Furia, ki kívánna téged a háta közepére? (*Vogon teljesen ledöbbent ettől a gondolattól.*)
Néped megbecsült és bölcs vezetője vagy. És meggyőződésem, hogy kiérdemelted mindenki tiszteletét és szeretetét. A gyerekek meg különösen hajlamosak rajongani a népek vezetőiért.
Sziasztok!! Huhh emberek olyan rég jártam erre, hogy azthittem nem találom meg az oldalt dde kellemeset csalódtam fejből elsőre helyesen írtam be az oldal címét! Bocsánatot szeretnék kérni drága kedvesemtől Gylnar Radektól, hogy elhanyagolom, de sajnos user szakmája nem tűnik túl idő milliomosnak
Van olyan h user lefekvés nélkül megy be egyetemre Építész <3 nincs is jobb beadandó ezerrel De puszilok mindenkit és várom vizsgaidőszakot hátha több időm lesz (felsőbbévesek ígérete alapján vizsgaidőszakban lesz alkalmam aludni ergo több időm lesz mert most 4 órát alszom ha alszom naponta )
Sajnos apuci nővérem sorsára jutok úgy tűnik :/ megmenekültök tőlem nem fárasztok senkit : de örömmel látom, hogy vannak most mások akik adnak olvasnivalót a moderátori társaságnak :D
Csáó! Akkor egy játékot valakivel? Esküszöm igyekszem hibátlanul írni a neveteket, mint pl Furiáét vagy Kainèt. Hívhatlak esetleg egy játékra egyikőtöket?
Kain Namelyr Arany sárkány
Hozzászólások száma : 2045 Életkor : 743 Munkahely : A magam ura vagyok
Egyenlőre még Sillel vagyok elfoglalva Telarban, és még tartozok Lysnek és Wy-nek is egy-egy játékkal, emellett a suli miatt sajnos láthatóan sokkal kevesebbet vagyok, mint régen.
_________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
Merilien Lumel'Auvrea Vér elf
Hozzászólások száma : 335 Életkor : 737 Munkahely : Vérelfek vezetője, vérelf-hercegnő
Sziasztok! bocsánatot kérek, hogy délután eltűntem, csak folyamatosan meghalt a gépem meg tetű lassú volt, és végül ideges lettem, és ott hagytam a francba. De megérkeztem a koliba, úgyhogy reagolgatok, és most leszek is szerintem 11-ig biztosan.
Látom, megkaptad és a párbaj jutalmat is és a spec rangot is. Örömömre szolgált, szép hölgy, hogy az első harcrendszeres játékodat nekem adtad. És én is köszönöm, hogy segítesz nekem kijátszani a küldetést. Folytatjuk, immáron kevesebb fegyverrel.
"Aki vas nélkül akar élni, az meghal. De a túl sok vas a testben ártalmas az egészségre." (Ősi vogon bölcsesség)
Jééé... Most veszem észre, hogy lassan elérem a kicsi Cloud erősségét. Csak levakarom a fenekemről szép lassan azt a tojáshéjat! Már majdnem olyan fürge és ügyes vagyok, mint egy kiképzés alatt lévő újonc.
Arccal a vasút felé! Haladunk előre, mint a templom torony.
Aden, veled meg szívesen kockázok majd Evo után. Igyekszem 1,5-2 hónap alatt letudni a már eltervezett játékaimat és ha addig nem akar veled senki kockázni, akkor tiéd lesz az első játékok egyike a visszatérésem után. De előbb az itteni játékaim szálait is elvarrom és utána ott meg megírom magam csendességébe a már kitalált történeteket. Persze ha más hamarabb lecsap az ajánlatodra, akkor sem haragszom meg. De most nagyon be vagyok táblázva.
Merilien Lumel'Auvrea Vér elf
Hozzászólások száma : 335 Életkor : 737 Munkahely : Vérelfek vezetője, vérelf-hercegnő
Köszönöm széééépen a titulust, tök jó! *-* Vogon, élvezem a játékot, bár a kocka most nagyon ellenem van. Lys: nagyon szívesen, örülök, hogy tetszik. :)Nem lett tökéletes, még nem vagyok olyan ps-mestert, de igyekszem. :PMajd lehet, hogy megpróbálok összedobni egy szép aláírást is, ha lesz hozzá ihletem. ) Aden: Öhm, nem is tudom... Lehet az a 9. szint s közrejátszik, nem?
MÁS
A kollégiumunkban van egy szintek között verseny, a KOPAJ. Ennek az egyik feladata az volt, hogy készítsünk egy lipdubot, tegyük fel youtube-ra és az nyer, akinek a legtöbb nézettség van a videóján. Ha van 2 percetek, akkor légyszi lessétek meg. :)Szerintem azért egész jóra sikerült. ^^ (a pultos csajszik közül én vagyok a harmadik )