Valami készül Lanuriában, és a határokon kívül is....mozgolódnak az orkok, a sárkányok területein is nagyobb a mozgás, de a háttérben Lanuria fői sem tétlenkednek...a főpapnő Vadalanba tervez képviselőket küldeni, s már jó ideje gyűjti be a nagy erejű varázstárgyakat...Singarme nagyúr, Lanur tornyának őrzője titokzatos üzenettel küldi útjára Ramant, a mocsári törpét Onoriához.... Thalion nagyúr a háttérben szervezkedik Dáin Azaghálnál, a törpék királyánál, a Sötét fenyvesben a vérelfeknél, a hegyek magasában a fehér elfeknél....Furia, a fekete sárkány, Lanuriát járja, sárkányai is emberi alakban bukkannak fel Birodalom szerte, hogy titokzatos tevékenységüket rejtve végezhessék, Inaeth a másik fekete sárkány, az egyik új fehér ork hadúrnál tesz látogatást, ki tudja, milyen indokkal...ám mindez rejtve, a színfalak mögött történik. A Birodalomban, s azon kívül is olybá tűnhet, béke, s nyugalom honol....mint a vihar előtti csend.
Balál Tangeran Szürkeköpenyes
Hozzászólások száma : 690 Életkor : 51 Munkahely : Szabadúszó
Balál most morog a nem létező bajsza alatt: - Nem megmondtam? Előre láttam, hogy gáz van!
Amúgy user súlyos állapotban leledzik, betegség miatt ágynak dőlt tegnap, úgyhogy örüljetek, van időm írni mindenkinek mindenhova, ráérek nyomkodni a telót is. Csak imádkozzatok, hogy gyűjjön a net...
Sziasztok szépséges lanuriaiak! Én is írtam mindenkinek, Onoria Főpapnővel si szeretnék találkozni a közeljövőben, ha különleges államcsíny...khm... államügyei mellett szakítani tud némi időt rám. Vigyázz Lanuria Jövök!
Balál Tangeran Szürkeköpenyes
Hozzászólások száma : 690 Életkor : 51 Munkahely : Szabadúszó
Átírtam a főtéri hsz-t, mert már vasárnap is azon tépelődtem, hogy nem lesz-e túl sok az, hogy mind a két karim nyaktöréssel hal meg a mesében. Úgy döntöttem, az olvasóknak izgalmasabb, ha csak az egyik végzi így. Megnéztem volna azért, ahogy a vörös flipperezik egy féreghez odaragasztva a holt város közepén összetörve az összes csontját.
Elnézést kérek mindenkitől, akinek tartozok... Soha nem hittem volna, hogy amikor kezd minden úgy alakulni ahogy azt az ember eltervezi, kap az élettől egy irtózatos hasba rúgást. Remélhetőleg hamar rendbe jön minden és végre nyugodtan nekiállhatok a pótolgatásnak. De nem álltatom sem magamat sem pedig mást... fogalmam sincs mikor jön el ez a 'hamar', csak bízom benne. Aki nem szeretné kivárni, az zárja le a játékot...jobbat most tényleg nem tudok.
Huhh még időben írtam egy reagot Wye én lezártam a fenyvesben, saját időm hiányában. Meg te sem tudsz lenni Majd egy adandó alkalommal elkezdünk egy újat
A gyerekek között túl sok a fanatikus, akik babonásan rettegnek az erőtől. Megbélyegzik a fekete mágiát, leplezve gyengeségüket. És ártatlan fajokat vádolnak meg.
Bár csak azt hozná az új háború, hogy fajom letér a szélsőségesek útjáról és újra bölcs és nagy nép lenne!
Esélyem nem maradna megtudni, hogy hanyadik hónapban jár...
Egyik ismerősöm szomszédja nem áll szóba a házi orvosával, mert amikor a 8 hónapja elvett feleségével mindenki előtt örvendeztek, hogy milyen egészséges a gyerek koraszülött létére...
Szóval azt találta mondani az orvos, hogy nem is olyan korán született.