LANURIA

A sárkányok, nimfák és mágusok birodalma
 
Homehttp://newagelaGalleryGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Stern

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20
SzerzőÜzenet
Görbelábú Frikk
Ork törzsfőnök
avatar

Hozzászólások száma : 514
Életkor : 40

Character sheet
Nép: Orkok
TémanyitásTárgy: Re: Stern   2018-09-14, 9:08 pm

*Az ork óvatosabb, mint társa, a nyíl azonban gyorsabb volt nála. Nem segíti sem a sötétség, sem az elf szavai, bár nem minden ork buta annyira, hogy fel is üljön az ilyen provokációnak.
A bordái közé álló nyílvessző végét elmarkolja, majd kirántja magából. Ez menti meg a döféstől, amit neki szánt az íj végével az ellenség.
Eközben a támadó nem rohan el mellette. Az ork vér a lépcsőre spriccel a nyíl végéről.
Még a kezében markolja, majd azt is elhajítja Jeremy felé. A fájdalom újra beléhasít és hangja ott visszhangzik a mágus házának falai között.
Társa hallja, de még mindig a combját markolássza, vagyis az abból kiálló tőrt.
Fél kirántani, nem akar elvérezni. Kardját maga elé tartja és előbbre sántikál, lefelé a lépcsőn.
Mostmár két ork közeledik lassan a tolvajhoz. Mindkettő sebesült, mindkettő sérülését a félelf okozta.
Egymásra néznek. A kardokat ott tartják a kezükben és előrelendülnek. Kardok hasítanak Jeremy felé. Egy a lábai irányába, egy a felsőtestét veszi célba.
A két ork összehangolta támadását ellene.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Talbot
Ember/vér elf félvér
avatar

Hozzászólások száma : 649

Character sheet
Nép: Elfek
TémanyitásTárgy: Re: Stern   2018-09-15, 7:00 pm

Elég kutyaszorítóban vagyok ahhoz, hogy minden lehetséges módot megpróbáljak a kijutásra és ebbe beletartozik az, hogy eltakarítsam az útból a két agyarast, akik ennek az útjában állnak.
Nagy valószínűséggel azonban eddig csak feldühíteni sikerült őket, de az akit megszúrtam a tőrömmel azért volt annyira „okos”, hogy nem maga akarjon elsőnek lerohanni, inkább a társát küldte, aki bár óvatosabb volt, azért sikerült bekapnia a nyilamat.
Sajnos nem volt az a tökéletes lövés, ami most igen csak jól jött volna, mert ahelyett, hogy összeroskadt volna ott helyben, csak kirántotta magából a vesszőt, mintha csak valami kellemetlen kis szilánk lett volna és még a szemének szánt döfésem is mellé ment.
Azt nem látom, hogy mennyire lehet súlyos a sebe, de egyelőre úgy néz ki, hogy nem könnyebbedett meg a dolgom, sőt…..
Az elsőnek megsebesített ork elég hangosan ordít fel ahhoz, hogy felszisszenjek, tudván, hogy elég sok társa nyüzsög a környéken, hogy ezt meghallhassák.
Az előbbi ütés miatta előre lendültem, de ahogy megindulnak felém, ismét hátrálok és előhúzom a kardomat, most már úgy látszik nem kerülhetem el, hogy összecsapjak velük, testközelből.
Nem sok időm van megállapítani, hogy sajnos ezek eléggé összeszokott párost alkothatnak.
Azért nem vagyok olyan jó kardforgató, hogy két ellenféllel is sokáig álljam a sarat, de az egyszerre felém közeledő pengék még a rövid távú ellenállás illúzióját is elsöprik.
A lábamat igyekszem elsőnek menteni, mert ha egyszer esélyem lesz futni szükségem lesz rájuk, de így kevéssé tudok ügyelni a mellkasomra irányuló csapásra, csak valahogy próbálom kicsavarni magam, hogy ne találjon telibe, ezért az oldalam bánja, amibe élesen hasít a fájdalom.
Ám gondolkodás nélkül kaszálok magam előtt szélesen a pengémmel, ami remélem sikeres találatot visz be, hiszen elég közel vannak.
- Tisztuljatok előlem, ha nem akartok meghalni! – fenyegetőzöm, hátha erősebbnek hisznek, mint vagyok.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Görbelábú Frikk
Ork törzsfőnök
avatar

Hozzászólások száma : 514
Életkor : 40

Character sheet
Nép: Orkok
TémanyitásTárgy: Re: Stern   2018-09-17, 8:53 pm

*Az összehangolt támadás eredményes. A tolvaj oldalába hasít az egyik kard.
Ő sem tétlen, a kaszáló mozgásra nem számítottak az orkok. Valahogy mást rafinált, gyors, elfhez illő vágást vártak, de nem az jött. Ez lepte meg őket. A sérült lábú még ép lábát.
Dühös ordítás a válasz, nem roskad össze, de kezével odakap, és ujjai között megjelenik sötét vére.
A társ eközben már újabb vágást indít. Nem olyan nagy a hely, ő is széles kardcsapással támad és gyorsan vissza is húzná, ha a sebe az oldalán engedné. Így kicsivel lassabb, és sárga fogait is összeszorítja fájdalmában.
A sebesült lábú ekkor szúr kardjával Jeremy felé. Reméli, hogy ketten eredményesebbek, mint külön-külön, mégiscsak egy sötét pincelejáróban küzdenek, ahol a kardjaik könnyebben megtalálhatják az utat a behatoló ványadt testébe.
Ők nem törődnek azzal, hogy ordításaik társakat csalhatnak a ház környékére. Ha hoznak, hát hoznak, csak egy céljuk van, felkoncolni, kibelezni ezt a nyomorult gyilkost.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Talbot
Ember/vér elf félvér
avatar

Hozzászólások száma : 649

Character sheet
Nép: Elfek
TémanyitásTárgy: Re: Stern   2018-09-18, 5:41 pm

Nem áll szándékomban feladni, így természetesen mindent elkövetek, hogy távoltartsam vagy megfutamítsam őket, de ha mégis elbuknék, akkor legalább megnehezítsem a dolgukat.
Azonban ezek az agyarasok harca lettek tervezve, így persze nem csoda, ha egyrészt nem futamodtak meg, másrészt gyakorlottan támadtak, még sérülten is.
Most már én is sebesült vagyok és a nyelvemre harapok, hogy ne görnyedjek össze az oldalamba hasító fájdalomtól. Érzem, ahogy a vér sebesen megindul és átáztatja a tunikámat, majd a nadrágomat és valószínűleg a csizmámig meg sem áll, ami megint csak eggyel több elbizonytalanító tényező, ha nem állok biztosan a lábamon.
A visszatámadásom dühös és elég egyszerű, de hatásos, hogy ne tudjanak lerohanni és még meg is sebzem újra a lábán már megsérült orkot és ez talán lelassítja annyira, hogy az ő oldalán kicsusszanjak majd.
Számítok rá, hogy most mindketten a testre fognak menni, így egy guggolásból előredöfő mozdulattal igyekszem egyszerre elkerülni az ő támadásukat és a széles mozdulattal lecsapó agyaras karja alatt felfelé szúrni, a gyomrán át a szívébe, hátha ez már elég lesz a leterítéséhez.
A guggolás nekem se esik jól, hiszen a seb széjjelebb nyílik az oldalamon, így nem is igyekszem felállni gyorsan, mert ez talán nem is sikerülne, viszont a szúrás után lendületből vetem neki a lábsérültnek, pont a lábára, abban bízva, hogy lesodrom a földre.
Nem akarok időzni, ha felszabadul az út, hanem rohanni próbálok felfelé, ki innen.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Görbelábú Frikk
Ork törzsfőnök
avatar

Hozzászólások száma : 514
Életkor : 40

Character sheet
Nép: Orkok
TémanyitásTárgy: Re: Stern   2018-09-29, 6:59 pm

*A tolvaj szúrása belemerül az orkba, az össze is rogy, de nem hal meg. Hajszál híján elkerüli szívét a döfés.
A másik orkot is leveri lábáról a nekilendülő támadó, félig rá is esik Jeremyre.
Társa hörögve, vicsorogva nézi sárga szemeivel a két test kupacát.
Sötét van, így nem látja egészen tisztán, hogy ki van felül, ki van alul.
A két lábával sebesült ork nehezebben tápászkodik fel, épp sérült lábai miatt.
Azonban egy dolgot tehet, bár kardja is kiesett kezéből, sárga fogait belemélyeszti a félelf testébe. Mindegy, hogy mijét harapja meg, a lényeg, hogy fájdalmat okozzon neki. Ő is fájdalmat okozott neki.
H’vok pedig nem akar adós maradni.
Ha a tolvaj esetleg sikeresen kirántja testrészét a szájából, akkor már csak az üres levegőt tudja markolni, ha elillanna.
Abban azért biztos lehet, hogy talpra fog állni, akármennyire is fájjon.
És akkor végezni is fog vele.
Persze a tolvajon is múlik, hogy mennyire sikeres a menekülése, nem tudni mennyire súlyos a harapás. H’vok érezni véli a vér ízét a szájában és valószínű, hogy nem a sajátját.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Talbot
Ember/vér elf félvér
avatar

Hozzászólások száma : 649

Character sheet
Nép: Elfek
TémanyitásTárgy: Re: Stern   2018-09-30, 5:04 pm

//Szívós egy kurafiak vagytok Very Happy //

Mindenre elszánt vagyok, bár azzal számolok, hogy két nálam nagyobb és jobban harcra képzett agyaras meghaladja egy tolvaj képességét és alul maradok, de ha egy mód van rá, nem fogom feladni, mert a legrosszabb rémálmom sem ér fel azzal, hogy mit művelnének velem, akkor már inkább halálig harcolok.
Alig hittem el, hogy el tudtam kerülni mindkét ork kardját és az én szúrásom meg tövig hatolt az ellenfelembe, de az idő nem nekem dolgozott, így mielőtt még tudhattam volna, hogy halálos-e a sebesülése, már neki is vetettem magam a másiknak, aki megint csak a terveim szerint dőlt el, ám az esés mér nem volt ennyire szerencsés, mert némileg alá szorultam.
Fülemben csak a zihálás és az acsarkodás hangjai zakatolnak, már nem tudom megkülönböztetni, ki hol van, csak a vágy hajt, hogy szabaduljak és magam mögött tudjam ezeket.
Kétségbeesetten igyekszem lerugdosni, eltolni, levetni magamról és egy pillanatra úgy érzem sikerrel is járok, aztán …….felordítok, ahogy a vállamba hasít a kín.
Nagyot rántok magamon és érzem, ahogy reccsenve szakad a ruha és…..a bőr és a hús. A bűzös lehetelt szinte a fülemet birizgálja és a félelem megsokszorozza a maradék csekély erőmet, hogy olyan gyorsan másszak arrébb, ahogy csak tudok.
Alig látok a fájdalomtól, így párszor nekimegyek a falnak, ahogy tántorogva a feljáró sötét négyszögét veszem célba és szinte négykézláb mászok felfelé, hangos zihálással szedve a levegőt.
Az összes istenhez imádkozom most. Csak ki akarok jutni!
A kardom valahol elejtettem, de ezt most fel sem fogom……….

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Görbelábú Frikk
Ork törzsfőnök
avatar

Hozzászólások száma : 514
Életkor : 40

Character sheet
Nép: Orkok
TémanyitásTárgy: Re: Stern   2018-10-05, 9:01 pm

*H’vok érzi a vér ízét a szájában, és a ruhadarabot és a hús ízét is.
Élvezni nem élvezi. Hatalmasat köp, és aztán már tápászkodik is fel. Izmos karján kidagadnak az erek, ahogy feltornázza magát, de két lábába belehasít a fájdalom.
Hörögve mászik a tolvaj után.*
- Kutyafattya! Még nem végeztük!
*Lépésről lépésre követi a sötétben a félelfet. El akarja kapni, hogy kibelezze és a saját beleivel tekerje körbe a nyakát. Aztán majd felhúzza a ház ormára, és onnan lógatja le.
Vicsorog, a tolvaj vére még ott vöröslik fogain. Elkapja és végez majd vele.
Mert ez a sorsa.
Társa nem megy utánuk. Ott fekszik és próbál túlélni.
A sötétség még a házon van, senki nem gyújtott világosságot. Úgy kell Jeremynek és az utána igyekvő fehér orknak is kijutnia, ahogy lát.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Talbot
Ember/vér elf félvér
avatar

Hozzászólások száma : 649

Character sheet
Nép: Elfek
TémanyitásTárgy: Re: Stern   2018-10-06, 8:05 pm

Annak a borzalmas halálnak a képeit, ami akkor várna rám, ha megadom magam a gyengeségnek, olyan élesen játszódnak le előttem, hogy akár valóságnak is elmenne, ezért aztán a lélegzetem nem csak azért olyan szaggatott, mert a harc az orkokkal és a sérülésem lefárasztott, hanem mert a félelem is a szívembe hasít.
Sosem gondoltam volna, hogy ez ennyire elhatalmasodhat rajtam és a gondolkodásomat is összezavarja, pedig épp most van arra a legnagyobb szükségem, hogy észnél legyek. Persze nem megy, elhatalmasodik rajtam a pánik, hogy kijussak innen.
Hallom magam mögött a sebesült agyarasok hörgését, neszezését, ahogy minden erejükkel utánam lódulnak és tudom, hogy még egyáltalán nem szabadultam meg tőlük, pedig hányszor megsebeztem őket.
A falnak tántorodom, ahogy a fülembe csapnak az ork szavai és én csak reménykedem, hogy ennek az ellenkezője igaz, mert én igenis végeznék velük, igy is-úgy is.
- Ha követsz, agyartalanná teszlek. – sziszegem vissza, persze ez üres fenyegetés, mert egyrészt az erőm sem lenne meg hozzá, na meg annyira nem szeretnél közel kerülni hozzá.
Sejtem, hogy ő sem lát többet, mint én és a szerencsén múlik, hogy én előbb találom meg a kiutat, mint ő engem.
Menekülök!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Görbelábú Frikk
Ork törzsfőnök
avatar

Hozzászólások száma : 514
Életkor : 40

Character sheet
Nép: Orkok
TémanyitásTárgy: Re: Stern   2018-10-22, 8:45 pm

*H’vok mászik a tolvaj után.
Hörög, és szuszog. Szörcsög a lélegzete, s köp egy véreset. Még Jeremy vére van benne.
Remegő lábaira igyekszik állni, hogy végre utolérhesse a tolvajt.
Tudja, hogy ő is sebesült.
Nem lehet sokkal gyorsabb nála.*
- Gyere, próbáld meg, kifilézlek, kutya!
*Vicsorog utána és remegő lábakkal igyekszik a félelf után.
Az ork nem elég gyors. A tolvaj kijuthat, ha elég ügyes. Egy dolog segíthet neki, ami majd H’voknak is fog. Ez az egy dolog pedig a friss levegő, amely a ház felső részei felől érkezik.
Megmozdul, beleborzol a hajba.
H’vok még nem érzi, ő a behatoló szaga után megy, a nyomait keresi és tudja, hogy felfelé indult el, arra, amerre felfele lehet menni.*
- Áll meg, kutya! Kibelezlek!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Talbot
Ember/vér elf félvér
avatar

Hozzászólások száma : 649

Character sheet
Nép: Elfek
TémanyitásTárgy: Re: Stern   2018-10-23, 3:17 pm

A falnak támaszkodom egy pillanatra, mert az erőm valahol a pince mélyén hagytam jórészt, miközben próbálom megértetni ezekkel a makcs és vérgőzös orkokkal, hogy nem jó ötlet utánam jönni. Egyszerűen nem hallgatnak rám, pedig én mindent elkövettem, hogy helyben marasztaljam őket, de az egyikük különösen kitartó és hallom, ahogy közeledik, még ha nincs is jó formában a hangokból ítélve, amik kísérik.
Sejtettem, hogy a fenyegetésem ezek után süket fülekre talál, de a remény hal meg utoljára.
- Ennyire ostobának nézel agyaras? Megvárom míg utolérsz, bár erre kevés az esélyed, ahogy hallom. - vágok vissza, már nagyobb fel sem véve amit mond, hiszen a szókincse és korlátozott képzelete kimerült a kibelezésembe vetett hitében.
Míg kellő távolságot tarthatok tőle, addig jó nekem, de ez nem tarthat sokáig, így a feljáró megtalálása kezd sürgetővé válni.
Talán a fohászkodásom talált meghallgatásra, mert hirtelen gyenge légmozgást érzékelek és elfként ösztönösen találom meg a levegő irányát, aztán már a lépcsőfokokat tapogatva mászom felfelé, próbálva ezt tenni minél hangtalanabbul, igaz a vérem illatát semmivel nem tudom elrejteni és ha az ork nem nyúlik ki odalenn, tévedhetetlenül utánam tud jönni.
Egy fél pillanatra azonban megmerevedek a mozgásban mikor eszembe jut, hogy azt a nyomorult könyvet odalenn hagytam. Hogy a fenébe fogok kijutni!?
A nyelvembe kell harapnom, hogy ne csússzon ki a káromkodás az ajkaimon hangosan.
Ez jobban aggaszt, mint az, hogy valószínűleg ez a két agyatlan nem egyedül jött, ám ha eddig nem jöttek a segítségükre, talán szerencsém lenne?
Hát az biztos, hogy minden nagyon hamar kiderül.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Görbelábú Frikk
Ork törzsfőnök
avatar

Hozzászólások száma : 514
Életkor : 40

Character sheet
Nép: Orkok
TémanyitásTárgy: Re: Stern   2018-11-01, 7:35 pm

*H’Vok csak hörög egyet, amikor hallja a tolvaj szavait. Hangosan szuszogva vánszorog tovább.
Nem szán további erőt a kiabálásra, átkozódásra. Inkább tettekkel fogja érzékeltetni, hogy mi is itt a lényeg.
Igyekszik a másik után.
A könyv őt nem érdekli, csak a behatoló, aki ölt. Más nem lehetett, nincs, aki bejusson a Hatalmas Frikk szigorúan őrzött Sternjébe.
A tolvajnak viszont dönteni kell, hogy vajon a mágus könyvét menti, vagy az irháját.
Utóbbi esetén kifelé kell haladnia, előbbi esetén pedig H’vok felé, ami neki aztán kimondottan öröm lenne.
Végre kibelezhetné a tolvajt. Meg is érdemelné, hogy felhasítsa a hasát és kivonja belőle a beleit. Talán azoknál fogva akasztja majd fel.
Rendületlenül igyekszik utána.
Reménykedik, hogy nem sokára már ott lesz és végre és megteheti, amit tervez.
Odakintről nem hallatszik be zaj, csak a lágy szellő jön, és a friss levegő, ami a pince dohossága után egész üdítő lehet.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Talbot
Ember/vér elf félvér
avatar

Hozzászólások száma : 649

Character sheet
Nép: Elfek
TémanyitásTárgy: Re: Stern   2018-11-03, 2:39 pm

//Kitartó egy agyaras! Very Happy //

Sok mindenre hajlandó voltam a munkám miatt, még ilyen őrültségre is, hogy betörjek egy orkok által uralt várba, de azért mindennek van egy határa és azt hiszem most értem el hozzá. Lehte, hogy az a könyv fontos volt, de az életem még fontosabb. Még ha csak simán megöltek volna, ha elkapnak, de számíthattam a pokol minden kínjára, amiből a mögöttem hörögve közeledő agyaras már izelítőt adott. Így a könyv nélkül kell kijutnom, ám még mindig nem lehettem biztos abban, hogy a ház védelmi mágiája kienged, de valahogy az orkok is bejutottak......
Újra mozgásba lendültem és felfelé indultam, most már ügyelve rá, hogy minél halkabban tegyem. Ha vannak még orkok odakinn, meg kell próbálnom elsurranni mellettük.
A sötétben persze nem láttam túl jól, ezért különösen ügyeltem az árnyékokra amik veszélyt rejthetnek.
Mikor mát a friss levegő átjárt, tudtam, hogy felértem a lépcső tetejére. Meggörnyedve kerestem az ablak világosabb négyszögét, hogy kiugorjak rajta.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Görbelábú Frikk
Ork törzsfőnök
avatar

Hozzászólások száma : 514
Életkor : 40

Character sheet
Nép: Orkok
TémanyitásTárgy: Re: Stern   2018-11-21, 7:22 pm

*Az ork hörögve mászik a tolvaj után. Nem tudni, mennyire gyors a tolvaj, de H’vok nem az.
A gyilkos ösztön, a bosszú vezeti.
Ez az egy dolog irányítja. Meg akarja ölni és meg akarja kínozni az undok kis besurranót.
De nem gyorsabb nála, nem tudja utolérni.
A friss szellő egyre közelebb van.
Már ott van a félig elf ember orrában.
Az éjszaka még mindig sötét. Odakint pedig még mindig keresik a gyilkost.
Frikk, ahogy a fülébe jutott a hír, azonnal kiküldte a felderítőket, nehogy többen legyenek.
Eddig nem találtak senkit, még azt sem, aki ölt.
Gyorsan meg akarják találni és elkapni.
A ablak világos négyszöge már ott dereng Jeremy feje közelében. Már csak arra vár, hogy kiugorjon rajta.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Talbot
Ember/vér elf félvér
avatar

Hozzászólások száma : 649

Character sheet
Nép: Elfek
TémanyitásTárgy: Re: Stern   2018-11-25, 4:39 pm

Én sem vagyok gyors, de azért nem küzdök annyi sebbel, mint az utánam mászó ork, akit remélem végre magához hív az Istane, akárki is az, mert már nagyon idegesít, hogy még mindig nem adta fel azt, hogy végez velem és csak jön és jön és jön.
Én viszont végre úgy néz ki, hogy felértem a lépcsők tetejére és a betört ablakokon keresztül a tüdőmbe friss levegő tódul, ami azt is jelenti, hogy közel a szabadulás.
Tudom, hogy ha ki is érek az utcákra, még nem jelenti azt, hogy el tudok menekülni, de minden esetre úgy vélem, sokkal könnyebb dolgom lesz, mint egy zárt helyiségben.
Mivel eddig csak ezzel a két nyomorult agyarassal kellett szembe néznem, feltámadt bennem a remény, hogy sikerül elillannom a kis korcsok orra elől.
A tetőkön keresztül talán van esélyem, főleg ha összekapom magam és a mágiámat is igénybe veszem, mellyel lépteim minden neszét elveszem.
Óvatosan a felsejlő ablakhoz kúszom, aztán kis hallgatózás után, amibe zavaróan belerondít a felfelé mászó ork nyögdécselése, kivetem magam, aztán ismét a falhoz lapulok.
Ha szerencsém van, egy ork sem vár ott és nem rajta landolok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Görbelábú Frikk
Ork törzsfőnök
avatar

Hozzászólások száma : 514
Életkor : 40

Character sheet
Nép: Orkok
TémanyitásTárgy: Re: Stern   2018-12-12, 7:50 pm

*Az üldöző kezdi érezni, hogy nincs esélye a tolvajt levadászni.
Nem adja fel, tovább nyögdécsel, küzd, amíg még érzi a friss vér szagát az orrában.
Márpedig érzi.
Az ablakon kivetődő félelfet nem várja kint semmi. Hallatszik az ork járőrök zaja, még mindig keresik a behatolót és Frikk, a Hatalmas, biztos benne, hogy meg is fogják találni.
Az is lehet, hogy többen vannak. Ha az utcán indul el, Jeremy hamarosan hallja is a közeledő lépteket.
Szemből három szürke ork érkezik. Kicsivel kisebbek fehér társaiknál, de legalább olyan agresszívek, mint ők.
Fegyvereik készenlétben vannak, ők is hallották, hogy behatoló van Sternben és maguknak akarják a koncot. Eszük ágában sincs elfogni.
Jeremy háta mögött egy útkereszteződés van, amelyen még akad emberi koponya. Biztos a vár ostromakor esett el. Az orkok nem tartották fontosnak eltakarítani mindet. A fehér csontból üres szemüregek nézik a tolvajt.
Onnan is hallatszanak a zajok, de még távolabbról. A ház ablakon nem csak a nyögdécselést lehet hallani, hanem halk szuszogást is. Más is van már odabent. Lehet, hogy újabb orkok érkeztek a bejárat felől.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Talbot
Ember/vér elf félvér
avatar

Hozzászólások száma : 649

Character sheet
Nép: Elfek
TémanyitásTárgy: Re: Stern   2018-12-13, 5:54 pm

//Nem muszáj kímélned, ha úgy véled nincs esélyem Smile //

Hatalmas a megkönnyebbülésem, amikor nem vicsorgó agyarasokba és főleg nem a fegyvereikbe botlok, habár sejtésem szerint eléggé felhergeltem őket, hogy két kézzel akarjanak széttépni és nem túlságosan finomkodnának, ha elkapnának, jó példa rá a még sebesülten is a sarkamban loholó ork, akinek még mindog hallom ziháló, szörcsögő lélegzetét és ......még másét is, tehát mégis csak igazam volt és többen vannak. Még jó, hogy időben kiugrottam.
Ideje hát nyúlcipőt kötni, most, hogy már kinn vagyok.
Az ám, csak, hogy alig teszem pár óvatos lépést az utca felé, máris morgást hallok és leguggolva egy gyors kipillamntást megengedve magamnak látom, hogy orkok közelednek és nagyon figyelnek, gondolom engem keresnek ők is.
Az ellenkező irányba egyelőre csak messzebbről érkeznek zajok és bár elszomorít, de el nem rettent, amikor emberi maradványok között kell átsurrannom, akik között aár magam is lehetnék, ha nem menekülök meg időben.
Talán most is szerencsém lesz, ha valamelyik Isten megsegít.
Igyekszem arra menni, ahol a falon lévő résre emlékeztem, mivel az agyarasok nem nagyon foglalkoztak a holtak összeszedésével, talán még kardot is találok, amire most nagy szükségem van, ha orkokba botlom, persze próbálok elbújni, de természetesen, amennyiben már nem tudom elkerülni, akkor hadakozva igyekszem oda eljutni.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Stern   

Vissza az elejére Go down
 
Stern
Vissza az elejére 
20 / 20 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
LANURIA :: Lanuria világa :: Északi szeglet-
Ugrás: