LANURIA A sárkányok, nimfák és mágusok birodalma |
|
| Csevegő szoba! | |
|
+53Norujn Carnë Yurin Akari Ambalë Markus de Berend Sierrix Adria Belorian Vogon Beebebrox Anzar Ilián Radomer Congrand Arg'h Glorien Drakon Ashmar Wyerre von Morhan Taerli Regélő Silarona Tinia Loel Fela Husani Merilien Lumel'Auvrea Aldo Barras Raman Dremer Elonar Marius Dior Liz von Dysart Sou Tyr Pak Görbelábú Frikk Lysanor Eweny Balál Tangeran Sydney H. Low Fang Aerith de l’Phairdon Lothár Von Falkenhausen Black Robe Nen Xerar Darthys Indoril Mesélő Roober Sol Furia Kesa Klensbane Kain Namelyr Cloud Revan's Thalion Órëa Alex Ian Keegan Onoria Huor Tiwele Mitsuko Midnight Nawarean Főadmin Akahana Admin 2 57 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Sydney H. Low
Hozzászólások száma : 311 Életkor : 33 Munkahely : a világ felfedezendő, kiismerendő részein
Character sheet Nép: Emberek
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-25, 4:58 pm | |
| makulátlan fehér virágot hozz majd XD | |
| | | Nawarean
Hozzászólások száma : 1461 Életkor : 31
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-25, 5:02 pm | |
| | |
| | | Furia Fekete sárkány
Hozzászólások száma : 376 Életkor : 1128 Munkahely : Lanuria Furiája XD
Character sheet Nép: Sárkányok
| | | | Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-25, 8:54 pm | |
| A végén! | |
| | | Cloud Revan's
Hozzászólások száma : 440 Életkor : 31 Munkahely : Gyalogság/Al'Eron Ryden tanítványa
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-25, 9:39 pm | |
| Megcsináltam!! ^^ Tegnaptól kezdve hivatalosan is Vegyész mérnökasszisztens vagyok! \o/ | |
| | | Kain Namelyr Arany sárkány
Hozzászólások száma : 2045 Életkor : 743 Munkahely : A magam ura vagyok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-25, 9:41 pm | |
| Congratulations! _________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
| | | Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-25, 9:51 pm | |
| Gz Clo | |
| | | Lysanor Eweny Zöld elf
Hozzászólások száma : 557 Munkahely : néha akad..
Character sheet Nép: Elfek
| | | | Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-26, 2:14 pm | |
| Ugye | |
| | | Sydney H. Low
Hozzászólások száma : 311 Életkor : 33 Munkahely : a világ felfedezendő, kiismerendő részein
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-26, 2:42 pm | |
| Gratula Clo. | |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-26, 8:41 pm | |
| A végén, de majd meglátom...kétlábú... | |
| | | Nawarean
| | | | Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-27, 7:10 pm | |
| Daaaarthyyyys Látom becsatlakoztál közék Ez remélem nem azt jelenti hogy fél évente fogunk reagolnixD Tyr Pak ment a privi neked a kérdéseiddel kapcsolatban. Ha továbbra is ilyen szerencsés leszek h netet tudok fakasztani a semmiből itt a világ szélén akkor azért nézegetek felfelé. Darthys azért napi 1 reag menjen | |
| | | | Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-27, 9:30 pm | |
| Akkor vhogy úgy old ezt meg hogy ne találkozzunk vagy csak messziről lássalak Vagyis Mesélő bácsi engem vigyen vmerre el míg Furia érkezik Amúgy sem akarom látni ahogy jól össze veri Kaint xD | |
| | | Cloud Revan's
Hozzászólások száma : 440 Életkor : 31 Munkahely : Gyalogság/Al'Eron Ryden tanítványa
| | | | Kain Namelyr Arany sárkány
Hozzászólások száma : 2045 Életkor : 743 Munkahely : A magam ura vagyok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-28, 10:52 pm | |
| Jobbulást! _________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
| | | Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-28, 10:56 pm | |
| | |
| | | Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-30, 10:38 am | |
| Szives elnézését kérem mindenkinek akiket a napokban csak úgy fapofával ott hagytam chaten se szó se beszéd mobilnetügyi problémákra hivatkoznék | |
| | | Főadmin Admin
Hozzászólások száma : 981
Character sheet Nép: Adminisztrátorok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-30, 1:16 pm | |
| Vadalan kontinens lezárva. | |
| | | Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-30, 1:28 pm | |
| mesélő jön főnök úr ? | |
| | | Főadmin Admin
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-30, 3:58 pm | |
| | |
| | | Főadmin Admin
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-07-01, 12:04 pm | |
| Reakciók a chatbox archívumára:
- Idő kérdése. Vadalanról új térkép fog készülni idővel, a mostani nem releváns. Ha haladnak a menekülők átlag 5km/h-val, az 50 km is lehet, mire megérkeznek Savantiba. A menekülési idő sincs meghatározva, de az tényszerű, hogy nem egyetlen óra alatt érnek oda Argelion menekültjei. Nincs meghatározva, hogy a különböző helyszíneken ugyanabban az időben történnek az események, tehát az azokhoz való viszonyítás sem indokolt. Ezt figyelembe véve indokolatlan azt mondani, hogy mindazok, amik megtörténtek a mesében, ne férnének bele egyetlen napba.
- Még egyszer utoljára elmondjuk:
A játékosok tetteikkel, viselkedésükkel szólnak bele a mesébe.
Látható, hogy a hajó legénysége más megítélés alá esik, mint azok, akik a viharral érkeztek. Normális, jó helyzetbe kerültek, amikor a Seemah mellé álltak. Ezzel az egész hajó pozitív színben tűnik fel.
Mivel nem akartuk és nem is tehettük meg, hogy a Vadalanban elég rossz színben feltűnő lanuriaiakat mind lemészároltassuk a helyiekkel, kellett egy ellenpélda. Ez lett a hajó. A mostani kalandban halálra esélye a következőknek lett volna: Archastor, Balál, Cloud, Sou, de akár Kesa, illetve Kain és Silarona is esélyes lehetne a halálra a mese folyamán, ahogy Aden is.
Továbbá a körülményeket is figyelembe vettük, az erősen katasztrófahelyzetet, ami feszültté tette az őslakosokat, az őslakosok hitét, habitusát, de még társadalmi berendezkedését is. Ehhez jött adalékként az ebbe a helyzetbe cseppent karakterek viselkedése, ami nagy részben kaotikus volt, a csapatjáték szinte teljes hiányával. Részben ellenséges körülmények között szájaltak, ellenségeskedtek, szöktek, amikor mást is tehettek volna. Nem a mi hibánk, ha ezután a fentiek figyelembe vételével egyes karakterek megítélése tovább romlott. Ehhez bizonyára az is hozzájárult, hogy javarészt antiszociális karakterek készülnek az oldalon, akik megpróbálják a magányos hőst hozni. Egy idegen föld harcos népe esetében a sok lúd disznót győz esete borítékolható az ilyenekkel szemben, főleg, hogy meglehetősen képzett és erős fizikumú harcosokról van szó. Amennyiben harcba kezdett volna bármelyik karakter nyílt színen, vélhetően megölték volna.
- Akit a halálból hoztak vissza és még magán kívül ordítozik, minek utána kap egy gyomrost, arról sem az, aki adja, ne várja el, hogy úgy fog rá a szervezete reagálni, mint egy egészségesé, tehát a fájdalom elmúlik következmények nélkül, sem az, aki kapja. Nem gondoljátok, hogy csak ront a helyzetén? Ráadásul Cloud ezt saját hozzászólásában közölte mindenkivel. Az altatás oka egyértelműen lehet kettős, egyik, hogy végre csendben maradjon, és szükségeltetik a gyógyuláshoz. Aki ezt irrealitásnak véli, az menjen máshova játszani, ahol engedik az op ugrándozást. Mi nem engedjük meg senkinek. A karkaterek erejét és a körülményeket figyelembe véve lehet cselekedni. Ez azt jelenti, hogy vannak szabályok és korlátok, nem lehet akármit kijátszani, ami épp tetszik, csak a korlátokon belül. Ez így van már évek óta.
Ne várja senki, hogy ha tesz valamit a karaktere, annak nem lesz következménye. Ahogy engedtük a karaktereket szökni, szájalni, pofozkodni, ölni, varázsolni, falakon, mágikus pajzsokon, nagy távolságból megérezni egyetlen elhullajtott testrész „kisugárzását”, vagy láthatatlanul kószálni a városban, netán keménykedni, úgy tetteiknek lettek következményeik is.
- Alex pedig nem ember, ez talán elkerülte pár karakter figyelmét. A helyiek jobban ismerik bármelyik lanuriainál, ott élte az életének javát, vadalanként. Híre van, nagyon rossz híre, és ténylegesen elkövetett bűnei.
- A mesében nem a szépirodalmi írásra történnek az események, hanem a tettekre, szavakra, amiket a többi karakter (JK-NJK) is érzékelni tud. Amiről a narrátor beszél, és pl. sajnálja közben a karakterét, az nincs a Mesélő szempontjából, neki ezt figyelmen kívül kell hagynia. Csak ha annak vannak látható nyomai is, tettekben, szavakban, vagy akár külső, látható jelei, akkor reagálhat rá.
- Furcsa, hogy valójában négy emberre szűkítettétek a kört, holott összesen talán, ha éppen 6 KARAKTER írt végig szinte minden körben a mesébe. Ezek: Aden, Lothár, Cloud, Kain, Sou és Kesa.
A többiek elmaradása miatt pedig az aktív játékosok panaszkodtak eleget a mese alatt, hogy egyedül vannak. Fura, hogy ezt elfelejtették ezek a panaszkodók. Mert már egy helyre zsúfoltunk össze majdnem mindenkit és van elég hsz, hogy győzze mindenki kapkodni a fejét, hogy ki, hol és mit tett, mondott. És még mindig az adminok hisztiznek, akik kénytelen egész mese alatt megoldani a dolgokat, aminek mellékhatásaként nyúlik a mese, mint a rétestészta.
- Hogy miért viszi felesleges koloncként a játékosokat a Mesélő? Ha ott hagyja valahol és visszatérnek, az a mese szempontjából, nos, az ebben a környezetben megoldhatatlan, többségük soha nincs egyedül. Mivel az isteni blokád szinte mostanáig fennált, nem volt hova tenni őket, vissza nem küldhettük, de ott sem hagyhattuk el csak úgy, ezért vittük tovább.
| |
| | | Cloud Revan's
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-07-01, 9:44 pm | |
| Nos, krhm, ne mondjátok , hogy nem szóltam. (és tökre úgy fog kinézni, hogy ez reakció a Főadminra, de nem )
Szóval egy időre elvonulok innen. Nincs is sok időm az oldalra, és eléggé sok minden összesűrűsödött nekem a napokban. Akiket ez érint, azok tudják, hogy hol vagyok megtalálható, a többieknek meg jó játékot.
A meséből meg amúgy is olyan mint ha ki lennék írva, szóval nem kell foglalkozni a karimmal, több mesében úgy sem akarok részt venni. | |
| | | Kesa Klensbane Szürkeköpenyes
Hozzászólások száma : 306
Character sheet Nép: Mágusok
| | | | Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-07-02, 12:13 am | |
| | |
| | | Black Robe Nen Feketeköpenyes
Hozzászólások száma : 58 Életkor : 39 Munkahely : Amerre éppen kellek
Character sheet Nép: Mágusok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-07-03, 12:30 am | |
| | |
| | | Sydney H. Low
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-07-03, 7:02 am | |
| ezek után meg sem kísérlek többé a netem miatt dühöngeni. A tiédhez képest villám gyors és megbízható netem van. A mesével kapcsolatosan: igazad van Főadmin. A fent leírt negatívumok rám is egyértelműen vonatkoznak, hiszen olykor igen lusta dög tudok lenni, plusz még az is, amikor valóban rajtam kívül álló okok miatt nem reagálok (net behal). Mindenesetre igyekszem nem totálisan elrugaszkodni a realitás talajától a játékom közben, bár Xerar-ral mindig egyeztetünk, ha az elcsípésemről van szó, vagy épp arról, hogy szadista hajlamait kiélhesse rajtam. Ezen belül ha bármi túlzás vagy indokolatlan csak nyugodtan harapjátok le érte a fejünket, bizonyára jogos volna. Igyekszünk határokon belül mozogni a lehetőségek terén. Magam részéről igyekszem fegyelmezni magam a jelenlétem terén. Ha meg mégis kezdenék listulni, csak dobj rám egy emilt vagy üzit, és nyugodtan hordj le a sárga földig. Legalább pironkodva visszahúzom a hátsó felemet ide. Mindezen túl.... nagyon élvezem a meséteket, jó új tereken is játszadozni. | |
| | | Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-07-04, 11:08 pm | |
| Tyr ahogy életképes leszek javítom a reagom. Addig is türelmet kérek szépen | |
| | | Lysanor Eweny Zöld elf
Hozzászólások száma : 557 Munkahely : néha akad..
Character sheet Nép: Elfek
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-07-05, 4:41 pm | |
| Kedveseim! Szeretnék mindenkit megkérni, hogy a hátam mögött ne beszéljen a chaten! Ha valami gond van velem és a karival azt nekem személyesen vagy priviben mindegy a lényeg, hogy NEKEM! És ne akkor amikor nem vagyok! Köszi!!! ( Nem tudom a karim nem csitri, mert kicsit több időt élt már, mint az itt jelenlévő karik néhánya! ) _________________ Ha elsodor az élet vihara, állj talpra, és nézz vele újra szembe!A karakter dala | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! | |
| |
| | | | Csevegő szoba! | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|