| Csevegő szoba! | |
|
+53Norujn Carnë Yurin Akari Ambalë Markus de Berend Sierrix Adria Belorian Vogon Beebebrox Anzar Ilián Radomer Congrand Arg'h Glorien Drakon Ashmar Wyerre von Morhan Taerli Regélő Silarona Tinia Loel Fela Husani Merilien Lumel'Auvrea Aldo Barras Raman Dremer Elonar Marius Dior Liz von Dysart Sou Tyr Pak Görbelábú Frikk Lysanor Eweny Balál Tangeran Sydney H. Low Fang Aerith de l’Phairdon Lothár Von Falkenhausen Black Robe Nen Xerar Darthys Indoril Mesélő Roober Sol Furia Kesa Klensbane Kain Namelyr Cloud Revan's Thalion Órëa Alex Ian Keegan Onoria Huor Tiwele Mitsuko Midnight Nawarean Főadmin Akahana Admin 2 57 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Sydney H. Low
Hozzászólások száma : 311 Életkor : 33 Munkahely : a világ felfedezendő, kiismerendő részein
Character sheet Nép: Emberek
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-05-18, 2:51 pm | |
| Sziasztok!
Elnézést kérek a késésért, látom a mesélő már meg is előzött. Sajnos dolgoztam most is és hét közben irritálóan sok gondom volt, ami miatt örültem, ha egyáltalán túlélem ezt a hetet. Mára rendeződni látszanak a dolgaim, hát igyekszem pótolni a tartozásaimat. | |
|
| |
Cloud Revan's
Hozzászólások száma : 440 Életkor : 31 Munkahely : Gyalogság/Al'Eron Ryden tanítványa
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-05-19, 1:53 pm | |
| \O/ <- *vmiért nagyon izgatott* | |
|
| |
Nawarean
Hozzászólások száma : 1461 Életkor : 31
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-05-20, 12:04 pm | |
| Sikerült épen és egészségesen megérkeznem, a délihez amint lesz elég agyi kapacitásom írok is. Mesébe meg remélem ráérek, mert most szinte 0 vagyok | |
|
| |
Mitsuko Midnight Zöld elf
Hozzászólások száma : 745 Életkor : 913 Munkahely : ahol szükség ott a segítség
Character sheet Nép: Elfek
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-05-20, 9:07 pm | |
| | |
|
| |
Kain Namelyr Arany sárkány
Hozzászólások száma : 2045 Életkor : 743 Munkahely : A magam ura vagyok
Character sheet Nép: Sárkányok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-05-21, 9:41 pm | |
| Megismételném a kérdést, aminek a villámok között érzésem szerint nem jutott elég levegő.
Augusztusban érdekelne valakit egy Lanuria találkozó Szegeden? _________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
|
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-05-21, 9:56 pm | |
| Engem igen ha minden jól megy
| |
|
| |
Darthys Indoril Vörös sárkány
Hozzászólások száma : 125 Életkor : 1170
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-05-21, 11:40 pm | |
| 16.-a után esélyesebb, előtte nem valószínű, de nem teljesen kizárt. Érdekelni érdekel. | |
|
| |
Cloud Revan's
Hozzászólások száma : 440 Életkor : 31 Munkahely : Gyalogság/Al'Eron Ryden tanítványa
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-05-21, 11:46 pm | |
| Én biztos nem fogok menni. (Nemleges választ ált. ilyen kérdésnél nem adnak, de valszeg ez a válaszom másokat talán még meg is nyugtat. Nem leszek ott.) | |
|
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-05-23, 3:30 pm | |
| így utólagosan rájöttem Lányban kellett vna megcsinálnom ezt a karaktert 3000000 kép van ami illene hozzá ha lány lenne kb 10 et nem találtam fiuban xD | |
|
| |
Aldo Barras Vörösköpenyes
Hozzászólások száma : 470 Életkor : 135 Munkahely : Vándor
Character sheet Nép: Külhoniak
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-05-23, 5:15 pm | |
| Így jól van, egy nőt sajnálnék megütni:) | |
|
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-05-23, 5:47 pm | |
| Nehari Aldo de annyit afkoltál ott hagytunk De igaz ami igaz jössz egyel ui.: ha gondolod jer utánunk dombságba | |
|
| |
Főadmin Admin
Hozzászólások száma : 981
Character sheet Nép: Adminisztrátorok
| |
| |
Xerar Vörös sárkány
Hozzászólások száma : 162
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-05-23, 9:00 pm | |
| Én sajnos nem lehetek ott a talin, melóhelyemen nem engedélyeznek szabit egészen szeptemberig, max 1 napot azt is csak júliustól. Ennyit a rendelkezünk azért szabadsággal, még ha nem is a teljessel. | |
|
| |
Liz von Dysart Vörös sárkány
Hozzászólások száma : 38 Munkahely : Tűzzsonglőr
| |
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-05-23, 9:15 pm | |
| semmi problem Liz de mi szerintem vitába bonyolódtunk. Hagyjunk figyelmen kívül? Vagy pártatlan maradnál | |
|
| |
Liz von Dysart Vörös sárkány
Hozzászólások száma : 38 Munkahely : Tűzzsonglőr
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-05-23, 9:19 pm | |
| Akkor figyelj... Most dolgom van de 10 körül (lehet utána) visszamászok, szülök egy reagot aztán addig vitázhattok ameddig akartok...XD | |
|
| |
Thalion Órëa Elf vezér
Hozzászólások száma : 634 Életkor : 1879 Munkahely : Elf vezér
| |
| |
Cloud Revan's
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-05-27, 10:18 am | |
| Valószínűleg ezt a kört én most kihagyom. ^^" Majd a köviben talán felébred Clo, amúgy sem két perc felgyógyítani ilyen sebeket. :3 | |
|
| |
Kain Namelyr Arany sárkány
Hozzászólások száma : 2045 Életkor : 743 Munkahely : A magam ura vagyok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-05-28, 9:45 pm | |
| Én megvárom Silt aztán írok megint _________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
|
| |
Elonar Nimfa vezető
Hozzászólások száma : 409 Életkor : 1806 Munkahely : A nimfák vezetője
Character sheet Nép: Nimfák
| |
| |
Thalion Órëa Elf vezér
Hozzászólások száma : 634 Életkor : 1879 Munkahely : Elf vezér
| |
| |
Főadmin Admin
Hozzászólások száma : 981
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-05-29, 1:45 pm | |
| Minden mesében résztvevőnek!
A Mesélő legközelebb vasárnap fog írni, hogy legyen ideje a legutolsóként odaérkezőknek is írni.
| |
|
| |
Merilien Lumel'Auvrea Vér elf
Hozzászólások száma : 335 Életkor : 737 Munkahely : Vérelfek vezetője, vérelf-hercegnő
| |
| |
Lysanor Eweny Zöld elf
Hozzászólások száma : 557 Munkahely : néha akad..
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-05-30, 1:44 pm | |
| Akkor szólok! Gyere le chatre. _________________ Ha elsodor az élet vihara, állj talpra, és nézz vele újra szembe!A karakter dala | |
|
| |
Fela Husani
Hozzászólások száma : 389
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-05-30, 2:08 pm | |
| Nekem is lenne kedvem, amint a mostani játékom véget ér, ha addig tudsz majd várni Izgalmas a karaktered. | |
|
| |
Hozzászólások száma : 335 Életkor : 737 Munkahely : Vérelfek vezetője, vérelf-hercegnő
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-05-30, 5:50 pm | |
| Bocsánat Lys, azt hiszem, pont elkerültük egymást. De írtam pm-et! Fela, természetesen időm mint a tenger. ^^ Nagyon tetszik a karakter képed, nem sűrűn látni barna bőrű emberkéket ilyen szép képeken. Tényleg jó! ^^És köszönöm, még nem nagyon nőtt hozzám a kari, úgyhogy még meg kell szoknom, ezért is szeretnék kicsit aktívabb lenni. Ja, és lehet, hogy betoppanok a talira is, ezért kicsit meg akarom ismertetni magam az itteni emberkékkel, hogy ne legyek halál ismeretlen, ha esetleg arra kavarognék. *Kain felé pislog*
| |
|
| |
Fela Husani
Hozzászólások száma : 389
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-05-30, 10:01 pm | |
| Köszi, Merilien! Nekem is nagyon tetszik Fela és pont azért is választottam afrikai lányt, mert ritka. Kíváncsi vagyok, mit hozok ki az emberekből vele. Felát meg máris nagyon szeretem ^^ | |
|
| |
Kesa Klensbane Szürkeköpenyes
Hozzászólások száma : 306
Character sheet Nép: Mágusok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-05-31, 12:10 am | |
| Lassan én is visszatérek, már csak pár nap és lezáródik a költözés körüli hajcihő, addig azért megpróbálok írni egyet meséhez. (Isten mentsen mindenkit az akadékoskodó és mindenbe belekötő főbérlőktől ) | |
|
| |
Admin 2
Hozzászólások száma : 519
| |
| |
| |
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! | |
| |
|
| |
| Csevegő szoba! | |
|