LANURIA A sárkányok, nimfák és mágusok birodalma |
|
| Csevegő szoba! | |
|
+52Alamaise Ezana Firri Nizzre' Zotreth Shuga Kain Namelyr Blade Shilmann Quverdinmia N'Alghir Kroloth Naelgrath Nexxis Fi Garath Kuruk Onoria Anzar Mia Ruton Balál Tangeran Alseran Jozef Alberts Furia Arveleg Haleran Silarona Fela Husani Raman Sol Huor Tiwele Elonar Roober Jeremy Talbot Vey'na Crossi Kesa Klensbane Dremer Hossin Arash N'gobo Tyr Pak Főadmin Adama Ryn von Samok Görbelábú Frikk Glorien Lysanor Eweny Ayda Mitsuko Midnight Hëmyl Mesélő Feynras Sargon Kalandmester Aldo Barras Daxa Lavenir Thalion Órëa Nawarean Merilien Lumel'Auvrea 56 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Nawarean
Hozzászólások száma : 1461 Életkor : 31
Character sheet Nép: Emberek
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-11-21, 7:42 am | |
| Igen ez igaz ezért is mentem el egy hét szabira lanuria köreiből. Nem akartam bele vinni a játékba az életem de azért itt ott sikerult azt ink szünet minthogy galiba adodjon belőle | |
| | | Daxa Lavenir Zöld elf
Hozzászólások száma : 372 Életkor : 186 Munkahely : Idomár
Character sheet Nép: Elfek
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-11-21, 8:03 pm | |
| Este irok, ha haza értem, meg linkelek képet. Örülök, hogy így tetszik nektek *w* | |
| | | Daxa Lavenir Zöld elf
Hozzászólások száma : 372 Életkor : 186 Munkahely : Idomár
Character sheet Nép: Elfek
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-11-22, 10:21 pm | |
| Hemyl, Furia.. Mi jöhet még? | |
| | | Raman Mocsári törpe
Hozzászólások száma : 318 Életkor : 123 Munkahely : Ej, hát mocsári törpe...
Character sheet Nép: Törpék
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-11-23, 4:47 am | |
| Jaj nekünk! | |
| | | Nawarean
Hozzászólások száma : 1461 Életkor : 31
Character sheet Nép: Emberek
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-11-23, 9:26 pm | |
| Na ma éjjszakásban megírom Hossint Azt beregelem, viszont előre is elnézést kérek a vadalani képviselet feladásáért. Teljesen fölösleges Yurin, hisz soha nem játszok vele. Az utolsó reagom még hozzá szól majd. | |
| | | Hossin Kereső szellem
Hozzászólások száma : 501 Életkor : 1708
Character sheet Nép: Kísértetek
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-11-26, 12:29 am | |
| Remélem nem baj ha unalmas muszakjaimban kijatszok egy két küldetést | |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-11-26, 11:34 pm | |
| Küldi küldi hátán. Ez volt a terv de olyan álmos vagyok h Thalionnak is alig bírtam válaszolni... Éjszakás műszak... A kedvenc | |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-11-28, 12:06 am | |
| Legyetek szívesek ezek után csak Hossinnak pm elni ha Jozefnek szolnátok | |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-11-28, 10:52 am | |
| Savantiról, értem én hogy mesélő meg admin... De Lothárt azért nem támadtam meg mert nincs jelen az oldalon. A másik ketten voltak a gyilkosaim és még párbeszédet is írtam velük. Elvégre olyan aki nincs itt nem támadható elfogható se semmi egyéb. Ez úgy érzem nem csak userekre vonatkozik Mellette egy küldöttet bőven elég megölni egy vadalan tőrrel, ahhoz hogy elharapódzon ez abarátság | |
| | | Admin 2
Hozzászólások száma : 519
Character sheet Nép: Adminisztrátorok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-11-28, 12:12 pm | |
| Bocs, privit már küldtem, de ha nyíltan szeretnéd....
Tehát: 1. Lothár JK...akár jelen van az oldalon, akár nincs. JK-t user engedélye nélkül még mi sem ölhetünk meg...
2. A korábbi hsz-edben írtad, hogy mindkettőt meg akarják ölni, ez a feladat. Abszolút amatőr húzás, hogy hagynak közte időt, addigra a védelmén nemhogy egy, de egy tucat támadó sem juthat át. Ezért javítottam a Mesélővel, és mivel nem volt engedély megölni, Lothár pedig jó harcos, elkaphatta a merénylőt. Saját magadnak mondasz ellent, ha azt mondod, hogy most mégsem kell megölniük a másikat. Én pedig a te hibádat javítotam a Mesélővel, ha már a profi gyilkosaid ekkora szarvashibát vétettek...
3. Amit a Mesélő kijelent, azt egy user a saját ellentétes kijelentésével nem írhatja felül. Ez mindenhol így van tudtommal, nálunk is. Tehát amit te felülbírálnál, az ebben a formában semmis. Javítanod kell!
4. Egy szándékosan ott hagyott vadalan tőr legfeljebb gyanú. Épp annyit ér, mint két lanuriai csevegése egymás között. Savanti piacán az vesz fegyvert, aki csak akar. Mivel a Mesélő megölte a másik NJK-t, kevés eséllyel beszélgethettek... "Mellette egy küldöttet bőven elég megölni egy vadalan tőrrel, ahhoz hogy elharapódzon ez abarátság" Az én nyelvismeretim szerint ha valami elharapódzik, az terjed, nem pedig megromlik...
5. Korábban épp te keltél ki az ellen, hogy itt írjunk a moderálásról, ami veled volt kapcsolatos. Ha ez így van, akkor tartsd be te is a saját kérésed, ahogy mi is betartjuk, mert ha kell, itt utasítunk rendre téged, mindenki előtt! Gondolkodj el, légy szíves azon, hogy viselkedsz! Alapszabály, hogy amit a Mesélő ír, az úgy van. Amit te leírsz, magadnak mondhatsz ellent, ez játéktechnikai hiba, ami akár szintén lehet moderálás alapja. Megtörtént, Mesélővel Yurin halálának elfogadásával együtt javítottuk helyetted. Tessék elfogadni és a privát üzenetnek megfelelően javítani az utolsó hsz-ed ott!
_________________ "Magadban hordod a boldogságot, csak a kulcsot kell megtalálnod hozzá."
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-11-28, 1:12 pm | |
| Na álljunk meg, akit nem ismersz azt nem fogod megtalálni. Yurin szerepelt Lothár nem. Egy hajón jöttek több száz emberrel együtt akár, szoval akkor kérjük ki mindenki véleményét. A két bérgyilkos csak Yurint fedezte fel mert ő szerepelt is Vadalanban. Lothár eltűnt és nem szerepelt, szóval őt még csak nem ismerhették. Hiábavaló megint csak a szempontok, te azt mondod ismerniük kellett én meg azt hogy nem ismerték mert nincs itt és nem szerepelt. Ezzel szemben Yuron kis terepgyakorlatot tartott több vadalan és lanuriai előtt. Nos kérdezd meg magadtól akármilyen profi is vagy hogy találsz meg valakit akit nem ismersz és meg csak arról sincs fogalmad hogy néz ki? Mert az h az én njk-m olyanba mozgatod bele ami igazából nem jöhetett létre... Az nem fer! | |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-11-28, 1:14 pm | |
| Kikeltem, igazat adtatok a másiknak elfogadtam, most meg te írsz olyant ami nem reális és neked legyen igazad? Ne haragudj meg de ebben nem fogok engedni, majd ha az említett JK szerepel is valahol ahol láthatják na akkor meg lehet támadni. Moderálás, igen csakhogy most igazán nincs igazad... | |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-11-28, 1:19 pm | |
| 100 szónak is egy lesz a vége és az a foadmine lesz. Ellened is Kikérem a véleményét mivel az ő szava a legfőbb. Érveimet felsoroltam: Akit nem ismersz nem tudod hogy néz ki, nem tudod megtámadni. A folyam szerint 1 napja érkeztek, Yurin feltűnő jelenség volt, Lothár a lakrészében kuksolt... Ha csak nem azt szeretnéd mondani hogy a vadalanok elárulták hogy néz ki, és melyik szobában lakik de Ennyi erővel Zarocsevel is johettem volna bratyizni egyet... | |
| | | Admin 2
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-11-28, 1:44 pm | |
| - Nawarean írta:
- * Hossin kérésének eleget téve két kereskedő érkezik Vadalan földjére. Lovaik éppen lesetálnak a pallón mikor az egyik megszólal.
- Miért is vagyunk itt? - A nagyúr azt kérte szaglásszunk kicsit körbe, s ha van valami jelentsük neki. A másodlagos cél, hogy végezzünk lanutia követeivel... Azt kaptuk opciónak tűnjön úgy mintha a vadalanok művelték volna. - Egymásnak ugrasztjuk a két népet... - Igen, ma délután beszerzünk mindent ami kell vadalan fegyvert, majd felkeressük a követet egy hamis levéllel. Sokáig tartott lemásolni a pecsétet amit onoria használ. Jó kémek vannak odabent... - Meglehet de egyikünk se menne semmire a másik nélkül... - Igaz indulás. _________________ "Magadban hordod a boldogságot, csak a kulcsot kell megtalálnod hozzá."
| |
| | | Admin 2
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-11-28, 1:45 pm | |
| Ki állította, hogy a két követet kell megölni? TE! A bérgyilkosaid ezek szerint csak azokat találják meg, és ölik meg, akiket ismernek. Ebbenaz esetben Ekkorin törlésre kerülhet és az összes klán, hiszen képtelenek a célpontok nagy részét megtalálni. Ugyan, nem mondd már nekem, hogy attól, hogy csak az egyik követ volt egy börtönben, egy téren, meg a templomban, a másikról semmi hír! Képtelen vagy megismerni a terepet. Bedobod a karijaidet minden ismeret nélkül, ráküldöd, végezzék el és elvárod, hogy úgy legyen! Hát nem! Tessék megdolgozni az eredményekért! Ha azt akarod, hogy úgy legyen, látszódjon, hogy nem csak felületesen a fejed után szaladva írsz le pár sort! Épp ezzel vádoltad az előző ügyben Rynt! Most ugyanezt csinálod. Lothárról Lanurián lehetett tudni, hogy jött. Elvégre az embereid két követet érkeztek meggyilkolni. Az utca embere ismeri. Itt volt a vadalani mesén! Híres, mert hős lett! Ismert a vadalanban egyedinek számító páncélzatáról! Itt nincsenek lovagok! Abban a mesében te is részt vettél! És ezt az embert képtelenek megtalálni?! Ez egy vicc, kedves Hossin! Erre alapozod, hogy nem tudják megölni! Megtehetted volna, ha nem csapod össze, hogy leírod, hogy feltesznek pár kérdést. Megtehetted volna, hogy megpróbálják, kudarcot vallanak és elmenekülnek! Ekkor nem is érintettem volna őket. De nem, te úgy vetted, hogy ha kicsit is dolgozni kell vele, az már büdös! Ne is haragudj, de ezzel a játékkal egy 14 éves gyerek is tudna teljesíteni! Figyelmen kívül hagytad, milyen feladattal jöttek a nagyúrtól! Nem foglalkoznak vele, mert nekik így kényelmes! Vagy inkább neked kényelmesebb így… ÉN megtaláltam volna Lothárt és teljesen reális lett volna. Ha picit is foglalkoznál mások játékaival is, ez elkerülhető lett volna. Ehhez nem kell profizmus! Ismétlem, a korábbi mese óta ismert Lothár! Ez fer így.
Nem arról beszéltem, hogy kikeltél, hanem hogy akkor, amikor mi írtunk a csevegőbe rólad, te tiltakoztál, hogy ezt lehetett volna priviben! Most, hogy te írtál és én nem tartom korrektnek a te eljárásod, már elfelejtetted ezt. Mert csak ha neked jó, akkor lehet valamit! Ne hidd azt, hogy a Főadmin nem ugyanezt gondolja ebben a kérdésben, ugyanis vele tetted meg az előbbit!
Régen rossz, ha ellenem kéred ki a Főadmin véleményét és nem magad mellett, barátom! Én nem az ellenséged vagyok, hanem Lanuria egyik adminja. Akit nem ismersz, azt mások ismerhetik….és ha ismerik, meg tudod találni és meg tudod támadni. Ha meg ez gondot jelent, miért nem kértél segítséget tőlünk? Ugyanezt elmondtuk volna, és te szépen kijátszhatod…. De kérd ki bátran a véleményét, ha azt hiszed, nem Lanuriával összhangban cselekedtem… És igen, pont ezt mondtam, hogy háttérmunkával meg lehet találni egy követet, még ha az nem is jár nagy kísérettel az idegen ország utcáin. Egy profi bérgyilkos tud nyomozni, ha kell, hogy megtalálja a célpontot. Rászánja az időt. Yurint megtalálni könnyebb volt, de Lothárt sem nehezebb, mert ő viszont ismertebb.
_________________ "Magadban hordod a boldogságot, csak a kulcsot kell megtalálnod hozzá."
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-11-28, 4:18 pm | |
| Továbbra is csak Yurin ellen volt a merénylet, tartom magam ehhez. Lothárt nem érte támadás. Ha érte volna bele vettem volna. De mivel nem vettem írhatsz, akármit nem ha vissza tér akkor ellene is meg lesz szervezve a merénylet és mire ő vissza ér már jó ideje elévül a dolog. Te is tudod h Yurin teljesen kihasználatlan volt ezért halt meg. És belátásuk szerint cselekszenek a túloldalon. Nem egyszerűen hipp hopp összedobtam, elvarrtam amit elkellett. Azért hozom elő itt is mert úgy érzem ez nem fer, itt láthatja mindenki lehet érvelni. Az én álláspontom az hogy Lothár nem lett megtámadva, érintetlen maradt. És pont. Az hogy az én nevemben kijátszol valamit... Meg mit mondjak, az h te eldöntöd helyettem Mit teszek? Én Yurint támadtam meg, és vége volt. Ennyi erővel Hossint is mozgathatnád... Ismétlem egy nap alatt zajlott le, és Lothar nem járt semerre ugyebár nincs itt. Szantak rá egy délutánt... Ha visszatér megtamadom addig békében élhet. PONT | |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-11-28, 4:41 pm | |
| Mellette kivételesen követtem a szabályokat és nem támadtam meg jk-t akinek a usere nincs itt mert ő védve van mindentől, Adminként te vagy az aki megszeged ezt a szabályt? Ugyan kérlek, mondhatod hogy így úgy én kivételesen tartottam magam a szabályokhoz te meg mrgszegted mert? Mert Admin vagy? Ahogy Gloriennel is előjött úgy itt kihagytam, mert meg csak beszélni se tudtam vele. Szóval ha most számot vetsz belathatod a szabály nem csak userre rád is érvényes. De tudom amit szabad Dömötörnek... Nem? | |
| | | Admin 2
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-11-28, 4:58 pm | |
| Ebben akkor lehetne igazad, ha Hossint, Nawareant, vagy Yurint mozgattam volna. Nem tettem. Két amatőr, semmire sem alkalmas NJK karaktert próbáltam jobb színben feltüntetni. Az NJK-k egyike sem, a regisztráltak, és a nem regisztráltak sem useri tulajdon. Mind az oldalé, amit egy Mesélő, Regélő, Kalandmester akkor mozgat, amikor azt jónak látja. Nem a te NJK-id, mert nincsenek NJK karakterei senkinek. Használhatod őket, de nem vagy Mesélő, amíg ki nem kéred és meg nem kapod valamelyik mesélésre létrehozott karaktert, ellenben a Mesélő megteheti velük. Amiről pedig Glorien esetében beszélsz, az nem csak megtámadás volt, hanem elhurcolás is....apropó...azt vajon javítottad? Lanur hegység, 32. oldal alján....még ott van, változatlanul. Attól függetlenül, hogy nem lehetett volna, még szerinted sem, mégis megtetted, ugye, Dömötör? A többi javítási kötelezettségnek eleget tettél? Hozzátenném, Lothárnak haja szála sem görbült abban a két sorban. Nem lett elhurcolva, és ahogy a mesében mozognak a Mesélő által a karakterek, úgy Lothár is mozoghat Mesélő által, ugyanis, a Regélővel játszottatok mindketten. Ami szintén Mesélő karakter, a játékotok pedig kvázi mese egy mesélő karakterrel. És igen, nem korrekt, hogy itt írsz. Számíthatsz rá, hogy ezen túl minden moderálást itt fogsz megkapni, ahogy te is itt tárgyalod le a vitás kérdést. Igen nagy százalékban nincs azokban igazad, te is tudod. Hogy valóban lássa mindenki, ahogy te is így szeretnéd. Hozzátenném, mielőtt bármit is írtál volna...akkor is írhattál volna egy privit, hogy nem értesz egyet. Mit tettél? Írtál egy ellentétes hozzászólást. Majd a csevegőbe vitted. Köszi! Ennek épp az ellenkezőjét kérted tőlünk... Ezt a hozzáállást fogod visszafelé is kapni a továbbiakban. Pontozhatsz nyugodtan, nem korrekt, amit művelsz, és talán hagyhattam volna, hogy még hülyébbek legyenek a bérgyilkos karakterek, és még összefüggéstelenebb a játékod.... De ám legyen hagyom őket! Kitörlöm Lothár megtámadását. Ellenben te, ha nem Lothárnak szántad Onoria hamis levelét, törölheted bátran! Mert egy délután alatt vásároltak egy vadalan tőrt, "hosszasan" kutakodtak, kérdezősködtek (egy délután igen megerőltető keresés lehet) meglátták véletlenül, az őrséget kikerülve bemásztak az ablakán és megölték. Szép munka, profi munka! Azért, mert te meguntad a karaktered és meg akartad ölni. (Nehogy ezt is félreértsd, megteheted, bár megnézném, mi maradna Ekkorinból, ha Zaricse elutazna egy több hetes tengeri útra. )
A hozzászólást Admin 2 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-11-28, 5:22 pm-kor. | |
| | | Admin 2
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-11-28, 4:59 pm | |
| Egyetlen szabályt nem szegtem meg, de ezt olyasvalaki, aki képtelen egyetlen játékot is végigjátszani úgy, hogy tájékozódik, nem fogja beismerni.
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-11-28, 7:56 pm | |
| Mindegy hagyjuk átírom na pontozzuk le. | |
| | | Főadmin Admin
Hozzászólások száma : 981
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-11-28, 8:40 pm | |
| Végigolvastam, amiket írtatok. Amiben kikérted a véleményem, abban igazat kell adnom Kainnak, hogy Lothár valóban nem ismeretlen. Vadalanban még ismertebb, mint Lanuriában. A "Régi-új világ" c. mesénkben szerezte az ismertségét. Ugyanilyen ismertek lettek Kesa, Balál is, sőt, Alvor, az óriás barbár is. Lothár és Alvor a Leviathan körüli csetepatékban szereztek hírnevet a vadalan kalózok ellen folytatott harcban, akárcsak Darthys. Kesa és Balál pedig azért lettek ismertek, mert "ők mentették meg" Vadalant. Malagar mágus legalábbis ezt hitette el a helyiekkel. Lothár így Vadalanban közismert, különös tiszteletnek örvend. A kinézete egyedi: Lovagi páncélt hord, nincs még egy ilyen alak egész Savantiban, de Vadalanban se. Amikor Yurinnal partra szálltak, már ott külön üdvözölték a vadalanok a lovagot. Ez nem admin admin felé tett gesztus. Nem is értem, hogy vonhatod kétségbe, azt a mesét te is végigjátszottad! Ráadásul, ha a gyilkosok elindultak, már akkor tudhatták, hogy kik ellen jönnek. Yurin kinézete is ugyanolyan egyedi arrafelé a fehér köpeny és az álarc miatt. Mindketten egyedi jelenségek. Én is megtalálnám őket, ahogy te is. Ha ennyi információt nem tudtak szerezni Lanurián a gyilkosok, akkor levelet sem Onoria pecsétjével. Smile Már Valianból meg lehetett a személyleírás, a különös ismertető jelek. Nem csak az, hogy van két követ, akik nem tudják, hogy néznek ki és mi a nevük Smile Savantiban még az utca embere is tudhatja, hogy a lanuriai követeket hol szállásolták el. A mai világban sem titok a követségek helye, könnyen meg lehet őket találni, és ez akkoriban sem lehetett másképp. Ha valaki, egy lanuriai útbaigazítást kér, miért ne mondanák meg neki, merre találja őket? Ugyanez igaz Yurinra is. Hogy másképp tudhatták volna, melyik az ő ablaka, ha nem derítik ki? Másképp bemászhatott volna a gyilkos egy vadalani őr szobájába is. Vagy a konyhába, ha nem tudja ezt meg. | |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-11-29, 5:07 pm | |
| Igazából akár helyettem is jatszhattok Ennyi erőből... Ha már olyan dolgokat mesélünk bele egy történetben amit az aki éppen játsza még csak meg sem említ, és még eredetileg is bele írtam a találkozót a végén. De mind1 ha úgy döntetek hogy kényszerűen kellett megtámadnom. Jelezném nem egyfajta módja van egy ember kiiktatásanak... Az hogy Yurint így érte a vég... Nem jelenti azt h Lothart is meg kellett támadnom... Mérgektől az okozott balesetekig hatalmas a lehetőségi tenger... Az hogy ti eldöntitek helyettem mit játszák ki, szerintem nem tolerálható... | |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-11-29, 5:24 pm | |
| Hozzá tenném hogy foadmin te magad buktattad be a mesélői hszt. Ha valaki koztisztelt szeretett személy nem akarják megölni a vadalanok. Akkor miért is támadtam volna meg, a beszerzett vadalan tőrrel ahogy Yurint is? Hisz Lothar a baratuk... Akkor most kérem szépen az újragondolást... Megtamadtam egy olyan emberr profi bérgyilkos létemre aki az egyik legnépszerűbb vadalan hős, ráadásul ezt ugy akartam tenni hogy egy vadalan tette? Na jólvan ezek szerint kibaszott amatőrökkel vagyok körülvéve... Ha már a profizmussal Dobalozol Kain ez nagyon nem profi! | |
| | | Főadmin Admin
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-11-29, 8:08 pm | |
| Hossin! Szakadj le a témáról! Admin 2 engedett neked. Az meg, hogy az én szavaimba kapaszkodva próbálsz új érveket felhozni, nevetséges! Ne alázd meg magad jobban, mint eddig! És nem profi bérgyilkosok az általad mozgatott NJK-k. Összecsapott, elhagyjázott minden, amit művelsz velük. Sem hátteret nem adsz nekik, sem kidolgozott műveleteket, csak átgondolatlan, látványos dolgokat, amivel legfeljebb magukat buktatják le. A vitát pedig lezárom!
| |
| | | Mesélő
Hozzászólások száma : 1520
Character sheet Nép: NJK
| | | | Hossin Kereső szellem
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-11-30, 2:45 am | |
| Ok leléptem róla No fene akkor meglesem a fenyőket mi tőrténik odakinn | |
| | | Főadmin Admin
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-11-30, 5:26 am | |
| | |
| | | Ryn von Samok Szürkeköpenyes
Hozzászólások száma : 205 Életkor : 29
Character sheet Nép: Mágusok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-11-30, 10:16 am | |
| Sziasztok! Ne haragudjatok, hogy ilyen sokáig nem voltam, kissé sok volt a meló meg az élet, nem maradt erőm a játékra. Ha valaki le akar szidni akkor az megteheti nyugodtan, megérdemlem. Kivételt képez ez alól Nawa (vagy most már úgy látom Hossin). Tőled egy mukkot se akarok hallani. Most olvasok itt vissza és elég szomorúnak tartom, hogy a problémáidat velem kapcsolatban itt tárgyalod meg. Azt hittem ezt a vitát már egyszer elintéztük privátban...most komolyan... | |
| | | Admin 2
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-11-30, 10:21 am | |
| Ryn, ez a vita nem rólad szólt, csak említés szintjén kerültél bele. Ne is ébresszük újra, törődjünk inkább a játékkal, hiszen azért vagyunk itt első sorban. Amúgy mindenkivel előfordul, hogy elsodorja az élet, ilyenkor annyit kérünk, hogy szakíts ránk pár percet, amíg belépsz és szólsz, hogy most nem tudsz lenni. Pl. akár itt:
https://newagelanuria.hungarianforum.net/t29-ha-valamiert-nem-tudnal-lenni _________________ "Magadban hordod a boldogságot, csak a kulcsot kell megtalálnod hozzá."
| |
| | | Ryn von Samok Szürkeköpenyes
Hozzászólások száma : 205 Életkor : 29
Character sheet Nép: Mágusok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2015-11-30, 10:25 am | |
| Rendben Úgy is fogok tenni | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! | |
| |
| | | | Csevegő szoba! | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|