| Csevegő szoba! | |
|
+53Norujn Carnë Yurin Akari Ambalë Markus de Berend Sierrix Adria Belorian Vogon Beebebrox Anzar Ilián Radomer Congrand Arg'h Glorien Drakon Ashmar Wyerre von Morhan Taerli Regélő Silarona Tinia Loel Fela Husani Merilien Lumel'Auvrea Aldo Barras Raman Dremer Elonar Marius Dior Liz von Dysart Sou Tyr Pak Görbelábú Frikk Lysanor Eweny Balál Tangeran Sydney H. Low Fang Aerith de l’Phairdon Lothár Von Falkenhausen Black Robe Nen Xerar Darthys Indoril Mesélő Roober Sol Furia Kesa Klensbane Kain Namelyr Cloud Revan's Thalion Órëa Alex Ian Keegan Onoria Huor Tiwele Mitsuko Midnight Nawarean Főadmin Akahana Admin 2 57 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Merilien Lumel'Auvrea Vér elf
Hozzászólások száma : 335 Életkor : 737 Munkahely : Vérelfek vezetője, vérelf-hercegnő
Character sheet Nép: Elfek
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-11-30, 4:30 pm | |
| Balál! Nagyon sok sok energiát küldök, jobbulj! *-* Aden: Aha, tehát ezért zaklattok, mert annyira jó velem játszani és nem azért, mert türelmetlenek vagytok. Ez esetben jól esik, de sajnos akkor sem tudok gyakrabban lenni. :/ | |
|
| |
Raman Mocsári törpe
Hozzászólások száma : 318 Életkor : 123 Munkahely : Ej, hát mocsári törpe...
Character sheet Nép: Törpék
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-12-01, 7:49 am | |
| Még egy ősi.... Már csak Risan hiányzik, hogy visszatérjen...na és persze Riana... | |
|
| |
Balál Tangeran Szürkeköpenyes
Hozzászólások száma : 690 Életkor : 51 Munkahely : Szabadúszó
Character sheet Nép: Mágusok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-12-01, 1:55 pm | |
| Köszi Mindenkinek! ...Ősiek? Hol??? | |
|
| |
Nawarean
Hozzászólások száma : 1461 Életkor : 31
Character sheet Nép: Emberek
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-12-01, 3:06 pm | |
| Sziasztok. Reagoltam akinek tudtam s ahogy az időm engedte. Balál ha jobban leszel folytatjuk a játékot. Addig nem akarlak ezzel is terhelni majd pm ezzél ha rendben vagy | |
|
| |
Vogon Beebebrox Sötét elf
Hozzászólások száma : 589 Életkor : 123 Munkahely : Rabszolgakereskedő
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-12-01, 3:19 pm | |
| - Balál Tangeran írta:
- Köszi Mindenkinek!
...Ősiek? Hol??? Hát az új regelt ősi sárkány. Vele úgy látom Risan is visszatért. Bár ő még nem hivatalosan. Én meg igyekszem Ramannak nem olyat ígérni, amibe belehalok. | |
|
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-12-02, 2:21 pm | |
| Uhu Furia Csak nem az én szagomat érzik rajtad ? Lehet rá kéne pillantanod a lapockádra ahol rejtezik a forrás :-D | |
|
| |
Furia Fekete sárkány
Hozzászólások száma : 376 Életkor : 1128 Munkahely : Lanuria Furiája XD
Character sheet Nép: Sárkányok
| |
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-12-03, 6:55 pm | |
| Ugyan ugyan :Dne legyünk ennyire harapósak Megjegyzés: Értem én h ősi vagy Furi de levetted a húsod is h eltűnjön a jel a válladról vagy csak a szagomat tüntetted el Elég jó kérdés, mivel ez nem bántó jellegű "támadás" nem is sebeztelek meg de jelet hagytam rajtad . Továbbá is képes vagyok megérezni téged, avagy most ezzel a kis mágiával megtisztítottad a véredet is az enyémtől? | |
|
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-12-05, 12:36 am | |
| Nagy a pangas mizu mindenkivel? Zh-k hogy mentek? | |
|
| |
Admin 2
Hozzászólások száma : 519
Character sheet Nép: Adminisztrátorok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-12-05, 7:45 am | |
| Aden, úgy vélem, a hangsúly a "rajtad"-on van, ahogy te is írtad. És ami Furián volt, azt eltávolította. Egyébként visszanéztem, még csak nem is használta a halál pecsétjét úgy, ahogy szokta. Akár mondhatta volna azt is Furia, hogy csak a vére száradt rajta. Persze az nincs kizárva, hogy az ő szagát, ha a közelében van, megérezze Aden. _________________ "Magadban hordod a boldogságot, csak a kulcsot kell megtalálnod hozzá."
| |
|
| |
Kain Namelyr Arany sárkány
Hozzászólások száma : 2045 Életkor : 743 Munkahely : A magam ura vagyok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-12-05, 7:47 am | |
| Valszeg a nagy többség vizsgákkal bajlódik most is, ahogy én is _________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
|
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-12-05, 7:53 am | |
| Mert akkor még nem volt tudatában ennek a képességének Admin bácsi Gondolom követted az eseményeimet ezért tudod hogy Furia ébresztette fel a tudatom javát Szóval a régi titkaimat neki köszönhetem Akkor már szinte eszméletvesztés közeli állapotban voltam Szal akkor hálából lett megjelőlve Salamon által | |
|
| |
Admin 2
Hozzászólások száma : 519
Character sheet Nép: Adminisztrátorok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-12-05, 8:02 am | |
| Ez a fentebb leírt tényeken nem változtat. Salamon is Aden vérét használta, és éppúgy csak külsőleg. Azt hem lehet állítani, hogy a sebezhetetlen ősi bőrén beszivárgott volna bármi is. _________________ "Magadban hordod a boldogságot, csak a kulcsot kell megtalálnod hozzá."
| |
|
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-12-05, 8:03 am | |
| Rendben Amúgy egy kérdés priviben | |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-12-05, 10:58 am | |
| Sziasztok! Nekem szervizben van a gépem, így egy kis türelmet kérnék. Bár örömmel látom, hogy csak egy helyszínen várakoztok még rám, bár mire legkorábban jövő hét közepére visszakapom a gépem, ez meg fog változni. Most gyorsan reagolok is Ramannak és ha tudok, még felnézek máskor is. De tényleg semmit nem ígérek. És Adventre tekintettel küldenék mindenkinek egy szép karácsonyi dalt. https://www.youtube.com/watch?v=5uXhVC_-jic | |
|
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-12-05, 12:03 pm | |
| Semmi gond Van ez így | |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-12-09, 11:16 am | |
| Visszatért végre a szívszerelmem! Úgy hiányzott, amikor szervizben volt. Ja igen... Ti is hiányoztatok egy kicsit. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-12-09, 1:27 pm | |
| Hát Vogi! Mi mást vártunk vón'... ööö.... akarom mondani mi mást vártunk vón' tőled :d Na mind1, addig csavarom, míg magyaráznom kell. Hamarosan megy a reag mindenkinek, Aden, amikor lesz kedved és lehetőséged te is írhatsz. Köszi nektek, éreztem, ahogy szorítotok, hogy meggyógyuljak. A vírusos tüdőgyuszi elhárult, már csak enyhe bronchitises és légcsőgyulladásos cuccot kell rendbetenni a héten bennem. Jah, meg szimplán hangom nincs, de az meg kinek hiányzik? A gégész bácsinak is kell munka. Úgyhogy ilyen setét figurák vigyázzanak, jövööööök | |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-12-09, 2:09 pm | |
| Sötét figuráknak vigyázat? (*Fejvakarás.*)
Hát ha jól számolom, a nimfa nem keveredett bajba már vagy egy hónapja, szóval rendben. Vigyázok rád, Balál. De csak azért, mert olyan jó szívvel átkoztak el az istenek! | |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-12-09, 2:16 pm | |
| Mi tagadás, most, hogy így mondod, te si ölég setét vagy! Ám példának okáért Aldo Barrasra és Wyerre von Morhanra céloztam;) | |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-12-09, 2:28 pm | |
| Én? Kikérem magamnak! Én őrzöm hűen vörös hajamat és vogon kék szemeimet. Semmi nyoma rajtam, hogy én sötét elf lennék. Nézd meg! Tiszta fehér az arcom! | |
|
| |
Yurin Akari Fehérköpenyes
Hozzászólások száma : 73 Életkor : 511 Munkahely : Gyógyító
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-12-10, 1:51 am | |
| Szépet és jót mindenkinek | |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-12-10, 2:26 am | |
| Első játékod remélem az enyém lehet. Ha már ilyen jól elbeszélgettünk. | |
|
| |
Merilien Lumel'Auvrea Vér elf
Hozzászólások száma : 335 Életkor : 737 Munkahely : Vérelfek vezetője, vérelf-hercegnő
| |
| |
Yurin Akari Fehérköpenyes
Hozzászólások száma : 73 Életkor : 511 Munkahely : Gyógyító
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-12-10, 11:42 am | |
| Ezt még elfogadás utánra hagyjuk Vogon | |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-12-10, 12:25 pm | |
| Tyű, Meri! Megfordult a fejemben, hogy itt maradok még az ünnepek alatt is Ambaron faluba, de akkor inkább eltűnök Evolyanra 20.-a előtt. Vogont idén már nagyon szétcsapták. Inkább néz szembe veled fél év múlva. Ja, egy jó tanács! Ne legyél túl kedves a vizsgáztatókkal, mert akik nagyon belopják a szívükbe magukat, azokat marasztalják jövőre is! "Keményen és igazságtalanul, mert az élet az igazságtalan és az iskola az életre nevel!" (Ősi vogon tanárok bölcsessége) | |
|
| |
Xerar Vörös sárkány
Hozzászólások száma : 162
| |
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-12-13, 1:23 pm | |
| Nicsak, Xerar! Hadd kérdezzem meg, találkoztál mostanában Furiával? _________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
|
| |
Xerar Vörös sárkány
Hozzászólások száma : 162
| |
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-12-13, 11:20 pm | |
| És sok önjelölt vadász életének utolsó látványa, Xerar. Nem fontos, csak kíváncsi lettem volna, hogy beszéltél-e vele. _________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! | |
| |
|
| |
| Csevegő szoba! | |
|