasan húz rajta magához közelebb.
Az orkok köré sereglenek. A gyilkos rúgdal, csíp, harap, de az orkok sem estek a fejükre.
Erősek és sokan vannak.
Ha rúgni akar, hát rúgnak ők is.
A földön fekvő alakot kezdik rúgdosni. Mindegy, hol találják el.
Ha kicsit megnyugszik, akkor a karjainál fogva emelik fel és az egyik ork a veséjére is ráhúz egyet ököllel.
A szemben lévő a gyomorszája célozza, nem egyszer, hanem még vagy háromszor, és ha sikerül a hasizmát kellően megzúzni, utána is út még kettőt.
Természetesen, ha még védekezik, akkor a küzdelem is tovább tart és könnyen lehet, hogy még sikerül kirántania kezét.
Lehet, hogy megpróbál elfutni, ami azért meglepheti a nem ehhez szokott orkokat.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Talbot
Ember/vér elf félvér
Jeremy Talbot

Hozzászólások száma : 697

Character sheet
Nép: Elfek
Stern - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Stern   Stern - Page 20 Icon_minitime2018-12-31, 1:21 pm

Legszivesebben vicsorognék, ahogy az orkok szoktak, hiszen csak egy kicsi kellettvolna még, egy kis szerencse, hogy megmeneküljek.
~ Ennyit az Istenek jóindulatáról! ~ fut át még az agyamon, mire odaérnek annak a rohadt korbácsosnak az emberei és nem sokat teketóriáznak.
Most már bánom, hogy nem szereztem egy tőrt magamnak valahonnan, mert úgy vélem úgy járnék a legjobban, ha elvágném a nyakam, mint, hogy a kezükbe kerüljek a történtek után.
Gondolom nem kell sokat várnom és kitartó üldözőm is megjelenik, hogy beváltsa ígéretét a kibelezésemre.
Ám, ha mégis szerencsém van, akkor előbb vernek halálra....
Először még próbálom visszaadni amit kapok, aztán már csak összegömbölyödve igyekszem védeni a fejem és a puhább és fájdalmasabb szerveimet.
Aztán már a levegőbe rántanak és miközben többen vasbilincsként szorítják a karom, valaki a vesémbe vág, amitől megroggyanok, csak az orkok tartanak meg, majd egyik tásuk kárörvendő ronda mosollyal sorozza meg a gyomromat. Még szerencse, hogy rég ettem már, így csak vad öklendezés a jutalma, ahogy a légszomj lecsap rám.
Elharapott számmal vért köpök a szemben álló képébe, aztán hátracsapom a fejem, remélve, hogy betörök legalább egy orrot és megrántom magam, hogy eleresszenek, de a kapott alapos verés után, azt hiszem elég szánalmas menekülést csapok, a lábam alig akar engedelmeskedni, ahogy a rést céloznám meg.
De talán valaki hátba lő egy nyillal és akkor hamar vége lesz...........A szemem a menekülés keskeny csíkját látja csak.......

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Görbelábú Frikk
Ork törzsfőnök
Görbelábú Frikk

Hozzászólások száma : 524
Életkor : 40

Character sheet
Nép: Orkok
Stern - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Stern   Stern - Page 20 Icon_minitime2019-01-02, 6:39 pm

*Az ork a képéve fröccsenő véres köpettel nem törődik. Foghíjasan vigyorog csak egyet, míg kitörli a szemébe is került anyagot.
A mögötte lévő lapos orrén csattan Jeremy koponyája és az bizony megtántorodik, el is engedi a félelfet.
Itt a lehetőség, hogy a tolvaj megpróbáljon kereket oldani. Él is vele, megindul a rés felé. Frikk már a verés közben visszaszerezte a lábra tekeredett ostort. Nagyon jól tudja, mikor és hogy kell megrántani, hogy újra szabad legyen a vége. Az orrát fogó, görnyedő orktól azonban nem látja a rés felé induló félelfet. Egyébként is van köztük még egy-két ork, akik eddig verték és most ezek közül egy indul rögtön a behatoló után.
Lassan mozog, látszik, hogy fájdalmai vannak. Frikk maga is elindul a rés felé, törtet a menekülő után.*
- Elfogni, nem szökhet meg. Még ki akarom kérdezni….jó fájdalmasan!
*Hörgi a menekülő után. A rés már csak karnyújtásnyira van, amikor az egyik ork utoléri Jeremyt.
Nem tudni, pontosan mi történne, mert a nyíl, amit úgy vár, egészen hallható, ahogy megpendül az íj húrján és ahogy surranva száll a kilőtt vessző.
Jeremy előtt elsötétül a világ, nehéznek érezheti a tagjait, mintha ólomból lennének.
A feje is zúgni kezd, de lehet, hogy még hallja, hogy az orkok is ijedten, csalódottan hörögnek és ordítanak.
Több nyíl is száll, és a félelfet karmos lábak markolják el, majd felemelik a magasba.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Talbot
Ember/vér elf félvér
Jeremy Talbot

Hozzászólások száma : 697

Character sheet
Nép: Elfek
Stern - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Stern   Stern - Page 20 Icon_minitime2019-01-03, 6:40 pm

Nem igazán vagyok magamnál, mert sok mindenben felületesek az agyarasok, de ezt nem mondhatnám el a péppé verésemre, azt nagyon is céltudatosan teszik.
A vesémbe nyillalló fáájdalom szinte elviselhetetlen, minimum eltört pár bordám, tele vagyok zúzódásokkal és vérző vágásokkal, így már egy kis agyrászkódás nem ronthat a helyzeten és nagyon szeretnék némi fájdalmat visszaadni, mielőtt kinyírnak.
Aztán a fejelés jobban sikerül, mint vártam, mert az ork elenged és én bár némileg tántorogva és nem túl eltökélten, vagyis eltökéltnek eltökélten, csak épp gynegécskén vágok neki csökönyösen a résnek. Nem adom fel, még ha tudom, hogy ilyen népes ork társaságban, az ostoros fickóval az élükön sosem érem azt el.
Reszelősen felnevetek, ahogy meghallom az utánam kiáltott szavakat.....
Talán le kéne harapnom a nyelvem, vagy valami, de a gondolatok nem nagyon maradnak a fejemben, kissé szédülök.
Már majdnem kézzel megérinthetem a falat, mikor érzem, hogy ott vannak mögöttem, szinte érzem az agyaras lehelletét a nyakamban, bár mikor meghallom a nyíl jellegzetes suhogását, reménykedem, hogy elkésik.
Normál esetben félre próbálnék ugrani, de most inkább fogcsikorgatva maradok, ahol vagyok és várom a becsapódást. Persze ha akarnék sem igazán tudnék mozdulni, úgy vélem el fogok ájulni, de........
Felkiáltok és hideg félelem jár át.
A karmok még az orkoknál is rosszabbat jelenthetnek és ez nem az én napom........
Az erőm a végét járja, de azért próbálok vonaglani és lefejteni a karmokat magamról, bár a vállam azt jelzi, hogy jobb, ha nyugton maradok.
Vért pislogva ki a szememből igyekszek felnézni, hogy lássam, mi vár még rám.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Görbelábú Frikk
Ork törzsfőnök
Görbelábú Frikk

Hozzászólások száma : 524
Életkor : 40

Character sheet
Nép: Orkok
Stern - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Stern   Stern - Page 20 Icon_minitime2019-01-05, 9:27 pm

*Amit érezhet Jeremy, a sötétség, a nehéz test, az ólomsúly, s mindaz, ami még nehezebbé teszi az életét, a griffek hatása.
Így bénítják le áldozatukat, s akinek karmai között van, az egy grifflovas griffje.
A lovasok védettek ez ellen, azonban az orkok, s akik odalent vannak, nem.
Sternbe a Telarban állomásozó grifflovasok törtek be. Rajtaütés, hogy nyugtalanítsák az orkokat.
Frikkre is hat a sötétség, körülötte hullanak az emberei, ő is a földre esik.
Összetöri az orrát, érzi a vér szagát, de a nehéz súlyt is, a sötétséget. Fojtogatja őt.
Az a szerencséje, hogy a támadók azt hiszik, hogy a testőrökhöz hasonlóan halott.
Azonban sárkányok törnek elő a magasból. A fekete nőstény sárkányai, és a támadásra reagálnak. Több grifflovas is szembeszáll velük, de nincs sok esélyük. Nem sárkányok elleni harcra jöttek, csak megtámadni és elfutni. Jeremy volt az, aki miatt a rajtaütésből mentőakció lett.
Az elfet hurcoló grifflovas a többiekkel együtt menekül. A sárkányok nem üldözik őket sokáig, nem érzik szükségét. Több támadó is a várfalon kívül zuhan le, és többen a sárkányok fogai és karmai között végzik véres húscafatokként.
A sötétség lassan enyhül és a tolvaj látása is visszatérhet. Telar felé tartanak.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Talbot
Ember/vér elf félvér
Jeremy Talbot

Hozzászólások száma : 697

Character sheet
Nép: Elfek
Stern - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Stern   Stern - Page 20 Icon_minitime2019-01-06, 2:36 pm

//Ki hitte volna, hogy egy orknak van szíve..... Very Happy //

Gondolataim össze vannak zavarodva, a testem ólomsúllyal húzna le, ha nem markolná valami oly szorosan a vállam, hogy ha normálisan magamnál lennék, biztos kiabálnék a fájdalomtól. De most tompa vagyok és már rég megadtam magam a halálnak.
Aztán pont ez a fájdalom térít magamhoz, a látásom és az elmém tisztulni kezd, mintha csak valami felhő távozna rólam és a fülembe jutnak a vérfagyasztó hangok. Dühös rikoltások, szárnycsapkodások, a kín sikoltásai, amiket cuppogó, reccsenő rémes hangok kísérnek, tompa puffanások. Harc, halál, vér vesz körül, ahogy megrándulok a karmok között magamhoz térve.
Szemembe könnyszökik és ez most nem a fájdalom könnye, hanem a bánaté, a lelkiismeretfurdalásé, amiért felismerve, hogy kik, mik mentettek meg, a megkönnyebbülés söpör végig rajtam, miközben körülöttem jó pár griff és lovasa válik a sárkányok martalékává.
Miattam vállakták a kockázatot........
Felmerül bennem a nő és gyermeke képe, akik az én nyilam által haltak meg és megreszketek. Őket kellett volna megmenteni a lovasoknak, nem engem, aki a veszély teljes tudatában vállaltam a küldetést, hogy jó pénzt kaszáljak.
De nem tehetek róla, bár pár perccel ezelőtt még kiegyeztem volna a gyors halállal, most mégis örülök, hogy élek és egyre csak távolodom a véremre szomjazó agyarasoktól.
Képzelem micsoda csalódás lehet nekik, hogy kicsúsztam a kezeik közül.......
A sárkányok lemaradnak, ahogy a grifflovasok távolodnak az erődtől, én meg összeszorított fogakkal, vérezve csüngök ég és föld között.....nem tudom mi lesz, ha megérkezünk, talán ki kéne találnom valami jó magyarázatot, különben hamar valami sötét és nyirkos helyen találhatom magam. Nem hiszem, hogy örülnek majd, hogy egy enyveskezű tolvaj miatt halt meg jó pár értékes katona.......

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Görbelábú Frikk
Ork törzsfőnök
Görbelábú Frikk

Hozzászólások száma : 524
Életkor : 40

Character sheet
Nép: Orkok
Stern - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Stern   Stern - Page 20 Icon_minitime2019-01-08, 10:52 am

//Nincs neki. A hülye grifflovasok beleköptek a levesébe...  Rolling Eyes  What a Face //

*A sárkányok persze megint időben érkeznek. Frikk felemeli a fejét, tetején ott lebeg pár szál fehér haja. Kinőttek már az ostrom óta. Vörös szemeivel keresi az ellenséget, és látja, ahogy a sárkányok ölik őket.
Tehetetlenségében hangosan beleüvölt a levegőbe. Elhappolták előle a zsákmányt!
Nem is a sárkányokra dühös, hanem a grifflovasokra. Nagyon utálja őket ebben a pillanatban.
A halott testőrök mellett felemelkedik, halálfejes fejszéjére támaszkodik.
Odasétál az egyetlen fél griffhez, ami ott hever nem messze. Valamelyik sárkány ejtette oda. A fejszével a griff nyakára csap. Az első mozdulatra a fej nem válik el. Újra lecsap, a griff vére beteríti az arcát.
Felhördül, majd sárga fogait kivicsorítva lecsap újra.
Végre az övé a fej.
Amikor az első orkok odaérnek, Frikk a magasba emeli a levágott griff fejet.
Az orkok ámulva nézik a vér borította vezért, s a kezében a levágott fejet.*

//Köszi a játékot! Gondolom, ha kéred, innentől átveszi valamelyik mesélő. Smile//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Talbot
Ember/vér elf félvér
Jeremy Talbot

Hozzászólások száma : 697

Character sheet
Nép: Elfek
Stern - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Stern   Stern - Page 20 Icon_minitime2019-01-09, 1:28 pm

//De látom, azért vettél némi revansot Very Happy //
//Én is nagyon köszönöm, igazán élvezetes volt ez a játék, még úgy is, hogy végül is szegény Frikk jóformán szóhoz sem jutott és sajnálatos módon nem ölhette meg a pimasz félelfet sem. Very Happy //
//egyébként, ha nem tiltja valami szabály és te is hajlanál rá, tőled is szívesen venném a folytatás mesélését, szuperül megy neked bounce //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Inaeth
Fekete sárkány
Inaeth

Hozzászólások száma : 92
Életkor : 808

Character sheet
Nép: Sárkányok
Stern - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Stern   Stern - Page 20 Icon_minitime2019-07-19, 8:04 pm

*Az, hogy a grifflovasok odamerészkedtek Sternhez, azt mutatja, hogy az elmúlt évek nyugalma felbátorította őket. Inaeth sárkányai gyorsan lerendezték őket. Akik elmenekültek, vihetik hírét, hogy a sterni sárkányok nem alszanak. Az orkok persze szokás szerint nem voltak a helyzet magaslatán, de Inaeth nem is várt tőlük ettől többet. Egyetlen behatolót nem tudtak elkapni.
A fekete nőstény sárkány megvetéssel tekint végig rajtuk. A halandó sárkányokat sem tartja olyan nagyra, de ezek a bűzös kétlábú korcsok az istenek legelfajzottabb teremtményei. Nem tudja, hogy Garathnak, vagy bármelyiküknek miféle szándéka volt velük.
Azonban a sárkánysereg készen van.
Inaeth maga is elérkezettnek látja az időt, hogy követet küldjön Nyugatra Furiához. Itt az ideje, hogy a terv, amit olyan sokáig érleltek, végre betetőzzön.
Ismeri a másik nőstény terveit, tudja, hogy épp Verinol ellen készül, ám úgy gondolja, az a vár sem állhat meg a sárkányok előtt.
Épp úgy, ahogy Stern sem állt meg.
Ha Nyugat az övék, aztán már csak Kelet marad, s az lesz az igazi örömünnep, amikor Lanur tornya, Valian, Norlan, Tarsis, Menion is porba omlik.
Az arany sárkány figyelmesen hallgatja az ősi szenvtelen szavait.
Az üzenet vele fog célba érni. Amikor befejezi, a küldönc útnak indul. Egyenesen nyugat felé.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Stern - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Stern   Stern - Page 20 Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Stern
Vissza az elejére 
20 / 20 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
LANURIA :: Lanuria világa :: Északi szeglet-
Ugrás: