| Csevegő szoba! | |
|
+62Grull Sargon Jeremy Talbot Sou Cornelius de Sanctis Hikari Tenshi Feline Eryneth N'Ardes Thaloma Kalandmester Aireen Warren Kőöklű Kimyne Eclair Mitsuko Midnight Arveleg Adama Csatabáró Mordon Borin Irgulh Maragun Moshator Xerar Garath Sydney H. Low Arglar Haran Eregathus El'dan Carnë Taerli Gylnar Radek Alseran Moozen Akahana Görbelábú Frikk Onoria Wyerre von Morhan Anzar Roober Fela Husani Raman Sol Ryn von Samok Darthys Indoril Mia Ruton Thalion Órëa Drakon Ashmar Tinia Loel Markus de Berend Vogon Beebebrox Aldo Barras Kesa Klensbane Balál Tangeran Cloud Revan's Sierrix Elonar Merilien Lumel'Auvrea Gomora Silarona Lothár Von Falkenhausen Furia Nawarean Kain Namelyr Yurin Akari Lysanor Eweny Mesélő Főadmin 66 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Nawarean
Hozzászólások száma : 1461 Életkor : 31
Character sheet Nép: Emberek
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2014-04-27, 11:09 am | |
| akk ezt el se olvassad xP | |
|
| |
Vogon Beebebrox Sötét elf
Hozzászólások száma : 589 Életkor : 123 Munkahely : Rabszolgakereskedő
Character sheet Nép: Elfek
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2014-04-27, 11:27 am | |
| Hát pedig jobb lesz, ha csodát csinálsz nekünk. Mert a karijaimat a csoda sem menti már meg. Ha túlélnék is mind a ketten, Vogon bezsákolja Gomorát és viszi Onoriához eladni. Vagy ha úgy élik túl, akkor meg Gomorának a gyomrában fog ücsörögni egy sötét elf. Kéne nagyon az a csoda! Mert ha nem történik semmi, akkor mind a ketten meghalnak, mielőtt még találkozhatnának. Az katasztrófa lenne! | |
|
| |
Nawarean
Hozzászólások száma : 1461 Életkor : 31
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2014-04-27, 11:50 am | |
| Hát ha Gomora így beszél majd velem is tuti kinyiffan mielőtt még találkoznátok | |
|
| |
Gomora Vörös sárkány
Hozzászólások száma : 134 Munkahely : sárkány, tekercskészítő
Character sheet Nép: Sárkányok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2014-04-27, 1:12 pm | |
| Ugyan kétlábú! Még meg is dicsértelek, nem vágyhatsz többre. Mondtam, hogy aranyos vagy sárkányok hörcsöge. | |
|
| |
Mesélő
Hozzászólások száma : 1520
Character sheet Nép: NJK
| |
| |
Markus de Berend
Hozzászólások száma : 89 Életkor : 21 Munkahely : Nincs
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2014-04-27, 5:45 pm | |
| Aldo és tisztelt többiek a Főtéren! Bocs a kimaradásért a mesében, technikai okai voltak. Mire rendbejött minden, már kinn volt a helyszínen a "ZÁRT KÖRŰ RENDEZVÉNY" tábla s a Mesélő játszadozott odabenn... | |
|
| |
Gomora Vörös sárkány
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2014-04-27, 7:05 pm | |
| Ha benne vagy és a többiek, ebben a körben pótolhatjuk a kimaradást.
Most egy kicsit melósabb dolgot szeretnék véghez vinni, de remélem jól fogadjátok. | |
|
| |
Anzar Fekete sárkány
Hozzászólások száma : 51
Character sheet Nép:
| |
| |
Gomora Vörös sárkány
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2014-04-27, 9:06 pm | |
| Szerintem Anzar a leghelyesebb pasi az oldalon. Nincs kétlábúja. Bocsi, ha valakinek a kedvencét a reagomban megpörköltem. Fiatal szívemet nem tudom irányítani, ha lángra lobban. | |
|
| |
Markus de Berend
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2014-05-04, 3:01 pm | |
| Miért nem működik az oldal rendesen? nem enged írni. A jégeső miatt be is alig tölt, erre még hibás is:((((((((( | |
|
| |
Balál Tangeran Szürkeköpenyes
Hozzászólások száma : 690 Életkor : 51 Munkahely : Szabadúszó
Character sheet Nép: Mágusok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2014-05-04, 3:17 pm | |
| Tényleg nem lehet. valami hiba lesz az...
| |
|
| |
Főadmin Admin
Hozzászólások száma : 981
Character sheet Nép: Adminisztrátorok
| |
| |
Mesélő
| |
| |
Főadmin Admin
| |
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2014-05-11, 1:35 pm | |
| Eclair sosem hagyná, hogy egy ilyen jó szándékú elf meghaljon... Nem akarhatják az istenek. | |
|
| |
Főadmin Admin
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2014-05-11, 1:57 pm | |
| Balál, fogalmad sincs, hogy a Mesélő milyennek gondolja a "tisztet" így kérlek, ne döntsd el, hogy hol van épp, hol égeti meg a karid és mi történik vele. Simán el is kaphatnám vele Balált, mielőtt bármit is tesz. Az még hagyján, hogy a hosszúlábúakat úgy aprítja, ahogy neki tetszik, de ebben a kérdésben is tanácsos maradni a feltételes módnál, hogy a Mesélő szentesítse, sikeres volt-e a cselekmény. Ebben az esetben a kockadobó és a kocka is a Mesélő.
| |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2014-05-11, 2:32 pm | |
| Háttal áll Nawearrannál. "A hátáról" leégeti a nyúlványokat. Ha akar, elkaphat, akkor annyi:D | |
|
| |
Markus de Berend
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2014-05-11, 2:36 pm | |
| Markus usere többnyire ilyenkor ér rá írni. Bocs, de ez adott, most jövök én! Mesélő, neked meg van fogalmad róla, milyen a mágusom? És a te tiszted milyennek gondolja a mágusomat? Ha el akarja kapni, kísérelje meg! A kocka el van vetve.
A hozzászólást Markus de Berend összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2014-05-11, 2:42 pm-kor. | |
|
| |
Főadmin Admin
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2014-05-11, 2:38 pm | |
| Nem érted a lényeget. Honnan tudod, hogy háttal áll még akkor is, amikor a mágusod arra néz? Ezalatt Balál is küzdött, a lény már régen kerülhetett másik oldalára is Nawareannak. A másik meg, amiről már eleget "nyavalyogtam", hogy használjátok a feltételes módot! Nem a saját regényeteket írjátok, ez egy interaktív iromány, ahol a Mesélő dönt.
| |
|
| |
Főadmin Admin
| |
| |
Markus de Berend
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2014-05-11, 2:43 pm | |
| | |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2014-05-11, 2:48 pm | |
| HA lezártad a helyszínt, hogyan várod, hogy javítsam a.reagomat feltételes módba? Amúgy markusz és Balál userének sincs gépe. A net labilis. Előbbi reagom miatt fel kellett hívnom Kesát, mert több, mint egy óráig töltötte a szerkesztést be a telefonon a mobil net. Szal ehhez a 20 szabad perc nem jelent automatikusan ihletet is. | |
|
| |
Főadmin Admin
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2014-05-11, 3:00 pm | |
| Hét egész nap van megírni kb tíz sort...így várom el, hogy ne akkor akarjátok betenni, amikor minden hét végén írok...elég neheten hihető, hogy csak vasárnap du 2-3 között van net és gép és akkor is labilis. Úgy vélem, hogy amikor kértem, hogy javíts, fent voltál, nem sokkal előtte még aktív voltál a taglista szerint. Hagytam fél órát, egy olyan képességű írónak, mint te, nem kell ennyi idő.
| |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2014-05-11, 3:08 pm | |
| bocs, nem láttam, akkor olvastam, mit írsz, mikor írtam. Mondom lassan tölt :d látod, látod? Azért kösz, h hagytál időt. nincs gond. | |
|
| |
Mesélő
| |
| |
Admin 2
Hozzászólások száma : 519
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2014-05-13, 10:15 am | |
| Kedves játékosok!
Jelentkező(k)et várunk Onoriához Valian központjába. Az ideális jelölt olyan szalonképes karakter, aki hajlandó Vadalanban hosszabb tartózkodásra. Onoria Lanuria ottani képviselőit keresi. Természetesen Regélő, vagy Mesélő is jelen lesz, amikor szükséges. Jelentkezni valamelyik adminnál lehet.
Admin 2 _________________ "Magadban hordod a boldogságot, csak a kulcsot kell megtalálnod hozzá."
| |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2014-05-14, 12:09 pm | |
| Nem a kötözködés kedvéért, de én szeretném jelezni, hogy nem mindig vagyok az oldalon, amikor a karimat on-line mutatja. Vogon a főböngészőn van, ami több oldalt automatikusan betölt nekem, mert megjegyzésre van állítva. Pár játék oldal mellett fontosabb oldalakat is. Csak azért szólok, mer régen ránéztem ilyenkor Lanuriára is, hogy van-e valami újdonság, de egy ideje már többször tölt be vakon, mint aktívon. Remélem, hogy túl leszek ezen az időszakon és újra lesz több időm játszani. A mese miatt heti pár alkalommal azért ránézek. | |
|
| |
Főadmin Admin
| |
| |
Lysanor Eweny Zöld elf
Hozzászólások száma : 557 Munkahely : néha akad..
| |
| |
Főadmin Admin
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2014-05-16, 8:10 pm | |
| | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! | |