| Legyen-e karácsonyi bál Tarsisban a háború ellenére is? | |
|
+6Ayda Elonar Hossin Fela Husani Daxa Lavenir Főadmin 10 posters |
Legyen-e karácsonyi bál Tarsisban a háború ellenére is? | Igen | | 100% | [ 7 ] | Nem | | 0% | [ 0 ] |
| Összes szavazat : 7 | | Poll closed |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Főadmin Admin
Hozzászólások száma : 981
Character sheet Nép: Adminisztrátorok
| Tárgy: Legyen-e karácsonyi bál Tarsisban a háború ellenére is? 2015-11-25, 9:26 pm | |
| Kedves Játékosok!
A korábbi években rendeztünk karácsonyi bált Lanurián. Mivel jelenleg háború dúl, ami nem fog addig véget érni, ki szeretnénk kérni a véleményeteket a szavazás kérdésében. Ha van rá igény, szívesen megrendezzük, mert érdekes lehet kijátszani egy ilyen rendezvényt a háború árnyékában. Ha nincs, akkor természetesen nem fogunk ilyesmivel foglalkozni.
Lanuria Vezetősége | |
|
| |
Főadmin Admin
| Tárgy: Re: Legyen-e karácsonyi bál Tarsisban a háború ellenére is? 2015-11-25, 9:30 pm | |
| A kérdést feltehettük volna a karácsonyi vásárra is, de természetesen véleményeket is szívesen várunk ide is. Fejtéstek ki bátran, jönnétek-e, érdekelne-e benneteket. A bál Tarsis Nemesi udvarházában lenne, ha megtartanánk. Illetve hagyomány minden évben a szeretet ünnepén, hogy Aranamophe, az újjászületés és az örök körforgás istennője megjelenik Ambaronban. Nos, a falu volt az első áldozata a háborúnak, de ez nem tarthat vissza egy istennőt, ha jönni akar. Ugyanúgy felmerült a kérdés, mint a szavazásnál is. Lenne olyan érdeklődő, aki játszana egy kalandot így? Tehát elzarándokolna Ambaron üszkös romjaihoz, hátha az istennő ismét békét hoz a szeretet ünnepe körüli időszakra oda és meg is jelenik? (Mindjárt három kérdés, amire bátran válaszolhattok, akár ki is fejtve a véleményeteket.)
A hozzászólást Főadmin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-11-25, 9:34 pm-kor. | |
|
| |
Daxa Lavenir Zöld elf
Hozzászólások száma : 372 Életkor : 186 Munkahely : Idomár
Character sheet Nép: Elfek
| Tárgy: Re: Legyen-e karácsonyi bál Tarsisban a háború ellenére is? 2015-11-25, 9:32 pm | |
| Simán. Amikor háború dúl, mindig jó rendezni és részt venni valami pozitívban, valami régiben, valami hagyományosban, ellentétek és halál nélkül, hogy ne őrüljünk meg teljesen | |
|
| |
Főadmin Admin
| Tárgy: Re: Legyen-e karácsonyi bál Tarsisban a háború ellenére is? 2015-11-25, 9:35 pm | |
| | |
|
| |
Hossin Kereső szellem
Hozzászólások száma : 501 Életkor : 1708
Character sheet Nép: Kísértetek
| Tárgy: Re: Legyen-e karácsonyi bál Tarsisban a háború ellenére is? 2015-11-25, 10:22 pm | |
| Rendezzük meg! Addig kapok kölcsön egy testet amiben tancolhatok:D? Szellemként még csak azt sem érzem meg ha ralepnek a lábamra... Már ha éppen van lábam Szellemként a vásárt kihagyom mit vennék ott xD Zarándoklat hmm egye kutya benne vagyok | |
|
| |
Fela Husani
Hozzászólások száma : 389
Character sheet Nép: Emberek
| Tárgy: Re: Legyen-e karácsonyi bál Tarsisban a háború ellenére is? 2015-11-26, 9:07 am | |
| A bál szerintem is jó ötlet, bár a karakterem nem menne sem Ambaronban, sem a bálba. Neki inkább a valiani vásár feküdne. | |
|
| |
Hossin Kereső szellem
| Tárgy: Re: Legyen-e karácsonyi bál Tarsisban a háború ellenére is? 2015-11-26, 10:27 am | |
| én a Bálra szavazok Ott legalább kiélhetem magam | |
|
| |
Elonar Nimfa vezető
Hozzászólások száma : 409 Életkor : 1806 Munkahely : A nimfák vezetője
Character sheet Nép: Nimfák
| |
| |
Ayda
Hozzászólások száma : 22 Életkor : 15
Character sheet Nép: Surranók
| Tárgy: Re: Legyen-e karácsonyi bál Tarsisban a háború ellenére is? 2015-11-26, 2:47 pm | |
| Szerintem mindenképpen érdemes megrendezni, hiszen azok, akik nem vesznek részt a csatában, legalább tudnak játszani valahol. Ambaron érdekes lenne az istennővel, kár, hogy nincs rá karakterem. De majd ha megy valaki, olvasom a játékukat. Merilien voltam és lusta... | |
|
| |
Roober Istenség
Hozzászólások száma : 520 Munkahely : Sárkányistenség
Character sheet Nép: Istenek
| |
| |
Jeremy Talbot Ember/vér elf félvér
Hozzászólások száma : 1188
Character sheet Nép: Elfek
| Tárgy: Re: Legyen-e karácsonyi bál Tarsisban a háború ellenére is? 2015-11-26, 6:35 pm | |
| Jeremy bálba csak a zsebét tömni menne, a vásárba nem tudom, Ambaron és az istennő érdekesen hangzik | |
|
| |
Hossin Kereső szellem
| Tárgy: Re: Legyen-e karácsonyi bál Tarsisban a háború ellenére is? 2015-11-26, 11:11 pm | |
| Na megint a tolvaj, kivételesen én is csak táncolni menné te meg már a tarcadat tölteni... | |
|
| |
Sou Fehér sárkány
Hozzászólások száma : 772 Életkor : 74 Munkahely : ahol az érzésgombolyagok zárt ketrecének a kulcsa rejtezik.
Character sheet Nép: Sárkányok
| Tárgy: Re: Legyen-e karácsonyi bál Tarsisban a háború ellenére is? 2015-11-27, 5:55 pm | |
| A vásár jól hangzik, a kés helyet kéne végre valami hathatósabb dolog. A bál inkább Yzhez állna közelebb, Ambaron meg tényleg megérdemelné, hogy felkeressék a szent ünnepen. | |
|
| |
Aldo Barras Vörösköpenyes
Hozzászólások száma : 470 Életkor : 135 Munkahely : Vándor
Character sheet Nép: Külhoniak
| Tárgy: Re: Legyen-e karácsonyi bál Tarsisban a háború ellenére is? 2015-11-30, 10:03 pm | |
| Leránthatnátok a leplet a vadalani ünnepségekről is, már ha ők ez időtájt ünnepelnek valamit. Nem ígérem, hogy beesek, de mivel a közelben tartózkodom még, bármi történhet. Amúgy igen, támogatom én is a bál ötletét. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Legyen-e karácsonyi bál Tarsisban a háború ellenére is? | |
| |
|
| |
| Legyen-e karácsonyi bál Tarsisban a háború ellenére is? | |
|