| Csevegő szoba! | |
|
+53Norujn Carnë Yurin Akari Ambalë Markus de Berend Sierrix Adria Belorian Vogon Beebebrox Anzar Ilián Radomer Congrand Arg'h Glorien Drakon Ashmar Wyerre von Morhan Taerli Regélő Silarona Tinia Loel Fela Husani Merilien Lumel'Auvrea Aldo Barras Raman Dremer Elonar Marius Dior Liz von Dysart Sou Tyr Pak Görbelábú Frikk Lysanor Eweny Balál Tangeran Sydney H. Low Fang Aerith de l’Phairdon Lothár Von Falkenhausen Black Robe Nen Xerar Darthys Indoril Mesélő Roober Sol Furia Kesa Klensbane Kain Namelyr Cloud Revan's Thalion Órëa Alex Ian Keegan Onoria Huor Tiwele Mitsuko Midnight Nawarean Főadmin Akahana Admin 2 57 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Silarona Vörös sárkány
Hozzászólások száma : 297 Munkahely : Néha van, néha nincs
Character sheet Nép: Sárkányok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-23, 1:56 am | |
| Itt is... Majdnem féltem, hogy elvisz a víz. Megint sok kis Balaton született a mezőkön, az tuti... | |
|
| |
Nawarean
Hozzászólások száma : 1461 Életkor : 31
Character sheet Nép: Emberek
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-23, 4:13 am | |
| Kérdés: NJK-hoz engedély kell vagy csak megalkotom? | |
|
| |
Admin 2
Hozzászólások száma : 519
Character sheet Nép: Adminisztrátorok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-23, 7:08 am | |
| Természetesen NJK-hoz kell engedély is. Legalábbis egyeztetésre kérjük a terveket, ami mellett előtörténetet is kell készíteni hozzá. Mint közdutott ha játékos hozza létre az NJK-t, azt vezetőség is használhatja, és bármelyik másik játékos is kikérheti tőlünk. _________________ "Magadban hordod a boldogságot, csak a kulcsot kell megtalálnod hozzá."
| |
|
| |
Admin 2
| |
| |
Főadmin Admin
Hozzászólások száma : 981
| |
| |
Sydney H. Low
Hozzászólások száma : 311 Életkor : 33 Munkahely : a világ felfedezendő, kiismerendő részein
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-23, 8:46 am | |
| Üdv részemről is, és igyekszem nem megnehezíteni a dolgát. XD | |
|
| |
Cloud Revan's
Hozzászólások száma : 440 Életkor : 31 Munkahely : Gyalogság/Al'Eron Ryden tanítványa
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-23, 10:15 am | |
| Itt is volt vihar! \o/ wow,volt jó nagy zuhé :3 Új modit meg szeretettel üdvözlöm én is ^^ | |
|
| |
Főadmin Admin
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-23, 12:19 pm | |
| Vadalan helyszínei ideiglenesen lezárva. | |
|
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-23, 1:33 pm | |
| Nos köszönet a felhomályosításért. Másodjára üdvözöllek új admin pajtás harmadjára Vadalan meddig lesz karantén alatt? Ui.: Közérdekű közlemény. Jövőhéten nem biztos, hogy tudok lenni mivel nyaralni megyek. Kedden még itthon vagyok, ezért esélyes ha addig nem tudok reagolni egyből ki fogok maradni. | |
|
| |
Admin 2
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-23, 1:43 pm | |
| Köszi, hogy szóltál. Vadalan a mese hsz-ig lesz karantén alatt, amin most is dolgozunk.
_________________ "Magadban hordod a boldogságot, csak a kulcsot kell megtalálnod hozzá."
| |
|
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-23, 1:44 pm | |
| Értem. Ez természetes ha nem tudok lenni és eltűnök mint szürke szamár a ködben az mindenkiben gyanakvást kel. S mindenki mindig a legrosszabbra gondol Épp ezért szólok | |
|
| |
Tinia Loel
Hozzászólások száma : 26
Character sheet Nép: Vadalanok
| |
| |
Főadmin Admin
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-23, 2:38 pm | |
| Sajnos még nem derült ki egészen, hogy a játékosok tetteinek következményeként milyen kapcsolat jön létre a két világ között. Lehetnek még ellenséges világok, vagy inkább barátságos, kereskedelmi kapcsolatokkal, vagy éppen semleges is. Ez pedig egyértelműen befolyásolná a játékotokat. Egy kicsit légy még türelemmel, arra kérlek. A mese hamarosan véget ér és ez a dolog is lezárásra kerül.
Egyébként Vadalan kontinense megnyitva ismét, lehet írni a mesébe. | |
|
| |
Taerli
Hozzászólások száma : 28
Character sheet Nép: -
| |
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-23, 8:33 pm | |
| Alex remélem Élvezettel! olvasod végig kis védő beszédemet :-) És Admin pajtás "A legújabb" játékosként is szerepelsz avagy csak mint adminisztratív feladatok ellátója? | |
|
| |
Főadmin Admin
| |
| |
Sydney H. Low
Hozzászólások száma : 311 Életkor : 33 Munkahely : a világ felfedezendő, kiismerendő részein
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-23, 8:43 pm | |
| öööö nem akarnék visongani de, volna valaki olyan kedves, hogy leszed engem a vadalani ppalota ereszcsatornájáról, mielőtt még alúlról szagolnám az ibolyát? Segííítséééég. XD Van pár sárkány a környéken.... bár azt hiszem, Sou az egyetlen aki nincs vagy az uralkodó előtt, vagy messze a palotától, nem? Sou, légysziiii, vagy aki csak akar segíteni. pls Esetleg a mesélő is küldhet értem, ha nem vesz észre senki. :D | |
|
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-23, 8:50 pm | |
| Aha ééértem Fóadmin Syd most megtanulsz repülni | |
|
| |
Sydney H. Low
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-23, 9:50 pm | |
| | |
|
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-24, 12:12 pm | |
| o.O Mester ezért össze gyűjtöm még a sárkánylabdáidat | |
|
| |
Kain Namelyr Arany sárkány
Hozzászólások száma : 2045 Életkor : 743 Munkahely : A magam ura vagyok
| |
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-24, 2:01 pm | |
| Elolvastam amit írtál, s elgondolkoztam Son Goku leszek tőled szerzem meg az első kettőt | |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-24, 2:11 pm | |
| Melyik része tetszik a legjobban? XD Amúgy Kain sárkányként nem tartja sokra a kétlábúakat, mint láthattad már párszor az eddigi hsz-ekben. _________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-24, 2:21 pm | |
| Azta....mekkora zuhé van. Fél óráig csak dörgött, meg villámlott, nagyon rékészült, most meg 20 perce zuhog, mintha dézsából öntenék. Meg persze jég is van bőven... _________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
|
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-24, 2:47 pm | |
| Hát ez itt is így tolja zuhog meg villámlik. A sárkányok senkitse tartanak sokra | |
|
| |
Kesa Klensbane Szürkeköpenyes
Hozzászólások száma : 306
Character sheet Nép: Mágusok
| |
| |
Sydney H. Low
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-25, 2:52 pm | |
| hééééé, hát úgy nézek én ki, mint akinek vannak szárnyai? Netán tollak állnak ki a fenekemből? Nem akarok repülni, csak ha elkap majd valaki. A hosszú távú repülés nem az én pályám. Még házisárkánynak sem vagyok jó. | |
|
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-25, 2:59 pm | |
| Kimenjek érted ? Tudod ki a fene kapna el mikor vagy 30 méter magasban vagy. Lehetsz 40 kiló akkor is olyan 300 ként érsz földet | |
|
| |
Sydney H. Low
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-25, 3:40 pm | |
| héééééééééé mi a bajod a súlyommal? | |
|
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-25, 4:28 pm | |
| Semmi csak minél magasabban vagy annál nehezebb leszel mikor földet érsz Ha egy magas röptü személyiség sem ment meg akkor majd vmit teszek érted Na | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! | |
| |
|
| |
| Csevegő szoba! | |
|