| Csevegő szoba! | |
|
+53Norujn Carnë Yurin Akari Ambalë Markus de Berend Sierrix Adria Belorian Vogon Beebebrox Anzar Ilián Radomer Congrand Arg'h Glorien Drakon Ashmar Wyerre von Morhan Taerli Regélő Silarona Tinia Loel Fela Husani Merilien Lumel'Auvrea Aldo Barras Raman Dremer Elonar Marius Dior Liz von Dysart Sou Tyr Pak Görbelábú Frikk Lysanor Eweny Balál Tangeran Sydney H. Low Fang Aerith de l’Phairdon Lothár Von Falkenhausen Black Robe Nen Xerar Darthys Indoril Mesélő Roober Sol Furia Kesa Klensbane Kain Namelyr Cloud Revan's Thalion Órëa Alex Ian Keegan Onoria Huor Tiwele Mitsuko Midnight Nawarean Főadmin Akahana Admin 2 57 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Vogon Beebebrox Sötét elf
Hozzászólások száma : 589 Életkor : 123 Munkahely : Rabszolgakereskedő
Character sheet Nép: Elfek
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-11-09, 12:25 pm | |
| Megnéztem. Szerintem jövőre is meg fogom. Majd még eldöntöm, hogy ezt vagy a 2014-es verziót. | |
|
| |
Merilien Lumel'Auvrea Vér elf
Hozzászólások száma : 335 Életkor : 737 Munkahely : Vérelfek vezetője, vérelf-hercegnő
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-11-12, 9:00 pm | |
| Tudom, már elegetek van belőlem, de... kattVan egy verseny face-en, amivel eljegyzési gyűrűt lehet nyerni. *-* Ha ráértek, szavazzatok ránk légyszi!! És most már egy darabig befogom. :DD | |
|
| |
Markus de Berend
Hozzászólások száma : 89 Életkor : 21 Munkahely : Nincs
Character sheet Nép: Emberek
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-11-12, 9:30 pm | |
| Esetleg írsz is Merilien? Ha szeretnétek, gyertek cirkuszba Menionba!!! | |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-11-12, 10:26 pm | |
| - Merilien Lumel'Auvrea írta:
És most már egy darabig befogom. :DD
Nem kell, majd én segítek. Egy csókkal segítek elhallgatni, ha úgy megfelel. Markus, Verion után azonnal megyek hozzád a cirkuszba. Csak ki kell szabadulnom a láncaimból. | |
|
| |
Markus de Berend
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-11-12, 10:49 pm | |
| Az hány hónap múlva lesz előreláthatóan? | |
|
| |
Admin 2
Hozzászólások száma : 519
Character sheet Nép: Adminisztrátorok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-11-13, 7:31 am | |
| Vogon, a város neve Verinol. _________________ "Magadban hordod a boldogságot, csak a kulcsot kell megtalálnod hozzá."
| |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-11-13, 9:52 am | |
| Most az északiakat tanulgatom, lassan haladok majd dél-nyugat felé a megjegyzésben. Markus, azt nem hónapokban terveztem, hanem amint Alvorral befejezzük ott a szökést azonnal pucolok. Megyek a cirkuszodba nézőnek. Gondolkodtam már rajta, hogy párhuzamosba kezdjük megírni, viszont gyakorlatilag egy laza este le lehet zárni RT-ben. Talán 2 reag hiányzik, vagy nem számoltam pontosan, plusz ha még van a storyban valami, akkor lehet sztahanovista leszek. | |
|
| |
Cloud Revan's
Hozzászólások száma : 440 Életkor : 31 Munkahely : Gyalogság/Al'Eron Ryden tanítványa
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-11-13, 12:17 pm | |
| | |
|
| |
Nawarean
Hozzászólások száma : 1461 Életkor : 31
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-11-15, 10:59 am | |
| Elnézést az eltűnésért, életbeli gondjaim akadtak amik elcsaltak innen. Nos azonnal megkezdem a reagok írását. Meri Te voltál az első, te már megkaptad. Mesélő akkor javítok nálad is. | |
|
| |
Hozzászólások száma : 335 Életkor : 737 Munkahely : Vérelfek vezetője, vérelf-hercegnő
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-11-15, 11:09 am | |
| Jaj, de Drága vagy! *-* Köszönöm szépen. Én viszont szeretnék szólni, hogy két hét múlva (nov. 25.) kb. 3-4 zh-t is írok a hét elején, úgyhogy jövő héten baromira nem leszek, mert nagyon kell tanulnom.Úgyhogy ne haragudjatok, ha kicsit csúszok, azért pihenési időmben igyekszem majd pótolgatni reagokat. | |
|
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-11-15, 11:12 am | |
| Semmi gond van hogy beüt a sz*r :Dezesetben a Zh az :Dmajd türelmesen várunk ahogy ti is türelmetlenűl vártatok rám xD Eheh Ui.: Lejössz chatbe:D? | |
|
| |
| |
| |
Balál Tangeran Szürkeköpenyes
Hozzászólások száma : 690 Életkor : 51 Munkahely : Szabadúszó
Character sheet Nép: Mágusok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-11-17, 6:20 pm | |
| Elnézést mindenkitől, de szervízben van a gépünk. Talán szerdán vagyvcsütörtökön kész lesz végre. Ezért maradtam el a válaszokkal. Telóról iszony lassú, szerkizni pedig nem tudom most a szöveget. :,( | |
|
| |
| |
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-11-19, 9:37 pm | |
| Én ott vagyok. Csak amikor pont fent voltál és nem voltam. | |
|
| |
| |
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-11-20, 3:14 am | |
| Na nem zh ra készülünk ? Itt vandálkodunk Lanurián helyette :DHm Meri :-D? Várom a reagod türelmesen | |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-11-20, 3:45 am | |
| Nekem Skypon szült válaszokat, csak a chatboxra nem akart visszajönni. | |
|
| |
Roober Istenség
Hozzászólások száma : 520 Munkahely : Sárkányistenség
Character sheet Nép: Istenek
| |
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-11-23, 10:28 pm | |
| Szia Roober! Üdv nektek! | |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-11-24, 2:27 pm | |
| Sziasztok! Még élek. És igen, tudom, sokan vártok rám. Bocsánat. Hétfőn és kedden zh-zom, utána igyekszem nagyon gyorsan pótolgatni a hiányzó hsz-eket, mert aztán jövő héten is lesz két zh-m. Bleee!
| |
|
| |
Markus de Berend
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-11-24, 3:08 pm | |
| Biztosan attól szépülsz 'így' (image) | |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-11-24, 4:18 pm | |
| Hát elég sokaknak van most zh-ja, ez tény. Így félév végén. Remélem sikerülnek neked. És azt is, hogy Iliánnal lezárjuk az üzletet és Vogon újra láthatja az ő Merilienjét. Nagyon hiányzott ám neki az utóbbi 20 percben! | |
|
| |
Markus de Berend
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-11-25, 5:57 pm | |
| Hosszú ideje messze a legszebb és legérdemesebb film, amit volt alkalmam látni- főszereplő kislány egyszerűen zseniális. Tökéletesen alakít: A kismadár https://www.youtube.com/watch?v=I7Hu3DWfAkYMelegen ajánlom mindenkinek:P | |
|
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-11-25, 9:13 pm | |
| Csak hajrá meri Vogi a végén talán még lecsapom a kezedről ezt a tüzes kislányt | |
|
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-11-27, 7:40 pm | |
| Milyen nagy a pangás | |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-11-29, 12:25 am | |
| Szeretném megkérni a kedves játékostársaimat, hogy legyenek türelemmel! Folyamatosan kapom a pm-eket, hogy "Mikor írsz már?" "Én mikor kapok reagot?" Bocsánat, de most eléggé el vagyok havazva zh-kkal és azt hiszem, ezt jeleztem is. Amint lesz időm, meg ihletem fogok írni, de addig légyszi ne cseszegessetek már, mert felidegesít és rosszul is érzem magam tőle. Ha nagyon lassú vagyok és ez nektek nem tetszik, akkor zárjuk le a játékokat és kezdjünk egy újat akkor, amikor jobban rá fogok érni. Köszöntem!
| |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-11-29, 12:58 pm | |
| Sziasztok! Csatlakozom az előttem szólóhoz, a gépet újrarakták, sikerül feltenni amikre még szükségünk lehet családommal, mégis ritkán reagolok, mert sajnos a múlt héten és e héten a munkahelyemen adódott rengeteg meló, most pedig egy betegség veszi ki belőlem az energiát, és üldögélni is napról-napra kevesebbet tudok. Most itthon kúrálom magamat, de egyre jobban lever ez a szutyi... Olvasni is alig van erőm, írni pedig ihletésem szinte zéró. Kb 4 napja nem eszem leveken kívül semmit, az sem marad bennem, úgyhogy ez nem is csoda. Kérem a türelmeteket, ha felépülök is lassan, utána a félév vége előtti hajrával még behozni valóm is lesz. Igyekszem 1-1 hsz-t ötletszerűen elkészíteni, de nem tudok ígérni most semmit. | |
|
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-11-29, 2:41 pm | |
| Üdv! Rendben van mind a kettőtöktől Csak nyugodtan. Meri neked Sok sikert a zh-khoz. Bali neked jobbulást kívánok. ui.: Meri ne csodálkozz ha zaklatlak Felizgattad a fantáziámat | |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-11-30, 9:30 am | |
| Meri! Csak sikerült felizgatnod Adent is? Micsináltok gyerekek? | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! | |
| |